100 legjobb Kodi-kiegészítő filmekhez és élő TV-műsorokhoz (tesztelt és ellenőrzött lista 2023-ra)

A 2023-as legjobb Kodi-kiegészítők listáját keresi? Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy. Tudjuk, hogy a felhasználók kétségbeesettek a megfelelő kiegészítők telepítésekor.

Ezért készítettünk egy végső útmutatót a legfontosabb Kodi kiegészítőkhöz, amely biztosítja a legjobb streaming tartalmat (filmek, rajzfilmek, zene, TV-műsorok, sport, dokumentumfilmek).

A Kodi és annak kiegészítőinek teljes potenciáljának kiaknázásához megbízható VPN-szolgáltatásra van szüksége, amely a kalóz tartalmak streamingjein megvédi a szerzői jogok megsértésétől..

Íme néhány olcsó lehetőség, amelyek közül a PureVPN-t ajánlom a legjobbnak, mivel minimális 1,99 dollárral kezdődik. egyéves terv alapján, miközben szolgáltatásokkal teli szolgáltatást kínál.

Szakértők és rajongók egyaránt javasolnak egy megbízható VPN-szolgáltatás használatát a kalóz tartalom Kodi-on történő streamingjére. Segít abban, hogy biztonságos és névtelen maradjon a DMCA-értesítésekkel szemben, miközben hozzáférjen a szerzői joggal védett anyagokhoz, és rejtett tevékenységeit tartsa fenn.
.Biztosítsa a Kodi tevékenységeit! &# 55357;&# 56832;

Contents

100% -ban működő legjobb Kodi kiegészítők 2023-ra

 1. A 2023-as legjobb kodi kiegészítők listája
 2. A legjobb Kodi kiegészítők filmekhez
 3. A sport legjobb Kodi kiegészítései
 4. A legjobb Kodi kiegészítők az élő TV műsorokhoz
 5. A legjobb Kodi kiterjesztések / kiegészítők videókhoz
 6. A legjobb Kodi kiegészítések a Firestick-hez
 7. A PPV legjobb Kodi kiegészítései
 8. Népszerű zene Kodi kiegészítések
 9. A legjobb Android Kodi kiegészítők
 10. Fitness és egészségügyi edzés Kodi kiegészítések listája
 11. Legnépszerűbb földrajzi korlátozott kiegészítések
 12. Legjobb időjárás Kodi Addons

A listát naponta frissítik, így az elavult bővítményeket kicserélheti a legújabbra. Miután elkezdte használni ezeket a kiegészítőket, garantáljuk, hogy filmszínű / szórakoztató élményei teljesen új szintre fognak kerülni. Tehát, minden további nélkül, vessünk egy pillantást a 100 legjobb Kodi-kiegészítőre, amelyet feltétlenül telepítsen!

A 2023-as legjobb Kodi kiegészítők

Rengeteg Kodi kiegészítés található számos kategóriában. De mi segítünk megtalálni az Ön számára a legjobb kodi kiegészítőt.

* Az alábbiakban felsoroljuk azokat a Kodi kiegészítőket, amelyeket alaposan teszteltünk és tökéletesen működnek 2023-ig.

 1. Szövetség
 2. Kivonulás
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Neptunusz emelkedik
 6. Genesis Reborn
 7. Gurzil
 8. Placenta
 9. betörés
 10. Poszeidón

Új Kodi kiegészítések

Kodi óriási követővel szereti a kábelvágókat és fejlesztőket, ami óriási hírnevéhez vezetett az ingyenes szórakoztatás világában. Mint ilyen, számos új kiegészítés létezik folyamatosan a piacra, ám a hatalmas lehetőségek miatt – amelyek valóban kiemelkednek – elkerülhetők lehetnek. Ennek fényében összeállítottuk az összes legutóbbi Kodi-kiegészítés listáját. Reméljük, hogy talál valamit, amely legjobban megfelel az Ön szórakoztatási igényeinek és követelményeinek. Adios!

Mutatja a mozgást

A vadonatúj Shows Motion megbízható és könnyen használható kiegészítő minden szórakozási igényéhez. Mindent kínál a klasszikusoktól a legújabb kiadásokig, hogy élvezhesse. A legjobb rész: minõségi streameket kap, amelyek lehetõvé teszik a nagyképernyõn való megtekintést. Ugyanakkor a színházakban továbbra is elérhető filmek középszerű óráinak linkjeit is megtalálja, biztosítva ezzel, hogy lépést tartson barátaival és családtagjaival a slágerekben. A kiegészítőt a Pure Repository-ból töltheti le, amely a híres BLAMO-n belül elérhető: http://repo.mrblamo.xyz

új kodi kiegészítők

Mediaset 

hogyan lehet hozzáadni a videó mediaset kiegészítőt a Kodi-n

Hogyan adhatunk hozzá Video Mediaset-t Kodi-hez 4 lépésben

A Mediaset XBMC-re történő telepítéséhez tegye a következőket:

 1. A Kezdőképernyőn kattintson a gombra AddOnok>Kiegészítő böngészőikon >Telepítse fromZip fájlból.
 2. Válassza ki a Mediaset plugin Zip fájlt (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Megkapja a megerősítést a Video Mediaset sikeres telepítéséről.
 4. A Video Mediasetnek most a Video-kiegészítők szakaszban kell lennie.

Nagyon javaslom a második módszer alkalmazását, és az Android Abarepository nem használatát, mivel több funkcionalitási problémával rendelkezik. Megpróbáltam telepíteni rajta, de végül a Mediaset telepítésével kapcsolatos problémákkal szembesültem.

Önzetlen világítás

Az Altruistic által készített önzetlen világítás egy újabb Kodi kiterjesztés, amely hihetetlenül hasznosnak bizonyul, különösen, ha a kedvenc tartalmait nézi. Három kategóriája van a kiegészítő megnyitásakor: filmek, TV-műsorok és élő TV. Miután kiválasztott egy kategóriát, számos javaslatot kap alkategóriák formájában, megkönnyítve ezzel a keresés megtalálását. Van még egy keresési funkció is a maximális kényelemért a navigálás alatt. Töltse le a kiegészítőt a Bookmark Lite tárházból: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi addon

TV király

Egy újabb kiegészítés a Film / TV show-kiegészítők listáján, a vadonatúj TV King by egy remek lehetőség a hatalmas adatbázisokhoz való hozzáféréshez minden műfajban. A kiegészítő különbözteti meg a versenyt azáltal, hogy hozzáad egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a mozikban még nemrégiben elérhető filmek megtekintését. Szerencsés napokon akár HD cam nyomtatást is találhat. Más kiadások esetén biztos lehet abban, hogy választást talál a következő kategóriákban: 420p, 720p és 1080p. A kiegészítőt a TV King tárolóból letöltheti: http://tvking.online/repo.

TV King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

Első pillantásra gondolhat a Phoenix Reborn kiegészítőre, mint az azonos nevű ütővillának továbbfejlesztett verziójára. Ezt azonban nem szabad összetéveszteni a korábbi verziókkal, mivel ez a kiterjesztés pusztán az IPTV folyamok biztosítására szolgál. A fejlesztő nagyon erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy pontosan úgy néz ki, mint a Phoenix, az egyetlen probléma: nyelvének beállítása horvát. A csatornaválasztás azonban megkönnyíti a navigációt. Töltse le a kiegészítőt a Tojelako Repo oldalról.

Phoenix Reborn IPTV újdonság

Nevena Cinema

A Nevena Cinema egy újabb megbízható és könnyen használható kiegészítő az új bővítmények listáján, amely ingyenes filmek, TV-műsorok, Élő TV, Élő sport és még a Kids Boxset nézésére is tökéletes. Keresési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi filmek és TV-műsorok megtalálását a színészek és a színésznők nevei alapján. Van még egy, a 24/7 nevű rész, ahol különféle műfajokból származó videókat találhat: animációt, horrorot, akciót, komédiát és a listát. A kiegészítőt a Tojelako Repo-ban megtalálhatja itt: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena mozi kodi addon

Uránusz

A Blamo tárolóban elérhető Uránus kissé helytelennek tűnik (vagy talán csak mi vagyunk, haha), ám kétségtelenül megszerezte hírnevét, mint a Kodi egyik legújabb kiegészítőjét. A meghosszabbítást a versenytől különbözteti meg az a képessége, hogy a felhasználók számára Trakt bejelentkezési lehetőséget biztosítson. A prémium Trakt-fiók hozzáadása több változatot kínál a rendelkezésre álló tartalomban és jobb video minőséget, pufferolással / streaming-problémák nélkül.

Uránusz kodi addon

Exodus ITA

A Phoenix Reborn IPTV-hez hasonlóan az Exodus ITA-nak nincsenek kapcsolatai az eredeti villával, ám megbízható másolatként is megjelölhető. Az egyetlen különbség, hogy a filmeken és a TV-műsorokon kívül élvezheti az élő televíziót is. A kiegészítő azonban csak olasz nyelven érhető el, ami megnehezítheti a dolgokat, ha nem anyanyelvű. A beállítások megváltoztatásához kattintson a jobb gombbal a kiegészítőre, lépjen a beállítások felé, és a “Tábornok” lapon váltson a nyelvre angolra. A kiegészítő .zip fájlt letöltheti innen: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Sport mátrix

Ha új kiegészítőt keres a Sports számára, akkor érdemes kipróbálnia ezt. A kiegészítő valóban figyelemre méltó, sima felépítést és egyszerű elrendezést kínál, amely még a PPV-eseményeket felsorolja, hogy élvezhesse. Ide tartoznak a birkózás, a boksz, az UFC, a futball és még sok más élő események. Ha az AceStream telepítve van, akkor számos sportcsatorna forrásai is növekedhetnek. A kiegészítő letöltéséhez telepítenie kell a Blamo-ban található Pure Repo alkalmazást: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Az egyik legjobb mindenoldalú Kodi kiegészítő, amely a közelmúltban megjelent a bővítmények piacán, a Global Tec ALO kiválóan alkalmas minden szórakoztatási igényre. Hét különböző kategória közül választhat, amelyek között megtalálható a Comedy, a Kids Hub, a 24/7 Live TV, a zene, az anime, a dokumentumfilmek, a TV-műsorok, a filmek és így tovább. Ha minden más kudarcot vall, nézd meg a Global Tec webhelyet a kedvenc tartalmak megtekintéséhez. Telepítheti a kiegészítőt a GenTecben található Star Trec Repo webhelyről: http://gen-tec.co/gentecwiz/

A Global Tec AIz kodi kiegészítő

Csak a sport

A Just Sports Kodi kiegészítő egy egyszerű, de rendkívül hasznos teremtés az összes sportos igény kielégítéséhez. Kényelmes csatornákat közvetíthet, akár focihoz, birkózáshoz, versenyhez, bokszhoz, akár máshoz. Valójában a kiegészítő megnyitásakor két lehetőség közül kell választania: OneClick és Multilink. Az előbbi a Sport TV-csatornák legjobbjait, míg az utóbbi a világ minden tájáról származó csatornák teljes listáját nyújtja. Töltse le a kiegészítőt az UKodi1 Repo oldalról.

Csak a Sport kodi kiegészítő

Firecat

A film / TV-show-kiegészítők listájának újabb kiegészítése, az új Firecat-kiegészítő nagyszerű választás szórakozási igényeinek kielégítésére. Amellett, hogy HD videókat, videofilmeket, TV-műsorokat, filmeket biztosít Önnek, akkor van még Élő TV-rész is, biztosítva, hogy ne hagyja ki kedvenc TV-jeleit és reggeli TV-jét. Ha szeretné letölteni a kiegészítőt, telepítse az UKodi1 Repositoryt, vagy közvetlenül töltse le a .zip fájlokat innen: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

Szüret

Csakúgy, mint a neve, a Vintage is egy ízléses kiegészítő, amely további mérföldkövet jelent, ha valamit kínál az idősöknek és az újszülötteknek egyaránt. A kiterjesztés a felhasználók számára hozzáférést biztosít a filmekhez, TV-műsorokhoz, csevegő show-khoz és játék show-khoz, egészen az 1930-as évektől 2023-ig. A legjobb rész: az a kiváló minőségű adatfolyam, amely a teljes filmnézés élményét még fantasztikusabbá teszi . A kiegészítő letöltéséhez telepítenie kell “Saját Razer” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage kodi addon

Másolt Anime

Az összes anime-szerelmeseinek, akik odakint nem találnak jó hírű forrást kedvenc animációs filmjeitek / TV-műsorok vagy manga-művek megtekintésére – érdemes megnézni a Dubbed Anime-t. A webhely az anime összes tartalmának biztosítására szolgál. Megtalálhatja kedvencét műfajválasztás, keresési szolgáltatás vagy legújabb epizódok szerint. Vannak kategóriák is elérhető különféle műfajok formájában. A kiegészítő telepíthető a Blamo tárolóból.

Másolt Anime kodi addon

Visszajátszás’s R Us

Bár egy új kiegészítő, a Replay’s Az R USA-nak sikerült meglehetősen jó hírnevet szerezni a piacon, különösen az elmúlt néhány hónapban – az UFC őrület, a Common Wealth Games, a WrestleMania 34 és természetesen a mostani FIFA köszönhetően. Ezzel a kiegészítővel biztos lehet abban, hogy élő sportfolyamokat talál minden sportról, valamint érvényes / működő linkeket a visszajátszásokhoz és a kiemelt eseményekhez. Ha telepíteni szeretné a kiegészítőt, akkor le kell töltenie a GenTec Repo-t: http://gen-tec.co/gentecwiz/

R Us kodi addon lejátszása

Nyugágy

Kudos ezeknek a harmadik gyártóknak a Kodi-nál, akik a történelem egyik leggyengébb, mégis vonzó nevét választották ki. Úgy értem, mi van vele? Nyugágy? A haha ​​vidámnak hangzik, de valójában nagyon hasznos. A kiegészítő egy nagy teljesítményű, sokoldalú eszköz minden szórakoztatási igényhez, beleértve a filmeket, TV-műsorokat, sportokat, élő TV-t, podcastokat, játékot és még sok minden mást. Még néhány figyelemre méltó minőségi adatfolyamot is kínál a nézők számára, ami tovább növeli a hasonlóságot. Töltse le a kiegészítőt a Mr. és Mrs. Smith Repo webhelyről: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Nyugágy kodi addon

A Kratos

A Kratos egy újabb nagyszerű kiegészítő a kedvenc filmjeinek / TV-műsorának nézéséhez, és a mitológiai karakterből kaphat nevét, más néven “Spárta szelleme”, de valójában meglehetősen könnyű és földönkívüli, segítve a mi kábelvágókat, mint mi, a kedvenc tartalmak megtalálásában – levonva az erőfeszítést és a gondot. A legjobb rész az egész: a kiegészítő még rendelkezik a “Reflektorfény” kategória, amely a legújabb filmeket mutatja be a világ minden tájáról megjelenő filmekben. Töltse le a kiegészítőt az UKodi1 tárházból.

A Kratos kodi kiegészítő

Mad House Classics

Ahogy a neve is sugallja, a Mad House Classics az őseink korszakának filmjeit és TV-műsorát rendezi. Ez egy tökéletes választás számunkra évezredes generáció számára, akik az 50-90-es években vonzó tartalmat keresnek. A Mad House Classics hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a Vintage kiegészítő számára, és jó alternatívaként szolgál a benned lévő öregkor számára, búcsúzva az összes mai CGI-hatásról, amelyet az iparban látunk. A kiegészítő beszerzéséhez telepítse a Mad House Repo webhelyet: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics kodi addon

A legjobb Kodi kiegészítők a filmekhez

Ha Ön egy intravénás ember, aki a szabadidejében szereti a filmeket nézni, akkor Kodi számára feltétlenül áldásnak kell tűnnie. A letölthető harmadik fél által biztosított kiterjesztések hozzáférést biztosítanak egy hatalmas tartalom-adatbázishoz, biztosítva, hogy ne hagyja ki a legújabb kiadásokat, a klasszikus filmeket és a teljes franchise-okat. További információkért tekintse meg a legjobb Kodi kiegészítőket a filmekhez az alábbiakban:

Szakértők és rajongók egyaránt azt javasolják, hogy a legjobb Kodi VPN szolgáltatást használják a Kodi-on történő közvetítéshez. A VPN elősegíti a DMCA-értesítések és más szerzői jogi törvények biztonságát és névtelenségét, miközben hozzáfér a szerzői joggal védett anyagokhoz. Kodi VPN

Netflix kiegészítő

Élvezze a NetfliXBMC használatát a Kodi LEIA-n

 1. Nyissa meg a Kodi LEIA alkalmazást, és kattintson a “Fogaskerék” ikon.
 2. A beállítások listáján kattintson a gombra “Fájl kezelő”.
 3. Görgessen le és válassza a lehetőséget “Add Source”.
 4. Kattintson duplán a “Egyik sem” és írja be a https://www.alelec.net/kodi címet az URL-sávba.
 5. Adjon nevet a médiaforrásnak (azaz Alelec Repo), majd kattintson a gombra “Rendben”.
 6. Visszatérés a Kodi főmenübe, és válassza a lehetőséget “Kiegészítői”.
 7. A bal felső sarokban kattintson a “Csomag” szimbólum.
 8. Görgessen le és válassza a lehetőséget “Telepítse a ZIP-fájlból”.
 9. Kattintson a korábban hozzáadott médiaforrásra: Alelec Repo.
 10. Görgessen le, és válassza ki a lehetőséget “repository.alelec.zip” fájl.
 11. Visszatérés az előző menübe, és válassza a lehetőséget “Telepítés a lerakatból”.
 12. Válassza az Alelec Kodi Repo lehetőséget.
 13. Menj “Videó kiegészítők”.
 14. választ “NetfliXBMC”.
 15. Üsd a “Telepítés” gomb.
 16. Élvezze a NetfliXBMC használatát a Kodi LEIA-n.

Placenta

Az Exodus, a Covenant, az Elysium és a Genesis villák szilárd pótlásaként a Placenta ugyanazon munka része, ugyanolyan dizájnnal és kilátásokkal büszkélkedhet. Habár új, a kiegészítő már megszerezte a jó hírnevét, köszönhetően a zökkenőmentes streamingnek és a kiváló minőségű film / TV műsorok listájának. Még keresési funkcióval is rendelkezik, amelyből azonnal hozzáférhet a kedvenceihez. A kiterjesztést a Blamo tárolóból kaphatja meg: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

A listában szereplő többi kiegészítőhöz hasonlóan az UniverseHD-kiegészítő elég megbízható kiterjesztést kínál a HD-filmek és TV-műsorok nézésére. Az egyetlen különbség az, hogy kiterjeszti a címek adatbázisát a bollywoodi filmekre. Ugyanakkor van egy 3D-s film kategóriája, amelyet játszhat, ha van 3D-s támogatású TV-je és néhány szemüvege. A kiegészítő telepítéséhez nincs szükség rakétatudományra, és megtalálhatja az Univerzumban (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Universe HD kodi addon

Oculus

Az Oculus kiegészítő előfordulhat, hogy első látásra nem vonzó, de ugyanúgy, mint sok más kiterjesztés, ugyanazt a kilátást és kialakítást használja, háttérként vonzó képpel. A felhasználók számára hatalmas filmek és TV-műsorok listáját kínálja, amelyekkel megnézheti szórakoztatási óráit, és biztosíthatja, hogy a hétvége soha ne unalmas legyen. A címeket népszerű és legjobban értékelt szakaszokra osztják. A kiegészítő telepítéséhez a Védjegytárban kell használni: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Aranykor

Az Aranykor, a Vintage és a Mad House Classicshoz hasonlóan elkötelezett a klasszikus filmek elkészítésével, különféle kategóriákból, beleértve Horror, Dráma, Komédia, Kaland, Akció, Thriller és még sok más. Még olyan címeket is találhat, amelyek az 1920-as évek elejétől származnak, jó videó minőségben (természetesen fekete-fehér). A kiterjesztés letöltése szintén meglehetősen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy betölti a Zero Tolerance Repository-t erről az URL-címről: http://repozip.zerotolerance.gq/

Aranykor kodi addon

Megváltás

A visszaváltás már jó ideje zajlik a kiegészítők piacán. A bővítmény fejlesztői azonban nemrégiben vezettek be új frissítést, amely tovább javította a kiegészítő filmnézés élményét, ezért a megemlítés kötelező. A HD minőségű új kiadásoktól a 4K és 3D minőségű címekig minden, a filmben és a TV-műsorban elérhető. Töltse le a kiegészítőt a Bucky Media Repo webhelyről: http://buckymedia.ru/redaddon/

Redemption kodi addon

digibox

A Digi Box úgy tűnhet, mintha valami ki lenne a Digimon rajzfilmből, de a valóságban ez csak egy közös film- és TV-show-kiegészítő, amely rengeteg médiatartalmat kínál Önnek, hogy KÖNNYEN és kényelmesen nézzen. A többi kiterjesztéshez hasonlóan a műfajok különféle tartományaiból is választhat.

DigiBox kodi addon

Kivonulás

Az Exodus kiváló választás filmek és TV-műsorok nézésére. Van egy vonzó felhasználói felület, amely korrelál a Netflix-rel. A filmekben több keresési kifejezéssel is kereshet. Ha problémákat tapasztal a kiegészítő telepítésekor, vagy a nem működő hiba jelentkezik, olvassa el ide vonatkozó útmutatónkat.

A legjobb Kodi kiegészítők a filmekhez

Frissítés 2023: A legnépszerűbb médiatárak, például a Fusion és a Colossal bezárása után sok esetben fordultak elő, hogy bizonyos kiegészítők más forrásokra fordultak. Amíg az Exodus hivatalosan leállt, sok felhasználó továbbra is élvezheti a kiegészítő használatát a “Kodi Israel Repo”.

Csak annyit kell tennie, hogy beírja a következő médiaforrást: http://kdil.co/repo/. Elismert “Kodi Izrael”, az adattár az Exodus kiegészítő legújabb verziójával, valamint a többi kiterjesztés hatalmas listájával büszkélkedhet. Ez biztosítja, hogy a telepítés során ne kerüljön bajba.

  100 Best Kodi Addons untuk Filem dan Live TV Shows (Tested and Verified List for 2023)

1Channel

Az 1Channel az egyik legjobb Kodi-kiegészítő között szerepel az izgalmas filmek / TV-műsorok nézésében. Még zenét is hallgathat a felhasználók számára, hatalmas könyvtárral büszkélkedhet, amely régi / új híres dalokból áll. A kiegészítő letöltéséhez telepítse a Kodi Israel lerakatot, és keressen rá “PrimeWire”.

1csatornás kodi kiegészítő

Szövetség

Az eredeti szövetséget leállították, amely alternatívája volt az Exodus kiegészítőnek, de pontos alternatíva áll rendelkezésre. Ez a villa teljes másolata, amely gondtalan megoldást kínál élő csatornák, TV-műsorok és filmek újbóli megnézésére. A kiterjesztés korábban elérhető volt a Colossus Repo-n. A leállítás után telepítheti a Kodi Israel-ból.

Szövetségi kodi kiegészítő

Töltse le a FANTASTIC kiegészítőt (amely a Covenant eleme) a Firestick Plusman Repo-ból, az alábbi lépések végrehajtásával:

 1. Dob a Kodi Krypton alkalmazás és megy nak nek “Beállítások”
 2. A lehetőségek listájából, kettyenés tovább “Fájl kezelő”
 3. Tekercs le és kettyenés a “Add-Source” választási lehetőség
 4. választ “Egyik sem” és belép: http://fspmkodi.com
 5. Név a médiaforrás “Firestick Plusman” és nyomja meg az OK gombot
 6. A főmenüből, megy kiegészítők és kettyenés a “Csomag” szimbólum
 7. választ az “Telepítés zip fájlból” opció és kettyenés a Firestick Plusman oldalon
 8. Egy új ablak nyílik meg. kettyenés tovább “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Várjon a lerakat sikeres telepítéséhez és visszatéréséhez “Telepítés a lerakatból” menü
 10. megtalálja FANTASTIC a videó kiegészítők kategóriában és nyomja meg a telepítés gombra
 11. Élvezd ismét filmek / TV-műsorok nézése!

GURZIL

Ez az új kiegészítő elérhető a Smash tárolóban. Ez az Exodus kiterjesztés alternatívája, a Szövetség kiegészítő kiegészítése. Hatalmas listája van a filmek és TV-műsorok számára, amelyek streaminghez elérhetők. Ugyanazzal az elrendezéssel büszkélkedik, mint az Exodus, csak néhány kisebb változattal és stílusváltozással. A patakok linkje is nagyon jó. Jól működnek, és következetesen maradnak a tartalomszállításban.

GURZIL kodi addon

Kivonulás

Az exodus kodi eltűnt

 1. Nyisd meg Kodi és kettyenés a “Fogaskerék” ikonra a Beállításokhoz navigáláshoz.
 2. A konfigurációs beállítások listájából válassza a lehetőséget “Fájl kezelő”.
 3. Tekercs le a bal oldali oszlopban és kettyenés a “Add Source” választási lehetőség.
 4. Dupla kattintás Nincs, adja meg a médiaforrás URL-jét, azaz a http://kdil.co/repo
 5. Név a médiaforrás “Kodi Izrael” és találat az OK gombot.
 6. Visszatérés a főmenübe és hajózik nak nek “Kiegészítői”.  kettyenés a “Csomag” szimbólum az oldal bal felső sarkában.
 7. A lehetőségek listájából, hajózik nak nek “Telepítse a ZIP-fájlból”.
 8. megtalálja a korábban hozzáadott médiaforrás, azaz a Kodi Israel.
 9. kettyenés az OK gombot be “Kodil.zip” a tároló telepítési folyamatának elindításához.
 10. Várjon a letöltési és telepítési folyamat befejezéséhez. Értesítést fog látni.
 11. Hajózik hoz “Telepítés a tárházból” menü és kettyenés a Kodi Izrael tárházán.
 12. Fej hoz “Videó kiegészítők” szakasz.
 13. Tekercs egészen addig, amíg meg nem találja a “Kivonulás” Hozzáad.
 14. nyomja meg a telepítés gombra.
 15. Várja meg a “Kiegészítő telepítve” értesítés.
 16. Most már hozzáférhet “Kivonulás” a Video kiegészítők kategóriából!

sók

Az összes adatforrás (SALTS) rövidítése egy megbízható Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy filmek / TV-műsorok hatalmas adatbázisából folytassák az adatfolyamot. A fizetett Trakt-fiókkal rendelkező felhasználók a műfajok szélesebb kategóriájához is hozzáférhetnek. Noha ez nem szükséges, a Trakt-szinkronizálás sok minél jobb megtekintési lehetőséget biztosít. Telepítheti a kiterjesztést a Kodi Israel Repository-ból.

sók kodi addon

Bennu

Ha a találatos Phoenix-kiegészítő szilárd cseréjét akarja keresni, akkor nincs jobb választás, mint a Bennu. Ez egy új iteráció a leállítási kiterjesztéshez, amely több száz különböző gazdagép hivatkozásait egyesíti, hogy minőségi tartalmat biztosítson a felhasználók számára. Még néhány hivatalos élő TV-csatornát is elérhet, amelyeket legálisan lehet megnézni, ha van előfizetése. A kiterjesztés elérhető a Super, a Kodi Israel és a Colossus adattárakban.

bennu kodi addon

MetalliQ

A Noobs and Nerds Repository-ban elérhető, MetalliQ az előnyben részesített választás a túlzott figyelők és a film rajongói számára. A mellék egy lenyűgöző médiakönyvtárat tartalmaz, amely klasszikusokat, legnézettebb, legnépszerűbb, legújabb és legidősebb filmeket tárol. Ezen felül a kiegészítő még hozzáférést biztosít a TV-műsorokhoz és a zenehez prémium szórakoztatás céljából.

MetalliQ kodi addon

Fantasztikus

A hit-kiegészítők, például a Bennu, a Colossus, az Exodus és a Covenant, állandó leállításával és újbóli megjelenésével a Kodisphere szinte mindenki pánikba esett. Ilyen körülmények között a fentiek bármelyike ​​már nem működik, van egy nagyon megfelelő és csodálatos csere. Töltse le a FANTASTIC kiegészítőt (amely a Szövetség lényege) a Firestick Plusman Repo-tól.

A legjobb Kodi kiegészítők az élő TV-hez

Ha ugrik a zsinórvágó szalagkocsira, kíváncsi kell lennie: “hogyan nézhet TV-t kábel nélkül?” A félelem, mivel a televíziós előfizetés lemondása nem jelenti azt, hogy feladja a TV-szórakozás előnyeit. Íme néhány a Kodi kiegészítők közül, amelyeket telepíthet az élő TV élvezetéhez:

USTVNow

Az USTVNow kiváló szórakozási szolgáltatást kínál. Kevesebb csatornát biztosít nagyfelbontású minőségben. Az induláshoz előfizetnie kell az USTVNow hivatalos weboldaláról. Olvassa el ezt az útmutatót a telepítési útmutatóhoz és az USTVNow megtekintéséhez. A legfrissebb letöltésről keresse fel a http://kdil.co/repo webhelyet.

legjobb kodi kiegészítők élő tv-hez

Alapszám

A Radix Repo-on elérhető, a kiegészítő mindenoldalú tartalom. A filmek / TV-műsorok hatalmas listájának elérése mellett hozzáférhet az élő közvetítésekhez is, hogy híreket és szórakoztató programokat találjon. Ez azt jelenti, hogy elfelejtheti a kedvenc sporteseményeinek hiányát, mivel hozzáférhet a BBC, az NBC, a CBC és az összes híres műsorszolgáltató számára is..

radix kodi addon

cCloud TV

Kétségtelen, hogy a cCloud TV-bővítmény a legtöbb felhasználó számára, aki a LIVE TV-t szeretné élvezni a platformon. Híreket, sportokat, rendezvényeket és hatalmas csatornákat kínál a világ minden tájáról, hogy élvezhesse. A legfrissebb verziót letöltheti a Kodi Israel webhelyről.

Tudja, hogy az EPL Live egészét a cCloud TV Kodi TV-n megfigyelheted hassel nélkül?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Ha soha többé nem akar lemaradni egyetlen műsorról, olvassa el ezt az útmutatót, hogy megtanulja, hogyan kell nézni a CNN-t a Kodi-on.

 1. nyalni a “Fogaskerék” A beállítások menübe való belépés jelképe.
 2. választ “Fájl kezelő” a lehetőségek listájából.
 3. Kattintson “Add Source”.
 4. Írja be a http://www.goodfellasteam.com/Repository címet az URL-sávba, és nevezze el a médiaforrást “GoodFellas”.
 5. Vissza a kezdőképernyőhöz > Kiegészítői > Csomag szimbóluma.
 6. Válaszd ki a “Telepítés zip fájlból” lap.
 7. Keresse meg és válassza ki a GoodFellas médiaforrást.
 8. Kattintson duplán a repository.goodfellas.zip fájlra
 9. Visszatérés az előző oldalra, és válassza a lehetőséget “Telepítés a tárházból”.
 10. Töltse le és telepítse a Goodfellas 2.0 szoftvert a videó kiegészítők tárházából.
 11. A telepítés után nyissa meg a Goodfellas 2.0-t, és válassza az USA-csatornák lehetőséget.
 12. Görgessen le és válassza a CNN HD lehetőséget.
 13. Élvezze a CNN élő nézését a Kodi V17-en (Krypton)!

Halow Live TV

Ez a mega Kodi kiegészítő gyorsan megszerezte a jó hírnevet az interneten, mivel lehetővé teszi az emberek számára, hogy több kategóriában élő TV-t nézzenek szerte a világon. A Halow fejlesztői is nagyon aktívak a Twitter-en, amely folyamatosan ismeri a legújabb kiegészítéseket és funkciókat.

Halow Live TV kodi kiegészítő

iPlayer WWW

Az iPlayer WWW kiegészítő nagyszámú kategóriát kínál Önnek, köztük kiemelések, élő rádió / TV, műsorlista, kategóriák, keresési szolgáltatás, piros gomb funkció & több. A kiegészítő elérhető a Kodi kiegészítő tárolójában, amely alapértelmezés szerint elérhető a Kodi médiaközpont minden verziójában.

iPlayer WWW kodi kiegészítő

Ultra IPTV

Létrehozva és elérhető a Cazlo-n, az Ultra IPTV a legjobb választás az élő TV-műsorok bármikor és bármikor közvetítéséhez. A kiterjesztés hozzáférést biztosít az élő sportokhoz, eseményekhez, hírcsatornákhoz és PPV eseményekhez az egész világon, különféle IPTV forrásokból online.

Ultra IPTV kodi kiegészítő

Mobdina

A Mobdina egy másik legjobb választás az élő televíziózás nézéséhez. Lehetővé teszi, hogy élvezze az Egyesült Államok, Egyesült Királyság és Mexikó IPTV-jét. Ugyanakkor különböző szakaszai vannak az Élő Sport, a TV-műsorok, a filmek és a zene eléréséhez. Töltse le a kiegészítőt a Play-on Monkey vagy a Kodi Israel oldalról.

Mobdina kodi addon

A legjobb Kodi kiegészítők a videókhoz

Az elmúlt években a televíziós műsorok produkciója növekedett, sok rendezővel / producerrel keményen dolgozva olyan epikus franchise létrehozásában, amelyek nemcsak addiktívnak bizonyulnak, de hihetetlenül érdekes nézni. Azokhoz az emberekhez, mint mi, egyszerűen nem szabad megnézniük az interneten elérhető ilyen minőségi tartalmat. Ha ugyanahhoz szeretne hozzáférni, akkor olvassa el a TV-műsorok legjobb Kodi-kiegészítőit az alábbiakban:

Flixanity

A Flixanity új belépő a Kodi szórakoztatás területén. A klasszikus filmek hatalmas adatbázisával büszkélkedhet a legújabb felvételekig, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára az új epizódok közvetlen keresését. A kiterjesztés legújabb verzióját a Kodi Israel repo-tól kaphatja meg.

A legjobb Kodi kiegészítések a TV-műsorokhoz

Egyesült Királyság török ​​listák

Minden Kodi rajongónak tudnia kell ezt a csodálatos kiegészítőt. Az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listái a népszerű TV-műsorok teljes skáláját biztosítják, beleértve a rajzfilmeket és a dokumentumfilmeket. Ez a legjobb választás kedvenc sorozatainak figyelésére, mivel a kiterjesztés hatalmas tartalomtárral büszkélkedhet! Letöltheti a http://kdil.co/repo webhelyről.

UK Turk Playlists kodi addon

Végzet

A Kodi Israel és a Stream Army tárolóin elérhető, a Nemesis egy viszonylag új kiegészítő, amellyel kedvenc szórakozását figyelheti. Hatalmas filmek / TV-műsorok gyűjteményével büszkélkedhet, hogy INGYEN nézzen, miközben hozzáférést biztosít az élő TV-hez. A légiforgalmi irányítást, a rendőrségi szkenner-hírcsatornákat és a zenefájlokat / hangoskönyveket lejátszhatja.

Nemesis kodi addon

kvazár

A Quasar egy másik legjobb választás a szórakoztatás kihasználására. A kiegészítő kiváló minőségű és gyors adatfolyamokat kínál kedvenc filmjeiről / TV-műsorairól, miközben az információkat közvetlenül az IMDB-ből tölti le. Torrenting használja a tartalom megtalálásához. Telepítheti a kiegészítőt a Kodi Israel repo oldalról.

Quasar kodi addon

buborékok

A filmek streamingjének új megközelítésével a Bubbles Kodi kiegészítő integrálja a streaming szolgáltatásokat a maximális szórakozás érdekében. Az internetes kaparás révén megtalálhatja kedvenc filmjei / TV-műsorai legjobb tulajdonságait. A kiegészítőt a Bubbles Repo oldalról telepítheti.

Bubbles kodi addon

GAIA

A Dimitrology repo útján elérhető, a Gaia a Bubbles kiegészítő átnevezett változata. Filmek, TV-műsorok, dokumentumfilmek, rövidfilmek, gyerekjátékok és egyéb eszközök hatalmas választékát kínálja. A legjobb rész: a kiterjesztés könnyen kezelhető felülettel büszkélkedhet, és akár integrációt kínál olyan streaming szolgáltatásokkal, mint a Real Debrid.

Gaia Kodi addon

A legjobb Kodi kiegészítők a sporthoz

Az utolsó dolog, amire szükséged van, elfelejti a jegyet vásárolni a kedvenc sportaira, vagy pedig nem tudja hozzáférni a folyamatban lévő PPV eseményekhez. Ez az, ahol a Kodi kiegészítők kínálják a felhasználóknak az élő sportok közvetítésének lehetőségét otthonuk kényelmében. Ha INGYEN szeretné megnézni a kedvenc élő sportját, akkor nézd meg az alábbi kiegészítőket:

NFL Game Pass Kodi kiegészítő

Sajnos előfizetés megvásárlása nélkül nem használható az NFL Game Pass Kodi kiegészítő. Ha korlátlan tartalmat szeretne felszabadítani kedvenc mérkőzéseinek megtekintéséhez, betekintést nyerni a legjobb játékosokba és elemezni a vezető csapatokat, akkor 124,00 dollárt kell fizetnie..

Harmadik fél kiegészítője “Elektra Vault” Telepítés

Hogyan nézhetem meg az NFL-t a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verzióján

 1. Nyissa meg a Kodi-t, és kattintson a fogaskerék alakú ikonra (Beállítások)
 2. választ “Fájl kezelő” majd kattintson duplán a “Add Source”
 3. Megjelenik egy mező, kattintson “Egyik sem” az URL hozzáadásához
 4. Írja be a Supremacy Repository URL-jét: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Visszatérés a kezdőképernyőhöz, kattintson a kiegészítőkre, majd a “Csomag” szimbólum
 6. Válaszd ki a “Telepítés zip fájlból” opció és megtalálja “Fölény”
 7. Kattintson “repository.supremacy-1.2.zip” és várja meg, amíg a kiegészítő települ
 8. Visszatérés a kezdőképernyőhöz, kattintson a kiegészítőkre, majd a “Csomag” szimbólum
 9. választ “Telepítés a tárházból” és válassza ki a “Felsőfokú tároló”
 10. Menj a “Videó kiegészítők” és megtalálni “Elektra Vault”
 11. Nyomja meg a telepítés gombot!

Sports Guru

Valószínűleg az egyik legújabb a kiegészítők listáján, a Sports Guru tökéletes kiegészítő minden sportfigyeléshez. Különféle kategóriák közül választhat, amelyek között szerepel a Boxing Fehérnemű, a Futball Liga, a Motorsport, az X-Games, az UFC, a birkózás, a rögbi, az MLB, az NHL, az NBA és a foci, miközben hozzáférést biztosít az élő eseményekhez. A kiegészítőt a Caffeinated Mike-ről szerezheti be’s Repository, és használatához előfordulhat, hogy PIN-kódot kell megadnia.

Sports Guru kodi addon

Szupermacy sport

A Supremacy Sports n egy újabb kiegészítés a Kodi kiegészítők listáján, ám gyorsan népszerű választássá vált sok olyan számára, akik szeretnék élvezni a különféle sportesemények zökkenőmentes közvetítését, valamint az élő PPV eseményekhez való hozzáférést. A szekciók között szerepel a WWE, a Sport Movies, az UKTV Sports, a Reddit Soccer Streams, az élő események, a labdarúgó dokumentumfilmek, a BT Sports és az Ace Streams. A kiegészítő a SportsDevil és a Plexus hátulját használja az élő közvetítéshez. A kiegészítőt a Supremacy Repository-ból kaphatja meg: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Supremacy Sports kodi addon

Ellen

Azoknak a felhasználóknak, akik kiegészítőt keresnek, amely hozzáférést biztosítanak az MMA-harcok legfrissebb pontjaihoz, érdemes megfontolni a Versus telepítését. Ez a kiegészítő híres, hogy otthoni kényelme érdekében a jó öreg stílusú kick-box tevékenységeket hozza létre. A Versus valószínűleg menedékhelye az UFC szerelmeseinek, mivel hozzáférést biztosít a múltbeli események visszajátszásaihoz és a legújabb PPV blokkolókhoz..

Versi kodi addon

ESPN Kodi-kiegészítő

Az ESPN Kodi kiegészítő az egyik legjobb Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy gond nélkül figyelhesse a kívánt sporteseményeket..

kodi espn3 hitelesítés

 1. Nyissa meg a Kodi alkalmazást, majd válassza a Kiegészítőket, majd kattintson a bal felső sarokban lévő csomagtelepítőre.
 2. választ “Telepítés a tárházból”>Kodi kiegészítő tároló>Videó kiegészítők.
 3. Kattintson “Videó kiegészítők”, görgessen le ‘ESPN 3’ és kattintson a gombra ‘ESPN 3’.
 4. Kattintson a Telepítés elemre.
 5. Várjon néhány pillanatot, amíg megkapja az ESPN 3-kiegészítő engedélyezett értesítését.
 6. Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére, és válassza a bal oldali Kiegészítők lapot.
 7. Látni fogja az összes videó kiegészítőt, beleértve az ESPN 3-at is, amelyet a képernyőre telepített.
 8. Kattintson az ESPN 3 elemre, és a prémium tartalom eléréséhez kábelszolgáltatóval kell hitelesítenie.
 9. A bejelentkezés után csak egy kattintásnyira van az ESPN kábel nélküli figyelése a Kodi-n.

A fenti telepítési folyamat követése után elvárjuk, hogy tudd, hogyan kell figyelni az ESPN-t a Kodi 17.3-on.

Stream Engine

Ha élni szeretne az élő sport szórakoztatással, akkor nincs jobb választás, mint a Stream Engine. Megnézheti a sportokat, a filmeket és a TV-műsorokat. Ugyanakkor különféle csatornákat is nézhet, például ESPN, Sky Sports, NBTV és így tovább. A kiegészítő elérhető a Kodi Israel repo-n.

A legjobb Kodi kiegészítők a sporthoz

Kitaszított

A Castaway az egyik leggyorsabb sport-streaming kiegészítő, kiváló minőségű tartalmáról ismert. A Kodi Israel oldalon elérhető, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő sportokat és TV-t nézzenek, miközben lehetővé teszik a P2P-tartalmak elérését. Akár tőkeáttételt is igénybe vehet ‘Sport igény szerint’ és adja hozzá az összes kedvenc csatornáját “Az én szétmaradásom”. De szeretné biztosítani az internet biztonságát a P2P legjobb VPN-hez való csatlakozásával.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

Az NBC Sports Live Extra elérhető a Kodi Kiegészítők hivatalos listájában. Ezért engedélyeznie kell a Kodi készüléket, mielőtt bármit megnézne rajta. Ha elkészült, hozzáférhet az élő programozáshoz, visszajátszásokhoz, kiemelésekhez és más kiemelt tartalomhoz a hálózatból.

nbc sport élő kodi kiegészítő

Atom újjászületés

Ahogy a neve is sugallja, az Atom Reborn a régi Atom kiterjesztés új és továbbfejlesztett változata. Felszerelt egy hatalmas könyvtárat élő sportokhoz, IPTV csatornákhoz, gyerekek TV-hez és filmeket / TV-műsorokat. Ez biztosítja, hogy soha ne hagyjon ki kedvenc szórakozását. Itt letöltheti a kiegészítőt.

Atom Reborn kodi addon

Csodálatos Anime kiegészítéseket élvezni a Kodi

Ha Manga és Anime rajongó vagy, Kodi szintén fedezi magát. A platform HD rajzfilmek és Anime kiterjesztések hatalmas gyűjteményével büszkélkedhet, ideértve azokat is, amelyek közvetlenül a torrentokon keresztül folynak. Az alábbiakban felsoroljuk a legújabb Kodi kiegészítőket, amelyek segítségével élvezheti kedvenc animeit!

AnimeGo

Az AnimeGo egyik legfontosabb választása a rajzfilm sorozatok és filmek nézéséhez. Büszkélkedhet egy hatalmas tartalomtárgal a világ minden tájáról, kategóriákba osztva: ábécé, legjobban értékelt és a közelmúltban hozzáadott. Még egy külön keresési lehetőség is megtalálható bármilyen Anime megtekintéséhez. A kiegészítő telepítéséhez töltse be ezt a lerakat-ZIP-fájlt a Kodi-ba, majd induljon a Video-kiegészítők felé.

legjobb kodi anime kiegészítők

ToonMania

A Rajzfilmek8 leállítása után nehézkessé vált a kedvenc anime online nézése. A ToonMania a leállítási kiterjesztés alternatívája, de szélesebb könyvtárral büszkélkedhet. Itt bármilyen rajzfilmet megnézhet. A kiegészítő letölthető a Kodi Israel lerakatban.

  NordVPN wird wegen Erpressung angeklagt und von TorGuard verklagt

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Ez a kiegészítő a legújabb anime sorozat epizódokat és filmeket kínálja, amelyeket rendszeresen frissítenek. Az interfész csak két kategóriát jelenít meg: Legfrissebb & Mindent felsorol. Az ábécé szerint kategorizált könyvtár VAST, és értjük! Még a keresési opcióval is megtalálhatja kedvenc anime sorozatát. A kdil.co/repo használatával töltse le és telepítse a kiegészítőt.

animeram kodi addon

AnimeHere

Az AnimeHere egy másik ragyogó Kodi kiegészítő a DKNight-tól (az AnimeGo alkotója). Jobb könyvtári, navigációs és streaming forrásokat kínál, de hasonló felülettel büszkélkedhet, mint az AnimeGo. Legújabb frissített Anime és Top Anime kategóriáid vannak, hogy minden kedvenc epizódját megnézhesse anélkül, hogy meg kellene keresnie őket. A kiegészítőt a DKNight Repo oldalról telepítheti.

animehere kodi addon

Masterani

A Masterani az Alleidun csodálatos alkotása. Ez az azonos nevű weboldal kiegészítő alternatívája, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a lehető legkényelmesebb szinten a kedvenc animejét a Kodi-on nézzék. Tiszta megjelenéssel és kilátásokkal büszkélkedhet, és gyors stream-eket kínál minden anime filmhez / TV-műsorhoz. Töltse le innen a ZIP fájlt.

Masterani kodi addon

9Anime

A DxCx készítette, a 9Anime az azonos nevű .tv webhely másolata. Büszkélkedhet az anime egyik legnagyobb gyűjteményével, olyan folyamokkal, amelyek gyorsan töltik fel és kaparják a különböző forrásokból származó tartalmat. A kiegészítő telepítéséhez töltse le a zip fájlt ide, és közvetlenül töltse be a Kodi-ba!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

A FunimationNOW egy csodálatos anime Kodi-kiegészítő, ahol sávszélességétől függően SD és HD videókat nézhet. Az összes anime tartalmat japán és angol nyelven szinkronizálták, amely lefedi a legnagyobb anime rajongói bázist. A prémium verzió nulla pufferrel rendelkezik a videók zavartalan megtekintéséhez. Telepítheti a kiegészítőt a hivatalos Kodi kiegészítők tárházából.

FunimationNOW kodi addon

KissAnime

A régi és a legújabb anime tartalommal rendelkező médiakönyvtárral virágzó KissAnime óriási követést szerzett a Kodi felhasználók körében. Kedvenc mindenféle anime film / TV-műsor nézéséhez, ám a közelmúltban a tolakodó CAPTCHA-k megnehezítették a kiegészítő használatát. Telepítheti a hivatalos Kodi repóból.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

A CrunchyRoll több mint 25 000 epizóddal és 15 000 órányi hivatalos licenccel rendelkező anime-tartalommal rendelkezik a japán és ázsiai anime-tartalmak globális célállomásává, amelyet szakemberek több nyelvre fordítanak. Telepítheti a kiegészítőt a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóból.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

Az AnimeFTW.tv ragyogó kiegészítő azoknak, akik kedvesek a japán animációk számára. Jelenleg több mint 1400 anime sorozatot tölt fel feliratokkal és szinkronizált verziókkal, és a kiegészítő könnyen átalakíthat kisgyerekré. Telepítheti úgy, ha innen tölti le a ZIP-fájlt, és kézzel tölti be a Kodi-ba.

AnimeFTW.tv kodi addon

A legjobb szórakoztató Kodi rajzfilm-kiegészítők, amelyeket a gyerekek szeretnek

A Kodi tiszta szórakozás a rajongók számára a világ minden tájáról, függetlenül attól, hogy melyik kortól vagy preferenciától függetlenül. Míg általában beszélünk & A sport, a filmek és a TV-műsorok kiegészítőinek listája, végre itt az ideje, hogy felkínáljunk néhány apróságot a kicsiknek. Tehát az alábbiakban a legjobb rajzfilm-kiegészítőket találtam a Kodi-on, amelyeket a gyerekek imádni fognak.

HD Extra rajzfilm

A SuperRepo-n elérhető, a Cartoon HD Extra kiváló streaming könyvtárat kínál gyermekeinek’szórakoztatása, valamint népszerű rajzfilmek és TV-műsorok. A legjobb rész az egész: a kiegészítő nagyon megbízható forrásokból vonja le a tartalmat, amely kevesebb pufferelést és nagy sebességű adatfolyamot biztosít!

A legjobb szórakoztató Kodi rajzfilm-kiegészítők, amelyeket a gyerekek szeretnek

Kiddie rajzfilmek

A SuperRepo és a Kodi Israel adattárakon keresztül letölthető, a Kiddie Cartoons abszolút csodálatos, kategorizált rajzfilmek és anime címek könyvtáráról ismert. Minden gyermeknek van valami olyasvalaki, mint a dinoszaurusz és a Barbie kalandjainak Barney, az add-on élvezet a fiatalok számára!

Kiddie Cartoons kodi addon

B99TV

A B99TV a 90-es évek óta hatalmas rajzfilmeket kínál’egészen a legújabb slágerekig. Animációs filmekből, Disney szórakoztató programokból és szórakoztató vicces TV-műsorokból a B99TV rendszeresen frissíti forráskönyvtárát a maximális élvezet érdekében. Töltse le a kiegészítőt a Kodi Israel Repo oldalról.

B99TV kodi addon

londoni rendőr’s Rajzfilmek

Hasonló a B99TV-hez, Bobby’A Rajzfilmek megérdemlik a helyet a Kodi rajzfilm-kiegészítõi között. Annak ellenére, hogy nem olyan szervezett, mint a B99TV, a kiegészítő nagyszerű szórakozási lehetőséget kínál mind gyermekek, mind felnőttek számára. Töltse le a bővítmény legújabb frissítéseit a Kodi Israel vagy a SuperRepo webhelyről.

Bobby Rajzfilmek kodi addon

A legjobb Kodi kiegészítők az Androidra

Többplatformos szoftverként a Kodi zökkenőmentesen működik az összes Android OS-en és eszközön. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen streamálhassák kedvenc filmjeiket és TV-műsoraikat okostelefonjukon, táblagépükön és akár Android-kompatibilis intelligens TV-ken is. Az alábbiakban talál néhány kiegészítőt, amelyeket feltétlenül próbáljon ki telefonján:

Genesis Reborn

A Genesis Reborn a régi, azonos nevű kiegészítő új és továbbfejlesztett változata. Bár leállították, a Genesist a Kodi Israel repo-ból is telepítheti. A legújabb verzióhoz azonban ezt az URL-t kell használnia: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Ez a legjobb választás a legújabb TV-műsorok és filmek streamingjéhez a nagy és a kis Android képernyőn.

A legjobb Kodi kiegészítők az Androidra

A Genesis Reborn telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Indítsa el a Kodi alkalmazást, majd kattintson a “Fogaskerék” ikon.
 2. A lehetőségek listájából válassza a lehetőséget “Fájl kezelő”.
 3. Itt található a tárolók listája. A végén kattintson a hívott opcióra “Források hozzáadása”.
 4. Egy doboz jelenik meg a képernyőn, ahol rá kell kattintania ‘Egyik sem’.
 5. Írja be a Jesus Box Repo URL-jét: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Most írja be a médiaforrások nevét ‘Jézus doboz’ majd kattintson ismét az OK gombra.
 6. Menjen vissza a Kodi főmenüjébe és kattintson a gombra “Kiegészítői”.
 7. Kattintson a bal felső sarokban lévő Csomagtelepítő ikonra.
 8. Válassza a Telepítés ZIP-fájlból lehetőséget > Jézus doboz > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Várja meg, amíg a telepítés befejeződik.
 9. Válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget > Jézus doboz tároló > Videó kiegészítők > Most keresse meg és kattintson a Genesis Reborn elemre.
 10. Nyomja meg a telepítés gombot, és INGYENES TV-műsorokat / filmeket nézhessen.

Elízium

Az Elysium a Zen kiegészítő frissített verziója, frissített kóddal (elérhető a NaN Repo-n). Ugyanazzal a kilátással büszkélkedhet, és linkeket húz a filmekhez és a TV-műsorokhoz, miközben a lejátszáshoz jobb oldalon jeleníti meg őket. Hatalmas tartalomtárral büszkélkedhet, biztosítva, hogy soha ne hagyja ki kedvenc szórakozását.

Elysium kodi addon

Sólyom projekt

Létrehozta egy Indie fejlesztő, akit ismert “AJ”, A Falcon Project egy mindent átfogó kiegészítő, amely hozzáférést biztosít az IPTV linkekhez és az igény szerinti TV-műsorokhoz / filmekhez. További területek közé tartozik egy sportrész és egy speciális “Az ő helyére” amely kielégíti a női ízlés kielégítését. A kiegészítő beszerzéséhez telepítenie kell az AJ Builds Repository-t.

Falcon Project kodi addon

1080p filmek

Ha Full HD minőségű filmeket szeretne nézni Android okostelefonján vagy asztalán, akkor mindenképpen érdemes fontolóra vennie a 1080p filmek használatát. A Dandy Media által létrehozott kiegészítő egy kattintással lejátszható funkcióval büszkélkedhet, amely hihetetlenül gyorsan tölti be a videókat. A kiterjesztést a Kodi Israel-tól szerezheti be.

1080p Movies kodi addon

TUBITV 

A TUBITV Kodi kiegészítő elérhető a SuperRepo webhelyen. Telepítheti úgy, hogy hozzáadja a tárolót a Kodi-ban, majd telepíti a kiterjesztést a videó kiegészítők listájáról.

tubi tv kodi video addon

A TUBITV telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Dob lépjen be a Kodi V17-be, és írja be a beállításokat csattanó a “Fogaskerék” ikon.
 2. Látni fogja a rendszerbeállítások listáját. kettyenés az utóbbi címmel “Fájl kezelő”.
 3. Görgessen az alábbiakhoz és kettyenés tovább “Add Source”.
 4. Dupla kattintás tovább “Egyik sem” és belép http://srp.nu az URL mezőbe.
 5. Név a médiaforrás “SuperRepo” és kettyenés az OK gombra.
 6. Visszatérés a Kodi menübe, kettyenés tovább “Kiegészítői” majd a “Csomag” szimbólum a bal felső sarokban.
 7. A lehetőségek listájából, választ “Telepítse a ZIP-fájlból”.
 8. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a korábban megnevezett médiaforrás. “SuperRepo”.
 9. választ Kripton > Összes > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Várja meg, amíg a telepítés befejeződik, Visszatérés nak nek “Kiegészítő böngésző”, választ “Telepítés a tárházból”.
 11. A tárolók listájából, választ “SuperRepo All [Krypton] [V7]”.
 12. Keresse meg a “Videó kiegészítők”.
 13. Addig görgessen lefelé, amíg meg nem találja “TUBITV”.
 14. nyomja meg a telepítés gombra.

NaN oktatóanyagok

A Noobs és Nerds repo által biztosított kiegészítő lehetővé teszi a Kodi szolgáltatások, beállítások, hardver és élő csevegőszolgáltatásokhoz kapcsolódó video oktatóvideók elérését. Ezenkívül hibaelhárítást és javításokat nyújt a különféle Kodi hibákra vonatkozóan, miközben teljes útmutatókat kínál a Kodi számára Android, Linux, Raspberry PI, Xbox és Windows rendszereken..

NaN oktatóanyagok új kiegészítő

Labdarúgás visszajátszások

Ha Ön a foci rajongója, akkor ez a kiegészítő neked készül. A Noobs és a Nerds Repo útján elérhető, ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nemzetközi nézőt nézzék & klub labdarúgó-mérkőzések, a régi bajnokságok és kihívások legfontosabb eseményei és patakjai.

Labdarúgás Repeys kodi addon

Birodalmi patakok

A Kodi Israel Repo-tól elérhető Imperial Streams kiegészítő egy újabb kedvenc a miénk, amikor korlátlan filmek / TV-műsorok streamingjére szeretnénk élvezni. Hatalmas adatbázist kínál a klasszikusok, a legjobban értékelt és a legnézettebb tartalmak számára. Minden bizonnyal élvezni fogja a választékot.

Imperial Streams kodi addon

A legjobb Kodi kiegészítések a Firestick-hez

Semmi sem tudja legyőzni azt az érzést, hogy kedvenc TV-műsorát / filmjét nézte az Amazon Firestick TV-n. Itt hasznosak a Kodi kiegészítők a Firestick számára, amelyek a platformmal összhangban működnek’Jellemzői. Nem csak a teljes munkaidős szórakozást élvezheti, hanem a több száz műfaj közül választhat is.

Poszeidón

A Poseidon Kodi kiegészítő gyorsan kiváló hírnévre tett szert a piacon, mivel a legjobb forrás filmek és TV-műsorok nézésére a nyílt forrású média platformon. A Kdil.co/repo oldalon elérhető, felhasználóbarát dizájnnal büszkélkedhet, és rendszeresen frissíti a listáját friss filmekkel. A szekciókat kategóriákra osztják, beleértve a nagyszerű rendezőket a színházakban, az Oscar-díjasokat, a színészeket, a műfajokat és az éveket.

A legjobb Kodi kiegészítések a Firestick-hez

HEVC Video Club

A HEVC egy Kodi kiegészítő, amely a filmeket HD minőségbe sorolja, beleértve a Blu-ray, 3D, 720p és 1080p fájlokat, ami segít a korlátozott internet sebességűeknek a jó streamingben. Az alkalmazás inspirálja a H.256 néven ismert videokodekot. Ennek a kiegészítőnek a fő előnye, hogy HD méretű videofilmet biztosít a méret egy részén. A Full HD filmek fájlonként csak 300 MB.

HEVC Video Club új kiegészítő

A PPV legjobb Kodi kiegészítései

Az olyan harcok, mint a Floyd Mayweather és a Conor McGregor, növelték a csatornák, a webhelyek és az alkalmazások támogathatóságát és kedvelt képességét. Mint nyílt média, szórakoztató platform, a Kodi sem marad le. Sok fejlesztő dolgozik megbízható kiegészítők kiadásán, hogy élvezhesse az élő PPV streaming-eket. A legjobbak közé tartozik:

MMA bolygó

Ahogy a neve is sugallja, ez a Kodi-kiegészítő hozzáférést biztosít az MMA-birkózáshoz és az UFC-eseményekhez kapcsolódó adatfolyam-tartalomhoz. TV-műsorok, dokumentumfilmek és élő események hatalmas gyűjteményével büszkélkedhet, biztosítva, hogy soha ne hagyjon ki egyetlen alkalmat sem. Megtekintheti az UFC naptárat, kereséseket végezhet, megtekintheti a Fight Night Live eseményt, hozzáférhet az UFC Openload, MMA Openload és az MMA úttörői számára. Még közvetlenül a YouTube-videókat is megtekintheti, az MMA-val kapcsolatos filmekkel együtt.

A legjobb kodi kiegészítők a nézetenkénti fizetésért

SportsDevil

A Sports Devil kiegészítő tökéletesen elérhető hatalmas PPV rendezvényekhez való hozzáféréshez, mivel hatalmas csatornaválasztékkal büszkélkedhet, amelyek között szerepel az NBC, a CBC, a Sky Sports, a BT Sports és számos más is, az amerikai és a dél-amerikai, az európatig. Töltse le a kiegészítőt a Kodi Israel Repo oldalról.

sportsdevil kodi addon

Hogyan telepítsük a SportsDevil programot a Kodi-ra

A SportsDevil telepítése a Kodi-ba néhány percet vesz igénybe az idejéből, kövesse lépésről lépésre az útmutatóünket, és mi is’Kevesebb, mint 7 perc alatt elindulsz:

 • Indítsa el a Kodi-t
 • Felett lebeg Rendszer > kettyenés Fájl kezelő > Add Source
 • Az elérési sáv típusában http://fusion.tvaddons.ag (ezt másolhatja is beillesztheti)
 • A Név mezőbe írja be magfúzió majd kattintson a Kész gombra
 • Menjen vissza a kezdőképernyőre, majd kattintson a gombra Rendszer > kettyenés AddOns > kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból
 • választ magfúzió > xbmc repos > angol > görgessen le & kettyenés ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Menjen vissza az előző menübe, és kattintson most telepítés a lerakatból > Nem hivatalos Sport Ördög-tároló > Videó kiegészítők > Sport ördög > Telepítés
 • Várja meg, amíg a plug-in telepítésre kerül, és a SportsDevil előtt megmutatja az Engedélyezve lehetőséget
 • Menjen vissza a kezdőképernyőre > Videók > Videó kiegészítők > Sport ördög
 • Most látnia kell a SportsDevil-en elérhető streaming-lehetőségek teljes listáját

A SportsDevil-kiegészítő sikeresen telepítve lett a Kodi-n, és bármikor kattintással elindíthatja ezt a kiegészítőt Videók>AddOnok>SportsDevil.

SportsMania

A Sports Mania egy újabb hite add-on, amellyel hozzáférhet a találatos PPV események élő közvetítéséhez, típustól függetlenül. A kiterjesztés tökéletes a sport rajongók számára, rengeteg tartalmat biztosítva a sport számára. A kiterjesztés letölthető a SuperRepo webhelyről: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Live Hub

Ha a fenti lehetőségek nem működnek, akkor mindig megfontolhatja a Live Hub használatát. A kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára a földrajzilag blokkolt tartalmak elérését az Egyesült Királyságban, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára az Android APK-k lejátszását, beleértve a Mobdro stream-eket élő PPV eseményekhez. Kattintson a GEO zárolva gombra, így hozzáférést biztosít a Freeview, a BBC, a TVPlayer és a teljes csatornák teljes listájához.

Live Hub kodi addon

A legjobb Kodi kiegészítések Bollywoodi indiai filmekhez és TV-csatornákhoz

Ha rajongója vagy a Bollywood filmeknek / TV-műsoroknak, akkor Kodi is fedezte magát. Sok harmadik féltől származó kiegészítőt találhat, amelyek hozzáférést biztosítanak Pakisztánból és Indiából származó mindenféle Desi-tartalomhoz. További információkért tekintse meg az alábbi listát:

Zem TV

Ha érdekli a desi tartalom nézése, akkor a Zem TV az egyik legjobb kiegészítő a Kodi Israel-nál, amely Délkelet-Ázsiából származó sportok, indiai filmek / sorozatok és Pakisztán drámáinak élvezésére szolgál. Népszerűsége azonban az is, hogy az emberek szerte a világon megnézhetik kedvenc sportcsatornáikat. Kattintson ide, ha közvetlenül a zip fájl segítségével szeretné letölteni a kiegészítőt.

A legjobb Kodi kiegészítések Bollywoodi indiai filmekhez és TV-csatornákhoz

 1. Dob a Kodi V17 alkalmazást, és menjen a beállításokra csattanó a “Fogaskerék” ikon.
 2. A konfigurációk listájából, választ “Fájl kezelő”.
 3. Tekercs le a bal oldali oszlopban és kettyenés tovább “Add Source”.
 4. Belép http://kdil.co/repo az URL mezőbe, név a médiaforrás “Kodi Izrael”, és nyomja meg rendben.
 5. Visszatérés a főmenübe és kettyenés tovább “Kiegészítői”.
 6. kettyenés a “Csomag” szimbólum az oldal bal felső sarkában.
 7. A lehetőségek listájából, választ “Telepítés zip fájlból”.
 8. megtalálja az “Kodi Izrael” a korábban hozzáadott médiaforrás és kettyenés Rajta.
 9. A repó telepítése, dupla kattintás tovább “Kodil.zip”.
 10. Várjon a “Kiegészítő telepítve” értesítés és kettyenés tovább “Telepítés a lerakatból”.
 11. A repók listájából, választ “www.kodisrael.co.il Repository”.
 12. Tekercs le és kettyenés tovább “Videó kiegészítők”.
 13. megtalálja az “ZemTV.com” kiegészítő és kettyenés Rajta.
 14. Találat az “Telepítés” gomb és választ a legújabb verzió.
 15. Várjon a “Kiegészítő telepítve” értesítés.
 16. Most már elérhető a ZemTV.com webhely a Video-kiegészítők gyűjteményéből!.

Viewster

A Viewster-kiegészítő letölthető a hivatalos Kodi-lerakatból. Ez egy prémium bővítmény, amely egyetlen helyről hozzáférést biztosít a legújabb bollywoodi filmekhez / TV-műsorokhoz. A kiegészítő felsorolja a választható népszerű műfajok listáját is.

Viewster kodi addon

OmniMovs

Ha olyan kiegészítőt keres, amely hozzáférést biztosít mind a Bollywood, mind a Hollywood film / TV műsorhoz egy helyen, akkor az OmniMovs tökéletes. Ily módon teljesítheti vágyait valamilyen igényre, de élvezheti a klasszikus / sláger amerikai filmek listáját. Letöltheti a kiegészítőt a Kodi Israel webhelyről.

OmniMovs kodi addon

Snag Films

A Snag Films a filmek / TV-műsorok központja a világ minden tájáról. Amellett, hogy hozzáférhet a bollywoodi szórakoztatáshoz, koreai drámákat, arab sorozatokat, afrikai filmeket és még sok más sokféleséget is találhat. A kiegészítőt a hivatalos Kodi-lerakatból töltheti le.

Snag Films kodi addon

A legjobb Kodi kiegészítők fitnesz és egészségügyi edzéshez

A mai túléléshez elengedhetetlen az egészségre való összpontosítás és a fitnesz fenntartása’kemény és gyors ütemű élet. Mivel a környéken élő emberek szó szerint energiával borítják a munkát, arra kell törekednie, hogy a lehető legmegfelelőbbnek tartsa magát. Ez az, ahol a Kodi fitnesz kiegészítők hasznosak. Könnyen hozzáférhet az élő közvetítésekhez és a TV-műsorokhoz a rendszeres fitnesz rutinokhoz, biztosítva ezzel az aktív és egészséges állapotot.

  Hoe Kodi op Amazon Firestick in te stellen - Handleiding voor beginners

Ares Fitness

Ha Ön fitneszpartner vagy, vagy csak egészségesebb életmódhoz indul, akkor mindenképpen imádni fogja az Ares Fitness kiegészítőt. A bemelegítő gyakorlatoktól, szakaszoktól, lehűtésektől kezdve a nagy intenzitású intervallumi edzésig; rengeteg fitnesz tartalmat lehet megtekinteni. Ez olyan, mintha egy gombnyomással rendelkezne saját edzési tippeinek és tanácsainak könyvtárával.

A legjobb Kodi kiegészítők fitnesz és egészségügyi edzéshez

BAMF TV

A BAMF TV az abszolút csodálatos, kategorizált fitnesz-TV-műsorok és filmek könyvtáráról ismert. Minden fitneszszintnek van valami, az utazástól kezdve a szélsőséges oldalig. A BAMF TV Kodi kiegészítőben megtalálhatja a legújabb fitnesztartalmat, amelyet soha nem találhat meg sehol másutt. Itt töltheti le a ZIP-fájlt a kiegészítő telepítéséhez.

BAMF TV kodi addon

A legjobb Kodi kiegészítések zenei MP3 rádióhoz

Semmi más, mint a HD minőségű zene hallgatása a szabadidő eltöltésére, a barátokkal való bulizáshoz vagy az élet néhány dolgától való egyszerű megpróbáláshoz. Szerencsére a Kodi támogat mindenféle szórakozást, amelyet élvezhet. Ha a legjobb Kodi kiegészítőket szeretné megismerni a zenehallgatáshoz, olvassa el alább. Nagyon jó idő lesz a kiváló minőségű zene streamingjére.

Beatz

Ha olyan zenei rabja vagy, aki szereti a sok műfaj hallgatását, akkor a Stream Army repo-on elérhető BeatZ kiegészítő csak az Ön számára. Az olyan stílusoktól kezdve, mint a hip-hop, a rap, a pop, a jazz és a legújabb ambient, dubstep, EDM, moombahton, trap, deephouse, progressive, trance és chillstep műfajok, számos kategóriája van, amit hallgathat. Ez a dinamikus kiegészítő frissíti a zeneválasztást is, amint azok megváltoznak.

A legjobb Kodi kiegészítések zenei MP3 rádióhoz

MP3 Streams

Az MP3 Streams egy újabb nagyszerű Kodi kiegészítő a zene szerelmeseinek. Kihúzza az információt az lastfm-től, és kezeli a grafikonokat. Hozzáférést biztosít egy nagy dalok gyűjteményéhez, amelyek különféle műfajokat, hirdetőtáblák toplistáit és alulértékelt művészeket tartalmaznak, így ne hagyjon ki egyetlen új és csodálatos zeneszámot sem. Még a számok mentésére és a saját lejátszási listájának létrehozására is képes.

MP3 Streams kodi addon

TuneIn Radio

Ha egy zenei őrült vagy, aki szereti hallgatni ezeket a kora reggeli rádióműsorokat, akkor érdekesnek találja a TuneIn Radio kiegészítőt. Nagyon hasonló az azonos nevű Android / iOS alkalmazáshoz, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rádióállomásokat találjanak a világ minden tájáról.

TuneIn Radio kodi kiegészítő

Legjobb időjárás Kodi Addons

Keres olyan módszereket, amelyekkel naprakész lehet az időjárással? Ha igen, akkor érdemes lehet időjárási kiegészítőket telepíteni a Kodi-ra. Az alábbiakban felsoroljuk a piac három legjobbját.

Weather Underground

Ez a kiegészítő az API kategóriába tartozik. Annak érdekében, hogy rendszeresen frissítést kapjon a térség időjárásáról, meg kell látogatnia az Weather Underground webhelyet. Kódot fog kapni, amely naponta bizonyos számú frissítést kap, miután bejelentkezett. Ha rendszeresebben szeretne frissítéseket, vannak csomagok különféle igényekhez. Töltse le a kiegészítőt a hivatalos Kodi Repository-ból.

Legjobb időjárás Kodi Addons

Jehu! Időjárás

Jehu! Az Weather nem API-kiterjesztés, ami azt jelenti, hogy nem kell előfizetést tennie a frissítések eléréséhez. Ez elég jól működik a megfelelő időjárás meghatározásában a világ szinte minden területén. Az Weather Underground kiterjesztéshez hasonlóan megtalálhatja a Yahoo! Időjárás a hivatalos Kodi-tárházban. Ez megkönnyíti a harmadik féltől származó repók hozzáadásának gondját.

Jehu! Időjárás kodi addon

OpenWeatherMap Extended

Ha a fenti lehetőségek nem működnek az Ön számára, bölcs döntés az OpenWeatherMap Extended kiegészítő használata. Ez egy két stílusú hibrid, amely megfelel mind az API, mind a nem API által preferált felhasználók igényeinek. Néhányan azt mondják, hogy mindkét világ legjobbjait kínálja, és határozottan egyetértünk ezzel a gondolattal. A fenti lehetőségekhez hasonlóan közvetlenül is letöltheti a kiegészítőt a hivatalos Kodi Repository-ból.

OpenWeatherMap kiterjesztett kodi kiegészítő

A legjobb Kodi karbantartási és rendszer-kiegészítők

Mivel a Kodi elérhető egy hatalmas platformlistán, szüksége van egy karbantartó eszközre a gyorsítótár ürítéséhez, a miniatűrök / csomagok törléséhez és az adatok biztonsági másolatának készítéséhez. E létfontosságú feladatok elvégzéséhez összeállítottuk a Kodi karbantartási kiegészítők listáját.

biztonsági mentés

Az utolsó dolog, amire szüksége van, az összes adat és kiegészítő elvesztése, amikor a Kodi frissíti az új verziót. Itt jönnek be olyan kiegészítők, mint a Biztonsági másolat, amelyek nem csak lehetővé teszik a szoftver legújabb verziójának telepítését, hanem visszaállítják az összes kiegészítőt, összeállítást és varázslót is az előző verzióban. A kiterjesztés közvetlenül letölthető a hivatalos Kodi repo-ból.

A legjobb Kodi karbantartási és rendszer-kiegészítők

Indigó

A Kodi Israel-on és a SuperRepo-n elérhető Indigo a végső megoldás minden problémájára, legyen az hibaüzenetek, pufferelési problémák, összeomló problémák és egyéb. A kiegészítő egy komplett diagnosztikai és javító eszközöket kínál az Ön számára, hogy egészséges állapotba hozza a Kodi készülékét.

Indigo kodi addon

Merlin varázsló

A Merlin Repo-n és a hivatalos Kodi-nál elérhető kiegészítő tökéletes a gyorsítótár ürítéséhez, a miniatűrök törléséhez és a csomagok tisztításához. Felgyorsítja a videó streamingét, javítva a filmélményt. Töltse le a kiegészítőt, ha bármilyen késéssel vagy pufferolással kapcsolatos problémát tapasztal.

merlin varázsló kodi addon

A könyvtár automatikus frissítése

Ha olyan kiterjesztést keres, amely automatikusan frissíti az összes repót és kiterjesztést egy ütemezett időpontra, akkor a Library automatikus frissítése a tökéletes választás. Ez teljesen frissíti a kiegészítők listáját, miközben törli a jelenleg nem működő linkeket / forrásokat.

A könyvtár automatikus frissítése kodi addon

A legnépszerűbb földrajzi korlátozású Kodi kiegészítések

A Kodi használatakor néhány olyan bővítménnyel fog találkozni, amelyek általában bizonyos helyekre vannak korlátozva. A hozzáférés érdekében a forgalom titkosításához és az IP-cím elrejtéséhez a legjobb VPN-t kell használni a kodi szolgáltatáshoz. Mivel úgy tűnik, hogy egy másik helyen található, a kiegészítők letöltése és telepítése már nem jelent problémát. Íme néhány a Kodi-n elérhető, a földrajzilag korlátozott kiegészítők közül.

 1. Végső IPTV
 2. Elízium
 3. Genesis Reborn
 4. Pegazus
 5. Alluc
 6. SPECTO
 7. kvazár

Szakértők és rajongók egyaránt javasolják a Kodi VPN szolgáltatás használatát a Kodi-on történő streaminghez. A VPN elősegíti a DMCA-értesítések és más szerzői jogi törvények biztonságát és névtelenségét, miközben hozzáfér a szerzői joggal védett anyagokhoz. Kodi VPN

Kodi kiegészítések, amelyek már nem működnek 2023-ban

Az idő alatt, amikor ezt a blogot írtam, rengeteg kiegészítő működött, amelyek megfelelően működtek. Az elmúlt néhány hónapban azonban a Kodi elleni küzdelem ahhoz vezetett, hogy a dolgok egészen más irányba fordultak. A kormányhivatalok és a szerzői jogi vadászok éjjel-nappal dolgoznak a tárolók és kiterjesztések megszabadításán, és a kérdőjel felhelyezése elég biztonságos a kodi számára? Ennek eredményeként sok híres kodi kiegészítő nem működött. Ezek tartalmazzák:

Triton kodi addon

Triton

A Triton híres Elysium-kiegészítő helyettesítője. Bár újonnan jön, sikerrel elég sokrétű és kényelmességet ad a felhasználóknak, amikor olyan filmekre és TV-műsorokra mutat HD hivatkozásokat találni, amelyek bármilyen platformon könnyen lejátszhatók. A frissített adatbázissal biztos lehet benne, hogy az összes kiegészítőt megtalálja a kiegészítőben. Ezután felveheti őket a “Az én Triton” listát, vagy nézze meg a Találati listát a jobb javaslatok megtekintéséhez. A kiegészítő megtalálható a Soulless repo webhelyen: https://soullessbuilds.com/repo/

Focus kodi addon

Fókusz

Ha azt akarja, hogy a fókusz sehova máshová kerüljön, de a képernyő elõtt áll, ez a kiegészítés remek választás a figyelmeztetõ szokásokhoz. Más film-kiegészítőktől eltérően a fejlesztők rendszeresen frissítik a médiakönyvtárat, biztosítva, hogy rengeteg tartalommal rendelkezzen, hogy napi szinten elfoglaltságot és ragaszkodást biztosítson a képernyőhöz. Ha telepíteni szeretné a kiegészítőt, akkor le kell töltenie a Lock Down tárházat: http://repo.lockdown.in/

Quantum (Sanctuary) kodi addon

Quantum (szentély)

A Quantum sokoldalú kiterjesztés, a Kodi Israel lerakaton keresztül elérhető. Hatalmas könyvtára van, amely mindkét IPTV csatornát tartalmazza & VoD tartalom mindenki számára. Van még rajzfilmek gyerekeknek, egy sportrész, több IPTV szakasz és egy TV-útmutató, amelyek közül választhat. Mi mást kérhet??

emelkedő dagályok kodi addon

Növekvő árapályok

A Rising Tides egy másik híres Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az élő tartalom streamingjét. A telepítés után megtalálhatja a dokumentumfilmek, TV-műsorok, IPTV ég, filmek, sportműsorok, élő PPV-események, élő futball és több száz csatornát. Ez a legjobb választás az élő streaming igényeinek, de megköveteli, hogy a Sports Devil és az F4M Tester is szerepeljen a Kodi kiegészítők listájában. A kiterjesztést a következő lerakatból töltheti le és telepítheti: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

A Looking Glass tárolóban elérhető SupraBox alábecsült élő TV-kiegészítő. Általában lehetővé teszi a hozzáférést a különféle IPTV csatornákhoz, de tartalmaz mindent a filmektől, TV-műsoroktól, sporttól és számos más résztől. 1080P videókat és akár Blu-Ray minőséget is találhat.

Megszabadítás

Megszabadítás

A Sport Xplosion repo-on elérhető Deliverance kiegészítő óriási népszerűségre tett szert az élő sportbővítmények piacán. Ez a legjobb pótlás a CastAway és a SportsDevil számára, ha nem működnek. Van egy hatalmas sportesemények könyvtára, kiemelkedő eseményekkel és élő közvetítésekkel.

Főnix

Frissítse 2023: Kodi határozottan egy durva patch-en megy keresztül, egy ütéssel a másik után a figyelemre méltó TV-show / film streaming kiegészítőin. A Phoenix, az egyik legnépszerűbb tartalomforrás hivatalosan bezárta üzletét. A TorrentFreak szerint a fejlesztő úgy döntött, hogy ezt a lépést a közelmúltbeli kormányzati perek és fellépések elleni védelem érdekében hozza..

Egy törvényjavaslat azt is kijelentette, hogy az illegális tartalmat feladók börtönbe kerülnek. Ezzel elmondjuk a búcsúkat Phoenixnek. Köszönjük, hogy széles körűen szervezett médiakönyvtárat adott a szórakozáshoz. Ha meg akarja fedezni a média teljes skáláját, akkor erősen ajánlott, hogy fontolja meg ezt a kiegészítőt.

A Phoenix széles körben szervezett médiakönyvtárat kínál, amely bizonyos mértékben meg fog felelni a TV-szerelmesek elvárásainak. A legjobb dolog ebben a kiegészítőben az, hogy a nézők több ezer filmhez, TV-műsorhoz és még sok mindenhez hozzáférhetnek és megtekinthetnek. Olvassa el a főnix telepítéséről szóló útmutatónkat.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Frissítse 2023. december: Az XMovies8 korábban a Fusion és a MetalKettle adattárakban is elérhető volt. Ugyanakkor a Kodi iparban a híres fejlesztőkkel szembeni bírósági ügyeket követő pánik után a kiegészítő már nem működik. Megpróbáltuk megtalálni a kiterjesztést más lerakatokban, de mivel nincs támogatás – a kiegészítő használata szinte lehetetlen.

A kiegészítő filmeket / TV-műsorokat bárhol és bármikor streaming-hez bármikor használhatja, például a Disney + és a Netflix. Az XMovies8 korábban mind a Fusion, mind a MetalKettle adattárakon keresztül elérhető volt, egészen addig, amíg mindkettőt nemrégiben levetítették. A kiegészítőt már nem használhatja, mivel mindkét adattár offline állapotban van. Lehet, hogy a MetalKettle visszatér a KodiTips szerint.

Navi X Sports

Frissítse 2023. december: Minden jónak véget kell érnie. Tíz sikeres működés után, a híres Kodi kiegészítő, a Navi X már nem működik. A leállítás oka ugyanaz, mint sok népszerű kiterjesztés esetén. A fejlesztők nem akartak semmilyen jogi vitával / kérdéssel kapcsolatba kerülni, különösen miután a Kodi különös figyelmet fordít a világ minden tájáról származó szerzői jogi vadászokra.

Pótlóként mindig használhatja a cCloud TV-t élő sport- és szórakoztató műsorok közvetítéséhez. A Navi X fantasztikusan és imádnivaló módon biztosít hozzáférést kifejezetten a sportfüggők számára. Az interaktív Kodi-kiegészítő használata után a sportcsatornákat élőben közvetítheti és megtekintheti. Ez a kiegészítő információkat az elmúlt 24 órában a legtöbbet megtekintett csatornákról is nyújt a nézők számára.

Acestreams Addon a Kodi sporteseményekhez

Frissítse 2023. december: Az Acestreams egy másik híres név a sport streaming-kiegészítők listáján. Ez lehetővé teszi a HD streaming bármilyen sportcsatorna számára. Ennek eredményeként a felhasználók élvezhetik a végső élő sporteseményeket. A Fusion tároló bezárása után azonban az Acestreams Sports is leállt.

A felhasználók már nem használhatják a kiterjesztést a sport streamingjéhez. Ha élvezni szeretné a sportcsatornák élő közvetítéseit, érdemes fontolóra vennie a Stream Engine és a Cast Away sport kiegészítőket. A Kodi sportrajongók azt gondolják, hogy végre van itt egy új kiegészítő, hogy rendezzék streaming igényeiket, nagyon szerencsétlen fiúk azt’s nem kiegészítő. Azt’s valami még jobb!

Az AceStreams a “új generáció” Úgy tervezték, hogy több forrást szerezzen az élő streaming Kodi-kiegészítők számára, különösen hasznos a sportos streaminghez. Az igazi élvezet itt a sport rajongóknak szól, akik egyszerűen imádják az Ace Streams minőségét és teljesítményét. Ha csak azon gondolkodott, hol szerezze be az AceStreams hivatkozásokat és a hash-fájlokat, íme néhány remek Reddit csoport, amelyeket követni kell:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit foci stream
 3. Reddit NFL Streams
 4. Reddit NBA Streams
 5. Reddit Boxing Stream
 6. Forrás TV-linkek – 1000+ AceStreams forrás

FTV (FilmOn TV)

Frissítse 2023. november: A Fusion adattár leszerelése után a TVADDONS által üzemeltetett összes kiegészítőt megszüntették, vagy áthelyezték más adattárakba. A neves FilmOn TV vagy FTV kiegészítő szintén ugyanazt a sorsot szenvedett, és végül megszüntették. Sajnos nem tudtam’Nem talál más olyan repót, amely FTV-t üzemeltet.

A Fusion adattár leépítése után a TVADDONS által üzemeltetett összes kiegészítőt megszüntették, vagy áthelyezték más adattárakba. A neves FilmOn TV vagy FTV kiegészítő szintén ugyanazt a sorsot szenvedett, és végül megszüntették. Sajnos nem tudtam’Nem talál más olyan repót, amely FTV-t üzemeltet.

Anime-IPTV

Frissítse 2023. december: Az Anime-IPTV kiegészítő nagyon népszerű volt a kezdeti napokban. Több különböző anime-kiegészítő kombinációjával és együttműködésével jött létre. Mivel azonban annyi lehetőség van már elérhető az Anime nézésére, úgy tűnik, hogy a bővítmény nem kapott elegendő figyelmet. Sajnos a kiegészítő már nem érhető el egyetlen tárolóban sem.

Az Anime-IPTV több anime-kiegészítő kombinációjával és együttműködésével jött létre. Egyedülálló tulajdonsága könnyű navigálni, annak ellenére, hogy a menübeállítások nem angol nyelven érhetők el. A keresési ikonra kattintva bármilyen videót megtalálhat.

Időnként találhat néhány rossz linket, de tekintettel a videók minőségére és elérhetőségére, az Anime-IPTV sok Kodi kiegészítőt legyőz..

Más olyan Kodi kiegészítések, amelyek már nem működnek

 1. Dojo Streams
 2. t.f.a
 3. Sebesség
 4. Arató
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV MOST
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Kiegészítő telepítő

A dolgok csomagolása

Arra számítunk, hogy szegecselő Kodi-élményed lesz a 100 legjobb Kodi-kiegészítővel. Nagyon sok időbe telt a lista összeállítása és az egyes kiterjesztések tesztelése. Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van, ne habozzon, ha megjegyzést küld az alábbiakból. A legfontosabb: bátran ossza meg a cikket barátaival / családtagjaival. Felhívjuk figyelmét, hogy a harmadik fél által készített kodi kiegészítők letöltése előtt győződjön meg arról, hogy van-e’működtessünk egy leggyorsabb VPN szolgáltatást a számítógépes támadások megakadályozása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy mi az olcsó VPN-szolgáltatás, amelyet könnyen megszerezhet.

Kövess minket a Twitteren, és maradj frissítve.

Kövesse @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 legjobb Kodi-kiegészítő filmekhez és élő TV-műsorokhoz (tesztelt és ellenőrzött lista 2023-ra)

  A 2023-as legjobb Kodi-kiegészítők listáját keresi? Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy. Tudjuk, hogy a felhasználók mennyire kétségbeesettek…

 • 100 legjobb Kodi-kiegészítő filmekhez és élő TV-műsorokhoz (tesztelt és ellenőrzött lista 2023-ra)

  A 2023-as legjobb Kodi-kiegészítők listáját keresi? Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy. Tudjuk, hogy a felhasználók mennyire kétségbeesettek…

 • 100 legjobb Kodi-kiegészítő filmekhez és élő TV-műsorokhoz (tesztelt és ellenőrzött lista 2023-ra)

  A 2023-as legjobb Kodi-kiegészítők listáját keresi? Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy. Tudjuk, hogy a felhasználók mennyire kétségbeesettek…

 • 100 legjobb Kodi-kiegészítő filmekhez és élő TV-műsorokhoz (tesztelt és ellenőrzött lista 2023-ra)

  A 2023-as legjobb Kodi-kiegészítők listáját keresi? Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy. Tudjuk, hogy a felhasználók mennyire kétségbeesettek…

 • 100 legjobb Kodi-kiegészítő filmekhez és élő TV-műsorokhoz (tesztelt és ellenőrzött lista 2023-ra)

  A 2023-as legjobb Kodi-kiegészítők listáját keresi? Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy. Tudjuk, hogy a felhasználók mennyire kétségbeesettek…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me