De beste VPN-services voor Thailand: 5 vertrouwde en geteste apps voor 2020

Veiligheid op internet is een lastig onderwerp geworden in Thailand, vooral na de staatsgreep van 2014 d’etat. Burgers zijn gearresteerd, beboet en gemarteld voor hun internetactiviteiten.

In een dergelijke omgeving is een betrouwbare VPN een cruciaal hulpmiddel voor de meeste Thais. Het verhoogt niet alleen een gebruiker’s veiligheid en anonimiteit online, maar het geeft hen ook toegang tot verboden inhoud.

Daarom is het voor veel inwoners van Thailand noodzakelijk om een ​​VPN te hebben. Ik heb hieronder enkele van de beste VPN's voor Thailand op een rij gezet, nadat ik ze op verschillende factoren heb beoordeeld.

Beste VPN voor Thailand

5 beste VPN-services voor Thailand (samenvatting)

 1. PureVPN: 12 speciale Thailand-servers ervoor zorgen dat gebruikers overal en binnen Thailand toegang hebben tot de beste functies. Het kan uw VPN-provider zijn voor slechts $ 2,91 / mnd .
 2. Surfshark: Makkelijk te gebruiken en betrouwbaar. Kies vandaag voor Surfshark om 1040+ servers te gebruiken in meer dan 140 landen, waaronder Thailand met een eenvoudig te gebruiken interface. Er zijn geen betere VPN's beschikbaar voor slechts $ 1,99 per maand .
 3. Ivacy: Ontworpen voor streaming. Perfecte VPN-provider voor gebruikers die lang wachten met bufferen en trage snelheden beu zijn. Een koopje voor slechts $ 2,25 per maand
 4. ExpressVPN: Snelste VPN in de industrie. Voor gamers die dat niet doen’t willen dat lag hun game-ervaring in gevaar brengt terwijl ze op PUBG of Fortnite zijn. Vergeet zorgen over vertraging bij slechts $ 8,32 / mnd .
 5. CyberGhost: 10 native servers in Thailand. Ontworpen voor gebruikers die urenlang een eindeloze draaikolk doorbrengen op online inhoud. Toegewijde Thaise servers om uw internetonderbrekingsvrij beschikbaar te houden voor slechts $ 2,75 per maand .

Waarom VPN noodzakelijk is in Thailand?

Een Virtual Private Network (VPN) is de beste tool om volledige online anonimiteit en internetbeveiliging te garanderen. VPN's worden geleverd met een overvloed aan functies waarmee u kunt blijven genieten van de voordelen van internet zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw online activiteit door iemand wordt gevolgd.

Naast alle technische voordelen, kan een VPN u ook veel bieden op het gebied van entertainment. Netflix, Hulu, Disney + en Amazon Prime zijn snel de favoriete keuze van miljoenen geworden vanwege hun inhoudsbibliotheken.

Soms zijn er echter bepaalde geografische beperkingen voor sommige van hun inhoud, wat betekent dat gebruikers buiten specifieke regio's geen toegang hebben tot die inhoud.

Met een VPN kunt u doorgaan met streamen en genieten van al uw favoriete inhoud. Bovendien is de Thaise televisie ook een geweldige bron van entertainment geworden. Helaas is de meeste van deze inhoud ook geografisch beperkt voor kijkers alleen in Thailand.

Voor expats kunt u met een VPN uw servers in Thailand instellen en blijven genieten van Thai TV 3, Workpoint channel of Channel GMM 25.

De beste Thailand VPN's in 2020

Om problemen met privacy en internetvrijheid in Thailand te omzeilen, moeten deze top 5 VPN's ongelooflijk nuttig blijken te zijn:

1. PureVPN - Beste VPN voor Thailand

 • Prijs: $ 2,91 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

PureVPN-logoPureVPN is gevestigd in Hong Kong en biedt de meeste mogelijkheden als het gaat om de voordelen die het zijn gebruikers kan bieden.

Met meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen, waaronder een tiental in Thailand, geven weinig andere VPN's toegang tot zoveel inhoud als PureVPN.

De Thaise servers zouden ervoor zorgen dat gebruikers hun lokale inhoud nooit mislopen als ze’ook buiten hun land.

Jij hebt gewonnen’het hoeft zich geen zorgen te maken over compatibiliteit, aangezien PureVPN wordt ondersteund op Android, Mac, Windows, iOS en Linux. Bovendien, daar’s volledige ondersteuning voor Kindle en gameconsoles zoals de PS4 en Xbox One ook.

5 Multi-logins beschikbaar met AES-256-codering volgens PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPSec- en OpenVPN-protocollen zorgen voor maximale beveiliging.

Pros

 • 12 toegewijde Thaise servers
 • 30-dagen geld terug garantie
 • 5 Multi-logins
 • Geen DNS- of WebRTC-lekken geregistreerd
 • Compatibiliteit voor Android, Mac, Windows & iOS

Cons

 • Gebruikersinterface kan eenvoudiger zijn

2. Surfshark - Gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar

 • Prijs: $ 1.99 / mo
 • Trustpilot beoordeling: 4.4

Surfshark-logoSurfshark, gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, is een topkeuze voor diegenen die in Thailand wonen. Het is een budgetvriendelijke service die alle kansen tart om tegen topconcurrenten op de markt te gaan.

Surfshark geeft zijn gebruikers toegang tot 1040+ servers in 140+ landen, waaronder Thailand. Bovendien kunnen gebruikers genieten van een naadloze Surfshark-service op hun Android-, iOS-, Mac-, Windows- en Linux-apparaten.

Het beste van alles; je kunt de VPN gebruiken om Netflix en andere streaming-websites zoals BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu en zelfs Disney Plus te deblokkeren

Het volgt de militaire AES-256-GCM-codering die het IKEv2- en OpenVPN-protocol ondersteunt, waardoor het een veilige en betrouwbare service is die beschikbaar is voor gebruik op onbeperkte apparaten.

Pros

 • 1040+ servers in 140+ landen
 • Camouflagemodus
 • Ondersteuning voor onbeperkte apparaten
 • Streng beleid zonder logboeken

Cons

 • Klantenservice kan beter

3. Ivacy - Ontworpen voor veilig streamen

 • Prijs: $ 2.25 / mo
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

De beste VPN-services voor Thailand: 5 vertrouwde en geteste apps voor 2020Betrouwbare service en klanttevredenheid zijn de ingrediënten van Ivacy’s succes voor meer dan een decennium.

Het biedt gebruikers een ongekende mogelijkheid om hun serververbinding aan te passen en is bovendien een van de meest betaalbare beschikbare opties.

Cross-compatibel voor iOS, Mac, Windows en Android, kan het de perfecte VPN-provider zijn voor gebruikers die onbeperkte inhoud streamen op meerdere apparaten.

De split tunneling-functie maakt de streaming-ervaring nog beter via Ivacy.

Industrie-standaard AES-256-GCM-codering, evenals L2TP- en IKeV2-protocollen, zorgen ervoor dat Ivacy een betrouwbare keuze zou zijn als uw volgende VPN-provider.

Pros

 • Klantenservice is een benchmark in de branche.
 • De beste streaming-ondersteuning die er is.
 • Streng beleid zonder logboeken.
 • Een van de meest betaalbare opties.

Cons

 • Technische ondersteuning moet worden verbeterd.

4. ExpressVPN - Perfect voor gameliefhebbers

 • Prijs: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

5-ExpressVPN-LogoHoewel gebruikers misschien schrikken van de hogere prijs voor ExpressVPN, hebben de vele functies waartoe ze toegang hebben het extra geld waard.

ExpressVPN onderhoudt de snelste servers in 94 landen, waaronder Thailand.

Deze maken het de ideale keuze voor enthousiaste gamers, naast de kruiscompatibiliteit voor iOS, Windows, Android en Mac.

Een ander kenmerk dat uniek is voor ExpressVPN is Network Lock, een ultramoderne kill-schakelaar die al het internetverkeer op uw netwerk beperkt als uw verbinding wordt verbroken.

De standaard AES-256-bitscodering maakt gebruik van de OpenVPN UDP-, OpenVPN TCP-, L2TP / IPsec-, IPsec-, IKEv2- en PPTP-protocollen, waardoor het een van de beste VPN's is voor gamers en vaste gebruikers in het algemeen op de markt.

Pros

 • Ideaal voor gaming met de snelste servers.
 • Netwerkvergrendeling.
 • Ondersteuning voor Bitcoin.
 • 30-dagen geld terug garantie.

Cons

 • Duurder dan andere VPN's op deze lijst.

5. CyberGhost: gebouwd voor het deblokkeren van geografische grafische inhoud

 • Prijs: $ 2.75 / mo
 • Trustpilot beoordeling: 4.5

CyberGhost-logoals jij’bent u een van de gebruikers die uren achter elkaar door het internet scrollen, dan is CyberGhost de ideale optie voor u.

Gebruikers kunnen profiteren van meer dan 6000 servers die actief zijn vanuit 90 verschillende landen, waaronder 10 in Thailand.

Bovendien biedt het volledige compatibiliteit voor Android, iOS, Linux, Mac en Windows.

De beste functie is het NoSpy-datacenter: CyberGhost’s dedicated server die een dedicated uplink gebruikt om zijn 256-bit encryptie verder te versterken ondersteund door de OpenVPN, L2TP-IPsec en PPTP protocollen beschikbaar voor 7-Multi logins.

Pros

 • 7 Multi-logins.
 • Streng beleid zonder logboeken.
 • 45 dagen geld-terug-garantie.
 • Deblokkeert de meeste inhoud.

Cons

 • Verbindingssnelheden kunnen vertragen.

Hoe gaat de wet om met online privacy in Thailand?

In mei 2019 heeft Thailand de wet op persoonlijke bescherming B.E. 2562 (2019), bekend als de PDPA.

De wet gaf alle bedrijven die opereren vanuit of zaken doen in Thailand de richtlijnen naleven.

De wet is bedoeld om te moderniseren hoe de grondwet moet omgaan met persoonlijke gegevens op internet.

Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn onder meer het bieden van klanten de mogelijkheid om opt-out van alle tracking-gerelateerde cookies te weigeren, alle klanten op de hoogte stellen van alle gegevens en vooral, een PDC (Personal Data Protection Committee) op te richten om toezicht te houden op de implementatie van de wet.

Overtredingen van deze wet kunnen leiden tot boetes en strafrechtelijke vervolging voor bedrijven die schuldig zijn bevonden.

Thailand’s Onrustig verleden met internetcensuur en -bewaking

De “majesteitsschennis” (gewonde majesteit) is een wet die elke online kritiek, spot of belediging jegens de monarchie tot een misdrijf maakt, waarbij een gevangenisstraf van minimaal 15 jaar wordt opgelegd. Burgers zijn gevangen gezet voor het plaatsen en delen van Facebook-berichten.

Het 60-70-koppige team, de Technology Crime Suppression Division (TCSD) genaamd, is gespecialiseerd in het reguleren van internet, het controleren van internet op aanstootgevende inhoud.

Na de militaire staatsgreep van 2014 werden verschillende websites verboden om online vrijheid onder de loep te nemen.

Journalisten, studenten, toeristen en andere mensen hebben zich regelmatig moeten wenden tot VPN's als oplossing voor de internetcensuur die de autoriteiten op internet plaatsen.

Afgezien van het geven van internetvrijheid en anonimiteit in het gezicht van autoriteiten die constant waakzaam zijn, kunnen VPN's u helpen inhoud te streamen van streaming-sites zoals Netflix, Hulu en Disney + die geografisch beperkt zijn en niet toegankelijk zijn in Thailand.

Mensen vragen het ook

Zijn VPN's legaal in Thailand?

Op papier zijn VPN's volledig legaal in Thailand. De afgelopen jaren heeft de regering echter een initiatief opgezet met de naam Cyber ​​Scouts.

Het werft Thaise tieners aan en indoctrineert hen om vrienden, familieleden en iedereen in hun directe omgeving te melden dat ze vermoeden dat ze VPN's gebruiken om hun IP te maskeren om inhoud te maken en te delen die in strijd is met de wet majesteit.

Wat zijn de beste gratis VPN's voor pc?

Er zijn honderden VPN-websites online die gratis kunnen worden gebruikt.

Gebruikers moeten echter begrijpen dat deze websites de kritieke functies missen die het noodzakelijk maken om in de eerste plaats een VPN te hebben.

Er zijn beperkte servers, ontkoppelingssnelheden zijn hoog, bandbreedtebeperkingen en vooral, daar’s geen garantie dat uw gegevens niet worden doorgestuurd naar adverteerders of erger, de overheid zelf.

als jij’serieus bent over het maskeren van jezelf van de angstaanjagende TCDS, dan is een betaalde VPN-service een veel verstandiger en verstandiger optie om voor te gaan.

Kan ik Netflix in Thailand bekijken?

Ja, in 2016 is Netflix officieel beschikbaar in Thailand.

Maar daar’is een enorme hoeveelheid geo-beperkte inhoud op Netflix waartoe kijkers in Thailand geen toegang hebben.

Het gebruik van een VPN kan dit probleem snel oplossen en u onmiddellijk alle geografische beperkingen van Netflix laten omzeilen.

Wat is de beste VPN voor PUBG in Thailand?

De meeste VPN's kunnen je alle basisfuncties bieden om PUBG in Thailand te gebruiken.

De beste optie zou echter ongetwijfeld PureVPN zijn.

Het’De toegewijde Thaise servers garanderen snelle en ononderbroken verbindingen en bieden u een soepele en plezierige ervaring.

Dingen inpakken

Het gebruik van internet is de afgelopen jaren in Thailand gevaarlijk geworden. Mensen zijn geconfronteerd met juridische stappen voor hun digitale activiteiten. Een VPN kan uw identiteit online vermommen en u veilig houden.

PureVPN is de beste allround-optie omdat het alle noodzakelijke functies biedt om gebruikers veilig te houden tijdens het surfen op internet. Surfshark daarentegen is de meer budgetvriendelijke, maar uiterst effectieve optie om uit te kiezen.

Laat ons in het commentaar hieronder weten hoe uw ervaring met deze opties is geweest.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me