De bästa VPN-tjänsterna för Thailand: 5 betrodda och testade appar för 2020

Säkerhet på internet har blivit ett knepigt ämne i Thailand, särskilt efter kuppet 2014’etat. Medborgare har arresterats, böter och torterats för sin internetaktivitet.

I en sådan miljö är en pålitlig VPN ett kritiskt verktyg för de flesta thailändare. Det ökar inte bara en användare’säkerhet och anonymitet online, men det ger dem också tillgång till förbjudet innehåll.

Det är därför som många invånare i Thailand med ett VPN är en nödvändighet. Jag har listat några av de bästa VPN: erna för Thailand nedan efter att ha utvärderat dem på flera faktorer.

Bästa VPN för Thailand

5 bästa VPN-tjänster för Thailand (sammanfattning)

 1. PureVPN: 12 dedikerade Thailand-servrar säkerställa att användarna har tillgång till de bästa funktionerna överallt i och utanför Thailand. Det kan vara din VPN-leverantör för bara $ 2,91 / mo .
 2. Surfshark: Lätt att använda och pålitligt. Välj Surfshark idag för att använda 1040+ servrar i mer än 140 länder, inklusive Thailand med ett lättanvänt gränssnitt. Inga bättre VPN: er finns tillgängliga för bara $ 1,99 / mo .
 3. Ivacy: Designad för streaming. Perfekt VPN-leverantör för användare som är trött på långa buffertväntor och tröga hastigheter. Ett fynd på bara $ 2,25 / mo
 4. ExpressVPN: Branschens snabbaste VPN. För spelare som inte gör det’Jag vill att fördröjningen ska äventyra deras spelupplevelse när du är på PUBG eller Fortnite. Glöm oro över lag efter bara $ 8,32 / mo .
 5. Cyberghost: 10 ursprungliga servrar i Thailand. Designad för användare som tillbringar timmar genom att gå igenom en oändlig virvel på innehåll online. Dedikerade thailändska servrar för att hålla ditt internetavbrottfritt tillgängligt på bara $ 2,75 / mo .

Varför VPN är nödvändigt i Thailand?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är det bästa verktyget för att garantera fullständig online anonymitet och internetsäkerhet. VPN har en mängd funktioner som låter dig fortsätta njuta av fördelarna med internet utan att oroa dig för att din online-aktivitet övervakas av någon.

Förutom alla tekniska fördelar kan en VPN också erbjuda dig mycket vad gäller underhållning. Netflix, Hulu, Disney + och Amazon Prime har snabbt blivit det favorit bland miljoner på grund av deras innehållsbibliotek.

Men ibland finns det vissa geobegränsningar för en del av deras innehåll, vilket innebär att användare utanför specifika regioner inte kan komma åt det innehållet.

En VPN låter dig fortsätta strömma och njuta av allt ditt favoritinnehåll. Dessutom har thailändsk tv också blivit en bra källa till underhållning. Tyvärr är det mesta av detta innehåll geobegränsat för tittare bara inom Thailand.

För expats kan en VPN låta dig ställa in dina servrar i Thailand och fortsätta njuta av Thai TV 3, Workpoint-kanal eller kanal GMM 25.

De bästa Thailand VPN: erna 2020

För att undvika frågor om sekretess och internetfrihet i Thailand borde dessa topp 5 VPN: n vara oerhört användbara:

1. PureVPN - Bästa VPN för Thailand

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

PureVPN-logotypBaserat i Hong Kong tar PureVPN flest rutor när det gäller fördelarna som det kan ge sina användare.

Med mer än 2000 servrar i mer än 140 länder, inklusive ett dussin i Thailand, ger få andra VPN: er tillgång till lika mycket innehåll som PureVPN.

De thailändska servrarna skulle säkerställa att användare aldrig missar sitt lokala innehåll om de’även någonsin utanför deras land.

Du vann’Jag måste oroa dig för kompatibilitet eftersom PureVPN stöds på Android, Mac, Windows, iOS och Linux. Dessutom där’s fullt stöd för Kindle och spelkonsoler som PS4 och Xbox One också.

5 Multi-inloggningar tillgängliga med AES-256-kryptering efter PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPSec- och OpenVPN-protokoll garanterar maximal säkerhet.

Fördelar

 • 12 dedikerade thailändska servrar
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • 5 Multi-inloggningar
 • Inga DNS- eller WebRTC-läckor har registrerats
 • Kompatibilitet för Android, Mac, Windows & iOS

Nackdelar

 • Användargränssnittet kan vara enklare

2. Surfshark - Enkel att använda och pålitlig

 • Pris: $ 1.99 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,4

Surfshark-logoBaserat på Brittiska Jungfruöarna är Surfshark ett av de bästa valen för dem som bor i Thailand. Det är en budgetvänlig tjänst som trotsar alla odds för att gå mot de bästa konkurrenterna på marknaden.

Surfshark ger sina användare tillgång till 1040+ servrar i över 140 länder, inklusive Thailand. Dessutom kan användare njuta av sömlös Surfshark-tjänst på sina Android-, iOS-, Mac-, Windows- och Linux-enheter.

Den bästa delen av alla; du kan använda VPN för att avblockera Netflix och andra streamingwebbplatser som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu och till och med Disney Plus

Det följer den militära AES-256-GCM-krypteringen som stöder IKEv2- och OpenVPN-protokollet, vilket gör det till en säker och pålitlig tjänst tillgänglig för användning på obegränsade enheter.

Fördelar

 • 1040+ servrar i 140+ länder
 • Kamouflageläge
 • Stöd för obegränsade enheter
 • Strikt policy för icke-loggar

Nackdelar

 • Kundtjänst kan vara bättre

3. Ivacy - designad för säker strömning

 • Pris: $ 2.25 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

De bästa VPN-tjänsterna för Thailand: 5 betrodda och testade appar för 2020Tillförlitlig service och kundnöjdhet är ingredienserna i Ivacy’s framgång i mer än ett decennium.

Det ger användare en enastående förmåga att anpassa sin serveranslutning förutom att vara ett av de billigaste alternativen som finns tillgängliga.

Korskompatibel för iOS, Mac, Windows och Android, det kan vara den perfekta VPN-leverantören för användare som strömmar obegränsat innehåll över flera enheter.

Den delade tunnelfunktionen gör streamingupplevelsen ännu bättre genom Ivacy.

Branschstandard AES-256-GCM-kryptering, liksom L2TP- och IKeV2-protokoll, säkerställer att Ivacy skulle vara ett pålitligt val som din nästa VPN-leverantör.

Fördelar

 • Kundtjänst är ett branschens riktmärke.
 • Det bästa tillgängliga streamingstödet.
 • Strikt policy för icke-loggar.
 • Ett av de mest prisvärda alternativen.

Nackdelar

 • Tekniskt stöd behöver förbättras.

4. ExpressVPN - Perfekt för spelälskare

 • Pris: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

5-ExpressVPN-LogoMedan användare kan kämpa mot det högre priset för ExpressVPN, är det många funktioner som de skulle ha tillgång för att göra det värt de extra pengarna.

ExpressVPN har de snabbaste servrarna i 94 länder, inklusive Thailand.

Dessa gör det till det perfekta valet för entusiastiska spelare utöver dess korskompatibilitet för iOS, Windows, Android och Mac.

En annan funktion som är unik för ExpressVPN är Network Lock, en modern kill-switch som begränsar all internettrafik i ditt nätverk om din anslutning avbryts.

Dess standard AES-256-bitars kryptering använder OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 och PPTP-protokoll som gör det till ett av de bästa VPN-skivorna för spelare och vanliga användare totalt sett på marknaden.

Fördelar

 • Perfekt för spel med de snabbaste servrarna.
 • Nätverkslås.
 • Support för Bitcoin.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.

Nackdelar

 • Dyrare än andra VPN på denna lista.

5. CyberGhost: Byggt för att blockera geografiskt innehåll

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,5

CyberGhost-logotypOm du’är en av de användare som tillbringar timmar i slutet och bläddrar via internet, då är CyberGhost det perfekta alternativet för dig.

Användare kan dra nytta av mer än 6000 servrar som arbetar i 90 olika länder, inklusive 10 i Thailand.

Dessutom erbjuder det komplett kompatibilitet för Android, iOS, Linux, Mac och Windows.

Den bästa funktionen är NoSpy-datacenteret: CyberGhost’s dedikerade server som använder en dedikerad upplänk för att ytterligare stärka sin 256-bitars kryptering som stöds av OpenVPN, L2TP-IPsec och PPTP-protokoll som finns tillgängliga för 7-Multi inloggningar.

Fördelar

 • 7 Multi-inloggningar.
 • Strikt policy för icke-loggar.
 • 45-dagars återbetalningsgaranti.
 • Avblockerar mest innehåll.

Nackdelar

 • Anslutningshastigheterna kan fördröjas.

Hur hanterar lagen online-integritet i Thailand?

I maj 2019 antog Thailand personskyddslagen B.E. 2562 (2019), känd som PDPA.

Lagen gav alla företag som verkar från eller bedriver verksamhet i Thailand att följa sina direktiv.

Lagen är avsedd att modernisera hur konstitutionen är avsedd att hantera personuppgifter på internet.

Några av dess framträdande funktioner inkluderar att ge kunderna chansen att välja bort alla spårningsrelaterade kakor, meddela alla kunder om all data och viktigast av allt, inrättat en kommitté för skydd av personuppgifter (PDPC) för att övervaka genomförandet av lagen.

Brott mot denna lag kan leda till böter och åtal för företag som är skyldiga.

Thailand’s orolig tidigare inblandning av censur på internet och övervakning

De “lagen om majestäts” (skadad majestät) är en lag som gör all online-kritik, förlöjligande eller förolämpning mot monarkin till ett brott, med en fängelse i minst 15 år. Medborgare har satts i fängelse för att ha gjort och delat Facebook-inlägg.

Teamet 60-70 personer som heter Technology Crime Suppression Division (TCSD) är specialiserat på att reglera internet, övervaka internet för stötande innehåll.

Efter militärkuppet 2014 förbjöds flera webbplatser för att undersöka online-frihet.

Journalister, studenter, turister och andra människor har regelbundet varit tvungna att vända sig till VPN som en lösning på internetcensur myndigheterna placerar på internet.

Bortsett från att ge dig internetfrihet och anonymitet inför myndigheter med konstant vaksamhet kan VPN hjälpa dig att strömma innehåll från strömmande webbplatser som Netflix, Hulu och Disney + som har varit geo-begränsade och inte kan nås i Thailand.

Folk frågar också

Är VPN lagliga i Thailand?

På papper är VPN: er helt lagliga i Thailand. De senaste åren har dock regeringen inrättat ett initiativ som heter Cyber ​​Scouts.

Det rekryterar thailändska tonåringar och indoktrinerar dem att rapportera vänner, familjemedlemmar och alla i deras omedelbara krets som de misstänker kan använda VPN för att maskera sin IP för att skapa och dela innehåll som bryter mot lagen om majesté..

Vilka är de bästa gratis VPN: erna för PC?

Det finns hundratals VPN-webbplatser online som är gratis att använda.

Men användare måste förstå att dessa webbplatser saknar de kritiska funktionerna som gör det nödvändigt att ha ett VPN i första hand.

Det finns begränsade servrar, frånkopplingshastigheterna är höga, bandbreddbegränsningar och mest av allt där’är ingen garanti för att dina uppgifter inte vidarebefordras till annonsörer eller ännu värre, regeringen själv.

Om du’är det allvar med att maskera dig själv från den fruktansvärda TCDS, då är en betald VPN-tjänst ett mycket förnuftigare och klokare alternativ att gå för.

Kan jag titta på Netflix i Thailand?

Ja, 2016 blev Netflix officiellt tillgänglig i Thailand.

Men där’är en enorm mängd geo-begränsat innehåll på Netflix som tittarna i Thailand inte kan komma åt.

Att använda en VPN kan snabbt lösa detta problem och snabbt låta dig kringgå alla geo-restriktioner Netflix har.

Vad är den bästa VPN för PUBG i Thailand?

De flesta VPN: er kommer att kunna ge dig alla grundläggande funktioner för att köra PUBG i Thailand.

Det bästa alternativet skulle dock utan tvekan vara PureVPN.

den’s dedikerade thailändska servrar skulle garantera snabba och oavbrutna anslutningar samtidigt som du ger en smidig och trevlig upplevelse.

Inpackning av saker

Att använda internet har blivit farligt i Thailand de senaste åren. Människor har ställts inför rättsliga åtgärder för sina digitala aktiviteter. En VPN kan dölja din identitet online och skydda dig.

PureVPN är det bästa allround-alternativet eftersom det levererar alla nödvändiga funktioner för att hålla användarna säkra när de surfar på internet. Surfshark är å andra sidan det mer budgetvänliga, men ändå extremt effektiva alternativet att välja mellan.

Låt oss veta i kommentarerna nedan hur din erfarenhet av dessa alternativ har varit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me