100 Best Kodi Addons untuk Filem dan Live TV Shows (Tested and Verified List for 2023)

Adakah anda mencari Senarai Tambahan Kodi Terbaik 2023? Jika ya, maka anda berada di tempat yang betul. Kami tahu pengguna terdesak, ketika datang untuk memasang add-ons yang tepat.

Atas sebab ini, kami telah mencipta panduan muktamad untuk tambahan Kodi teratas yang menyampaikan kandungan streaming terbaik (filem, kartun, muzik, rancangan TV, sukan, dokumentari).

Untuk membuka kunci potensi penuh Kodi dan pengayanya walaupun, anda memerlukan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai, untuk melindungi anda dari pemburu pelanggaran hak cipta, ketika mengalir kandungan cetak rompak.

Berikut adalah beberapa pilihan yang murah, antaranya saya mencadangkan PureVPN sebagai yang terbaik, kerana ia bermula pada $ 1.99 / mo minimum. pada rancangan 1 tahun, sambil menawarkan perkhidmatan penuh ciri.

Pakar dan peminat sama mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai untuk mengalirkan kandungan cetak rompak ke Kodi. Ia membantu dalam memastikan keselamatan dan tanpa nama dari notis DMCA, semasa mengakses bahan berhak cipta, dengan mengekalkan aktiviti anda tersembunyi.
.Selamat Aktiviti Kodi Anda! &# 55357;&# 56832;

Contents

100% Kerja Kodi Addons Terbaik untuk tahun 2023

 1. Senarai Tambahan Kodi Terbaik Untuk Tahun 2023
 2. Best Kodi Addons For Movies
 3. Top Kodi Terbaik untuk Sukan
 4. Best Kodi Addons For Live TV Shows
 5. Sambungan Kod / Tambahan untuk Kod Video Terbaik
 6. Best Kodi Addons for Firestick
 7. Kodi terbaik untuk PPV
 8. Popular Muzik Kodi Addons
 9. Android Kodi Addons Terbaik
 10. Kesihatan Dan Latihan Kesihatan Kodi Addons List
 11. Tambah Terbatas Geo Teratas
 12. Terbaik Kodi Addons

Senarai ini dikemas kini setiap hari, jadi anda boleh menggantikan sambungan yang sudah lapuk dengan yang terbaru. Sebaik sahaja anda mula menggunakan add-on ini, kami menjamin pengalaman sinematik / hiburan anda akan mencapai tahap yang baru. Oleh itu, tanpa mengetepikan lagi, marilah kita melihat 100 Kodi Pengaya Terbaik yang anda mesti INSTALL!

Best Kodi Addons untuk 2023

Terdapat banyak tambahan Kodi dari beberapa kategori. Tetapi kami akan membantu anda mencari addon kodi terbaik untuk anda.

* Disenaraikan di bawah adalah tambahan Kodi yang telah diuji dengan teliti dan berfungsi dengan sempurna untuk tahun 2023.

 1. Perjanjian
 2. Exodus
 3. SportsDevil
 4. TV Ccloud
 5. Neptune Rising
 6. Kejadian Reborn
 7. Gurzil
 8. Placenta
 9. Penculikan
 10. Poseidon

New Kodi Addons

Kodi menikmati berikut pemotong tali dan pemaju yang besar, yang telah membawa kepada reputasi yang besar dalam dunia hiburan percuma. Oleh itu, terdapat banyak addon baru yang sentiasa membuat jalan ke pasaran, tetapi kerana sejumlah besar pilihan – sesetengah yang sangat menonjol – mungkin akan diketepikan. Memandangkan ini, kami telah mencipta satu senarai semua Kodi yang terkena pada baru-baru ini. Kami berharap anda dapat menemui sesuatu yang sesuai dengan keperluan dan keperluan hiburan anda. Adios!

Menunjukkan Pergerakan

Rancangan Muka semua-baru adalah tambahan yang boleh dipercayai dan mudah digunakan untuk semua keperluan hiburan anda. Ia menawarkan segala-galanya dari klasik hingga siaran terbaru untuk anda nikmati. Bahagian terbaik dari semua: anda menerima aliran kualiti, yang membolehkan untuk melihat pada skrin besar. Pada masa yang sama, anda juga dapat mencari pautan menonton biasa untuk filem yang masih terdapat di teater, memastikan anda dapat bersaing dengan rakan dan ahli keluarga anda mengenai siaran tajuk. Anda boleh memuat turun add-on dari Repository Tulen, yang boleh didapati di dalam BLAMO yang terkenal: http://repo.mrblamo.xyz

tambahan kodi baru

MediaSet 

bagaimana menambah adda mediaset video di kodi

Cara Tambah Mediaset Video ke Kodi dalam 4 langkah

Untuk memasang Mediaset di XBMC, inilah yang perlu dilakukan:

 1. Dari skrin Skrin Utama anda Add-Ons>Pelayar Add-onikon >Pasang fail dari zip.
 2. Pilih fail Zip plugin Mediaset (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Anda akan mendapat pengesahan bagi Video Mediaset yang berjaya dipasang.
 4. Video Mediaset kini berada dalam bahagian Pengaya Video anda.

Saya akan sangat mengesyorkan menggunakan kaedah kedua dan tidak menggunakan Android Abarepository kerana ia mempunyai banyak masalah fungsi. Saya cuba memasangnya juga tetapi menghadapi masalah memasang Mediaset pada akhirnya.

Lit tanpa berfikir

Lit tanpa hak oleh Altruistik merupakan satu lagi lanjutan Kodi baru yang terbukti sangat berguna, terutamanya ketika melihat menonton kandungan kegemaran anda. Anda mempunyai tiga kategori apabila membuka add-on: Filem, rancangan TV, dan TV Live. Sebaik sahaja anda memilih kategori, anda akan menerima banyak cadangan dalam bentuk sub-kategori, menjadikannya lebih mudah untuk mencari apa yang anda cari. Terdapat juga ciri carian untuk kemudahan maksimum semasa navigasi. Anda boleh memuat turun add-on dari Bookmark Lite Repository: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi addon

Raja TV

Satu lagi penambahan dalam senarai pertunjukan tayangan Filem / TV, TV jenama baru oleh King adalah pilihan yang hebat untuk mendapatkan akses kepada pangkalan data tajuk yang besar dalam semua genre. Penambahan set itu sendiri selain persaingan dengan menambahkan ciri yang membolehkan pengguna melihat filem yang baru-baru ini tersedia di Panggung. Pada hari bertuah, anda juga boleh mencetak cetak HD. Untuk siaran lain, anda boleh merasa yakin untuk mencari pemilihan dalam kualiti termasuk 420p, 720p, dan 1080p. Anda boleh memuat turun add-on dari TV King Repository: http://tvking.online/repo.

TV King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

Pada pandangan pertama, anda mungkin berfikir tentang Phoenix Reborn add-on, sebagai versi yang lebih baik untuk garpu memukul nama yang sama. Walau bagaimanapun, ini tidak akan dikelirukan dengan versi terdahulu, kerana pelanjutan ini semata-mata didedikasikan untuk menyediakan aliran untuk IPTV. Pemaju telah berusaha keras untuk menjadikannya kelihatan seperti Phoenix, satu-satunya masalah: ia mempunyai bahasa yang ditetapkan untuk bahasa Croatia. Walau bagaimanapun, pemilihan saluran memudahkan untuk mengemudi. Anda boleh memuat turun add-on dari Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV addon kodi

Nevena Cinema

Satu lagi tambahan yang boleh dipercayai dan mudah digunakan dalam senarai sambungan baharu, Nevena Cinema adalah sesuai untuk menonton filem percuma, rancangan TV, Live TV, Live Sports, dan juga Boxet Kanak-kanak. Ia mempunyai ciri carian yang membolehkan anda mencari filem dan rancangan TV berdasarkan nama-nama pelakon dan pelakon. Terdapat seksyen lain yang dipanggil 24/7, di mana anda boleh mencari video dari pelbagai genre: termasuk animasi, seram, aksi, komedi, dan senarai terus. Anda boleh mencari add-on di Tojelako Repo di sini: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena cinema kodi addon

Uranus

Boleh didapati di Repamoory Blamo, Uranus mungkin tidak sesuai (atau mungkin itu hanya kami, haha), tetapi tidak diragukan lagi mendapat reputasi sebagai salah satu pengaya terkini terbaik untuk Kodi. Apa yang menentukan perpanjangan selain daripada persaingan adalah keupayaannya memberikan pengguna pilihan masuk log Trakt. Menambah akaun Trakt premium anda, menawarkan lebih banyak variasi dalam kandungan yang tersedia dan kualiti video yang lebih baik, tanpa sebarang masalah penimbal / penstriman.

Uranus kodi addon

Exodus ITA

Sama seperti Phoenix Reborn IPTV, Exodus ITA tidak mempunyai pautan ke garpu asal, tetapi boleh dilabelkan sebagai replika yang boleh dipercayai. Satu-satunya perbezaan selain filem dan rancangan TV, anda juga boleh menikmati televisyen secara langsung. Walau bagaimanapun, tambahan ini hanya tersedia dalam bahasa Itali, yang mungkin membuat perkara sukar jika anda bukan penceramah asli. Untuk menukar tetapan, klik kanan pada add-on, kepala ke arah tetapan, dan di bawah “Ketua” tab, beralih bahasa ke bahasa Inggeris. Anda boleh memuat turun fail .zip untuk pengaya dari sini: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Matriks Sukan

Jika anda mencari add-on baru untuk Sukan, maka anda mungkin mahu mencuba satu ini. Tambahan ini benar-benar luar biasa, menawarkan reka bentuk yang lancar dan susun atur yang mudah, bahkan menyenaraikan acara PPV untuk anda nikmati. Ini termasuk acara langsung Wrestling, Tinju, UFC, Sepak Bola, dan lain-lain lagi. Sekiranya anda memasang AceStream, anda juga boleh mendapat rangsangan dalam sumber untuk banyak saluran sukan. Untuk memuat turun add-on, anda perlu memasang Pure Repo yang terdapat di Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Salah satu alat tambahan Kodi terbaik yang baru-baru ini telah dilancarkan di pasaran sambungan, Global Tec ALO adalah sempurna untuk semua keperluan hiburan anda. Anda mempunyai tujuh kategori berbeza untuk dipilih, termasuk Comedy, Kids Hub, TV Live 24/7, Muzik, Anime, Dokumentari, rancangan TV, Filem, dan banyak lagi. Apabila semuanya gagal, lihat Global Tec untuk melihat kandungan kegemaran anda. Anda boleh memasang add-on dari Star Trec Repo yang terdapat dalam GenTec: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi addon

Hanya Sukan

Sebuah ciptaan mudah namun sangat berguna untuk memenuhi semua keperluan sporty anda, Sokongan Kodi Just Sports menawarkan keselesaan dalam streaming saluran kegemaran anda, sama ada berkaitan dengan Bola Sepak, Gusti, Perlumbaan, Tinju atau lain-lain. Malah, apabila membuka add-on anda perlu memilih dari dua pilihan: OneClick dan Multilink. Bekas membawa saluran TV Sport yang terbaik, sementara yang terakhir memberikan anda senarai keseluruhan saluran dari seluruh dunia. Anda boleh memuat turun add-on dari UKodi1 Repo.

Hanya Sukan kodi addon

Firecat

Satu lagi penambahan kepada senarai pertunjukan filem / TV, addon Firecat baru adalah pilihan yang tepat untuk keperluan hiburan anda. Selain memberikan aliran HD video muzik, dokumentari, rancangan TV, filem, anda juga mempunyai seksyen TV Live, memastikan anda tidak terlepas pada episod TV kesayangan kegemaran anda dan TV pagi. Jika anda ingin memuat turun add-on, pasang Repository UKodi1, atau dapatkan fail .zip secara langsung dari sini: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

Vintage

Sama seperti namanya, Vintage adalah add-on yang berkelas, yang menjadikan batu tambahan dalam menawarkan sesuatu untuk orang tua dan pemula. Pelanjutan memberikan pengguna akses kepada filem, rancangan TV, rancangan sembang, dan pertunjukan permainan, sepanjang jalan dari tahun 1930-an hingga 2023. Sebahagian terbaik dari semua: anda menerima kualiti aliran yang sangat baik, yang menjadikan keseluruhan pengalaman menonton filem lebih menakjubkan . Untuk memuat turun add-on, anda perlu memasang “Razer saya” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage kodi addon

Anime yang dinamakan

Bagi semua anda pencinta anime di luar sana, yang tidak dapat mencari sumber yang bereputasi untuk menonton filem animasi / rancangan TV kegemaran anda, atau manga reworks – anda mungkin ingin menyemak Digelar Anime. Laman ini didedikasikan untuk menyediakan semua kandungan yang berkaitan dengan anime. Anda boleh mencari kegemaran anda mengikut pilihan genre, ciri carian, atau episod terkini. Terdapat juga kategori yang tersedia dalam bentuk genre yang berbeza. Anda boleh memasang add-on dari Repositori Blamo.

Dikarang Anime kodi addon

Ulang’s R Kami

Walaupun add-on baru, Replay’s R US telah berjaya mendapat sambutan hangat di pasaran, terutama dalam beberapa bulan terakhir – terima kasih kepada kegilaan UFC, Permainan Kekayaan Biasa, WrestleMania 34, dan sudah tentu sekarang FIFA. Dengan add-on ini, anda boleh merasa yakin untuk mencari aliran langsung dari semua sukan, bersama dengan pautan sah / kerja ke replay dan sorotan. Jika anda ingin memasang add-on, anda perlu memuat turun GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Replays R Us addon kodi

Pengerusi Dek

Kudos kepada beberapa pemaju pihak ketiga ini mengenai Kodi untuk memilih beberapa nama yang teruk tetapi menarik dalam sejarah. Maksud saya, apa yang ada dengannya? Kerusi Deck? Haha terdengar lucu, tetapi sebenarnya agak berguna. Tambahan ini adalah serba lengkap untuk semua keperluan hiburan anda dari filem, rancangan TV, sukan, TV Live, Podcast, permainan dan banyak lagi. Ia juga menawarkan beberapa aliran kualiti yang luar biasa kepada penonton, yang seterusnya meningkatkan keseronokannya. Anda boleh memuat turun add-on dari Encik dan Puan Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Dek kerusi kodi addon

The Kratos

Satu lagi penambahan hebat untuk menonton filem / rancangan TV kegemaran anda, Kratos mungkin mengambil namanya dari watak mitologi, juga dikenali sebagai “Ghost of Sparta”, tetapi ia sebenarnya agak ringan dan turun ke bumi, membantu pemotong tali seperti kami mencari kandungan kegemaran kami – tolak usaha dan kerumitan. Bahagian terbaik dari semua: add-on walaupun mempunyai “Spotlight” kategori, yang menampilkan hits terkini dalam filem yang sedang berkembang di seluruh dunia. Anda boleh memuat turun add-on dari UKodi1 Repository.

The Kratos kodi addon

Kelas Rumah Mad

Seperti namanya, Mad House Classics didedikasikan untuk menyediakan filem dan rancangan TV untuk era nenek moyang kami. Ia adalah pilihan yang sempurna untuk generasi milenium kami, yang sedang mencari kandungan menawan dari tahun 50-an hingga 90-an. Berkongsi ciri-ciri serupa dengan Vintage add-on, Mad House Classics berfungsi sebagai alternatif yang baik untuk orang tua di dalam anda, mengucapkan selamat tinggal kepada semua kesan CGI yang kita lihat dalam industri hari ini. Untuk mendapatkan add-on, pasang Repo House Mad: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics kodi addon

Best Kodi Addons for Movies

Sekiranya anda seorang introvert yang suka menonton filem-filem dalam masa lapang anda, maka Kodi pasti kelihatan seperti berkat. Sambungan pihak ketiga tersedia untuk mendapatkan akses geran muat turun ke pangkalan data kandungan yang besar, memastikan anda tidak ketinggalan siaran terbaru, filem klasik, dan seluruh francais. Untuk maklumat lanjut, rujuk kepada Kodi Pengaya terbaik untuk senarai filem di bawah:

Pakar dan peminat sama mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN Kodi yang terbaik untuk mengalirkan Kodi. VPN membantu dalam memastikan selamat dan tanpa nama dari notis DMCA dan undang-undang hak cipta lain semasa mengakses bahan hak cipta.Get Kodi VPN

Tambah Netflix

Nikmati menggunakan NetfliXBMC di Kodi LEIA

 1. Buka aplikasi Kodi LEIA dan klik pada “Gear” ikon.
 2. Dari senarai tetapan, klik pada “Pengurus Fail”.
 3. Tatal ke bawah dan pilih “Tambah Sumber”.
 4. Klik dua kali “Tiada” dan masukkan https://www.alelec.net/kodi ke bar URL.
 5. Beri sumber media nama (mis. Alelec Repo) dan klik pada “Okey”.
 6. Kembali ke menu utama Kodi dan pilih “Add-ons”.
 7. Di sudut kiri atas, klik pada “Pakej” simbol.
 8. Tatal ke bawah dan pilih “Pasang dari Fail Zip”.
 9. Klik pada sumber media yang anda tambah sebelumnya: Alelec Repo.
 10. Tatal ke bawah dan pilih “repository.alelec.zip” fail.
 11. Kembali ke menu sebelumnya dan pilih “Pasang dari repositori”.
 12. Pilih Alelec Kodi Repo.
 13. Pergi ke “Tambah Video”.
 14. Pilih “NetfliXBMC”.
 15. Memukul “Pasang” butang.
 16. Nikmati menggunakan NetfliXBMC di Kodi LEIA.

Placenta

Pengganti pepejal untuk Exodus, Perjanjian, Elysium, dan garpu Kejadian, Placenta adalah sebahagian daripada kerja yang sama, dengan reka bentuk dan pandangan yang sama. Walaupun baru, add-on telah membangunkan reputasi yang kukuh, terima kasih kepada streaming lancar dan senarai filem / rancangan yang berkualiti tinggi. Anda juga mempunyai ciri carian yang tersedia untuk mendapatkan akses kepada kegemaran anda serta-merta. Anda boleh mendapatkan pelanjutan dari Repositori Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

Sama seperti pengaya lain dalam senarai, UniverseHD Add-on dapat menawarkan perpanjangan yang boleh dipercayai untuk menonton filem HD dan rancangan TV. Satu-satunya perbezaan ialah ia memanjangkan pangkalan data tajuknya kepada filem-filem Bollywood. Pada masa yang sama, anda mempunyai kategori tambahan filem 3D, yang anda boleh main jika anda mempunyai TV yang disokong 3D dan beberapa cermin mata. Memasang add-on tidak memerlukan sains roket, dan anda boleh mencari di Universe (Repositori Galaxy): http://Universe.worldkodi.com/

Universe HD kodi addon

Oculus

Tambahan Oculus mungkin tidak menarik pada pandangan pertama, tetapi seperti banyak pelanjutan lain, ia menggunakan pandangan dan reka bentuk yang sama dengan imej yang menarik sebagai latar belakang. Ia menyediakan pengguna dengan senarai besar filem dan rancangan TV untuk menonton untuk memanjangkan jam hiburan anda dan memastikan hujung minggu anda tidak akan berakhir membosankan. Judul dibahagikan kepada bahagian yang paling popular dan tertinggi. Untuk memasang add-on, anda perlu menggunakan Repositori Merekod: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Usia Emas

Zaman Emas, mirip dengan Vintage dan Mad House Classics didedikasikan untuk membawa anda filem-filem klasik dari pelbagai kategori termasuk Horror, Drama, Comedy, Adventure, Action, Thriller dan banyak lagi. Anda juga boleh mencari tajuk yang bermula dari awal 1920-an dalam kualiti video yang baik (hitam dan putih tentu saja). Memuat turun sambungan juga agak mudah. Apa yang perlu anda lakukan ialah memuat Repositori Toleransi Zero dari alamat URL ini: http://repozip.zerotolerance.gq/

Golden Age kodi addon

Penebusan

Penebusan telah berada di pasaran tambahan untuk beberapa waktu. Walau bagaimanapun, pemaju pelanjutan baru-baru ini telah memperkenalkan kemas kini baru, yang telah meningkatkan lagi pengalaman menonton filem yang menambah, oleh itu mengapa disebutkan adalah satu kemestian. Dari siaran baru dalam kualiti HD ke tajuk dalam kualiti 4K dan 3D, anda mempunyai segala-galanya yang terdapat dalam filem dan rancangan TV. Anda boleh memuat turun add-on dari Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Penebusan kodi addon

DigiBox

Digi Box mungkin terdengar seperti sesuatu dari kartun Digimon, tetapi sebenarnya ia hanya satu lagi filem biasa dan rancangan TV yang menambah banyak, yang menawarkan banyak kandungan media untuk menonton FREELY dan mudah. Sama seperti sambungan lain, anda mempunyai keupayaan memilih dari pelbagai genre genre.

DigiBox kodi addon

Exodus

Exodus adalah pilihan yang hebat untuk menonton filem dan rancangan TV. Ia mempunyai antara muka pengguna yang menarik yang berkaitan dengan Netflix. Anda boleh mencari filem dengan pelbagai istilah carian. Sekiranya anda menghadapi masalah memasang pemasangan atau mendapatkan ralat yang tidak berfungsi, baca panduan kami di sini.

  Meilleurs sites Torrent et alternatives 100% opérationnelles de sites réprimés

Best Kodi Addons for Movies

Kemas kini 2023: Selepas menutup repositori media teratas seperti Fusion dan Colossal, terdapat banyak kes sesetengah add-on yang berpindah ke sumber lain. Walaupun Exodus secara rasminya ditutup, ramai pengguna masih boleh menikmati menggunakan add-on dari “Kodi Israel Repo”.

Apa yang anda perlu lakukan adalah memasukkan sumber media berikut http://kdil.co/repo/. Diiktiraf sebagai “Kodi Israel”, repositori ini menawarkan versi terbaru Exodus add-on, bersama dengan senarai besar sambungan lain. Ini memastikan anda tidak menghadapi masalah semasa pemasangan.

1Channel

1Channel berada di antara pengarang Kodi terbaik untuk menonton rancangan menarik / rancangan TV. Ia juga membolehkan pengguna untuk mendengar muzik, membawakan sebuah perpustakaan besar yang terdiri daripada lagu-lagu lama / baru yang terkenal. Untuk memuat turun add-on, pasang repositori Kodi Israel dan cari “PrimeWire”.

1channel kodi addon

Perjanjian

Kovenan asal telah ditutup yang merupakan alternatif kepada tambahan Exodus tetapi alternatif yang tepat tersedia. Ini adalah replika garpu yang lengkap, menyediakan penyelesaian tanpa kerumitan untuk menonton saluran langsung, rancangan TV dan filem lagi. Pelanjutan itu lebih awal didapati di Colossus Repo. Selepas penutupannya, anda kini boleh memasangnya dari Kodi Israel.

Perjanjian kodi addon

Muat turun add-on FANTASTIC (yang merupakan nota Kovenan) dari Firestick Plusman Repo dengan mengikuti langkah-langkah di bawah ini:

 1. Pelancaran aplikasi Kodi Krypton dan pergi kepada “Tetapan”
 2. Daripada senarai pilihan, klik pada “Pengurus Fail”
 3. Tatal turun dan klik pada “Add-Source” pilihan
 4. Pilih “Tiada” dan masukkan: http://fspmkodi.com
 5. Nama sumber media “Firman Plusman” dan tekan OK
 6. Dari menu utama, pergi untuk add-ons dan klik pada “Pakej” simbol
 7. Pilih yang “Pasang dari fail zip” pilihan dan klik pada Firestick Plusman
 8. Tetingkap baru akan dibuka. Klik pada “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Tunggu untuk repositori untuk dipasang dengan berjaya dan kembali “Pasang dari repositori” menu
 10. Cari FANTASTIK dalam kategori tambahan video dan Tekan butang pemasangan
 11. Nikmati menonton filem percuma / rancangan TV, sekali lagi!

GURZIL

Tambahan baru ini tersedia di Repositori Smash. Ini adalah alternatif kepada lanjutan Keluaran, kedua untuk Tambahan Kovenan. Ia mempunyai senarai besar filem dan rancangan TV yang tersedia untuk streaming. Ia mempunyai susun atur yang sama seperti Exodus hanya dengan beberapa variasi kecil dan perubahan gaya. Pautan untuk aliran juga agak baik. Mereka berfungsi dengan baik dan tetap konsisten dalam penghantaran kandungan.

GURZIL kodi addon

Exodus

exodus kodi hilang

 1. Buka Kodi dan klik pada “Gear” ikon untuk mengemudi ke Tetapan.
 2. Dari senarai tetapan tatarajah, pilih “Pengurus Fail”.
 3. Tatal turun di lajur kiri dan klik pada “Tambah Sumber” pilihan.
 4. Klik dua kali tidak ada untuk memasukkan URL untuk sumber media iaitu http://kdil.co/repo
 5. Nama sumber media “Kodi Israel” dan memukul butang OK.
 6. Kembali ke menu utama dan mengemudi kepada “Add-ons”.  Klik pada “Pakej” simbol di sudut kiri atas halaman.
 7. Daripada senarai pilihan, mengemudi kepada “Pasang dari Fail Zip”.
 8. Cari sumber media yang anda tambah lebih awal iaitu Kodi Israel.
 9. Klik butang OK pada “Kodil.zip” untuk memulakan proses pemasangan repositori.
 10. Tunggu untuk muat turun dan proses pemasangan untuk disiapkan. Anda akan melihat pemberitahuan.
 11. Navigasi kepada “Pasang dari Repositori” menu dan klik pada Repositori Kodi Israel.
 12. Ketua kepada “Tambah Video” seksyen.
 13. Tatal turun sehingga anda dapati “Exodus” tambahan.
 14. Tekan butang pemasangan.
 15. Tunggu “Penambahan dipasang” pemberitahuan.
 16. Anda kini boleh mengakses “Exodus” dari kategori Tambah Video!

Garam

Stream All The Sources (disingkat SALTS) adalah tambahan Kodi yang boleh dipercayai yang membolehkan pengguna mengalir dari database pangkalan data / rancangan TV. Pengguna yang mempunyai akaun Trakt yang dibayar bahkan boleh mendapat akses kepada kategori genre yang lebih luas. Walaupun tidak diperlukan, menyegerakkan dengan Trakt akan memberikan anda pilihan tontonan yang lebih baik. Anda boleh memasang pelanjutan dari Repositori Kodi Israel.

garam kodi addon

Bennu

Sekiranya anda sedang mencari penggantian pepejal Phoenix add-on, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada Bennu. Ini adalah lelaran baru untuk pelanjutan penutupan, mengagregat pautan dari beratus-ratus hos berbeza untuk menyampaikan kandungan berkualiti untuk pengguna nikmati. Anda juga boleh mendapatkan akses ke beberapa saluran TV Live rasmi, yang sah untuk menonton jika anda mempunyai langganan yang tersedia. Pelanjutan ini tersedia di repositori Super, Kodi Israel, dan Colossus.

bennu kodi addon

MetalliQ

Boleh didapati di Noobs dan Nerds Repository, MetalliQ adalah pilihan pilihan untuk penonton pesta dan peminat filem. Pelanjutan ini mempunyai perpustakaan media yang mengagumkan yang menjadi tuan rumah klasik, filem yang paling ditonton, popular, terkini, dan terbaik waktu. Di samping itu, tambahan juga memberi akses kepada rancangan TV dan Muzik untuk hiburan premium.

MetalliQ kodi addon

Hebat

Dengan terus mematikan dan muncul semula add-ons seperti Bennu, Colossus, Exodus, dan Perjanjian, hampir semua orang di Kodisphere telah mula panik. Dalam keadaan, mana-mana perkara di atas berhenti bekerja lagi, terdapat penggantian yang sangat layak dan menakjubkan yang tersedia. Muat turun tambahan FANTASTIC (yang merupakan nota Perjanjian) dari Firestick Plusman Repo.

Kodi Addon terbaik untuk TV Live

Sekiranya anda melompat pada alat muzik pemotong tali, anda mesti tertanya-tanya: “bagaimana untuk menonton TV Live tanpa kabel?” Jangan takut, kerana melanggan langganan televisyen, tidak bermakna anda menyerah pada manfaat hiburan TV. Berikut adalah beberapa tambahan Kodi terbaik yang anda boleh pasang untuk menikmati TV Langsung:

USTVNow

USTVNow menawarkan tahap perkhidmatan hiburan yang hebat. Ia menyediakan lebih sedikit saluran dalam kualiti definisi tinggi. Untuk bermula, anda perlu melanggan dari laman web rasmi USTVNow. Baca panduan ini untuk tutorial pemasangan dan bagaimana untuk menonton USTVNow. Lawati http://kdil.co/repo untuk muat turun terkini.

addon kodi terbaik untuk tv live

Radix

Boleh didapati di Radix Repo, add-on adalah serba lengkap untuk kandungan. Selain mengakses senarai besar filem / rancangan TV, anda mempunyai keupayaan untuk mengakses aliran Live untuk berita dan hiburan. Ini bermakna, anda boleh melupakan kehilangan acara sukan kegemaran anda, kerana anda juga mempunyai akses kepada BBC, NBC, CBC, dan semua penyiar terkenal.

radix kodi addon

cCloud TV

Tidak dinafikan lagi, cCloud TV add-on adalah pilihan utama untuk kebanyakan pengguna yang ingin menikmati TV LIVE di platform. Ia menyediakan berita, sukan, acara, dan saluran besar saluran dari seluruh dunia untuk anda nikmati. Anda boleh memuat turun versi terbaru dari Kodi Israel.

Adakah anda tahu bahawa anda boleh menangkap seluruh EPL Live di Kodi cCloud TV tanpa apa-apa hassel?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Sekiranya anda tidak mahu melepaskan siaran tunggal sekali lagi, baca panduan ini untuk mengetahui cara menonton CNN di Kodi.

 1. menjilat pada “Gear” Simbol untuk memasukkan menu tetapan.
 2. Pilih “Pengurus Fail” dari senarai pilihan.
 3. Klik pada “Tambah Sumber”.
 4. Masukkan http://www.goodfellasteam.com/Repository ke dalam bar URL dan namakan sumber media “GoodFellas”.
 5. Kembali ke skrin utama > Add-ons > Simbol Pakej.
 6. Pilih “Pasang dari fail zip” tab.
 7. Cari dan pilih sumber media GoodFellas.
 8. Klik dua kali fail repository.goodfellas.zip
 9. Kembali ke halaman sebelumnya dan pilih “Pasang dari Repositori”.
 10. Muat turun dan pasang Goodfellas 2.0 dari repositori tambahan video.
 11. Setelah dipasang, buka Goodfellas 2.0 dan pilih Saluran Amerika Syarikat.
 12. Tatal ke bawah dan pilih CNN HD.
 13. Nikmati menonton CNN secara langsung di Kodi V17 (Krypton)!

Halow Live TV

Tambahan mega Kodi ini telah berjaya menghasilkan cukup reputasi dalam talian, kerana ia memberi orang ramai menonton TV Live di seluruh dunia dalam pelbagai kategori. Pemaju Halow sangat aktif di Twitter juga, yang membuat anda selaras dengan penambahan dan ciri terkini.

Halow Live TV kodi addon

iPlayer WWW

Tambahan WWW iPlayer memberikan anda pelbagai jenis kategori termasuk sorotan, radio / TV langsung, senarai program, kategori, ciri carian, ciri butang merah & lebih lagi. Tambahan ini tersedia dalam repositori Kodi Add-on yang tersedia secara lalai dalam setiap versi pusat Kodi media.

iPlayer WWW kodi addon

Ultra IPTV

Dibuat dan boleh didapati di Cazlo, Ultra IPTV adalah pilihan utama untuk streaming live TV dari mana saja pada bila-bila masa. Sambungan telah memberikan anda akses untuk menonton sukan, acara, saluran berita, dan acara PPV di seluruh dunia, mengikis dari pelbagai sumber IPTV secara online.

Ultra IPTV addon kodi

Mobdina

Mobdina adalah pilihan utama untuk menonton televisyen secara langsung. Ia menawarkan anda keupayaan untuk menikmati IPTV dari AS, UK, dan Mexico. Pada masa yang sama, anda mempunyai bahagian yang berbeza untuk mengakses Live Sports, rancangan TV, filem, dan muzik. Anda boleh memuat turun add-on dari Play-on Monkey atau Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Kodi Terbaik untuk Video

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, pengeluaran TV menunjukkan peningkatan dengan banyak pengarah / pengeluar bekerja keras untuk membuat francais epik yang bukan sahaja membuktikan ketagihan tetapi sangat menarik untuk ditonton. Orang seperti kami, tidak boleh puas menonton dengan kandungan berkualiti seperti yang terdapat dalam talian. Jika anda mahukan akses yang sama, maka rujuk kepada Kodi Pengaya terbaik untuk senarai rancangan TV di bawah:

Flixanity

Flixanity adalah pemain baru dalam domain hiburan Kodi. Ia menawarkan pangkalan data filem-filem klasik yang besar kepada filem terkini, sambil membolehkan pengguna mencari episod baru secara langsung. Anda boleh mendapatkan versi terkini pelanjutan dari repo Kodi Israel.

Best Kodi Addons untuk Rancangan TV

Senarai Main Turki Turk

Semua peminat Kodi perlu mengenali tambahan hebat ini. Senarai main UK Turk menyediakan pelbagai rancangan TV yang popular, termasuk kartun dan dokumentari. Ia adalah pilihan terbaik untuk menonton seri kegemaran anda, kerana pelanjutan itu mempunyai kandungan perpustakaan yang besar! Anda boleh memuat turunnya dari http://kdil.co/repo.

UK Playlists Turk kodi addon

Nemesis

Boleh didapati di repositori Kodi Israel dan Stream Tentera, Nemesis adalah add-on yang agak baru untuk menonton hiburan kegemaran anda. Ia menawarkan koleksi filem / TV yang besar untuk menonton FREELY, sambil memberi anda akses kepada TV langsung. Anda juga boleh mengendalikan kawalan lalu lintas udara, suapan pengimbas polis, dan memainkan fail muzik / buku audio.

Nemesis kodi addon

Quasar

Quasar adalah satu lagi pilihan utama untuk memanfaatkan hiburan. Tambahan ini menawarkan aliran tinggi dan aliran cepat dari filem / rancangan TV kegemaran anda, sambil mengambil maklumat terus dari IMDB. Ia menggunakan torrenting untuk mencari kandungan. Anda boleh memasang add-on dari repo Kodi Israel.

Quasar kodi addon

Bubbles

Dengan menggunakan pendekatan baru untuk penstriman filem, tambah Bubbles Kodi mengintegrasikan perkhidmatan penstriman untuk hiburan maksimum. Melalui mengikis web, anda boleh menemui beberapa kualiti terbaik untuk filem / rancangan TV kegemaran anda. Anda boleh memasang add-on dari Bubbles Repo.

Bubbles addon kodi

GAIA

Boleh didapati melalui repo Dimitrologi, Gaia adalah versi semula jenama Bubbles add-on. Ia menawarkan banyak pilihan filem, rancangan TV, dokumentari, filem pendek, kartun kiddie, dan alat lain. Sebahagian besar daripada semua: sambungan itu mempunyai antara muka yang mudah digunakan dan juga menawarkan integrasi dengan perkhidmatan penstriman seperti Debrid Tanah.

Gaia Kodi addon

Best Kodi Addons for Sports

Perkara terakhir yang anda perlukan adalah lupa membeli tiket ke sukan kegemaran anda atau tidak dapat mengakses aliran ke acara PPV yang sedang berlangsung. Di sinilah Kodi Add-ons menawarkan pengguna keupayaan menstrimkan sukan langsung pada keselesaan rumah mereka. Sekiranya anda ingin menonton Sukan Live kegemaran anda secara PERCUMA, maka semak ini tambah tambahan:

NFL Game Pass Kodi add-on

Malangnya, anda tidak boleh menggunakan NFL Game Pass Kodi add-on, tanpa membeli langganan. Sekiranya anda ingin membuka kunci kandungan tanpa had untuk menonton perlawanan kegemaran anda, mendapat wawasan tentang pemain teratas, dan menganalisis pasukan utama, anda perlu membayar $ 124.00.

Add-on pihak ketiga “Elektra Vault” Pemasangan

Bagaimana Menonton NFL pada Kodi Jarvis Versi 16 atau ke bawah

 1. Buka Kodi dan klik ikon berbentuk gear (Tetapan)
 2. Pilih “Pengurus Fail” dan kemudian klik dua kali “Tambah Sumber”
 3. Kotak akan muncul, klik “Tiada” untuk menambah URL
 4. Masukkan URL Repositori Tertinggi: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Kembali ke skrin utama, klik pada add-ons, dan kemudian “Pakej” simbol
 6. Pilih “Pasang dari fail zip” pilihan dan cari “Ketuanan”
 7. Klik pada “repository.supremacy-1.2.zip” dan tunggu pengaya dipasang
 8. Kembali ke skrin utama, klik pada add-ons, dan kemudian “Pakej” simbol
 9. Pilih “Pasang dari Repositori” dan pilih “Repositori Ketuanan”
 10. Pergi ke “Tambah Video” dan cari “Elektra Vault”
 11. Tekan butang pemasangan!

Guru Sukan

Mungkin salah satu yang terbaik dalam senarai terbaru add-on, Sports Guru adalah perpanjangan sempurna untuk memenuhi semua menonton Sport anda. Anda mempunyai pelbagai kategori untuk dipilih, termasuk Lingerie Boxing, Liga Bola Sepak, Sukan Olimpik, X-Games, UFC, Gusti, Rugby, MLB, NHL, NBA, dan Soccer, sementara dapat mengakses aliran untuk acara LIVE. Anda boleh mendapatkan tambahan daripada Mike Kafein’s Repository dan mungkin perlu memasukkan Nombor Pin untuk menggunakannya.

Sukan Guru kodi addon

Sukan Kehebatan

Supremacy Sports n adalah tambahan baru dalam senarai Kodi add-on, tetapi dengan cepat berkembang menjadi pilihan yang popular untuk banyak orang, yang ingin menikmati streaming lancar pelbagai acara sukan, bersama dengan akses ke Live PPV acara. Seksyen termasuk WWE, Filem Sukan, Sukan UKTV, Reddit Soccer Streams, Acara Langsung, Dokumentari Bola Sepak, Sukan BT dan Ace Streams. Tambahan ini menggunakan SportsDevil dan Plexus di belakang untuk streaming langsung. Anda boleh mendapatkan add-on dari Repository Supremacy: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Supremacy Sports kodi addon

Lawan

Bagi pengguna yang mencari add-on, yang memberi mereka akses kepada semua yang terbaru dalam pertempuran MMA, anda mungkin ingin mempertimbangkan memasang Versus. Tambahan ini terkenal dengan tindakan menendang aksi lama yang baik di rumah anda. Dengan akses kepada replay dari peristiwa-peristiwa lalu dan penghalang PPV terbaru, Versus tidak syak lagi menjadi tempat untuk pencinta UFC.

Versus kodi addon

ESPN Kodi Add-on

ESPN Kodi add-on adalah salah satu tambahan Kodi terbaik yang membolehkan anda untuk menonton acara sukan pilihan anda tanpa sebarang kerumitan.

pengesahan kodi espn3

 1. Buka aplikasi Kodi kemudian pilih Tambah dan klik pada pemasang pakej yang diberikan di sudut kiri atas.
 2. Pilih “Pasang dari Repositori”>Kodi Add-on Repository>Tambah Video.
 3. Klik pada “Tambah Video”, tatal ke bawah ‘ESPN 3’ dan klik pada ‘ESPN 3’.
 4. Klik pada Pasang.
 5. Tunggu beberapa saat untuk menerima pemberitahuan diaktifkan oleh ESPN 3 Add-on.
 6. Pergi ke skrin utama Kodi dan pilih tab Add-ons dari sebelah kiri.
 7. Anda akan melihat semua tambahan video termasuk ESPN 3 yang telah anda pasang pada skrin anda.
 8. Klik pada ESPN 3, anda perlu mengesahkan melalui pembekal kabel untuk mengakses kandungan premium.
 9. Setelah melog masuk, anda hanya satu klik untuk melihat ESPN di Kodi tanpa kabel.

Selepas mengikuti proses pemasangan di atas, kami menjangkakan anda akan tahu bagaimana untuk menonton ESPN di Kodi 17.3 masing-masing.

Enjin Stream

Jika anda mahu memanfaatkan hiburan sukan secara langsung, tiada pilihan yang lebih baik daripada Enjin Stream. Anda boleh menonton segala-galanya dari sukan, filem dan rancangan TV. Pada masa yang sama, anda juga boleh menonton saluran yang berbeza seperti ESPN, Sky Sports, NBTV dan banyak lagi. Tambahan ini boleh didapati di Kodo Israel repo.

Best Kodi Addons for Sports

Castaway

Castaway adalah salah satu daripada penambahan streaming sukan terpantas, yang dikenali dengan kandungan berkualiti tinggi. Tersedia di Kodi Israel, ia membolehkan pengguna untuk menonton Live Sports dan TV, sambil memberikan anda keupayaan untuk mengakses kandungan P2P. Anda juga boleh memanfaatkannya ‘Sukan atas permintaan’ dan tambah semua saluran kegemaran anda “My Castaway”. Tetapi anda ingin memastikan keselamatan internet anda dengan menyambungkan VPN terbaik untuk P2P.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra boleh didapati di dalam senarai rasmi Kodi Pengaya Add-ons. Oleh itu, anda perlu memberi kuasa kepada peranti Kodi anda sebelum anda menonton sesuatu di atasnya. Sebaik sahaja selesai, anda boleh mendapat akses kepada pengaturcaraan langsung, replay, sorotan, dan kandungan lain yang dipaparkan dari rangkaian.

nbc sukan live kodi addon

Atom Reborn

Seperti namanya, Atom Reborn adalah versi baru dan lanjutan dari lanjutan Atom lama. Ia dilengkapi dengan perpustakaan besar-besaran untuk sukan Live, saluran IPTV, TV Kanak-kanak, dan rancangan filem / TV. Ini memastikan anda tidak ketinggalan hiburan kegemaran anda. Anda boleh memuat turun add-on dari sini.

Atom Reborn kodi addon

Anime Anime Amazing untuk Nikmati Kodi

Sekiranya anda seorang peminat Manga dan Anime, Kodi telah mendapat anda dilindungi juga. Platform ini mempunyai koleksi besar HD Kartun dan sambungan Anime, termasuk streaming yang langsung melalui torrents. Di bawah adalah senarai terbaru Kodi Add-on yang anda boleh gunakan untuk menikmati anime kegemaran anda!

AnimeGo

AnimeGo adalah salah satu daripada pilihan utama kami untuk menonton siri kartun dan filem. Ia mempunyai kandungan perpustakaan yang besar dari seluruh dunia, dibahagikan kepada kategori: abjad, nilai tertinggi, dan baru-baru ini ditambah. Terdapat juga pilihan carian khusus untuk mencari Anime yang anda mahu lihat. Untuk memasang add-on, muatkan fail zip repositori ini di Kodi dan kemudian menuju ke Tambah Video.

  Top 3 Pirate Bay VPN v roce 2023 - stahujte soubory beze strachu

terbaik kodi anime addons

ToonMania

Selepas menutup Cartoons8, menjadi sukar untuk menonton anime kegemaran anda dalam talian. ToonMania adalah alternatif kepada sambungan penutupan, tetapi ia mempunyai perpustakaan yang lebih luas. Anda boleh menonton mana-mana dan setiap kartun dari sini. Tambahan ini boleh dimuat turun di repositori Kodi Israel.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Tambahan ini menawarkan episod dan filem siri anime terkini yang sentiasa dikemas kini. Antara muka hanya memaparkan dua kategori: Terkini & Senarai Semua. Perpustakaan yang dikategorikan mengikut abjad adalah VAST, dan kami maksudkan! Anda juga mempunyai pilihan carian untuk mencari siri anime kegemaran anda dengan cepat. Gunakan kdil.co/repo untuk memuat turun dan memasang add-on.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere adalah tambahan Kodi yang cemerlang dari DKNight (pencipta AnimeGo). Ia menawarkan perpustakaan yang lebih baik, navigasi dan sumber streaming, tetapi mempunyai antara muka yang serupa dengan AnimeGo. Anda mempunyai Anime Anime dan kategori Anime Terkini Terkini untuk menonton semua episod kegemaran anda, tanpa perlu mencari mereka. Anda boleh memasang add-on dari DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani adalah penciptaan Alleidun yang luar biasa. Ia adalah alternatif tambahan bagi laman web dengan nama yang sama, yang membolehkan pengguna menonton anime kegemaran mereka di Kodi, pada tahap yang paling selesa. Ia mempunyai rupa dan pandangan yang bersih dan menawarkan aliran cepat untuk semua filem / rancangan TV anime. Muat turun fail zip dari sini.

Masterani kodi addon

9Anime

Dicipta oleh DxCx, 9Anime adalah replika laman web .tv dengan nama yang sama. Ia mempunyai salah satu koleksi anime terbesar dengan aliran yang memuat cepat dan mengikis kandungan dari sumber yang berbeza. Anda boleh memasang add-on dengan memuat turun fail zip di sini dan memuatkannya di Kodi secara langsung!

9Anti kodi addon

FunimationNOW

FunimationNOW adalah tambahan Kodi anime yang luar biasa, di mana anda boleh menonton video SD dan HD, bergantung pada jalur lebar anda. Semua kandungan anime dijuluki dalam bahasa Jepun dan Bahasa Inggeris, yang meliputi kipas anime terbesar terbesar. Versi premium akan mempunyai penimbal sifar untuk menonton video dalam cara yang mudah. Anda boleh memasang add-on dari Repositori Kodi Add-on rasmi.

FunimationNOW kodi addon

KissAnime

Berkembang dengan pustaka media lama ke kandungan anime terkini, KissAnime telah mengumpulkan banyak perkara di kalangan pengguna Kodi. Ia adalah kegemaran untuk menonton semua jenis filem / rancangan TV anime, tetapi baru-baru ini, CAPTCHA mengganggu telah menjadikannya sukar untuk menggunakan add-on. Anda boleh memasangnya dari repo Kodi rasmi.

kissanime kodi addon

CrunchyRoll

Dengan lebih daripada 25,000 episod dan 15,000 jam kandungan anime yang berlesen secara rasmi, CrunchyRoll adalah destinasi utama dunia untuk kandungan anime Jepun dan Asia, diterjemahkan ke dalam pelbagai bahasa oleh profesional. Anda boleh memasang add-on dari Kodi Add-on rasmi.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv adalah tambahan hebat bagi mereka yang mempunyai gigi manis untuk animasi Jepun. Kini dimuatkan dengan lebih daripada 1400 siri anime dengan versi sarikata dan dijuluki, tambahan boleh mengubah anda menjadi anak kecil. Anda boleh memasangnya dengan memuat turun fail zip dari sini dan memuatkannya dalam Kodi secara manual.

AnimeFTW.tv kodi addon

Fun Fun Kodi Cartoon Addons Kids Will Love

Kodi adalah hiburan tulen untuk peminat streaming di seluruh dunia, tidak kira berapa umur atau keutamaan. Walaupun kita biasanya berbincang & senarai add-on untuk sukan, filem dan rancangan TV, akhirnya adalah masa untuk menawarkan beberapa kekacauan kepada orang-orang kecil. Jadi, di bawah adalah pengaya kartun terbaik di Kodi bahawa anak-anak akan suka.

Kartun HD Extra

Boleh didapati di SuperRepo, Cartoon HD Extra mempunyai perpustakaan kanak-kanak streaming yang luar biasa’hiburan, bersama dengan filem kartun dan rancangan TV yang popular. Sebahagian besar daripada semua: tambahan menarik kandungan dari sumber yang sangat dipercayai, yang memastikan kurang penimbal dan aliran kelajuan tinggi!

Fun Fun Kodi Cartoon Addons Kids Will Love

Kiddie Cartoons

Tersedia untuk dimuat turun melalui repositori SuperRepo dan Kodi Israel, Kiddie Cartoons terkenal dengan perpustakaan kategori dan kartun anime yang sangat terkenal. Ia mempunyai sesuatu untuk setiap anak dari Barney dinosaur ke pengembaraan Barbie, add-on adalah merawat untuk orang-orang muda!

Kiddie Cartoons addon kodi

B99TV

B99TV menawarkan banyak kartun dari belakang pada 90 tahun’s semua jalan ke hits yang lebih baru-baru ini. Dari filem animasi, hiburan Disney, dan rancangan TV kiddy yang menyeronokkan, B99TV kerap mengemas kini perpustakaan sumber untuk keseronokan maksimum. Anda boleh memuat turun add-on dari Kodi Israel Repo.

B99TV addon kodi

Bobby’kartun s

Sama seperti B99TV, Bobby’Kartun-kartun itu layak tempatnya di kalangan topi kartun Kodi teratas. Walaupun tidak seperti yang dianjurkan sebagai B99TV, add-on menawarkan pilihan hiburan yang hebat untuk kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa. Dapatkan kemas kini terkini mengenai pelanjutan daripada Kodi Israel atau SuperRepo.

Kartun Bobby & rsquo; s kodi addon

Best Kodi Addons untuk Android

Sebagai perisian berbilang platform, Kodi beroperasi dengan lancar merentasi semua OS Android dan peranti. Ini membolehkan pengguna menstrim filem kegemaran mereka dan rancangan TV dengan lancar di telefon pintar, tablet, dan juga TV Pintar yang membolehkan Android. Di bawah adalah beberapa alat tambahan yang anda patut cuba pada telefon anda:

Kejadian Reborn

Kejadian Reborn adalah versi baru dan lebih baik dari pengaya lama dengan nama yang sama. Walaupun ditutup, anda masih boleh memasang Kejadian dari republik Kodi Israel. Walau bagaimanapun, untuk versi terkini, anda perlu menggunakan URL ini: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Ia adalah pilihan terbaik untuk streaming rancangan TV dan filem terkini pada skrin Android besar dan kecil.

Best Kodi Addons untuk Android

Cara Memasang Kejadian Reborn pada Kodi Krypton Versi 17 atau Tinggi

 1. Lancarkan aplikasi Kodi dan klik pada “Gear” ikon.
 2. Dari senarai pilihan, pilih “Pengurus Fail”.
 3. Di sini anda akan melihat senarai repositori. Pada akhirnya, klik pada pilihan yang dipanggil “Tambah Sumber”.
 4. Kotak akan muncul pada skrin anda yang perlu anda mengklik ‘Tiada’.
 5. Masukkan URL untuk Yesus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Sekarang taipkan nama sumber media ‘Yesus Box’ dan klik OK sekali lagi.
 6. Kembali ke menu utama Kodi dan klik pada “Add-ons”.
 7. Klik pada ikon Pakej Pakej yang hadir di sudut kiri atas.
 8. Pilih Pasang dari Fail Zip > Yesus Box > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Sekarang tunggu pemasangan selesai.
 9. Pilih Pasang dari Repositori > Repositori kotak Yesus > Tambah Video > Sekarang cari dan klik pada Kejadian Reborn.
 10. Tekan butang pemasangan dan nikmati menonton rancangan TV / filem PERCUMA.

Elysium

Elysium adalah versi naik taraf Zen add-on dengan kod terkini (tersedia di NaN Repo). Ia mempunyai pandangan yang sama dan menarik dalam pautan ke filem dan rancangan TV, sambil mempamerkannya di sebelah kanan untuk anda bermain. Ia mempunyai kandungan perpustakaan yang besar, memastikan anda tidak pernah terlepas hiburan kegemaran anda.

Elysium kodi addon

Projek Falcon

Dibuat oleh pemaju Indie yang dikenali sebagai “AJ”, Projek Falcon adalah tambahan serba lengkap, yang memberikan akses kepada pautan IPTV dan rancangan TV / filem yang dikehendaki. Kawasan tambahan juga termasuk seksyen sukan dan khas “Tempatnya” yang memenuhi kandungan untuk rasa wanita. Untuk mendapatkan add-on, anda perlu memasang Repositori AJ Builds.

Falcon Project kodi addon

Filem 1080p

Jika anda ingin menonton filem berkualiti HD penuh pada telefon pintar Android atau desktop anda, maka anda pasti harus mempertimbangkan menggunakan Filem 1080p. Dibuat oleh Dandy Media, add-on mempunyai satu klik untuk memainkan ciri, yang memuatkan video sangat pantas. Anda boleh mendapatkan pelanjutan daripada Kodi Israel.

Filem 1080p kodi addon

TUBITV 

TUBITV Kodi Add-on boleh didapati di SuperRepo. Anda boleh memasangnya dengan menambah repositori di Kodi dan kemudian memasang pelanjutan dari senarai add-on video.

tabi tv kodi video addon

Cara Pasang TUBITV pada Kodi Krypton Versi 17 atau Tinggi

 1. Pelancaran Kodi V17 dan masukkan tetapan oleh klik pada “Gear” ikon.
 2. Anda akan melihat senarai pilihan sistem. Klik pada yang terakhir bertajuk “Pengurus Fail”.
 3. Tatal di bawah dan klik pada “Tambah Sumber”.
 4. Klik dua kali pada “Tiada” dan masukkan http://srp.nu ke dalam kotak URL.
 5. Nama sumber media “SuperRepo” dan klik pada butang OK.
 6. Kembali ke menu Kodi, klik pada “Add-ons” dan kemudian “Pakej” simbol di sudut kiri atas.
 7. Daripada senarai pilihan, pilih “Pasang dari Fail Zip”.
 8. Tatal ke bawah sehingga anda melihat sumber media yang anda namakan sebelum ini. “SuperRepo”.
 9. Pilih Krypton > Semua > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Tunggu pemasangan selesai, kembali kepada “Pelayar Add-on”, pilih “Pasang dari Repositori”.
 11. Dari senarai repositori, pilih “SuperRepo All [Krypton] [V7]”.
 12. Navigasi ke “Tambah Video”.
 13. Teruskan menatal ke bawah sehingga anda mendapati “TUBITV”.
 14. Tekan butang pemasangan.

Tutorial NaN

Dikuasakan oleh Noob dan Nerds repo, add-on ini memberikan anda akses kepada tutorial video untuk ciri-ciri Kodi, tetapan, perkakasan dan perkhidmatan chat langsung. Ia juga menyediakan penyelesaian masalah dan pembetulan untuk kesilapan Kodi yang berlainan, sambil menawarkan panduan lengkap untuk Kodi di Android, Linux, Raspberry PI, Xbox dan Windows.

NaN Tutorials addon kodi

Replays bola sepak

Jika anda seorang peminat bola sepak, maka add-on ini hanya untuk anda. Tersedia melalui Noobs dan Nerds Repo, ia membolehkan pengguna menonton antarabangsa & perlawanan bola sepak kelab, bersama dengan sorotan dan larian untuk kejohanan dan cabaran lama.

Bola sepak Replays kodi addon

Stream Imperial

Boleh didapati dari Kodi Israel Repo, add-on Imperial Streams adalah satu lagi kegemaran kami, ketika datang untuk menikmati streaming tanpa tayangan / rancangan TV streaming. Ia menawarkan pangkalan data yang besar dalam kelas klasik, nilai tertinggi, dan kandungan yang paling banyak ditonton. Anda pasti akan menikmati pelbagai yang tersedia.

Imperial Streams kodi addon

Best Kodi Addons for Firestick

Tidak ada yang dapat mengalahkan perasaan menonton rancangan / filem TV kegemaran anda di Amazon Firestick TV anda. Di sinilah Kodi add-on untuk Firestick berguna, yang berfungsi sesuai dengan platform’ciri s. Anda bukan sahaja dapat menikmati hiburan sepenuh masa, tetapi juga fleksibiliti memilih dari seratus genre.

Poseidon

Tambahan Poseidon Kodi dengan cepat mencapai reputasi yang hebat di pasaran, sebagai sumber terbaik untuk menonton filem dan rancangan TV di platform media sumber terbuka. Boleh didapati di Kdil.co/repo, ia menawarkan reka bentuk mesra pengguna dan sentiasa mengemas kini senarainya dengan filem-filem segar. Seksyen dibahagikan kepada kategori, termasuk pengarah besar, di teater, pemenang Oscar, pelakon, genre, dan tahun.

Best Kodi Addons for Firestick

Kelab Video HEVC

HEVC adalah tambahan Kodi yang mengkategorikan filem ke dalam kualiti HD termasuk Blu-ray, 3D, 720p, dan 1080p, yang membantu mereka yang mempunyai kelajuan internet yang terhad untuk menikmati streaming yang baik. Aplikasi ini mengambil inspirasi dari codec video yang dikenali sebagai H.256. Manfaat utama menggunakan pengaya ini ialah ia menyediakan video HD pada sebahagian kecil daripada saiz. Filem HD Penuh hanya 300 MB setiap fail.

HEVC Video Club kodi addon

Kodi terbaik untuk PPV

Perebutan seperti Floyd Mayweather vs. Conor McGregor telah meningkatkan minat dan kesukaan saluran, laman web, dan aplikasi yang menyokong bayar per tayangan. Sebagai platform hiburan, media hiburan, Kodi tidak terjejas sama ada. Terdapat banyak pemaju yang bekerja untuk melepaskan sokongan yang boleh dipercayai untuk anda menikmati streaming PPV langsung. Antara yang terbaik termasuk:

Planet MMA

Seperti namanya, add-on ini untuk Kodi memberikan anda akses kepada kandungan aliran berkaitan dengan gusti MMA dan acara UFC. Ia menawarkan koleksi TV, dokumentari, dan acara live yang besar, memastikan anda tidak pernah terlepas satu-satu masa. Anda juga boleh melihat Kalendar UFC, melakukan carian, menonton Fight Night Live, mengakses Terbuka UFC, Openbow MMA, dan Perintis MMA. Anda juga boleh menonton video YouTube secara langsung, bersama-sama dengan filem berkaitan MMA.

Tambahan kodi terbaik untuk bayar per paparan

SportsDevil

Tambahan Syaitan Sukan adalah sempurna untuk mendapatkan akses kepada acara PPV yang besar, kerana ia menawarkan pelbagai saluran yang besar, termasuk NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports, dan pelbagai orang dari Amerika ke Amerika Selatan ke Eropah. Anda boleh memuat turun add-on dari Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Cara Pasang SukanDevil di Kodi

Memasang SportsDevil di Kodi mengambil masa beberapa minit masa anda, ikuti langkah demi langkah panduan kami’anda akan dapat berjalan dalam masa kurang dari 7 minit:

 • Pelancaran Kodi
 • Tuding ke atas Sistem > klik Pengurus Fail > Tambah Sumber
 • Dalam jenis bar laluan http://fusion.tvaddons.ag (anda juga boleh menyalin paste ini)
 • Dalam kotak Nama masukkan Fusion dan kemudian klik Selesai
 • Kembali ke skrin utama kemudian klik Sistem > klik AddOns > klik Pasang dari Fail Zip
 • Pilih Fusion > xbmc repos > bahasa inggeris > tatal ke bawah & klik ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Kembali ke menu sebelumnya dan sekarang klik memasang dari repositori > Repositori Syaitan Sukan Tidak Sihat > Tambah Video > Syaitan Sukan > Pasang
 • Tunggu pemalam untuk memasang dan tunjukkan Diaktifkan di hadapan SportsDevil
 • Kembali ke Skrin Utama > Video > Video Add-Ons > Syaitan Sukan
 • Anda kini perlu melihat senarai lengkap pilihan streaming yang tersedia di SportsDevil

Add-on SukanDevil telah berjaya dipasang pada Kodi dan anda boleh melancarkan tambahan ini pada bila-bila masa dengan mengklik Video>Add-Ons>SportsDevil.

SportsMania

Sukan Mania adalah satu lagi add hit untuk mendapatkan akses langsung kepada aliran peristiwa PPV yang melanda, tanpa mengira jenisnya. Pelanjutan ini sesuai untuk fanatik sukan, menyediakan banyak kandungan untuk sukan. Anda boleh memuat turun pelanjutan dari SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Hub Langsung

Sekiranya pilihan di atas tidak berfungsi, anda sentiasa boleh mempertimbangkan menggunakan Live Hub. Pengaya ini membolehkan pengguna mengakses kandungan yang disekat geo di UK, sambil memberi pengguna keupayaan untuk memainkan APK Android termasuk aliran Mobdro untuk acara PPV langsung. Klik pada GEO yang terkunci akan memberi anda akses kepada Freeview, BBC, TVPlayer dan senarai seluruh saluran lain.

Live Hub kodi addon

Kodi Addons Terbaik untuk Bollywood India Filem Dan Saluran Rancangan TV

Sekiranya anda adalah peminat filem / rancangan TV Bollywood, maka Kodi juga telah dilindungi. Anda boleh mencari banyak add-on pihak ketiga, yang memberikan akses kepada pelbagai kandungan Desi dari Pakistan dan India. Semak senarai di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut:

Zem TV

Jika anda berminat untuk menonton kandungan desi, maka Zem TV adalah salah satu pengaya terbaik yang tersedia di Kodi Israel untuk menikmati sukan dari Asia Tenggara, filem / siri dari India, dan drama dari Pakistan. Walau bagaimanapun, ia juga mendapat populariti untuk membolehkan orang di seluruh dunia menonton saluran sukan kegemaran mereka. Untuk memuat turun add-on secara langsung melalui fail zip, klik di sini.

Kodi Addons Terbaik untuk Bollywood India Filem Dan Saluran Rancangan TV

 1. Pelancaran aplikasi Kodi V17 dan pergi ke tetapan oleh klik pada “Gear” ikon.
 2. Daripada senarai konfigurasi, pilih “Pengurus Fail”.
 3. Tatal turun di lajur kiri dan klik pada “Tambah Sumber”.
 4. Masukkan http://kdil.co/repo ke dalam kotak URL, nama sumber media “Kodi Israel”, dan tekan okey.
 5. Kembali ke menu utama dan klik pada “Add-ons”.
 6. Klik pada “Pakej” simbol di sudut kiri atas halaman.
 7. Daripada senarai pilihan, pilih “Pasang dari fail zip”.
 8. Cari yang “Kodi Israel” sumber media yang anda tambah dahulu dan klik di atasnya.
 9. Untuk memasang repo, Klik dua kali pada “Kodil.zip”.
 10. Tunggu untuk “Penambahan dipasang” pemberitahuan dan klik pada “Pasang dari repositori”.
 11. Daripada senarai repo, pilih “www.kodisrael.co.il Repository”.
 12. Tatal turun dan klik pada “Tambahan video”.
 13. Cari yang “ZemTV.com” add-on dan klik di atasnya.
 14. Hit yang “Pasang” butang dan pilih versi terkini.
 15. Tunggu untuk “Penambahan dipasang” pemberitahuan.
 16. Anda kini boleh mengakses ZemTV.com dari koleksi tambahan Video anda!.

Viewster

Tambahan Viewster tersedia untuk dimuat turun di repositori Kodi rasmi. Ia adalah pelanjutan premium, yang memberi anda akses kepada rancangan Bollywood / TV Bollywood terkini dari satu lokasi. Tambahan juga menawarkan senarai genre yang popular untuk anda pilih.

Viewster kodi addon

OmniMovs

Sekiranya anda mencari tambahan yang memberikan akses kepada rancangan Bollywood dan Filem Hollywood / TV di satu lokasi, maka OmniMovs adalah sempurna. Dengan cara ini, anda boleh memenuhi keinginan anda untuk beberapa kandungan desi, sambil menikmati senarai filem klasik / hit Amerika. Anda boleh memuat turun add-on dari Kodi Israel.

OmniMovs kodi addon

Filem Snag

Snag Films adalah hub untuk filem / rancangan TV dari seluruh dunia. Selain mendapat akses ke hiburan Bollywood, anda juga boleh mencari drama Korea, siri Arab, filem Afrika, dan kepelbagaian yang lebih banyak. Anda boleh memuat turun add-on dari repositori Kodi rasmi.

Filem Snag kodi addon

Best Kodi Addons for Fitness and Health Workout

Memfokuskan kesihatan anda dan mengekalkan kecergasan adalah penting untuk terus hidup pada hari ini’kehidupan yang sukar dan pantas. Dengan orang-orang di sekeliling anda benar-benar berlompat dengan tenaga untuk bekerja, anda perlu berusaha untuk mengekalkan diri anda sehebat mungkin. Di sinilah Kodi add-ons untuk kecergasan datang berguna. Anda boleh mengakses aliran langsung dan rancangan TV dengan mudah untuk rutin kecergasan, memastikan anda tetap aktif dan sihat.

  Kako deblokirati Kodi u Velikoj Britaniji i gledati live streaminge engleskog nogometa

Ares Fitness

Jika anda peminat kecergasan atau hanya memulakan perjalanan anda untuk gaya hidup yang lebih sihat, anda pasti akan menyukai peningkatan kecergasan Ares. Dari latihan pemanasan, terbentang, sejuk, hingga latihan latihan intensitas yang tinggi; anda mempunyai banyak kandungan kecergasan untuk ditonton. Ia hampir seperti mempunyai tips latihan dan nasihat senaman anda sendiri di sentuhan butang.

Best Kodi Addons for Fitness and Health Workout

BAMF TV

BAMF TV terkenal dengan perpustakaan dikategorikan kategori hiburan kecergasan dan filem. Ia mempunyai sesuatu untuk setiap tahap kecergasan dari mereka yang memulakan perjalanan mereka ke bahagian yang melampau. Anda boleh mencari semua kandungan kecergasan terbaru dalam BAMF TV Kodi add-on yang anda tidak akan dapati di tempat lain. Muat turun fail zip di sini untuk memasang add-on.

BAMF TV kodi addon

Best Kodi Addons untuk Muzik MP3 Radio

Tidak seperti mendengar muzik berkualiti HD untuk menghabiskan masa lapang anda, berpesta dengan rakan-rakan, atau sekadar cuba mengubah minda anda beberapa perkara dalam hidup. Untungnya, Kodi menyokong semua jenis hiburan untuk anda nikmati. Jika anda mencari pengaya Kodi terbaik untuk mendengar muzik, lihat di bawah. Anda akan mempunyai masa yang hebat streaming muzik berkualiti tinggi.

BeatZ

Jika anda seorang penagih muzik yang suka mendengar banyak genre, maka tambahan BeatZ yang tersedia di repo Stream Army hanya untuk anda. Dari gaya seperti hip-hop, rap, pop, jazz ke lebih banyak ambien, dubstep, EDM, moombahton, perangkap, genre, progresif, berkhayal dan genre chillstep yang lebih baru, anda mempunyai banyak kategori untuk didengar. Tambahan dinamik ini juga akan mengemas kini pilihan muzik anda sebaik sahaja ia berubah.

Best Kodi Addons untuk Muzik MP3 Radio

Aliran MP3

MP3 Streams adalah tambahan Kodi hebat lain untuk pencinta muzik. Ia menarik maklumat dari lastfm dan berjaya menyimpan carta terkini. Anda mendapat akses kepada koleksi lagu yang besar, yang merangkumi pelbagai genre, senarai teratas papan iklan, dan artis yang kurang bernasib baik, jadi anda tidak terlepas sebarang trek baru dan menakjubkan. Anda juga mempunyai keupayaan menyimpan trek dan membuat senarai main anda sendiri.

Streaming MP3 kodi addon

TuneIn Radio

Sekiranya anda seorang musisi muzik, yang suka mendengar rancangan radio pagi itu, anda akan mendapati TuneIn Radio add-on agak menarik. Ia agak serupa dengan aplikasi Android / iOS dengan nama yang sama dan membolehkan pengguna mencari stesen radio dari seluruh dunia.

TuneIn Radio kodi addon

Terbaik Kodi Addons

Adakah anda sedang mencari cara untuk terus dikemas kini dengan cuaca? Jika ya, maka anda mungkin ingin mempertimbangkan memasang tambahan cuaca pada Kodi. Berikut adalah senarai tiga yang terbaik di pasaran.

Bawah Tanah Cuaca

Pengaya ini datang di bawah kategori API. Untuk menerima kemas kini tetap mengenai cuaca di kawasan anda, anda mesti melawat laman web Cuaca Bawah Tanah. Anda akan menerima kod, yang kemudiannya memberikan anda beberapa kemas kini sehari, sekali login. Sekiranya anda mahukan kemas kini lebih kerap, terdapat pakej yang tersedia untuk keperluan yang berbeza. Anda boleh memuat turun add-on dari Kodi Repositori rasmi secara langsung.

Terbaik Kodi Addons

Yahoo! Cuaca

Yahoo! Cuaca adalah sambungan bukan API, yang bermaksud anda tidak perlu membuat sebarang langganan untuk mendapatkan akses kepada kemas kini. Ia berfungsi dengan baik dalam menentukan cuaca yang tepat di hampir setiap kawasan di dunia. Sama seperti lanjutan Cuaca Bawah Tanah, anda boleh mencari Yahoo! Cuaca di Kodi Repositori rasmi. Ini merosakkan repo pihak ketiga.

Yahoo! Cuaca kodi addon

OpenWeatherMap Extended

Jika pilihan di atas tidak berfungsi untuk anda, itu adalah pilihan yang bijak untuk pergi dengan OpenWeatherMap Extended add-on. Ia adalah satu hibrid dari dua gaya untuk memenuhi keperluan kedua-dua pengguna API dan bukan pilihan API. Ada yang mengatakan ia menawarkan yang terbaik dari kedua-dua dunia, dan kami pasti bersetuju dengan tanggapan itu. Sama seperti pilihan di atas, anda boleh memuat turun add-on dari Kodi Repositori rasmi secara langsung.

OpenWeatherMap Extended addon kodi

Best Kodi Maintenance And Addons Sistem

Oleh kerana Kodi tersedia dalam senarai besar platform, anda memerlukan alat penyelenggaraan untuk membersihkan cache, memadamkan gambar kecil / pakej, dan membuat sandaran data anda setiap saat dan kemudian. Untuk melaksanakan tugas-tugas penting ini, kami telah mengumpulkan senarai penyelenggaraan Kodi yang terbaik.

Sandaran

Perkara terakhir yang anda perlukan ialah kehilangan semua data dan add-on apabila Kodi anda mengemas kini kepada versi baru. Di sinilah add-on seperti Backup datang, yang bukan sahaja membolehkan anda memasang versi terkini perisian, tetapi juga mengembalikan semua add-ons, builds, dan Wizards anda pada versi terdahulu. Anda boleh memuat turun sambungan terus dari repo Kodi rasmi.

Best Kodi Maintenance And Addons Sistem

Indigo

Boleh didapati di Kodi Israel dan SuperRepo, Indigo adalah penyelesaian utama untuk semua masalah anda, sama ada mesej ralat, masalah penimbunan, masalah crash, dan lain-lain. Tambahan ini menawarkan alat lengkap diagnostik dan pembaikan untuk anda memulangkan Kodi anda dalam keadaan yang sihat.

Indigo kodi addon

Wizard Merlin

Boleh didapati di Merlin Repo dan Kodi rasmi, add-on adalah sempurna untuk membersihkan cache, memotong gambar kecil, dan pakej pembersihan. Ia mempercepatkan penstriman video anda, meningkatkan pengalaman sinematik anda. Muat turun add-on, jika anda mengalami masalah lag atau buffering.

merlin wizard kodi addon

Kemas kini Auto Perpustakaan

Jika anda sedang mencari sambungan yang secara automatik mengemas kini semua repos dan sambungan pada masa yang dijadualkan, maka Kemas Kini Auto Perpustakaan adalah pilihan yang sempurna. Ia akan benar-benar menyegarkan senarai add-on anda, sambil memadamkan pautan / sumber yang tidak berfungsi pada masa ini.

Perpustakaan Auto Kemas kini kodi addon

Top Kodi Terbatas Geo Terhad

Apabila menggunakan Kodi, anda akan mencari beberapa tambahan yang cenderung geo-terhad kepada lokasi tertentu. Untuk mendapatkan akses, anda perlu menggunakan VPN terbaik untuk perkhidmatan kodi untuk menyulitkan lalu lintas dan memasangkan alamat IP anda. Oleh kerana anda kelihatan berada di lokasi lain, memuat turun dan memasang add-ons tidak lagi menjadi masalah. Berikut adalah beberapa tambahan geo terhad yang tersedia pada Kodi.

 1. IPTV muktamad
 2. Elysium
 3. Kejadian Reborn
 4. Pegasus
 5. Alluc
 6. Specto
 7. Quasar

Pakar dan peminat sama mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN Kodi untuk mengalir di Kodi. VPN membantu dalam memastikan selamat dan tanpa nama dari notis DMCA dan undang-undang hak cipta lain semasa mengakses bahan hak cipta.Get Kodi VPN

Kodi Addons Bahawa Tidak Lebih Panjang Pada Tahun 2023

Pada masa itu, saya menulis blog ini, terdapat banyak add-on yang berfungsi dengan baik. Walau bagaimanapun, sejak beberapa bulan yang lalu, tindakan keras terhadap Kodi telah membawa kepada perkara-perkara yang mengambil giliran yang berbeza. Agensi-agensi kerajaan dan pemburu hak cipta bekerja siang dan malam untuk menyingkirkan repositori dan sambungan, memasang tanda soal kodi cukup selamat? Ini telah menyebabkan banyak tambahan kodi terkenal yang tidak berfungsi. Ini termasuk:

Triton kodi addon

Triton

Triton terkenal sebagai pengganti tambahan Elysium yang terkenal. Walaupun pendatang baru, ia dapat memberi pelbagai variasi dan kemudahan kepada pengguna, apabila mencari pautan HD untuk filem dan rancangan TV, yang mudah dimainkan dari mana-mana platform. Dengan pangkalan data yang dikemas kini, anda boleh merasa yakin untuk mencari semua kegemaran anda dalam add-on. Anda boleh menambahnya kepada anda “Triton saya” senarai, atau melihat Senarai Hit untuk cadangan yang lebih baik. Add-on boleh didapati di repo tanpa jiwa: https://soullessbuilds.com/repo/

Tumpukan kodi tambahan

Fokus

Apabila anda mahu tumpuan anda pergi ke tempat lain, tetapi skrin di hadapan anda, add-on ini adalah pilihan yang tepat untuk tabiat peminat anda. Tidak seperti pengubahsuaian filem lain, pemaju kerap mengemas kini perpustakaan media, memastikan bahawa anda mempunyai banyak kandungan untuk membuat anda sibuk dan terjebak pada hari skrin pada siang hari. Jika anda ingin memasang add-on, anda perlu memuat turun Lock Down Repository: http://repo.lockdown.in/

Quantum (Sanctuary) kodi addon

Kuantum (Sanctuary)

Kuantum adalah sambungan lanjutan, tersedia melalui repositori Kodi Israel. Ia mempunyai perpustakaan besar-besaran, termasuk saluran IPTV & Kandungan VoD, untuk semua orang. Terdapat juga kartun untuk kanak-kanak, seksyen sukan, pelbagai bahagian IPTV, dan panduan TV untuk dipilih. Apa lagi yang boleh anda minta?

naik pasang kodi addon

Naik gelombang

Rising Tides adalah satu lagi Kodi add-on yang terkenal yang membolehkan pengguna untuk menyiarkan kandungan langsung. Selepas pemasangan, anda boleh menemui kategori dokumentari, rancangan TV, syurga IPTV, filem, pertunjukan sukan, acara PPV langsung, bola sepak secara langsung, dan beratus-ratus saluran. Ini adalah pilihan utama untuk keperluan penstriman langsung anda, tetapi memerlukan kedua-dua Syaitan Sukan dan Penguji F4M dimasukkan dalam senarai tambahan Kodi. Anda boleh memuat turun dan memasang pelanjutan oleh repositori berikut: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

Boleh didapati di repositori Kaca Mencari, SupraBox adalah tambahan TV Live yang diragui. Biasanya ia membenarkan akses kepada pelbagai saluran IPTV, tetapi juga mengandungi segala-galanya dari filem, rancangan TV, sukan, dan pelbagai bahagian lain. Anda boleh menemui video dalam 1080p dan juga kualiti Blu-Ray.

Penghantaran

Penghantaran

Boleh didapati di repo Sukan Xplosion, Pengupasan Penghantaran telah mendapat populariti yang besar di pasaran pelanjutan sukan langsung. Ia adalah pengganti terbaik untuk CastAway dan SportsDevil, jika mereka berhenti bekerja. Anda mempunyai pesta sukan besar-besaran dengan sorotan dan aliran langsung.

Phoenix

Kemas kini 2023: Kodi pasti akan melalui patch kasar dengan satu pukulan selepas satu lagi pada rancangan TV / penambahan streaming filem yang luar biasa. Phoenix, salah satu daripada sumber kandungan yang paling popular telah secara rasmi menutup kedai. Menurut TorrentFreak, pemaju memutuskan untuk mengambil tindakan ini untuk perlindungan terhadap tindakan undang-undang dan tindakan keras kerajaan baru-baru ini.

Rang undang-undang juga telah menyatakan bahawa orang yang menyiarkan kandungan haram akan dipenjarakan. Dengan ini, kami mengucapkan selamat tinggal kepada Phoenix. Terima kasih kerana memberi anda perpustakaan media yang teratur untuk hiburan. Apabila anda ingin meneroka pelbagai media lengkap maka sangat disyorkan bahawa anda harus mempertimbangkan addon ini.

Phoenix menawarkan perpustakaan media yang teratur yang pasti akan menghasilkan jangkaan peminat TV pada tahap tertentu. Perkara terbaik mengenai addon ini ialah penonton dibenarkan untuk mengakses dan menonton ribuan filem, rancangan TV dan banyak lagi. Baca panduan kami tentang cara memasang phoenix di kodi.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Kemas kini Disember 2023: XMovies8 sebelum ini boleh didapati melalui repositori Fusion dan MetalKettle. Walau bagaimanapun, selepas panik dalam industri Kodi berikutan kes mahkamah ke atas pemaju terkenal, add-on tidak lagi berfungsi. Kami cuba mencari sambungan pada repositori lain, tetapi kerana tidak ada sokongan yang tersedia – menggunakan add-on adalah mustahil.

Anda boleh, bagaimanapun, sentiasa menggunakan add-on lain seperti Disney + dan Netflix untuk menayangkan filem / rancangan TV yang baik pada bila-bila masa, di mana sahaja. XMovies8 sebelum ini boleh didapati melalui kedua-dua repositori Fusion dan MetalKettle sehingga kedua-duanya telah diturunkan. Anda tidak boleh menggunakan add-on lagi kerana kedua-dua repositori kini di luar talian. Ada kemungkinan MetalKettle boleh kembali mengikut KodiTips.

Sukan Navi X

Kemas kini Disember 2023: Setiap perkara yang baik mesti berakhir. Selepas sepuluh tahun yang berjaya, Kodi Add-on yang terkenal, Navi X tidak lagi beroperasi. Alasan untuk mematikan adalah sama untuk banyak sambungan popular. Para pemaju tidak mahu dikaitkan dengan sebarang pertikaian / isu perundangan, terutama setelah perhatian khusus Kodi menerima dari pemburu hak cipta dari seluruh dunia.

Sebagai pengganti, anda sentiasa boleh menggunakan cCloud TV untuk streaming sukan dan hiburan secara langsung. Navi X menyediakan akses khusus kepada penagih sukan dalam cara yang hebat dan menggemari. Selepas menggunakan addon Kodi interaktif ini, anda boleh menstrim dan menonton saluran sukan yang berbeza secara langsung. Addon ini juga memberikan maklumat mengenai saluran yang paling sering dilihat sepanjang 24 jam terakhir kepada penontonnya.

Acestreams Addon Untuk Sukan Streaming Pada Kodi

Kemas kini Disember 2023: Acestreams adalah nama terkenal lain dalam senarai pengaliran streaming sukan. Ia membolehkan penstriman HD untuk semua jenis saluran sukan. Akibatnya, pengguna boleh menerima hiburan aliran hiburan langsung utama. Bagaimanapun, selepas penutupan repositori Fusion, Acestreams Sports juga telah ditutup.

Pengguna tidak lagi boleh menggunakan pelanjutan untuk sukan streaming. Jika anda ingin menikmati aliran langsung saluran sukan, anda mungkin mahu mempertimbangkan menggunakan Stream Engine dan Cast Away add-ons sukan.Kodi peminat sukan berfikir bahawa add-on baru akhirnya di sini untuk menyelesaikan keperluan streaming mereka, baik lelaki malang ia’s bukan add-on. Ia’sesuatu yang lebih baik!

AceStreams adalah platform media untuk a “Generasi Baru” direka bentuk untuk mengambil lebih banyak sumber untuk langsung siaran Kodi langsung anda terutama berguna untuk streaming sukan. Rawatan sebenar di sini adalah untuk peminat sukan yang hanya akan menyukai kualiti dan prestasi Ace Streams. Jika anda berfikir di mana sahaja untuk mendapatkan pautan AceStreams dan fail hash, berikut adalah beberapa kumpulan Reddit yang sejuk untuk diikuti:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit Soccer Streams
 3. Reddit NFL Streams
 4. Reddit NBA Streams
 5. Reddit Tinju Stream
 6. Pautan TV Source – 1000+ AceStreams Sumber

FTV (FilmOn TV)

Kemas kini November 2023: Selepas repositori Fusion diturunkan, semua add-ons yang dihoskan oleh TVADDONS sama ada dihentikan atau dipindahkan ke repositori lain. Filem FilmOn atau FTV yang terkenal juga mengalami nasib yang sama dan akhirnya dihentikan. Malangnya, saya tidak boleh’t mencari sebarang repo lain yang menjadi tuan rumah FTV.

Selepas repositori Fusion diturunkan, semua add-ons yang dihoskan oleh TVADDONS sama ada dihentikan atau dipindahkan ke repositori lain. Filem FilmOn atau FTV yang terkenal juga mengalami nasib yang sama dan akhirnya dihentikan. Malangnya, saya tidak boleh’t mencari sebarang repo lain yang menjadi tuan rumah FTV.

Anime-IPTV

Kemas kini Disember 2023: Anime-IPTV add-on agak popular pada hari-hari awalnya. Ia timbul dengan gabungan dan kolaborasi beberapa anime add-on yang berbeza. Walau bagaimanapun, kerana terdapat banyak pilihan yang tersedia untuk menonton Anime, pelanjutan itu tampaknya telah gagal mendapat perhatian yang cukup. Malangnya, add-on tidak lagi tersedia di mana-mana repositori.

Anime-IPTV telah wujud dengan gabungan dan kolaborasi beberapa tambahan anime yang berbeza. Ciri uniknya mudah dinavigasi walaupun fakta menu pilihannya tidak dalam bahasa Inggeris. Anda masih boleh mencari sebarang video dengan mengklik pada ikon carian.

Anda mungkin mendapati beberapa pautan yang buruk setiap sekarang dan kemudian, tetapi memandangkan kualiti dan ketersediaan video berkenaan, Anime-IPTV mengalahkan banyak tambahan Kodi.

Lain-lain Tambahan Kodi Yang Telah Berhenti Berfungsi

 1. Dojo Streams
 2. t.f.a
 3. Kelajuan
 4. Reaper
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV AGAIN
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Pemasang Tambahan

Membungkus Perkara

Kami menjangkakan bahawa anda akan mempunyai pengalaman Kodi yang memukau dengan 100 tambahan Kodi terbaik ini. Kami memerlukan banyak masa menyusun senarai ini dan menguji setiap pelanjutan. Jika anda mempunyai pertanyaan / pertanyaan, jangan ragu untuk menjatuhkan komen di bawah. Yang paling penting, jangan ragu untuk berkongsi artikel dengan rakan-rakan / ahli keluarga anda. Perlu dimaklumkan bahawa sebelum memuat turun tambahan pihak kodi pihak, pastikan anda’dan bekerja dengan perkhidmatan VPN terpantas, untuk mengelakkan sebarang serangan siber. Ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan VPN murah yang anda dapat dengan mudah.

Ikuti kami di Twitter dan terus dikemas kini.

Ikut @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 Best Kodi Addons untuk Filem dan Live TV Shows (Tested and Verified List for 2023)

  Adakah anda mencari Senarai Tambahan Kodi Terbaik 2023? Jika ya, maka anda berada di tempat yang betul. Kami tahu keputusasaan pengguna, apabila ia datang…

 • 100 Best Kodi Addons untuk Filem dan Live TV Shows (Tested and Verified List for 2023)

  Adakah anda mencari Senarai Tambahan Kodi Terbaik 2023? Jika ya, maka anda berada di tempat yang betul. Kami tahu keputusasaan pengguna, apabila ia datang…

 • 100 Best Kodi Addons untuk Filem dan Live TV Shows (Tested and Verified List for 2023)

  Adakah anda mencari Senarai Tambahan Kodi Terbaik 2023? Jika ya, maka anda berada di tempat yang betul. Kami tahu keputusasaan pengguna, apabila ia datang…

 • 100 Best Kodi Addons untuk Filem dan Live TV Shows (Tested and Verified List for 2023)

  Adakah anda mencari Senarai Tambahan Kodi Terbaik 2023? Jika ya, maka anda berada di tempat yang betul. Kami tahu keputusasaan pengguna, apabila ia datang…

 • 100 Best Kodi Addons untuk Filem dan Live TV Shows (Tested and Verified List for 2023)

  Adakah anda mencari Senarai Tambahan Kodi Terbaik 2023? Jika ya, maka anda berada di tempat yang betul. Kami tahu keputusasaan pengguna, apabila ia datang…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me