100 най-добри коди добавки за филми и телевизионни предавания на живо (тестван и проверен списък за 2020 г.)

Търсите ли списъка с най-добрите Kodi Addons от 2020 г.? Ако е така, значи сте на правилното място. Ние знаем отчаянието на потребителите, когато става дума за инсталиране на правилните добавки.

По тази причина ние създадохме отлично ръководство за най-добрите добавки на Kodi, което предоставя най-доброто поточно съдържание (филми, анимационни филми, музика, телевизионни предавания, спорт, документални филми).

За да отключите пълния потенциал на Kodi и неговите добавки, се нуждаете от надеждна VPN услуга, която да ви предпази от ловци на нарушения на авторски права при поточно съдържание на пиратско съдържание.

Ето някои евтини опции, сред които препоръчвам PureVPN като най-добрият, тъй като той започва с минимални $ 1,99 / месец. при едногодишен план, като същевременно предлагате услуга с пакети с функции.

Експертите и ентусиастите препоръчват да използвате надеждна VPN услуга, за да предавате пиратско съдържание в Kodi. Той помага да бъдете сигурни и анонимни от известията на DMCA, докато достъпвате материали, защитени с авторски права, като запазвате дейностите си скрити.
.Осигурете си Kodi дейности! &# 55357;&# 56832;

Contents

100% най-добри Kodi Addons за 2020 г.

 1. Списък на най-добрите kodi Addons за 2020 г.
 2. Най-добрите коди добавки за филми
 3. Най-добрите Kodi добавки за спорт
 4. Най-добрите коди добавки за телевизионни предавания на живо
 5. Най-добрите Kodi разширения / добавки за видеоклипове
 6. Най-добрите Kodi добавки за Firestick
 7. Най-добрите Kodi Addons за PPV
 8. Популярна музика Kodi Addons
 9. Най-добрите Android Kodi Addons
 10. Фитнес и здравна тренировка Списък с добавки на Kodi
 11. Водещи гео ограничени добавки
 12. Най-добро време Kodi Addons

Списъкът се актуализира ежедневно, така че можете да замените остарели разширения с най-новите. След като започнете да използвате тези добавки, ние гарантираме, че вашето кино / забавление ще достигне съвсем ново ниво. Така че, без допълнително обожание, нека да разгледаме 100-те най-добри добавки на Kodi, които определено трябва да инсталирате!

Най-добрите Kodi Addons за 2020 г.

Има много добавки на Kodi от няколко категории. Но ние ще ви помогнем да намерите най-добрия kodi addon за вас.

* По-долу са изброени добавките на Kodi, които бяха щателно тествани и работят перфектно до 2020 г..

 1. завет
 2. масово изселване
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Издигане на Нептун
 6. Генезис Прероден
 7. Gurzil
 8. плацента
 9. нахлуване
 10. Посейдон

Нови коди добавки

Kodi се радва на огромно следване на резачки и разработчици на кабели, което доведе до огромната му репутация в света на безплатните развлечения. Като такива, има много нови добавки, които постоянно си пробиват пазара, но поради огромното количество опции – някои, които наистина се открояват – може да останат настрана. В светлината на това създадохме списък на всички хитови добавки на Kodi през последните години. Надяваме се, че можете да намерите нещо, което най-добре отговаря на вашите нужди и изисквания за забавление. Adios!

Показва движение

Изцяло новото Shows Motion е надеждна и лесна за използване добавка за всички ваши нужди за забавление. Той предлага всичко – от класиката до последните издания, за да се насладите. Най-добрата част от всичко: получавате качествени потоци, които позволяват гледане на големи екрани. В същото време можете дори да намерите посредствени връзки за гледане на филми, които все още са налични в театрите, гарантирайки, че можете да сте в крак с приятелите и членовете на семейството си в хитовите издания. Можете да изтеглите добавката от Pure Repository, който е достъпен вътре в известния BLAMO: http://repo.mrblamo.xyz

нови коди добавки

Mediaset 

как да добавите видео медиасет addon на kodi

Как да добавите видео медиасет към Kodi в 4 стъпки

За да инсталирате Mediaset на XBMC ето какво да направите:

 1. От началния екран щракнете Добавките,>Браузър за добавкиикона >Инсталиране отZip файл.
 2. Изберете Zip файл за плъгин за Mediaset (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Ще получите потвърждение за успешно инсталиран Video Mediaset.
 4. Video Mediaset вече трябва да бъде в секцията ви за видео добавки.

Силно препоръчвам да използвате втория метод и да не използвате Android Abarepository, тъй като има множество проблеми с функционалността. Опитах да го инсталирам също, но в крайна сметка срещнах проблеми с инсталирането на Mediaset.

Безкористна запалена

The Selfless Lit от Altruistic е още едно ново разширение Kodi, което се оказва невероятно полезно, особено що се отнася до гледането на любимото ви съдържание. Имате три категории при отваряне на добавката: Филми, телевизионни предавания и телевизия на живо. След като изберете категория, ще получите многобройни предложения под формата на подкатегории, което ще улесни намирането на това, което търсите. Има дори функция за търсене за максимално удобство по време на навигация. Можете да изтеглите добавката от хранилището на Bookmark Lite: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi addon

TV King

Друго попълнение в списъка на добавките за филми / телевизионни предавания, чисто новият TV King by е чудесен вариант за достъп до огромна база данни от заглавия във всички жанрове. Добавката се отделя от конкуренцията, като добавя функция, която позволява на потребителите дори да гледат филмите, които са наскоро налични в Театрите. В късметлии може да намерите дори отпечатък с HD камера. За други издания можете да се почувствате сигурни, че ще намерите селекция в качества, включително 420p, 720p и 1080p. Можете да изтеглите добавката от хранилището на TV King: http://tvking.online/repo.

TV King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

На пръв поглед можете да мислите за добавката Phoenix Reborn, като подобрена версия за едноименния хитов вилица. Това обаче не трябва да се бърка с по-ранните версии, тъй като това разширение е изцяло посветено на предоставянето на потоци за IPTV. Програмистът много се е постарал да изглежда точно като Phoenix, единственият проблем: езикът му е зададен на хърватски. Изборът на канали обаче улеснява навигацията. Можете да изтеглите добавката от Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV kodi addon

Кино Невена

Друга надеждна и лесна за използване добавка в списъка с нови разширения, Nevena Cinema е идеална за гледане на безплатни филми, телевизионни предавания, телевизия на живо, спорт на живо и дори Kids Boxset. Той има функция за търсене, която ви позволява да намерите филми и телевизионни предавания въз основа на имената на актьори и актриси. Има дори друга секция, наречена 24/7, където можете да намерите видеоклипове от различни жанрове: включително анимация, ужас, екшън, комедия и списъкът продължава. Можете да намерите добавката в Tojelako Repo тук: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Невена кино коди аддон

Уран

На разположение в хранилището на Blamo, Uran може да звучи малко неподходящо (или може би това е само за нас, хаха), но несъмнено си е спечелил репутацията на една от най-добрите най-новите добавки за Kodi. Това, което отличава разширението освен конкуренцията, е способността му да предоставя на потребителите опция за влизане в Trakt. Добавянето на премиум акаунта Ви в Trakt, предлага повече разнообразие в наличното съдържание и по-добро качество на видеото, без проблеми с буферирането / поточното предаване.

Уран коди аддон

Изход ИТА

Подобно на Phoenix Reborn IPTV, Exodus ITA няма връзки към оригиналната вилица, но може да бъде етикетиран като надеждна реплика. Единствената разлика, че освен филми и телевизионни предавания, можете да се насладите и на телевизия на живо. Допълнението обаче е достъпно само на италиански език, което може да затрудни нещата, ако не сте местен говорител. За да промените настройките, щракнете с десния бутон върху добавката, насочете се към настройките и под “Общ” раздела, преместете езика на английски. Можете да изтеглите .zip файла за добавката от тук: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Спортна матрица

Ако търсите нова добавка за спорт, тогава може да искате да изпробвате тази. Добавката е наистина забележителна, предлага гладък дизайн и просто оформление, което дори изброява PPV събития, за да се насладите. Те включват събития на живо на борба, бокс, UFC, футбол и много други. Ако имате инсталиран AceStream, дори можете да увеличите източниците за много спортни канали. За да изтеглите добавката, ще трябва да инсталирате Pure Repo, намерен в Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Една от най-добрите всеобхватни добавки Kodi, която едва наскоро проби път на пазара на разширения, Global Tec ALO е идеален за всички ваши нужди за забавление. Имате седем различни категории, от които можете да избирате, които включват комедия, детски център, 24/7 телевизия на живо, музика, аниме, документални филми, телевизионни предавания, филми и други. Когато всичко друго се провали, проверете Global Tec за гледане на любимото ви съдържание. Можете да инсталирате добавката от Star Trec Repo, намерена в GenTec: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi addon

Просто спорт

Лесно, но изключително полезно създаване за посрещане на всички ваши спортни нужди, добавката Just Sports Kodi предлага доста удобство в поточното предаване на любимите ви канали, независимо дали е свързано с футбол, борба, състезания, бокс или друг. Всъщност при отваряне на добавката ще трябва да изберете от две опции: OneClick и Multilink. Първата носи най-доброто от Sport TV каналите, докато втората ви предоставя целия списък от канали от цял ​​свят. Можете да изтеглите добавката от UKodi1 Repo.

Просто Sports kodi addon

Firecat

Друго допълнение към списъка с добавки за филми / телевизионни предавания, новата добавка Firecat е чудесен избор за вашите нужди за забавление. В допълнение към това, че ви предоставя HD потоци от музикални видеоклипове, документални филми, телевизионни предавания, филми, дори имате раздел за телевизия на живо, като гарантирате, че не пропускате любимите си риалити епизоди и сутрешната телевизия. Ако искате да изтеглите добавката, инсталирайте UKodi1 Repository или вземете .zip файловете директно от тук: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

реколта

Подобно на името си, Vintage е елегантна добавка, която достига допълнителната миля в предлагането на нещо както за старците, така и за начинаещите. Разширението дава на потребителите достъп до филми, телевизионни предавания, чат шоута и игрови предавания, през целия период от 30-те до 2020 г. , За да изтеглите добавката, ще трябва да инсталирате “Моят Razer” Репо: http://myrazer.me/repo/

Винтидж коди аддон

Дублирано аниме

За всички любители на анимето, които не могат да намерят реномиран източник за гледане на любимите си анимационни филми / телевизионни предавания или манга преработки – може да искате да проверите Dubbed Anime. Сайтът е предназначен за предоставяне на цялото съдържание, свързано с анимето. Можете да намерите любимата си по избор на жанр, функция за търсене или най-новите епизоди. Предлагат се и категории под формата на различни жанрове. Можете да инсталирате добавката от Blamo Repository.

Дублиран аниме коди аддон

просвирване’s R нас

Макар и нова добавка, Replay’s R US успя да спечели доста свръх на пазара, особено през последните няколко месеца – благодарение на лудостта към UFC, Common Wealth Games, WrestleMania 34 и разбира се сега FIFA. С тази добавка можете да се почувствате сигурни, че ще намерите поточни предавания на живо от всички спортове, заедно с валидни / работещи връзки към повторения и акценти. Ако искате да инсталирате добавката, ще трябва да изтеглите GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Възпроизвежда R Us kodi addon

Шезлонг

Kudos на някои от тези трети страни разработчици на Kodi за избирането на някои от най-слабите, но привлекателни имена в историята. Искам да кажа, какво става с това? Шезлонг? Хаха звучи весело, но всъщност е доста полезно. Добавката е мощен всеобхватен за всички ваши нужди от забавления от филми, телевизионни предавания, спорт, телевизия на живо, подкасти, игри и други. Той дори предлага някои забележителни качествени потоци за зрителите, което допълнително повишава неговата прилика. Можете да изтеглите добавката от г-н и госпожа Смит Репо: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Шезлонг kodi addon

Кратошът

Друга страхотна добавка за гледане на любимите ви филми / телевизионни предавания, Кратос може да вземе името си от митологичния герой, известен още като “Призракът на Спарта”, но всъщност е доста лекомислено и слизащо в земята, което помага на резачки за кабели като нас да намерят любимото си съдържание – минус усилията и караницата. Най-добрата част от всичко: добавката дори има a “прожектор” категория, която представя най-новите хитове във филми, обикалящи целия свят. Можете да изтеглите добавката от хранилището UKodi1.

Кратос коди аддон

Лудия дом Класика

Както подсказва името, Mad House Classics е посветена на предоставянето на филми и телевизионни предавания за ерата на нашите предци. Той е перфектен избор за нас хилядолетно поколение, които търсят завладяващо съдържание от 50-те до 90-те. Споделяйки сходни черти на добавката за Винтидж, Mad House Classics служи като добра алтернатива за стареца вътре във вас, сбогувайки се с всички CGI ефекти, които виждаме в индустрията днес. За да получите добавката, инсталирайте Mad House Repo: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics коди адон

Най-добрите коди добавки за филми

Ако сте интроверт, който обича свободното си гледане на филми в свободното си време, тогава Kodi определено трябва да изглежда като благословия. Разширенията на трети страни, достъпни за изтегляне, предоставят достъп до огромна база данни със съдържание, гарантирайки, че не пропускате най-новите издания, класически филми и цели франчайзи. За повече информация вижте списъка с най-добрите добавки на Kodi за филми по-долу:

Експертите и ентусиастите препоръчват да използвате най-добрата Kodi VPN услуга за поточно предаване на Kodi. VPN помага да бъдете сигурни и анонимни от известията на DMCA и други закони за авторските права, докато получавате достъп до материали, защитени с авторски права. Получавайте Kodi VPN

Добавка за Netflix

Насладете се да използвате NetfliXBMC на Kodi LEIA

 1. Отворете приложението Kodi LEIA и кликнете върху “зъбно колело” икона.
 2. От списъка с настройки щракнете върху “Файлов мениджър”.
 3. Превъртете надолу и изберете “Добавяне на източник”.
 4. Кликнете два пъти върху “Нито един” и въведете https://www.alelec.net/kodi в URL лентата.
 5. Дайте име на източника на медия (т.е. Alelec Repo) и щракнете върху “Добре”.
 6. Върнете се в главното меню на Kodi и изберете “Добавки”.
 7. В горния ляв ъгъл кликнете върху “Пакет” символ.
 8. Превъртете надолу и изберете “Инсталиране от Zip File”.
 9. Кликнете върху медийния източник, който добавихте по-рано: Alelec Repo.
 10. Превъртете надолу и изберете “repository.alelec.zip” досие.
 11. Върнете се в предишното меню и изберете “Инсталиране от хранилище”.
 12. Изберете Alelec Kodi Repo.
 13. Отидете на “Видео добавки”.
 14. Изберете “NetfliXBMC”.
 15. Удари “Инсталирай” бутон.
 16. Насладете се да използвате NetfliXBMC на Kodi LEIA.

плацента

Солиден заместител на вилиците Exodus, Covenant, Elysium и Genesis, Плацентата е част от същата работа и може да се похвали със същия дизайн и външен вид. Макар и нова, добавката вече е развила силна репутация, благодарение на безпроблемното си стрийминг и висококачествения списък на филми / телевизионни предавания. Имате дори налична функция за търсене за незабавен достъп до любимите ви. Можете да получите разширението от хранилището Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

Подобно на други добавки в списъка, UniverseHD Add-on успява да предложи доста надеждно разширение за гледане на HD филми и телевизионни предавания. Единствената разлика е, че тя разширява своята база данни от заглавия до филмите в Боливуд. В същото време имате допълнителна категория 3D филми, които можете да възпроизвеждате, ако имате телевизор, поддържан от 3D и някои очила. Инсталирането на добавката не изисква ракетна наука и можете да намерите в Вселената (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Вселена HD kodi addon

Oculus

Добавката Oculus може да не е привлекателна от пръв поглед, но също както много други разширения, тя използва същата перспектива и дизайн с привлекателно изображение като фон. Той предоставя на потребителите огромен списък от филми и телевизионни предавания, които да гледат за удължаване на часовете си за забавление и гарантиране, че уикендите ви никога не свършат скучни. Заглавията са разделени на популярни и най-високо оценени секции. За да инсталирате добавката, ще трябва да използвате хранилището на запазените марки: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Златни години

Златната ера, подобна на Vintage и Mad House Classics е посветена на това да ви носи класически филми от най-различни категории, включително хорър, драма, комедия, приключения, екшън, трилър и много други. Можете дори да намерите заглавия, които датират от началото на 20-те години на ХХ век с добро качество на видеото (черно и бяло, разбира се). Изтеглянето на разширението също е сравнително лесно. Всичко, което трябва да направите е да заредите хранилището за нулева толерантност от този URL адрес: http://repozip.zerotolerance.gq/

Златен век коди аддон

изкупление

Изкупуването вече е на пазара на добавки от доста време. Въпреки това, разработчиците на разширението наскоро въведоха нова актуализация, която допълнително подобри опита за гледане на филма на добавката, следователно защо споменаването е задължително. От нови издания в HD качество до заглавия в 4K и 3D качество, имате всичко налично във филми и телевизионни предавания. Можете да изтеглите добавката от Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Изкупуване kodi addon

DigiBox

Digi Box може да звучи като нещо извън карикатурата Digimon, но в действителност е просто още една обща добавка за филми и телевизионни предавания, която ви предлага множество медийно съдържание, за да гледате БЕЗПЛАТНО и удобно. Подобно на други разширения, имате възможност да избирате от различни жанрове.

DigiBox kodi addon

масово изселване

Изходът е чудесен избор за гледане на филми и телевизионни предавания. Той има приятен потребителски интерфейс, който корелира с Netflix. Можете да търсите филмите с множество думи за търсене. Ако имате проблеми с инсталирането на добавката или получавате неработеща грешка, прочетете нашето ръководство тук.

Най-добрите коди добавки за филми

Актуализация 2020: След спирането на топ хранилища на медии като Fusion и Colossal, имаше много случаи на прехвърляне на някои добавки към други ресурси. Докато Exodus официално е спрян, много потребители все още могат да се насладят на използването на добавката от “Kodi Israel Repo”.

Всичко, което трябва да направите, е да въведете следния медиен източник http://kdil.co/repo/. Признат за “Коди Израел”, хранилището може да се похвали с най-новата версия на добавката Exodus, заедно с огромен списък с други разширения. Това гарантира, че не се сблъсквате с проблеми по време на инсталацията.

1Channel

1Channel се нарежда сред най-добрите добавки на Kodi за гледане на вълнуващи филми / телевизионни предавания. Той дори позволява на потребителите да слушат музика, като може да се похвали с огромна библиотека, която се състои от стари / нови известни песни. За да изтеглите добавката, инсталирайте хранилището Kodi Israel и потърсете “PrimeWire”.

1channel kodi addon

завет

Оригиналният Пакт е изключен, което беше алтернатива на добавката Exodus, но е налице точна алтернатива. Това е пълна реплика на вилката, осигуряваща безпроблемно решение за гледане на канали на живо, телевизионни предавания и филми отново. Разширението беше по-рано достъпно на Colossus Repo. След изключването му вече можете да го инсталирате от Kodi Israel.

Завет Коди Адон

Изтеглете добавката FANTASTIC (която е част от Споразумението) от Firestick Plusman Repo, като следвате стъпките по-долу:

 1. хвърлям приложението Kodi Krypton и отивам да се “Настройки”
 2. От списъка с опции, кликване На “Файлов мениджър”
 3. свитък надолу и кликване на “Add-Source” опция
 4. Изберете “Нито един” и въведете: http://fspmkodi.com
 5. име медийният източник “Firestick Plusman” и натиснете ОК
 6. От главното меню, отивам към добавки и кликване на “Пакет” символ
 7. Изберете на “Инсталиране от zip файл” опция и кликване на Firestick Plusman
 8. Ще се отвори нов прозорец. Кликнете На “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. изчакайте за успешното инсталиране на хранилището и връщане “Инсталиране от хранилище” меню
 10. намирам FANTASTIC в категорията видео добавки и Натиснете бутона за инсталиране
 11. Наслади се гледане на безплатни филми / телевизионни предавания, отново!

GURZIL

Тази нова добавка е налична в Smash Repository. Той е алтернатива на разширението Exodus, второ място в добавката на Съглашението. Има огромен списък от филми и телевизионни предавания, налични за стрийминг. Той може да се похвали със същото оформление като Exodus само с няколко незначителни вариации и промени в стила. Връзката за потоци също е доста добра. Те работят добре и остават последователни в доставката на съдържание.

GURZIL kodi addon

масово изселване

изселването на коди изчезна

 1. Отворете Kodi и кликване на “зъбно колело” икона за навигация до Настройки.
 2. От списъка с настройки за конфигурация изберете “Файлов мениджър”.
 3. свитък надолу в лявата колона и кликване на “Добавяне на източник” опция.
 4. Кликнете два пъти на никой да не въвежда URL адреса на източника на медия, т.е. http://kdil.co/repo
 5. име медийният източник “Коди Израел” и хит бутона OK.
 6. връщане към главното меню и навигация да се “Добавки”.  Кликнете на “Пакет” символ в горния ляв ъгъл на страницата.
 7. От списъка с опции, навигация да се “Инсталиране от Zip File”.
 8. намирам медийния източник, който добавихте по-рано, т.е. Kodi Israel.
 9. Кликнете натиснат бутона OK “Kodil.zip” за да започнете процеса на инсталиране на хранилището.
 10. изчакайте за да завърши процеса на изтегляне и инсталиране. Ще видите известие.
 11. Навигация към “Инсталиране от хранилище” меню и кликване в хранилището Kodi Israel.
 12. Глава към “Видео добавки” раздел.
 13. свитък надолу, докато не намерите “масово изселване” добавка.
 14. Натиснете бутона за инсталиране.
 15. Изчакайте “Добавката е инсталирана” уведомление.
 16. Сега можете да получите достъп “масово изселване” от категорията Видео добавки!

Соли

Stream All The Sources (съкратено SALTS) е надеждна добавка на Kodi, която позволява на потребителите да стриймват от огромна база данни от филми / телевизионни предавания. Потребителите, които имат платен акаунт в Trakt, могат дори да получат достъп до по-широка категория жанрове. Въпреки че не е необходимо, синхронизирането с Trakt ще ви даде много по-добри възможности за гледане. Можете да инсталирате разширението от хранилището Kodi Israel.

соли kodi addon

Bennu

Ако търсите солидна подмяна на хитовата добавка Phoenix, няма по-добър вариант от Bennu. Това е нова итерация за разширението за изключване, обобщаваща връзки от стотици различни хостове, за да предостави качествено съдържание за потребителите. Можете дори да получите достъп до някои официални канали на живо на живо, които са легални за гледане, ако имате абонамент на разположение. Разширението е достъпно в хранилищата Super, Kodi Israel и Colossus.

bennu kodi addon

MetalliQ

Наличен в хранилището на Noobs and Nerds, MetalliQ е предпочитаният избор за наблюдатели на любимци и любители на филмите. Разширението разполага с впечатляваща медийна библиотека, която е домакин на класика, най-гледани, популярни, най-новите и най-добрите филми на времето. В допълнение към това, добавката дори предоставя достъп до телевизионни предавания и музика за първокласно забавление.

MetalliQ kodi addon

фантастичен

С постоянното изключване и появата на хитови добавки като Bennu, Colossus, Exodus и Covenant, почти всички в Кодисферата започнаха да изпадат в паника. При обстоятелства, някой от горните спре да работи отново, налице е много подходяща и невероятна подмяна. Изтеглете добавката FANTASTIC (която е част от Споразумението) от Firestick Plusman Repo.

Най-добрите Kodi Addons за телевизия на живо

Ако скачате на лентата за рязане на шнур, трябва да се чудите: “как да гледате телевизия на живо без кабел?” Не се страхувайте, тъй като се отказвате от телевизионен абонамент, не означава, че се отказвате от предимствата на телевизионното забавление. Ето някои от най-добрите добавки на Kodi, които можете да инсталирате, за да се наслаждавате на телевизия на живо:

USTVNow

USTVNow предлага страхотно ниво на развлекателни услуги. Той осигурява по-малко канали с високо качество на резолюция. За да започнете, ще трябва да се абонирате от официалния уебсайт на USTVNow. Прочетете това ръководство за инструкцията за инсталиране и как да гледате USTVNow. Посетете http://kdil.co/repo за последно изтегляне.

най-добрите коди добавки за телевизия на живо

корен

Достъпно в Radix Repo, добавката е всеобхватен за съдържание. Освен достъп до огромен списък от филми / телевизионни предавания, имате възможност да получите достъп до потоци на живо за новини и забавления. Това означава, че можете да забравите да пропуснете любимите си спортни събития, тъй като дори имате достъп до BBC, NBC, CBC и всички известни оператори.

radix kodi addon

cCloud TV

Безспорно добавката cCloud TV е най-добрият избор за повечето потребители, които искат да се насладят на LIVE TV на платформата. Той предоставя новини, спорт, събития и огромна библиотека от канали от цял ​​свят, за да се насладите. Можете да изтеглите най-новата версия от Kodi Israel.

Знаете ли, че можете да хванете целия EPL Live на cCloud TV Kodi без никакъв хасел?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Ако никога повече не искате да пропуснете нито едно предаване, прочетете това ръководство, за да научите как да гледате CNN на Kodi.

 1. облизвам на “зъбно колело” Символ за влизане в менюто за настройки.
 2. Изберете “Файлов мениджър” от списъка с опции.
 3. Кликнете върху “Добавяне на източник”.
 4. Въведете http://www.goodfellasteam.com/Repository в URL лентата и посочете медийния източник “GoodFellas”.
 5. Върнете се на началния екран > Добавки > Символ на пакета.
 6. Изберете “Инсталиране от zip файл” раздел.
 7. Намерете и изберете медийния източник на GoodFellas.
 8. Щракнете двукратно върху файла repository.goodfellas.zip
 9. Върнете се на предишната страница и изберете “Инсталиране от хранилище”.
 10. Изтеглете и инсталирайте Goodfellas 2.0 от хранилището за видео добавки.
 11. След инсталирането отворете Goodfellas 2.0 и изберете USA Channels.
 12. Превъртете надолу и изберете CNN HD.
 13. Насладете се да гледате CNN на живо на Kodi V17 (Krypton)!

Halow TV на живо

Тази мега добавка Kodi бързо успя да генерира доста добра репутация онлайн, тъй като предоставя на хората да гледат телевизия на живо по целия свят в множество категории. Разработчиците на Halow са много активни и в Twitter, което ви държи в тон с най-новите допълнения и функции.

Halow Live TV kodi addon

iPlayer WWW

Добавката за iPlayer WWW ви предоставя огромен набор от категории, включително акценти, радио / телевизия на живо, списъци с програми, категории, функция за търсене, функция с червен бутон & Повече ▼. Добавката е налична в хранилището на добавки Kodi, достъпно по подразбиране във всяка версия на медийния център на Kodi.

iPlayer WWW kodi addon

Ултра IPTV

Създаден и достъпен в Cazlo, Ultra IPTV е най-добрият избор за предаване на телевизия на живо от всяка точка по всяко време. Разширенията ви дават достъп до спортни събития на живо, събития, канали за новини и PPV събития по целия свят, изтриване от различни IPTV източници онлайн.

Ultra IPTV kodi addon

Mobdina

Mobdina е друг топ избор за гледане на телевизия на живо. Той ви предлага възможността да се насладите на IPTV от САЩ, Великобритания и Мексико. В същото време имате различни секции за достъп до спортове на живо, телевизионни предавания, филми и музика. Можете да изтеглите добавката от Play-on Monkey или Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Най-добрите коди добавки за видеоклипове

През последните няколко години производството на телевизионни предавания се увеличи с много режисьори / продуценти, които работят усилено за създаването на епични франчайзи, които не само се оказват пристрастяващи, но и невероятно интересни за гледане. Хората като нас, просто не могат да гледат гледане с такова качествено съдържание, достъпно онлайн. Ако искате достъп до същия, вижте списъка с най-добрите добавки Kodi за телевизионни предавания по-долу:

Flixanity

Flixanity е нов участник в областта на Kodi развлечения. Той може да се похвали с огромна база данни от класически филми до най-новите снимки, като същевременно позволява на потребителите да търсят директно нови епизоди. Можете да получите най-новата версия на разширението от репото Kodi Israel.

Най-добрите коди добавки за телевизионни предавания

UK Turk Плейлисти

Всички ентусиасти на Kodi трябва да знаят тази прекрасна добавка. Плейлистите на UK Turk предоставят пълна гама от популярни телевизионни предавания, включително анимационни филми и документални филми. Това е най-добрият избор за гледане на любими сериали, тъй като разширението може да се похвали с огромна библиотека от съдържание! Можете да го изтеглите от http://kdil.co/repo.

UK Turk Плейлисти kodi addon

възмездие

Предлага се в хранилищата на Kodi Israel и Stream Army, Nemesis е сравнително нова добавка за гледане на любимите ви забавления. Той се гордее с огромна колекция от филми / телевизионни предавания за гледане БЕЗПЛАТНО, като същевременно ви дава достъп до телевизия на живо. Можете също да предавате поточно управление на въздушния трафик, емисии от полицейски скенер и да възпроизвеждате музикални файлове / аудиокниги.

Nemesis kodi addon

квазер

Quasar е друг топ избор за използване на забавленията. Добавката предлага висококачествени и бързи потоци от любимите ви филми / телевизионни предавания, като същевременно извлича информация директно от IMDB. Той използва торент за намиране на съдържание. Можете да инсталирате добавката от репото Kodi Israel.

Quasar kodi addon

Bubbles

Използвайки нов подход за стрийминг на филми, добавката Bubbles Kodi интегрира поточни услуги за максимално забавление. Чрез изстъргването в мрежата можете да намерите някои от най-добрите качества за любимите си филми / телевизионни предавания. Можете да инсталирате добавката от Bubbles Repo.

Мехурчета kodi addon

GAIA

Предлага се чрез репото на Dimitrology, Gaia е пре маркуваната версия на добавката Bubbles. Той предлага огромен избор от филми, телевизионни предавания, документални филми, късометражни филми, детски анимационни филми и други инструменти. Най-добрата част от всичко: разширението има лесен за използване интерфейс и дори предлага интеграция с поточни услуги като Real Debrid.

Гайа Коди аддон

Най-добрите коди добавки за спорт

Последното нещо, от което се нуждаете, е да забравите да закупите билета за любимите си спортове или да не можете да получите достъп до потоци до текущо PPV събитие. Това е мястото, където добавки на Kodi предлагат на потребителите възможността да стриймират спортове на живо в комфорта на дома си. Ако искате БЕЗПЛАТНО да гледате любимите си спортове на живо, тогава разгледайте тези добавки по-долу:

NFL Game добавка Pass Kodi

За съжаление, не можете да използвате добавката NFL Game Pass Kodi, без да закупите абонамент. Ако искате да отключите неограничено съдържание за гледане на любимите си мачове, получаване на представа за най-добрите играчи и анализ на водещи отбори, трябва да платите 124,00 долара.

Добавка на трети страни “Електро свод” Инсталация

Как да гледате NFL на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Отворете Kodi и кликнете върху иконата на зъбно колело (Настройки)
 2. Изберете “Файлов мениджър” и след това щракнете двукратно върху “Добавяне на източник”
 3. Ще се появи кутия, щракнете “Нито един” за добавяне на URL адреса
 4. Въведете URL адреса на хранилището за надмощие: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Върнете се на началния екран, щракнете върху добавки и след това “Пакет” символ
 6. Изберете “Инсталиране от zip файл” опция и намерете “надмощие”
 7. Кликнете върху “repository.supremacy-1.2.zip” и изчакайте добавката да се инсталира
 8. Върнете се на началния екран, щракнете върху добавки и след това “Пакет” символ
 9. Изберете “Инсталиране от хранилище” и изберете “Хранилище за надмощие”
 10. Върви “Видео добавки” и намери “Електро свод”
 11. Натиснете бутона за инсталиране!

Спортен гуру

Вероятно един от най-добрите в неотдавнашния списък на добавките, Спортният Гуру е идеалното продължение за посрещане на всички ваши Спортни гледания. Имате различни категории, от които да избирате, които включват бокс бельо, футболна лига, мотоспорт, X-Games, UFC, борба, ръгби, MLB, NHL, NBA и футбол, като същевременно имате достъп до потоци за LIVE събития. Можете да получите добавката от кофеиновия Майк’s хранилище и може да се наложи да въведете пинов номер, за да го използвате.

Спортен гуру kodi addon

Превъзходни спортове

Supremacy Sports n е поредното ново попълнение в списъка с добавки на Kodi, но бързо се превърна в популярен избор за мнозина, които искат да се насладят на безпроблемно предаване на различни спортни събития, заедно с достъп до Live PPV събития. Секциите включват WWE, Спортни филми, UKTV Sports, Reddit Soccer Streams, Събития на живо, Футболни документални филми, BT Sports и Ace Streams. Добавката използва SportsDevil и Plexus отзад за предаване на живо. Можете да получите добавката от хранилището на Supremacy: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Превъзходен спорт kodi addon

Срещу

За тези потребители, които търсят добавка, която им предоставя достъп до най-новото в борбата за MMA, може да искате да помислите за инсталирането на Versus. Добавката е известна с това, че съчетава доброто старомодно кикбокс действие в удобството на вашия дом. С достъп до повторения от минали събития и най-новите PPV блокбастери, Versus несъмнено е убежище за любителите на UFC.

Versus kodi addon

ESPN Kodi добавка

Добавката ESPN Kodi е едно от най-добрите добавки на Kodi, които ви позволяват да гледате предпочитаните от вас спортни събития без никакви излишни.

kodi espn3 удостоверяване

 1. Отворете приложението Kodi, след това изберете Добавки и щракнете върху инсталатора на пакета, даден в горния ляв ъгъл.
 2. Изберете “Инсталиране от хранилище”>Хранилище за добавки Kodi>Видео добавки.
 3. Кликнете върху “Видео добавки”, превъртете надолу до ‘ESPN 3’ и кликнете върху ‘ESPN 3’.
 4. Кликнете върху Инсталиране.
 5. Изчакайте няколко минути, за да получите известието с активирана добавка ESPN 3.
 6. Отидете на началния екран на Kodi и изберете раздела Добавки от лявата страна.
 7. Ще видите всички добавки за видео, включително ESPN 3, които сте инсталирали на вашия екран.
 8. Кликнете върху ESPN 3, ще трябва да се удостоверите чрез доставчик на кабели за достъп до първокласно съдържание.
 9. След като влезете, вие сте само на едно кликване за това как да гледате ESPN на Kodi без кабел.

Следвайки горния процес на инсталация, очакваме да знаете как да гледате ESPN съответно на Kodi 17.3.

Поток двигател

Ако искате да използвате спортните забавления на живо, няма по-добър вариант от Stream Engine. Можете да гледате всичко от спорт, филми и телевизионни предавания. В същото време можете да гледате и различни канали като ESPN, Sky Sports, NBTV и други. Добавката е достъпна на репото Kodi Israel.

Най-добрите коди добавки за спорт

Отхвърлям

Castaway е една от най-бързите спортни добавки за стрийминг, известна със своето висококачествено съдържание. Наличен в Kodi Israel, той позволява на потребителите да гледат Спорт и телевизия на живо, като същевременно ви дава възможност за достъп до P2P съдържание. Можете дори да се възползвате ‘Спорт по поръчка’ и добавете всичките си любими канали към “Моят Castaway”. Но бихте искали да осигурите вашата интернет безопасност, като се свържете с най-добрия VPN за P2P.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra е наличен в официалния списък с добавки за добавки Kodi. Следователно, трябва да упълномощите устройството си Kodi, преди да гледате каквото и да е на него. След като сте готови, можете да получите достъп до програмиране на живо, преигравания, подчертаване и друго представено съдържание от мрежата.

nbc спорт на живо kodi addon

Атом Прероден

Както подсказва името, Atom Reborn е новата и подобрена версия на старото разширение Atom. Той е оборудван с масивна библиотека за спортове на живо, IPTV канали, детска телевизия и филми / телевизионни предавания. Това гарантира, че никога не пропускате любимото си забавление. Можете да изтеглите добавката от тук.

Atom Reborn kodi addon

Невероятни аниме добавки да се насладите на Kodi

Ако сте фен на Манга и Аниме, Kodi също ви покри. Платформата може да се похвали с богата колекция от разширения на HD Cartoons и Anime, включително тези, които се предават директно през торенти. По-долу е даден списък на най-новите добавки на Kodi, които можете да използвате, за да се насладите на любимите си аниме!

AnimeGo

AnimeGo е един от най-добрите ни избори за гледане на анимационни сериали и филми. Той може да се похвали с огромна библиотека от съдържание от цял ​​свят, разделена на категории: по азбучен ред, най-високо оценени и наскоро добавени. Има дори специална опция за търсене за намиране на всяко аниме, което искате да видите. За да инсталирате добавката, заредете този пощенски файл в хранилището в Kodi и след това се насочете към видео добавки.

най-добрите коди аниме добавки

ToonMania

След изключването на Cartoons8 стана трудно да гледате любимите си аниме онлайн. ToonMania е алтернатива на разширението за изключване, но има по-широка библиотека. Можете да гледате всякакви карикатури от тук. Добавката е достъпна за изтегляне в хранилището на Kodi Israel.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Тази добавка предлага най-новите епизоди и филми от аниме серии, които се актуализират редовно. Интерфейсът показва само две категории: Последни & Списък на всички. Азбучната категоризирана библиотека е VAST, и имаме предвид! Имате дори опция за търсене, за да намерите бързо любимите си аниме серии. Използвайте kdil.co/repo, за да изтеглите и инсталирате добавката.

анимерам коди аддон

AnimeHere

AnimeHere е поредната блестяща добавка на Kodi от DKNight (създателят на AnimeGo). Той предлага по-добра библиотека, навигация и поточни източници, но има подобен интерфейс с този на AnimeGo. Имате най-новите актуализирани категории Anime и Top Anime, за да гледате всичките си любими епизоди, без да е необходимо да ги търсите. Можете да инсталирате добавката от DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani е невероятното творение на Alleidun. Това е алтернативната добавка за едноименния уебсайт, позволяващ на потребителите да гледат любимите си аниме на Kodi, при максимално удобство. Той се отличава с чист външен вид и външен вид и предлага бързи потоци за всички аниме филми / телевизионни предавания. Изтеглете ZIP файла от тук.

Мастерани коди аддон

9Anime

Създадено от DxCx, 9Anime е репликата на едноименния уебсайт .tv. Той може да се похвали с една от най-големите колекции от аниме със потоци, които зареждат бързо и изстъргват съдържание от различни източници. Можете да инсталирате добавката, като изтеглите zip файла тук и го заредите директно в Kodi!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

FunimationNOW е невероятна аниме добавка Kodi, където можете да гледате SD и HD видеоклипове, в зависимост от вашата честотна лента. Цялото съдържание на аниме се дублира на японски и английски език, което обхваща най-голямата аниме-фен база. Премиум версията ще има нулево буфериране за гледане на видеоклипове по безпроблемен начин. Можете да инсталирате добавката от официалното хранилище на добавки Kodi.

FunimationNOW kodi addon

KissAnime

Разцъфтявайки с медийна библиотека от старо до най-новото аниме съдържание, KissAnime събра огромни последователи сред потребителите на Kodi. Той е любим за гледане на всички видове аниме филми / телевизионни предавания, но напоследък натрапчивите CAPTCHA затрудняват използването на добавката. Можете да го инсталирате от официалното репо Kodi.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

С повече от 25 000 епизода и 15 000 часа официално лицензирано аниме съдържание, CrunchyRoll е водещата световна дестинация за японско и азиатско аниме съдържание, преведено на няколко езика от професионалисти. Можете да инсталирате добавката от официалния хранилище за добавки Kodi.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv е блестяща добавка за тези със сладък зъб за японски анимации. Сега заредена с над 1400 аниме серии със субтитри и дублирани версии, добавката лесно може да ви превърне в малко дете. Можете да го инсталирате, като изтеглите zip файла от тук и го заредите ръчно в Kodi.

AnimeFTW.tv kodi addon

Най-доброто забавно анимационен филм Kodi Addons, който децата ще обичат

Kodi е чисто забавление за стрийм феновете по целия свят, без значение на възраст или предпочитания. Докато обикновено обсъждаме & списък добавки за спорт, филми и телевизионни предавания, най-накрая е време да предложите няколко хихикания на малките. И така, по-долу са най-добрите добавки за карикатури на Kodi, които децата ще обичат.

Cartoon HD Extra

Предлага се в SuperRepo, Cartoon HD Extra може да се похвали с превъзходна стрийминг на деца’s развлечения, заедно с популярни анимационни филми и телевизионни предавания. Най-добрата част от всичко: добавката изтегля съдържание от високонадеждни източници, което гарантира по-малко буфериране и високоскоростно поточно предаване!

Най-доброто забавно анимационен филм Kodi Addons, който децата ще обичат

Карикатури за деца

Достъпни за изтегляне през хранилищата SuperRepo и Kodi Israel, Kiddie Cartoons е известен с абсолютно невероятната си категоризирана библиотека от карикатури и аниме заглавия. Има нещо за всяко дете от Барни, динозавъра до Барби приключенията, добавката е лакомство за младите!

Kiddie Cartoons kodi addon

B99TV

B99TV предлага огромен избор от карикатури от 90-те години’s чак до по-новите хитове. От анимационни филми, забавления в Дисни и забавни забавни телевизионни предавания, B99TV редовно актуализира библиотеката си с източници за максимално удоволствие. Можете да изтеглите добавката от Kodi Israel Repo.

B99TV kodi addon

полицай’s Карикатури

Подобно на B99TV, Боби’s Карикатурите заслужават своето място сред топ добавките за карикатури на Kodi. Въпреки че не е така организиран като B99TV, добавката предлага голям избор от забавления както за деца, така и за възрастни. Вземете най-новите актуализации на разширението от Kodi Israel или SuperRepo.

Боби & rsquo; s Карикатури коди аддон

Най-добрите Kodi Addons за Android

Като мултиплатформен софтуер, Kodi работи безпроблемно във всички Android OS и устройства. Това позволява на потребителите да предават безпроблемно своите любими филми и телевизионни програми на своите смартфони, таблети и дори смарт телевизори с активиран Android. По-долу са добавени няколко добавки, които определено трябва да изпробвате на телефона си:

Генезис Прероден

Genesis Reborn е новата и подобрена версия на по-старата добавка със същото име. Въпреки че е изключен, все още можете да инсталирате Genesis от репото в Kodi Israel. За най-новата версия обаче ще трябва да използвате този URL адрес: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Това е най-добрият избор за предаване на най-новите телевизионни предавания и филми на големи и малки Android екрани.

Най-добрите Kodi Addons за Android

Как да инсталирате Genesis Reborn на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

 1. Стартирайте приложението Kodi и кликнете върху “зъбно колело” икона.
 2. От списъка с опции изберете “Файлов мениджър”.
 3. Тук ще видите списък с хранилища. В края кликнете върху опцията, наречена “Добавяне на източници”.
 4. На екрана ще се появи поле, където трябва да кликнете ‘Нито един’.
 5. Въведете URL адреса за Jesus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Сега въведете името на медийните източници ‘Кутия за Исус’ и кликнете отново OK.
 6. Върнете се в главното меню на Kodi и кликнете върху “Добавки”.
 7. Кликнете върху иконата на инсталатора на пакети в горния ляв ъгъл.
 8. Изберете Инсталиране от Zip File > Кутия за Исус > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Сега изчакайте да завърши инсталацията.
 9. Изберете Инсталиране от хранилището > Хранилище за кутия на Исус > Видео добавки > Сега намерете и кликнете върху Genesis Reborn.
 10. Натиснете бутона за инсталиране и се насладете на гледането на телевизионни предавания / филми БЕЗПЛАТНО.

рай

Elysium е модернизирана версия на добавката Zen с актуализиран код (налична в NaN Repo). Той се гордее със същия външен вид и се връзва към филми и телевизионни предавания, като същевременно ги показва отдясно, за да играете. Той може да се похвали с огромна библиотека от съдържание, което гарантира, че никога не пропускате любимото си забавление.

Elysium kodi addon

Falcon Project

Създаден от Indie разработчик, известен като “AJ”, Falcon Project е всеобхватна добавка, която дава достъп до IPTV връзки и телевизионни предавания / филми при поискване. Допълнителните зони също включват спортна секция и специална “Нейното място” който задоволява съдържанието на женските вкусове. За да получите добавката, ще трябва да инсталирате AJ Builds Repository.

Falcon Project kodi addon

1080p филми

Ако искате да гледате филми с високо HD качество на вашия смартфон или десктоп Android, тогава определено трябва да помислите за използване на филми с 1080p. Създаден от Dandy Media, добавката се отличава с функция за възпроизвеждане с едно щракване, която зарежда видеоклипове невероятно бързо. Можете да получите разширението от Kodi Israel.

1080p Филми коди аддон

TUBITV 

Добавката TUBITV Kodi е достъпна на SuperRepo. Можете да го инсталирате, като добавите хранилището в Kodi и след това инсталирате разширението от списъка с видео добавки.

tubi tv kodi видео addon

Как да инсталирате TUBITV на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

 1. хвърлям Kodi V17 и въведете настройките от щракване на “зъбно колело” икона.
 2. Ще видите списък с системни опции. Кликнете на последния озаглавен “Файлов мениджър”.
 3. Превъртете по-долу и кликване На “Добавяне на източник”.
 4. Кликнете два пъти На “Нито един” и въведете http://srp.nu в полето за URL адрес.
 5. име медийният източник “SuperRepo” и кликване на бутона OK.
 6. Върнете се в менюто Kodi, кликване На “Добавки” и след това “Пакет” символ в горния ляв ъгъл.
 7. От списъка с опции, изберете “Инсталиране от Zip File”.
 8. Превъртете надолу, докато видите медийния източник, който сте посочили по-рано, т.е.. “SuperRepo”.
 9. Изберете криптон > всичко > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Изчакайте завършването на инсталацията, връщане да се “Браузър за добавки”, изберете “Инсталиране от хранилище”.
 11. От списъка с хранилища, изберете “SuperRepo Всички [Krypton] [V7]”.
 12. Навигирайте до “Видео добавки”.
 13. Продължавайте да превъртате надолу, докато намерите “TUBITV”.
 14. Натиснете бутона за инсталиране.

Наръчници за NaN

Осъществено от Repo Noobs и Nerds, добавката ви дава достъп до видео уроци за функции, настройки, хардуер и услуги за чат на живо. Той също така предоставя отстраняване на неизправности и поправки за различни грешки в Kodi, като същевременно предлага пълни ръководства за Kodi на Android, Linux, Raspberry PI, Xbox и Windows.

NaN Tutorials kodi addon

Футболни повторения

Ако сте фен на футбола, тогава тази добавка е само за вас. Достъпно чрез Noobs и Nerds Repo, позволява на потребителите да гледат международни & клубни футболни мачове, заедно с акценти и потоци за стари първенства и предизвикателства.

Футбол Възпроизвежда kodi addon

Имперски потоци

Достъпно от Kodi Israel Repo, добавката Imperial Streams е друг наш фаворит, когато става въпрос за наслада от неограничен брой поточни филми / телевизионни предавания. Той предлага огромна база данни от класика, най-високо оценено и най-гледано съдържание. Определено ще се насладите на предлаганото разнообразие.

Имперските потоци kodi addon

Най-добрите Kodi добавки за Firestick

Нищо не може да победи усещането да гледате любимите си телевизионни предавания / филми на вашия Amazon Firestick TV. Именно тук са удобни добавките на Kodi за Firestick, които работят в съответствие с платформата’s функции. Не само можете да се насладите на забавления на пълен работен ден, но и многостранността на избора си от сто жанра.

Посейдон

Добавката Poseidon Kodi бързо постигна страхотна репутация на пазара, като най-добрият източник за гледане на филми и телевизионни предавания в медийната платформа с отворен код. Достъпно на Kdil.co/repo, той може да се похвали с лесен за употреба дизайн и редовно актуализира списъка си с пресни филми. Секциите са разделени на категории, включително страхотни режисьори, в театри, носители на Оскар, актьори, жанрове и години.

Най-добрите Kodi добавки за Firestick

Видеоклуб HEVC

HEVC е добавка на Kodi, която категоризира филмите в HD качество, включително Blu-ray, 3D, 720p и 1080p, което помага на тези с ограничена скорост на интернет да се наслаждават на доброто предаване. Приложението черпи вдъхновение от видео кодека, известен като H.256. Основното предимство на използването на тази добавка е, че тя осигурява HD видео в част от размера. Full HD филмите са само 300 MB на файл.

Видео клуб HEVC kodi addon

Най-добрите Kodi Addons за PPV

Боевете като Флойд Мейуедър срещу Конор Макгрегър увеличиха свръх и приликата на канали, уебсайтове и приложения, които поддържат плащане за преглед. Като отворена медия, развлекателна платформа, Kodi не изостава нито от двете. Има много разработчици, които работят върху издаването на надеждни добавки, за да се насладите на PPV поточно предаване на живо. Някои от най-добрите включват:

Планета ММА

Както подсказва името, тази добавка за Kodi ви дава достъп до поточно съдържание, свързано с MMA борба и UFC събития. Той може да се похвали с огромна колекция от телевизионни предавания, документални филми и събития на живо, като гарантира, че никога не пропуснете нито един повод. Можете също да видите UFC Календар, да извършвате търсения, да гледате Fight Night Live, да имате достъп до UFC Openload, MMA Openload и Pioneers of MMA. Можете дори да гледате видеоклипове в YouTube директно, заедно с филми, свързани с MMA.

най-добрите коди добавки за заплащане за оглед

SportsDevil

Добавката Sports Devil е идеална за получаване на достъп до огромни PPV събития, тъй като се гордее с огромен асортимент от канали, които включват NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports и най-различни други – от американски до южноамерикански до европейски. Можете да изтеглите добавката от Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Как да инсталирате SportsDevil на Kodi

Инсталирането на SportsDevil на Kodi отнема няколко минути от вашето време, следвайте нашето стъпка по стъпка ръководство и ние’Ще ти пуснат за по-малко от 7 минути:

 • Стартирайте Kodi
 • Задръжте курсора на мишката Система > кликване Файлов мениджър > Добавяне на източник
 • В типа лента на пътя http://fusion.tvaddons.ag (можете да копирате и това)
 • В полето Име въведете синтез и след това щракнете върху Готово
 • Върнете се на началния екран и щракнете Система > кликване AddOns > кликване Инсталиране от Zip File
 • Изберете синтез > xbmc repos > Английски > превърти надолу & кликване ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Върнете се към предишното меню и сега щракнете инсталирайте от хранилище > Неофициално хранилище за спортни дяволи > Видео добавки > Спортен дявол > Инсталирай
 • Изчакайте да се инсталира приставката и покажете Разрешено пред SportsDevil
 • Върнете се на началния екран > Видео > Видео добавки > Спортен дявол
 • Сега трябва да видите пълния списък с опции за стрийминг, налични на SportsDevil

Добавката SportsDevil е инсталирана успешно на Kodi и можете да стартирате тази добавка по всяко време, като щракнете Видео>Добавките,>SportsDevil.

SportsMania

Sports Mania е друга хитова добавка за получаване на достъп до живи потоци на хитови PPV събития, независимо от типа. Разширението е идеално за спортни фанатици, като предоставя тонове съдържание за спорт. Можете да изтеглите разширението от SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Хъб на живо

Ако горните опции не работят, винаги можете да помислите дали да използвате Live Hub. Добавката позволява на потребителите да имат достъп до геоблокирано съдържание във Великобритания, като същевременно дава на потребителите възможност да играят Android APK файлове, включително Mobdro потоци за PPV събития на живо. Щракването върху заключен GEO ще ви даде достъп до Freeview, BBC, TVPlayer и цял списък от други канали.

Live Hub kodi addon

Най-добрите коди добавки за боливудски индийски филми и телевизионни канали

Ако сте фен на боливудските филми / телевизионни предавания, тогава Kodi ви е покрил и вие. Можете да намерите много добавки на трети страни, които предоставят достъп до всички видове Desi Content от Пакистан и Индия. Вижте списъка по-долу за повече информация:

Зем ТВ

Ако се интересувате да гледате съдържание на деси, тогава Zem TV е една от най-добрите добавки, достъпни на Kodi Israel за наслада от спортове от Югоизточна Азия, филми / сериали от Индия и драми от Пакистан. Въпреки това той печели популярност и за това, че позволява на хората от цял ​​свят да гледат любимите си спортни канали. За да изтеглите добавката директно чрез zip файл, щракнете тук.

Най-добрите коди добавки за боливудски индийски филми и телевизионни канали

 1. хвърлям приложението Kodi V17 и отидете на настройки от щракване на “зъбно колело” икона.
 2. От списъка с конфигурации, изберете “Файлов мениджър”.
 3. свитък надолу в лявата колона и кликване На “Добавяне на източник”.
 4. Въведете http://kdil.co/repo в полето за URL адрес, име медийният източник “Коди Израел”, и Натиснете Добре.
 5. връщане към главното меню и кликване На “Добавки”.
 6. Кликнете на “Пакет” символ в горния ляв ъгъл на страницата.
 7. От списъка с опции, изберете “Инсталиране от zip файл”.
 8. намирам на “Коди Израел” източник на медия, който сте добавили по-рано и кликване върху него.
 9. За да инсталирате репо, кликнете два пъти На “Kodil.zip”.
 10. изчакайте за “Добавката е инсталирана” известие и кликване На “Инсталиране от хранилище”.
 11. От списъка с репости, изберете “www.kodisrael.co.il хранилище”.
 12. свитък надолу и кликване На “Видео добавки”.
 13. намирам на “ZemTV.com” добавка и кликване върху него.
 14. Hit на “Инсталирай” бутон и изберете последната версия.
 15. изчакайте за “Добавката е инсталирана” уведомление.
 16. Вече можете да получите достъп до ZemTV.com от вашата колекция видео добавки!.

Viewster

Добавката Viewster е достъпна за изтегляне в официалното хранилище Kodi. Това е премиум разширение, което ви дава достъп до най-новите филми / телевизионни предавания в Боливуд от едно място. Добавката предлага и списък с популярни жанрове, които да изберете.

Viewster kodi addon

OmniMovs

Ако търсите добавка, която предоставя достъп до боливудски и холивудски филми / телевизионни предавания на едно място, тогава OmniMovs е перфектен. По този начин можете да изпълните желанието си за някои деси съдържание, като същевременно се наслаждавате на списък на класически / хитови американски филми. Можете да изтеглите добавката от Kodi Israel.

OmniMovs kodi addon

Snag Films

Snag Films е центърът за филми / телевизионни предавания от цял ​​свят. Освен, че получавате достъп до забавления в Боливуд, можете дори да намерите корейски драми, арабски сериали, африкански филми и много повече разнообразие. Можете да изтеглите добавката от официалното хранилище Kodi.

Snag Films kodi addon

Най-добрите коди добавки за фитнес и здравна тренировка

Фокусирането върху вашето здраве и поддържането на фитнес е наложително за оцеляването в днешния ден’труден и бърз живот. С хората около вас, буквално мрачни от енергия за работа, трябва да се стремите да поддържате себе си възможно най-добре. Именно тук са удобни добавките за фитнес на Kodi. Лесно можете да получите достъп до поточни предавания на живо и телевизионни предавания за редовни фитнес процедури, гарантирайки ви да останете активни и здрави.

Фитнес Арес

Ако сте любител на фитнес или просто започвате пътуването си към по-здравословен начин на живот, определено ще харесате добавката Ares Fitness. От упражнения за загряване, разтягания, охлаждащи падения, до интервали с тренировки с висока интензивност; имате тонове фитнес съдържание, което да гледате. Това е почти като да имате собствена библиотека за съвети и съвети за тренировка с натискане на бутон.

Най-добрите коди добавки за фитнес и здравна тренировка

BAMF TV

BAMF TV е известна с абсолютно невероятната си категоризирана библиотека от фитнес телевизионни предавания и филми. Има нещо за всяко ниво на фитнес от тези, които започват пътуването си до крайната страна. Можете да намерите цялото най-ново фитнес съдържание в добавката на BAMF TV Kodi, което никога няма да намерите никъде другаде. Изтеглете zip файла тук, за да инсталирате добавката.

BAMF TV kodi addon

Най-добрите Kodi добавки за музика MP3 MP3

Няма нищо като да слушате HD качество на музика, за да прекарате свободното си време, да купонясвате с приятели или докато просто се опитвате да отклоните ума си от някои неща в живота. За щастие, Kodi поддържа всякакъв вид развлечения, за да се насладите. Ако търсите най-добрите добавки на Kodi за слушане на музика, погледнете по-долу. Ще имате чудесно време, в което предавате висококачествена музика.

Beatz

Ако сте музикален наркоман, който обича да слуша много жанрове, тогава добавката BeatZ, налична в репото на Stream Army, е само за вас. От стилове като хип-хоп, рап, поп, джаз до по-скорошните среди, дубстеп, EDM, moombahton, трап, deepphouse, прогресивен, транс и chillstep жанрове, имате много категории за слушане. Тази динамична добавка също ще актуализира вашите музикални селекции веднага щом се променят.

Най-добрите Kodi добавки за музика MP3 MP3

MP3 потоци

MP3 Streams е друга страхотна добавка Kodi за любителите на музиката. Той изтегля информацията си от lastfm и успява да поддържа актуалните графики. Вие получавате достъп до голяма колекция от песни, които включват различни жанрове, топ-списъци на билбордове и недооценени изпълнители, така че да не пропускате нови и невероятни песни. Дори имате възможност да запазвате песни и да създавате свой собствен списък за изпълнение.

MP3 потоци kodi addon

TuneIn Radio

Ако сте музикален изрод, който се радва да слуша тези ранни сутрешни радио предавания, ще намерите добавката на радио TuneIn доста интересна. Той е доста подобен на едноименното приложение за Android / iOS и позволява на потребителите да намират радиостанции от цял ​​свят.

TuneIn Radio kodi addon

Най-добро време Kodi Addons

Търсите начини да бъдете в крак с времето? Ако е така, може би ще искате да помислите за инсталиране на добавки за времето на Kodi. По-долу е списък на три от най-добрите на пазара.

Времето под земята

Тази добавка попада в категорията на API. За да получавате редовни актуализации за времето във вашия район, трябва да посетите уебсайта на Weather Underground. Ще получите код, който след това ви дава определен брой актуализации на ден, след като сте влезли. Ако искате по-редовно да се актуализират, има пакети, достъпни за различни нужди. Можете да изтеглите добавката директно от официалното хранилище Kodi.

Най-добро време Kodi Addons

Yahoo! Метеорологично време

Yahoo! Времето е разширение без API, което означава, че не е нужно да правите никакви абонаменти, за да получите достъп до актуализации. Работи доста добре при определяне на подходящото време в почти всяка област по света. Подобно на разширението Weather Underground, можете да намерите Yahoo! Времето в официалното хранилище Kodi. По този начин се отървава излишъкът от добавяне на репозиции на трети страни.

Yahoo! Времето коди аддон

OpenWeatherMap Extended

Ако горните опции не се справят за вас, е разумен избор да преминете с добавката OpenWeatherMap Extended. Това е хибрид от два стила, който отговаря на нуждите както на API, така и на не-API предпочитани потребители. Някои казват, че предлага най-доброто от двата свята и определено сме съгласни с тази идея. Подобно на горните опции, можете директно да изтеглите добавката от официалното хранилище Kodi.

OpenWeatherMap Extended kodi addon

Най-добрата поддръжка на Kodi и системни добавки

Тъй като Kodi е наличен в огромен списък от платформи, имате нужда от инструмент за поддръжка, за да изчистите кеша, да изтриете миниатюри / пакети и да архивирате данните си от време на време. За да изпълним тези жизненоважни задачи, съставихме списък с най-добрите добавки за поддръжка на Kodi.

резервно копие

Последното нещо, от което се нуждаете, е да загубите всички данни и добавки, когато вашият Kodi се актуализира до нова версия. Тук влизат добавки като Backup, които не само ви позволяват да инсталирате най-новата версия на софтуера, но и възстановява всички ваши добавки, надстройки и Wizards в предишната версия. Можете да изтеглите разширението директно от официалното репо за Kodi.

Най-добрата поддръжка на Kodi и системни добавки

индиго

Достъпно в Kodi Israel и SuperRepo, Indigo е най-доброто решение на всичките ви проблеми, било то съобщения за грешки, проблеми с буфериране, проблеми с катастрофи и други. Добавката предлага пълен набор от инструменти за диагностика и ремонт, за да върнете вашия Kodi в здраво състояние.

Индиго коди аддон

Мерлин магьосник

Достъпно в Merlin Repo и официалния Kodi, добавката е идеална за изчистване на кеш, изтриване на миниатюри и почистване на пакети. Той ускорява поточното ви видео, като подобрява кинематографичното ви изживяване. Изтеглете добавката, ако имате проблеми с изоставането или буферирането.

Мерлин съветник kodi addon

Автоматично актуализиране на библиотеката

Ако търсите разширение, което автоматично актуализира всички предложения и разширения в планирано време, тогава Автоматичното актуализиране на библиотеката е идеалният избор. Той напълно ще обнови списъка ви с добавки, като същевременно изтрие връзките / източниците, които не работят в момента.

Автоматично актуализиране на библиотеката kodi addon

Най-ограничени гео коди добавки

Когато използвате Kodi, ще попаднете на няколко добавки, които имат тенденция да бъдат гео-ограничени до определени места. За да получите достъп, ще трябва да използвате най-добрата VPN за коди услуга за криптиране на вашия трафик и маскиране на вашия IP адрес. Тъй като изглежда, че се намирате на друго място, изтеглянето и инсталирането на добавки вече не остава проблем. Ето някои от най-популярните гео-ограничени добавки, налични на Kodi.

 1. Крайна IPTV
 2. рай
 3. Генезис Прероден
 4. Пегас
 5. Alluc
 6. Specto
 7. квазер

Експерти и ентусиасти препоръчват да използвате Kodi VPN услуга за поточно предаване на Kodi. VPN помага да бъдете сигурни и анонимни от известията на DMCA и други закони за авторските права, докато достъпвате материали, защитени с авторски права. Получавайте Kodi VPN

Kodi добавя, че няма по-дълга работа през 2020 г.

През времето, когато написах този блог, имаше много добавки, които функционираха правилно. Въпреки това, през последните няколко месеца, репресията срещу Kodi доведе до нещата, които взеха съвсем различен обрат. Правителствените агенции и ловците на авторски права работят ден и нощ, за да се отърват от хранилища и разширения, поставянето на въпросителна е коди достатъчно безопасно? Това доведе до това, че много известни коди адонди не работят. Те включват:

Тритон коди аддон

тритон

Triton се слави като заместител на известната добавка Elysium. Макар и новодошъл, той успява да предостави доста разнообразие и удобство на потребителите, когато става въпрос за намиране на HD връзки за филми и телевизионни предавания, които лесно се възпроизвеждат от всяка платформа. С актуализирана база данни можете да се чувствате сигурни, че ще намерите всички ваши любими в добавката. След това можете да ги добавите към своите “Моят Тритон” списък или погледнете списъка с посещения за по-добри предложения. Добавката може да бъде намерена в репото на Soulless: https://soullessbuilds.com/repo/

Фокусирайте коди аддон

фокус

Когато искате фокусът ви да отиде никъде другаде, но на екрана пред вас, тази добавка е чудесен избор за вашите навици за гледане на хапване. За разлика от други добавки за филми, разработчиците редовно актуализират медийната библиотека, гарантирайки, че имате много съдържание, за да сте заети и задържани на екрана всеки ден и навън. Ако искате да инсталирате добавката, ще трябва да изтеглите Lock Down Repository: http://repo.lockdown.in/

Квантово (светилище) kodi addon

Квант (светилище)

Quantum е всестранно разширение, достъпно чрез хранилището Kodi Israel. Разполага с масивна библиотека, включваща и двата IPTV канала & VoD съдържание, за всички. Има дори карикатури за деца, спортна секция, множество IPTV секции и телевизионен водач, от който да избирате. Какво друго можете да поискате?

вдигащи приливи и коди аддон

Възходящи приливи и отливи

Rising Tides е друга известна добавка Kodi, която позволява на потребителите да стриймират живо съдържание. След инсталирането можете да намерите категории документални филми, телевизионни предавания, IPTV небето, филми, спортни предавания, PPV събития на живо, футбол на живо и стотици канали. Той е най-добрият избор за вашите нужди от поточно предаване на живо, но изисква както Sports Devil, така и F4M Tester да бъдат включени в списъка на добавките на Kodi. Можете да изтеглите и инсталирате разширението от следното хранилище: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

Предлага се в хранилището на Look Glass, SupraBox е недооценена телевизионна добавка на живо. Обикновено позволява достъп до различни IPTV канали, но също така съдържа всичко – от филми, телевизионни предавания, спорт и различни други секции. Можете да намерите видеоклипове с качество 1080P и дори Blu-Ray.

освобождение

освобождение

Наличен в репортаж Sport Xplosion, добавката Deliverance придоби огромна популярност на пазара на спортни разширения на живо. Това е най-добрият заместител на CastAway и SportsDevil, ако те спрат да работят. Имате масивна библиотека от спортни събития с акценти и потоци на живо.

Феникс

Актуализация 2020: Kodi определено преминава през груба лепенка с един удар след друг в забележителните си добавки към телевизионно шоу / филм. Phoenix, един от най-популярните източници на съдържание, официално затвори магазина. Според TorrentFreak, разработчикът е решил да предприеме това действие за защита срещу неотдавнашните съдебни дела и репресии.

Законопроект също обяви, че хората, които публикуват незаконно съдържание, ще отидат в затвора. С това се сбогуваме с Феникс. Благодарим ви, че ви предоставихте широко организирана медийна библиотека за забавление. Когато искате да проучите пълната гама от медии, силно препоръчително е да обмислите тази добавка.

Phoenix предлага широко организирана медийна библиотека, която определено ще оправдае очакванията на любителите на телевизията до известна степен. Най-хубавото в този аддон е, че зрителите имат право да имат достъп и да гледат хиляди филми, телевизионни предавания и много други. Прочетете нашето ръководство за това как да инсталирате Phoenix на kodi.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Актуализиране на декември 2017 г.: По-рано XMovies8 беше наличен както в хранилищата Fusion, така и в MetalKettle. След паниката в индустрията на Kodi след съдебните дела по известни разработчици, добавката вече не функционира. Опитахме да намерим разширението в други хранилища, но тъй като няма налична поддръжка – използването на добавката е до невъзможно.

Можете обаче винаги да използвате други добавки като Disney + и Netflix за стрийминг на добри филми / телевизионни предавания по всяко време и навсякъде. Преди това XMovies8 беше достъпен както в хранилищата Fusion, така и в MetalKettle, докато и двете не бяха свалени наскоро. Не можете да използвате добавката вече, тъй като и двата хранилища вече са офлайн. Има вероятност MetalKettle да се върне според KodiTips.

Navi X Sports

Актуализиране на декември 2017 г.: Всяко добро нещо трябва да стигне до своя край. След десет успешни години на работа известната добавка Kodi, Navi X вече не работи. Причината за изключване е същата за много популярни разширения. Разработчиците не искаха да бъдат свързани с никакви правни спорове / проблеми, особено след като специално внимание Kodi получава от ловци на авторски права от цял ​​свят.

Като заместител винаги можете да използвате cCloud TV за стрийминг на живо и спорт. Navi X осигурява достъп специално за пристрастените към спорта по фантастичен и възхитителен начин. След като използвате този интерактивен Kodi addon, можете да предавате и гледате на живо различни спортни канали. Тази добавка също предоставя информация за най-гледаните канали през последните 24 часа на своите зрители.

Acestreams Addon за стрийминг на спорт на Kodi

Актуализиране на декември 2017 г.: Acestreams е друго известно име в списъка на спортните стрийминг добавки. Тя позволява HD поточно предаване за всички видове спортни канали. В резултат на това потребителите могат да получат върхови спортове на живо на живо. Въпреки това, след затварянето на хранилището Fusion, Acestreams Sports също спря.

Потребителите вече не могат да използват разширението за поточни спортове. Ако искате да се насладите на пряко предаване на спортни канали, може да помислите за използването на спортни добавки Stream Engine и Cast Away. Спортните фенове на Коди, мислещи, че най-накрая е добавена нова добавка, за да подредите нуждите си от стрийминг, добре нещастни момчета то’не е добавка. То’е нещо още по-добро!

AceStreams е медийната платформа за a “нова генерация” създаден за получаване на повече източници за вашите поточни предавания на живо Kodi добавки, особено удобни за спортно стрийминг. Истинското лакомство тук е за любителите на спорта, които просто ще обичат качеството и представянето на Ace Streams. Ако сте мислили къде да вземете връзки към AceStreams и хеш файлове, ето няколко готини Reddit групи, които да следвате:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit Soccer Streams
 3. Reddit NFL потоци
 4. Reddit NBA потоци
 5. Бокс поток Reddit
 6. Източници TV връзки – 1000+ източници на AceStreams

FTV (FilmOn TV)

Актуализиране на ноември 2017 г.: След свалянето на хранилището Fusion всички добавки, хоствани от TVADDONS, или са прекратени, или са преместени в други хранилища. Известната добавка на FilmOn TV или FTV също претърпя същата съдба и в крайна сметка бе прекратена. За съжаление не можах’не намирам други репости, които да приемат FTV.

След като Fusion хранилището беше свалено, всички добавки, хоствани от TVADDONS, или бяха прекратени или преместени в други хранилища. Известната добавка на FilmOn TV или FTV също претърпя същата съдба и в крайна сметка бе прекратена. За съжаление не можах’не намирам други репости, които да приемат FTV.

Аниме-IPTV

Актуализиране на декември 2017 г.: Добавката Anime-IPTV беше доста популярна през първите си дни. Това се случи с комбинацията и сътрудничеството на няколко различни аниме добавки. Въпреки това, тъй като вече има толкова много опции за гледане на Аниме, изглежда, че разширението не е успяло да получи достатъчно внимание. За съжаление добавката вече не е достъпна за нито едно хранилище.

Anime-IPTV се появи с комбинацията и сътрудничеството на няколко различни аниме добавки. Уникалната му функция е лесна за навигиране, въпреки факта, че опциите му в менюто не са на английски. Все още можете да намерите видеоклипове, като кликнете върху иконата за търсене.

Може да намерите няколко лоши връзки от време на време, но като се има предвид качеството и наличността на видеоклиповете, Anime-IPTV бие много добавки на Kodi.

Други най-добрите коди добавки, които са спрели да функционират

 1. Dojo Streams
 2. t.f.a
 3. скорост
 4. жътварка
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV ПРОТИВ
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Инсталатор на добавки

Опаковане на нещата

Очакваме, че ще имате впечатляващ опит с Kodi с тези 100 най-добри Kodi добавки. Отне ни много време да съставим този списък и да тестваме всяко разширение. Ако имате въпроси / въпроси, не се колебайте да пуснете коментар по-долу. Най-важното е, не се колебайте да споделите статията с вашите приятели / членове на семейството. Имайте предвид, че преди да изтеглите Kodi addons, уверете се, че сте’работете на най-бързата VPN услуга, за да предотвратите всякакъв вид кибератаки. Научете повече за това какви са евтините VPN услуги, които можете да получите лесно.

Следвайте ни в Twitter и останете в течение.

Следвайте @Bestvpnco

Подобни статии

 • 100 най-добри коди добавки за филми и телевизионни предавания на живо (тестван и проверен списък за 2020 г.)

  Търсите ли списъка с най-добрите Kodi Addons от 2020 г.? Ако е така, значи сте на правилното място. Ние знаем отчаянието на потребителите, когато става въпрос…

 • 100 най-добри коди добавки за филми и телевизионни предавания на живо (тестван и проверен списък за 2020 г.)

  Търсите ли списъка с най-добрите Kodi Addons от 2020 г.? Ако е така, значи сте на правилното място. Ние знаем отчаянието на потребителите, когато става въпрос…

 • 100 най-добри коди добавки за филми и телевизионни предавания на живо (тестван и проверен списък за 2020 г.)

  Търсите ли списъка с най-добрите Kodi Addons от 2020 г.? Ако е така, значи сте на правилното място. Ние знаем отчаянието на потребителите, когато става въпрос…

 • 100 най-добри коди добавки за филми и телевизионни предавания на живо (тестван и проверен списък за 2020 г.)

  Търсите ли списъка с най-добрите Kodi Addons от 2020 г.? Ако е така, значи сте на правилното място. Ние знаем отчаянието на потребителите, когато става въпрос…

 • 100 най-добри коди добавки за филми и телевизионни предавания на живо (тестван и проверен списък за 2020 г.)

  Търсите ли списъка с най-добрите Kodi Addons от 2020 г.? Ако е така, значи сте на правилното място. Ние знаем отчаянието на потребителите, когато става въпрос…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me