100 καλύτερες προσθήκες Kodi για ταινίες και ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές (δοκιμασμένη και επαληθευμένη λίστα για το 2023)

Ψάχνετε για τον κατάλογο των καλύτερων προσθηκών Kodi του 2023; Εάν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Γνωρίζουμε την απελπισία των χρηστών, όταν πρόκειται να εγκαταστήσουμε τα σωστά πρόσθετα.

Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε έναν απόλυτο οδηγό για τα κορυφαία addons Kodi, τα οποία προσφέρουν το καλύτερο περιεχόμενο ροής (ταινίες, κινούμενα σχέδια, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ).

Για να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό του Kodi και των πρόσθετων του, όμως, χρειάζεστε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN, για να σας προστατεύσουμε από τους κυνηγούς παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων,.

Εδώ είναι μερικές φθηνές επιλογές, μεταξύ των οποίων προτείνω PureVPN ως το καλύτερο, δεδομένου ότι ξεκινά από ένα ελάχιστο $ 1,99 / mo. σε ένα μονοετές πρόγραμμα, προσφέροντας ταυτόχρονα μια υπηρεσία με χαρακτηριστικά.

Οι εμπειρογνώμονες και οι ενθουσιώδεις συνιστούν να χρησιμοποιούν αξιόπιστη υπηρεσία VPN για ροή πειρατικού περιεχομένου στο Kodi. Βοηθά στη διατήρηση ασφαλών και ανώνυμων από τις ειδοποιήσεις DMCA, ενώ έχετε πρόσβαση σε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, διατηρώντας τις δραστηριότητές σας κρυμμένες.
.Ασφαλίστε τις δραστηριότητές σας στο Kodi! &# 55357;&# 56832;

Contents

100% καλύτερες προσθήκες Kodi για το 2023

 1. Λίστα των καλύτερων πρόσθετων kodi για το 2023
 2. Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες
 3. Κορυφαία πρόσθετα Kodi για αθλήματα
 4. Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές
 5. Καλύτερες επεκτάσεις / πρόσθετα Kodi για βίντεο
 6. Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για το Firestick
 7. Καλύτερα πρόσθετα Kodi για PPV
 8. Δημοφιλή πρόσθετα Kodi Μουσικής
 9. Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για Android
 10. Γυμναστήριο και Υγεία Workout Κατάλογος Kodi Addons
 11. Κορυφαία πρόσθετα με περιορισμένο γεωγραφικό πλάτος
 12. Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για καιρός

Η λίστα ενημερώνεται καθημερινά, ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε τις παρωχημένες επεκτάσεις με τις τελευταίες. Αφού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα πρόσθετα, εγγυόμαστε ότι η κινηματογραφική / ψυχαγωγική σας εμπειρία θα φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, ας ρίξουμε μια ματιά στα 100 καλύτερα πρόσθετα Kodi που θα πρέπει σίγουρα να εγκαταστήσετε!

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για το 2023

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα Kodi διαφόρων κατηγοριών. Αλλά θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο addon kodi για εσάς.

* Παρακάτω αναφέρονται τα addons Kodi τα οποία δοκιμάστηκαν διεξοδικά και λειτουργούν τέλεια για το 2023.

 1. Σύμφωνο
 2. Εξοδος πλήθους
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Neptune Rising
 6. Γένεση Αναγεννημένη
 7. Γκουρζίλ
 8. Πλακούντας
 9. Εισβολή
 10. Ποσειδώνας

Νέα πρόσθετα Kodi

Το Kodi απολαμβάνει ένα τεράστιο κομμάτι των κορδονιών και των προγραμματιστών, γεγονός που έχει οδηγήσει στην τεράστια φήμη του στον κόσμο της ελεύθερης ψυχαγωγίας. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά νέα addons που συνεχώς φτάνουν στην αγορά, αλλά λόγω του τεράστιου αριθμού επιλογών – μερικά που πραγματικά standout – μπορεί να πάρει περιθωριοποιημένη. Υπό το πρίσμα αυτό, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με όλα τα επεισόδια hit Kodi στο πρόσφατο. Ελπίζουμε να βρείτε κάτι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Adios!

Εμφανίζει την κίνηση

Το ολοκαίνουριο Motion Shows είναι ένα αξιόπιστο και εύχρηστο add-on για όλες τις ανάγκες ψυχαγωγίας σας. Προσφέρει τα πάντα, από τα κλασσικά μέχρι τις τελευταίες κυκλοφορίες που μπορείτε να απολαύσετε. Το καλύτερο μέρος όλων: λαμβάνετε ποιοτικά ρεύματα, τα οποία επιτρέπουν την προβολή σε μεγάλες οθόνες. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βρείτε μετρημένες συνδέσεις ρολογιών για ταινίες που είναι ακόμα διαθέσιμες σε θέατρα, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας σε κυκλοφορίες χτυπήματος. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Pure Repository, το οποίο διατίθεται στο εσωτερικό του διάσημου BLAMO: http://repo.mrblamo.xyz

νέα πρόσθετα kodi

MediaSet 

πώς να προσθέσετε addon video mediaset στο kodi

Πώς να προσθέσετε το βίντεο Mediaset στο Kodi σε 4 βήματα

Για να εγκαταστήσετε το Mediaset στο XBMC εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

 1. Από την αρχική οθόνη πατήστε Πρόσθετα>Πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησηςεικόνισμα >Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip.
 2. Επιλέξτε το plugin Zip του Mediaset (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Θα λάβετε επιτυχώς την επιβεβαίωση για το Video Mediaset.
 4. Το Mediaset βίντεο θα πρέπει τώρα να βρίσκεται στην ενότητα πρόσθετων βίντεο.

Θα συστήσω ανεπιφύλακτα τη χρήση της δεύτερης μεθόδου και να μην χρησιμοποιήσω το Android Abarepository, καθώς έχει πολλαπλά προβλήματα λειτουργικότητας. Προσπάθησα να εγκατασταθώ μέσω αυτής, αλλά αντιμετώπισα ζητήματα που εγκατέστησαν τελικά το Mediaset.

Ανεξαρτήτως

Το Thelessless Lit από το Altruistic είναι μια άλλη νέα επέκταση Kodi που αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά όταν πρόκειται να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Έχετε τρεις κατηγορίες κατά το άνοιγμα του πρόσθετου: Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ζωντανή τηλεόραση. Μόλις επιλέξετε μια κατηγορία, θα λάβετε πολλές προτάσεις με τη μορφή υποκατηγοριών, διευκολύνοντας την εύρεση αυτού που ψάχνετε. Υπάρχει ακόμη και μια λειτουργία αναζήτησης για μέγιστη ευκολία κατά τη διάρκεια της πλοήγησης. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Repository Bookmark Lite: http://bliss-tv.com/lite/

Αυτοδέσμευση Lit Kodi addon

Τηλεόραση King

Μια άλλη προσθήκη στη λίστα των πρόσθετων ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών, το ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό κανάλι King είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων με τίτλους σε όλα τα είδη. Το πρόσθετο ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό προσθέτοντας ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ακόμη και τις ταινίες που είναι πρόσφατα διαθέσιμες στα Θέατρα. Στις τυχερές μέρες, ίσως βρείτε μια εκτύπωση κάμερας HD. Για άλλες κυκλοφορίες, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα βρείτε μια επιλογή σε ποιότητες όπως τα 420p, 720p και 1080p. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Repository TV King: http://tvking.online/repo.

Τηλεόραση King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

Με την πρώτη ματιά, μπορείτε να σκεφτείτε το add-on του Phoenix Reborn, ως βελτιωμένη έκδοση για το πιρουνάκι με το ίδιο όνομα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με προηγούμενες εκδόσεις, καθώς αυτή η επέκταση είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην παροχή ροών για IPTV. Ο κύριος του έργου προσπάθησε πολύ σκληρά να το κάνει να μοιάζει ακριβώς όπως το Φοίνιξ, το μόνο θέμα: έχει τη γλώσσα του να είναι κροατική. Ωστόσο, η επιλογή των καναλιών διευκολύνει την πλοήγηση. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Tojelako Repo.

Το Phoenix Reborn IPTV kodi addon

Nevena Cinema

Ένα άλλο αξιόπιστο και εύχρηστο add-on της λίστας των νέων επεκτάσεων, το Cinema Nevena είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, ζωντανά σπορ και ακόμη και το Kids Boxset. Έχει μια λειτουργία αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με βάση τα ονόματα των ηθοποιών και των ηθοποιών. Υπάρχει ακόμα ένα τμήμα που ονομάζεται 24/7, όπου μπορείτε να βρείτε βίντεο από ποικίλα είδη: συμπεριλαμβανομένων κινούμενων εικόνων, τρόμου, δράσης, κωμωδίας και η λίστα συνεχίζεται. Μπορείτε να βρείτε το πρόσθετο στο Tojelako Repo εδώ: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena cinema kodi addon

Ουρανός

Διατίθεται στο χώρο αποθήκευσης Blamo, ο Ουρανός μπορεί να ακούγεται λίγο ακατάλληλος (ή ίσως αυτός να είναι μόνο εμάς, haha), αλλά αναμφισβήτητα έχει κερδίσει τη φήμη του ως ένα από τα πιο πρόσφατα πρόσθετα για το Kodi. Αυτό που θέτει την επέκταση εκτός από τον ανταγωνισμό είναι η ικανότητά του να παρέχει στους χρήστες μια επιλογή σύνδεσης στο Trakt. Προσθέτοντας τον λογαριασμό Trakt Premium σας, προσφέρετε περισσότερη ποικιλία στο διαθέσιμο περιεχόμενο και καλύτερη ποιότητα βίντεο, χωρίς προβλήματα ομαδοποίησης / ροής.

Uranus kodi addon

Έξοδος ΙΤΑ

Παρόμοια με το Phoenix Reborn IPTV, το Exodus ITA δεν έχει συνδέσμους με το αρχικό πιρούνι, αλλά μπορεί να επισημανθεί ως αξιόπιστο αντίγραφο. Η μόνη διαφορά ότι εκτός από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ζωντανή τηλεόραση. Ωστόσο, το πρόσθετο διατίθεται μόνο στην ιταλική γλώσσα, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα, αν δεν είστε μητρική γλώσσα. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, κάντε δεξί κλικ στο πρόσθετο, κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις και στο πλαίσιο “Γενικός” καρτέλα, αλλάξτε τη γλώσσα στα αγγλικά. Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο .zip για το πρόσθετο από εδώ: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Αθλητικό πλέγμα

Αν ψάχνετε για ένα νέο πρόσθετο για τον αθλητισμό, τότε ίσως να θέλετε να το δοκιμάσετε. Το add-on είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, προσφέροντας ένα ομαλό σχεδιασμό και απλή διάταξη, που ακόμη και περιγράφει εκδηλώσεις PPV για να απολαύσετε. Αυτά περιλαμβάνουν ζωντανά γεγονότα της πάλης, του μποξ, του UFC, του ποδοσφαίρου και πολλών άλλων. Αν έχετε εγκαταστήσει το AceStream, μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε μια ώθηση στις πηγές για πολλά αθλητικά κανάλια. Για τη λήψη του πρόσθετου, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Pure Repo που βρέθηκε στο Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Ένα από τα καλύτερα all-rounder add-ons Kodi που μόλις πρόσφατα κατέκτησε την αγορά επεκτάσεων, το Global Tec ALO είναι ιδανικό για όλες σας τις ανάγκες ψυχαγωγίας. Έχετε επτά διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων είναι το Comedy, το Kids Hub, η 24/7 ζωντανή τηλεόραση, η μουσική, το anime, τα ντοκιμαντέρ, οι τηλεοπτικές εκπομπές, οι ταινίες και πολλά άλλα. Όταν αποτύχουν όλα τα υπόλοιπα, ανατρέξτε στο Global Tec για να δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το Star Trec Repo που βρίσκεται στο GenTec: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Παγκόσμιο Tec AIz kodi addon

Just Sports

Μια απλή αλλά πολύ χρήσιμη δημιουργία για την κάλυψη όλων των αθλητικών αναγκών σας, το πρόσθετο Just Sports Kodi προσφέρει μεγάλη άνεση στη ροή των αγαπημένων σας καναλιών, είτε σχετίζεται με ποδόσφαιρο, πάλη, αγωνιστικά, εγκιβωτιστικά ή οποιαδήποτε άλλη. Στην πραγματικότητα, κατά το άνοιγμα του πρόσθετου θα πρέπει να επιλέξετε από δύο επιλογές: OneClick και Multilink. Ο πρώτος φέρνει τα καλύτερα κανάλια σπορ TV, ενώ ο τελευταίος σας δίνει ολόκληρη λίστα καναλιών από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το UKodi1 Repo.

Μόνο αθλητικό kodi addon

Firecat

Μια άλλη προσθήκη στη λίστα ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών, το νέο πρόσθετο Firecat είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ανάγκες σας ψυχαγωγίας. Εκτός από την παροχή ροών HD μουσικών βίντεο, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, έχετε ακόμη και τμήμα Live TV, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά επεισόδια πραγματικότητας και την πρωινή τηλεόραση. Αν θέλετε να κατεβάσετε το πρόσθετο, εγκαταστήστε το UKodi1 Repository ή λάβετε τα αρχεία .zip απευθείας από εδώ: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

Κρασί

Όπως και το όνομά της, το Vintage είναι ένα αριστοκρατικό add-on, που πηγαίνει το επιπλέον μίλι για να προσφέρει κάτι και για τους oldies και τους newbies. Η επέκταση παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εκπομπές συνομιλιών και παρουσιάσεις παιχνιδιών, σε όλη τη διαδρομή από τη δεκαετία του 1930 έως το 2023. Το καλύτερο μέρος όλων: λαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα ροών, που καθιστούν ακόμα πιο εκπληκτική την όλη εμπειρία παρακολούθησης ταινιών . Για να κάνετε λήψη του πρόσθετου, θα πρέπει να εγκαταστήσετε “Το Razer μου” Αναφορά: http://myrazer.me/repo/

Vintage addon kodi

Μεταγλωττισμένο Anime

Για όσους αγαπών anime εκεί έξω, που δεν μπορούν να βρουν μια αξιόπιστη πηγή για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες σας ταινίες κινουμένων σχεδίων / τηλεοπτικές εκπομπές, ή manga reworks – ίσως θελήσετε να ελέγξετε Outlined Anime. Ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος για την παροχή του περιεχομένου που σχετίζεται με το anime. Μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας από την επιλογή του είδους, τη λειτουργία αναζήτησης ή τα τελευταία επεισόδια. Υπάρχουν επίσης κατηγορίες διαθέσιμες με τη μορφή διαφορετικών ειδών. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το Repository Blamo.

Μεταγλωττισμένο add-on του Anime kodi

Επανάληψη’s R Us

Αν και ένα νέο add-on, Replay’Η R US έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετά τη διαφημιστική εκστρατεία στην αγορά, ειδικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών – χάρη στην τρέλα του UFC, στους αγώνες κοινών πλούτων, στο WrestleMania 34 και φυσικά στην FIFA. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να είστε σίγουροι για την εύρεση ζωντανών ροών όλων των αθλημάτων, μαζί με έγκυρους / λειτουργικούς συνδέσμους με αναφορές και στιγμιότυπα. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Επαναπληρώνει το R μας kodi addon

Ξαπλώστρα

Kudos σε μερικούς από αυτούς τους τρίτους προγραμματιστές στο Kodi για την επιλογή μερικών από τα πιο χάλια αλλά ελκυστικά ονόματα στην ιστορία. Θέλω να πω, τι συμβαίνει με αυτό; Ξαπλώστρα? Haha ακούγεται ξεκαρδιστική, αλλά είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη. Το add-on είναι ένα ισχυρό all-rounder για όλες τις ανάγκες σας ψυχαγωγίας από ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, Live TV, Podcast, παιχνίδια και πολλά άλλα. Παρέχει ακόμη και μερικά αξιοσημείωτα ποιοτικά ρεύματα στους θεατές, τα οποία ενισχύουν περαιτέρω την ομογενοποίησή του. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από τον κ. Και την κ. Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Καρέκλα καρέκλας kodi addon

Ο Κράτος

Ένα άλλο μεγάλο add-on για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές, ο Κράτος μπορεί να πάρει το όνομά του από τον μυθολογικό χαρακτήρα, γνωστό και ως “Φάντασμα της Σπάρτης”, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά φανταχτερός και κάτω από τη γη, βοηθώντας τους κορδόνις όπως εμείς να βρούμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο – μείον την προσπάθεια και την ταλαιπωρία. Το καλύτερο μέρος όλων: το add-on έχει ακόμη ένα “Κέντρο προσοχής” κατηγορία, η οποία περιλαμβάνει τις τελευταίες επισκέψεις σε ταινίες που τείνουν σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το UKodi1 Repository.

Το πρόσθετο Kratos kodi

Κλασικά τρελών σπιτιών

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Mad House Classics είναι αφιερωμένο στην παροχή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών για την εποχή των προγόνων μας. Είναι μια τέλεια επιλογή για μας χιλιετή γενιά, οι οποίοι αναζητούν γοητευτικό περιεχόμενο από τη δεκαετία του ’50 έως το ’90. Μοιράζοντας παρόμοια χαρακτηριστικά με το πρόσθετο Vintage, το Mad House Classics χρησιμεύει ως μια καλή εναλλακτική λύση για το oldie μέσα σου, προσφέροντας αποχαιρετιστήρια αποτελέσματα σε όλα τα εφέ CGI που βλέπουμε σήμερα στη βιομηχανία. Για να αποκτήσετε το πρόσθετο, εγκαταστήστε το Mad House Repo: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Κλασσικά παιχνίδια

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες

Αν είσαι εσωστρεφής και αγαπάς τις ταινίες σε ελεύθερο χρόνο, τότε ο Kodi πρέπει να φαίνεται σαν μια ευλογία. Οι επεκτάσεις τρίτων που είναι διαθέσιμες για λήψη, παρέχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων περιεχομένου, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε τις τελευταίες κυκλοφορίες, κλασικές ταινίες και ολόκληρα franchises. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στα καλύτερα αρχεία Kodi Add-ons για ταινίες παρακάτω:

Οι ειδικοί και οι ενθουσιώδεις συνιστούν να χρησιμοποιούν την καλύτερη υπηρεσία VPN Kodi για ροή στο Kodi. Ένα VPN βοηθά στη διατήρηση ασφαλών και ανώνυμων από τις ειδοποιήσεις DMCA και άλλους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων κατά την πρόσβαση σε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Πάρτε το Kodi VPN

Προσθήκη Netflix

Απολαύστε τη χρήση του NetfliXBMC στο Kodi LEIA

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή KODI LEIA και κάντε κλικ στο “Μηχανισμός” εικόνισμα.
 2. Από τη λίστα ρυθμίσεων, κάντε κλικ στο “Διαχείριση αρχείων”.
 3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “Προσθήκη πηγής”.
 4. Κάντε διπλό κλικ στο “Κανένας” και εισαγάγετε τη διεύθυνση https://www.alec.net/kodi στη γραμμή URL.
 5. Δώστε στην πηγή μέσων ένα όνομα (δηλ. Alelec Repo) και κάντε κλικ στο “Εντάξει”.
 6. Επιστρέψτε στο κύριο μενού Kodi και επιλέξτε “Πρόσθετα”.
 7. Στην επάνω αριστερή γωνία, κάντε κλικ στο “Πακέτο” σύμβολο.
 8. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip”.
 9. Κάντε κλικ στην πηγή μέσων που προσθέσατε νωρίτερα: Alelec Repo.
 10. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε το “repository.alelec.zip” αρχείο.
 11. Επιστρέψτε στο προηγούμενο μενού και επιλέξτε “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης”.
 12. Επιλέξτε το Replica Alelec Kodi.
 13. Παω σε “Πρόσθετα βίντεο”.
 14. Επιλέγω “NetfliXBMC”.
 15. Χτύπα το “Εγκαθιστώ” κουμπί.
 16. Απολαύστε τη χρήση του NetfliXBMC στο Kodi LEIA.

Πλακούντας

Μια ισχυρή αντικατάσταση των πτερυγίων Exodus, Covenant, Elysium και Genesis, ο πλακούντας είναι μέρος του ίδιου έργου, με το ίδιο σχέδιο και προοπτική. Αν και νέο, το add-on έχει ήδη αναπτύξει μια ισχυρή φήμη, χάρη στην απρόσκοπτη streaming και υψηλής ποιότητας λίστα ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών. Έχετε ακόμη μια δυνατότητα αναζήτησης διαθέσιμη για να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στα αγαπημένα σας. Μπορείτε να πάρετε την επέκταση από το Repository Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

Καρκίνος του πλακούντα

UniverseHD

Παρόμοια με άλλα πρόσθετα στη λίστα, το πρόσθετο UniverseHD καταφέρνει να προσφέρει μια αρκετά αξιόπιστη επέκταση για την παρακολούθηση ταινιών HD και τηλεοπτικών εκπομπών. Η μόνη διαφορά είναι ότι επεκτείνει τη βάση δεδομένων των τίτλων σε ταινίες Bollywood. Ταυτόχρονα, έχετε μια επιπλέον κατηγορία 3D ταινιών, τις οποίες μπορείτε να παίξετε εάν έχετε μια τηλεόραση με 3D υποστήριξη και μερικά ποτήρια. Η εγκατάσταση του πρόσθετου δεν απαιτεί επιστήμη πυραύλων και μπορείτε να βρείτε στο Σύμπαν (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Universe HD kodi addon

Oculus

Το πρόσθετο Oculus ενδέχεται να μην είναι τόσο ελκυστικό με την πρώτη ματιά, αλλά όπως και πολλές άλλες επεκτάσεις, χρησιμοποιεί την ίδια προοπτική και σχεδίαση με μια ελκυστική εικόνα ως φόντο. Παρέχει στους χρήστες μια τεράστια λίστα με ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για να παρακολουθήσουν την παράταση των ωρών ψυχαγωγίας σας και να εξασφαλίσουν ότι τα Σαββατοκύριακά σας δεν θα καταλήξουν ποτέ βαρετά. Οι τίτλοι χωρίζονται σε δημοφιλή τμήματα και τμήματα με υψηλή βαθμολογία. Για την εγκατάσταση του πρόσθετου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χώρο αποθήκευσης εμπορικών σημάτων: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Χρυσή εποχή

Το Golden Age, παρόμοιο με το Vintage και το Mad House Classics, είναι αφιερωμένο να σας φέρνει σε κλασικές ταινίες από μια ποικιλία κατηγοριών, όπως ο τρόμος, το δράμα, η κωμωδία, η περιπέτεια, η δράση, το θρίλερ και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να βρείτε τίτλους που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1920 με καλή ποιότητα βίντεο (μαύρο και άσπρο φυσικά). Η λήψη της επέκτασης είναι επίσης σχετικά εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορτώσετε το μηδενικό αποθετήριο ανοχής από τη διεύθυνση URL: http://repozip.zerotolerance.gq/

Χρυσή Εποχή kodi addon

Εξαγορά

Η εξαργύρωση είναι ήδη στην αγορά των add-ons για αρκετό καιρό. Ωστόσο, οι προγραμματιστές της επέκτασης έχουν πρόσφατα εισαγάγει μια νέα ενημέρωση, η οποία έχει βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία παρακολούθησης ταινιών του προσθέτου, γι ‘αυτό και η αναφορά είναι απαραίτητη. Από τις νέες κυκλοφορίες σε ποιότητα HD έως τίτλους με ποιότητα 4Κ και 3D, έχετε τα πάντα διαθέσιμα σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Εξαργύρωση kodi addon

DigiBox

Το Digi Box μπορεί να ακούγεται σαν κάτι έξω από το γελοιογραφικό Digimon, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς μια άλλη κοινή ταινία και πρόσθετο TV show, το οποίο σας προσφέρει πολλά περιεχόμενα πολυμέσων για να παρακολουθήσετε ΑΚΡΙΒΩΣ και άνετα. Παρόμοια με άλλες επεκτάσεις, έχετε τη δυνατότητα επιλογής από διάφορες σειρές ειδών.

DigiBox kodi addon

Εξοδος πλήθους

Η Exodus είναι μια εξαιρετική επιλογή για να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει μια ελκυστική διεπαφή χρήστη που συσχετίζεται με το Netflix. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στις ταινίες με πολλούς όρους αναζήτησης. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση του πρόσθετου ή από το μη λειτουργικό σφάλμα, διαβάστε τον οδηγό μας εδώ.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες

Ενημέρωση 2023: Μετά το κλείσιμο των κορυφαίων αποθετηρίων μέσων όπως το Fusion και το Colossal, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ορισμένων add-ons που μετατοπίζονται σε άλλους πόρους. Ενώ η Exodus έχει κλείσει επίσημα, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να απολαμβάνουν το πρόσθετο από το “Kodi Israel Repo”.

  Cómo configurar Kodi en Amazon Firestick - Guía para principiantes

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε την ακόλουθη πηγή πολυμέσων http://kdil.co/repo/. Αναγνωρίστηκε ως “Kodi Ισραήλ”, το αποθετήριο διαθέτει την τελευταία έκδοση του πρόσθετου Exodus, μαζί με μια τεράστια λίστα με άλλες επεκτάσεις. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση.

1 κανάλι

1Channel κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα πρόσθετα Kodi για την παρακολούθηση συναρπαστικών ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών. Επιτρέπει ακόμη στους χρήστες να ακούν μουσική, με μια τεράστια βιβλιοθήκη που αποτελείται από παλιά / νέα διάσημα τραγούδια. Για να κατεβάσετε το πρόσθετο, εγκαταστήστε το αποθετήριο Kodi Israel και αναζητήστε το “PrimeWire”.

1 κανάλι addon

Σύμφωνο

Το αρχικό Σύμφωνο έκλεισε το οποίο ήταν μια εναλλακτική λύση στο add-on Exodus, αλλά υπάρχει μια ακριβής εναλλακτική λύση. Πρόκειται για ένα πλήρες αντίγραφο του πιρουνιού, παρέχοντας μια δωρεάν λύση για να παρακολουθήσετε ζωντανά κανάλια, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες ξανά. Η επέκταση ήταν νωρίτερα διαθέσιμη στο Colossus Repo. Μετά το κλείσιμο του, μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το Kodi Israel.

Συμφωνητικό kodi addon

Κάντε λήψη του πρόσθετου FANTASTIC (το οποίο είναι ένα συμβόλαιο του Συμφώνου) από το Firestick Plusman Repo ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Εκτόξευση η εφαρμογή Kodi Krypton και πηγαίνω προς το “Ρυθμίσεις”
 2. Από τη λίστα επιλογών, Κάντε κλικ επί “Διαχείριση αρχείων”
 3. Πάπυρος κάτω και Κάντε κλικ στο “Add-Source” επιλογή
 4. Επιλέγω “Κανένας” και εισαγω: http://fspmkodi.com
 5. Ονομα την πηγή μέσων “Firestick Plusman” και πατήστε OK
 6. Από το κύριο μενού, πηγαίνω σε πρόσθετα και Κάντε κλικ στο “Πακέτο” σύμβολο
 7. Επιλέγω ο “Εγκαταστήστε από αρχείο zip” επιλογή και Κάντε κλικ στο Firestick Plusman
 8. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Κάντε κλικ επί “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Περίμενε για να εγκαταστήσετε με επιτυχία το αποθετήριο και να επιστρέψετε “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” μενού
 10. Εύρημα FANTASTIC στις κατηγορίες πρόσθετων βίντεο και βίντεο Τύπος το κουμπί εγκατάστασης
 11. Απολαμβάνω παρακολουθώντας δωρεάν ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές, για άλλη μια φορά!

GURZIL

Αυτό το νέο πρόσθετο διατίθεται στο Smash Repository. Πρόκειται για μια εναλλακτική λύση στην επέκταση Exodus, δεύτερη στην προσθήκη του Covenant. Έχει μια τεράστια λίστα με ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές διαθέσιμες για streaming. Διαθέτει την ίδια διάταξη με την Exodus με μερικές μικρές παραλλαγές και αλλαγές στυλ. Η σύνδεση για τα ρέματα είναι αρκετά καλή. Λειτουργούν καλά και παραμένουν συνεπείς στην παράδοση περιεχομένου.

GURZIL kodi addon

Εξοδος πλήθους

το εξαγόμενο kodi εξαφανίστηκε

 1. Ανοίξτε το Kodi και το Κάντε κλικ στο “Μηχανισμός” για την πλοήγηση στις Ρυθμίσεις.
 2. Από τη λίστα ρυθμίσεων διαμόρφωσης, επιλέξτε “Διαχείριση αρχείων”.
 3. Πάπυρος κάτω στην αριστερή στήλη και Κάντε κλικ στο “Προσθήκη πηγής” επιλογή.
 4. Διπλό κλικ στο κανάλι να μην εισαχθεί η διεύθυνση URL για την πηγή μέσων, δηλαδή http://kdil.co/repo
 5. Ονομα την πηγή μέσων “Kodi Ισραήλ” και Κτύπημα το κουμπί OK.
 6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο κύριο μενού και κυβερνώ προς το “Πρόσθετα”.  Κάντε κλικ στο “Πακέτο” στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας.
 7. Από τη λίστα επιλογών, κυβερνώ προς το “Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip”.
 8. Εύρημα την πηγή μέσων που προσθέσατε νωρίτερα, δηλ. το Kodi Israel.
 9. Κάντε κλικ το κουμπί OK είναι ενεργοποιημένο “Kodil.zip” για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης του αποθετηρίου.
 10. Περίμενε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης και εγκατάστασης. Θα δείτε μια ειδοποίηση.
 11. Κυβερνώ στο “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” μενού και Κάντε κλικ στο αποθετήριο Kodi Israel.
 12. Κεφάλι στο “Πρόσθετα βίντεο” Ενότητα.
 13. Πάπυρος μέχρι να βρείτε το “Εξοδος πλήθους” πρόσθετο.
 14. Τύπος το κουμπί εγκατάστασης.
 15. Περιμένετε για το “Το πρόσθετο έχει εγκατασταθεί” Γνωστοποίηση.
 16. Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση “Εξοδος πλήθους” από την κατηγορία πρόσθετων βίντεο!

Άλατα

Η ροή όλων των πηγών (συντομογραφία SALTS) είναι ένα αξιόπιστο πρόσθετο Kodi που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλονται από μια τεράστια βάση δεδομένων με ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές. Οι χρήστες που έχουν λογαριασμό πληρωμένου λογαριασμού Trakt μπορούν ακόμη να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ευρύτερη κατηγορία ειδών. Αν και δεν είναι απαραίτητο, ο συγχρονισμός με το Trakt θα σας δώσει τους τόνους καλύτερων επιλογών προβολής. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση από το Kodi Israel Repository.

άλατα kodi addon

Bennu

Αν ψάχνετε για μια σταθερή αντικατάσταση του χτυπήματος του πρόσθετου Phoenix, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τον Bennu. Πρόκειται για μια νέα επανάληψη για την επέκταση τερματισμού, συγκεντρώνοντας συνδέσμους από εκατοντάδες διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές για την παροχή ποιοτικού περιεχομένου που μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες. Μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα επίσημα κανάλια Live TV, τα οποία είναι νόμιμα να παρακολουθήσετε εάν έχετε μια συνδρομή διαθέσιμη. Η επέκταση είναι διαθέσιμη στα αποθετήρια Super, Kodi Israel και Colossus.

bennu kodi addon

MetalliQ

Διατίθεται στο Noobs and Nerds Repository, η MetalliQ είναι η προτιμώμενη επιλογή για τους παρατηρητές και τους λάτρεις της ταινίας. Η επέκταση διαθέτει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη μέσων που φιλοξενεί κλασικά, πιο δημοφιλή, πιο δημοφιλή, πιο πρόσφατα και ταινίες καλύτερου χρόνου. Εκτός από αυτό, το πρόσθετο παρέχει ακόμη πρόσβαση σε τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική για premium ψυχαγωγία.

MetalliQ addon kodi

Φανταστικός

Με τη συνεχή διακοπή και την επανεμφάνιση των προσθέτων χτυπήματος όπως ο Bennu, ο Colossus, η Exodus και το Covenant, σχεδόν όλοι στο Kodisphere έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται. Υπό τις συνθήκες, οποιαδήποτε από τις παραπάνω στάσεις λειτουργεί και πάλι, υπάρχει μια πολύ κατάλληλη και καταπληκτική αντικατάσταση διαθέσιμη. Κατεβάστε το πρόσθετο FANTASTIC (το οποίο είναι ένα ditto του Covenant) από το Firestick Plusman Repo.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ζωντανή τηλεόραση

Αν πηδάτε στο κορδόνι, θα πρέπει να αναρωτιέστε: “πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση χωρίς καλώδιο?” Μην φοβηθείτε ότι, όπως παραβλέπετε μια τηλεοπτική συνδρομή, δεν σημαίνει ότι παραιτείστε από τα οφέλη της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να απολαύσετε τη Live TV:

USTVNow

Το USTVNow προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο ψυχαγωγίας. Παρέχει λιγότερα κανάλια σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εγγραφείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του USTVNow. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό για το φροντιστήριο εγκατάστασης και τον τρόπο παρακολούθησης του USTVNow. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://kdil.co/repo για την τελευταία λήψη.

τα καλύτερα πρόσθετα kodi για ζωντανή τηλεόραση

Radix

Διατίθεται στο Radix Repo, το add-on είναι ένα all-rounder για το περιεχόμενο. Εκτός από την πρόσβαση σε μια τεράστια λίστα ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών, έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε ζωντανές ροές για ειδήσεις και ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεχάσετε να χάσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά γεγονότα, καθώς έχετε ακόμη πρόσβαση στο BBC, το NBC, το CBC και σε όλους τους διάσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

radix kodi addon

cCloud TV

Αναμφίβολα, το πρόσθετο TV cCloud είναι η κορυφαία επιλογή για τους περισσότερους χρήστες που θέλουν να απολαύσουν τη LIVE TV στην πλατφόρμα. Παρέχει ειδήσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις και μια τεράστια βιβλιοθήκη καναλιών από όλο τον κόσμο για να απολαύσετε. Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση από την Kodi Israel.

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να τραβήξετε ολόκληρο το EPL Live σε cdloud TV Kodi χωρίς κανένα hassel?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Αν ποτέ δεν θέλετε να χάσετε ποτέ μια εκπομπή, διαβάστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε το CNN στο Kodi.

 1. γλείψιμο για το “Μηχανισμός” Σύμβολο για την εισαγωγή του μενού ρυθμίσεων.
 2. Επιλέγω “Διαχείριση αρχείων” από τη λίστα επιλογών.
 3. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη πηγής”.
 4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση http://www.goodfellasteam.com/Repository στη γραμμή URL και ονομάστε την πηγή μέσων “GoodFellas”.
 5. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη > Πρόσθετα > Σύμβολο συσκευασίας.
 6. Επίλεξε το “Εγκαταστήστε από αρχείο zip” αυτί.
 7. Βρείτε και επιλέξτε την πηγή μέσων GoodFellas.
 8. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο repository.goodfellas.zip
 9. Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα και επιλέξτε “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης”.
 10. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Goodfellas 2.0 από το χώρο αποθήκευσης των πρόσθετων βίντεο.
 11. Αφού εγκατασταθεί, ανοίξτε το Goodfellas 2.0 και επιλέξτε Κανάλια ΗΠΑ.
 12. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε CNN HD.
 13. Απολαύστε βλέποντας το CNN ζωντανά στο Kodi V17 (Krypton)!

Halow Live TV

Αυτό το πρόσθετο μέγας Kodi έχει καταφέρει γρήγορα να αποδώσει αρκετά τη φήμη στο διαδίκτυο, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν Live TV σε όλο τον κόσμο σε πολλές κατηγορίες. Οι προγραμματιστές του Halow είναι πολύ δραστήριοι στο Twitter, το οποίο σας κρατά εντάξει με τις τελευταίες προσθήκες και δυνατότητες.

Halow Live TV

iPlayer WWW

Το πρόσθετο του iPlayer WWW σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των highlights, ζωντανή ραδιοφωνική / τηλεοπτική εκπομπή, λίστες προγραμμάτων, κατηγορίες, μια λειτουργία αναζήτησης, λειτουργία κόκκινου κουμπιού & περισσότερο. Το πρόσθετο είναι διαθέσιμο από το Kodi Add-on repository διαθέσιμο από προεπιλογή σε κάθε έκδοση κέντρου μέσων Kodi.

iPlayer WWW kodi addon

Ultra IPTV

Δημιουργημένο και διαθέσιμο στο Cazlo, το Ultra IPTV είναι η κορυφαία επιλογή για τη ροή ζωντανής τηλεόρασης από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Οι επεκτάσεις σας παρέχουν πρόσβαση σε ζωντανά αθλήματα, εκδηλώσεις, κανάλια ειδήσεων και εκδηλώσεις PPV σε όλο τον κόσμο, αποκομίζοντας από διάφορες πηγές IPTV online.

Πρόσθετο κώδικα Ultra IPTV

Mobdina

Η Mobdina είναι μια άλλη κορυφαία επιλογή για την παρακολούθηση ζωντανής τηλεόρασης. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε IPTV από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μεξικό. Ταυτόχρονα, έχετε διαφορετικές ενότητες για πρόσβαση σε ζωντανά αθλήματα, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Play-on Monkey ή το Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για Βίντεο

Τα τελευταία χρόνια, η παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών έχει αυξηθεί με πολλούς σκηνοθέτες / παραγωγούς που εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν επική franchises που όχι μόνο αποδεικνύονται εθιστικά αλλά απίστευτα ενδιαφέροντα για να παρακολουθήσουν. Άνθρωποι σαν εμάς, απλά δεν μπορούμε να παρακολουθούμε με τέτοιο ποιοτικό περιεχόμενο σε απευθείας σύνδεση. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ίδιο, τότε ανατρέξτε στα καλύτερα παραδείγματα Kodi Add-ons για τηλεοπτικές εκπομπές παρακάτω:

Φιλικότητα

Η Flixanity είναι ένας νεοεισερχόμενος στον τομέα της ψυχαγωγίας Kodi. Διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων κλασικών ταινιών στις τελευταίες κινήσεις, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους χρήστες να αναζητούν άμεσα νέα επεισόδια. Μπορείτε να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της επέκτασης από το repo Kodi Israel.

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για τηλεοπτικές εκπομπές

Αγγλικά playlists τουρκ

Όλοι οι λάτρεις της Kodi πρέπει να γνωρίζουν αυτό το υπέροχο add-on. Οι playlists του UK Turk παρέχουν πλήρες φάσμα δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων κινούμενων σχεδίων και ντοκιμαντέρ. Είναι η καλύτερη επιλογή για να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά, καθώς η επέκταση διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου! Μπορείτε να το κατεβάσετε από το http://kdil.co/repo.

Αγγλικά Λίστες αναπαραγωγής kodi addon

Θεια δικη

Διαθέσιμο στις αποθήκες Kodi Israel and Stream Army, το Nemesis είναι ένα σχετικά νέο add-on για να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ψυχαγωγία. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών για να παρακολουθήσετε FREELY, ενώ παράλληλα σας δίνει πρόσβαση σε ζωντανή τηλεόραση. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας, τις τροφοδοσίες του αστυνομικού σαρωτή και να αναπαράγετε αρχεία μουσικής / ακουστικά βιβλία.

Nemesis kodi addon

Quasar

Το Quasar είναι μια άλλη κορυφαία επιλογή για την αξιοποίηση της ψυχαγωγίας. Το πρόσθετο προσφέρει υψηλής ποιότητας και γρήγορες ροές από τις αγαπημένες σας ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ παράλληλα συλλέγει πληροφορίες απευθείας από το IMDB. Χρησιμοποιεί torrenting για την εύρεση περιεχομένου. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το repo Kodi Israel.

Quasar kodi addon

Φυσαλίδες

Χρησιμοποιώντας μια νέα προσέγγιση για streaming ταινιών, το πρόσθετο Bubbles Kodi ενσωματώνει υπηρεσίες συνεχούς ροής για μέγιστη ψυχαγωγία. Μέσα από την απομάκρυνση ιστού, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις καλύτερες ποιότητες για τις αγαπημένες σας ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το Bubbles Repo.

Bubbles kodi addon

GAIA

Διατίθεται μέσω του Repit Dimitrology, η Gaia είναι η έκδοση επωνυμίας του προσθέτου Bubbles. Προσφέρει μια τεράστια ποικιλία ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ντοκιμαντέρ, ταινιών μικρού μήκους, κινούμενων σχεδίων παιδιών και άλλων εργαλείων. Το καλύτερο μέρος όλων: η επέκταση διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και προσφέρει ακόμη και ολοκλήρωση με υπηρεσίες streaming όπως το Real Debrid.

Gaia Kodi addon

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για αθλήματα

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να ξεχάσετε να αγοράσετε το εισιτήριο για τα αγαπημένα σας αθλήματα ή να μην έχετε πρόσβαση σε ροές σε μια συνεχιζόμενη εκδήλωση PPV. Αυτό είναι όπου προσθήκες Kodi έρχονται προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα της ροής ζωντανών αθλημάτων στην άνεση του σπιτιού τους. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας Live Sports δωρεάν, τότε ελέγξτε τα παρακάτω πρόσθετα:

NFL Παιχνίδι Περάστε το πρόσθετο Kodi

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Kodi NFL Game Pass, χωρίς να αγοράσετε συνδρομή. Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε απεριόριστο περιεχόμενο για να βλέπετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να αποκτήσετε μια εικόνα για τους κορυφαίους παίκτες και να αναλύσετε τις κορυφαίες ομάδες, θα πρέπει να πληρώσετε $ 124.00.

Προσθήκη πρόσθετου τρίτου μέρους “Elektra Vault” Εγκατάσταση

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Ανοίξτε το Kodi και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι (Settings)
 2. Επιλέγω “Διαχείριση αρχείων” και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο “Προσθήκη πηγής”
 3. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο, κάντε κλικ στην επιλογή “Κανένας” για την προσθήκη της διεύθυνσης URL
 4. Καταχωρίστε τη διεύθυνση URL του καταλόγου υπερκείμενου περιεχομένου: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη, κάντε κλικ στα πρόσθετα και στη συνέχεια στο “Πακέτο” σύμβολο
 6. Επίλεξε το “Εγκαταστήστε από αρχείο zip” επιλογή και βρείτε “Υπεροχή”
 7. Κάντε κλικ στο “repository.supremacy-1.2.zip” και περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο
 8. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη, κάντε κλικ στα πρόσθετα και στη συνέχεια στο “Πακέτο” σύμβολο
 9. Επιλέγω “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” και επιλέξτε το “Υπεραστική αποθήκη”
 10. Πηγαίνω στο “Πρόσθετα βίντεο” και να βρει “Elektra Vault”
 11. Χτυπήστε το κουμπί εγκατάστασης!

Αθλητικός Γκουρού

Πιθανώς ένας από τους καλύτερους στην πρόσφατη λίστα των add-ons, ο Sports Guru είναι η τέλεια επέκταση για την κάλυψη όλων των αθλημάτων που παρακολουθείτε. Έχετε διάφορες κατηγορίες για να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων είναι η Boxing Lingerie, η Football League, τα Motorsports, τα X-Games, το UFC, η Πάλη, το Rugby, το MLB, το NHL, το NBA και το Soccer. Μπορείτε να πάρετε το add-on από το Caffeinated Mike’s και ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε έναν αριθμό Pin για να το χρησιμοποιήσετε.

Αθλητισμός Guru kodi addon

Αθλητισμός υπεροχής

Το Supremacy Sports n είναι μια ακόμα νέα προσθήκη στη λίστα των πρόσθετων Kodi, αλλά γρήγορα έχει εξελιχθεί σε μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς, οι οποίοι επιθυμούν να απολαύσουν απρόσκοπτη ροή διαφόρων αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και πρόσβαση σε συμβάντα Live PPV. Τα τμήματα περιλαμβάνουν το WWE, τις αθλητικές ταινίες, το UKTV Sports, τα Reddit Soccer Streams, τα ζωντανά γεγονότα, τα ντοκιμαντέρ ποδοσφαίρου, τα BT Sports και τα Ace Streams. Το πρόσθετο χρησιμοποιεί το SportsDevil και το Plexus στο πίσω μέρος για ζωντανή ροή. Μπορείτε να αποκτήσετε το πρόσθετο από το χώρο αποθήκευσης υπεροχής: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Supremacy Αθλητικό kodi addon

Εναντίον

Για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ένα πρόσθετο, το οποίο τους παρέχει πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες μάχες MMA, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την εγκατάσταση του Versus. Το add-on είναι διάσημο για να ταιριάζει στην καλή παλιά κλωτσιά δράση στην άνεση του σπιτιού σας. Με πρόσβαση σε ανακλήσεις από παρελθόντα γεγονότα και τις τελευταίες επιτυχημένες εκδηλώσεις PPV, το Versus είναι αναμφισβήτητα ένας παράδεισος για τους λάτρεις της UFC.

Παρά το addon του kodi

ESPN Kodi Add-on

Το πρόσθετο ESPN Kodi είναι ένα από τα καλύτερα addons Kodi που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας αθλητικές εκδηλώσεις χωρίς καμία ταλαιπωρία.

kodi espn3 έλεγχος ταυτότητας

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Kodi και, στη συνέχεια, επιλέξτε Add-ons και κάντε κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης του πακέτου που παρέχεται στην επάνω αριστερή γωνία.
 2. Επιλέγω “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης”>Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi>Πρόσθετα βίντεο.
 3. Κάντε κλικ στο “Πρόσθετα βίντεο”, μετακινηθείτε προς τα κάτω ‘ESPN 3’ και κάντε κλικ στο ‘ESPN 3’.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση.
 5. Περιμένετε λίγες στιγμές για να λάβετε την ειδοποίηση ενεργοποίησης του πρόσθετου ESPN 3.
 6. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη Kodi και επιλέξτε την καρτέλα Add-ons από την αριστερή πλευρά.
 7. Θα δείτε όλα τα πρόσθετα βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του ESPN 3 που έχετε εγκαταστήσει στην οθόνη σας.
 8. Κάντε κλικ στο ESPN 3, θα χρειαστεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας μέσω ενός παροχέα καλωδιακών υπηρεσιών για πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.
 9. Μετά την είσοδό σας, είστε απλά ένα κλικ μακριά για το πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Kodi χωρίς καλώδιο.

Αφού ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία εγκατάστασης, αναμένουμε ότι θα μάθετε πώς να βλέπετε το ESPN στο Kodi 17.3 αντίστοιχα.

Stream Engine

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τη ζωντανή αθλητική ψυχαγωγία, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τη μηχανή ροής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα από αθλήματα, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε διαφορετικά κανάλια όπως ESPN, Sky Sports, NBTV και πολλά άλλα. Το πρόσθετο είναι διαθέσιμο στο repo του Kodi Israel.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για αθλήματα

Ναυαγός

Το Castaway είναι ένα από τα γρηγορότερα αθλητικά streaming add-ons, γνωστό για το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Διατίθεται στο Kodi Israel, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ζωντανά αθλήματα και τηλεόραση, ενώ σας δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο P2P. Μπορείτε ακόμα να αξιοποιήσετε ‘Αθλητισμός κατόπιν ζήτησης’ και προσθέστε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια “Ο Μυστικός μου”. Αλλά θα θέλατε να διασφαλίσετε την ασφάλεια του Διαδικτύου σας με τη σύνδεση με το καλύτερο VPN για P2P.

Κίνδυνος ναυαγίου

NBC Sports Live

Το NBC Sports Live Extra είναι διαθέσιμο στην επίσημη λίστα καταλόγων πρόσθετων Kodi. Επομένως, πρέπει να εξουσιοδοτήσετε τη συσκευή σας Kodi προτού παρακολουθήσετε οτιδήποτε πάνω σε αυτήν. Αφού γίνει, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανό προγραμματισμό, επαναλήψεις, επισημάνσεις και άλλο επιλεγμένο περιεχόμενο από το δίκτυο.

nbc σπορ ζωντανά kodi addon

Atom Reborn

Όπως υπονοεί το όνομα, το Atom Reborn είναι η νέα και βελτιωμένη έκδοση της παλιάς επέκτασης του Atom. Είναι εξοπλισμένο με μια τεράστια βιβλιοθήκη για ζωντανά αθλήματα, κανάλια IPTV, τηλεόραση Kids και ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ την αγαπημένη σας ψυχαγωγία. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από εδώ.

Atom Αναγεννημένο kodi addon

Καταπληκτικά πρόσθετα Anime για να απολαύσετε το Kodi

Εάν είστε ανεμιστήρας Manga και Anime, το Kodi σας έχει καλύψει και εσείς. Η πλατφόρμα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια συλλογή των κινούμενων σχεδίων HD και των επεκτάσεων Anime, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μεταδίδονται απευθείας μέσω torrents. Παρακάτω είναι μια λίστα με τα τελευταία πρόσθετα Kodi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε το αγαπημένο σας anime!

AnimeGo

Το AnimeGo είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας για να παρακολουθούμε σειρές κι ταινίες Cartoon. Διαθέτει τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου από όλο τον κόσμο, χωρισμένη σε κατηγορίες: αλφαβητική, κορυφαία και πρόσφατα προστιθέμενη. Υπάρχει ακόμη και μια ειδική επιλογή αναζήτησης για την εύρεση όλων των Anime που θέλετε να δείτε. Για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο, φορτώστε αυτό το αρχείο zip αποθετηρίου στο Kodi και μετά κατευθυνθείτε προς τα πρόσθετα βίντεο.

  Beste Torrent-Sites und 100% funktionierende Alternativen zu Crack-Down-Sites

τα καλύτερα addons για kodi anime

ToonMania

Μετά το κλείσιμο των Cartoons8, έγινε δύσκολο να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας anime online. Το ToonMania είναι μια εναλλακτική λύση στην επέκταση τερματισμού, αλλά διαθέτει μια ευρύτερη βιβλιοθήκη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε κινούμενο σχέδιο από εδώ. Το πρόσθετο είναι διαθέσιμο για λήψη στο αποθετήριο Kodi Israel.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Αυτό το πρόσθετο προσφέρει τα τελευταία επεισόδια σειράς anime και ταινίες που ενημερώνονται τακτικά. Η διεπαφή εμφανίζει μόνο δύο κατηγορίες: Τελευταία & Λίστα όλων. Η αλφαβητική κατηγοριοποιημένη βιβλιοθήκη είναι το VAST, και εννοούμε! Έχετε ακόμη μια επιλογή αναζήτησης για να βρείτε γρήγορα τις αγαπημένες σας σειρές anime. Χρησιμοποιήστε το kdil.co/repo για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόσθετο.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere είναι ένα άλλο λαμπρό πρόσθετο Kodi από το DKNight (δημιουργός του AnimeGo). Προσφέρει καλύτερες πηγές βιβλιοθήκης, πλοήγησης και ροής, αλλά διαθέτει μια παρόμοια διεπαφή με αυτή του AnimeGo. Έχετε τις τελευταίες ενημερωμένες κατηγορίες Anime και Top Anime για να παρακολουθήσετε όλα τα αγαπημένα σας επεισόδια, χωρίς να χρειάζεται να τα αναζητήσετε. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Το Masterani είναι η εκπληκτική δημιουργία του Alleidun. Πρόκειται για την πρόσθετη λύση για τον ιστότοπο με το ίδιο όνομα, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν το αγαπημένο τους anime στο Kodi, στο μέγιστο δυνατό επίπεδο ευκολίας. Έχει μια καθαρή εμφάνιση και προοπτικές και προσφέρει γρήγορη ροή για όλες τις ταινίες anime / τηλεοπτικές εκπομπές. Κάντε λήψη του αρχείου zip από εδώ.

Masterani kodi addon

9Ανίμα

Δημιουργήθηκε από το DxCx, το 9Anime είναι το αντίγραφο του ιστότοπου .tv με το ίδιο όνομα. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές anime με ροές που φορτώνουν γρήγορα και κουνάουν περιεχόμενο από διαφορετικές πηγές. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο κατεβάζοντας το αρχείο zip εδώ και φορτώνοντας το απευθείας στο Kodi!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

Το FunimationNOW είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο Kodi anime, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο SD και HD, ανάλογα με το εύρος ζώνης. Όλα τα περιεχόμενα anime μεταγλωττίζονται στα ιαπωνικά και τα αγγλικά, τα οποία καλύπτουν τη μεγαλύτερη βάση ανεμιστήρων anime. Η premium έκδοση θα έχει μηδενική προσωρινή αποθήκευση για να παρακολουθήσετε βίντεο χωρίς προβλήματα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi.

FunimationNOW kodi addon

KissAnime

Ανθίζοντας με μια βιβλιοθήκη πολυμέσων παλιά με το τελευταίο περιεχόμενο anime, KissAnime έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αποτέλεσμα μεταξύ των χρηστών Kodi. Είναι ένα από τα αγαπημένα για να παρακολουθείτε όλους τους τύπους ταινιών anime / τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά πρόσφατα, οι ενοχλητικοί CAPTCHAs έχουν δυσκολέψει τη χρήση του πρόσθετου. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το επίσημο repo Kodi.

kissanime kodi addon

CrunchyRoll

Με περισσότερα από 25.000 επεισόδια και 15.000 ώρες επίσημου περιεχομένου anime, το CrunchyRoll είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός για το περιεχόμενο των anime στην Ιαπωνία και την Ασία, μεταφρασμένο σε πολλές γλώσσες από επαγγελματίες. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το επίσημο καταφύγιο προσθήκης Kodi.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv είναι ένα λαμπρό add-on για εκείνους με ένα γλυκό δόντι για ιαπωνικά κινούμενα σχέδια. Τώρα φορτωμένο με πάνω από 1400 σειρές anime με υπότιτλους και μεταγλωττισμένες εκδόσεις, το πρόσθετο μπορεί εύκολα να σας μετατρέψει σε ένα μικρό παιδί. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε κατεβάζοντας το αρχείο zip από εδώ και φορτώνοντας το στο Kodi χειροκίνητα.

AnimeFTW.tv kodi addon

Καλύτερα Διασκέδαση Kodi Cartoon Addons Τα παιδιά θα αγαπήσουν

Το Kodi είναι αληθινή διασκέδαση για τους οπαδούς του κόσμου, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την προτίμηση του. Ενώ συζητάμε συνήθως & λίστα πρόσθετα για αθλήματα, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, είναι τελικά η ώρα να προσφέρουμε κάποια giggles στα μικρά παιδιά. Έτσι, παρακάτω είναι τα καλύτερα πρόσθετα για κινούμενα σχέδια στο Kodi που τα παιδιά θα αγαπήσουν.

Cartoon HD Extra

Διαθέσιμο στο SuperRepo, το Cartoon HD Extra διαθέτει μια εξαιρετική βιβλιοθήκη ροής παιδιών’καθώς και δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων και τηλεοπτικές εκπομπές. Το καλύτερο μέρος όλων: το πρόσθετο τραβά περιεχόμενο από εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές, γεγονός που εξασφαλίζει λιγότερη αποθήκευση και υψηλή ταχύτητα ροής!

Καλύτερα Διασκέδαση Kodi Cartoon Addons Τα παιδιά θα αγαπήσουν

Kiddie Κινούμενα σχέδια

Διαθέσιμο για λήψη μέσω των αποθετηρίων SuperRepo και Kodi Israel, Kiddie Cartoons είναι γνωστό για την απολύτως καταπληκτική κατηγοριοποιημένη βιβλιοθήκη κινούμενων σχεδίων και τίτλων anime. Έχει κάτι για κάθε παιδί από τον Barney the dinosaur στις περιπέτειες Barbie, το add-on είναι μια περιποίηση για τους νέους!

Kiddie Κινούμενα σχέδια kodi addon

B99TV

Το B99TV προσφέρει μια τεράστια ποικιλία κινούμενων σχεδίων από πίσω στην δεκαετία του 90’μέχρι τα πιο πρόσφατα χτυπήματα. Από ταινίες κινουμένων σχεδίων, ψυχαγωγία της Disney και διασκεδαστικές τηλεοπτικές εκπομπές παιδιών, το B99TV ενημερώνει τακτικά τη βιβλιοθήκη πηγών για μέγιστη απόλαυση. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Kodi Israel Repo.

B99TV kodi addon

Αγγλος αστυφύλακας’s Κινούμενα σχέδια

Παρόμοια με την B99TV, Bobby’s Cartoons αξίζει τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία πρόσθετα κινούμενων σχεδίων Kodi. Αν και δεν είναι τόσο οργανωμένη όσο το B99TV, το add-on προσφέρει μια μεγάλη επιλογή ψυχαγωγίας τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Αποκτήστε τις τελευταίες ενημερώσεις της επέκτασης από το Kodi Israel ή το SuperRepo.

Bobby & Cartoons kodi addon

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για Android

Ως λογισμικό πολλαπλών πλατφορμών, το Kodi λειτουργεί ομαλά σε όλα τα λειτουργικά συστήματα και τις συσκευές Android. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές απρόσκοπτα στα smartphones τους, στα tablet, ακόμα και στις Smart TV με δυνατότητα Android. Παρακάτω είναι μερικά πρόσθετα που θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε στο τηλέφωνό σας:

Γένεση Αναγεννημένη

Το Genesis Reborn είναι η νέα και βελτιωμένη έκδοση του παλαιότερου add-on με το ίδιο όνομα. Παρόλο που κλείσατε, μπορείτε ακόμα να εγκαταστήσετε το Genesis από το repo Kodi Israel. Ωστόσο, για την πιο πρόσφατη έκδοση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διεύθυνση URL: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Είναι η καλύτερη επιλογή για τη ροή των τελευταίων τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών σε μεγάλες και μικρές οθόνες Android.

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για Android

Πώς να εγκαταστήσετε το Genesis Reborn στο Kodi Krypton έκδοση 17 ή υψηλότερο

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi και κάντε κλικ στο “Μηχανισμός” εικόνισμα.
 2. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε “Διαχείριση αρχείων”.
 3. Εδώ θα δείτε μια λίστα αποθετηρίων. Στο τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή που καλείται “Προσθήκη πηγών”.
 4. Ένα κουτί θα εμφανιστεί στην οθόνη σας όπου πρέπει να κάνετε κλικ ‘Κανένας’.
 5. Καταχωρίστε τη διεύθυνση URL για το Repo του Jesus Box: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα των πηγών πολυμέσων ‘Ο Ιησούς Κουτί’ και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί OK.
 6. Επιστρέψτε στο κύριο μενού του Kodi και κάντε κλικ στο “Πρόσθετα”.
 7. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Package Installer που υπάρχει στην επάνω αριστερή γωνία.
 8. Επιλέξτε Εγκατάσταση από αρχείο Zip > Ο Ιησούς Κουτί > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Τώρα περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
 9. Επιλέξτε Εγκατάσταση από το χώρο αποθήκευσης > Ο χώρος αποθήκευσης του Ιησού > Πρόσθετα βίντεο > Τώρα βρείτε και κάντε κλικ στο Genesis Reborn.
 10. Χτυπήστε το κουμπί εγκατάστασης και απολαύστε την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών / ταινιών ΔΩΡΕΑΝ.

Elysium

Το Elysium είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του πρόσθετου Zen με ενημερωμένο κώδικα (διαθέσιμο στο NaN Repo). Διαθέτει την ίδια προοπτική και τραβά συνδέσεις σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ τις προβάλλει στα δεξιά για να παίξετε. Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ την αγαπημένη σας ψυχαγωγία.

Elysium kodi addon

Σχέδιο Falcon

Δημιουργήθηκε από έναν προγραμματιστή Indie γνωστού ως “AJ”, το Falcon Project είναι ένα all-rounder πρόσθετο, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε συνδέσεις IPTV και τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες κατά παραγγελία. Επιπλέον χώροι περιλαμβάνουν επίσης ένα αθλητικό τμήμα και ένα ειδικό “Η θέση της” που να ικανοποιεί το περιεχόμενο σε γυναικεία γούστα. Για να αποκτήσετε το πρόσθετο, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το AJ Builds Repository.

Το Falcon Project kodi addon

1080p ταινίες

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες Full HD ποιότητας στο smartphone ή στην επιφάνεια εργασίας σας Android, τότε σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση ταινιών 1080p. Δημιουργήθηκε από την Dandy Media, το πρόσθετο διαθέτει χαρακτηριστικό ενός κλικ για αναπαραγωγή, το οποίο φορτώνει απίστευτα γρήγορα βίντεο. Μπορείτε να πάρετε την επέκταση από το Kodi Israel.

1080p Ταινίες kodi addon

TUBITV 

Το πρόσθετο TUBITV Kodi διατίθεται στο SuperRepo. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε προσθέτοντας τον αποθετήριο στο Kodi και στη συνέχεια εγκαθιστώντας την επέκταση από τη λίστα πρόσθετων βίντεο.

Προσθήκη βίντεο βίντεο

Πώς να εγκαταστήσετε το TUBITV στο Kodi Krypton έκδοση 17 ή υψηλότερο

 1. Εκτόξευση το Kodi V17 και εισάγετε ρυθμίσεις από το κάνοντας κλικ στο “Μηχανισμός” εικόνισμα.
 2. Θα δείτε μια λίστα επιλογών συστήματος. Κάντε κλικ στο τελευταίο με τίτλο “Διαχείριση αρχείων”.
 3. Μετακινηθείτε κάτω και Κάντε κλικ επί “Προσθήκη πηγής”.
 4. Διπλό κλικ επί “Κανένας” και εισαγω http://srp.nu στο πλαίσιο διεύθυνσης URL.
 5. Ονομα την πηγή μέσων “SuperRepo” και Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Επιστρέψτε στο μενού Kodi, Κάντε κλικ επί “Πρόσθετα” και στη συνέχεια το “Πακέτο” σύμβολο στην επάνω αριστερή γωνία.
 7. Από τη λίστα επιλογών, επιλέγω “Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip”.
 8. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την πηγή πολυμέσων που ονομάσατε νωρίτερα π.χ.. “SuperRepo”.
 9. Επιλέγω Κρυπτόν > Ολα > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ προς το “Πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης”, επιλέγω “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης”.
 11. Από τη λίστα αποθετηρίων, επιλέγω “SuperRepo Όλα [Κρύπτον] [V7]”.
 12. Πλοηγηθείτε στο “Πρόσθετα βίντεο”.
 13. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση μέχρι να βρείτε “TUBITV”.
 14. Τύπος το κουμπί εγκατάστασης.

Εκπαιδευτικά μαθήματα NaN

Υποστηρίζεται από το Noobs και Nerds repo, το πρόσθετο σας δίνει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο για τις λειτουργίες Kodi, τις ρυθμίσεις, το υλικό και τις υπηρεσίες live chat. Προσφέρει επίσης αντιμετώπιση προβλημάτων και διορθώσεις για διαφορετικά σφάλματα Kodi, προσφέροντας πλήρεις οδηγούς για το Kodi σε Android, Linux, Raspberry PI, Xbox και Windows.

Εκπαιδευτικά βιβλία NaN kodi addon

Ποδόσφαιρο επαναλαμβάνει

Εάν είστε λάτρης του ποδοσφαίρου, τότε αυτό το πρόσθετο είναι μόνο για εσάς. Διατίθεται μέσω των Noobs και Nerds Repo, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν διεθνή & club ποδοσφαιρικών αγώνων, μαζί με επιδείξεις και ρέματα για παλιά πρωταθλήματα και προκλήσεις.

Το ποδόσφαιρο επαναλαμβάνει το kodi addon

Imperial Streams

Διαθέσιμο από το Kodi Israel Repo, το πρόσθετο Imperial Streams είναι ένα άλλο αγαπημένο μας, όταν πρόκειται να απολαύσετε απεριόριστες ροές ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών. Προσφέρει μια τεράστια βάση δεδομένων με κλασικά, κορυφαία και πιο παρακολουθούμενα περιεχόμενα. Σίγουρα θα απολαύσετε την ποικιλία που διατίθεται.

Αυτοκρατορικά Streams kodi addon

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για το Firestick

Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την αίσθηση της παρακολούθησης των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών / ταινιών στην τηλεόρασή σας Amazon Firestick. Αυτό είναι όπου add-ons Kodi για Firestick έρχονται σε πρακτικό, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με την πλατφόρμα’s. Μπορείτε όχι μόνο να απολαύσετε ψυχαγωγία πλήρους απασχόλησης, αλλά και την ευελιξία της επιλογής από εκατό είδη.

Ποσειδώνας

Το πρόσθετο Poseidon Kodi έχει επιτύχει γρήγορα μια μεγάλη φήμη στην αγορά, ως την καλύτερη πηγή για την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στην πλατφόρμα μέσων ανοιχτού κώδικα. Διατίθεται στο Kdil.co/repo και διαθέτει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και ενημερώνει τακτικά τον κατάλογό του με νέες ταινίες. Τα τμήματα χωρίζονται σε κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων σκηνοθετών, σε θέατρα, νικητές Όσκαρ, ηθοποιούς, είδη και χρόνια.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για το Firestick

HEVC Video Club

Το HEVC είναι ένα πρόσθετο Kodi που κατηγοριοποιεί τις ταινίες σε ποιότητα HD συμπεριλαμβανομένων των Blu-ray, 3D, 720p και 1080p, που βοηθά τα άτομα με περιορισμένες ταχύτητες στο διαδίκτυο να απολαμβάνουν καλή ροή. Η εφαρμογή εμπνέεται από τον κωδικοποιητή βίντεο που είναι γνωστός ως H.256. Το κύριο όφελος από τη χρήση αυτού του πρόσθετου είναι ότι παρέχει βίντεο HD σε ένα κλάσμα του μεγέθους. Οι ταινίες Full HD είναι μόνο 300MB ανά αρχείο.

HEVC Video Club

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για PPV

Οι αγώνες όπως ο Floyd Mayweather εναντίον του Conor McGregor έχουν αυξήσει τη δημοσιότητα και την ομοιομορφία των καναλιών, των ιστότοπων και των εφαρμογών που υποστηρίζουν την πληρωμή ανά προβολή. Ως πλατφόρμα ψυχαγωγίας ανοικτού τύπου, το Kodi δεν υπολείπεται. Υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές που εργάζονται για την απελευθέρωση αξιόπιστων add-ons για να απολαμβάνετε ζωντανή ροή PPV. Μερικά από τα καλύτερα περιλαμβάνουν:

Planet MMA

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πρόσθετο για το Kodi σάς δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο ροής σχετικά με την πάλη MMA και UFC. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή τηλεοπτικών εκπομπών, ντοκιμαντέρ και ζωντανών εκδηλώσεων, διασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν θα χάσετε μια μοναδική ευκαιρία. Μπορείτε επίσης να δείτε το ημερολόγιο UFC, να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις, να παρακολουθήσετε το Fight Night Live, να έχετε πρόσβαση στο UFC Openload, στο MMA Openload και στους πρωτοπόρους του MMA. Μπορείτε να παρακολουθήσετε καν βίντεο απευθείας στο YouTube, μαζί με ταινίες που σχετίζονται με το MMA.

τα καλύτερα πρόσθετα kodi για pay per view

SportsDevil

Το πρόσθετο Sports Devil είναι ιδανικό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε τεράστιες εκδηλώσεις PPV, καθώς διαθέτει μια τεράστια ποικιλία καναλιών που περιλαμβάνουν NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports και πολλά άλλα από την αμερικανική έως τη νότια αμερικανική στην ευρωπαϊκή. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Kodi Israel Repo.

sportdevil kodi addon

Πώς να εγκαταστήσετε το SportsDevil στο Kodi

Η εγκατάσταση του SportsDevil στο Kodi διαρκεί λίγα λεπτά από το χρόνο σας, ακολουθήστε τον οδηγό βήμα προς βήμα και εμείς’θα σας τρέξει σε λιγότερο από 7 λεπτά:

 • Ξεκινήστε το Kodi
 • Αιωρούνται πάνω Σύστημα > Κάντε κλικ Διαχείριση αρχείων > Προσθήκη πηγής
 • Στον τύπο γραμμής διαδρομής http://fusion.tvaddons.ag (μπορείτε να αντιγράψετε και να το επικολλήσετε)
 • Στο πεδίο Όνομα πληκτρολογήστε Σύντηξη και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος
 • Πηγαίνετε πίσω στην αρχική οθόνη και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Σύστημα > Κάντε κλικ AddOns > Κάντε κλικ Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip
 • Επιλέγω Σύντηξη > xbmc repos > Αγγλικά > μετακινηθείτε προς τα κάτω & Κάντε κλικ ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Επιστρέψτε στο προηγούμενο μενού και τώρα κάντε κλικ εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης > Ανεπίσημο Αποθεματικό Αθλητικών Devil > Πρόσθετα βίντεο > Αθλητικός διάβολος > Εγκαθιστώ
 • Περιμένετε να εγκατασταθεί η προσθήκη και να εμφανιστεί το στοιχείο Ενεργοποιημένο μπροστά από το SportsDevil
 • Επιστρέψτε στην Αρχική οθόνη > Βίντεο > Πρόσθετα βίντεο > Αθλητικός διάβολος
 • Θα πρέπει τώρα να δείτε την πλήρη λίστα των επιλογών ροής που διατίθενται στο SportsDevil

Το πρόσθετο SportsDevil εγκαταστάθηκε με επιτυχία στο Kodi και μπορείτε να το ανοίξετε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ Βίντεο>Πρόσθετα>SportsDevil.

SportsMania

Το Sports Mania είναι ένα ακόμη χτύπημα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανά ρεύματα hit events του PPV, ανεξάρτητα από τον τύπο. Η επέκταση είναι ιδανική για αθλητικούς φανατικούς, παρέχοντας τόνους περιεχομένου για αθλήματα. Μπορείτε να κατεβάσετε την επέκταση από το SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Live Hub

Αν οι παραπάνω επιλογές δεν λειτουργούν, μπορείτε πάντα να εξετάσετε τη χρήση του Live Hub. Το πρόσθετο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί με γεωγραφική προέλευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν αρχεία Android APK, συμπεριλαμβανομένων των ροών του Mobdro για ζωντανά συμβάντα PPV. Κάντε κλικ στο κλειδωμένο GEO θα σας δώσει πρόσβαση σε Freeview, BBC, TVPlayer και μια ολόκληρη λίστα με άλλα κανάλια.

Live Hub addon

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για ινδιάνικες ταινίες Bollywood και τηλεοπτικά κανάλια

Εάν είστε οπαδός κινηματογραφικών / τηλεοπτικών εκπομπών Bollywood, τότε το Kodi σας καλύπτει και εσείς. Μπορείτε να βρείτε πολλά πρόσθετα τρίτων, τα οποία παρέχουν πρόσβαση σε όλα τα είδη περιεχομένου Desi από το Πακιστάν και την Ινδία. Ελέγξτε τη λίστα παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες:

Zem TV

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο desi, τότε η Zem TV είναι ένα από τα καλύτερα add-ons που διατίθενται στο Kodi Israel για να απολαύσετε αθλήματα από τη Νοτιοανατολική Ασία, ταινίες / περιοδικά από την Ινδία και δράματα από το Πακιστάν. Ωστόσο, κερδίζει επίσης δημοτικότητα, επιτρέποντας στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλητικά κανάλια. Για να κάνετε λήψη του πρόσθετου απευθείας μέσω αρχείου zip, κάντε κλικ εδώ.

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για ινδιάνικες ταινίες Bollywood και τηλεοπτικά κανάλια

 1. Εκτόξευση την εφαρμογή Kodi V17 και μεταβείτε στις ρυθμίσεις από το κάνοντας κλικ στο “Μηχανισμός” εικόνισμα.
 2. Από τη λίστα των διαμορφώσεων, επιλέγω “Διαχείριση αρχείων”.
 3. Πάπυρος κάτω στην αριστερή στήλη και Κάντε κλικ επί “Προσθήκη πηγής”.
 4. Εισαγω http://kdil.co/repo στο πλαίσιο URL, όνομα την πηγή μέσων “Kodi Ισραήλ”, και τύπος Εντάξει.
 5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο κύριο μενού και Κάντε κλικ επί “Πρόσθετα”.
 6. Κάντε κλικ στο “Πακέτο” σύμβολο στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας.
 7. Από τη λίστα επιλογών, επιλέγω “Εγκαταστήστε από αρχείο zip”.
 8. Εύρημα ο “Kodi Ισραήλ” πηγή μέσων που προσθέσατε νωρίτερα και Κάντε κλικ σε αυτό.
 9. Για να εγκαταστήσετε το repo, διπλό κλικ επί “Kodil.zip”.
 10. Περίμενε για το “Το πρόσθετο έχει εγκατασταθεί” κοινοποίηση και Κάντε κλικ επί “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης”.
 11. Από τη λίστα των repos, επιλέγω “www.kodisrael.co.il Αποθήκη”.
 12. Πάπυρος κάτω και Κάντε κλικ επί “Πρόσθετα βίντεο”.
 13. Εύρημα ο “ZemTV.com” add-on και Κάντε κλικ σε αυτό.
 14. Κτύπημα ο “Εγκαθιστώ” κουμπί και επιλέγω η τελευταία έκδοση.
 15. Περίμενε για το “Το πρόσθετο έχει εγκατασταθεί” Γνωστοποίηση.
 16. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ZemTV.com από τη συλλογή των πρόσθετων βίντεο!.

Προβολέας

Το πρόσθετο Viewster είναι διαθέσιμο για λήψη στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Είναι μια εξαιρετική επέκταση, η οποία σας δίνει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές του Bollywood από μια ενιαία τοποθεσία. Το πρόσθετο προσφέρει επίσης μια λίστα από δημοφιλή είδη για να επιλέξετε.

Προβολέας kodi addon

OmniMovs

Αν ψάχνετε για ένα πρόσθετο που παρέχει πρόσβαση σε ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές Bollywood και Hollywood σε μία μόνο θέση, τότε το OmniMovs είναι τέλειο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εκπληρώσετε την επιθυμία σας για κάποιο περιεχόμενο desi, ενώ απολαμβάνετε επίσης μια λίστα από κλασικές / χτυπήματα αμερικανικών ταινιών. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το Kodi Israel.

OmniMovs kodi addon

Snag Ταινίες

Το Snag Films είναι ο κόμβος για ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές από όλο τον κόσμο. Εκτός από την πρόσβαση στην ψυχαγωγία Bollywood, μπορείτε να βρείτε και κορεατικά δράματα, αραβικές σειρές, αφρικανικές ταινίες και πολύ περισσότερη ποικιλία. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο από το επίσημο αποθετήριο Kodi.

Snag Ταινίες kodi addon

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για γυμναστική και προπόνηση υγείας

Η επικέντρωση στην υγεία σας και η διατήρηση της φυσικής κατάστασης είναι επιτακτική ανάγκη να επιβιώσετε σήμερα’της σκληρής και γρήγορης ζωής. Με ανθρώπους γύρω σας κυριολεκτικά σκοτεινές με ενέργεια για εργασία, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν πιο κατάλληλη. Αυτό είναι το σημείο όπου τα πρόσθετα Kodi για γυμναστήριο είναι χρήσιμα. Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ζωντανές ροές και τηλεοπτικές εκπομπές για τακτικές συνήθειες γυμναστικής, εξασφαλίζοντας ότι είστε ενεργός και υγιής.

  O lado sombrio do setor de VPN - Todas as VPNs são confiáveis?

Ares Fitness

Εάν είστε γυμναστής φυσικής κατάστασης ή απλά αρχίζετε το ταξίδι σας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, σίγουρα θα αγαπήσετε το Ares Fitness add-on. Από τις ασκήσεις προθέρμανσης, τις εκτάσεις, τις δροσερές ασκήσεις, τις ασκήσεις κατάρτισης με μεγάλη ένταση. έχετε τους τόνους του περιεχομένου ικανότητας για να παρακολουθήσετε. Είναι σχεδόν σαν να έχετε τη δική σας βιβλιοθήκη συμβουλών για προπόνηση και συμβουλές με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για γυμναστική και προπόνηση υγείας

BAMF TV

Η BAMF TV είναι γνωστή για την απολύτως εκπληκτική κατηγοριοποιημένη βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών γυμναστικής. Έχει κάτι για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης από αυτούς που ξεκινούν το ταξίδι τους στην ακραία πλευρά. Μπορείτε να βρείτε όλο το τελευταίο περιεχόμενο γυμναστικής στο πρόσθετο BAMF TV Kodi που δεν μπορείτε ποτέ να βρείτε πουθενά αλλού. Κάντε λήψη του αρχείου zip εδώ για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο.

BAMF TV kodi addon

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για μουσική MP3 ραδιόφωνο

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να ακούτε μουσική υψηλής ποιότητας για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, να παίζετε με φίλους ή απλά να προσπαθείτε να εκτρέψετε το μυαλό σας από κάποια πράγματα στη ζωή. Ευτυχώς, το Kodi υποστηρίζει κάθε είδους διασκέδαση για να απολαύσετε. Αν ψάχνετε για τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για να ακούτε μουσική, κοιτάξτε παρακάτω. Θα έχετε εξαιρετική ροή μουσικής υψηλής ποιότητας.

BeatZ

Αν είστε εξαρτημένος μουσικός που αγαπά να ακούτε ένα πλήθος ειδών, τότε το BeatZ add-on που είναι διαθέσιμο στο Stream Army repo είναι μόνο για εσάς. Από στυλ όπως το hip-hop, το ραπ, το ποπ, η τζαζ με τα πιο πρόσφατα είδη περιβάλλοντος, dubstep, EDM, moombahton, trap, deephouse, progressive, trance και chillstep, έχετε πολλές κατηγορίες για να ακούσετε. Αυτό το δυναμικό πρόσθετο θα ενημερώνει επίσης τις επιλογές μουσικής σας μόλις αλλάξουν.

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για μουσική MP3 ραδιόφωνο

Ροές MP3

Το MP3 Streams είναι ένα άλλο μεγάλο πρόσθετο Kodi για τους λάτρεις της μουσικής. Παίρνει πληροφορίες από lastfm και καταφέρνει να κρατήσει τα χάρτια ενημερωμένα. Παίρνετε πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή τραγουδιών, τα οποία περιλαμβάνουν διάφορα είδη, πινακοθήκες και υποτιμημένους καλλιτέχνες, ώστε να μην χάσετε νέα και εκπληκτικά κομμάτια. Έχετε ακόμα τη δυνατότητα αποθήκευσης κομματιών και δημιουργίας της δικής σας λίστας αναπαραγωγής.

MP3 Streams kodi addon

TuneIn Radio

Αν είσαι μουσικός freak, ο οποίος απολαμβάνει να ακούει αυτές τις ραδιοφωνικές εκπομπές νωρίς το πρωί, θα βρεις το πρόσθετο TuneIn Radio αρκετά ενδιαφέρον. Είναι αρκετά παρόμοιο με την εφαρμογή Android / iOS με το ίδιο όνομα και επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο.

TuneIn Ραδιόφωνο kodi addon

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για καιρός

Ψάχνετε τρόπους για να ενημερώνεστε με τον καιρό; Αν ναι, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την εγκατάσταση πρόσθετων καιρικών συνθηκών στο Kodi. Παρακάτω είναι μια λίστα με τρία από τα καλύτερα στην αγορά.

Καιρός στο υπόγειο

Αυτό το πρόσθετο περιλαμβάνεται στην κατηγορία API. Για να λαμβάνετε τακτικά ενημερώσεις σχετικά με τον καιρό στην περιοχή σας, πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Weather Underground. Θα λάβετε έναν κωδικό, ο οποίος σας δίνει έπειτα έναν ορισμένο αριθμό ενημερώσεων ανά ημέρα, μόλις συνδεθείτε. Αν θέλετε ενημερώσεις πιο τακτικά, υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα για διαφορετικές ανάγκες. Μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας το πρόσθετο από το επίσημο Kodi Repository.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για καιρός

Yahoo! Καιρός

Yahoo! Ο καιρός είναι μια επέκταση εκτός API, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε συνδρομές για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ενημερώσεις. Λειτουργεί αρκετά καλά για τον καθορισμό του σωστού καιρού σε όλες σχεδόν τις περιοχές του κόσμου. Παρόμοια με την επέκταση Weather Underground, μπορείτε να βρείτε το Yahoo! Καιρός στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Αυτό οδηγεί στην ταλαιπωρία της προσθήκης repos τρίτων.

Yahoo! Ο καιρός στο kodi addon

OpenWeatherMap Extended

Εάν οι παραπάνω επιλογές δεν λειτουργούν για σας, είναι μια καλή επιλογή να πάτε με το πρόσθετο OpenWeatherMap Extended. Πρόκειται για ένα υβρίδιο δύο στυλ που ταιριάζει στις ανάγκες των προτιμώμενων χρηστών API και Non-API. Κάποιοι λένε ότι προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων και σίγουρα συμφωνούμε με αυτή την έννοια. Παρόμοια με τις παραπάνω επιλογές, μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας το πρόσθετο από το επίσημο Kodi Repository.

OpenWeatherMap Εκτεταμένο πρόσθετο kodi

Τα καλύτερα πρόσθετα συντήρησης και συστήματος Kodi

Δεδομένου ότι το Kodi είναι διαθέσιμο σε μια τεράστια λίστα πλατφορμών, χρειάζεστε ένα εργαλείο συντήρησης για να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη, να διαγράψετε μικρογραφίες / πακέτα και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας κάθε τόσο. Για να εκτελέσουμε αυτά τα ζωτικά καθήκοντα, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα συντήρησης Kodi.

Αντιγράφων ασφαλείας

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να χάσετε όλα τα δεδομένα και τα πρόσθετα όταν το Kodi σας ενημερώνει σε μια νέα έκδοση. Αυτό είναι όπου έρχονται πρόσθετα όπως το Backup, τα οποία όχι μόνο σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού, αλλά και να επαναφέρετε όλα τα πρόσθετα, τις κατασκευές και τους οδηγούς στην προηγούμενη έκδοση. Μπορείτε να κατεβάσετε την επέκταση απευθείας από το επίσημο repo Kodi.

Τα καλύτερα πρόσθετα συντήρησης και συστήματος Kodi

Ινδικό

Διατίθεται στο Kodi Israel and SuperRepo, το Indigo είναι η απόλυτη λύση για όλα τα προβλήματά σας, είτε πρόκειται για μηνύματα σφάλματος, προβλήματα buffering, προβλήματα συντριβής και άλλα. Το πρόσθετο προσφέρει μια πλήρη σειρά εργαλείων διάγνωσης και επισκευής για να επιστρέψετε το Kodi σε υγιή κατάσταση.

Indigo kodi addon

Merlin Wizard

Διατίθεται στο Merlin Repo και το επίσημο Kodi, το πρόσθετο είναι ιδανικό για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, τη διαγραφή των μικρογραφιών και τα πακέτα καθαρισμού. Επιταχύνει τη ροή βίντεο, βελτιώνοντας την κινηματογραφική σας εμπειρία. Κάντε λήψη του πρόσθετου, εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα καθυστέρησης ή ρύθμισης προσωρινής αποθήκευσης.

merlin οδηγός kodi addon

Βιβλιοθήκη αυτόματης ενημέρωσης

Αν ψάχνετε για μια επέκταση που ενημερώνει αυτόματα όλες τις repos και επεκτάσεις σε προγραμματισμένη ώρα, τότε η Auto Update της Βιβλιοθήκης είναι η τέλεια επιλογή. Θα ανανεώσει εντελώς τη λίστα προσθέτων σας, ενώ θα διαγράψετε τους συνδέσμους / πηγές που δεν λειτουργούν αυτήν τη στιγμή.

Βιβλιοθήκη Αυτόματη ενημέρωση kodi addon

Κορυφαία πρόσθετα Kodi με περιορισμένο γεωγραφικό πλάτος

Όταν χρησιμοποιείτε το Kodi, θα συναντήσετε μερικά πρόσθετα που τείνουν να είναι γεωγραφικά περιορισμένα σε ορισμένες τοποθεσίες. Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο VPN για την υπηρεσία kodi για κρυπτογράφηση της επισκεψιμότητας και κάλυψη της διεύθυνσης IP. Εφόσον φαίνεται να βρίσκεται σε διαφορετική τοποθεσία, η λήψη και εγκατάσταση πρόσθετων δεν παραμένει πλέον πρόβλημα. Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία πρόσθετα γεω-περιορισμού διαθέσιμα στο Kodi.

 1. Τελευταία IPTV
 2. Elysium
 3. Γένεση Αναγεννημένη
 4. Πήγασος
 5. Alluc
 6. Specto
 7. Quasar

Οι ειδικοί και οι ενθουσιώδεις συνιστούν να χρησιμοποιούν μια υπηρεσία VPN Kodi για ροή στο Kodi. Ένα VPN βοηθά στη διατήρηση ασφαλών και ανώνυμων από τις ειδοποιήσεις DMCA και άλλους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων κατά την πρόσβαση σε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Πάρτε το Kodi VPN

Προσθήκες Kodi που δεν λειτουργούν πλέον το 2023

Κατά τη διάρκεια του χρόνου, έγραψα αυτό το blog, υπήρχαν πολλά add-ons που λειτουργούσαν σωστά. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, η καταστολή κατά του Kodi έχει οδηγήσει σε πράγματα που παίρνουν μια πολύ διαφορετική στροφή. Οι κυβερνητικοί οργανισμοί και οι κυνηγοί πνευματικών δικαιωμάτων εργάζονται μέρα και νύχτα για να απαλλαγούν από τα αποθετήρια και τις επεκτάσεις, θέτοντας το ερωτηματικό είναι αρκετά ασφαλές για το kodi; Αυτό έχει οδηγήσει σε πολλά διάσημα addons kodi που δεν λειτουργούν. Αυτά περιλαμβάνουν:

Triton kodi addon

Τρίτων

Ο Triton φημίζεται ως αντικαταστάτης του διάσημου πρόσθετου Elysium. Αν και ένας νεοφερμένος, καταφέρνει να δώσει αρκετή ποικιλία και ευκολία στους χρήστες, όταν πρόκειται να βρει HD συνδέσεις για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες μπορούν εύκολα να αναπαραχθούν από οποιαδήποτε πλατφόρμα. Με μια ενημερωμένη βάση δεδομένων, μπορείτε να είστε σίγουροι για να βρείτε όλα τα αγαπημένα σας στο add-on. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα προσθέσετε στο δικό σας “Τρίτον μου” λίστα ή αναζητήστε τη λίστα Hit για καλύτερες προτάσεις. Το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί στο repo της Soulless: https://soullessbuilds.com/repo/

Εστίαση addon kodi

Συγκεντρώνω

Όταν θέλετε να μην πάτε πουθενά αλλού, αλλά η οθόνη μπροστά σας, αυτό το πρόσθετο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις συνήθειες μαζικής παρακολούθησης. Σε αντίθεση με άλλα πρόσθετα ταινιών, οι προγραμματιστές ενημερώνουν τακτικά τη βιβλιοθήκη πολυμέσων, εξασφαλίζοντας ότι έχετε αρκετό περιεχόμενο για να σας κρατήσετε απασχολημένους και να κολλήσετε στην οθόνη την ημέρα και την ημέρα. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο, θα πρέπει να κάνετε λήψη του καταλόγου Lock Down Repository: http://repo.lockdown.in/

Κβαντικό (Ιερό) kodi addon

Κβαντικό (Ιερό)

Το Quantum είναι μια επέκταση όλων των ειδών, που διατίθεται μέσω του αποθετηρίου Kodi Israel. Έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη, συμπεριλαμβανομένων των δύο καναλιών IPTV & VoD περιεχόμενο, για όλους. Υπάρχουν ακόμα κινούμενα σχέδια για παιδιά, ένα αθλητικό τμήμα, πολλά τμήματα IPTV και ένας τηλεοπτικός οδηγός για να διαλέξετε. Τι άλλο μπορείτε να ζητήσετε?

αυξανόμενη παλίρροια kodi addon

Ανερχόμενες παλίρροιες

Το Rising Tides είναι ένα άλλο διάσημο πρόσθετο Kodi που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανό περιεχόμενο. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να βρείτε κατηγορίες ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές, ουρανό IPTV, ταινίες, αθλητικές εκπομπές, ζωντανές εκδηλώσεις PPV, ζωντανό ποδόσφαιρο και εκατοντάδες κανάλια. Είναι η κορυφαία επιλογή για τις ανάγκες σας σε ζωντανή ροή, αλλά απαιτεί και το Sports Devil και το F4M Tester να συμπεριληφθούν στη λίστα των πρόσθετων Kodi. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την επέκταση από τον ακόλουθο χώρο αποθήκευσης: http://mullafabz.net.rw/Repository

superbox kodi addon

SupraBox

Διατίθεται στο αποθετήριο Looking Glass, το SupraBox είναι ένα υποτιμημένο πρόσθετο Live TV. Συνήθως επιτρέπει την πρόσβαση σε διάφορα κανάλια IPTV, αλλά περιέχει επίσης όλα από ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά και διάφορα άλλα τμήματα. Μπορείτε να βρείτε βίντεο σε ποιότητα 1080P και ακόμη και ποιότητα Blu-Ray.

Απελευθέρωση

Απελευθέρωση

Διαθέσιμο στο Repo Sport Xplosion, το πρόσθετο Deliverance έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα στην αγορά ζωντανών αθλητικών επεκτάσεων. Είναι η καλύτερη αντικατάσταση του CastAway και του SportsDevil, αν σταματήσουν να εργάζονται. Έχετε μια τεράστια βιβλιοθήκη αθλητικών εκδηλώσεων με highlights και live streams.

Φοίνιξ

Ενημέρωση 2023: Το Kodi σίγουρα περνάει ένα τραχύ μπάλωμα με ένα χτύπημα μετά το άλλο στα αξιόλογα πρόσθετα τηλεοπτικών εκπομπών / ταινιών. Το Phoenix, μία από τις πιο δημοφιλείς πηγές περιεχομένου, έχει κλείσει επίσημα το κατάστημα. Σύμφωνα με το TorrentFreak, ο κύριος του έργου αποφάσισε να λάβει αυτή την ενέργεια για προστασία από τις πρόσφατες κυβερνητικές αγωγές και καταστολές.

Ένα νομοσχέδιο έχει επίσης δηλώσει ότι οι χρήστες που δημοσιεύουν παράνομο περιεχόμενο θα πάνε στη φυλακή. Με αυτό, λέμε τα αποχαιρετιστήρια μας στο Phoenix. Σας ευχαριστούμε που σας προσφέρατε μια εξαιρετικά οργανωμένη βιβλιοθήκη μέσων για ψυχαγωγία Όταν θέλετε να εξερευνήσετε το πλήρες φάσμα των μέσων ενημέρωσης, συνιστάται ιδιαίτερα να εξετάσετε αυτό το πρόσθετο.

Το Phoenix προσφέρει εκτενώς οργανωμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων που σίγουρα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των εραστών της τηλεόρασης σε κάποιο βαθμό. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι οι θεατές επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση και να παρακολουθήσουν χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του phoenix στο kodi.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Ενημέρωση Δεκεμβρίου 2023: Το XMovies8 ήταν διαθέσιμο στο παρελθόν μέσω των αποθετηρίων Fusion και MetalKettle. Ωστόσο, μετά τον πανικό στην βιομηχανία Kodi μετά από τις δικαστικές υποθέσεις σε διάσημους προγραμματιστές, το add-on δεν λειτουργεί πλέον. Προσπαθήσαμε να βρούμε την επέκταση σε άλλα αποθετήρια, αλλά επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη – η χρήση του πρόσθετου είναι σχεδόν αδύνατη.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε πάντα άλλα πρόσθετα όπως το Disney + και το Netflix για τη ροή καλών ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Το XMovies8 ήταν διαθέσιμο στο παρελθόν μέσω των αποθετηρίων Fusion και MetalKettle έως ότου και οι δύο εγκαταλείφθηκαν πρόσφατα. Δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο, αφού και οι δύο αποθετήρια είναι πλέον εκτός σύνδεσης. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι το MetalKettle μπορεί να επιστρέψει σύμφωνα με το KodiTips.

Navi X Sports

Ενημέρωση Δεκεμβρίου 2023: Κάθε καλό πρέπει να φτάσει στο τέλος. Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, το διάσημο πρόσθετο Kodi, το Navi X δεν λειτουργεί πλέον. Ο λόγος για τον τερματισμό λειτουργίας είναι ο ίδιος για πολλές δημοφιλείς επεκτάσεις. Οι προγραμματιστές δεν ήθελαν να συσχετιστούν με νομικές διαφορές / ζητήματα, ειδικά μετά την ιδιαίτερη προσοχή που η Kodi δέχεται από κυνηγούς πνευματικών δικαιωμάτων από όλο τον κόσμο.

Ως αντικαταστάτης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε πάντα την τηλεόραση cCloud για τη ροή ζωντανών αθλημάτων και ψυχαγωγίας. Το Navi X παρέχει πρόσβαση ειδικά στους αθλητές που είναι εξαρτημένοι με φανταστικό και αξιολάτρευτο τρόπο. Αφού χρησιμοποιήσετε αυτό το διαδραστικό addon Kodi, μπορείτε να παρακολουθήσετε ροή και να παρακολουθήσετε διάφορα αθλητικά κανάλια. Αυτό το πρόσθετο παρέχει επίσης πληροφορίες για τα πιο κανάλια που έχουν προβληθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών στους θεατές του.

Αυτό το σχόλιο Addon Για Αθλητικά Streaming Στο Kodi

Ενημέρωση Δεκεμβρίου 2023: Αυτά τα σχόλια είναι ένα άλλο διάσημο όνομα στη λίστα των αθλητικών streaming add-ons. Δίνει τη δυνατότητα ροής HD για όλα τα είδη αθλητικών καναλιών. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες θα μπορούσαν να λάβουν απόλυτη ζωντανή ψυχαγωγία streaming. Ωστόσο, μετά το κλείσιμο του αποθετηρίου σύντηξης, το Thisreams Sports έχει επίσης κλείσει.

Οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την επέκταση για σπορ ροής. Αν θέλετε να απολαύσετε ζωντανές ροές από αθλητικά κανάλια, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τα Stream Engine και Cast Away sports add-ons.Οι Kodi αθλητές που σκέφτονται ότι ένα νέο add-on είναι τελικά εδώ για να ξεκαθαρίσουν τις ανάγκες τους σε streaming, και άτυχοι τύποι το’δεν είναι ένα πρόσθετο. Το’κάτι ακόμα καλύτερο!

Το AceStreams είναι η πλατφόρμα μέσων για ένα “νέα γενιά” που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν περισσότερες πηγές για τα πρόσθετα Kodi που διατίθενται με ζωντανή ροή, ειδικά χρήσιμα για την αθλητική ροή. Η πραγματική απόλαυση εδώ είναι για τους λάτρεις των σπορ που θα αγαπούν απλά την ποιότητα και την απόδοση των Ace Streams. Εάν σκεφτόσαστε ακριβώς πού να πάρετε συνδέσεις AceStreams και αρχεία κατακερματισμού, εδώ είναι μερικές δροσερές ομάδες Reddit που ακολουθούν:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit Soccer Streams
 3. Reddit Ρεύματα NFL
 4. Reddit ρεύματα NBA
 5. Reddit Πυγμαχία ρεύμα
 6. Σύνδεσμοι πηγής τηλεόρασης – Πηγές 1000+ AceStreams

FTV (FilmOn TV)

Ενημέρωση Νοεμβρίου 2023: Μετά την κατάργηση του αποθετηρίου σύντηξης, όλα τα πρόσθετα που φιλοξενούνται από το TVADDONS είτε διακόπτονται είτε μετακινούνται σε άλλα αποθετήρια. Το διάσημο πρόσθετο FilmOn TV ή FTV υπέστη επίσης την ίδια μοίρα και τελικά σταμάτησε. Δυστυχώς, δεν μπορούσα’t βρείτε οποιαδήποτε άλλη repos που φιλοξενεί FTV.

Μετά την κατάργηση του αποθετηρίου σύντηξης, όλα τα πρόσθετα που φιλοξενούνται από το TVADDONS είτε διακόπτονται είτε μετακινούνται σε άλλα αποθετήρια. Το διάσημο πρόσθετο FilmOn TV ή FTV υπέστη επίσης την ίδια μοίρα και τελικά σταμάτησε. Δυστυχώς, δεν μπορούσα’t βρείτε οποιαδήποτε άλλη repos που φιλοξενεί FTV.

Anime-IPTV

Ενημέρωση Δεκεμβρίου 2023: Το πρόσθετο Anime-IPTV ήταν αρκετά δημοφιλές στις πρώτες μέρες του. Ήρθε με το συνδυασμό και τη συνεργασία πολλών διαφορετικών πρόσθετων anime. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που είναι ήδη διαθέσιμες για την παρακολούθηση της Anime, η επέκταση φαίνεται να απέτυχε να λάβει αρκετή προσοχή. Δυστυχώς, το πρόσθετο δεν είναι πλέον διαθέσιμο σε οποιοδήποτε αποθετήριο.

Το Anime-IPTV δημιουργήθηκε με το συνδυασμό και τη συνεργασία πολλών διαφορετικών πρόσθετων anime. Το μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι εύκολο στην πλοήγηση παρά το γεγονός ότι οι επιλογές του μενού δεν είναι στα αγγλικά. Μπορείτε ακόμα να βρείτε οποιαδήποτε βίντεο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης.

Ενδεχομένως να βρείτε κάποιες κακές συνδέσεις κάθε φορά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα και τη διαθεσιμότητα των βίντεο, το Anime-IPTV χτυπά πολλά πρόσθετα Kodi.

Άλλα πρόσθετα πρόσθετα Kodi που έχουν σταματήσει να λειτουργούν

 1. Ροές Dojo
 2. t.f.a
 3. Ταχύτητα
 4. Θεριστική μηχανή
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. ΒΑΡΙΔΙ
 9. UKTV AGAIN
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Πρόσθετο πρόγραμμα εγκατάστασης

Τυλίξτε τα πράγματα

Αναμένουμε ότι θα έχετε μια πριτσίνουσα εμπειρία Kodi με αυτά τα 100 καλύτερα addons Kodi. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για την κατάρτιση αυτής της λίστας και για τον έλεγχο κάθε επέκτασης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις / ερωτήσεις, μη διστάσετε να αποφύγετε ένα σχόλιο παρακάτω. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους / μέλη της οικογένειάς σας. Να γνωρίζετε ότι προτού κατεβάσετε τα πρόσθετα kodi τρίτου μέρους, βεβαιωθείτε ότι είστε’να δουλεύετε μια πιο γρήγορη υπηρεσία VPN, για να αποφύγετε τυχόν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φθηνή υπηρεσία VPN που μπορείτε εύκολα να πάρετε.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερώστε μας.

Ακολουθήστε @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 καλύτερες προσθήκες Kodi για ταινίες και ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές (δοκιμασμένη και επαληθευμένη λίστα για το 2023)

  Ψάχνετε για τον κατάλογο των καλύτερων προσθηκών Kodi του 2023; Εάν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Γνωρίζουμε την απελπισία των χρηστών, όταν πρόκειται…

 • 100 καλύτερες προσθήκες Kodi για ταινίες και ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές (δοκιμασμένη και επαληθευμένη λίστα για το 2023)

  Ψάχνετε για τον κατάλογο των καλύτερων προσθηκών Kodi του 2023; Εάν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Γνωρίζουμε την απελπισία των χρηστών, όταν πρόκειται…

 • 100 καλύτερες προσθήκες Kodi για ταινίες και ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές (δοκιμασμένη και επαληθευμένη λίστα για το 2023)

  Ψάχνετε για τον κατάλογο των καλύτερων προσθηκών Kodi του 2023; Εάν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Γνωρίζουμε την απελπισία των χρηστών, όταν πρόκειται…

 • 100 καλύτερες προσθήκες Kodi για ταινίες και ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές (δοκιμασμένη και επαληθευμένη λίστα για το 2023)

  Ψάχνετε για τον κατάλογο των καλύτερων προσθηκών Kodi του 2023; Εάν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Γνωρίζουμε την απελπισία των χρηστών, όταν πρόκειται…

 • 100 καλύτερες προσθήκες Kodi για ταινίες και ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές (δοκιμασμένη και επαληθευμένη λίστα για το 2023)

  Ψάχνετε για τον κατάλογο των καλύτερων προσθηκών Kodi του 2023; Εάν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Γνωρίζουμε την απελπισία των χρηστών, όταν πρόκειται…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me