100 de cele mai bune Kodi Addons pentru filme și emisiuni TV live (Lista testată și verificată pentru 2023)

Căutați cea mai bună listă Kodi Addons din 2023? Dacă da, atunci sunteți la locul potrivit. Cunoaștem disperarea utilizatorilor, atunci când vine vorba de instalarea complementelor potrivite.

Din acest motiv, am creat un ghid final pentru suplimentele Kodi care oferă cel mai bun conținut de transmisie (filme, desene animate, muzică, emisiuni TV, sport, documentare).

Cu toate acestea, pentru a debloca potențialul Kodi și al suplimentelor sale, aveți nevoie de un serviciu VPN de încredere, care să vă protejeze de vânătorii de încălcări de drepturi de autor atunci când transmiteți conținut piratat.

Iată câteva opțiuni ieftine, printre care recomand PureVPN ca fiind cea mai bună, deoarece începe de la un minim de 1,99 USD / lună. pe un plan de un an, oferind în același timp un serviciu plin de caracteristici.

Experții și entuziaștii recomandă, de asemenea, utilizarea unui serviciu VPN fiabil pentru a transmite conținut piratat pe Kodi. Vă ajută să vă păstrați în siguranță și anonimat de notificările DMCA, în timp ce accesați materiale protejate de drepturi de autor, păstrând activitățile ascunse.
.Asigură-ți activitățile Kodi! &# 55357;&# 56832;

Contents

100% funcționează cele mai bune suplimente Kodi pentru 2023

 1. Lista celor mai bune suplimente kodi pentru 2023
 2. Cele mai bune Kodi Addons pentru filme
 3. Cele mai bune Kodi Addons pentru sport
 4. Cele mai bune Kodi Addons pentru emisiunile TV live
 5. Cele mai bune extensii / suplimente Kodi pentru videoclipuri
 6. Cele mai bune Kodi Addons pentru Firestick
 7. Cele mai bune Kodi Addons pentru PPV
 8. Muzică populară Kodi Addons
 9. Cele mai bune Android Kodi Addons
 10. Fitness și sănătate antrenament Lista Kodi Addons
 11. Adăugări de top cu restricții geo
 12. Best Weather Kodi Addons

Lista este actualizată zilnic, astfel încât să puteți înlocui extensiile depășite cu cele mai recente. După ce începeți să utilizați aceste suplimente, vă garantăm că experiența dvs. cinematografică / de divertisment va atinge un nivel cu totul nou. Așadar, fără mai multe detalii, să aruncăm o privire la cele mai bune 100 de componente Kodi pe care ar trebui să le INSTALAȚI cu siguranță!

Cele mai bune Kodi Addons pentru 2023

Există o mulțime de suplimente Kodi din mai multe categorii. Dar te vom ajuta să găsești cel mai bun addon de kodi pentru tine.

* Mai jos sunt enumerate suplimentele Kodi care au fost testate în detaliu și funcționează perfect pentru 2023.

 1. Legământ
 2. Exod
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Creșterea Neptunului
 6. Geneza Reborn
 7. Gurzil
 8. placenta
 9. Incursiune
 10. Poseidon

Noi Kodi Addons

Kodi se bucură de o serie uriașă de tăieturi de cabluri și dezvoltatori, ceea ce a dus la o reputație uriașă în lumea divertismentului gratuit. Ca atare, există multe suplimente noi care își fac drum în mod constant pe piață, dar datorită cantității vaste de opțiuni – unele care sunt cu adevărat remarcabile – s-ar putea să se margine. Având în vedere acest lucru, am creat o listă cu toate addon-urile de succes Kodi din recent. Sperăm că veți putea găsi ceva care să se potrivească cel mai bine nevoilor și cerințelor dvs. de divertisment. Adios!

Prezintă mișcare

Noul Shows Motion este un add-on fiabil și ușor de utilizat pentru toate nevoile dvs. de divertisment. Oferă totul, de la clasici până la cele mai recente versiuni pentru care să te bucuri. Cea mai bună parte a tuturor: primiți fluxuri de calitate, care permit vizualizarea pe ecrane mari. În același timp, puteți găsi chiar și link-uri de vizionare mediocre pentru filme încă disponibile în teatre, asigurându-vă că vă puteți ține la curent cu prietenii și membrii familiei la lansările de succes. Puteți descărca suplimentul din Depozitul pur, care este disponibil în celebrul BLAMO: http://repo.mrblamo.xyz

noi addon-uri kodi

Mediaset 

cum să adăugați un videoclip pentru mediaset pe codi

Cum să adăugați Mediaset video la Kodi în 4 pași

Pentru a instala Mediaset pe XBMC, iată ce trebuie să faceți:

 1. Din ecranul de start faceți clic pe Add-Ons>Browser suplimentaricoană >Instalați fișierul fromZip.
 2. Selectați fișierul zip plugin Mediaset (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Veți primi confirmarea pentru Video Mediaset instalată cu succes.
 4. Video Mediaset ar trebui să se afle acum în secțiunea dvs. Componente video.

Vă recomand cu mare drag utilizarea celei de-a doua metode și să nu folosiți Android Abarepository, deoarece are multiple probleme de funcționalitate. Am încercat să instalez și prin ea, dar am făcut probleme la instalarea Mediaset până la urmă.

Literare de sine

Selfless Lit by Altruistic este o altă extensie Kodi nouă, care se dovedește a fi incredibil de utilă, mai ales când vine vorba de vizionarea conținutului preferat. La deschiderea suplimentului aveți trei categorii: filme, emisiuni TV și TV live. După ce selectați o categorie, veți primi numeroase sugestii sub formă de sub-categorii, ceea ce face mai ușor să găsiți ceea ce căutați. Există chiar și o caracteristică de căutare pentru o comoditate maximă în timpul navigării. Puteți descărca suplimentul din Depozitul Bookmark Lite: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi addon

Regele TV

O altă adăugare în lista de completări de emisiuni de filme / TV, noul televizor King by este o opțiune excelentă pentru a avea acces la o bază de date uriașă de titluri din toate genurile. Complementul se diferențiază de concurență prin adăugarea unei funcții care permite utilizatorilor să vadă chiar și filmele care sunt disponibile recent în teatre. În zilele norocoase, este posibil să găsiți chiar și o imprimare cu cameră HD. Pentru alte versiuni, puteți fi sigur că veți găsi o selecție cu calități, inclusiv 420p, 720p și 1080p. Puteți descărca suplimentul de pe TV King Repository: http://tvking.online/repo.

TV King Kodon addon

IPTV Phoenix Reborn

La prima vedere, s-ar putea să vă gândiți la suplimentul Phoenix Reborn, ca o versiune îmbunătățită pentru furculita cu același nume. Totuși, aceasta nu trebuie confundată cu versiunile anterioare, deoarece această extensie este dedicată pur și simplu furnizării de fluxuri pentru IPTV. Dezvoltatorul a încercat cu adevărat din greu să-l facă să pară exact ca Phoenix, singura problemă: și-a pus limba în limba croată. Cu toate acestea, selecția canalelor facilitează navigarea. Puteți descărca suplimentul de pe Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV addon kodi

Cinema Nevena

Un alt supliment de încredere și ușor de utilizat pe lista de noi extensii, Cinema Nevena este perfect pentru vizionarea de filme gratuite, emisiuni TV, TV în direct, Sporturi live și chiar Kids Boxset. Are o funcție de căutare care vă permite să găsiți filme și emisiuni TV bazate pe numele actorilor și actrițelor. Există chiar și o altă secțiune numită 24/7, unde puteți găsi videoclipuri din diferite genuri: inclusiv animație, groază, acțiune, comedie și lista continuă. Puteți găsi complementul în Tojelako Repo aici: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena cinema kodi addon

Uranus

Disponibil pe Repozitorul Blamo, Uranus poate suna puțin nepotrivit (sau poate că suntem doar noi, haha), dar, fără îndoială, și-a câștigat reputația de a fi unul dintre cele mai recente suplimente pentru Kodi. Ceea ce diferențiază extinderea de concurență este capacitatea sa de a acorda utilizatorilor o opțiune de conectare la Trakt. Adăugarea contului dvs. Trakt premium oferă mai multă varietate în conținutul disponibil și o calitate video mai bună, fără probleme de buffering / streaming.

Uranus kodi addon

Exodul ITA

Similar IPTV Phoenix Reborn, Exodus ITA nu are legături cu furca originală, dar poate fi etichetat ca o replică de încredere. Singura diferență că, în afară de filme și emisiuni TV, vă puteți bucura și de televiziunea în direct. Cu toate acestea, suplimentul este disponibil numai în limba italiană, ceea ce poate îngreuna lucrurile dacă nu sunteți un vorbitor nativ. Pentru a schimba setările, faceți clic dreapta pe supliment, îndreptați-vă spre setări și sub “General” fila, schimbați limba în engleză. Puteți descărca fișierul .zip pentru completare de aici: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Matricea sportivă

Dacă sunteți în căutarea unui nou supliment pentru Sports, atunci poate doriți să îl încercați. Complementul este cu adevărat remarcabil, oferind un design lin și un aspect simplu, care listează chiar evenimente PPV pentru care vă puteți bucura. Acestea includ evenimente live de lupte, box, UFC, fotbal și multe altele. Dacă aveți AceStream instalat, puteți obține chiar un impuls în surse pentru multe canale sportive. Pentru a descărca suplimentul, va trebui să instalați Pure Repo găsită în Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix codi addon

Global Tec AIO

Unul dintre cele mai bune complement-uri Kodi, care și-a făcut recent accesul pe piața extensiilor, Global Tec ALO este perfect pentru toate nevoile dvs. de divertisment. Aveți șapte categorii diferite dintre care puteți alege, care includ Comedy, Kids Hub, 24/7 TV live, muzică, anime, documentare, emisiuni TV, filme și multe altele. Când toate celelalte nu reușesc, verificați Global Tec pentru a vizualiza conținutul preferat. Puteți instala suplimentul din Star Trec Repo găsit în GenTec: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz addon kodi

Doar sport

O creație simplă, dar extrem de utilă pentru a răspunde tuturor nevoilor tale sportive, suplimentul Just Sports Kodi oferă destul de confort în transmiterea canalelor preferate, indiferent dacă este legat de fotbal, lupte, curse, box, sau orice alt tip. De fapt, la deschiderea suplimentului, va trebui să alegeți dintre două opțiuni: OneClick și Multilink. Primul aduce cele mai bune canale Sport TV, în timp ce cel de-al doilea vă oferă întreaga listă de canale din întreaga lume. Puteți descărca suplimentul din UKodi1 Repo.

Just Sports Kodon addon

Firecat

O altă completare a listei de suplimente de emisiuni de filme / TV, noul supliment Firecat este o alegere excelentă pentru nevoile dvs. de divertisment. Pe lângă faptul că vă oferă fluxuri HD de videoclipuri muzicale, documentare, emisiuni TV, filme, aveți chiar și o secțiune Live TV, asigurându-vă că nu vă lipsiți de episoadele preferate de televiziune TV și de dimineața TV. Dacă doriți să descărcați suplimentul, instalați Depozitul UKodi1 sau obțineți fișierele .zip direct de aici: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

Epocă

La fel ca și numele său, Vintage este un supliment clasic, care oferă un plus pentru a oferi ceva atât pentru bătrâni cât și pentru începători. Extensia oferă utilizatorilor acces la filme, emisiuni TV, show-uri de chat și emisiuni de jocuri, începând cu anii 1930 până în 2023. Cea mai bună parte a tuturor: primiți o calitate excelentă a fluxurilor, ceea ce face ca întreaga experiență de vizionare de filme să fie și mai uimitoare. . Pentru a descărca suplimentul, va trebui să instalați “Razerul meu” Repo: http://myrazer.me/repo/

Addon de kodi vintage

Anime dublat

Pentru toți iubitorii de anime-uri de acolo, care nu pot găsi o sursă de încredere pentru vizionarea filmelor / emisiunilor TV preferate sau a redacțiilor de manga – este posibil să doriți să consultați dublul Anime. Site-ul este dedicat pentru a furniza tot conținutul legat de anime. Puteți găsi unul preferat după selecția de gen, funcția de căutare sau ultimele episoade. Există, de asemenea, categorii disponibile sub formă de genuri diferite. Puteți instala suplimentul din Repositorul Blamo.

Anonim numit codi Anime

Replay’s R Us

Deși un nou supliment, Replay’s R SUA a reușit să câștige destul de mult pe piață, mai ales în ultimele câteva luni – datorită nebuniei UFC, Common Wealth Games, WrestleMania 34 și, desigur, acum FIFA. Cu acest add-on, vă puteți simți sigur că veți găsi fluxuri live de toate sporturile, împreună cu link-uri valide / de lucru la reîncărcări și elemente de interes. Dacă doriți să instalați suplimentul, va trebui să descărcați GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Repetă R-ul add Kodi

Scaun de punte

Kudos la unii dintre acești dezvoltatori terți de pe Kodi pentru selectarea unora dintre cele mai ușoare nume, dar încă atractive din istorie. Adică, ce se întâmplă cu asta? Scaun de punte? Haha sună hilar, dar este de fapt destul de util. Adăugarea este un echipament puternic pentru toate nevoile dvs. de divertisment de la filme, emisiuni TV, sport, TV în direct, Podcast-uri, jocuri și multe altele. Acesta oferă chiar și spectatorilor fluxuri de calitate remarcabile, ceea ce îi sporește și mai mult capacitatea. Puteți descărca suplimentul de la domnul și doamna Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Deck Chair Kodi addon

Kratos

Un alt supliment suplimentar pentru vizionarea filmelor / emisiunilor TV preferate, Kratos își poate lua numele din personajul mitologic, cunoscut și sub numele de “Fantoma Spartei”, dar este de fapt destul de ușor înclinat și coborât până la pământ, ajutând tăietorii de cordon ca noi să găsească conținutul nostru preferat – minus efortul și dificultatea. Cea mai bună parte a tuturor: suplimentul are chiar un “Reflector” categorie, care prezintă cele mai recente hituri din filmele în trend din întreaga lume. Puteți descărca suplimentul din Depozitul UKodi1.

Adăugarea Kratos Kodi

Mad House Classics

După cum sugerează și numele, Mad House Classics este dedicată furnizării de filme și emisiuni TV pentru epoca strămoșilor noștri. Este o alegere perfectă pentru noi generații milenare, care sunt în căutarea conținutului captivant din anii 50-90. Împărtășind trăsături similare cu suplimentul Vintage, Mad House Classics servește ca o bună alternativă pentru oldie-ul din interiorul tău, aducându-și rămas bun de la toate efectele CGI pe care le vedem în industrie astăzi. Pentru a obține suplimentul, instalați Mad House Repo: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics addi kodi

Cele mai bune Kodi Addons pentru filme

Dacă sunteți un introvertit care iubește filmele cu vizionare în timpul liber, atunci cu siguranță Kodi trebuie să pară o binecuvântare. Extensiile terților disponibile pentru descărcare acordă acces la o bază de date uriașă de conținut, asigurându-vă că nu pierdeți cele mai recente versiuni, filme clasice și francize întregi. Pentru mai multe informații, consultați cele mai bune suplimente Kodi pentru filme de mai jos:

Experții și entuziaștii recomandă de asemenea să folosești cel mai bun serviciu VPN Kodi pentru a face stream pe Kodi. Un VPN vă ajută să vă păstrați în siguranță și anonimat de la notificările DMCA și alte legi privind drepturile de autor în timp ce accesați materiale protejate de drepturi de autor.

Complement Netflix

Bucurați-vă de utilizarea NetfliXBMC pe Kodi LEIA

 1. Deschideți aplicația Kodi LEIA și faceți clic pe butonul “Angrenaj” icoană.
 2. Din lista de setări, faceți clic pe “Manager de fișiere”.
 3. Derulați în jos și selectați “Adaugă sursa”.
 4. Faceți dublu clic pe “Nici unul” și introduceți https://www.alelec.net/kodi în bara URL.
 5. Dați un nume sursei media (adică Alelec Repo) și faceți clic pe “O.K”.
 6. Reveniți la meniul principal Kodi și selectați “Add-on-uri”.
 7. În colțul din stânga sus, faceți clic pe butonul “Pachet” simbol.
 8. Derulați în jos și selectați “Instalați din fișierul zip”.
 9. Faceți clic pe sursa media pe care ați adăugat-o anterior: Alelec Repo.
 10. Derulați în jos și selectați “repository.alelec.zip” fişier.
 11. Reveniți la meniul anterior și selectați “Instalați din depozit”.
 12. Selectați Alelec Kodi Repo.
 13. Mergi la “Componente video”.
 14. Selectați “NetfliXBMC”.
 15. Loveste “Instalare” buton.
 16. Bucurați-vă de utilizarea NetfliXBMC pe Kodi LEIA.

placenta

Un înlocuitor solid pentru furculițele Exodus, Covenant, Elysium și Genesis, Placenta face parte din aceeași lucrare, lăudându-se cu același design și perspective. Deși nou, suplimentul și-a dezvoltat deja o reputație puternică, datorită listei sale de transmisie fără probleme și a listelor de filme / TV de înaltă calitate. Aveți chiar și o funcție de căutare disponibilă pentru a avea acces instantaneu la favorite. Puteți obține extensia de la Depozitul Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

Similar cu alte suplimente din listă, UniverseHD Add-on reușește să ofere o extensie destul de fiabilă pentru vizionarea de filme și emisiuni TV HD. Singura diferență este că își extinde baza de date de titluri la filmele Bollywood. În același timp, aveți o categorie suplimentară de filme 3D, pe care le puteți reda dacă aveți un televizor 3D suportat și niște ochelari. Instalarea suplimentului nu necesită nicio știință a rachetelor și puteți găsi la Univers (Repositoriu Galaxy): http://Universe.worldkodi.com/

Universon HD kodon addon

Oculus

Este posibil ca suplimentul Oculus să nu fie atât de atrăgător la prima vedere, dar la fel ca multe alte extensii, utilizează aceleași perspective și design cu o imagine atrăgătoare ca fundal. Oferă utilizatorilor o listă uriașă de filme și emisiuni TV pentru a urmări prelungirea orelor de divertisment și asigurarea sfârșitului dvs. de sfârșit niciodată. Titlurile sunt împărțite în secțiuni populare și cele mai bine cotate. Pentru instalarea suplimentului, va trebui să utilizați Depozitul de marcă: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Epoca de Aur

Epoca de Aur, similară lui Vintage și Mad House Classics este dedicată să vă aducă filme clasice dintr-o varietate de categorii, inclusiv Horror, Drama, Comedie, Aventura, Acțiune, Thriller și multe altele. Puteți găsi chiar și titluri care datează de la începutul anilor 1920 în calitate video bună (alb-negru, desigur). Descărcarea extensiei este, de asemenea, relativ ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați Zero Tolerance Repository de la această adresă URL: http://repozip.zerotolerance.gq/

Epoca de aur pentru kodi addon

Răscumpărare

Răscumpărarea a fost deja pe piața complementelor de ceva timp. Totuși, dezvoltatorii extensiei au introdus recent o nouă actualizare, care a îmbunătățit și mai mult experiența de vizionare a filmelor din supliment, de aceea menționarea este obligatorie. De la noile versiuni de calitate HD la titluri în calitate 4K și 3D, aveți totul disponibil în filme și emisiuni TV. Puteți descărca suplimentul de pe Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Redențare codi addon

Digibox

Digi Box poate suna ca ceva din desenul animat Digimon, dar este, în realitate, un alt supliment comun de filme și emisiuni TV, care vă oferă o mulțime de conținut media pentru a-l viziona FRUMOS și convenabil. Similar cu alte extensii, aveți posibilitatea de a selecta dintr-o gamă variată de genuri.

DigiBox kodi addon

Exod

Exodul este o alegere excelentă pentru vizionarea de filme și emisiuni TV. Are o interfață de utilizator atrăgătoare care se corelează cu Netflix. Puteți căuta filmele cu mai mulți termeni de căutare. Dacă întâmpinați probleme la instalarea suplimentului sau dacă eroarea nu funcționează, citiți ghidul nostru aici.

  FRITZ! Kutu VPN

Cele mai bune Kodi Addons pentru filme

Actualizare 2023: După închiderea depozitelor mass-media de top cum ar fi Fusion și Colossal, au existat o mulțime de cazuri de anumite suplimente care au trecut la alte resurse. În timp ce Exodus s-a oprit oficial, mulți utilizatori se pot bucura în continuare de a utiliza complementul de la “Kodi Israel Repo”.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți următoarea sursă media http://kdil.co/repo/. Recunoscut ca “Kodi Israel”, depozitul se mândrește cu cea mai recentă versiune a suplimentului Exodus, împreună cu o listă uriașă de alte extensii. Acest lucru vă asigură să nu vă confruntați cu probleme în timpul instalării.

1Channel

1Channel se află printre cele mai bune suplimente Kodi pentru vizionarea de filme / emisiuni TV interesante. Permite chiar utilizatorilor să asculte muzică, lăudându-se cu o imensă bibliotecă care constă din melodii vechi / noi celebre. Pentru a descărca suplimentul, instalați depozitul Kodi Israel și căutați “PrimeWire”.

1channel codi addon

Legământ

Legământul original a fost închis, care a fost o alternativă la suplimentul Exodus, dar este disponibilă o alternativă exactă. Este o replică completă a furculiței, oferind o soluție fără probleme pentru vizionarea din nou a canalelor în direct, a emisiunilor TV și a filmelor. Extensia a fost disponibilă mai devreme pe Colossus Repo. După închiderea acestuia, acum îl puteți instala de la Kodi Israel.

Adăugarea codi addon

Descărcați suplimentul FANTASTIC (care este un fir de legământ) din Firestick Plusman Repo urmând pașii de mai jos:

 1. Lansa cererea Kodi Krypton și merge la “Setări”
 2. Din lista de opțiuni, clic pe “Manager de fișiere”
 3. Sul jos și clic pe “Adăugați-sursă” opțiune
 4. Selectați “Nici unul” și introduce: http://fspmkodi.com
 5. Nume sursa media “Firestick Plusman” și apăsați OK
 6. Din meniul principal, merge la suplimente și clic pe “Pachet” simbol
 7. Selectați  “Instalați din fișierul zip” opțiune și clic pe Firestick Plusman
 8. Se va deschide o fereastră nouă. Clic pe “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Aștepta pentru ca depozitul să se instaleze cu succes și să se întoarcă “Instalați din depozit” meniul
 10. Găsi FANTASTIC din categoria accesorii video și presa butonul de instalare
 11. se bucura vizionarea de filme / emisiuni TV gratuite, încă o dată!

GURZIL

Acest nou supliment este disponibil în Depozitul Smash. Este o alternativă la extensia Exodus, în al doilea rând cu suplimentul Covenant. Are o listă uriașă de filme și emisiuni TV disponibile pentru streaming. Se mândrește cu același aspect ca Exodus doar cu câteva mici variații și modificări de stil. Link-urile pentru fluxuri sunt și ele destul de bune. Ele funcționează bine și rămân consecvente în furnizarea de conținut.

GURZIL codi addon

Exod

exodul kodi a dispărut

 1. Deschideți Kodi și clic pe “Angrenaj” pictogramă pentru navigarea la Setări.
 2. Din lista de setări de configurare, selectați “Manager de fișiere”.
 3. Sul în jos pe coloana din stânga și clic pe “Adaugă sursa” opțiune.
 4. Dublu click pe nimeni să nu introducă URL-ul pentru sursa media, adică http://kdil.co/repo
 5. Nume sursa media “Kodi Israel” și lovit butonul OK.
 6. Întoarcere la meniul principal și Naviga la “Add-on-uri”.  Clic pe “Pachet” simbol în colțul din stânga sus al paginii.
 7. Din lista de opțiuni, Naviga la “Instalați din fișierul zip”.
 8. Găsi sursa media pe care ai adăugat-o anterior, adică Kodi Israel.
 9. Clic butonul OK pornit “Kodil.zip” pentru a începe procesul de instalare a depozitului.
 10. Aștepta pentru finalizarea procesului de descărcare și instalare. Veți vedea o notificare.
 11. Navigați la “Instalați din Repositoriu” meniu și clic pe depozitul Kodi Israel.
 12. Cap la “Componente video” secțiune.
 13. Sul până când veți găsi “Exod” add-on.
 14. presa butonul de instalare.
 15. Așteaptă pentru “Adăugarea instalată” notificare.
 16. Acum puteți accesa “Exod” din categoria suplimente video!

sare

Stream All The Sources (prescurtat ca SALTS) este un add-on Kodi de încredere, care permite utilizatorilor să transmită fluxul dintr-o imensă bază de date de filme / emisiuni TV. Utilizatorii care au un cont Trakt plătit pot avea acces chiar la o categorie mai largă de genuri. Deși nu este necesar, sincronizarea cu Trakt vă va oferi tone de opțiuni de vizualizare mai bune. Puteți instala extensia din Kodi Israel Repository.

săruri kodi addon

Bennu

Dacă sunteți în căutarea unei înlocuiri solide a complementului de succes Phoenix, nu există o opțiune mai bună decât Bennu. Este o nouă iterație pentru extensia de oprire, care agregă legături de la sute de gazde diferite pentru a oferi conținut de calitate pentru ca utilizatorii să se bucure. Puteți obține chiar acces la unele canale oficiale TV live, care sunt legale pentru a urmări dacă aveți un abonament disponibil. Extensia este disponibilă în depozitele Super, Kodi Israel și Colossus.

bennu kodi addon

MetalliQ

Disponibil pe depozitul Noobs and Nerds, MetalliQ este alegerea preferată pentru observatorii și pasionații de filme. Extensia dispune de o impresionantă media media care găzduiește filme clasice, cele mai vizionate, cele mai populare, cele mai recente și cele mai bune timpuri. În plus, suplimentul oferă chiar acces la emisiuni TV și muzică pentru divertisment premium.

MetalliQ codi addon

Fantastic

Odată cu închiderea și reapariția constantă a suplimentelor de succes precum Bennu, Colossus, Exodus și Covenant, aproape toată lumea din Kodisphere a început să se panicheze. În circumstanțe, oricare dintre cele de mai sus nu mai funcționează, există un înlocuitor foarte eligibil și uimitor. Descărcați suplimentul FANTASTIC (care este un fir de legământ) din Firestick Plusman Repo.

Cele mai bune Kodi Addons pentru TV live

Dacă sari pe banda de tăiere a cablului, trebuie să te întrebi: “cum să te uiți la TV live fără cablu?” Nu vă temeți, deoarece ați abonat la televiziune, nu înseamnă că renunțați la beneficiile divertismentului TV. Iată câteva dintre cele mai bune suplimente Kodi pe care le puteți instala pentru a vă bucura de TV live:

USTVNow

USTVNow oferă un nivel excelent de servicii de divertisment. Oferă mai puține canale de calitate de înaltă definiție. Pentru a începe, va trebui să vă abonați de pe site-ul oficial al USTVNow. Citiți acest ghid pentru tutorialul de instalare și cum să urmăriți USTVNow. Accesați http://kdil.co/repo pentru cea mai recentă descărcare.

cele mai bune suplimente kodi pentru TV live

rădăcină

Disponibil pe Radix Repo, suplimentul este un conținut complet pentru conținut. Pe lângă accesarea unei liste uriașe de filme / emisiuni TV, aveți posibilitatea de a accesa fluxurile Live pentru știri și divertisment. Acest lucru înseamnă că puteți uita să pierdeți evenimentele sportive preferate, deoarece aveți acces chiar la BBC, NBC, CBC și la toți emisiuni celebre.

radix kodi addon

cCloud TV

Fără îndoială, suplimentul cCloud TV este alegerea de top pentru majoritatea utilizatorilor care doresc să se bucure de LIVE TV pe platformă. Oferă știri, sport, evenimente și o bibliotecă uriașă de canale din întreaga lume pentru ca tu să te bucuri. Puteți descărca cea mai recentă versiune de la Kodi Israel.

Știți că puteți prinde întregul EPL Live pe cCloud TV Kodi fără hassel?

cCloud TV codon addon

CNN 

Dacă nu doriți niciodată să mai pierdeți o singură emisiune, citiți acest ghid pentru a afla cum să urmăriți CNN pe Kodi.

 1. linge pe “Angrenaj” Simbol pentru intrarea în meniul de setări.
 2. Selectați “Manager de fișiere” din lista de opțiuni.
 3. Click pe “Adaugă sursa”.
 4. Introduceți http://www.goodfellasteam.com/Repository în bara URL și denumiți sursa media “GoodFellas”.
 5. Reveniți la ecranul de pornire > Add-on-uri > Simbolul pachetului.
 6. Selectează “Instalați din fișierul zip” fila.
 7. Găsiți și selectați sursa media GoodFellas.
 8. Faceți dublu clic pe fișierul repository.goodfellas.zip
 9. Reveniți la pagina anterioară și selectați “Instalați din Repositoriu”.
 10. Descărcați și instalați Goodfellas 2.0 din depozitul de suplimente video.
 11. Odată instalat, deschideți Goodfellas 2.0 și selectați USA Channel.
 12. Derulați în jos și selectați CNN HD.
 13. Bucurați-vă de vizionarea CNN în direct pe Kodi V17 (Krypton)!

Halow TV live

Acest mega supliment Kodi a reușit rapid să genereze destul de reputația online, deoarece le oferă oamenilor să se uite la TV live în întreaga lume în mai multe categorii. Dezvoltatorii Halow sunt foarte activi și pe Twitter, ceea ce vă ține la curent cu cele mai recente adăugări și funcții.

Halow Live TV kodon addon

iPlayer WWW

Componenta WWW iPlayer vă oferă o gamă uriașă de categorii, printre care sunt evidențiate, radio / TV în direct, liste de programe, categorii, o caracteristică de căutare, funcție de buton roșu & Mai Mult. Adăugarea este disponibilă în depozitul Kodi Add-on disponibil în mod implicit în fiecare versiune a centrului media Kodi.

Adăugarea codului iPlayer WWW

Ultra IPTV

Creat și disponibil pe Cazlo, Ultra IPTV este cea mai bună alegere pentru streamingul TV live de oriunde și oricând. Extensiile vă oferă acces la sporturi live, evenimente, canale de știri și evenimente PPV din întreaga lume, scăpând din diverse surse IPTV online.

Adăugarea codului Ultra IPTV

Mobdina

Mobdina este o altă alegere de top pentru vizionarea televiziunii în direct. Acesta vă oferă posibilitatea de a vă bucura de IPTV din SUA, Marea Britanie și Mexic. În același timp, aveți diferite secțiuni pentru accesul la Sporturi Live, emisiuni TV, filme și muzică. Puteți descărca suplimentul de pe Play-on Monkey sau Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Cele mai bune Kodi Addons pentru videoclipuri

În ultimii ani, producția de emisiuni TV a crescut, mulți regizori / producători muncind din greu pentru a crea francize epice care nu numai că se dovedesc captivante, dar incredibil de interesante de urmărit. Oameni ca noi, nu se pot uita la vizionarea cu un astfel de conținut de calitate disponibil online. Dacă doriți acces la același lucru, consultați cele mai bune suplimente Kodi pentru emisiunile TV de mai jos:

Flixanity

Flixanity este un nou participant în domeniul divertismentului Kodi. Se mândrește cu o imensă bază de date de filme clasice până la ultimele flick-uri, permițând în același timp utilizatorilor să caute direct noi episoade. Puteți obține cea mai recentă versiune a extensiei de la repertoriul Kodi Israel.

Cele mai bune Kodi Addons pentru emisiunile TV

Playlists turci din Marea Britanie

Toți pasionații de Kodi trebuie să cunoască acest minunat supliment. Listele de redare turcești din Marea Britanie oferă o gamă completă de emisiuni TV populare, inclusiv desene animate și documentare. Este cea mai bună alegere pentru a viziona cu binge seria preferată, deoarece extensia se mândrește cu o bibliotecă uriașă de conținut! Îl puteți descărca de pe http://kdil.co/repo.

Playlists turci din Marea Britanie codi addon

răzbunare

Disponibil în depozitele Kodi Israel și Stream Army, Nemesis este un supliment nou pentru vizionarea divertismentului tău preferat. Se mândrește cu o colecție uriașă de filme / emisiuni TV pentru a urmări FREELY, oferindu-vă în același timp acces la TV live. Puteți, de asemenea, să transmiteți fluxul de control aerian, fluxurile de scanner de poliție și să redați fișiere muzicale / audiobook.

Nemesis kodi addon

Quasar

Quasar este o altă alegere de vârf pentru atragerea divertismentului. Complementul oferă fluxuri de înaltă calitate și rapid de filme / emisiuni TV preferate, în timp ce obțineți informații direct de la IMDB. Folosește torenting pentru a găsi conținut. Puteți instala complementul de la repertoriul Kodi Israel.

Quasar kodi addon

Bule

Folosind o nouă abordare pentru streaming de filme, suplimentul Bubbles Kodi integrează servicii de streaming pentru o divertisment maxim. Prin razuirea web, puteți găsi unele dintre cele mai bune calități pentru filmele / emisiunile TV preferate. Puteți instala suplimentul din Bubbles Repo.

Bubbles kodi addon

GAIA

Disponibil prin repertoriu Dimitrology, Gaia este versiunea re-marca a suplimentului Bubbles. Oferă o selecție uriașă de filme, emisiuni TV, documentare, scurtmetraje, desene animate kiddie și alte instrumente. Cea mai bună parte a tuturor: extensia are o interfață ușor de utilizat și chiar oferă integrare cu servicii de streaming precum Real Debrid.

Gaia Kodi addon

Cele mai bune Kodi Addons pentru sport

Ultimul lucru de care ai nevoie este să uiți să cumperi biletul la sporturile tale favorite sau să nu poți accesa fluxurile la un eveniment PPV în desfășurare. Aici se adaugă suplimentele Kodi oferind utilizatorilor posibilitatea de a transmite sporturi live în confortul casei lor. Dacă doriți să urmăriți GRATUIT Sporturile preferate în direct, consultați aceste suplimente de mai jos:

NFL Game Pass Kodi supliment

Din nefericire, nu puteți utiliza suplimentul Nodi Game Pass Kodi fără a achiziționa un abonament. Dacă doriți să deblocați conținut nelimitat pentru vizionarea meciurilor preferate, obținerea de cunoștințe despre jucătorii de top și analiza echipelor de conducere, trebuie să plătiți 124,00 USD.

Adaos de terță parte “Vault Elektra” Instalare

Cum să urmăriți NFL pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschideți Kodi și faceți clic pe pictograma în formă de viteză (Setări)
 2. Selectați “Manager de fișiere” apoi faceți dublu clic pe “Adaugă sursa”
 3. Va apărea o casetă, faceți clic pe “Nici unul” pentru adăugarea adresei URL
 4. Introduceți URL-ul Depozitarului Supremacy: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Reveniți la ecranul de start, faceți clic pe suplimente, apoi pe “Pachet” simbol
 6. Selectează “Instalați din fișierul zip” opțiune și găsiți “Supremaţie”
 7. Click pe “repository.supremacy-1.2.zip” și așteptați instalarea suplimentului
 8. Reveniți la ecranul de start, faceți clic pe suplimente, apoi pe “Pachet” simbol
 9. Selectați “Instalați din Repositoriu” și alegeți “Depozitul Supremacy”
 10. Du-te “Componente video” si gaseste “Vault Elektra”
 11. Apăsați butonul de instalare!

Sport Guru

Probabil unul dintre cei mai buni din ultima listă de suplimente, Sports Guru este extensia perfectă pentru a vă întâlni cu toate sporturile dumneavoastră. Aveți diferite categorii din care puteți alege, care includ lenjeria de box, Liga de fotbal, sporturi sportive, jocuri X, UFC, lupta, rugby, MLB, NHL, NBA și fotbal, în timp ce puteți accesa fluxuri pentru evenimente LIVE. Puteți obține suplimentul de la Mike Caffeinated’s Repozitor și poate fi necesar să introduceți un număr Pin pentru a-l utiliza.

Sport Guru Kodi addon

Supremacy Sports

Supremacy Sports n este o altă completare nouă în lista de suplimente Kodi, dar a devenit rapid o alegere populară pentru mulți, care doresc să se bucure de transmiterea continuă a unei varietăți de evenimente sportive, alături de accesul la evenimente Live PPV. Secțiunile includ WWE, Filme Sport, Sports UKTV, Reddit Soccer Streams, Evenimente Live, Documentare de Fotbal, BT Sports și Ace Streams. Complementul folosește SportsDevil și Plexus în spate pentru streaming în direct. Puteți obține suplimentul din Depozitul Supremacy: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Supremacy Sports Kodi addon

Impotriva

Pentru acei utilizatori care sunt în căutare de un supliment, care le oferă acces la toate cele mai recente în lupta MMA, ar putea să doriți să luați în considerare instalarea Versus. Adăugarea este renumită pentru că înfăptuiește acțiuni bune de modă veche de kick-boxing în confortul casei tale. Cu acces la redresări de la evenimente trecute și la cele mai recente blockbusters PPV, Versus este, fără îndoială, un refugiu pentru iubitorii UFC.

Versus kodi addon

Add-on ESPN Kodi

Complementul ESPN Kodi este unul dintre cele mai bune suplimente Kodi care vă permit să urmăriți evenimentele sportive preferate fără probleme.

Autentificare kodi espn3

 1. Deschideți aplicația Kodi, apoi selectați Adăugări și faceți clic pe instalatorul de pachete dat în colțul din stânga sus.
 2. Selectați “Instalați din Repositoriu”>Repositoriu suplimentar Kodi>Componente video.
 3. Click pe “Componente video”, derulați în jos spre ‘ESPN 3’ și faceți clic pe ‘ESPN 3’.
 4. Faceți clic pe Instalare.
 5. Așteptați câteva momente pentru a primi notificarea activată pentru suplimentul ESPN 3.
 6. Accesați ecranul de pornire Kodi și selectați fila Componente din partea stângă.
 7. Veți vedea toate suplimentele video, inclusiv ESPN 3 pe care le-ați instalat pe ecran.
 8. Faceți clic pe ESPN 3, vi se va solicita autentificarea prin intermediul unui furnizor de cablu pentru a accesa conținut premium.
 9. După conectare, sunteți doar la un clic distanță pentru a urmări ESPN pe Kodi fără cablu.

După urmarea procesului de instalare de mai sus, vă așteptăm să știți cum să urmăriți ESPN pe Kodi 17.3, respectiv.

Motor de flux

Dacă doriți să vă folosiți de divertisment sportiv în direct, nu există o opțiune mai bună decât Stream Engine. Puteți viziona totul de la sport, filme și emisiuni TV. În același timp, puteți viziona, de asemenea, diferite canale precum ESPN, Sky Sports, NBTV și multe altele. Componenta este disponibilă în repoziția Kodi Israel.

Cele mai bune Kodi Addons pentru sport

Naufragiat

Castaway este unul dintre cele mai rapide suplimente de streaming sport, cunoscut pentru conținutul său de înaltă calitate. Disponibil pe Kodi Israel, acesta permite utilizatorilor să urmărească Sporturi și TV Live, oferindu-vă totodată posibilitatea de a accesa conținut P2P. Puteți chiar să pârghiați ‘Sport la cerere’ și adăugați toate canalele preferate la “Nava mea”. Dar doriți să vă asigurați siguranța pe internet conectându-vă la cel mai bun VPN pentru P2P.

Adăugare de coduri în casă

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra este disponibil în lista oficială a depozitelor Kodi Adds. Prin urmare, trebuie să vă autorizați dispozitivul Kodi înainte de a urmări ceva pe acesta. După ce ați terminat, puteți obține acces la programare live, replici, evidențieri și alte conținuturi din rețea.

nbc sport live kodi addon

Atom Reborn

După cum sugerează și numele, Atom Reborn este versiunea nouă și îmbunătățită a vechii extensii Atom. Este echipat cu o bibliotecă masivă pentru sporturi live, canale IPTV, copii TV și filme / emisiuni TV. Acest lucru vă asigură că nu vă lipsiți niciodată de divertismentul preferat. Puteți descărca suplimentul de aici.

Atom Reborn kodi addon

Adomenești Anime uimitoare pentru a te bucura de Kodi

Dacă ești fan Manga și Anime, Kodi te-a acoperit și pe tine. Platforma se mândrește cu o colecție masivă de extensii de desene animate HD și Anime, inclusiv cele care transmit direct prin torrente. Mai jos aveți o listă cu cele mai recente suplimente Kodi pe care le puteți utiliza pentru a vă bucura de anime-ul vostru preferat!

AnimeGo

AnimeGo este una dintre alegerile noastre de top pentru vizionarea seriilor și filmelor de desene animate. Se mândrește cu o bibliotecă uriașă de conținut din toată lumea, împărțită în categorii: alfabetic, cel mai bine cotat și adăugat recent. Există chiar și o opțiune de căutare dedicată pentru a găsi Anime pe care doriți să le vedeți. Pentru a instala suplimentul, încărcați acest fișier zip din depozit în Kodi și apoi îndreptați-vă către suplimente video.

  A YouTube-ot feltörték a Prosox és Kuroi & rsquo; sh - Több tucat VEVO előadócsatornát érintett

cele mai bune suplimente pentru anime-uri kodi

ToonMania

După închiderea Cartoon8, a devenit dificil să urmăriți anime-ul dvs. preferat online. ToonMania este o alternativă la extensia de oprire, dar are o bibliotecă mai largă. De aici puteți urmări orice desen animat. Complementul este disponibil pentru descărcare în depozitul Kodi Israel.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Acest supliment oferă cele mai recente episoade din seria anime și filme care sunt actualizate în mod regulat. Interfața afișează doar două categorii: Ultimele & Enumerați toate. Biblioteca clasificată alfabetic este VAST, și ne referim! Aveți chiar și o opțiune de căutare pentru a găsi rapid seria de anime-uri preferate. Utilizați kdil.co/repo pentru a descărca și instala suplimentul.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere este un alt add-on genial Kodi de la DKNight (creatorul AnimeGo). Oferă o bibliotecă mai bună, surse de navigare și streaming, dar are o interfață similară cu cea a AnimeGo. Aveți cele mai recente categorii Anime și Top Anime actualizate pentru a urmări toate episoadele preferate, fără a fi nevoie să le căutați. Puteți instala suplimentul din DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani este creația uimitoare a Alleidun. Este alternativa suplimentară pentru site-ul cu același nume, permițând utilizatorilor să urmărească anime-ul lor preferat pe Kodi, la cel mai înalt nivel de comoditate. Are un aspect și perspectivă curată și oferă fluxuri rapide pentru toate filmele anime / emisiile TV. Descărcați fișierul zip de aici.

Masterani kodi addon

9Anime

Creată de DxCx, 9Anime este replica site-ului .tv cu același nume. Se mândrește cu una dintre cele mai mari colecții de anime-uri cu fluxuri care încarcă rapid și răzuie conținut din diferite surse. Puteți instala suplimentul descărcând fișierul zip aici și încărcându-l direct în Kodi!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

FunimationNOW este un supliment uimitor anime Kodi, unde puteți viziona videoclipuri SD și HD, în funcție de lățimea de bandă. Tot conținutul anime este dublat în japoneză și engleză, care acoperă cea mai mare bază de fani de anime. Versiunea premium va avea zero tamponare pentru a viziona videoclipuri fără probleme. Puteți instala add-on-ul din Depozitul oficial Kodi Add-ons.

FunimationNOW codi addon

KissAnime

Înflorind cu o bibliotecă media cu conținut vechi de anime, KissAnime a adunat o serie de urmărire uriașă printre utilizatorii Kodi. Este favorit pentru vizionarea tuturor tipurilor de filme anime / emisiuni TV, dar recent, CAPTCHA-urile intruzive au îngreunat utilizarea complementului. Puteți să-l instalați din repo Kodi oficial.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

Cu peste 25.000 de episoade și 15.000 de ore de conținut anime licențiat oficial, CrunchyRoll este destinația globală de conținut anime japonez și asiatic, tradusă în mai multe limbi de către profesioniști. Puteți instala suplimentul din Repository-ul oficial Kodi Add-on.

Adăugarea codului CrunchyRoll

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv este un add-on genial pentru cei cu un dinte dulce pentru animațiile japoneze. Încărcat acum cu peste 1400 de seriale anime, cu subtitrări și versiuni dublate, complementul te poate transforma cu ușurință într-un copil mic. Îl puteți instala descărcând fișierul zip de aici și încărcându-l manual în Kodi.

AnimeFTW.tv codi addon

Cele mai bune distracții Kodi Cartoon Addons Kids will Love

Kodi este divertisment pur pentru fanii de streaming din întreaga lume, indiferent de vârstă sau preferință. În timp ce discutăm de obicei & lista de suplimente pentru sport, filme și emisiuni TV, este în sfârșit momentul să le oferim câteva chicote pentru cei mici. Așadar, mai jos sunt cele mai bune suplimente de desene animate de pe Kodi pe care le vor plăcea copiii.

Cartoon HD Extra

Disponibil pe SuperRepo, Cartoon HD Extra are o superbă bibliotecă de streaming de copii’s divertisment, împreună cu filme populare de desene animate și emisiuni TV. Cea mai bună parte: completarea extrage conținut din surse extrem de fiabile, ceea ce asigură mai puțin tamponare și streaming de mare viteză!

Cele mai bune distracții Kodi Cartoon Addons Kids will Love

Desene animate Kiddie

Disponibil pentru descărcare prin intermediul depozitelor SuperRepo și Kodi Israel, Kiddie Cartoons este cunoscut pentru biblioteca sa categorizată absolut de uimitoare de desene animate și titluri anime. Are ceva pentru fiecare copil, de la Barney dinozaurul până la aventurile Barbie, suplimentul este un deliciu pentru cei mici!

Desene animate Kiddie addon

B99TV

B99TV oferă o selecție uriașă de desene animate din anii 90’este tot drumul către accesările mai recente. De la filme de animație, divertisment Disney și emisiuni TV distractive kiddy, B99TV își actualizează regulat biblioteca de surse pentru o plăcere maximă. Puteți descărca suplimentul de la Kodi Israel Repo.

B99TV codi addon

polițai’s Desene animate

Similar cu B99TV, Bobby’s Desene animate își merită locul printre topurile de desene animate Kodi de top. Deși nu este la fel de organizat ca B99TV, suplimentul oferă o selecție excelentă de divertisment atât pentru copii, cât și pentru adulți. Obțineți cele mai recente actualizări ale extensiei de la Kodi Israel sau SuperRepo.

Bobby & rsquo; s Desene animate codi addon

Cele mai bune Kodi Addons pentru Android

Ca un software cu mai multe platforme, Kodi funcționează fără probleme pe toate sistemele de operare și dispozitivele Android. Acest lucru permite utilizatorilor să-și transmită filmele și emisiile TV preferate pe smartphone-urile, tabletele și chiar televizoarele inteligente activate pentru Android. Mai jos sunt câteva suplimente pe care ar trebui să le încercați cu siguranță pe telefon:

Geneza Reborn

Genesis Reborn este noua și îmbunătățită versiune a suplimentului mai vechi cu același nume. Deși este închis, puteți să instalați încă Genesis de la repertoriul Kodi Israel. Cu toate acestea, pentru cea mai recentă versiune, va trebui să utilizați această adresă URL: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Este cea mai bună alegere pentru a transmite cele mai recente emisiuni TV și filme pe ecrane Android mari și mici.

Cele mai bune Kodi Addons pentru Android

Cum se instalează Genesis Reborn pe versiunea 17 sau superioară a lui Kodi Krypton

 1. Lansați aplicația Kodi și faceți clic pe butonul “Angrenaj” icoană.
 2. Din lista de opțiuni, selectați “Manager de fișiere”.
 3. Aici veți vedea o listă de depozite. La sfârșit, faceți clic pe opțiunea numită “Adăugați surse”.
 4. O fereastră va apărea pe ecranul dvs. unde trebuie să faceți clic ‘Nici unul’.
 5. Introduceți adresa URL pentru Jesus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Introduceți acum numele surselor media ‘Iisus Cutie’ și faceți clic din nou pe OK.
 6. Reveniți la meniul principal al Kodi și faceți clic pe “Add-on-uri”.
 7. Faceți clic pe pictograma Instalator de pachete prezent în colțul din stânga sus.
 8. Selectați Instalare din fișierul zip > Iisus Cutie > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Acum așteptați finalizarea instalării.
 9. Selectați Instalare din depozit > Iisus caseta Repozitor > Componente video > Acum găsiți și faceți clic pe Genesis Reborn.
 10. Apăsați butonul de instalare și bucurați-vă să vizionați GRATUIT emisiuni TV / filme.

Elizeu

Elysium este o versiune actualizată a suplimentului Zen cu cod actualizat (disponibil pe NaN Repo). Are aceeași perspectivă și lansează link-uri către filme și emisiuni TV, în timp ce le afișează în dreapta pentru a juca. Se mândrește cu o bibliotecă uriașă de conținut, asigurându-vă că nu vă lipsește niciodată divertismentul preferat.

Elysium kodi addon

Proiect Falcon

Creat de un dezvoltator Indie cunoscut sub numele de “AJ”, Proiectul Falcon este un supliment complet, care oferă acces la legături IPTV și emisiuni TV / filme la cerere. Zonele suplimentare includ, de asemenea, o secțiune de sport și o specială “Locul ei” care satisface gusturile feminine. Pentru a obține suplimentul, va trebui să instalați AJ Builds Repository.

Falcon Project codi addon

Filme 1080p

Dacă doriți să vizionați filme de calitate Full HD pe smartphone-ul sau desktopul dvs. Android, atunci ar trebui să luați în considerare utilizarea filmelor 1080p. Creat de Dandy Media, suplimentul are o caracteristică de un singur clic pentru a reda, care încarcă videoclipuri incredibil de rapid. Puteți obține extensia de la Kodi Israel.

Filme 1080p Kodi addon

TUBITV 

Completa TUBITV Kodi este disponibilă pe SuperRepo. Îl puteți instala adăugând depozitul în Kodi și apoi instalând extensia din lista de suplimente video.

tubi tv kodi addon video

Cum se instalează TUBITV pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Lansa Kodi V17 și introduceți setările prin clic pe “Angrenaj” icoană.
 2. Veți vedea o listă de opțiuni de sistem. Clic pe ultimul intitulat “Manager de fișiere”.
 3. Derulați mai jos și clic pe “Adaugă sursa”.
 4. Dublu click pe “Nici unul” și introduce http://srp.nu în caseta URL.
 5. Nume sursa media “SuperRepo” și clic pe butonul OK.
 6. Reveniți la meniul Kodi, clic pe “Add-on-uri” și apoi “Pachet” simbol în colțul din stânga sus.
 7. Din lista de opțiuni, Selectați “Instalați din fișierul zip”.
 8. Derulați în jos până când vedeți sursa media pe care ați numit-o anterior, adică. “SuperRepo”.
 9. Selectați Krypton > Toate > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Așteptați finalizarea instalării, întoarcere la “Browser suplimentar”, Selectați “Instalați din Repositoriu”.
 11. Din lista depozitelor, Selectați “SuperRepo All [Krypton] [V7]”.
 12. Navigheaza catre “Componente video”.
 13. Continuați derularea în jos până găsiți “TUBITV”.
 14. presa butonul de instalare.

Tutoriale NaN

Creat de repo Noobs and Nerds, suplimentul vă oferă acces la tutoriale video pentru funcții, setări, hardware și servicii de chat live. De asemenea, oferă soluții de remediere a problemelor și remedieri pentru diferite erori Kodi, oferind în același timp ghiduri complete pentru Kodi pe Android, Linux, Raspberry PI, Xbox și Windows.

NaN Tutoriale codi addon

Fotbal Replays

Dacă sunteți fan al fotbalului, atunci acest supliment este doar pentru dvs. Disponibil prin Noobs și Nerds Repo, permite utilizatorilor să urmărească internațional & meciuri de fotbal în club, alături de cele mai importante momente și fluxuri pentru campionate și provocări vechi.

Fotbal Reproduce codi addon

Curentele imperiale

Disponibil de la Kodi Israel Repo, suplimentul Imperial Streams este un alt favorit al nostru, atunci când vine vorba de a te bucura de streaming de filme / emisiuni TV nelimitate. Oferă o bază de date uriașă de conținut clasic, cel mai bine cotat și cel mai urmărit. Cu siguranță vă veți bucura de varietatea disponibilă.

Kodon addon de Imperial Streams

Cele mai bune Kodi Addons pentru Firestick

Nimic nu poate bate sentimentul de a viziona emisiunile / filmele preferate de pe televizorul dvs. Amazon Firestick. Acesta este locul în care suplimentele Kodi pentru Firestick vin la îndemână, care funcționează în conformitate cu platforma’caracteristicile s. Nu numai că te bucuri de divertisment full-time, ci și de versatilitatea alegerii dintr-o sută de genuri.

Poseidon

Complementul Poseidon Kodi a obținut rapid o reputație foarte bună pe piață, fiind cea mai bună sursă pentru vizionarea de filme și emisiuni TV pe platforma media open-source. Disponibil pe Kdil.co/repo, are un design ușor de utilizat și își actualizează regulat lista cu filme proaspete. Secțiunile sunt împărțite în categorii, inclusiv mari regizori, în teatre, câștigători Oscar, actori, genuri și ani.

Cele mai bune Kodi Addons pentru Firestick

Clubul video HEVC

HEVC este un add-on Kodi care clasifică filmele în calitate HD, inclusiv Blu-ray, 3D, 720p și 1080p, care îi ajută pe cei cu viteză limitată de internet să se bucure de o transmisie bună. Aplicația se inspiră din codecul video cunoscut sub numele de H.256. Principalul beneficiu al utilizării acestui add-on este că oferă video HD la o fracțiune din dimensiune. Filmele Full HD sunt de doar 300 MB pentru fiecare fișier.

Adăugarea codului HEVC Video Club

Cele mai bune Kodi Addons pentru PPV

Lupte precum Floyd Mayweather și Conor McGregor au sporit creșterea și similitudinea canalelor, site-urilor web și aplicațiilor care acceptă plata pe viziune. Ca platformă de divertisment open-media, Kodi nu rămâne în urmă niciodată. Există mulți dezvoltatori care lucrează la eliberarea de suplimente de încredere pentru ca tu să te bucuri de transmisia în direct PPV. Unele dintre cele mai bune includ:

Planeta MMA

După cum sugerează și numele, acest supliment pentru Kodi vă oferă acces la conținut de fluxuri legate de lupta MMA și evenimentele UFC. Se mândrește cu o colecție uriașă de emisiuni TV, documentare și evenimente live, asigurându-vă că nu pierdeți niciodată cu o singură ocazie. De asemenea, puteți vizualiza Calendarul UFC, puteți efectua căutări, urmăriți Fight Night Live, accesați UFC Openload, MMA Openload și Pionierii MMA. Puteți viziona chiar și videoclipuri YouTube direct, împreună cu filme legate de MMA.

cele mai bune suplimente kodi pentru plată pe vizionare

SportsDevil

Complexul Sports Devil este perfect pentru a avea acces la evenimente PPV uriașe, deoarece are o gamă uriașă de canale, care includ NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports și alte varietăți de la american la sud-american la european. Puteți descărca suplimentul de la Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Cum se instalează SportsDevil pe Kodi

Instalarea SportsDevil pe Kodi durează câteva minute din timpul dvs., urmați-ne ghidul pas cu pas și noi’Vă va alerga în mai puțin de 7 minute:

 • Lansați Kodi
 • Pune deasupra Sistem > clic Manager de fișiere > Adaugă sursa
 • În tipul barei de cale http://fusion.tvaddons.ag (puteți copia și lipiți acest lucru)
 • În caseta Nume introduceți Fuziune apoi faceți clic pe Terminat
 • Du-te înapoi la ecranul de start, apoi faceți clic pe Sistem > clic AddOns > clic Instalați din fișierul zip
 • Selectați Fuziune > xbmc repos > Engleză > deruleaza in jos & clic ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Reveniți la meniul anterior și faceți clic acum instalați din depozit > Depozit de diavol sportiv neoficial > Componente video > Diavolul sportiv > Instalare
 • Așteptați instalarea plug-in-ului și afișarea activată în fața SportsDevil
 • Reveniți la Ecranul de pornire > Videoclipuri > Complemente video > Diavolul sportiv
 • Acum ar trebui să vedeți lista completă de opțiuni de streaming disponibile pe SportsDevil

Suplimentul SportsDevil a fost instalat cu succes pe Kodi și puteți lansa oricând acest add-on făcând clic Videoclipuri>Add-Ons>SportsDevil.

SportsMania

Sports Mania este un alt supliment suplimentar pentru a avea acces la fluxurile live ale evenimentelor PPV lovite, indiferent de tip. Extensia este perfectă pentru fanaticii sportului, oferind tone de conținut pentru sport. Puteți descărca extensia din SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Live Hub

Dacă opțiunile de mai sus nu funcționează, puteți lua întotdeauna în considerare utilizarea Live Hub. Complementul permite utilizatorilor să acceseze conținut geo-blocat în Marea Britanie, oferind utilizatorilor posibilitatea de a reda APK-uri Android inclusiv fluxuri Mobdro pentru evenimente PPV live. Faceți clic pe GEO blocat pentru a vă accesa Freeview, BBC, TVPlayer și o listă întreagă de alte canale.

Addon de coduri Live Hub

Cele mai bune suplimente Kodi pentru filme și emisiuni TV din Bollywood

Dacă sunteți fan al filmelor / emisiunilor TV Bollywood, atunci Kodi vă acoperă și voi. Puteți găsi multe suplimente terțe, care oferă acces la tot felul de conținut Desi din Pakistan și India. Consultați lista de mai jos pentru mai multe informații:

Zem TV

Dacă sunteți interesat să vizionați conținut desi, atunci Zem TV este unul dintre cele mai bune suplimente disponibile pe Kodi Israel pentru a vă bucura de sporturi din Asia de Sud-Est, filme / seriale din India și drame din Pakistan. Cu toate acestea, câștigă și popularitate pentru a permite oamenilor din întreaga lume să-și urmărească canalele sportive preferate. Pentru a descărca suplimentul direct prin fișierul zip, faceți clic aici.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru filme și emisiuni TV din Bollywood

 1. Lansa aplicația Kodi V17 și accesați setările prin clic pe “Angrenaj” icoană.
 2. Din lista de configurații, Selectați “Manager de fișiere”.
 3. Sul în jos pe coloana din stânga și clic pe “Adaugă sursa”.
 4. introduce http://kdil.co/repo în caseta URL, Nume sursa media “Kodi Israel”, și presa O.K.
 5. Întoarcere la meniul principal și clic pe “Add-on-uri”.
 6. Clic pe “Pachet” simbol în colțul din stânga sus al paginii.
 7. Din lista de opțiuni, Selectați “Instalați din fișierul zip”.
 8. Găsi  “Kodi Israel” sursa media pe care ai adăugat-o mai devreme și clic pe el.
 9. Pentru a instala repo, dublu click pe “Kodil.zip”.
 10. Aștepta pentru “Adăugarea instalată” notificare și clic pe “Instalați din depozit”.
 11. Din lista de repos, Selectați “www.kodisrael.co.il Repozitor”.
 12. Sul jos și clic pe “Componente video”.
 13. Găsi  “ZemTV.com” adaos și clic pe el.
 14. Lovit  “Instalare” buton și Selectați cea mai recentă versiune.
 15. Aștepta pentru “Adăugarea instalată” notificare.
 16. Acum puteți accesa ZemTV.com din colecția dvs. de suplimente video!.

Viewster

Complementul Viewster este disponibil pentru descărcare în depozitul oficial Kodi. Este o extensie premium, care vă oferă acces la cele mai recente filme / emisiuni TV Bollywood dintr-o singură locație. Adăugarea oferă și o listă de genuri populare pe care să le selectați.

Viewster kodi addon

OmniMovs

Dacă sunteți în căutarea unui add-on care să ofere acces atât la filmele / emisiile TV Bollywood, cât și la Hollywood într-o singură locație, atunci OmniMovs este perfect. În acest fel, vă puteți îndeplini pofta de un anumit conținut desi, bucurându-vă, de asemenea, de o listă de filme clasice / hit americane. Puteți descărca suplimentul de la Kodi Israel.

OmniMovs kodi addon

Filme Snag

Snag Films este hub-ul pentru filme / emisiuni TV din întreaga lume. Pe lângă accesul la divertismentul Bollywood, puteți găsi chiar drame coreene, seriale arabe, filme africane și mult mai multă diversitate. Puteți descărca suplimentul din depozitul oficial Kodi.

Snag Films codi addon

Cele mai bune Kodi Addons pentru antrenament de fitness și sănătate

Concentrarea pe sănătatea ta și menținerea fitnessului este imperativă pentru supraviețuirea în ziua de azi’e viață dură și rapidă. Cu oamenii din jurul tău, literalmente plini de energie pentru a lucra, trebuie să te străduiești să te menții cât se poate de potrivit. Aici este nevoie de suplimente Kodi pentru fitness. Puteți accesa cu ușurință fluxurile în direct și emisiile TV pentru rutine regulate de fitness, asigurându-vă că vă mențineți activ și sănătos.

Ares Fitness

Dacă sunteți un amator de fitness sau pur și simplu începeți călătoria către un stil de viață mai sănătos, vă va plăcea cu siguranță suplimentul Ares Fitness. De la exerciții de încălzire, întinderi, răcoritoare, până la exerciții de antrenament cu intensitate mare; aveți tone de conținut de fitness de vizionat. Este aproape ca să aveți propria bibliotecă de sfaturi de antrenament și sfaturi la simpla apăsare a unui buton.

  100 najlepszych dodatków Kodi do filmów i programów telewizyjnych na żywo (lista przetestowana i zweryfikowana na 2023 r.)

Cele mai bune Kodi Addons pentru antrenament de fitness și sănătate

BAMF TV

BAMF TV este cunoscut pentru biblioteca sa categorizată absolut uimitor de emisiuni TV și filme TV. Are ceva pentru fiecare nivel de fitness de la cei care își încep călătoria până în partea extremă. Puteți găsi toate cele mai recente conținut de fitness în suplimentul BAMF TV Kodi pe care nu îl puteți găsi niciodată în altă parte. Descărcați fișierul zip de aici pentru a instala suplimentul.

Adăugarea codului BAMF TV

Cele mai bune Kodi Addons pentru muzică MP3 radio

Nu există nimic cum ar fi să asculți muzică de calitate HD pentru a-ți petrece timpul liber, petrecerea cu prietenii sau în timp ce pur și simplu încerci să îți abatei mintea de anumite lucruri din viață. Din fericire, Kodi acceptă tot felul de divertisment pentru care să te bucuri. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune suplimente Kodi pentru ascultarea muzicii, căutați mai jos. Vei avea parte de o transmisie excelentă de muzică de înaltă calitate.

Beatz

Dacă sunteți un dependent de muzică care adoră să ascultați o multitudine de genuri, atunci suplimentul BeatZ disponibil pe repo-ul Stream Army este doar pentru dvs. De la stiluri precum hip-hop, rap, pop, jazz, până la cele mai recente ambientale, dubstep, EDM, moombahton, trap, deephouse, progresiv, trance și chillstep, aveți multe categorii de ascultat. Acest supliment dinamic vă va actualiza, de asemenea, selecțiile de muzică imediat ce se schimbă.

Cele mai bune Kodi Addons pentru muzică MP3 radio

MP3 Streams

MP3 Streams este un alt excelent supliment Kodi pentru iubitorii de muzică. Își trage informațiile de la lastfm și reușește să mențină graficele la zi. Obțineți acces la o colecție mare de melodii, care includ diverse genuri, liste de top pentru panouri și artiști subestimați, astfel încât să nu pierdeți piese noi și uimitoare. Aveți chiar capacitatea de a salva piese și de a crea propria playlist.

MP3 Streams addon kodi

Radio TuneIn

Dacă sunteți un fan muzical, căruia îi place să asculte acele emisiuni radio de dimineață, veți găsi complementul TuneIn Radio destul de interesant. Este destul de similar cu aplicația Android / iOS cu același nume și permite utilizatorilor să găsească posturi de radio din întreaga lume.

Adăugarea codului TuneIn Radio

Best Weather Kodi Addons

Căutați modalități de a vă actualiza cu vremea? Dacă da, atunci poate doriți să luați în considerare instalarea suplimentelor meteo pe Kodi. Mai jos este o listă cu trei dintre cele mai bune de pe piață.

Vremea subterană

Acest supliment include categoria API. Pentru a primi actualizări periodice despre vremea din zona dvs., trebuie să vizitați site-ul Web Underground Weather. Veți primi un cod, care vă oferă apoi un anumit număr de actualizări pe zi, odată conectat. Dacă doriți mai multe actualizări, există pachete disponibile pentru diferite nevoi. Puteți descărca complementul direct din Depozitul oficial Kodi direct.

Best Weather Kodi Addons

Yahoo! Vreme

Yahoo! Vremea este o extensie non-API, ceea ce înseamnă că nu trebuie să efectuați abonamente pentru a avea acces la actualizări. Funcționează destul de bine pentru a determina vremea potrivită în aproape fiecare zonă din lume. Similar cu extensia Weather Underground, puteți găsi Yahoo! Vremea pe depozitul oficial Kodi. Acest lucru reduce dificultatea de a adăuga repos terțe.

Yahoo! Vremea kodi addon

OpenWeatherMap Extins

Dacă opțiunile de mai sus nu funcționează pentru dvs., este o alegere înțeleaptă să mergeți cu suplimentul OpenWeatherMap Extended. Este un hibrid de două stiluri care se potrivește nevoilor atât ale utilizatorilor API, cât și ale celor care nu preferă API. Unii spun că oferă tot ce este mai bun din ambele lumi și cu siguranță suntem de acord cu această noțiune. Similar cu opțiunile de mai sus, puteți descărca suplimentul direct din Depozitul oficial Kodi.

OpenWeatherMap Adăugare de cod extins

Cele mai bune întrețineri Kodi de întreținere și sistem

Întrucât Kodi este disponibil pe o listă uriașă de platforme, aveți nevoie de un instrument de întreținere pentru a șterge memoria cache, a șterge miniaturile / pachetele și a face backup pentru fiecare dată. Pentru a îndeplini aceste sarcini vitale, am compilat o listă cu cele mai bune suplimente de întreținere Kodi.

Backup

Ultimul lucru de care aveți nevoie este pierderea tuturor datelor și a suplimentelor atunci când Kodi se actualizează la o nouă versiune. Aici apar adaosuri precum Backup, care nu numai că vă permit să instalați cea mai recentă versiune a software-ului, dar, de asemenea, restabiliți toate complementele, compilările și Wizards din versiunea anterioară. Puteți descărca extensia direct din repo Kodi oficial.

Cele mai bune întrețineri Kodi de întreținere și sistem

Indigo

Disponibil pe Kodi Israel și SuperRepo, Indigo este soluția finală pentru toate problemele dvs., fie că este vorba de mesaje de eroare, probleme de tamponare, probleme de blocare și altele. Componenta suplimentară oferă o suită completă de instrumente de diagnostic și reparație pentru a vă returna Kodi într-o stare sănătoasă.

Indigo kodi addon

Vrăjitor Merlin

Disponibil pe Merlin Repo și Kodi oficial, suplimentul este perfect pentru a șterge memoria cache, a șterge miniaturile și a curăța pachetele. Vitește viteza de streaming video, îmbunătățind experiența cinematografică. Descărcați suplimentul, dacă întâmpinați probleme de întârziere sau de buffering.

Merlin wizard kodi addon

Actualizare automată a bibliotecii

Dacă sunteți în căutarea unei extensii care actualizează automat toate repozițiile și extensiile la o oră programată, atunci Actualizarea automată a bibliotecii este alegerea perfectă. Acesta va reîmprospăta complet lista de suplimente, în timp ce șterge linkurile / sursele care nu funcționează în prezent.

Bibliotecă Actualizare automată codi addon

Adăugări de top Kodi cu restricții geo

Când utilizați Kodi, veți găsi câteva suplimente care tind să fie restricționate geografic la anumite locații. Pentru a avea acces, va trebui să utilizați cel mai bun VPN pentru serviciul kodi pentru criptarea traficului și mascarea adresei dvs. IP. Având în vedere că sunteți localizat într-o altă locație, descărcarea și instalarea suplimentelor nu mai rămâne o problemă. Iată câteva dintre completările geo-restricționate de top disponibile pe Kodi.

 1. IPTV final
 2. Elizeu
 3. Geneza Reborn
 4. Pegasus
 5. Alluc
 6. SPECTO
 7. Quasar

Experții și entuziaștii recomandă de asemenea să utilizeze un serviciu VPN Kodi pentru a face flux pe Kodi. Un VPN vă ajută să vă păstrați în siguranță și anonimat de la notificările DMCA și alte legi privind drepturile de autor în timp ce accesați materiale protejate de drepturi de autor.

Kodi Addons care nu mai funcționează mai mult în 2023

În timp, am scris acest blog, au fost o mulțime de suplimente care funcționau corect. Cu toate acestea, în ultimele luni, represiunea împotriva lui Kodi a dus la schimbarea cu totul altceva a lucrurilor. Agențiile guvernamentale și vânătorii de drepturi de autor lucrează zi și noapte pentru a scăpa de depozite și extensii, punând semnul de întrebare este kodi suficient de sigur? Acest lucru a dus la faptul că numeroase suplimente renumite de kodi nu funcționează. Acestea includ:

Triton kodi addon

Triton

Triton este renumit ca înlocuitor al celebrului supliment Elysium. Deși un nou venit, reușește să ofere o mare varietate și comoditate utilizatorilor, atunci când vine vorba de găsirea de link-uri HD pentru filme și emisiuni TV, care pot fi redate cu ușurință de pe orice platformă. Cu o bază de date actualizată, puteți fi sigur că veți găsi toate favoritele dvs. în complement. Le puteți adăuga apoi la dvs. “Tritonul meu” lista sau consultați Lista de accesări pentru sugestii mai bune. Complementul poate fi găsit în repoziția Soulless: https://soullessbuilds.com/repo/

Focalizare codon addon

concentra

Când doriți ca focalizarea dvs. să nu se ducă nicăieri altundeva, dar ecranul din fața dvs., acest supliment este o alegere excelentă pentru obiceiurile dvs. de vizionare. Spre deosebire de alte suplimente de filme, dezvoltatorii actualizează în mod regulat media media, asigurându-vă că aveți o mulțime de conținut pentru a vă menține ocupat și blocat la ecran zi de zi. Dacă doriți să instalați suplimentul, va trebui să descărcați Depozitul de blocare: http://repo.lockdown.in/

Quanton (Sanctuary) kodi addon

Quantum (sanctuar)

Quantum este o extensie globală, disponibilă prin intermediul depozitului Kodi Israel. Are o bibliotecă masivă, incluzând ambele canale IPTV & Conținut VoD, pentru toată lumea. Există chiar și desene animate pentru copii, o secțiune de sport, mai multe secțiuni IPTV și un ghid TV din care să alegeți. Ce altceva puteți cere?

maree în creștere kodi addon

Marea crescândă

Rising Tides este un alt faimos add-on Kodi care permite utilizatorilor să transmită în flux conținut live. La instalare, puteți găsi categorii de documentare, emisiuni TV, ceruri IPTV, filme, emisiuni sportive, evenimente PPV în direct, fotbal în direct și sute de canale. Este cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. de transmisie în direct, dar necesită ca atât Sports Devil, cât și F4M Tester să fie incluși în lista suplimentelor Kodi. Puteți descărca și instala extensia prin următorul depozit: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox codi addon

SupraBox

Disponibil în depozitul Look Glass, SupraBox este un supliment de televiziune Live subestimat. De obicei, permite accesul la diverse canale IPTV, dar conține și totul, de la filme, emisiuni TV, sport și diverse alte secțiuni. Puteți găsi videoclipuri la calitate 1080P și chiar calitate Blu-Ray.

Eliberare

Eliberare

Disponibil în repoziția Sport Xplosion, suplimentul Deliveryrance a câștigat o popularitate uriașă pe piața extensiilor sportive live. Este cel mai bun înlocuitor pentru CastAway și SportsDevil, dacă nu mai funcționează. Aveți o bibliotecă masivă de evenimente sportive cu momente marcante și fluxuri live.

fenix

Actualizare 2023: Kodi trece cu siguranță printr-o lovitură aspră, cu o lovitură după alta, la remarcabilele lor emisiuni TV de difuzare / filme. Phoenix, una dintre cele mai populare surse de conținut a închis oficial magazinul. Potrivit TorrentFreak, dezvoltatorul a decis să ia această acțiune pentru protecția împotriva proceselor recente și a represiunilor guvernamentale..

De asemenea, un proiect de lege a declarat că persoanele care publică conținut ilegal vor merge în închisoare. Cu asta, ne spunem adio de la Phoenix. Vă mulțumim pentru că v-ați oferit o bibliotecă media organizată pe scară largă pentru divertisment. Când doriți să explorați gama completă de suporturi, atunci este recomandat să luați în considerare această completare.

Phoenix oferă o mass-media organizată pe scară largă, care va veni cu siguranță cu așteptările iubitorilor de televiziune într-o anumită măsură. Cel mai bun lucru despre acest addon este că telespectatorilor li se permite să acceseze și să vizioneze mii de filme, emisiuni TV și multe altele. Citiți ghidul nostru despre cum se instalează phoenix pe kodi.

XMovies8

XMovies8 codi addon

Actualizare decembrie 2023: XMovies8 a fost anterior disponibil atât prin depozitele Fusion cât și cu MetalKettle. Cu toate acestea, după panica din industria Kodi în urma cauzelor judecătorești asupra dezvoltatorilor celebri, suplimentul nu mai funcționează. Am încercat să găsim extensia pe alte depozite, dar din moment ce nu există niciun suport disponibil – utilizarea complementului este aproape imposibilă.

Cu toate acestea, puteți utiliza întotdeauna alte suplimente precum Disney + și Netflix pentru a transmite filme / emisiuni TV bune oricând și oriunde. XMovies8 a fost disponibil anterior prin intermediul depozitelor Fusion și MetalKettle până când ambele au fost scoase recent. Nu mai puteți utiliza complementul, deoarece ambele depozite sunt acum offline. Există șansele ca MetalKettle să se întoarcă conform KodiTips.

Navi X Sports

Actualizare decembrie 2023: Fiecare lucru bun trebuie să ajungă la sfârșit. După zece ani de succes de funcționare, celebrul Kodi Add-on, Navi X nu mai funcționează. Motivul pentru închiderea este același pentru mai multe extensii populare. Dezvoltatorii nu au dorit să fie asociați cu dispute / probleme legale, mai ales după atenția specială pe care Kodi o primește de la vânători de drepturi de autor din întreaga lume.

Ca înlocuitor, puteți utiliza întotdeauna cCloud TV pentru streaming-ul sporturilor și divertismentului în direct. Navi X oferă acces în mod special adictului sportiv într-o manieră fantastică și adorabilă. După ce utilizați acest addon interactiv Kodi, puteți să transmiteți în flux și să vizionați diferite canale sportive în direct. Acest supliment oferă, de asemenea, spectatorilor informații despre cele mai vizionate canale din ultimele 24 de ore.

Acestea este un addon pentru difuzarea sporturilor pe Kodi

Actualizare decembrie 2023: Acestreams este un alt nume celebru din lista de suplimente de streaming sport. Permite streaming-ul HD pentru toate tipurile de canale sportive. În consecință, utilizatorii ar putea primi distracții de transmisie sportivă în direct. Cu toate acestea, după închiderea depozitului Fusion, acestreams Sports s-a oprit și el.

Utilizatorii nu mai pot utiliza extensia pentru streaming sport. Dacă doriți să vă bucurați de fluxurile live de canale sportive, este posibil să doriți să luați în considerare folosirea suplimentelor sportive Stream Engine și Cast Away. Fanii sportivi Kodi cred că un nou supliment este în sfârșit aici pentru a rezolva nevoile lor de streaming, bine ghinionistii aceasta’nu este un supliment. Aceasta’e ceva și mai bun!

AceStreams este platforma media pentru un “nouă generație” conceput pentru a obține mai multe surse pentru live-ul dvs. Kodi-uri complementare deosebit de la îndemână pentru streaming-ul sportiv. Adevăratul tratament aici este pentru fanii sportului, care vor iubi pur și simplu calitatea și performanța Ace Streams. Dacă te-ai gândit doar unde să obții legături și fișiere hash AceStreams, iată câteva grupuri frumoase Reddit de urmat:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit fluxuri de fotbal
 3. Reddit fluxuri NFL
 4. Reddit fluxurile NBA
 5. Reddit Box de flux
 6. Link-uri TV sursă – peste 1000 de surse AceStreams

FTV (FilmOn TV)

Actualizare noiembrie 2023: După ce depozitul Fusion a fost eliminat, toate suplimentele găzduite de TVADDONS au fost fie întrerupte, fie mutate în alte depozite. Cunoscutul supliment FilmOn TV sau FTV a suferit, de asemenea, aceeași soartă și, în cele din urmă, a fost întrerupt. Din păcate, nu am putut’nu găsești alte repertorii care găzduiesc FTV.

După ce depozitul Fusion a fost eliminat, toate suplimentele găzduite de TVADDONS au fost fie întrerupte, fie mutate în alte depozite. Cunoscutul supliment FilmOn TV sau FTV a suferit, de asemenea, aceeași soartă și, în cele din urmă, a fost întrerupt. Din păcate, nu am putut’nu găsești alte repertorii care găzduiesc FTV.

Anime-IPTV

Actualizare decembrie 2023: Suplimentul Anime-IPTV a fost destul de popular în primele zile. A apărut odată cu combinația și colaborarea mai multor suplimente anime diferite. Cu toate acestea, deoarece există atât de multe opțiuni disponibile deja pentru vizionarea Anime, extensia pare să nu fi primit suficientă atenție. Din păcate, suplimentul nu mai este disponibil în niciun depozit.

Anime-IPTV a luat ființă odată cu combinația și colaborarea mai multor suplimente anime diferite. Funcția sa unică este ușor de navigat, în ciuda faptului că opțiunile sale de meniu nu sunt în engleză. Puteți găsi în continuare orice videoclip făcând clic pe pictograma de căutare.

Este posibil să găsiți câteva link-uri proaste din când în când, dar având în vedere calitatea și disponibilitatea videoclipurilor, Anime-IPTV bate multe suplimente Kodi..

Alte cele mai bune suplimente Kodi care au încetat funcționarea

 1. Dojo Streams
 2. t.f.a
 3. Viteză
 4. Secerător
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV CONTRA
 10. VidTime
 11. plex
 12. Instalator suplimentar

Înfășurarea lucrurilor

Ne așteptăm să aveți o experiență Kodi de nituire cu aceste 100 de cele mai bune suplimente Kodi. Ne-a luat foarte mult timp alcătuind această listă și testând fiecare extensie. Dacă aveți întrebări / întrebări, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. Cel mai important, nu ezitați să împărtășiți articolul cu prietenii / membrii familiei. Fiți informați că înainte de a descărca suplimente kodi terțe părți, asigurați-vă că’am lucrat cel mai rapid serviciu VPN pentru a preveni orice fel de atacuri cibernetice. Aflați mai multe despre care sunt serviciile ieftine VPN pe care le puteți obține cu ușurință.

Urmăriți-ne pe Twitter și rămâneți la curent.

Urmăriți pe @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 de cele mai bune Kodi Addons pentru filme și emisiuni TV live (Lista testată și verificată pentru 2023)

  Căutați cea mai bună listă Kodi Addons din 2023? Dacă da, atunci sunteți la locul potrivit. Cunoaștem disperarea utilizatorilor, când vine vorba…

 • 100 de cele mai bune Kodi Addons pentru filme și emisiuni TV live (Lista testată și verificată pentru 2023)

  Căutați cea mai bună listă Kodi Addons din 2023? Dacă da, atunci sunteți la locul potrivit. Cunoaștem disperarea utilizatorilor, când vine vorba…

 • 100 de cele mai bune Kodi Addons pentru filme și emisiuni TV live (Lista testată și verificată pentru 2023)

  Căutați cea mai bună listă Kodi Addons din 2023? Dacă da, atunci sunteți la locul potrivit. Cunoaștem disperarea utilizatorilor, când vine vorba…

 • 100 de cele mai bune Kodi Addons pentru filme și emisiuni TV live (Lista testată și verificată pentru 2023)

  Căutați cea mai bună listă Kodi Addons din 2023? Dacă da, atunci sunteți la locul potrivit. Cunoaștem disperarea utilizatorilor, când vine vorba…

 • 100 de cele mai bune Kodi Addons pentru filme și emisiuni TV live (Lista testată și verificată pentru 2023)

  Căutați cea mai bună listă Kodi Addons din 2023? Dacă da, atunci sunteți la locul potrivit. Cunoaștem disperarea utilizatorilor, când vine vorba…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me