Beste VPN voor India – een gids voor het beschermen van gebruikers in eigen land

India heeft een van het hoogste aantal internetgebruikers ter wereld, maar toch zijn ze niet volledig gratis en veilig vanwege uitgebreide overheidscensuur die door de wet wordt bewaakt. De meeste van deze beperkte activiteiten omvatten favorieten van gebruikers zoals Torrenting-sites, waardoor het voor Indiase gebruikers moeilijk is om volledige waarde te halen uit hun internetverbindingen.


De ... gebruiken Beste VPN kan Indiase gebruikers toestaan ​​om deze beperkingen veilig te omzeilen, ze te beveiligen tegen gezaghebbende surveillance, geo-beperkte inhoud zoals Netflix US te deblokkeren en ze zelfs 24 uur per dag beschermen tegen malware-bedreigingen.

Om hen naar de beste keuze te leiden, is hier een uitgebreide beoordeling voor de Beste VPN voor India met wettigheidsgidsen, auteursrechtwetgeving in India, best betaalde VPN's met Indiase servers, deblokkeergidsen voor Hotstar en meer door BestVPN.co

Realiteit van Indiase cyberwetgeving Gerichte Torrent-gebruikers

Ondanks dat het een seculiere democratie is, is India nog steeds berucht omdat het een plaats is die van tijd tot tijd een grote hoeveelheid internetcensuur meemaakt. Verboden websites omvatten datingwebsites, Torrenting-websites zoals ThePirateBay en zelfs videostreaming-sites zoals Vimeo en Daily Motion.

Veel telecommunicatiebedrijven in India en ISP-providers hebben samen met de overheid samengewerkt om internetgebruikers consistent te controleren en te voorkomen dat ze websites bezoeken die eerstgenoemde de toegang tot.

Bovendien kunt u volgens de Copyright Act van 1957 een boete krijgen van INR 3 Lakh ($ 4485 volgens de geldende wisselkoersen op 25 april 2018) en wordt u geconfronteerd met een gevangenisstraf van 3 jaar als u betrapt wordt op toegang inhoud.

De Indiase muziek- en filmindustrie is ook medeplichtig aan het strenger maken van deze internetbeperkingen. Voor b.v. Star India Pvt Ltd, eigendom van 21st Century Fox, staat erom bekend websites te verbieden door ISP's te dwingen dit te doen op basis van inbreuk op het auteursrecht.

Voor Torrenting in India of voor het omzeilen van algemene internetcensuur die door de autoriteiten wordt afgedwongen, heb je de beste VPN voor India nodig die niet alleen zeer veilig is, maar ook massale topprestaties garandeert voor Indiase gebruikers.

Beste VPN voor India - tijd nodig

Auteursrechtwetgeving kan de meeste mensen in juridische en financiële problemen brengen in een groot aantal landen over de hele wereld en er is geen reden om aan te nemen dat dit niet kan gebeuren met een gebruiker in India.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, het’s niet alleen de westerse landen of China, waar ze intolerantie voor gratis internetactiviteiten zoals torrenting uitoefenen. U kunt ook een boete of gevangenisstraf krijgen voor toegang tot beschermde of verboden websites in India, net zoals in andere landen met strikte inbreuken op het auteursrecht.

De beste manier om jezelf online te beschermen tegen dergelijke draconische, bindende, beperkende en schadelijke internetcensuur is om een ​​Beste VPN voor India te gebruiken.

De Top VPN voor India moet een groot aantal servers in India en aangrenzende locaties zoals Pakistan, Hong Kong of zelfs Sri Lanka bieden om hogere snelheden en een waardevolle ervaring te garanderen. Het moet zelfs uitgebreide beveiligingsfuncties bieden, zoals een Internet Kill-schakelaar, dubbele codering, DNS-lekbescherming en Onion via VPN om gebruikers te beschermen tegen door de overheid gesponsorde bewakingsprogramma's in India.

Afgezien daarvan moeten gebruikers altijd veilige internetgebruikspraktijken volgen, zoals niet klikken op dubieuze links die kunnen leiden tot malware-infecties of hun financiële gegevens niet delen op online forums om zichzelf te beschermen tegen oplichting in India.

Krijg de beste VPN voor India

Is VPN legaal in India?

Afgezien van enkele tijdelijke verboden op internet VPN-gebruik in sommige staten in tijden van burgerlijke en politieke onrust, blijft het gebruik van VPN's bestaan volkomen legaal in India.

De autoriteiten kunnen u echter vragen om uw gebruikersreferenties over te dragen als ze de gecodeerde berichten die afkomstig zijn van uw VPN zelf niet kunnen ontcijferen. Hoewel je dergelijke verzoeken altijd kunt weigeren door een rechtbank te doorlopen, kun je daar terecht’s is niet meer terug als uw VPN-provider besluit zijn logboeken aan de autoriteiten over te dragen en u daardoor in grote problemen te brengen.

Is het veilig om Beste VPN voor India te gebruiken?

VPN-providers die consequent een groot aantal logboeken bijhouden, zijn niet wat u zou moeten zoeken om mee te associëren als u probeert uzelf te beschermen tegen de autoriteiten en online surveillance door overheidsinstanties.

De beste VPN voor India moet niet alleen expliciet worden vermeld nul logboekbeleid maar zou een schone geschiedenis moeten hebben die omvat verzoeken tot uitlevering van gegevens door de autoriteiten afwijzen (een voorbeeld wordt genoemd in de BestVPN-lijst hieronder) of nooit is blootgesteld aan een gênant datalek.

Beste VPN voor India 2018

Zoals eerder vermeld, zijn de beste VPN-providers de beste garanties voor een optimale gebruikerservaring en uiterst hoogwaardige beveiliging. Er zijn veel VPN-services die in de jaren 100 nummeren, maar niet alle kunnen de privacy van gebruikers beschermen zoals de beste VPN.

Top VPN's voor India zullen niet alleen gebruikersgegevens beschermen via militaire codering en veilige protocollen, ze bieden gebruikers ook een uitgebreide lijst met andere geweldige functies die bij hun reguliere servicepack horen. Dit omvat enkele van de fantastische functies zoals de beste VPN voor torrenting en P2P-ondersteuning via speciale servers, geo-beperkte inhoud en deblokkerende streaming sites en gebruiksvriendelijke, zeer navigeerbare compatibele apps en nog veel meer.

Afgerond na het testen en beoordelen van honderden VPN's, hier is een exclusieve gids op maat gemaakt voor gebruikers in het land door BestVPN.co voor de Beste VPN voor India 2018:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

NordVPN - Apex-beveiligingsfuncties als VPN voor India:

Deze VPN wordt gekenmerkt door een combinatie van veerkracht en beveiliging, waardoor het een van de beste loterijen is voor een VPN in India. NordVPN is geweldig voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud zoals Hotstar als je het bekijkt vanuit een ander land dan India. Het heeft een SmartPlay-functie voor optimale prestaties op streaming-sites. Wil je meer weten? Lees dan onze uitgebreide NordVPN-review.

Beste VPN voor India

Het heeft meer servers toegevoegd en nu staat het totaal op 4047 servers in 62 landen, waaronder die in India om online een hoge anonimiteit te bieden. NordVPN verwelkomt P2P- en Torrenting-gebruikers door speciale servers aan te bieden.

Op het gebied van beveiliging heeft het DoubleVPN en Onion via VPN als extra functies, afgezien van de beste codering in zijn klasse en ondersteuning voor meerdere protocollen, inclusief OpenVPN-berekenbaarheid.

De apps werken ongelooflijk goed op alle beschikbare platforms zoals Mac, Windows, Android, iOS en meer. Het heeft geweldige ondersteuning en begeleidt secties voor meer gebruikersgemak.

Het jaarabonnement wordt gewaardeerd op $ 83,88 terwijl het tweejarig abonnement wordt aangeboden op $ 119,7 en blijft hun beste aanbod tot nu toe.

Afgezien hiervan is het de enige Top VPN die India VPN gratis proefversie biedt zonder vragen te stellen.

Pros

 1. Tor met VPN-functie voor veilig browsen in India.
 2. Gratis proefperiode.
 3. Dubbele codering beschikbaar.
 4. 3359 servers in 60+ landen.
 5. Meerdere betaalmethoden.
 6. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- en SSTP-protocollen.
 7. SmartPlay-functie voor streaming-sites.

Cons

 1. Duur maandelijks abonnement (niet goed voor kortetermijngebruikers).

Download NordVPN

Private Internet Access - biedt bescherming tegen FaceNiff en Firesheep als VPN voor India

Een Reddit-favoriet, deze VPN regelt de norm volgens klanttevredenheidsstatistieken. Het biedt alles wat andere Beste VPN's doen, maar de prestatieniveaus van deze functies zijn ongeëvenaard in de branche. Het biedt momenteel 3035+ servers in 29 grote landen, waardoor het deblokkeren van elke vorm van geografische beperkingen een fluitje van een cent is. Lees onze Private Internet Access Review voor meer informatie.

Prive-internettoegang voor India

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, allemaal zijn ze gemakkelijk toegankelijk via je favoriete landen via PIA. Er zijn een ingebouwde ad-blocker en malware-ID om een ​​storingsvrije ervaring te garanderen.

Maar het beste deel van PIA is dat het voorkomt dat hackers die FaceNiff en FireSheep gebruiken, je sociale-mediaprofielen hacken wanneer je op een openbare wifi zit.

PIA biedt momenteel servers in India voor de beste toegang en hogere snelheden voor gebruikers in eigen land.

PIA Indiase server

Het beste prijsplan is voor het 2-jarig abonnement dat binnenkomt op $ 69,95, eenmaal gefactureerd, terwijl het jaarplan een gebruiker $ 39,95 kost, eenmaal gefactureerd.

Pros

 1. Beschermt gebruikers op openbare wifi als een beste VPN voor India.
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec ondersteund.
 3. P2P-ondersteuning beschikbaar.
 4. Geen logboeken.
 5. 5 Gelijktijdige verbindingen.
 6. Onbeperkte Bandbreedte.

Cons

 1. De speciale apps zijn een beetje moeilijk te gebruiken voor nieuwkomers.

Ontvang privé-internettoegang

PureVPN - Beste VPN voor het deblokkeren van Hotstar van buiten India:

Er zijn miljoenen gebruikers van populaire streaming-sites zoals Netflix en Amazon Prime in India, maar vanwege geografische beperkingen op inhoud, kunnen ze mogelijk niet volledig gebruik maken van hun abonnementen. PureVPN’Dankzij het uitgebreide netwerk van meer dan 750 servers verspreid over maar liefst 140 landen, waaronder 3 in Chennai, India, kunnen gebruikers volledige waarde halen uit hun streamingabonnementen.

PureVPN voor India

Of u Netflix US wilt deblokkeren of toegang wilt krijgen tot speciale Torrenting- of P2P-ondersteuning, PureVPN kan het voor u doen.

Op het gebied van beveiliging heeft het militaire AES 256-codering en ondersteuning voor meerdere protocollen, waaronder OpenVPN en L2TP, en biedt het ook upgrades via Kill Switch, Split Tunneling, Double VPN en Onion via VPN-opties.

Het houdt echter wel een soort logboek bij, maar ze worden alleen omgedraaid als u zich bezighoudt met criminele activiteiten zoals cyberpesten, cyberstalking of zelfs spammen.

PureVPN blijft de beste VPN voor India in termen van hoge betaalbaarheid met een 2-jarig pakketabonnement dat momenteel wordt aangeboden voor slechts $ 69 miljard. Een jaarabonnement kan ook worden gekocht voor $ 58,92. Bekijk onze PureVPN Review als je meer wilt weten over de functies.

Pros

 1. Hotstar deblokkering als VPN voor India.
 2. DDoS-bescherming.
 3. Toegewijde streaming-ondersteuning.
 4. P2P- en Torrent-servers.
 5. 750 + servers in 141 landen.
 6. VPN-hotspot.
 7. Nat Firewall.
 8. Ondersteuning van meerdere protocollen inclusief OpenVPN en L2Tp.
 9. Maakt gesplitste tunneling mogelijk.

Cons

 1. Houdt enkele logs bij.
 2. Gratis proefperiode niet beschikbaar.

Download PureVPN

ExpressVPN - Biedt strikte bescherming tegen ISP-bescherming als VPN voor India:

In een van de meest bekende gevallen in het VPN-domein weigerde ExpressVPN datalogs over te dragen aan Turkse autoriteiten tijdens een onderzoek naar een strafzaak. De provider ontkende dat het logboeken zou bijhouden die boekdelen spreken over de lengte die het aan gaat om zijn gebruikersprivacy te waarborgen.

ExpressVPN voor India

ExpressVPN is uw veiligste gok als VPN voor India als u probeert de afgedwongen bewakingsprogramma's en door ISP aangedreven logboekpogingen te ontwijken die uw anonimiteit online in gevaar brengen.

ExpressVPN bezit een wereldwijd servernetwerk dat meer dan 2000 servers omvat en biedt fervent compatibele apps en extensies voor alle populaire besturingssystemen en browsers. Het is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, wat ervoor zorgt dat het ver weg is van landen met autoritaire gegevensregimes (onze bijgewerkte en gedetailleerde ExpressVPN-beoordeling is ook beschikbaar).

ExpressVPN India proxy-service

Er is een kill-schakelaar in de apps en samen met competente DNS-lekbescherming zijn uw browsesessies steeds veiliger wanneer ze worden gedekt door ExpressVPN.

Prijsplannen zijn een beetje duur, maar het jaarplan kost $ 99,95 en het halfjaarlijkse abonnement kost $ 59,95.

Pros

 1. Krachtige beveiligingsfuncties voor Indiase VPN-gebruikers.
 2. Speciale apps en extensies voor browsers.
 3. Sterke versleuteling van militaire kwaliteit.
 4. Ondersteuning van meerdere protocollen.
 5. Geen logboekbeleid.

Cons

 1. Geen speciale P2P-servers.
 2. Duur ten opzichte van concurrerende diensten.

Download ExpressVPN

IPVanish - Beste server geldt als een VPN voor India

Deze aanbieder biedt 6 native Indiase servers in New Delhi om online privacy voor gebruikers in het land te versterken en het voor gebruikers buiten India verbazingwekkend eenvoudig te maken om toegang te krijgen tot Hotstar.

Als u echter Netflix US of Amazon Prime US vanuit India wilt bekijken, biedt IPVanish VPN meer dan 1000 servers om krachtige deblokkering te garanderen.

IPVanish voor India

De snelheden bleven vrij consistent tijdens onze tests en waren op het vlak van prestaties op streaming-sites. Het biedt 5 gelijktijdige verbindingen op één account en biedt speciale apps voor populaire besturingssystemen zoals Mac en Android, onder andere.

Er is een terugbetaling van 7 dagen beschikbaar, samen met 24/7 klantenondersteuning voor maximaal gebruikersgemak.

IpVanish biedt drie tariefplannen met maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse abonnementen. Het beste plan onder hen kost $ 79,99 voor een volledig abonnement van 12 maanden.

Pros

 1. VPN voor India met een hoog native serveraantal.
 2. 1000+ VPN-servers en 40.000 IP-adressen’s.
 3. Blokkeert geo-beperkte inhoud zoals Netflix.
 4. Ondersteuning van meerdere protocollen inclusief OpenVPN.
 5. Functies zoals Kill Switch, IPv6, DNS Leak Protection.
 6. 5 gelijktijdige verbindingen.

Cons

 1. doesn’bieden nog geen gratis proefversie aan.

Download IPVanish

Beste VPN voor India Gratis

Gratis VPN's kunnen erg lastig zijn, soms gezien het feit dat hoeveel providers gebruikers verbinden door te beweren een gratis VPN met de beste beveiliging te bieden, maar niets anders doen dan ze afzetten door hun gegevens aan derden te verkopen of malware te verzenden.

Beste VPN voor India Gratis

Er zijn nog steeds een aantal goede gratis VPN's die je kunt vertrouwen, maar helaas bieden geen van hen native Indiase servers. Dat’s omdat de meeste VPN-gebruikers uit de Amerikaanse en Europese regio komen en gezien het extreem restrictieve aantal servers dat Free VPN kan bieden, is er een zeer beperkte mogelijkheid dat elke gratis VPN servers in India aanbiedt.

De onderstaande zijn 3 zeer betrouwbare India VPN Gratis en u kunt zeker upgraden naar hun betaalde plannen om hun servers in India te gebruiken:

 1. Tunnelbear VPN - Biedt een zeer veilige gratis VPN-service voor India
 2. WindscribeVPN - Heeft een bandbreedte van 10 GB / maand op zijn gratis VPN-abonnement
 3. Hide.Me - Is ongelooflijk snel in termen van snelheid als een gratis VPN voor India

Indiase VPN-proxy

Proxy's zijn een alternatief beveiligingshulpmiddel voor VPN's en hoewel ze dat niet doen’bieden geen codering of ondersteuning voor veilige protocoltunnels, ze zijn goed genoeg om u te beschermen als u gewoon uw IP-adres wilt omleiden via een nieuwe server.

Dit zijn de beste VPN-proxy's die u in India kunt gebruiken:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Snelle VS-proxy
 6. Hide.me (proxy-versie)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Beste VPN voor India Hotstar

De beste VPN voor India biedt u de beste manier om uw Hotstar-app of website-abonnementen van buiten India te deblokkeren. Het enige wat u hoeft te doen is verbinding maken met de Indiase servers van een van onze Top VPN hierboven vermeld en genieten van uw favoriete inhoud op Hotstar.

Als dat niet zo is’Als je werkt, kun je altijd 24/7 ondersteuning vragen om je een speciaal IP-adres te geven dat je een geldige streamingroute geeft.

Deblokkeer Hotstar

Beste VPN voor India Chrome

Gezien het feit dat de Chrome Browser de populairste internettoegangsgateway ter wereld is voor het doorkruisen van het online domein, zouden er miljoenen gebruikers in India zijn die hiervoor hoogwaardige beveiliging willen.

Beste VPN voor India Chrome

Hier is een overzicht van de Top VPN's voor Chrome browser die compatibele extensies biedt en Dedicated Indian Servers biedt:

 1. Pure VPN
 2. Nord VPN
 3. Express VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Privé internettoegang VPN
 6. Torguard.net
 7. Tunnelbear VPN
 8. Hide.me VPN
 9. Windscribe VPN

Beste VPN-veelgestelde vragen

Is streaming legaal in India?

Streaming is legaal in India en veel populaire streaming-sites zoals Netflix en Amazon Prime en zelfs de Indiase streaming-site Hotstar heeft miljoenen gebruikers uit India. Het is dus belangrijk om de beste VPN voor streaming te hebben om zonder onderbrekingen van uw entertainment te genieten.

Maar omdat veel van deze sites niet dezelfde inhoudsbibliotheek weergeven, d.w.z. Een Netflix-gebruiker in India heeft gewonnen’om alle beschikbare shows voor een gebruiker in de VS te kunnen zien, is het het beste om een ​​Top VPN voor India te gebruiken zodat je dergelijke geografische beperkingen kunt deblokkeren en zonder problemen van je favoriete inhoud kunt genieten.

Op dit moment kan India VPN Free echter geen legitieme Torrenting-ondersteuning voor toegewijde gebruikers toestaan.

Is Torrenting legaal in India?

Zoals in de meeste landen ligt Torrenting in een juridisch grijs gebied in India. Downloaden van acceptabele inhoud of software via Torrenting zoals het installatiebestand van Google Chrome Browser, gewonnen’het bracht je in veel problemen. Het echte probleem begint met inhoud die gevoelig is en eigendom is van grote mediahuizen.

Dit soort inhoud is auteursrechtelijk beschermd en het delen ervan via torrent kan je in de problemen brengen als je dat niet doet’Bescherm jezelf via een Top VPN.

Hoe Hotstar buiten India te deblokkeren?

Hotstar is een geweldige online streamingdienst voor India, maar helaas wel’s niet beschikbaar voor gebruikers buiten het land in een poging om auteursrechtelijk beschermde inhoud te beschermen. Je kunt dergelijke geografische beperkingen echter altijd omzeilen via een Beste VPN.

Hier’is de beste manier om Hotstar buiten India te deblokkeren:

 • Kies een VPN en abonneer u op een tariefplan
 • Krijg gebruikersreferenties (gebruikersnaam en wachtwoord)
 • Download de native app voor uw besturingssysteem en installeer deze (de meeste VPN's bieden nu speciale apps voor compatibiliteit met meerdere platforms)
 • Maak verbinding met een Indiase server (anders won deze’t werken) en schakel de VPN in

Geniet van uw favoriete films en shows op Hotstar!

Beste VPN voor India

Conclusie:

Over de hele wereld worden mensen zich meer bewust van de voordelen van ontmoedigende controle over hun online privacy. De meeste internetgebruikers zijn niet op de hoogte gebracht vanwege enorme en gênante dataschandalen waarbij grote bedrijven als Careem en Facebook betrokken waren, maar uiteindelijk is het verlies niet zozeer van deze bedrijven als van de gebruikers.

VPN's zijn net zo belangrijk in India als in de rest van de wereld, omdat ze je in staat stellen om het internet onverminderd te blijven gebruiken. Bij BestVPN.co pleiten we te allen tijde voor de hoogste vorm van internetbeveiliging voor gebruikers en bevelen we veilige internetpraktijken aan, samen met de beste tools voor een veilige, beveiligde online ervaring..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me