100 beste Kodi-add-ons voor films en live tv-shows (getest en geverifieerde lijst voor 2023)

Bent u op zoek naar de beste Kodi-lijst met add-ons van 2023? Zo ja, dan bent u aan het juiste adres. We kennen de wanhoop van gebruikers bij het installeren van de juiste add-ons.

Om deze reden hebben we een ultieme gids voor de beste Kodi-add-ons gemaakt die de beste streaming inhoud levert (films, tekenfilms, muziek, tv-shows, sport, documentaires).

Om het volledige potentieel van Kodi en zijn add-ons te ontgrendelen, hebt u echter een betrouwbare VPN-service nodig om u te beschermen tegen jagers op inbreuk op auteursrechten bij het streamen van illegale inhoud.

Hier zijn enkele goedkope opties, waaronder raad ik PureVPN aan als de beste, omdat het begint bij een minimale $ 1,99 / maand. volgens een abonnement van 1 jaar, terwijl het aanbieden van een uitgebreide service.

Experts en enthousiastelingen raden aan om een ​​betrouwbare VPN-service te gebruiken om illegale inhoud op Kodi te streamen. Het helpt bij het veilig en anoniem blijven van DMCA-kennisgevingen, terwijl het toegang heeft tot auteursrechtelijk beschermd materiaal, door uw activiteiten verborgen te houden.
.Beveilig uw Kodi-activiteiten! &# 55357;&# 56832;

Contents

100% beste Kodi-add-ons voor 2023

 1. Lijst met beste Kodi-add-ons voor 2023
 2. Beste Kodi-add-ons voor films
 3. Top Beste Kodi-add-ons voor sport
 4. Beste Kodi-add-ons voor live tv-shows
 5. Beste Kodi-extensies / add-ons voor video’s
 6. Beste Kodi-add-ons voor Firestick
 7. Beste Kodi-add-ons voor PPV
 8. Populaire muziek Kodi-add-ons
 9. Beste Android Kodi-add-ons
 10. Fitness en gezondheid Workout Kodi Add-on lijst
 11. Top Geo beperkte add-ons
 12. Beste weer Kodi Addons

De lijst wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u verouderde extensies kunt vervangen door de nieuwste. Zodra u deze add-ons gaat gebruiken, garanderen wij dat uw film- / entertainmentervaring een geheel nieuw niveau zal bereiken. Dus, zonder verder gedoe, laten we eens kijken naar de 100 beste Kodi-add-ons die u zeker moet INSTALLEREN!

Beste Kodi-add-ons voor 2023

Er zijn veel Kodi-add-ons van verschillende categorieën. Maar we zullen u helpen de beste Kodi-add-on voor u te vinden.

* Hieronder worden de Kodi-add-ons weergegeven die grondig zijn getest en perfect werken voor 2023.

 1. Verbond
 2. Exodus
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Neptunus stijgt
 6. Genesis herboren
 7. Gurzil
 8. Placenta
 9. Inval
 10. Poseidon

Nieuwe Kodi-add-ons

Kodi geniet van een enorme aanhang van snijders en ontwikkelaars, wat heeft geleid tot zijn enorme reputatie in de wereld van gratis entertainment. Als zodanig zijn er veel nieuwe add-ons die constant hun weg naar de markt vinden, maar vanwege de enorme hoeveelheid opties – sommige die echt opvallen – kunnen zij buitenspel worden gezet. In het licht hiervan hebben we een lijst gemaakt van alle hit Kodi-add-ons in de recente. We hopen dat u iets vindt dat het beste past bij uw entertainmentbehoeften en -vereisten. Adios!

Toont beweging

De geheel nieuwe Shows Motion is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke add-on voor al uw entertainmentbehoeften. Het biedt alles, van klassiekers tot de nieuwste releases om van te genieten. Het beste van alles: u ontvangt kwaliteitsstreams die u op grote schermen kunt bekijken. Tegelijkertijd kunt u zelfs middelmatige kijklinks vinden voor films die nog steeds beschikbaar zijn in theaters, zodat u uw vrienden en familieleden op de hoogte kunt houden van hits. U kunt de add-on downloaden van de Pure Repository, die beschikbaar is in de beroemde BLAMO: http://repo.mrblamo.xyz

nieuwe Kodi-add-ons

MediaSet 

hoe video mediaset add-on op Kodi toe te voegen

Video-mediaset toevoegen aan Kodi in 4 stappen

Hier is wat te doen om Mediaset op XBMC te installeren:

 1. Klik vanuit uw Startscherm op Add-Ons>Add-on browsericoon >Installeer fromZip-bestand.
 2. Selecteer het Mediaset plug-in Zip-bestand (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. U krijgt de bevestiging voor het succesvol installeren van Video Mediaset.
 4. Video Mediaset zou nu in uw Video Add-ons-sectie moeten staan.

Ik zal het ten zeerste aanbevelen om de tweede methode te gebruiken en de Android Abarepository niet te gebruiken, omdat deze meerdere functionaliteitsproblemen heeft. Ik probeerde het ook te installeren, maar kreeg uiteindelijk problemen met het installeren van Mediaset.

Onzelfzuchtig Lit

De Selfless Lit van Altruistic is een nieuwe Kodi-extensie die ongelooflijk nuttig blijkt te zijn, vooral als het gaat om het bekijken van je favoriete inhoud. U hebt drie categorieën bij het openen van de add-on: films, tv-shows en live tv. Zodra u een categorie selecteert, ontvangt u tal van suggesties in de vorm van subcategorieën, waardoor u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Er is zelfs een zoekfunctie voor maximaal gemak tijdens het navigeren. U kunt de add-on downloaden van de Bookmark Lite Repository: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi-add-on

TV koning

Nog een toevoeging in de lijst met add-ons voor films / tv-programma’s, de gloednieuwe TV King by, is een geweldige optie om toegang te krijgen tot een enorme database met titels in alle genres. De add-on onderscheidt zich van de concurrentie door een functie toe te voegen waarmee gebruikers zelfs de films kunnen zien die recent beschikbaar zijn in Theaters. Op gelukkige dagen vindt u misschien zelfs een HD-camprint. Voor andere releases kunt u er zeker van zijn dat u een selectie vindt in kwaliteiten zoals 420p, 720p en 1080p. U kunt de add-on downloaden van de TV King Repository: http://tvking.online/repo.

TV King Kodi-add-on

Phoenix Reborn IPTV

Op het eerste gezicht denk je misschien aan de Phoenix Reborn-add-on, als een verbeterde versie voor de slagvork met dezelfde naam. Dit moet echter niet worden verward met eerdere versies, omdat deze extensie puur is bedoeld voor het leveren van streams voor IPTV. De ontwikkelaar heeft heel hard geprobeerd om het precies te laten lijken op Phoenix, het enige probleem: de taal is ingesteld op Kroatisch. De kanaalselectie maakt het echter gemakkelijker om te navigeren. U kunt de add-on downloaden van de Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV Kodi-add-on

Nevena Cinema

Nog een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken add-on in de lijst met nieuwe extensies, de Nevena Cinema is perfect voor het bekijken van gratis films, tv-shows, live tv, live sport en zelfs kinderboxset. Het heeft een zoekfunctie waarmee je films en tv-programma’s kunt vinden op basis van de namen van acteurs en actrices. Er is zelfs een ander gedeelte dat 24/7 heet, waar je video’s kunt vinden uit verschillende genres: inclusief animatie, horror, actie, komedie en de lijst gaat maar door. U kunt de add-on in de Tojelako Repo hier vinden: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena cinema Kodi-add-on

Uranus

Beschikbaar op de Blamo Repository, klinkt Uranus misschien een beetje ongepast (of misschien zijn we het alleen, haha), maar het heeft ongetwijfeld zijn reputatie verdiend als een van de beste nieuwste add-ons voor Kodi. Wat de extensie onderscheidt van de concurrentie, is de mogelijkheid om gebruikers een Trakt-inlogoptie te verlenen. Het toevoegen van uw premium Trakt-account biedt meer variatie in de beschikbare inhoud en betere videokwaliteit, zonder problemen met bufferen / streamen.

Uranus kodi addon

Exodus ITA

Net als de Phoenix Reborn IPTV, heeft de Exodus ITA geen links naar de originele vork, maar kan het worden bestempeld als een betrouwbare replica. Het enige verschil dat u naast films en tv-programma’s ook kunt genieten van live televisie. De add-on is echter alleen beschikbaar in het Italiaans, wat het moeilijk kan maken als u geen native speaker bent. Als u de instellingen wilt wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de add-on, gaat u naar instellingen en onder de “Algemeen” tab, verplaats de taal naar Engels. U kunt het .zip-bestand voor de add-on hier downloaden: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Sport Matrix

Als u op zoek bent naar een nieuwe add-on voor Sports, wilt u deze misschien eens proberen. De add-on is echt opmerkelijk en biedt een soepel ontwerp en eenvoudige lay-out, die zelfs PPV-evenementen weergeeft waarvan u kunt genieten. Deze omvatten live evenementen van Worstelen, Boksen, UFC, Voetbal en nog veel meer. Als je AceStream hebt geïnstalleerd, kun je zelfs een boost krijgen in bronnen voor veel sportkanalen. Om de add-on te downloaden, moet u de Pure Repo installeren die u in Blamo vindt: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix Kodi-add-on

Wereldwijde Tec AIO

Een van de beste allrounder Kodi-add-ons die pas onlangs zijn weg heeft gevonden in de markt van extensies, Global Tec ALO is perfect voor al uw entertainmentbehoeften. Je hebt zeven verschillende categorieën om uit te kiezen, waaronder Comedy, Kids Hub, 24/7 Live TV, Muziek, Anime, Documentaires, tv-shows, films en meer. Als al het andere faalt, bekijk dan Global Tec voor het bekijken van je favoriete inhoud. U kunt de add-on installeren vanuit Star Trec Repo in GenTec: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi addon

Gewoon sporten

Een eenvoudige maar zeer nuttige creatie om aan al uw sportieve behoeften te voldoen, de add-on Just Sports Kodi biedt heel het comfort bij het streamen van uw favoriete kanalen, of het nu gerelateerd is aan voetbal, worstelen, racen, boksen of iets anders. Bij het openen van de add-on moet u in feite kiezen uit twee opties: OneClick en Multilink. De eerste brengt het beste van Sport TV-zenders, terwijl de laatste je de volledige lijst met zenders van over de hele wereld geeft. U kunt de add-on downloaden van de UKodi1 Repo.

Just Sports Kodi-add-on

Vuur kat

Nog een toevoeging aan de lijst met add-ons voor films / tv-programma’s, de nieuwe Firecat-add-on is een uitstekende keuze voor uw entertainmentbehoeften. Naast het aanbieden van je HD-streams van muziekvideo’s, documentaires, tv-shows, films, heb je zelfs een live tv-sectie, zodat je je favoriete reality tv-afleveringen en ochtend-tv niet mist. Als u de add-on wilt downloaden, installeert u de UKodi1 Repository of downloadt u de .zip-bestanden hier: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat Kodi-add-on

Wijnoogst

Net als zijn naam is Vintage een stijlvolle add-on, die net dat beetje extra doet om zowel de oudjes als de nieuwkomers iets te bieden. De extensie geeft gebruikers toegang tot films, tv-shows, chatprogramma’s en spelshows, helemaal van de jaren 1930 tot 2023. Het beste van alles: u ontvangt uitstekende kwaliteit streams, die de hele film-kijkervaring nog verbazingwekkender maken . Om de add-on te downloaden, moet u installeren “Mijn Razer” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage Kodi-add-on

Nagesynchroniseerde anime

Voor al je anime-liefhebbers die geen betrouwbare bron kunnen vinden voor het bekijken van je favoriete animatiefilms / tv-shows of manga-reworks – misschien wil je Dubbed Anime bekijken. De site is bedoeld voor het aanbieden van alle inhoud met betrekking tot anime. Je kunt je favoriete vinden op genreselectie, de zoekfunctie of de nieuwste afleveringen. Er zijn ook categorieën beschikbaar in de vorm van verschillende genres. U kunt de add-on installeren vanuit de Blamo Repository.

Nagesynchroniseerde Anime Kodi-add-on

Herhaling’s R Us

Hoewel een nieuwe add-on, Replay’s R US is erin geslaagd om behoorlijk de hype op de markt te krijgen, vooral tijdens de afgelopen paar maanden – dankzij de UFC-waanzin, Common Wealth Games, WrestleMania 34 en natuurlijk nu FIFA. Met deze add-on kunt u er zeker van zijn livestreams van alle sporten te vinden, samen met geldige / werkende links naar herhalingen en hoogtepunten. Als u de add-on wilt installeren, moet u de GenTec Repo downloaden: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Speelt R Us kodi-addon af

Ligstoel

Een pluim voor sommige van deze externe ontwikkelaars op Kodi voor het selecteren van enkele van de lamste maar toch aantrekkelijke namen in de geschiedenis. Ik bedoel, wat is daar aan de hand? Ligstoel? Haha klinkt hilarisch, maar is eigenlijk best handig. De add-on is een krachtige alleskunner voor al uw entertainmentbehoeften, van films, tv-shows, sport, live tv, podcasts, gaming en meer. Het biedt zelfs een aantal opmerkelijke kwaliteitsstreams voor kijkers, waardoor de sympathie verder wordt verbeterd. U kunt de add-on downloaden van de heer en mevrouw Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Ligstoel Kodi Addon

De Kratos

Nog een geweldige add-on voor het bekijken van je favoriete films / tv-programma’s, Kratos dankt zijn naam misschien aan het mythologische karakter, ook bekend als de “Geest van Sparta”, maar het is eigenlijk heel luchthartig en down to earth, waardoor cord-cutters zoals wij onze favoriete inhoud kunnen vinden – zonder de moeite en het gedoe. Het beste van alles: de add-on heeft zelfs een “Spotlight” categorie, met de nieuwste hits in films die wereldwijd trending zijn. U kunt de add-on downloaden van de UKodi1 Repository.

De Kodi-addon van Kratos

Mad House Classics

Zoals de naam al aangeeft, is Mad House Classics toegewijd aan het leveren van films en tv-shows voor het tijdperk van onze voorouders. Het is een perfecte keuze voor ons millennial generation, die op zoek zijn naar boeiende inhoud van de jaren 50 tot 90. Mad House Classics deelt soortgelijke eigenschappen als de Vintage-add-on en dient als een goed alternatief voor de ouwe in jou, en neemt afscheid van alle CGI-effecten die we vandaag in de industrie zien. Installeer de Mad House Repo om de add-on te krijgen: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics Kodi-add-on

Beste Kodi-add-ons voor films

Als je een introverte bent die dol is op films kijken in je vrije tijd, dan moet Kodi absoluut een zegen lijken. De extensies van derden die beschikbaar zijn om te downloaden, geven toegang tot een enorme database met inhoud, zodat u de nieuwste releases, klassieke films en volledige franchises niet mist. Raadpleeg de onderstaande lijst met de beste Kodi-add-ons voor films voor meer informatie:

Experts en enthousiastelingen raden aan om de beste Kodi VPN-service te gebruiken om op Kodi te streamen. Een VPN helpt bij het veilig en anoniem blijven van DMCA-kennisgevingen en andere auteursrechtwetten bij toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal. Kodi VPN

Netflix-add-on

Geniet van het gebruik van NetfliXBMC op Kodi LEIA

 1. Open de Kodi LEIA-app en klik op “Uitrusting” icoon.
 2. Klik in de lijst met instellingen op “Bestandsbeheer”.
 3. Scroll naar beneden en selecteer “Bron toevoegen”.
 4. Dubbelklik op “Geen” en voer https://www.alelec.net/kodi in de URL-balk in.
 5. Geef de mediabron een naam (d.w.z. Alelec Repo) en klik op “OK”.
 6. Keer terug naar het hoofdmenu van Kodi en selecteer “Add-ons”.
 7. Klik in de linkerbovenhoek op “Pakket” symbool.
 8. Scroll naar beneden en selecteer “Installeren vanuit zipbestand”.
 9. Klik op de mediabron die u eerder hebt toegevoegd: Alelec Repo.
 10. Blader naar beneden en selecteer de “repository.alelec.zip” het dossier.
 11. Keer terug naar het vorige menu en selecteer “Installeren vanuit repository”.
 12. Selecteer de Alelec Kodi Repo.
 13. Ga naar “Video-add-ons”.
 14. kiezen “NetfliXBMC”.
 15. Druk op de “Installeren” knop.
 16. Geniet van het gebruik van NetfliXBMC op Kodi LEIA.

Placenta

De Placenta is een solide vervanger van de Exodus-, Covenant-, Elysium- en Genesis-vorken en maakt deel uit van hetzelfde werk, met hetzelfde ontwerp en dezelfde vooruitzichten. Hoewel nieuw, heeft de add-on al een sterke reputatie ontwikkeld, dankzij de naadloze streaming en de lijst met films / tv-programma’s van hoge kwaliteit. Je hebt zelfs een zoekfunctie beschikbaar om direct toegang te krijgen tot je favorieten. U kunt de extensie krijgen van de Blamo Repository: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta Kodi-addon

UniverseHD

Net als andere add-ons in de lijst, biedt UniverseHD Add-on een behoorlijk betrouwbare extensie voor het bekijken van HD-films en tv-programma’s. Het enige verschil is dat het zijn database met titels uitbreidt naar Bollywood-films. Tegelijkertijd heb je een extra categorie 3D-films, die je kunt spelen als je een 3D-ondersteunde tv en een bril hebt. Het installeren van de add-on vereist geen rocket science, en u kunt vinden op de Universe (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Universum HD Kodi-add-on

Oculus

De Oculus-add-on is misschien niet zo aantrekkelijk op het eerste gezicht, maar net als vele andere extensies, gebruikt deze dezelfde look en hetzelfde ontwerp met een aantrekkelijk beeld als achtergrond. Het biedt gebruikers een enorme lijst met films en tv-programma’s om naar te kijken om uw entertainment-uren te verlengen en ervoor te zorgen dat uw weekends nooit saai worden. Titels zijn onderverdeeld in populaire en best beoordeelde secties. Voor het installeren van de add-on moet u de handelsmerkrepository gebruiken: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Gouden eeuw

Golden Age, vergelijkbaar met Vintage en Mad House Classics, is gewijd aan het brengen van klassieke films uit verschillende categorieën, waaronder Horror, Drama, Comedy, Adventure, Action, Thriller en nog veel meer. Je kunt zelfs titels vinden die dateren uit de vroege jaren 1920 in goede videokwaliteit (zwart-wit natuurlijk). Het downloaden van de extensie is ook relatief eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de Zero Tolerance Repository te laden vanaf dit URL-adres: http://repozip.zerotolerance.gq/

Golden Age Kodi-add-on

Verlossing

Redemption is al geruime tijd op de markt van add-ons. De ontwikkelaars van de extensie hebben echter onlangs een nieuwe update geïntroduceerd, die de kijkervaring van de add-on voor films verder heeft verbeterd, vandaar dat het vermelden een must is. Van nieuwe releases in HD-kwaliteit tot titels in 4K en 3D-kwaliteit, alles is beschikbaar in films en tv-shows. U kunt de add-on downloaden van de Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Redemption kodi addon

digibox

Digi Box klinkt misschien als iets uit de cartoon Digimon, maar het is in werkelijkheid gewoon een veelvoorkomende add-on voor films en tv-programma’s, die u veel media-inhoud biedt om VRIJ en handig te bekijken. Net als bij andere extensies, kunt u kiezen uit verschillende genres.

DigiBox Kodi-add-on

Exodus

Exodus is een geweldige keuze voor het bekijken van films en tv-programma’s. Het heeft een aantrekkelijke gebruikersinterface die correleert met Netflix. U kunt in de films zoeken met meerdere zoektermen. Als u problemen ondervindt bij het installeren van de add-on of een foutmelding krijgt die niet werkt, lees dan hier onze gids.

  Online Oyunlarda Gecikmeyi Azaltma

Beste Kodi-add-ons voor films

Update 2023: Na het afsluiten van topmedia-opslagplaatsen zoals Fusion en Colossal, zijn er tal van gevallen geweest waarin bepaalde add-ons verschoven naar andere bronnen. Hoewel Exodus officieel is afgesloten, kunnen veel gebruikers nog steeds genieten van het gebruik van de add-on van de “Kodi Israel Repo”.

Het enige dat u hoeft te doen, is de volgende mediabron http://kdil.co/repo/ in te voeren. Herkend als “Kodi Israël”, de repository beschikt over de nieuwste versie van de Exodus-add-on, samen met een enorme lijst met andere extensies. Dit zorgt ervoor dat u tijdens de installatie geen problemen ondervindt.

1 kanaal

1Channel behoort tot de beste Kodi-add-ons voor het bekijken van spannende films / tv-shows. Het stelt gebruikers zelfs in staat om naar muziek te luisteren, met een enorme bibliotheek die bestaat uit oude / nieuwe beroemde liedjes. Om de add-on te downloaden, installeert u de repository van Kodi Israel en zoekt u naar “PrimeWire”.

1 kanaal Kodi addon

Verbond

Het oorspronkelijke convenant is gesloten, wat een alternatief was voor de Exodus-add-on, maar er is een exact alternatief beschikbaar. Het is een complete replica van de vork en biedt een probleemloze oplossing voor het opnieuw bekijken van live kanalen, tv-shows en films. De extensie was eerder beschikbaar op de Colossus Repo. Nadat het is afgesloten, kunt u het nu installeren vanuit Kodi Israel.

Verbond Kodi-addon

Download de FANTASTIC add-on (dit is een idem van Covenant) van de Firestick Plusman Repo door de onderstaande stappen te volgen:

 1. Lancering de Kodi Krypton-applicatie en Gaan naar “instellingen”
 2. Uit de lijst met opties, Klik Aan “Bestandsbeheer”
 3. Rol naar beneden en Klik op de “Add-Source” optie
 4. kiezen “Geen” en invoeren: http://fspmkodi.com
 5. Naam de mediabron “Firestick Plusman” en druk op OK
 6. Uit het hoofdmenu, Gaan add-ons en Klik op de “Pakket” symbool
 7. kiezen de “Installeren vanuit zipbestand” optie en Klik op Firestick Plusman
 8. Er wordt een nieuw venster geopend. Klik Aan “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Wacht om de repository succesvol te installeren en terug te brengen “Installeren vanuit repository” menu
 10. Vind FANTASTISCH in de categorie video-add-ons en druk op de installatieknop
 11. Genieten nogmaals kijken naar gratis films / tv-programma’s!

GURZIL

Deze nieuwe add-on is beschikbaar in de Smash Repository. Het is een alternatief voor de Exodus-extensie, na de add-on Covenant. Het heeft een enorme lijst met films en tv-programma’s die kunnen worden gestreamd. Het heeft dezelfde lay-out als Exodus, alleen met een paar kleine variaties en stijlwijzigingen. De link voor streams is ook redelijk goed. Ze werken goed en blijven consistent bij het leveren van inhoud.

GURZIL kodi addon

Exodus

exodus kodi verdwenen

 1. Open Kodi en Klik op de “Uitrusting” pictogram om naar Instellingen te navigeren.
 2. Selecteer in de lijst met configuratie-instellingen “Bestandsbeheer”.
 3. Rol omlaag in de linkerkolom en Klik op de “Bron toevoegen” optie.
 4. Dubbelklik op Geen om de URL voor de mediabron in te voeren, bijvoorbeeld http://kdil.co/repo
 5. Naam de mediabron “Kodi Israël” en raken de OK knop.
 6. terugkeer naar het hoofdmenu en navigeren naar “Add-ons”.  Klik op de “Pakket” symbool in de linkerbovenhoek van de pagina.
 7. Uit de lijst met opties, navigeren naar “Installeren vanuit zipbestand”.
 8. Vind de mediabron die u eerder hebt toegevoegd, d.w.z. Kodi Israel.
 9. Klik de OK-knop aan “Kodil.zip” om het installatieproces van de repository te starten.
 10. Wacht om het download- en installatieproces te voltooien. U krijgt een melding te zien.
 11. Navigeren naar de “Installeren vanuit Repository” menu en Klik op de Kodi Israel Repository.
 12. Hoofd naar de “Video-add-ons” sectie.
 13. Rol naar beneden totdat je de “Exodus” toevoeging.
 14. druk op de installatieknop.
 15. Wacht op de “Add-on geïnstalleerd” kennisgeving.
 16. U hebt nu toegang “Exodus” uit de categorie Video-add-ons!

zouten

Stream All The Sources (afgekort als SALTS) is een betrouwbare Kodi-add-on waarmee gebruikers kunnen streamen vanuit een enorme database met films / tv-programma’s. Gebruikers die een betaald Trakt-account hebben, kunnen zelfs toegang krijgen tot een bredere categorie genres. Hoewel het niet nodig is, biedt synchronisatie met Trakt je veel betere weergaveopties. U kunt de extensie installeren vanuit de Kodi Israel Repository.

zouten kodi addon

Bennu

Als u op zoek bent naar een solide vervanging van de hit Phoenix-add-on, is er geen betere optie dan Bennu. Het is een nieuwe iteratie voor de shutdown-extensie, waarbij links van honderden verschillende hosts worden samengevoegd om inhoud van hoge kwaliteit te leveren die gebruikers kunnen genieten. U kunt zelfs toegang krijgen tot enkele officiële Live TV-zenders, die legaal zijn om te bekijken als u een abonnement hebt. De extensie is beschikbaar in de Super, Kodi Israel en Colossus repositories.

bennu kodi addon

MetalliQ

MetalliQ is beschikbaar op de Noobs and Nerds Repository en is de voorkeurskeuze voor binge watchers en filmliefhebbers. De extensie beschikt over een indrukwekkende mediabibliotheek met klassiekers, meest bekeken, populaire, nieuwste en beste films. Bovendien geeft de add-on zelfs toegang tot tv-shows en muziek voor premium entertainment.

MetalliQ Kodi-add-on

Fantastisch

Met het constant afsluiten en opnieuw verschijnen van hit-add-ons zoals Bennu, Colossus, Exodus en Covenant, is bijna iedereen in het Kodisphere in paniek geraakt. In omstandigheden, een van de bovenstaande stopt met werken, is er een zeer in aanmerking komende en verbazingwekkende vervanging beschikbaar. Download de FANTASTIC add-on (dit is een idem van Covenant) van de Firestick Plusman Repo.

Beste Kodi-add-ons voor live tv

Als je springt op de koord-snijdende bandwagon, moet je je afvragen: “hoe je live tv kunt kijken zonder kabel?” Wees niet bang, want het verlaten van een televisie-abonnement betekent niet dat je de voordelen van tv-entertainment opgeeft. Hier zijn enkele van de beste Kodi-add-ons die u kunt installeren om te genieten van Live TV:

USTVNow

USTVNow biedt een uitstekende service op het gebied van entertainment. Het biedt minder kanalen in high-definition kwaliteit. Om te beginnen, moet u zich abonneren op de officiële website van USTVNow. Lees deze gids voor de installatiehandleiding en hoe u USTVNow kunt bekijken. Ga naar http://kdil.co/repo voor de nieuwste download.

beste Kodi-add-ons voor live tv

Radix

De add-on is beschikbaar op de Radix Repo en is een alleskunner voor inhoud. Naast toegang tot een enorme lijst met films / tv-programma’s, hebt u ook toegang tot livestreams voor nieuws en entertainment. Dit betekent dat je kunt vergeten dat je je favoriete sportevenementen mist, omdat je zelfs toegang hebt tot BBC, NBC, CBC en alle beroemde omroepen.

radix kodi addon

cCloud TV

Ongetwijfeld is de add-on cCloud TV de beste keuze voor de meeste gebruikers die willen genieten van LIVE TV op het platform. Het biedt nieuws, sport, evenementen en een enorme bibliotheek met kanalen van over de hele wereld om van te genieten. Je kunt de nieuwste versie downloaden van Kodi Israel.

Weet je dat je de hele EPL Live zonder problemen op cCloud TV Kodi kunt vangen?

cCloud TV kodi-add-on

CNN 

Als je nooit meer één uitzending wilt missen, lees dan deze gids om te leren hoe je CNN op Kodi kunt bekijken.

 1. lik op de “Uitrusting” Symbool voor het openen van het instellingenmenu.
 2. kiezen “Bestandsbeheer” uit de lijst met opties.
 3. Klik op “Bron toevoegen”.
 4. Typ http://www.goodfellasteam.com/Repository in de URL-balk en geef de mediabron een naam “GoodFellas”.
 5. Keer terug naar het startscherm > Add-ons > Pakket symbool.
 6. Selecteer de “Installeren vanuit zipbestand” tab.
 7. Zoek en selecteer de GoodFellas-mediabron.
 8. Dubbelklik op het bestand repository.goodfellas.zip
 9. Keer terug naar de vorige pagina en selecteer “Installeren vanuit Repository”.
 10. Download en installeer Goodfellas 2.0 vanuit de repository voor video-add-ons.
 11. Na installatie opent u Goodfellas 2.0 en selecteert u VS-kanalen.
 12. Blader naar beneden en selecteer CNN HD.
 13. Geniet van het kijken naar CNN live op Kodi V17 (Krypton)!

Halow Live TV

Deze mega Kodi-add-on is er snel in geslaagd om behoorlijk wat reputatie online te genereren, omdat het mensen in staat stelt live-tv te kijken over de hele wereld in meerdere categorieën. De ontwikkelaars van Halow zijn ook erg actief op Twitter, waardoor je op de hoogte blijft van de nieuwste toevoegingen en functies.

Halow Live TV Kodi-add-on

iPlayer WWW

De iPlayer WWW-add-on biedt u een enorm scala aan categorieën, waaronder hoogtepunten, live radio / tv, programmalijsten, categorieën, een zoekfunctie, rode knopfunctie & meer. De add-on is beschikbaar in de Kodi Add-on repository die standaard beschikbaar is in elke Kodi media center-versie.

iPlayer WWW Kodi-add-on

Ultra IPTV

Gemaakt en beschikbaar op Cazlo, de Ultra IPTV is de beste keuze voor het streamen van live-tv overal en altijd. De extensie geeft je toegang tot live sport, evenementen, nieuwskanalen en PPV-evenementen over de hele wereld, schrapen van verschillende IPTV-bronnen online.

Ultra IPTV Kodi-add-on

Mobdina

Mobdina is een andere topkeuze voor het kijken naar live televisie. Het biedt u de mogelijkheid om te genieten van IPTV uit de VS, het VK en Mexico. Tegelijkertijd hebt u verschillende secties voor toegang tot Live Sports, tv-shows, films en muziek. U kunt de add-on downloaden van Play-on Monkey of Kodi Israel.

Mobdina Kodi-add-on

Beste Kodi-add-ons voor video’s

In de afgelopen jaren is de productie van tv-programma’s toegenomen, waarbij veel regisseurs / producenten hard werkten om epische franchises te maken die niet alleen verslavend maar ook ongelooflijk interessant zijn om te bekijken. Mensen zoals wij, kunnen gewoon niet binge kijken met dergelijke kwaliteitsinhoud online beschikbaar. Als u toegang wilt tot hetzelfde, raadpleeg dan de onderstaande lijst met de beste Kodi-add-ons voor tv-programma’s:

Flixanity

Flixanity is een nieuwkomer op het gebied van Kodi-entertainment. Het beschikt over een enorme database met klassieke films tot de nieuwste films, terwijl gebruikers direct naar nieuwe afleveringen kunnen zoeken. Je kunt de nieuwste versie van de extensie krijgen van de repertoire van Kodi Israel.

Beste Kodi-add-ons voor tv-shows

UK Turk afspeellijsten

Alle Kodi-liefhebbers moeten deze prachtige add-on kennen. Britse afspeellijsten in Turk bieden een breed scala aan populaire tv-shows, waaronder tekenfilms en documentaires. Het is de beste keuze voor het binge-kijken van je favoriete serie, omdat de extensie een enorme bibliotheek met content heeft! Je kunt het downloaden van http://kdil.co/repo.

UK Turk Afspeellijsten Kodi Addon

Nemesis

De Nemesis is beschikbaar op de repositories van Kodi Israel en Stream Army en is een relatief nieuwe add-on voor het bekijken van je favoriete entertainment. Het beschikt over een enorme verzameling films / tv-shows om VRIJ te kijken, terwijl je ook toegang hebt tot live tv. U kunt ook luchtverkeersleiding, politie-scannerfeeds streamen en muziekbestanden / audioboeken afspelen.

Nemesis kodi addon

Quasar

Quasar is een andere topkeuze voor het benutten van entertainment. De add-on biedt hoogwaardige en snelle streams van uw favoriete films / tv-programma’s, terwijl informatie rechtstreeks van IMDB wordt opgehaald. Het maakt gebruik van torrenting voor het vinden van inhoud. U kunt de add-on installeren vanuit de repertoire van Kodi Israel.

Quasar Kodi-add-on

Bubbles

De add-on Bubbles Kodi maakt gebruik van een nieuwe aanpak voor filmstreaming en integreert streamingdiensten voor maximaal entertainment. Via webscraping vindt u enkele van de beste kwaliteiten voor uw favoriete films / tv-programma’s. U kunt de add-on installeren vanuit Bubbles Repo.

Bubbles kodi addon

GAIA

Gaia is beschikbaar via de Dimitrology-repo en is de nieuwe versie van de Bubbles-add-on. Het biedt een enorme selectie films, tv-shows, documentaires, korte films, kindercartoons en andere tools. Het beste van alles: de extensie beschikt over een eenvoudig te gebruiken interface en biedt zelfs integratie met streamingdiensten zoals Real Debrid.

Gaia Kodi-add-on

Beste Kodi-add-ons voor sport

Het laatste wat je nodig hebt, is vergeten het ticket voor je favoriete sporten te kopen of geen toegang hebben tot streams voor een doorlopend PPV-evenement. Dit is waar Kodi-add-ons komen om gebruikers de mogelijkheid te bieden live sport te streamen vanuit hun luie stoel. Als je je favoriete Live Sports GRATIS wilt bekijken, bekijk dan deze add-ons hieronder:

NFL Game Pass Kodi-add-on

Helaas kunt u de NFL Game Pass Kodi-add-on niet gebruiken zonder een abonnement te kopen. Als je onbeperkte inhoud wilt ontgrendelen om je favoriete wedstrijden te bekijken, inzicht te krijgen in topspelers en toonaangevende teams te analyseren, moet je $ 124,00 betalen.

Add-on van derden “Elektra Vault” Installatie

Hoe NFL te bekijken op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi en klik op het tandwielvormige pictogram (Instellingen)
 2. kiezen “Bestandsbeheer” en dubbelklik vervolgens op “Bron toevoegen”
 3. Er verschijnt een vak, klik “Geen” voor het toevoegen van de URL
 4. Voer de Supremacy Repository-URL in: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Keer terug naar het startscherm, klik op add-ons en vervolgens op “Pakket” symbool
 6. Selecteer de “Installeren vanuit zipbestand” optie en vind “Suprematie”
 7. Klik op “repository.supremacy-1.2.zip” en wacht tot de add-on is geïnstalleerd
 8. Keer terug naar het startscherm, klik op add-ons en vervolgens op “Pakket” symbool
 9. kiezen “Installeren vanuit Repository” en kies de “Supremacy Repository”
 10. Ga de “Video-add-ons” en vind “Elektra Vault”
 11. Druk op de knop Installeren!

Sports Goeroe

Waarschijnlijk een van de beste in de recente lijst met add-ons, de Sports Guru is de perfecte uitbreiding voor het ontmoeten van al uw sport-kijken. Je hebt verschillende categorieën om uit te kiezen, waaronder Boxing Lingerie, Football League, Motorsports, X-Games, UFC, Wrestling, Rugby, MLB, NHL, NBA en Voetbal, terwijl je toegang hebt tot streams voor LIVE-evenementen. Je kunt de add-on krijgen van de Caffeinated Mike’s Repository en moet mogelijk een pincode invoeren om het te gebruiken.

Sports Guru Kodi-add-on

Supremacy Sports

Supremacy Sports n is een nieuwe toevoeging in de lijst met Kodi-add-ons, maar is snel uitgegroeid tot een populaire keuze voor velen die willen genieten van naadloze streaming van verschillende sportevenementen, samen met toegang tot Live PPV-evenementen. Secties omvatten WWE, sportfilms, UKTV Sports, Reddit Soccer Streams, live evenementen, voetbaldocumentaires, BT Sports en Ace Streams. De add-on gebruikt SportsDevil en Plexus aan de achterkant voor live streaming. U kunt de add-on verkrijgen van de Supremacy Repository: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Supremacy Sports kodi addon

Versus

Voor gebruikers die op zoek zijn naar een add-on, waarmee ze toegang hebben tot de nieuwste MMA-gevechten, kunt u overwegen Versus te installeren. De add-on staat bekend om het pekelen van ouderwetse kickboksende actie vanuit uw luie stoel. Met toegang tot herhalingen van eerdere evenementen en de nieuwste PPV-blockbusters is Versus ongetwijfeld een toevluchtsoord voor UFC-liefhebbers.

Tegenover Kodi-add-on

ESPN Kodi-add-on

ESPN Kodi-add-on is een van de beste Kodi-add-ons waarmee u zonder problemen uw favoriete sportevenementen kunt bekijken.

kodi espn3-authenticatie

 1. Open de Kodi-app, selecteer vervolgens Add-ons en klik op het pakketinstallatieprogramma in de linkerbovenhoek.
 2. kiezen “Installeren vanuit Repository”>Kodi Add-on Repository>Video-add-ons.
 3. Klik op “Video-add-ons”, scroll naar beneden naar ‘ESPN 3’ en klik op ‘ESPN 3’.
 4. Klik op installeren.
 5. Wacht enkele ogenblikken om de melding ESPN 3 Add-on ingeschakeld te ontvangen.
 6. Ga naar het Kodi-startscherm en selecteer het tabblad Add-ons aan de linkerkant.
 7. U ziet alle video-add-ons inclusief ESPN 3 die u op uw scherm hebt geïnstalleerd.
 8. Klik op ESPN 3, u moet zich via een kabelaanbieder authenticeren om toegang te krijgen tot premium content.
 9. Na het inloggen bent u slechts een muisklik verwijderd van hoe u ESPN zonder kabel kunt bekijken op Kodi.

Na het volgen van het bovenstaande installatieproces, verwachten we dat je weet hoe je ESPN op respectievelijk Kodi 17.3 kunt bekijken.

Stream Engine

Als u live sportentertainment wilt gebruiken, is er geen betere optie dan Stream Engine. Je kunt alles bekijken, van sport, films en tv-shows. Tegelijkertijd kunt u ook verschillende kanalen bekijken, zoals ESPN, Sky Sports, NBTV en meer. De add-on is beschikbaar op de Kodi Israel-repo.

Beste Kodi-add-ons voor sport

Verstoten

Castaway is een van de snelste add-ons voor sportstreaming, bekend om zijn hoogwaardige inhoud. Beschikbaar op Kodi Israel, stelt het gebruikers in staat om naar Live Sports en TV te kijken, terwijl het u de mogelijkheid geeft toegang te krijgen tot P2P-inhoud. U kunt zelfs gebruikmaken van ‘Sport op aanvraag’ en voeg al uw favoriete kanalen toe “Mijn Castaway”. Maar u wilt uw internetveiligheid waarborgen door verbinding te maken met de beste VPN voor P2P.

Castaway Kodi-add-on

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra is beschikbaar in de officiële Kodi Add-ons Repository-lijst. Daarom moet u uw Kodi-apparaat autoriseren voordat u er iets op kunt bekijken. Als u klaar bent, krijgt u toegang tot live-programmering, herhalingen, hoogtepunten en andere aanbevolen inhoud van het netwerk.

nbc sport live Kodi addon

Atom herboren

Zoals de naam al aangeeft, is Atom Reborn de nieuwe en verbeterde versie van de oude Atom-extensie. Het is uitgerust met een enorme bibliotheek voor live sport, IPTV-kanalen, kinder-tv en films / tv-shows. Hierdoor mis je nooit meer je favoriete entertainment. U kunt de add-on hier downloaden.

Atom Reborn kodi addon

Geweldige Anime-add-ons om van te genieten op Kodi

Als je een fan bent van Manga en Anime, kun je bij Kodi ook terecht. Het platform beschikt over een enorme verzameling HD Cartoons en Anime-extensies, inclusief die rechtstreeks via torrents streamen. Hieronder vindt u een lijst met de nieuwste Kodi-add-ons die u kunt gebruiken om van uw favoriete anime te genieten!

AnimeGo

AnimeGo is een van onze topkeuzes voor het bekijken van tekenfilmseries en films. Het beschikt over een enorme bibliotheek met content van over de hele wereld, onderverdeeld in categorieën: alfabetisch, best beoordeeld en recent toegevoegd. Er is zelfs een speciale zoekoptie om elke Anime te vinden die je wilt zien. Om de add-on te installeren, laadt u dit zipbestand van de repository in Kodi en gaat u vervolgens naar Video-add-ons.

  5 migliori skin Kodi da provare nel 2023 per Krypton e FireStick

beste Kodi-anime-add-ons

ToonMania

Na het afsluiten van Cartoons8 werd het moeilijk om je favoriete anime online te bekijken. ToonMania is een alternatief voor de shutdown-extensie, maar het heeft een bredere bibliotheek. Je kunt elke cartoon vanaf hier bekijken. De add-on kan worden gedownload in de repository van Kodi Israel.

ToonMania Kodi-add-on

AnimeRam

Deze add-on biedt de nieuwste afleveringen van films en films die regelmatig worden bijgewerkt. De interface geeft slechts twee categorieën weer: Laatste & Lijst alles op. De alfabetische gecategoriseerde bibliotheek is VAST, en we bedoelen! Je hebt zelfs een zoekoptie om snel je favoriete anime-serie te vinden. Gebruik de kdil.co/repo om de add-on te downloaden en te installeren.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere is een andere briljante Kodi-add-on van DKNight (de maker van AnimeGo). Het biedt een betere bibliotheek, navigatie- en streamingbronnen, maar beschikt over een vergelijkbare interface als die van AnimeGo. Je hebt de nieuwste bijgewerkte anime- en topanime-categorieën om al je favoriete afleveringen te bekijken, zonder er naar te hoeven zoeken. U kunt de add-on installeren vanaf de DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani is de verbazingwekkende creatie van Alleidun. Het is het add-on alternatief voor de website met dezelfde naam, zodat gebruikers hun favoriete anime op Kodi kunnen bekijken, op het hoogste niveau van gemak. Het heeft een strak uiterlijk en uiterlijk en biedt snelle streams voor alle anime films / tv-shows. Download het zipbestand hier.

Masterani Kodi-add-on

9Anime

Gemaakt door DxCx, 9Anime is de replica van de .tv-website met dezelfde naam. Het beschikt over een van de grootste collecties anime met streams die snel laden en inhoud uit verschillende bronnen schrapen. U kunt de add-on installeren door het zip-bestand hier te downloaden en direct in Kodi te laden!

9Anime Kodi-add-on

FunimationNOW

FunimationNOW is een geweldige anime Kodi-add-on, waar je SD- en HD-video’s kunt bekijken, afhankelijk van je bandbreedte. Alle anime-inhoud wordt nagesynchroniseerd in het Japans en Engels, dat de grootste anime-fans omvat. De premium-versie heeft geen buffering om video’s probleemloos te bekijken. U kunt de add-on installeren vanuit de officiële Kodi Add-ons Repository.

FunNationNOW Kodi-add-on

KissAnime

KissAnime bloeit met een mediabibliotheek van oude tot de nieuwste anime-inhoud en heeft een enorme aanhang onder Kodi-gebruikers. Het is een favoriet voor het bekijken van alle soorten anime-films / tv-shows, maar recent hebben opdringerige CAPTCHA’s het moeilijk gemaakt om de add-on te gebruiken. Je kunt het installeren vanaf de officiële Kodi-repo.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

Met meer dan 25.000 afleveringen en 15.000 uur officieel gelicentieerde anime-inhoud is CrunchyRoll de toonaangevende wereldwijde bestemming voor Japanse en Aziatische anime-inhoud, vertaald door professionals in meerdere talen. U kunt de add-on installeren vanuit de officiële Kodi Add-on Repository.

CrunchyRoll Kodi-add-on

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv is een briljante add-on voor mensen met een zoetekauw voor Japanse animaties. Nu geladen met meer dan 1400 anime-series met ondertitels en nagesynchroniseerde versies, kan de add-on je gemakkelijk veranderen in een klein kind. Je kunt het installeren door het zipbestand hier te downloaden en handmatig in Kodi te laden.

AnimeFTW.tv kodi add-on

Best Fun Kodi Cartoon Addons Kids Will Love

Kodi is puur entertainment voor streaming-fans over de hele wereld, ongeacht leeftijd of voorkeur. Terwijl we meestal bespreken & lijst add-ons voor sport, films en tv-shows, het is eindelijk tijd om wat giechels aan de kleintjes aan te bieden. Dus hieronder zijn de beste cartoon-add-ons op Kodi waar kinderen dol op zullen zijn.

Cartoon HD Extra

Cartoon HD Extra is beschikbaar op SuperRepo en beschikt over een uitstekende streamingbibliotheek voor kinderen’s entertainment, samen met populaire tekenfilms en tv-shows. Het beste van alles: de add-on haalt inhoud uit zeer betrouwbare bronnen, die zorgt voor minder buffering en snelle streaming!

Best Fun Kodi Cartoon Addons Kids Will Love

Kiddie Cartoons

Kiddie Cartoons is beschikbaar voor download via de SuperRepo en Kodi Israel repositories en staat bekend om zijn absoluut verbazingwekkende gecategoriseerde bibliotheek met cartoons en anime-titels. Het heeft iets voor elk kind, van Barney de dinosaurus tot Barbie-avonturen, de add-on is een traktatie voor de kleintjes!

Kiddie Cartoons kodi addon

B99TV

B99TV biedt een enorme selectie tekenfilms uit de jaren 90’s helemaal naar de meer recente hits. Van geanimeerde films, Disney-entertainment en leuke Kiddy-tv-shows, B99TV werkt regelmatig zijn bibliotheek met bronnen bij voor maximaal genot. U kunt de add-on downloaden van de Kodi Israel Repo.

B99TV Kodi-add-on

Bobby’s tekenfilms

Vergelijkbaar met B99TV, Bobby’s Cartoons verdient zijn plaats tussen de beste cartoon-add-ons van Kodi. Hoewel niet zo georganiseerd als B99TV, biedt de add-on een geweldige selectie entertainment voor zowel kinderen als volwassenen. Ontvang de nieuwste updates van de extensie van Kodi Israel of SuperRepo.

Bobby & rsquo; s Cartoons kodi addon

Beste Kodi-add-ons voor Android

Als een multi-platform software werkt Kodi soepel op alle Android-besturingssystemen en apparaten. Hiermee kunnen gebruikers hun favoriete films en tv-programma’s naadloos streamen op hun smartphones, tablets en zelfs smartphones met Android. Hieronder zijn een paar add-ons die je zeker op je telefoon moet proberen:

Genesis herboren

Genesis Reborn is de nieuwe en verbeterde versie van de oudere add-on met dezelfde naam. Hoewel afgesloten, kunt u Genesis nog steeds installeren vanuit de repertoire van Kodi Israel. Voor de nieuwste versie moet u echter deze URL gebruiken: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Het is de beste keuze voor het streamen van de nieuwste tv-programma’s en films op grote en kleine Android-schermen.

Beste Kodi-add-ons voor Android

Hoe Genesis Reborn op Kodi Krypton versie 17 of hoger te installeren

 1. Start de Kodi-applicatie en klik op “Uitrusting” icoon.
 2. Selecteer in de lijst met opties “Bestandsbeheer”.
 3. Hier ziet u een lijst met repositories. Klik aan het einde op de optie genaamd “Bronnen toevoegen”.
 4. Er verschijnt een vak op uw scherm waar u op moet klikken ‘Geen’.
 5. Voer de URL in voor de Jesus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Typ nu de naam van de mediabronnen ‘Jezus Box’ en klik nogmaals op OK.
 6. Ga terug naar het hoofdmenu van Kodi en klik op “Add-ons”.
 7. Klik op het pictogram Pakketinstallatie in de linkerbovenhoek.
 8. Selecteer Installeren vanuit zipbestand > Jezus Box > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Wacht nu tot de installatie is voltooid.
 9. Selecteer Installeren vanuit repository > Jesus Box Repository > Video-add-ons > Zoek nu en klik op Genesis Reborn.
 10. Druk op de knop Installeren en geniet van het kijken naar tv-programma’s / films GRATIS.

Elysium

Elysium is een verbeterde versie van de Zen-add-on met bijgewerkte code (beschikbaar op de NaN Repo). Het heeft hetzelfde uiterlijk en trekt links naar films en tv-programma’s, terwijl ze aan de rechterkant worden weergegeven om te spelen. Het beschikt over een enorme bibliotheek met inhoud, zodat u nooit uw favoriete entertainment mist.

Elysium kodi addon

Falcon Project

Gemaakt door een Indie-ontwikkelaar bekend als “AJ”, the Falcon Project is een all-rounder add-on, die toegang geeft tot IPTV-links en on-demand tv-shows / films. Extra gebieden omvatten ook een sportsectie en een special “Haar plaats” die inhoudt naar vrouwelijke smaak. Om de add-on te krijgen, moet u de AJ Builds Repository installeren.

Falcon Project kodi addon

1080p-films

Als je films in Full HD-kwaliteit op je Android-smartphone of desktop wilt bekijken, moet je zeker overwegen om 1080p-films te gebruiken. De add-on is gemaakt door Dandy Media en biedt een functie met één klik om af te spelen, die video’s ongelooflijk snel laadt. Je kunt de extensie krijgen van Kodi Israel.

1080p films Kodi-add-on

TUBITV 

De TUBITV Kodi-add-on is beschikbaar op SuperRepo. Je kunt het installeren door de repository in Kodi toe te voegen en vervolgens de extensie te installeren vanuit de lijst met video-add-ons.

tubi tv kodi video-add-on

Hoe TUBITV te installeren op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Lancering de Kodi V17 en voer instellingen in door klikken op de “Uitrusting” icoon.
 2. U ziet een lijst met systeemopties. Klik op de laatste getiteld “Bestandsbeheer”.
 3. Scroll hieronder en Klik Aan “Bron toevoegen”.
 4. Dubbelklik Aan “Geen” en invoeren http://srp.nu in het URL-vak.
 5. Naam de mediabron “SuperRepo” en Klik op de OK-knop.
 6. Keer terug naar het Kodi-menu, Klik Aan “Add-ons” en dan de “Pakket” symbool in de linkerbovenhoek.
 7. Uit de lijst met opties, kiezen “Installeren vanuit zipbestand”.
 8. Blader omlaag totdat u de mediabron ziet die u eerder hebt genoemd, d.w.z.. “SuperRepo”.
 9. kiezen krypton > Allemaal > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Wacht tot de installatie is voltooid, terugkeer naar “Add-on browser”, kiezen “Installeren vanuit Repository”.
 11. Uit de lijst met repositories, kiezen “SuperRepo All [Krypton] [V7]”.
 12. Navigeren naar “Video-add-ons”.
 13. Blijf naar beneden scrollen totdat je vindt “TUBITV”.
 14. druk op de installatieknop.

NaN Tutorials

Aangedreven door de Noobs en Nerds repo, geeft de add-on u toegang tot video-tutorials voor Kodi-functies, instellingen, hardware en live chat-services. Het biedt ook probleemoplossing en oplossingen voor verschillende Kodi-fouten, terwijl het complete handleidingen voor Kodi biedt op Android, Linux, Raspberry PI, Xbox en Windows.

NaN Tutorials kodi addon

Voetbal speelt

Als je een fan bent van voetbal, dan is deze add-on echt iets voor jou. Beschikbaar via de Noobs en Nerds Repo, waarmee gebruikers internationaal kunnen kijken & clubvoetbalwedstrijden, samen met hoogtepunten en streams voor oude kampioenschappen en uitdagingen.

Voetbal vervangt Kodi-add-on

Imperiale Streams

Verkrijgbaar bij de Kodi Israel Repo, de Imperial Streams-add-on is een andere favoriet van ons, als het gaat om onbeperkt films / tv-programma’s te streamen. Het biedt een enorme database met klassiekers, de best beoordeelde en meest bekeken inhoud. U zult zeker genieten van de beschikbare variëteit.

Imperial Streams kodi addon

Beste Kodi-add-ons voor Firestick

Niets kan het gevoel van het kijken naar uw favoriete tv-programma’s / films op uw Amazon Firestick TV overtreffen. Dit is waar Kodi-add-ons voor Firestick van pas komen, die werken in overeenstemming met het platform’s functies. Je geniet niet alleen van fulltime entertainment, maar ook van de veelzijdigheid van het kiezen uit honderd genres.

Poseidon

De add-on Poseidon Kodi heeft snel een grote reputatie op de markt gekregen, als de beste bron voor het bekijken van films en tv-shows op het open-source mediaplatform. Beschikbaar op Kdil.co/repo, het heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en werkt de lijst regelmatig bij met nieuwe films. Secties zijn onderverdeeld in categorieën, waaronder grote regisseurs, in theaters, Oscar-winnaars, acteurs, genres en jaren.

Beste Kodi-add-ons voor Firestick

HEVC-videoclub

HEVC is een Kodi-add-on die films categoriseert in HD-kwaliteit, waaronder Blu-ray, 3D, 720p en 1080p, waardoor mensen met beperkte internetsnelheden kunnen genieten van goede streaming. De app is geïnspireerd op de videocodec H.256. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van deze add-on is dat deze HD-video biedt met een fractie van de grootte. Full HD-films zijn slechts 300 MB per bestand.

HEVC Video Club Kodi-add-on

Beste Kodi-add-ons voor PPV

Gevechten zoals Floyd Mayweather versus Conor McGregor hebben de hype en de aantrekkelijkheid van kanalen, websites en applicaties die pay-per-view ondersteunen, vergroot. Als een open-media, entertainmentplatform blijft Kodi ook niet achter. Er zijn veel ontwikkelaars bezig met het vrijgeven van betrouwbare add-ons zodat u kunt genieten van live PPV-streaming. Enkele van de beste zijn:

Planeet MMA

Zoals de naam al aangeeft, geeft deze add-on voor Kodi u toegang tot het streamen van inhoud met betrekking tot MMA-worstelen en UFC-evenementen. Het beschikt over een enorme verzameling tv-shows, documentaires en live evenementen, zodat je nooit een enkele keer mist. Je kunt ook de UFC-kalender bekijken, zoekopdrachten uitvoeren, de Fight Night Live bekijken, toegang krijgen tot UFC Openload, MMA Openload en de Pioneers of MMA. Je kunt zelfs rechtstreeks YouTube-video’s bekijken, samen met MMA-gerelateerde films.

beste Kodi-add-ons voor betalen per weergave

SportsDevil

De add-on Sports Devil is perfect om toegang te krijgen tot enorme PPV-evenementen, omdat het een enorm assortiment kanalen heeft, waaronder NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports en een verscheidenheid aan andere, van Amerikaans tot Zuid-Amerikaans tot Europees. U kunt de add-on downloaden van de Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Hoe SportsDevil op Kodi te installeren

Het installeren van SportsDevil op Kodi duurt een paar minuten van uw tijd, volg onze stapsgewijze handleiding en wij’Je krijgt je hardlopen in minder dan 7 minuten:

 • Start Kodi
 • Beweeg over Systeem > Klik Bestandsbeheer > Bron toevoegen
 • In het pad balk type http://fusion.tvaddons.ag (u kunt dit ook kopiëren en plakken)
 • Voer in het vak Naam in Fusie en klik vervolgens op Gereed
 • Ga terug naar het startscherm en klik vervolgens op Systeem > Klik AddOns > Klik Installeren vanuit zipbestand
 • kiezen Fusie > xbmc repos > Engels > naar beneden scrollen & Klik ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Ga terug naar het vorige menu en klik nu installeren vanuit repository > Onofficiële Sports Devil Repository > Video-add-ons > Sportduivel > Installeren
 • Wacht tot de plug-in is geïnstalleerd en Ingeschakeld voor SportsDevil wordt weergegeven
 • Ga terug naar het startscherm > Videos > Video-invoegtoepassingen > Sportduivel
 • U zou nu de volledige lijst met streaming-opties moeten zien die beschikbaar zijn op SportsDevil

De SportsDevil-add-on is met succes geïnstalleerd op Kodi en u kunt deze add-on op elk gewenst moment starten door te klikken op Videos>Add-Ons>SportsDevil.

sportsmania

Sports Mania is een andere hit-add-on voor toegang tot livestreams van PPV-evenementen, ongeacht het type. De extensie is perfect voor sportfanaten en biedt tonnen inhoud voor sport. U kunt de extensie downloaden van de SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania Kodi-add-on

Live Hub

Als de bovenstaande opties niet werken, kunt u altijd overwegen Live Hub te gebruiken. De add-on geeft gebruikers toegang tot geo-geblokkeerde inhoud in het VK, terwijl gebruikers de mogelijkheid krijgen om Android APK’s te spelen, inclusief Mobdro-streams voor live PPV-evenementen. Klik op GEO vergrendeld om toegang te krijgen tot Freeview, BBC, TVPlayer en een hele lijst met andere kanalen.

Live Hub Kodi-add-on

Beste Kodi-add-ons voor Bollywood Indiase films en tv-shows Kanalen

Als je een fan bent van Bollywood-films / tv-programma’s, dan heeft Kodi jou ook gedekt. Je kunt veel add-ons van derden vinden die toegang geven tot allerlei Desi Content uit Pakistan en India. Bekijk de onderstaande lijst voor meer informatie:

Zem TV

Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van desi-content, dan is Zem TV een van de beste add-ons die beschikbaar zijn op Kodi Israel om te genieten van sporten uit Zuidoost-Azië, films / series uit India en drama’s uit Pakistan. Het wint echter ook aan populariteit doordat mensen over de hele wereld hun favoriete sportkanalen kunnen bekijken. Klik hier om de add-on rechtstreeks via een zipbestand te downloaden.

Beste Kodi-add-ons voor Bollywood Indiase films en tv-shows Kanalen

 1. Lancering de Kodi V17-applicatie en ga naar instellingen door klikken op de “Uitrusting” icoon.
 2. Uit de lijst met configuraties, kiezen “Bestandsbeheer”.
 3. Rol omlaag in de linkerkolom en Klik Aan “Bron toevoegen”.
 4. invoeren http://kdil.co/repo in het URL-vak, naam de mediabron “Kodi Israël”, en druk op OK.
 5. terugkeer naar het hoofdmenu en Klik Aan “Add-ons”.
 6. Klik op de “Pakket” symbool in de linkerbovenhoek van de pagina.
 7. Uit de lijst met opties, kiezen “Installeren vanuit zipbestand”.
 8. Vind de “Kodi Israël” mediabron die u eerder hebt toegevoegd en Klik ben ermee bezig.
 9. Om de repo te installeren, Dubbelklik Aan “Kodil.zip”.
 10. Wacht voor de “Add-on geïnstalleerd” kennisgeving en Klik Aan “Installeren vanuit repository”.
 11. Uit de lijst met repo’s, kiezen “www.kodisrael.co.il Repository”.
 12. Rol naar beneden en Klik Aan “Video-add-ons”.
 13. Vind de “ZemTV.com” add-on en Klik ben ermee bezig.
 14. Raken de “Installeren” knop en kiezen de laatste versie.
 15. Wacht voor de “Add-on geïnstalleerd” kennisgeving.
 16. U hebt nu toegang tot ZemTV.com vanuit uw verzameling video-add-ons!.

Viewster

De Viewster-add-on kan worden gedownload in de officiële Kodi-repository. Het is een premium extensie, die u toegang geeft tot de nieuwste Bollywood films / tv-shows vanaf één locatie. De add-on biedt ook een lijst met populaire genres die u kunt selecteren.

Viewster Kodi-add-on

OmniMovs

Als u op zoek bent naar een add-on die toegang geeft tot zowel Bollywood- als Hollywood-films / tv-shows op één locatie, dan is OmniMovs perfect. Op deze manier kun je je verlangen naar wat desi-inhoud vervullen, terwijl je ook geniet van een lijst met klassieke / hit Amerikaanse films. U kunt de add-on downloaden van Kodi Israel.

OmniMovs Kodi-add-on

Snag Films

Snag Films is de hub voor films / tv-shows van over de hele wereld. Naast toegang tot Bollywood-entertainment, vindt u zelfs Koreaanse drama’s, Arabische series, Afrikaanse films en nog veel meer diversiteit. U kunt de add-on downloaden van de officiële Kodi-repository.

Snag Films kodi add-on

Beste Kodi-add-ons voor fitness en gezondheidstraining

Focus op je gezondheid en behoud van fitheid is absoluut noodzakelijk om te overleven vandaag’s zwaar en snel leven. Met mensen om je heen letterlijk gloeiend van energie om te werken, moet je ernaar streven jezelf zo fit mogelijk te houden. Dit is waar Kodi-add-ons voor fitness van pas komen. U hebt eenvoudig toegang tot livestreams en tv-programma’s voor normale fitnessroutines, zodat u actief en gezond blijft.

  100 лучших аддонов Kodi для фильмов и ТВ-шоу в прямом эфире (список протестированных и проверенных на 2023 год)

Ares Fitness

Als u een fitnessfanaat bent of net aan uw reis naar een gezondere levensstijl begint, zult u zeker de add-on Ares Fitness waarderen. Van warming-up oefeningen, rekoefeningen, cool downs, tot intensieve intervaltraining; je hebt heel veel fitnessinhoud om naar te kijken. Het is bijna alsof u met een druk op de knop uw eigen bibliotheek met trainingstips en advies heeft.

Beste Kodi-add-ons voor fitness en gezondheidstraining

BAMF TV

BAMF TV staat bekend om zijn absoluut verbazingwekkende gecategoriseerde bibliotheek van fitness-tv-shows en films. Het heeft iets voor elk fitnessniveau, van degenen die hun reis naar de extreme kant beginnen. U vindt de nieuwste fitnesscontent in de BAMF TV Kodi-add-on die u misschien nooit ergens anders vindt. Download het zip-bestand hier om de add-on te installeren.

BAMF TV Kodi-add-on

Beste Kodi-add-ons voor muziek MP3-radio

Er gaat niets boven het luisteren naar muziek in HD-kwaliteit om je vrije tijd door te brengen, feesten met vrienden, of terwijl je gewoon probeert je gedachten af ​​te leiden van sommige dingen in het leven. Gelukkig ondersteunt Kodi alle soorten entertainment waarvan je kunt genieten. Als u op zoek bent naar de beste Kodi-add-ons om naar muziek te luisteren, kijk dan hieronder. Je zult een geweldige tijd hebben om muziek van hoge kwaliteit te streamen.

BeatZ

Als je een muziekverslaafde bent en graag naar veel verschillende genres luistert, dan is de BeatZ-add-on beschikbaar op de Stream Army-repo alleen voor jou. Van stijlen als hiphop, rap, pop, jazz tot de meer recente ambient, dubstep, EDM, moombahton, trap, deephouse, progressive, trance en chillstep-genres, je hebt veel categorieën om naar te luisteren. Deze dynamische add-on zal ook uw muziekselecties bijwerken zodra ze veranderen.

Beste Kodi-add-ons voor muziek MP3-radio

MP3-streams

MP3 Streams is een andere geweldige Kodi-add-on voor muziekliefhebbers. Het haalt zijn info van lastfm en slaagt erin om de grafieken up-to-date te houden. Je krijgt toegang tot een grote verzameling nummers, waaronder verschillende genres, billboard-toplijsten en onderschatte artiesten, zodat je geen nieuwe en geweldige tracks mist. Je hebt zelfs de mogelijkheid om nummers op te slaan en je eigen afspeellijst te maken.

MP3 Streams kodi-add-on

TuneIn Radio

Als je een muziekfreak bent en graag naar die vroege ochtendradioshows luistert, vind je de TuneIn Radio-add-on best interessant. Het is vrij gelijkaardig aan de Android / iOS-applicatie met dezelfde naam en stelt gebruikers in staat om radiostations van over de hele wereld te vinden.

TuneIn Radio Kodi-add-on

Beste weer Kodi Addons

Bent u op zoek naar manieren om op de hoogte te blijven van het weer? Als dit het geval is, kunt u overwegen om add-ons voor het weer op Kodi te installeren. Hieronder is een lijst van drie van de beste op de markt.

Ondergronds weer

Deze add-on valt onder de API-categorie. Om regelmatig updates over het weer in uw regio te ontvangen, moet u de Weather Underground-website bezoeken. U ontvangt een code, die u vervolgens een bepaald aantal updates per dag geeft, zodra u bent ingelogd. Als u regelmatiger updates wilt, zijn er pakketten beschikbaar voor verschillende behoeften. U kunt de add-on rechtstreeks downloaden van de officiële Kodi Repository.

Beste weer Kodi Addons

Yahoo! Weer

Yahoo! Weather is een niet-API-extensie, wat betekent dat u geen abonnementen hoeft te doen om toegang te krijgen tot updates. Het werkt redelijk goed in het bepalen van het juiste weer in bijna elk gebied ter wereld. Vergelijkbaar met de Weather Underground-extensie, vindt u Yahoo! Weer op de officiële Kodi Repository. Dit maakt het gedoe van het toevoegen van repo’s van derden overbodig.

Yahoo! Weer Kodi Addon

OpenWeatherMap Extended

Als de bovenstaande opties niet voor u werken, is het een verstandige keuze om te gaan met de OpenWeatherMap Extended-add-on. Het is een hybride van twee stijlen om te voldoen aan de behoeften van zowel API- als niet-API-voorkeursgebruikers. Sommigen zeggen dat het het beste van twee werelden biedt, en we zijn het zeker eens met dat idee. Net als bij de bovenstaande opties, kunt u de add-on rechtstreeks downloaden van de officiële Kodi Repository.

OpenWeatherMap Extended Kodi-add-on

Beste onderhouds- en systeemadapters van Kodi

Omdat Kodi beschikbaar is op een enorme lijst met platforms, hebt u een onderhoudstool nodig om de cache te wissen, miniaturen / pakketten te verwijderen en zo nu en dan een back-up van uw gegevens te maken. Om deze essentiële taken uit te voeren, hebben we een lijst samengesteld met de beste Kodi onderhouds-add-ons.

backup

Het laatste wat u nodig hebt, is alle gegevens en add-ons verliezen wanneer uw Kodi wordt bijgewerkt naar een nieuwe versie. Hier komen add-ons zoals Backup binnen, waarmee u niet alleen de nieuwste versie van de software kunt installeren, maar ook al uw add-ons, builds en Wizards in de vorige versie herstelt. Je kunt de extensie rechtstreeks downloaden van de officiële Kodi-repo.

Beste onderhouds- en systeemadapters van Kodi

Indigo

Indigo is beschikbaar op de Kodi Israel en SuperRepo en is de ultieme oplossing voor al uw problemen, of het nu foutmeldingen, bufferproblemen, crashproblemen en andere zijn. De add-on biedt een volledige reeks diagnose- en reparatiehulpmiddelen waarmee u uw Kodi in een gezonde staat kunt brengen.

Indigo Kodi-addon

Merlin Wizard

De add-on is beschikbaar op de Merlin Repo en de officiële Kodi en is perfect voor het wissen van de cache, het verwijderen van miniaturen en het opschonen van pakketten. Het versnelt uw videostreaming en verbetert uw bioscoopervaring. Download de add-on als u problemen ondervindt met lag of buffering.

merlin wizard kodi addon

Automatische update van bibliotheek

Als u op zoek bent naar een extensie die automatisch alle repo’s en extensies op een geplande tijd bijwerkt, dan is Library Auto Update de perfecte keuze. Het zal uw lijst met add-ons volledig vernieuwen, terwijl de links / bronnen worden verwijderd die momenteel niet werken.

Bibliotheek Auto Update Kodi-add-on

Top Geo beperkte Kodi-add-ons

Wanneer u Kodi gebruikt, zult u enkele add-ons tegenkomen die de neiging hebben geografisch beperkt te zijn tot bepaalde locaties. Om toegang te krijgen, moet u de beste VPN voor Kodi-service gebruiken om uw verkeer te coderen en uw IP-adres te maskeren. Aangezien u zich op een andere locatie lijkt te bevinden, blijft het downloaden en installeren van add-ons geen probleem meer. Hier zijn enkele van de beste geo-beperkte add-ons die beschikbaar zijn op Kodi.

 1. Ultieme IPTV
 2. Elysium
 3. Genesis herboren
 4. Pegasus
 5. Alluc
 6. specto
 7. Quasar

Experts en enthousiastelingen raden aan om een ​​Kodi VPN-service te gebruiken om op Kodi te streamen. Een VPN helpt bij het veilig en anoniem blijven van DMCA-kennisgevingen en andere auteursrechtwetten bij toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal. Kodi VPN

Kodi-add-ons die niet meer werken in 2023

Gedurende de tijd dat ik deze blog schreef, waren er genoeg add-ons die goed functioneerden. In de afgelopen maanden heeft het harde optreden tegen Kodi er echter toe geleid dat dingen een heel andere wending hebben genomen. Overheidsinstanties en auteursrechtenjagers werken dag en nacht aan het wegwerken van repositories en extensies, het plaatsen van een vraagteken is Kodi veilig genoeg? Dit heeft ertoe geleid dat veel beroemde Kodi-add-ons niet werken. Waaronder:

Triton Kodi-addon

Triton

Triton is beroemd als vervanging voor de beroemde Elysium-add-on. Hoewel het een nieuwkomer is, slaagt het erin om de variëteit en het gemak aan gebruikers te geven als het gaat om het vinden van HD-links voor films en tv-programma’s, die gemakkelijk vanaf elk platform kunnen worden afgespeeld. Met een bijgewerkte database kunt u er zeker van zijn dat u al uw favorieten in de add-on vindt. U kunt ze vervolgens toevoegen aan uw “Mijn Triton” lijst, of kijk op de Hitlijst voor betere suggesties. De add-on is te vinden op de Soulless repo: https://soullessbuilds.com/repo/

Focus Kodi addon

Focus

Als u wilt dat uw focus nergens anders heen gaat, maar het scherm voor u, is deze add-on een geweldige keuze voor uw gewoonten om binge-watching te volgen. In tegenstelling tot andere filminvoegtoepassingen, werken de ontwikkelaars regelmatig de mediabibliotheek bij, zodat u voldoende inhoud heeft om u dag in dag uit bezig te houden en vast te houden aan het scherm. Als u de add-on wilt installeren, moet u de Lock Down Repository downloaden: http://repo.lockdown.in/

Quantum (Sanctuary) Kodi-addon

Quantum (Heiligdom)

Quantum is een allrounder-extensie, beschikbaar via de repository van Kodi Israel. Het heeft een enorme bibliotheek, inclusief beide IPTV-kanalen & VoD-inhoud, voor iedereen. Er zijn zelfs tekenfilms voor kinderen, een sportsectie, meerdere IPTV-secties en een tv-gids om uit te kiezen. Wat kun je nog meer vragen?

vloed kodi addon

Stijgende getijden

Rising Tides is een andere beroemde Kodi-add-on waarmee gebruikers live content kunnen streamen. Na installatie vindt u categorieën documentaires, tv-shows, IPTV heaven, films, sportprogramma’s, live PPV-evenementen, live voetbal en honderden kanalen. Het is de beste keuze voor je livestreamingbehoeften, maar vereist dat zowel Sports Devil als F4M Tester worden opgenomen in de lijst met Kodi-add-ons. U kunt de extensie downloaden en installeren via de volgende repository: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

SupraBox is beschikbaar in de Looking Glass-repository en is een onderschatte Live TV-add-on. Het geeft meestal toegang tot verschillende IPTV-kanalen, maar bevat ook alles van films, tv-shows, sport en verschillende andere secties. U kunt video’s vinden in 1080P en zelfs Blu-Ray-kwaliteit.

Verlossing

Verlossing

De add-on Deliverance is beschikbaar op de Sport Xplosion-repo en is enorm populair geworden in de markt van live sportextensies. Het is de beste vervanging voor CastAway en SportsDevil, als ze stoppen met werken. Je hebt een enorme bibliotheek met sportevenementen met hoogtepunten en livestreams.

Feniks

Update 2023: Kodi maakt absoluut een zware patch door met de ene slag na de andere bij hun opmerkelijke tv-show / filmstreaming-add-ons. Phoenix, een van de meest populaire contentbronnen, heeft de winkel officieel gesloten. Volgens TorrentFreak heeft de ontwikkelaar besloten deze actie te ondernemen voor bescherming tegen de recente rechtszaken en hardhandig optreden van de overheid.

Een wetsvoorstel heeft ook verklaard dat mensen die illegale inhoud plaatsen naar de gevangenis zullen gaan. Hiermee zeggen we afscheid van Phoenix. Bedankt voor het geven van een uitgebreid georganiseerde mediabibliotheek voor entertainment. Als u het volledige scala aan media wilt verkennen, wordt het ten zeerste aanbevolen om deze add-on te overwegen.

Phoenix biedt een uitgebreid georganiseerde mediabibliotheek die zeker tot op zekere hoogte zal voldoen aan de verwachtingen van tv-liefhebbers. Het beste ding over deze add-on is dat kijkers toegang hebben tot duizenden films, tv-shows en nog veel meer. Lees onze gids over het installeren van Phoenix op Kodi.

XMovies8

XMovies8 Kodi-add-on

Update december 2023: XMovies8 was eerder beschikbaar via zowel de Fusion- als MetalKettle-opslagplaatsen. Na de paniek in de Kodi-industrie na de rechtszaken over beroemde ontwikkelaars, werkt de add-on echter niet meer. We hebben geprobeerd de extensie op andere repositories te vinden, maar omdat er geen ondersteuning beschikbaar is, is het gebruik van de add-on vrijwel onmogelijk.

Je kunt echter altijd andere add-ons gebruiken, zoals Disney + en Netflix om altijd en overal goede films / tv-programma’s te streamen. XMovies8 was eerder beschikbaar via zowel de Fusion- als MetalKettle-opslagplaatsen totdat beide recent werden verwijderd. U kunt de add-on niet meer gebruiken, aangezien beide repositories nu offline zijn. De kans bestaat dat MetalKettle volgens KodiTips terugkeert.

Navi X Sports

Update december 2023: Aan al het goede moet een einde komen. Na tien succesvolle jaren van werking, de beroemde Kodi-add-on, is Navi X niet langer operationeel. De reden voor het afsluiten is dezelfde voor zoveel populaire extensies. De ontwikkelaars wilden niet geassocieerd worden met juridische geschillen / problemen, vooral na de speciale aandacht die Kodi krijgt van auteursrechtenjagers van over de hele wereld.

Als vervanging kunt u cCloud TV altijd gebruiken voor het streamen van live sport en entertainment. Navi X biedt op een fantastische en schattige manier toegang tot sportverslaafden. Na het gebruik van deze interactieve Kodi-add-on kunt u verschillende sportkanalen live streamen en bekijken. Deze add-on geeft de kijkers ook informatie over de meest bekeken kanalen in de afgelopen 24 uur.

Acestreams-add-on voor streaming-sporten op Kodi

Update december 2023: Acestreams is een andere beroemde naam in de lijst met add-ons voor sportstreaming. Het maakt HD-streaming voor alle soorten sportkanalen mogelijk. Als gevolg hiervan konden gebruikers ultiem live sportstreaming-entertainment ontvangen. Na het sluiten van de Fusion-repository is Acestreams Sports echter ook gesloten.

Gebruikers kunnen de extensie niet langer gebruiken voor streaming-sporten. Als je wilt genieten van livestreams van sportkanalen, kun je overwegen om Stream Engine en Cast Away sport-add-ons te gebruiken. Kodi-sportfans denken dat er eindelijk een nieuwe add-on is om hun streamingbehoeften te regelen, nou pechjongens het’is geen add-on. Het’s iets nog beters!

AceStreams is het mediaplatform voor een “nieuwe generatie” ontworpen om meer bronnen op te halen voor uw live streaming Kodi-add-ons, vooral handig voor sportstreaming. De echte traktatie hier is voor sportfans die gewoon dol zijn op de kwaliteit en prestaties van Ace Streams. Als je dacht waar je AceStreams-links en hash-bestanden kunt krijgen, zijn hier enkele coole Reddit-groepen om te volgen:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit voetbalstromen
 3. Reddit NFL-stromen
 4. Reddit NBA-stromen
 5. Reddit Boxing-stream
 6. Source TV Links – 1000+ AceStreams-bronnen

FTV (FilmOn TV)

Update november 2023: Nadat de Fusion-repository was verwijderd, werden alle add-ons die werden gehost door TVADDONS stopgezet of verplaatst naar andere repositories. De gerenommeerde FilmOn TV of FTV add-on leed ook hetzelfde lot en werd uiteindelijk stopgezet. Helaas kon ik het niet’t vind andere repo’s die FTV hosten.

Nadat de Fusion-repository was verwijderd, werden alle add-ons die werden gehost door TVADDONS stopgezet of verplaatst naar andere repositories. De gerenommeerde FilmOn TV of FTV add-on leed ook hetzelfde lot en werd uiteindelijk stopgezet. Helaas kon ik het niet’t vind andere repo’s die FTV hosten.

Anime-IPTV

Update december 2023: De Anime-IPTV-add-on was behoorlijk populair tijdens de eerste dagen. Het is tot stand gekomen door de combinatie en samenwerking van verschillende anime-add-ons. Omdat er echter al zoveel opties beschikbaar zijn om Anime te bekijken, lijkt de extensie onvoldoende aandacht te hebben gekregen. Helaas is de add-on niet langer beschikbaar in een repository.

Anime-IPTV is ontstaan ​​met de combinatie en samenwerking van verschillende anime-add-ons. De unieke functie is eenvoudig te navigeren, ondanks het feit dat de menu-opties niet in het Engels zijn. Je kunt nog steeds video’s vinden door op het zoekpictogram te klikken.

Misschien vind je af en toe een paar slechte links, maar gezien de kwaliteit en beschikbaarheid van de video’s, verslaat Anime-IPTV veel Kodi-add-ons.

Andere beste Kodi-add-ons die niet meer werken

 1. Dojo Streams
 2. t.f.a
 3. Snelheid
 4. Maaimachine
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV OPNIEUW
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Add-on installatieprogramma

Dingen inpakken

We verwachten dat je een meeslepende Kodi-ervaring zult hebben met deze 100 beste Kodi-add-ons. Het kostte ons veel tijd om deze lijst samen te stellen en elke extensie te testen. Als u vragen / vragen heeft, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Het belangrijkste is dat u het artikel met uw vrienden / familieleden deelt. Houd er rekening mee dat u voordat u Kodi-add-ons van derden downloadt’heb een snelste VPN-service, om elke vorm van cyberaanvallen te voorkomen. Meer informatie over wat de goedkope VPN-service is die u eenvoudig kunt krijgen.

Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte.

Volg @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 beste Kodi-add-ons voor films en live tv-shows (getest en geverifieerde lijst voor 2023)

  Bent u op zoek naar de beste Kodi-lijst met add-ons van 2023? Zo ja, dan bent u aan het juiste adres. We kennen de wanhoop van gebruikers als het gaat om…

 • 100 beste Kodi-add-ons voor films en live tv-shows (getest en geverifieerde lijst voor 2023)

  Bent u op zoek naar de beste Kodi-lijst met add-ons van 2023? Zo ja, dan bent u aan het juiste adres. We kennen de wanhoop van gebruikers als het gaat om…

 • 100 beste Kodi-add-ons voor films en live tv-shows (getest en geverifieerde lijst voor 2023)

  Bent u op zoek naar de beste Kodi-lijst met add-ons van 2023? Zo ja, dan bent u aan het juiste adres. We kennen de wanhoop van gebruikers als het gaat om…

 • 100 beste Kodi-add-ons voor films en live tv-shows (getest en geverifieerde lijst voor 2023)

  Bent u op zoek naar de beste Kodi-lijst met add-ons van 2023? Zo ja, dan bent u aan het juiste adres. We kennen de wanhoop van gebruikers als het gaat om…

 • 100 beste Kodi-add-ons voor films en live tv-shows (getest en geverifieerde lijst voor 2023)

  Bent u op zoek naar de beste Kodi-lijst met add-ons van 2023? Zo ja, dan bent u aan het juiste adres. We kennen de wanhoop van gebruikers als het gaat om…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me