Bästa VPN för Indien – En guide för att skydda inhemska användare

Indien har en av det högsta antalet internetanvändare i världen, men ändå är de inte helt gratis och säkra på grund av omfattande regeringscensur som skyddas av lagen. De flesta av dessa begränsade aktiviteter inkluderar användarfavoriter som Torrenting-webbplatser, vilket gör det svårt för indiska användare att få fullt värde ur sina internetanslutningar.

Använda Bästa VPN kan tillåta indiska användare att kringgå dessa begränsningar på ett säkert sätt, göra dem säkra mot myndighetsövervakning, avblockera geo-begränsat innehåll som Netflix USA och till och med hålla dem säkra från hot mot skadlig programvara dygnet runt.

För att vägleda dem till det bästa valet, här är en omfattande recension för Bästa VPN för Indien som innehåller laglighetsguider, information om upphovsrätten i Indien, högst betalda VPN med indiska servrar, avblockering av guider för Hotstar och mer av BestVPN.co

Verkligheten för indiska cyberlagsinriktade Torrentanvändare

Trots att det är en sekulär demokrati är Indien fortfarande ökänt för att vara en plats som bevittnar en stor mängd internetcensur då och då. Bannade webbplatser inkluderar dejtingsajter, Torrentwebbplatser som ThePirateBay och till och med videostreamingsajter som Vimeo och Daily Motion.

Många telekommunikationsföretag i Indien och ISP-leverantörer har samarbetat med regeringen för att konsekvent övervaka internetanvändare och hindra dem från att besöka webbplatser som de förra begränsar åtkomsten till.

Enligt The Copyright Act från 1957 kan du dessutom bli böter till INR 3 Lakh (4485 $ enligt rådande valutakurser den 25 april 2018) och få en fängelse på tre år om du fångas och försöker få åtkomst till innehåll.

Den indiska musik- och filmindustrin är också medskyldig i att göra dessa internetbegränsningar strängare. För t.ex. Star India Pvt Ltd, som ägs av 21st Century Fox, har varit känt för att förbjuda webbplatser genom att tvinga Internetleverantörer att göra det på grund av intrång i upphovsrätten.

För Torrenting i Indien eller för att kringgå generell internetcensur som upprätthålls av myndigheterna, behöver du Bästa VPN för Indien som inte bara är mycket säkert utan garanterar högsta prestanda för indiska användare i en massa.

Bästa VPN för Indien - behov av tid

Upphovsrättslagar kan landa de flesta människor i juridiska och ekonomiska problem i ett stort antal länder över hela världen och det finns ingen anledning att tro att det inte kan hända en användare i Indien.

I motsats till vad man tror är det’Det är inte bara västländerna eller Kina där de utövar intolerans mot gratis internetaktiviteter som Torrenting. Du kan också bli böter eller fängslade för att försöka få åtkomst till skyddade eller förbjudna webbplatser i Indien, precis som det händer i andra länder med strikta upphovsrättsintrångsregimer.

Det bästa sättet att skydda dig själv online mot sådan drakonisk, bindande, begränsande och skadlig internetcensur är att använda en Bästa VPN för Indien.

Top VPN för Indien måste tillhandahålla ett stort antal servrar i Indien och angränsande platser som Pakistan, Hong Kong eller till och med Sri Lanka för att garantera snabbare hastigheter och en värdefull upplevelse. Det måste till och med erbjuda omfattande säkerhetsfunktioner som en Internet Kill-switch, dubbelkryptering, DNS-läcksskydd och lök över VPN för att skydda användare från alla statligt sponsrade övervakningsprogram i Indien.

Bortsett från detta måste användare alltid följa säkra metoder för användning av internet som att inte klicka på tvivelaktiga länkar som kan leda till skadlig infektion eller inte dela sina finansiella data på något onlineforum för att hålla sig säkra från bedrägerier i Indien.

Få den bästa VPN för Indien

Är VPN Legal i Indien?

Förutom vissa tillfälliga förbud mot användning av VPN på Internet i vissa stater under tider med civil och politisk oro, är användningen av VPN fortfarande kvar helt lagligt i Indien.

Emellertid kan myndigheterna be dig att vända dina användaruppgifter om de inte kan dechiffrera de krypterade meddelanden som kommer från ditt VPN själva. Även om du alltid kan avslå sådana förfrågningar genom att gå igenom en domstol, där’s vänder sig inte tillbaka om din VPN-leverantör beslutar att överlämna sina loggar till myndigheterna och därmed landa dig i stora problem.

Är det säkert att använda Bästa VPN för Indien?

VPN-leverantörer som konsekvent håller en stor mängd loggar är inte det du önskvärt bör se ut för att associera dig om du försöker skydda dig från myndigheterna och onlineövervakning av myndigheter.

Den bästa VPN för Indien bör inte bara ha ett uttryckligt angivet noll loggar politik men bör ha en ren historia som inkluderar avslå myndigheternas begäran om utlämning av data (ett exempel nämns i BestVPN-listan nedan) eller har aldrig varit utsatt för en pinsamt dataläckage.

Bästa VPN för Indien 2018

Som det har nämnts tidigare är de bästa VPN-leverantörerna högsta garantier för att säkerställa högsta användarupplevelse och högklassig säkerhet. Det finns många VPN-tjänster som numrerar på 100-talet, men inte alla kan skydda användarnas integritet på det sätt som den bästa VPN kan.

Topp VPN för Indien kommer inte bara att skydda användardata genom kryptering av militär kvalitet och säkra protokoll, de kommer också att ge användare en omfattande lista över andra fantastiska funktioner som följer med deras vanliga servicepaket. Detta inkluderar några av de fantastiska funktionerna som bästa VPN för Torrenting och P2P-stöd genom dedikerade servrar, geobegränsat innehåll och streamingwebbplatser som är blockerade och enkla att använda, mycket navigerbara kompatibla appar och mycket mer.

Efter att ha testat och granskat 100-tal VPN: er, här är en exklusiv guide anpassad för användare i landet av BestVPN.co för Bästa VPN för Indien 2018:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

NordVPN - Apex säkerhetsfunktioner som VPN för Indien:

Denna VPN kännetecknas av en kombination av motståndskraft och säkerhet, vilket gör det till ett av de bästa dragningarna för en VPN i Indien. NordVPN är utmärkt för att blockera geo-begränsat innehåll som Hotstar om du tittar på det utanför Indien. Den har en SmartPlay-funktion som ger optimal prestanda på strömmande webbplatser. Behöver du veta mer? Läs sedan vår omfattande granskning av NordVPN.

Bästa VPN för Indien

Det har lagt till fler servrar och nu står det totalt 4047 servrar i 62 länder, inklusive de i Indien för att erbjuda hög anonymitet online. NordVPN välkomnar användare av P2P och Torrenting genom att tillhandahålla dedikerade servrar.

På säkerhetsfronten har den DoubleVPN och Onion via VPN som extrafunktioner bortsett från det bästa i klasskryptering och stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN-beräknbarhet.

Apparna fungerar otroligt bra på alla tillgängliga plattformar som Mac, Windows, Android, iOS och mer. Det har fantastiskt stöd och guider avsnitt för ökad användarvänlighet också.

Årsabonnemanget värderas till $ 83,88 medan det tvååriga abonnemanget erbjuds till $ 119,7 och är fortfarande deras bästa erbjudande ännu.

Bortsett från detta är det den enda Top VPN som erbjuder Indien VPN Free-rättegång utan några frågor.

Fördelar

 1. Tor med VPN-funktion för Secure India-surfning.
 2. Gratis provperiod.
 3. Dubbelkryptering tillgänglig.
 4. 3359 servrar i över 60 länder.
 5. Flera betalningsmetoder.
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP och SSTP protokoll.
 7. SmartPlay-funktion för strömmande webbplatser.

Nackdelar

 1. Dyrt månadsplan (Inte bra för kortsiktiga användare).

Skaffa NordVPN

Privat tillgång till internet - erbjuder skydd från FaceNiff och Firesheep som VPN för Indien

Denna Reddit-favorit, denna VPN reglerar taket enligt kundnöjdhetsstatistik. Det erbjuder allt som andra bästa VPN: n gör, men prestandanivåerna för dessa funktioner är oöverträffade i branschen. Den erbjuder för närvarande 3035+ servrar i 29 stora länder, vilket gör att alla typer av geobegränsningar blockeras. Läs vår privata granskning av Internet-åtkomst för att lära dig mer.

Privat internetåtkomst för Indien

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, alla kan enkelt nås via dina favoritländer via PIA. Det finns en inbyggd ad-blockerare och skadlig kodidentifierare som garanterar en problemfri upplevelse.

Men det bästa med PIA är att det förhindrar hackare som använder FaceNiff och FireSheep från att hacka in dina sociala medieprofiler när du är på en offentlig WiFi.

PIA erbjuder för närvarande servrar i Indien för bästa åtkomst och snabbare hastigheter för inhemska användare.

PIA indisk server

Den bästa prissättningsplanen är att det 2-åriga abonnemanget kommer in på $ 69,95 faktureras en gång, medan den årliga planen kommer att kosta en användare $ 39,95 faktureras en gång.

Fördelar

 1. Skyddar användare på Public Wifi som bästa VPN för Indien.
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec stöds.
 3. P2P-support tillgängligt.
 4. Noll loggar.
 5. 5 Samtidiga anslutningar.
 6. Obegränsad bandbredd.

Nackdelar

 1. De dedikerade apparna är lite svåra att använda för nybörjare.

Få privat internetåtkomst

PureVPN - Bästa VPN för avblockering av Hotstar utanför Indien:

Det finns miljoner användare av populära streamingwebbplatser som Netflix och Amazon Prime i Indien, men på grund av geo-begränsningar av innehåll kan de kanske inte säkra full användning av sina prenumerationer. PureVPN’s enorma nätverk med mer än 750 servrar spridda över 140 länder inklusive 3 i Chennai, Indien, kan göra att användarna får fullt värde av sina strömningsabonnemang.

PureVPN för Indien

Oavsett om du vill avmarkera Netflix USA eller komma åt dedikerat Torrenting eller P2P-stöd, kan PureVPN göra det åt dig.

På säkerhetsfronten har den militär kvalitet AES 256-kryptering och flera protokollstöd inklusive OpenVPN och L2TP och erbjuder också att skydda uppgraderingar genom Kill Switch, Split Tunneling, Double VPN och Onion via VPN-alternativ.

Men det håller någon form av logg, men de kommer bara att vända om du hänge dig till någon form av kriminella aktiviteter som cybermobbning, cyberstalking eller till och med spam.

PureVPN förblir den bästa VPN för Indien när det gäller hög prisvärd med ett tvåårigt paketabonnemang som för närvarande erbjuds till bara $ 69 bill en gång. Ett årligt prenumeration kan också köpas till 58,92 $. Kolla in vår PureVPN-granskning om du vill veta mer om dess funktioner.

Fördelar

 1. Hotstar avblockerar som VPN för Indien.
 2. DDoS-skydd.
 3. Stöd för dedikerad strömning.
 4. P2P- och Torrent-servrar.
 5. 750 + servrar i 141 länder.
 6. VPN Hotspot.
 7. Nat Firewall.
 8. Stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN och L2Tp.
 9. Tillåter splittring.

Nackdelar

 1. Håller några loggar.
 2. Gratis provversion inte tillgänglig.

Skaffa PureVPN

ExpressVPN - Ger strikt skydd mot ISP-skydd som VPN för Indien:

I ett av de mest välkända fallen inom VPN-domänen vägrade ExpressVPN att överlämna dataloggar till turkiska myndigheter under en utredning av ett brottmål. Leverantören förnekade att den hade några loggar som talar volymer om hur länge den går för att säkerställa användarnas integritet.

ExpressVPN för Indien

ExpressVPN är din säkraste insats som VPN för Indien om du försöker undvika de verkställande övervakningsprogrammen och ISP-drivna loggningsförsök som äventyrar din anonymitet online.

ExpressVPN äger ett globalt servernätverk som omfattar 2000 + -server och ger hårt kompatibla appar och tillägg för alla populära operativsystem och webbläsare. Det är baserat på Brittiska Jungfruöarna som säkerställer att det är långt borta från länder med auktoritära dataregimer (vår uppdaterade och detaljerade ExpressVPN-granskning är också tillgänglig).

ExpressVPN india proxy-tjänst

Det finns en dödsbrytare i sina appar och tillsammans med kompetent DNS-läckskydd är dina surfarövningar allt säkrare när de täcks av ExpressVPN.

Prissättningsplaner är dock lite dyra med den årliga planen som kostar $ 99,95 faktureras en gång medan halvårsabonnemanget faktureras till $ 59,95 lägenhet.

Fördelar

 1. Kraftfulla säkerhetsfunktioner för indiska VPN-användare.
 2. Dedikerade appar och tillägg för webbläsare.
 3. Tuff, militär kryptering.
 4. Stöd för flera protokoll.
 5. Noll loggar policy.

Nackdelar

 1. Inga dedikerade P2P-servrar.
 2. Dyrt relativt konkurrerande tjänster.

Skaffa ExpressVPN

IPVanish - Bästa server räknas som VPN för Indien

Denna leverantör erbjuder 6 indiska infödda servrar belägna i New Delhi för att förstärka online-integritet för användare i landet och gör det otroligt enkelt för användare utanför Indien att komma åt Hotstar.

Men om du vill titta på Netflix USA eller Amazon Prime US från Indien, erbjuder IPVanish VPN mer än 1000 servrar för att garantera kraftfull avblockering.

IPVanish för Indien

Hastigheterna förblev ganska konsekventa under våra tester och var upp till märket när det gäller prestanda på streamingwebbplatser. Det erbjuder fem samtidiga anslutningar på ett enda konto och erbjuder dedikerade appar för populära operativsystem som Mac och Android bland andra.

Det finns en 7-dagars återbetalning tillgänglig tillsammans med kundsupport dygnet runt för maximal användarvänlighet.

IpVanish erbjuder tre prisplaner som inkluderar månatliga, kvartalsvisa och årliga prenumerationer. Den bästa planen bland dem kostar $ 79,99 för ett komplett 12-månaders abonnemangserbjudande.

Fördelar

 1. VPN för Indien med högt ursprungligt serverantal.
 2. 1000+ VPN-servrar och 40 000+ IP’s.
 3. Avblockerar geo-begränsat innehåll som Netflix.
 4. Stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN.
 5. Funktioner som Kill Switch, IPv6, DNS Leak Protection.
 6. 5 Samtidiga anslutningar.

Nackdelar

 1. Spelar’Jag kan inte erbjuda en kostnadsfri prövning ännu.

Skaffa IPVanish

Bästa VPN för Indien gratis

Gratis VPN-skivor kan ibland vara väldigt tärande med tanke på hur många leverantörer som tillhandahåller användare genom att hävda att de erbjuder ett gratis VPN med bästa säkerhet men gör ingenting annat än att rippa dem genom att sälja sina data till tredje part eller skicka skadlig programvara.

Bästa VPN för Indien gratis

Det finns några bra gratis VPN-filer som du fortfarande kan lita på där ute, men tyvärr, ingen av dem erbjuder indiska indiska servrar. Det där’s eftersom de flesta VPN-användare kommer från den amerikanska och europeiska regionen och med tanke på det extremt restriktiva antalet servrar som gratis VPN kan erbjuda, finns det en mycket begränsad möjlighet att alla gratis VPN erbjuder servrar i Indien.

Nedanstående är 3 mycket pålitliga Indien VPN Free och du kan definitivt uppgradera till deras betalda planer för att utnyttja sina servrar i Indien:

 1. Tunnelbear VPN - Erbjuder mycket säker gratis VPN-tjänst för Indien
 2. WindscribeVPN - Har bandbredd på 10 GB / månad på sin kostnadsfria VPN-plan
 3. Hide.Me - Är otroligt snabb vad gäller hastighet som en gratis VPN för Indien

Indisk VPN-proxy

Proxies är ett alternativt säkerhetsverktyg till VPN och även om de inte gör det’t ger kryptering eller säkert stöd för protokolltunnlar, de är tillräckligt bra för att skydda dig om du bara vill dirigera din IP-adress igenom en ny server.

Här är de bästa VPN-proxyerna du kan använda i Indien:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Snabb USA Proxy
 6. Hide.me (proxyversion)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Bästa VPN för India Hotstar

Den bästa VPN för Indien kan ge dig det bästa sättet att avblockera din Hotstar-app eller webbplatsabonnemang utanför Indien. Allt du behöver göra är att ansluta till de indiska servrarna på något av våra topp VPN-listor ovan och njuta av ditt favoritinnehåll på Hotstar.

Om det inte gör det’t fungerar, du kan alltid be deras support dygnet runt för att ge dig en dedikerad IP som ger dig en giltig strömningsväg.

Avblockera Hotstar

Bästa VPN för Indien Chrome

Med tanke på att Chrome Browser är den mest populära Internet-åtkomstgrinden i världen för att korsa onlinedomänen, skulle det finnas miljoner användare i den i Indien som vill ha säkerhet i högsta klass för det.

Bästa VPN för Indien Chrome

Här är en sammanfattning av Topp VPN för Chrome webbläsare som erbjuder kompatibla tillägg och erbjuder dedikerade indiska servrar:

 1. Ren VPN
 2. Nord VPN
 3. Express VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Privat Internet Acess VPN
 6. Torguard.net
 7. Tunnelbear VPN
 8. Hide.me VPN
 9. Windscribe VPN

Bästa vanliga frågor om VPN

Är strömmande lagligt i Indien?

Streaming är lagligt i Indien och många populära streamingwebbplatser som Netflix och Amazon Prime och till och med den indiska infödda streamingwebbplatsen Hotstar har miljoner användare som kommer från Indien. Så det är viktigt att ha den bästa vpn för streaming för att njuta av din underhållning utan avbrott.

Men eftersom många av dessa webbplatser inte skildrar samma innehållsbibliotek, dvs en Netflix-användare i Indien vann’inte kunna se alla program som finns tillgängliga för en användare i USA, det är bäst att använda en Top VPN för Indien så att du kan avblockera geo-restriktioner som dessa och njuta av ditt favoritinnehåll utan problem.

Inget Indien VPN Free kan dock tillåta legitimt Torrenting-stöd för dedikerade användare för närvarande.

Är Torrenting Legal i Indien?

Som i de flesta länder ligger Torrenting i ett lagligt grått område i Indien. Nedladdning av acceptabelt innehåll eller programvara via Torrenting som installationsfilen för Google Chrome Browser, vann’t sätter i dig i mycket besvär. Det verkliga problemet börjar med innehåll som är känsligt och ägs av stora mediehus.

Denna typ av innehåll är skyddad av upphovsrätten och att dela det genom torrent kan landa dig i problem om du inte gör det’t skydda dig genom en Top VPN.

Hur du avblockerar Hotstar utanför Indien?

Hotstar är en fantastisk online-streamingtjänst för Indien, men tyvärr det’är inte tillgängliga för användare utanför landet för att skydda upphovsrättsskyddat innehåll. Du kan emellertid alltid kringgå geo-restriktioner som denna via en Bästa VPN.

Här’är det bästa sättet att avblockera Hotstar utanför Indien:

 • Välj ett VPN och prenumerera på en prisplan
 • Få användaruppgifter (användarnamn och lösenord)
 • Ladda ner Native App för ditt operativsystem och installera det (De flesta VPN: er erbjuder nu dedikerade appar för flera plattformskompatibilitet)
 • Anslut till en indisk server (annars vann den’t fungerar) och slå på VPN

Njut av dina favoritfilmer och shower på Hotstar!

Bästa VPN för Indien

Slutsats:

I hela världen blir människor mer medvetna om fördelarna med att bryta kontrollen över sin integritet online. De flesta internetanvändare har fångats omedvetna på grund av enorma och pinsamma dataskandaler som involverade stora företag som Careem och Facebook, men till slut är förlusten inte av dessa företag så mycket som det är av användarna..

VPN: er är lika viktiga i Indien som de är i resten av världen eftersom de tillåter dig att fortsätta använda internet utan dröjsmål. På BestVPN.co förespråkar vi den högsta formen för internetsäkerhet för användare hela tiden och rekommenderar säker internetpraxis tillsammans med Bästa verktyg för en säker, säker onlineupplevelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me