Legjobb VPN Indiában – Útmutató az országon belüli felhasználók védelméhez

Indiában az egyik a legtöbb internetes felhasználó a világon, ám ennek ellenére a törvény által őrzött kiterjedt kormány cenzúra miatt nem teljesen szabadok és biztonságosak. Ezen korlátozott tevékenységek többsége magában foglalja a felhasználói kedvenceket, például a torrenting oldalakat, megnehezítve az indiai felhasználók számára, hogy teljes értéküket nyerjék ki internetkapcsolataikból..

Használni a Legjobb VPN lehetővé teszi az indiai felhasználók számára, hogy biztonságosan kijátsszák ezeket a korlátozásokat, biztonságossá tegyék őket az autoritatív megfigyelés ellen, feloldják a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Netflix USA felépítését, és akár éjjel-nappal is megóvják őket a rosszindulatú programoktól..

A legjobb választás irányítása érdekében itt található egy átfogó áttekintés az Indiai Legjobb VPN-ről, amely jogszerűségi útmutatásokat, indiai szerzői jogi információt, legjobban fizetett VPN-kat indiai szerverekkel, a Hotstar útmutatásainak feloldását és a BestVPN.co további információkat tartalmazza.

Az indiai számítógépes törvény valóságának célja a torrent felhasználók

Annak ellenére, hogy világi demokrácia, India továbbra is hírhedt, mivel olyan helyről van szó, amely időről időre nagy mennyiségű internetes cenzúrát tanúsít. A tiltott webhelyek közé tartozik a randevúk, a torrenting webhelyek, például a ThePirateBay, és még a videó streaming webhelyek, mint például a Vimeo és a Daily Motion.

Számos indiai telekommunikációs cég és az internetszolgáltató szolgáltatók egyhangú együttműködésben dolgoztak a kormánnyal annak érdekében, hogy következetesen figyelemmel kísérjék az internetes felhasználókat, és megakadályozzák őket olyan webhelyek látogatásában, amelyekre az előbbi korlátozza a hozzáférést..

Ezenkívül az 1957. évi szerzői jogi törvény értelmében 3 Lakh INR-ig (4485 USD a 2018. április 25-én érvényes valutaárfolyamonként) kiszabható pénzbírságot, és 3 év börtönbüntetést vonhat maga után, ha korlátozott hozzáféréssel próbálkoznak. tartalom.

Az indiai zene- és filmipar is részt vesz ezen internetes korlátozások szigorításában. Például A Star India Pvt Ltd, amely a 21st Century Fox tulajdonában van, ismert, hogy tiltja a weboldalakat azáltal, hogy az internetszolgáltatókat arra kötelezi erre a szerzői jogok megsértése alapján..

Indiában történő torrentinghez vagy a hatóságok által végrehajtott általános internetes cenzúra megkerüléséhez szüksége van az Indiai Legjobb VPN-re, amely nemcsak rendkívül biztonságos, hanem kiváló teljesítményt nyújt az indiai felhasználók számára tömegesen.

A legjobb VPN Indiában - Időre van szüksége

A szerzői jogi törvények a legtöbb országban jogi és pénzügyi nehézségekbe ütközhetnek a világ számos országában, és nincs ok azt hinni, hogy ez nem történhet meg Indiában egy felhasználóval..

A közhiedelemmel ellentétben’Nemcsak a nyugati országok vagy Kína, ahol intoleranciát gyakorolnak az ingyenes internetes tevékenységek, például a Torrenting iránt. Büntetést vagy börtönbüntetést is fizethet azért, hogy megpróbálta elérni védett vagy tiltott webhelyeket Indiában, ugyanúgy, mint más országokban szigorú szerzői jogsértési rendszerek mellett..

A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát az ilyen drámai, kötelező érvényű, korlátozó és káros internetes cenzúrától, az a legjobb VPN használata Indiában..

Az India legfontosabb VPN-jeinek nagyszámú szervert kell biztosítani Indiában és a szomszédos területeken, például Pakisztánban, Hongkongban vagy akár Srí Lanka-ban is, hogy garantálják a gyorsabb sebességet és az értékes élményt. Még széles körű biztonsági funkciókat is kínál, mint például az Internet Kill kapcsoló, a dupla titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a VPN-on keresztüli hagyma, hogy megvédje a felhasználókat Indiában minden kormány által támogatott megfigyelő programtól..

Emellett a felhasználóknak mindig be kell tartaniuk a biztonságos internethasználati gyakorlatokat, például nem kell kattintaniuk egy kétes linkekre, amelyek malware fertőzéshez vezethetnek, vagy nem oszthatják meg pénzügyi adataikat egyetlen online fórumon sem, hogy megóvják magukat Indiában a csalásoktól..

Szerezd meg a legjobb VPN-t Indiában

A VPN legális Indiában?

Az internetes VPN használatának ideiglenes tilalmától eltekintve egyes államokban polgári és politikai nyugtalanságok idején a VPN-ek használata továbbra is fennmarad tökéletesen legális Indiában.

A hatóságok azonban kérhetik Önt, hogy adja át felhasználói hitelesítő adatait, ha nem képesek megfejteni a VPN-ből származó titkosított üzeneteket. Bár ezeket a kérelmeket bíróságon keresztül mindig elutasíthatja, ott van’Nincs visszaút, ha a VPN-szolgáltatója úgy dönt, hogy naplóit átadja a hatóságoknak, és ezzel nagy bajba kerül.

Biztonságos-e az Indiában a legjobb VPN használata?

A VPN-szolgáltatók, amelyek folyamatosan nagy mennyiségű naplót vezetnek, nem azok, amelyekkel kívánatosnak tűnik társulnia, ha megpróbálja megvédeni magát a hatóságoktól és az állami ügynökségek online megfigyelésétől..

Az Indiának a legjobb VPN-nek nem szabad kifejezetten kifejeznie nulla naplózás politika de tiszta története legyen, amely magában foglalja az adatok kiadatásának hatóságok általi elutasítása (egy példát említünk az alábbi BestVPN listában), vagy soha nem került sor kínos adatszivárgásnak.

Legjobb India VPN 2018

Mint korábban már említettük, a legjobb VPN-szolgáltatók a legkiválóbb garanciák a legfelső felhasználói élmény és az ultraminőségű biztonság garantálására. Számos VPN-szolgáltatás létezik a számozásban a 100-as években, de nem mindegyik képes a lehető legjobban megvédeni a felhasználók magánéletét.

Az Indiában legnépszerűbb VPN-k nem csak a katonai titkosítás és a biztonságos protokollok segítségével őrzik a felhasználói adatokat, hanem a szokásos szervizcsomaghoz tartozó egyéb csodálatos szolgáltatások széles körű listáját is biztosítják a felhasználók számára. Ez magában foglalja néhány fantasztikus funkciót, például a legjobb Torrenting VPN-t és a P2P-támogatást dedikált szerverek, földrajzilag korlátozott tartalmak és streaming webhelyek feloldása és könnyen használható, jól navigálható kompatibilis alkalmazások és még sok más.

A 100-as VPN-k tesztelése és áttekintése után gyűjtötték össze az ország legjobb felhasználói számára testreszabott exkluzív útmutatót a BestVPN.co által az Indiai Legjobb VPN 2018 számára:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

NordVPN - Apex biztonsági szolgáltatások VPN-ként Indiában:

Ezt a VPN-t az ellenálló képesség és a biztonság kombinációja jellemzi, ami az indiai VPN sorshúzásának az egyik legfontosabb eleme. Az NordVPN kiválóan alkalmas a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldására, mint például a Hotstar, ha Indián kívülről tekintik meg. SmartPlay funkcióval rendelkezik, amely optimális teljesítményt nyújt a streaming webhelyeknél. Tudnia kell többet? Ezután olvassa el az átfogó NordVPN áttekintést.

A legjobb VPN Indiában

További kiszolgálókat adott fel, és most az összesen 62 ország 4047 szerverén áll, beleértve az indiaikat is, amelyek magas névtelenséget kínálnak az interneten. Az NordVPN dedikált szerverek biztosításával üdvözli a P2P és a Torrenting felhasználókat.

A biztonsági fronton DoubleVPN és Onion VPN feletti extra tulajdonságokkal rendelkezik, kivéve az osztály legjobb titkosítását és a több protokoll támogatását, beleértve az OpenVPN kiszámíthatóságát.

Az alkalmazások elképesztően jól működnek minden elérhető platformon, mint például a Mac, Windows, Android, iOS és egyéb. Csodálatos támogatással és útmutatókkal rendelkezik a felhasználó egyszerűbbé tétele érdekében.

Az éves előfizetés értéke 83,88 USD, a kétéves előfizetés pedig 119,7 USD, és továbbra is a legjobb ajánlat.

Ezen kívül ez az egyetlen legjobb VPN, amely az indiai VPN ingyenes próbaverziót kínál felteendő kérdések nélkül.

Előnyök

 1. Tor VPN funkcióval a biztonságos India böngészéshez.
 2. Ingyenes próbaperiódus.
 3. Kettős titkosítás elérhető.
 4. 3359 szerver több mint 60 országban.
 5. Több fizetési módszer.
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP protokollok.
 7. SmartPlay szolgáltatás webhelyek streamingjéhez.

Hátrányok

 1. Drága havi terv (nem jó rövid távú felhasználók számára).

Szerezd meg a NordVPN-t

Privát internet-hozzáférés - Védelem a FaceNiff és a Firesheep ellen, mint VPN Indiában

Reddit kedvencként ez a VPN az ügyfelek elégedettségének mérőszámai alapján szabályozza a szedést. Mindent kínál, amit a többi legjobb VPN csinál, de ezeknek a szolgáltatásoknak a teljesítményszintje páratlan az iparban. Jelenleg 3035+ szervert kínál 29 nagyobb országban, így mindenféle földrajzi korlátozás feloldása szellő. További információkért olvassa el a Privát Internet hozzáférés áttekintést.

Privát internet-hozzáférés India számára

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, mindegyikük a PIA segítségével könnyen elérhető a kedvenc országain keresztül. Van egy beépített hirdetés-blokkoló és rosszindulatú program-azonosító, amely garantálja a kellemetlenségeket.

De a PIA szempontjából a legjobb az, hogy megakadályozza a FaceNiff és FireSheep fájlokat használó hackerek behatolását a közösségi média profiljaiba, ha nyilvános WiFi-n van.

A PIA jelenleg Indiában szervereket kínál a legjobb hozzáférés és gyorsabb sebesség érdekében az országbeli felhasználók számára.

PIA indiai szerver

Legjobb árképzési terv az, ha a 2 éves előfizetésre 69,95 dollár egyszer kerül számlázásra, míg az éves terv 39,95 dollárba kerül a felhasználó számára, egyszer számlázva..

Előnyök

 1. Védi a felhasználókat a nyilvános Wifi-n, mint India legjobb VPN-je.
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec támogatott.
 3. A P2P támogatás elérhető.
 4. Nulla naplók.
 5. 5 Egyidejű csatlakozások.
 6. Korlátlan sávszélesség.

Hátrányok

 1. A dedikált alkalmazásokat egy kicsit nehéz használni az újszülöttek számára.

Kérjen privát internet-hozzáférést

PureVPN - A legjobb VPN az Indián kívüli Hotstar feloldásához:

Indiában több millió olyan népszerű streaming webhely használ, mint a Netflix és az Amazon Prime, ám a tartalom földrajzi korlátozása miatt előfordulhat, hogy nem tudják biztosítani előfizetéseik teljes kihasználását. PureVPN’A hatalmas, több mint 750 szerverből álló hálózat egy óriási 140 országban oszlik meg, köztük 3 az indiai Chennaiban, és így a felhasználók teljes értéket szerezhetnek streaming előfizetéseikből..

PureVPN Indiában

Akár fel akarja tiltani a Netflix USA feloldását, akár hozzáférhet a dedikált Torrenting vagy P2P támogatáshoz, a PureVPN meg tudja csinálni az Ön számára.

A biztonsági fronton katonai szintű AES 256 titkosítással és több protokoll támogatással rendelkezik, beleértve az OpenVPN-t és az L2TP-t, valamint felajánlja a frissítések védelmét a Kill Switch, a Split Tunneling, a Double VPN és az Onion révén a VPN lehetőségeken keresztül..

Ugyanakkor tartalmaz valamilyen naplót, de csak akkor válnak át, ha bármilyen bűncselekményt elkényeztet, mint például internetes zaklatás, internetes zaklatás vagy akár spam.

A PureVPN továbbra is a legjobb VPN Indiában a magas megfizethetőség szempontjából. A 2 éves csomag előfizetés jelenleg mindössze 69 dolláros számlával elérhető. Az éves előfizetés 58,92 dollárral is megvásárolható. Nézze meg a PureVPN áttekintést, ha többet szeretne megtudni annak jellemzőiről.

Előnyök

 1. A Hotstar feloldása Indiai VPN-ként.
 2. DDoS védelem.
 3. Dedikált streaming támogatás.
 4. P2P és Torrent szerverek.
 5. 750 + szerver 141 országban.
 6. VPN Hotspot.
 7. Nat Firewall.
 8. Több protokoll támogatás, beleértve az OpenVPN-t és az L2Tp-t.
 9. Lehetővé teszi az osztott alagút kialakítását.

Hátrányok

 1. Néhány naplót tart.
 2. Ingyenes próbaverzió nem érhető el.

Szerezd meg a PureVPN-t

ExpressVPN - Szigorú védelmet nyújt az ISP védelme ellen VPN-ként Indiában:

A VPN domain egyik legismertebb ügyében az ExpressVPN megtagadta az adatnaplók átadását a török ​​hatóságoknak egy büntetőügy nyomozása során. A szolgáltató tagadta, hogy minden olyan naplót tartott, amely kötetekrõl beszél arról, hogy mennyi ideig jár, hogy biztosítsa felhasználói adatvédelmét.

ExpressVPN Indiában

Az ExpressVPN az Ön VPN-jének legbiztonságosabb tétele, ha megpróbálja kijátszani a kényszerített megfigyelési programokat és az ISP-alapú naplózási kísérleteket, amelyek veszélyeztetik az anonimitását online.

Az ExpressVPN globális szerverhálózattal rendelkezik, amely 2000 + szervereket foglal magában, és kompatibilis alkalmazásokat és bővítményeket kínál minden népszerű operációs rendszerhez és böngészőhöz. Székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, amely biztosítja, hogy távol legyen az autoritárius adatrendszerű országoktól (frissített és részletes ExpressVPN áttekintésünk szintén elérhető).

ExpressVPN indiai proxy szolgáltatás

Az alkalmazások között van egy kill kapcsoló, és az illetékes DNS-szivárgás-védelem mellett az Ön böngészési munkamenetei még biztonságosabbak, ha az ExpressVPN lefedi..

Az árazási tervek meglehetősen drágák, mivel az éves terv 99,95 dollárba kerül, egyszer számlázva, míg a féléves előfizetés 59,95 dollár lakásban számlázva..

Előnyök

 1. Hatékony biztonsági szolgáltatások az indiai VPN felhasználók számára.
 2. Dedikált alkalmazások és bővítmények böngészőkhöz.
 3. Kemény, katonai fokozatú titkosítás.
 4. Több protokoll támogatása.
 5. Nulla naplózási politika.

Hátrányok

 1. Nincs dedikált P2P szerver.
 2. Drága a versengő szolgáltatásokhoz képest.

Get ExpressVPN

IPVanish - A legjobb kiszolgáló számít VPN-ként Indiában

Ez a szolgáltató 6 natív indiai szervert kínál Újdelhiben, hogy megerősítse az online felhasználók adatvédelmét az ország felhasználói számára, és meglepően egyszerűvé tegye az Indián kívüli felhasználók számára a Hotstar elérését..

Ha azonban Indiából szeretné megnézni a Netflix USA-t vagy az Amazon Prime US-t, az IPVanish VPN több mint 1000 szervert kínál a hatékony feloldás garantálása érdekében..

IPVanish India számára

A sebességek meglehetősen konzisztensek maradtak a tesztelésünk során, és a streaming oldalakon elért teljesítmény eléréséig a jelet elérték. 5 egyidejű kapcsolatot kínál egyetlen fiókban, de külön alkalmazásokat kínál a népszerű operációs rendszerekhez, mint például a Mac és az Android.

A maximális felhasználói kényelem érdekében 7 napos visszatérítés és 24 órás ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

Az IpVanish három árképzési tervet kínál, amelyek tartalmazzák a havi, negyedéves és éves előfizetéseket. Közülük a legjobb csomag 79,99 dollárba kerül egy teljes 12 hónapos előfizetési ajánlatért.

Előnyök

 1. Nagyon natív szerverszámmal rendelkező VPN Indiában.
 2. 1000+ VPN szerver és 40 000+ IP’s.
 3. Feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Netflix feloldását.
 4. Több protokoll támogatása, beleértve az OpenVPN-t.
 5. Olyan szolgáltatások, mint a Kill Switch, IPv6, DNS szivárgásvédelem.
 6. 5 egyidejű kapcsolat.

Hátrányok

 1. Mindegy’még nem kínál ingyenes próbaverziót.

Szerezz IPVanish-t

A legjobb VPN India számára ingyenes

Az ingyenes VPN-k nagyon nehéz lehet néha, figyelembe véve azt a tényt, hogy hány szolgáltató figyelmezteti a felhasználókat azzal, hogy azt állítja, hogy ingyenes VPN-t kínál a legjobban, de nem más, mint az, hogy letörli őket adataik harmadik fél számára történő eladásával vagy rosszindulatú programok küldésével.

A legjobb VPN India számára ingyenes

Van még néhány jó ingyenes VPN, amelyekben megbízhat, de sajnos egyikük sem kínál indián szervereket. Hogy’Mivel a legtöbb VPN-felhasználó az amerikai és az európai régióból származik, és figyelembe véve az ingyenes VPN által kínált kiszolgálók rendkívül korlátozott számát, nagyon korlátozott esély van arra, hogy bármely ingyenes VPN kiszolgálót kínáljon Indiában.

Az alábbiakban három rendkívül megbízható India VPN mentes, és feltétlenül frissítheti fizetős terveit, hogy Indiában vegye igénybe szervereiket:

 1. Tunnelbear VPN - Nagyon biztonságos ingyenes VPN szolgáltatást kínál Indiának
 2. WindscribeVPN - 10 GB / hónap sávszélességet korlátozott az ingyenes VPN-csomagban
 3. Hide.Me - Hihetetlenül gyors a sebesség szempontjából, mint egy ingyenes VPN India számára

Indian VPN Proxy

A proxyk alternatív biztonsági eszközként szolgálnak a VPN-khez, és bár nem is’t titkosítást vagy biztonságos protokoll alagút támogatást nyújtanak, ezek elég jók ahhoz, hogy megvédjenek, ha csak IP-címét új kiszolgálón keresztül akarjuk átadni..

Itt található a legjobb VPN-proxyk, amelyeket Indiában használhat:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Gyors USA Proxy
 6. Hide.me (Proxy verzió)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Legjobb VPN India Hotstar-hoz

Az India legjobb VPN-je biztosítja a legjobb módszert a Hotstar alkalmazás vagy webhely-előfizetés feloldásának feloldására Indián kívülről. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozni kell a fenti VPN-k bármelyikének indiai szerveréhez, és élvezheti kedvenc tartalmát a Hotstar-on.

Ha nem’Ha nem működik, akkor mindig kérheti a 24 órás támogatást, hogy biztosítson egy dedikált IP-t, amely érvényes streaming útvonalat biztosít Önnek.

A Hotstar feloldása

A legjobb VPN az India Chrome-hoz

Tekintettel arra, hogy a Chrome böngésző a világon a legnépszerűbb internet-hozzáférési átjáró az online domain áthaladásához, Indiában több millió felhasználó lenne, aki magas szintű biztonságot szeretne számára.

A legjobb VPN az India Chrome-hoz

Itt van egy lerontott a Legjobb VPN-ek a Chrome-hoz böngésző, amely kompatibilis bővítményeket és dedikált indiai szervereket kínál:

 1. Tiszta VPN
 2. Nord VPN
 3. Express VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Privát internet-hozzáférés VPN
 6. Torguard.net
 7. Tunnelbear VPN
 8. Hide.me VPN
 9. Windscribe VPN

Legjobb VPN GYIK

Legális streaming Indiában?

A streaming Indiában legális, és számos olyan népszerű streaming webhelyen, mint a Netflix és az Amazon Prime, és még az indiai natív streaming webhelyen, a Hotstar Indiából származó felhasználóinak milliói is vannak. Tehát fontos, hogy legyen a legjobb vpn streaminghez, hogy megszakítás nélkül élvezhesse szórakozását.

Mivel azonban ezeknek a webhelyeknek a nagy része nem ugyanazt a tartalomkönyvtárat ábrázolja, azaz egy Netflix-felhasználó Indiában nyert’nem láthatja az összes felhasználót, amely elérhető az Egyesült Államok felhasználóinak, a legjobb, ha az Indiai VPN-t használja, hogy lehetővé tegye az ilyen földrajzi korlátozások feloldását és a kedvenc tartalmak problémák nélküli élvezetét..

Ugyanakkor egyetlen India VPN Free sem engedheti meg a legitim Torrenting támogatást a dedikált felhasználók számára.

Torrenting legális Indiában?

Mint a legtöbb országban, a Torrenting Indiában a legális szürke területen fekszik. Az elfogadható tartalom vagy szoftver letöltése a Torrenting segítségével, például a Google Chrome böngésző telepítőfájlja nyert’t sok bajba ne téged. Az igazi probléma az érzékeny és nagy médiaházak tulajdonában lévő tartalommal kezdődik.

Az ilyen tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, és a torrent útján történő megosztása bajba kerülhet, ha nem adsz hozzá’t védje meg magát egy felső VPN segítségével.

Hogyan lehet feloldani a Hotstar indítását Indián kívül?

A Hotstar elképesztő online streaming szolgáltatás India számára, de sajnos’nem érhetők el az országon kívüli felhasználók számára a szerzői joggal védett tartalmak védelme érdekében. A legjobb VPN-en keresztül azonban mindig megkerülheti az ilyen földrajzi korlátozásokat.

Itt’s a legjobb módszer a Hotstar indításának feloldására Indián kívül:

 • Válasszon egy VPN-t, és iratkozzon fel az árazási tervre
 • Szerezzen be felhasználói hitelesítő adatokat (felhasználónév és jelszó)
 • Töltse le a natív alkalmazást az operációs rendszeréhez és telepítse (a legtöbb VPN most dedikált alkalmazásokat biztosít több platformon való kompatibilitásra)
 • Csatlakozás indiai szerverhez (egyébként nyert’t dolgozzon), és kapcsolja be a VPN-t

Élvezze kedvenc filmjeit és műsorát a Hotstar-on!

A legjobb VPN Indiában

Következtetés:

Az egész világon az emberek egyre jobban megismerik az online adatvédelem ellenőrzésének előnyeit. A legtöbb internetes felhasználót nem veszik észre olyan hatalmas és kínos adatbotrányok miatt, amelyek olyan nagy cégeket érinttek, mint a Careem és a Facebook, ám végül nem ezek a cégek veszítenek annyira, mint a felhasználók..

A VPN-ek ugyanolyan fontosak Indiában, mint a világ többi részén, mivel lehetővé teszik az internet használatának folytatását. A BestVPN.co-nál minden esetben a felhasználók számára az internetbiztonság legmagasabb formáját támogatjuk, és biztonságos internetes gyakorlatokat, valamint a biztonságos és biztonságos online élmény legjobb eszközeit javasoljuk..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me