VPN Terbaik untuk India – Panduan Untuk Melindungi Pengguna Dalam Negara

India mempunyai salah satu daripada bilangan pengguna internet tertinggi di dunia, namun, mereka tidak sepenuhnya bebas dan selamat kerana penapisan kerajaan yang luas dijaga oleh undang-undang. Kebanyakan aktiviti terhad ini termasuk kegemaran pengguna seperti tapak Torrenting, sehingga sukar bagi pengguna India untuk mendapatkan nilai penuh dari sambungan internet mereka.

Menggunakan VPN terbaik boleh membenarkan pengguna India memintas sekatan ini dengan selamat, menjadikannya selamat daripada pengawasan berwibawa, menyekat kandungan geo-terhad seperti Netflix AS dan bahkan memastikan mereka selamat dari ancaman malware sepanjang masa.

Untuk membimbing mereka untuk pilihan yang terbaik, di sini adalah kajian menyeluruh untuk VPN Terbaik untuk India yang mengandungi pemandu kesahihan, maklumat undang-undang hak cipta di India, VPN berbayar teratas dengan pelayan India, panduan pembuka untuk Hotstar dan banyak lagi oleh BestVPN.co

Contents

Realiti Undang-undang Siber India Sasaran Pengguna Torrent

Walaupun demokrasi sekular, India masih terkenal sebagai tempat yang menyaksikan penapisan internet yang tinggi dari semasa ke semasa. Laman web yang diharamkan termasuk laman web bertarikh, Torrenting laman web seperti ThePirateBay dan juga laman streaming video seperti Vimeo dan Pergerakan Harian.

Banyak syarikat telekomunikasi di India dan penyedia ISP telah bekerja secara serentak dengan kerajaan untuk memantau pengguna internet secara konsisten dan menghalang mereka daripada melawat laman web yang mengehadkan akses kepada.

Tambahan pula, menurut Akta Hak Cipta 1957, anda boleh dikenakan denda sehingga INR 3 Lakh ($ 4485 seperti kadar pertukaran mata wang asing yang berlaku pada 25 April 2023) dan menghadapi hukuman penjara 3 tahun, jika anda ditangkap cuba mengakses larangan kandungan.

Industri Muzik dan Filem India juga terlibat dalam membuat sekatan internet lebih ketat. Contohnya. Star India Pvt Ltd, yang dimiliki oleh 21st Century Fox, telah diketahui untuk mengharamkan laman web dengan memaksa ISP untuk berbuat demikian berdasarkan pelanggaran hak cipta.

Untuk Torrenting di India atau untuk melangkau penapisan internet umum yang dikuatkuasakan oleh pihak berkuasa, anda memerlukan VPN Terbaik untuk India yang bukan sahaja sangat selamat tetapi memastikan prestasi terbaik untuk pengguna India beramai-ramai.

VPN Terbaik untuk India – Perlu masa

Undang-undang hak cipta boleh mendarat kebanyakan orang dalam masalah undang-undang dan kewangan di sejumlah negara yang banyak di seluruh dunia dan tidak ada sebab untuk mempercayai bahawa ia tidak boleh berlaku kepada pengguna di India.

Bertentangan dengan kepercayaan popular, ia’bukan sahaja Negara-Negara Barat atau China di mana mereka mengamalkan sikap tidak bertoleransi terhadap aktiviti internet percuma seperti Torrenting. Anda juga boleh didenda atau dipenjarakan kerana cuba mengakses laman web terlindung atau diharamkan di India seperti yang berlaku di negara lain dengan rejim pelanggaran hak cipta yang ketat.

Cara terbaik untuk melindungi diri anda secara dalam talian daripada penapisan internet yang ganas, mengikat, menyekat dan merosakkan internet adalah menggunakan VPN Terbaik untuk India.

VPN Terbaik untuk India perlu menyediakan sejumlah pelayan yang tinggi di India dan lokasi bersebelahan seperti Pakistan, Hong Kong atau bahkan Sri Lanka untuk menjamin kelajuan yang lebih pantas dan pengalaman yang berharga. Ia juga perlu menawarkan ciri-ciri keselamatan yang luas seperti suis Internet Kill, penyulitan berganda, perlindungan kebocoran DNS dan Bawang atas VPN untuk melindungi pengguna dari mana-mana program pengawasan yang ditaja oleh kerajaan di India.

Selain itu, pengguna perlu sentiasa mengikuti amalan penggunaan internet yang selamat seperti tidak mengklik pautan yang meragukan yang boleh membawa kepada serangan malware atau tidak berkongsi data kewangan mereka di mana-mana forum dalam talian untuk menjaga diri mereka selamat dari penipuan di India.

Dapatkan VPN terbaik untuk India

Adakah VPN Undang-undang di India?

Selain daripada beberapa larangan sementara mengenai penggunaan VPN internet di beberapa negeri pada masa pergolakan sivil dan politik, penggunaan VPN kekal sempurna di India.

Walau bagaimanapun, pihak berkuasa mungkin meminta anda untuk menukar kelayakan pengguna anda jika mereka tidak dapat menguraikan mesej yang disulitkan yang berasal dari VPN anda sendiri. Walaupun anda sentiasa boleh menolak permintaan tersebut dengan melalui mahkamah undang-undang, di sana’s tidak akan bertukar jika penyedia VPN anda memutuskan untuk menukar lognya kepada pihak berkuasa dan dengan itu, tanah anda dalam masalah besar.

Adakah selamat menggunakan VPN Terbaik untuk India??

Penyedia VPN yang secara konsisten menyimpan jumlah log yang tinggi bukanlah apa yang anda inginkan untuk dikaitkan dengan jika anda cuba melindungi diri anda dari pihak berkuasa dan pengawasan dalam talian oleh agensi kerajaan.

VPN Terbaik untuk India tidak sepatutnya dinyatakan secara jelas dasar log sifar tetapi harus mempunyai sejarah bersih yang termasuk menolak permintaan ekstradisi data oleh pihak berkuasa (contohnya disebutkan dalam senarai BestVPN di bawah) atau tidak pernah mengalami kebocoran data yang memalukan.

VPN Terbaik untuk India 2023

Seperti yang disebutkan sebelumnya, penyedia VPN terbaik merupakan penjamin teratas untuk memastikan pengalaman pengguna tertinggi dan keselamatan ultra-gred. Terdapat banyak perkhidmatan VPN di luar sana yang berjumlah dalam 100-an tetapi tidak semuanya boleh melindungi privasi pengguna dengan cara VPN terbaik boleh.

  5 Ulasan Layanan VPN Malaysia Terbaik untuk 2023

VPN Terbaik untuk India bukan sahaja akan melindungi data pengguna melalui penyulitan gred ketenteraan dan protokol selamat, mereka juga akan menyediakan pengguna dengan senarai luas ciri-ciri luar biasa yang mengiringi pek perkhidmatan tetap mereka. Ini termasuk beberapa ciri hebat seperti VPN Terbaik untuk Torrenting dan sokongan P2P melalui pelayan yang berdedikasi, kandungan geo-terhad dan tapak streaming membuka kunci dan mudah digunakan, aplikasi serasi yang sangat dilayari dan lebih banyak lagi.

Diketepikan selepas menguji dan mengkaji semula 100-an VPN, berikut adalah panduan eksklusif yang disesuaikan untuk pengguna di negara ini oleh BestVPN.co untuk VPN Terbaik untuk India 2023:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Ciri-ciri Keselamatan NordVPN – Apex sebagai VPN untuk India:

VPN ini dicirikan oleh kombinasi ketahanan dan keselamatan, menjadikannya salah satu cabutan terbaik bagi VPN di India. NordVPN hebat untuk membuka kunci kandungan geo-terhad seperti Hotstar jika anda melihatnya dari luar India. Ia mempunyai ciri SmartPlay untuk memberikan prestasi optimum pada tapak streaming. Perlu tahu lebih banyak? Kemudian baca kajian NordVPN kami yang komprehensif.

VPN terbaik untuk India

Ia telah menambah lebih banyak pelayan dan kini jumlahnya berada di 4047 pelayan di 62 negara, termasuk di India untuk menawarkan anonim dalam talian yang tinggi. NordVPN mengalu-alukan P2P dan pengguna Torrenting dengan menyediakan pelayan berdedikasi.

Di bahagian depan keselamatan, ia mempunyai DoubleVPN dan Bawang di atas VPN sebagai ciri tambahan selain enkripsi kelas terbaik dan sokongan protokol berganda termasuk komputabilitas OpenVPN.

Aplikasi ini berfungsi dengan hebat di semua platform yang tersedia seperti Mac, Windows, Android, iOS dan banyak lagi. Ia mempunyai sokongan dan panduan yang menakjubkan untuk meningkatkan kemudahan pengguna.

Langganan tahunan bernilai $ 83.88 manakala langganan dua tahun ditawarkan pada $ 119.7 dan masih lagi tawaran terbaik mereka.

Selain itu, ia adalah satu-satunya VPN Atas yang menawarkan percubaan percuma India VPN tanpa sebarang pertanyaan.

Kebaikan

 1. Tor dengan ciri VPN untuk melayari India Secure.
 2. Tempoh percubaan percuma.
 3. Penyulitan Double disediakan.
 4. 3359 pelayan di 60+ negara.
 5. Kaedah Pembayaran Pelbagai.
 6. Protokol OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, dan SSTP.
 7. Ciri SmartPlay untuk tapak penstriman.

Keburukan

 1. Pelan bulanan yang mahal (Tidak baik untuk pengguna jangka pendek).

Dapatkan NordVPN

Akses Internet Persendirian – Menawarkan Perlindungan daripada FaceNiff dan Firesheep sebagai VPN untuk India

Kegemaran Reddit, VPN ini mengamalkan jerayab per metrik kepuasan pelanggan. Ia menawarkan semua yang VPN Terbaik yang lain lakukan, tetapi tahap prestasi ciri-ciri ini tidak dapat ditandingi dalam industri. Pada masa ini, ia menawarkan 3035+ pelayan di 29 negara utama, menjadikan pembongkaran-batasan geo-batasan sedemikian mudah. Bacalah ulasan Akses Internet Persendirian kami untuk mengetahui lebih lanjut.

Akses Internet Persendirian untuk India

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, semuanya boleh diakses dengan mudah melalui negara kegemaran anda melalui PIA. Terdapat ad-blocker dan pengimejan malware yang terbina untuk menjamin pengalaman bebas gangguan.

Tetapi bahagian yang terbaik mengenai PIA adalah bahawa ia menghalang penggodam yang menggunakan FaceNiff dan FireSheep daripada menggodam ke profil Media Sosial anda apabila anda berada di WiFi awam.

PIA kini menawarkan pelayan di India untuk akses terbaik dan kelajuan yang lebih pantas untuk pengguna dalam negara.

Pelayan India PIA

Pelan harga terbaiknya adalah untuk langganan 2 tahun yang datang pada $ 69.95 yang dibilkan sekali, manakala pelan tahunan akan membebankan pengguna $ 39,95 ditagih sekali.

Kebaikan

 1. Melindungi Pengguna di Wifi Awam sebagai VPN Terbaik untuk India.
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec disokong.
 3. Sokongan P2P tersedia.
 4. Log masuk sifar.
 5. 5 Sambungan serentak.
 6. Bandwidth tanpa had.

Keburukan

 1. Aplikasi berdedikasi agak sukar untuk digunakan untuk pemula.

Dapatkan Akses Internet Persendirian

PureVPN – VPN Terbaik untuk Membuka Hotstar Hotstar dari luar India:

Terdapat berjuta-juta pengguna laman streaming yang popular seperti Netflix dan Amazon Prime di India tetapi disebabkan oleh geo-larangan pada kandungan, mereka mungkin tidak dapat memastikan penggunaan sepenuhnya langganan mereka. PureVPN’rangkaian luas 750+ pelayan tersebar di 140 negara kekalahan termasuk 3 di Chennai, India, dapat membuat pengguna mendapat nilai penuh dari langganan streaming mereka.

PureVPN untuk India

Sama ada anda mahu menyahsekat Netflix US atau mengakses sokongan Torrenting atau P2P yang berdedikasi, PureVPN boleh melakukannya untuk anda.

Di bahagian depan keselamatan, ia mempunyai gred AES 256 enkripsi dan pelbagai sokongan protokol termasuk OpenVPN dan L2TP dan juga menawarkan untuk melindungi peningkatan melalui Kill Switch, Split Tunnel, VPN Double dan Bawang atas pilihan VPN.

Walau bagaimanapun, ia menyimpan beberapa jenis log, tetapi mereka hanya akan diserahkan jika anda terlibat dalam sebarang aktiviti jenayah seperti cyberbullying, cyberstalking atau spamming.

PureVPN kekal sebagai VPN Terbaik untuk India dari segi kemampuan tinggi dengan langganan pakej 2 tahun yang ditawarkan pada hanya $ 69 bil sekali. Langganan tahunan juga boleh dibeli pada $ 58.92. Semak Semula PureVPN kami jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-cirinya.

Kebaikan

 1. Hotstar unblocking sebagai VPN untuk India.
 2. Perlindungan DDoS.
 3. Sokongan Streaming berdedikasi.
 4. Pelayan P2P dan Torrent.
 5. 750 + pelayan di 141 negara.
 6. Hotspot VPN.
 7. Nat Firewall.
 8. Sokongan Protokol Pelbagai Termasuk OpenVPN dan L2Tp.
 9. Membolehkan Split Tunneling.

Keburukan

 1. Menyimpan beberapa log.
 2. Percubaan percuma tidak tersedia.

Dapatkan PureVPN

ExpressVPN – Menyediakan perlindungan yang ketat terhadap perlindungan ISP sebagai VPN untuk India:

Dalam salah satu kes yang paling terkenal di domain VPN, ExpressVPN enggan menyerahkan log data kepada Pihak Berkuasa Turki semasa penyiasatan kes jenayah. Pembekal menafikan bahawa ia menyimpan apa-apa log yang bercakap jumlah panjangnya ia pergi untuk memastikan privasi penggunanya.

ExpressVPN untuk India

ExpressVPN adalah pertaruhan paling selamat anda sebagai VPN untuk India jika anda cuba mengelakkan program pengawasan dikuatkuasakan dan percubaan pembalakan kuasa ISP yang berkompromi tanpa nama anda secara dalam talian.

ExpressVPN memiliki rangkaian pelayan global yang merangkumi 2000 + pelayan dan menyediakan aplikasi dan sambungan yang serasi untuk semua OS dan penyemak imbas yang popular. Ia berpusat di British Virgin Islands yang memastikan bahawa ia jauh dari negara-negara yang mempunyai rejim data otoritarian (Kajian ExpressVPN kami yang baru dan terperinci juga tersedia).

Perkhidmatan proksi india ExpressVPN

Terdapat suis bunuh dalam aplikasinya dan bersama perlindungan kebocoran DNS yang cekap, sesi penyemakan imbas anda sentiasa lebih selamat apabila diliputi oleh ExpressVPN.

Pelan harga adalah agak mahal namun dengan pelan tahunan berharga $ 99,95 dibilkan sekali manakala langganan setengah tahun yang dibilkan pada $ 59,95 rata.

Kebaikan

 1. Ciri keselamatan yang kuat untuk pengguna VPN India.
 2. Aplikasi khusus dan Pelanjutan untuk penyemak imbas.
 3. Sulit, Penyulitan Gred Ketenteraan.
 4. Sokongan protokol berganda.
 5. Dasar Zero Log.

Keburukan

 1. Tiada pelayan P2P Dedicated.
 2. Relatif mahal untuk perkhidmatan bersaing.

Dapatkan ExpressVPN

IPVanish – Penghitung Server terbaik sebagai VPN untuk India

Pembekal ini menawarkan 6 pelayan India asli yang terletak di New Delhi untuk mengukuhkan privasi dalam talian untuk pengguna di negara ini dan menjadikannya luar biasa mudah bagi pengguna di luar India untuk mengakses Hotstar.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin menonton Netflix US atau Amazon Prime AS dari India, IPVanish VPN menawarkan lebih daripada 1000 pelayan untuk menjamin pembatalan yang kuat.

IPVanish untuk India

Kelajuan tetap tetap konsisten semasa ujian kami dan terpulang kepada tanda dari segi prestasi di tapak streaming. Ia menawarkan 5 sambungan serentak pada satu akaun dan menawarkan apl khusus untuk OS popular seperti Mac dan Android antara lain.

Terdapat pengembalian dana selama 7 hari bersama dengan sokongan pelanggan 24/7 untuk kemudahan pengguna maksimum.

IpVanish menawarkan tiga pelan harga termasuk langganan bulanan, suku tahunan dan tahunan. Pelan terbaik di antara mereka berharga $ 79.99 untuk tawaran langganan selama 12 bulan penuh.

Kebaikan

 1. VPN untuk India dengan kiraan pelayan asal yang tinggi.
 2. 1000+ pelayan VPN dan 40,000 + IP’s.
 3. Batalkan Kawalan Geo-Terbatas seperti Netflix.
 4. Sokongan Protokol Pelbagai termasuk OpenVPN.
 5. Ciri seperti Kill Switch, IPv6, Protection Leak DNS.
 6. 5 Sambungan serentak.

Keburukan

 1. Tidak’t menawarkan percubaan percuma lagi.

Dapatkan IPVanish

VPN Terbaik untuk India Percuma

VPN percuma boleh menjadi sangat bising kadang-kadang memikirkan hakikat bahawa berapa banyak penyedia menipu pengguna dengan mendakwa menawarkan VPN percuma dengan keselamatan yang terbaik tetapi tidak melakukan apa-apa selain merobek mereka dengan menjual data mereka kepada pihak ketiga atau menghantar malware.

VPN Terbaik untuk India Percuma

Terdapat beberapa VPN percuma yang baik yang masih boleh dipercayai di sana, tetapi sayangnya, tiada seorang pun daripada mereka yang menawarkan pelayan asli India. Itu’s kerana kebanyakan pengguna VPN datang dari rantau Amerika dan Eropah dan mengingati bilangan yang sangat terhad pelayan VPN Percuma boleh menawarkan, ada kemungkinan yang sangat terhad bahawa mana-mana VPN Percuma menawarkan pelayan di India.

Di bawah adalah 3 India yang sangat boleh dipercayai VPN Percuma dan anda pasti boleh menaik taraf kepada rancangan berbayar mereka untuk memanfaatkan pelayan mereka di India:

 1. Tunnelbear VPN – Menawarkan perkhidmatan VPN Percuma yang sangat selamat untuk India
 2. WindscribeVPN – Mempunyai had lebar jalur 10 GB / bulan pada pelan VPN percuma
 3. Hide.Me – Adakah sangat cepat dari segi kelajuan sebagai VPN Percuma untuk India

Proksi VPN India

Proksi adalah alat keselamatan alternatif untuk VPN dan walaupun mereka tidak’t menyediakan sokongan penyulitan enkripsi atau selamat, mereka cukup baik untuk melindungi anda jika anda hanya mahu mengarah semula alamat IP anda melalui pelayan baru.

Inilah proksi VPN Terbaik yang boleh anda gunakan di India:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Proksi Fast USA
 6. Hide.me (Versi Proksi)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

VPN Terbaik untuk India Hotstar

VPN Terbaik untuk India boleh memberikan anda cara terbaik untuk membuka kunci aplikasi Hotstar atau laman web anda dari luar India. Apa yang perlu anda lakukan ialah menyambung ke pelayan India mana-mana VPN Teratas kami yang tersenarai di atas dan nikmati kandungan kegemaran anda di Hotstar.

Jika itu tidak’kerja, anda sentiasa boleh meminta sokongan 24/7 mereka untuk menyediakan anda dengan IP yang berdedikasi yang memberikan laluan aliran yang sah.

Buka Hotstar

VPN Terbaik untuk India Chrome

Memandangkan Pelayar Chrome adalah pintu masuk akses internet yang paling popular di dunia untuk melintasi domain dalam talian, terdapat berjuta-juta pengguna di dalamnya di India yang ingin keselamatan kelas atas untuknya.

VPN Terbaik untuk India Chrome

Berikut adalah ringkasan mengenai VPN atas untuk Chrome pelayar yang menawarkan sambungan serasi dan menawarkan Pelayan India Dedicated:

 1. VPN tulen
 2. VPN Nord
 3. VPN Ekspres
 4. Ivacy VPN
 5. Internet Persendirian Memperoleh VPN
 6. Torguard.net
 7. VPN Tunnelbear
 8. VPN Hide.me
 9. VPN Bercinta

FAQ VPN Terbaik

Berlari undang-undang di India?

Penyiaran adalah sah di India dan banyak tapak penstriman popular seperti Netflix dan Amazon Prime dan juga tapak streaming asli India Hotstar mempunyai berjuta-juta pengguna yang berasal dari India. Jadi, penting untuk mempunyai vpn terbaik untuk streaming untuk menikmati hiburan tanpa gangguan.

Tetapi kerana banyak laman web ini tidak menggambarkan pustaka kandungan yang sama iaitu Pengguna Netflix di India menang’t dapat melihat semua rancangan yang tersedia untuk Pengguna di Amerika Syarikat, yang terbaik untuk menggunakan VPN Atas untuk India untuk membolehkan anda menyekat sekatan geo seperti ini dan nikmati kandungan kegemaran anda tanpa masalah.

Walau bagaimanapun, tiada India VPN Free boleh membenarkan sokongan Torrenting legit untuk pengguna berdedikasi pada masa ini.

Adakah Torrenting Legal di India?

Seperti kebanyakan negara, Torrenting terletak di kawasan kelabu yang sah di India. Memuat turun kandungan atau perisian yang boleh diterima menerusi Torrenting seperti fail persediaan Penyemak Imbas Google Chrome, dimenangi’t masukkan dalam anda dalam banyak masalah. Masalah sebenar bermula dengan kandungan yang sensitif dan dimiliki oleh rumah media besar.

Kandungan semacam ini dilindungi oleh hak cipta dan berkongsi melalui torrent boleh menimbulkan masalah kepada anda jika anda tidak’Jangan melindungi diri anda melalui VPN Teratas.

Bagaimana untuk menyahsekat Hotstar di luar India?

Hotstar adalah perkhidmatan penstriman dalam talian yang menakjubkan untuk India, tetapi malangnya, ia’s tidak tersedia untuk pengguna di luar negara dalam usaha untuk melindungi kandungan berhak cipta. Bagaimanapun, anda sentiasa boleh menghalang sekatan geo seperti ini melalui VPN Terbaik.

Di sini’s cara terbaik untuk membuka kunci Hotstar di luar India:

 • Pilih VPN dan melanggan pelan harga
 • Mendapatkan kelayakan pengguna (Nama Pengguna dan Kata Laluan)
 • Muat turun App Native untuk OS anda dan Pasangnya (Kebanyakan VPN kini menyediakan aplikasi berdedikasi untuk keserasian pelbagai platform)
 • Sambungkan ke Pelayan India (Jika tidak, dimenangi’t kerja) dan Hidupkan VPN

Nikmati filem dan persembahan kegemaran anda di Hotstar!

VPN terbaik untuk India

Kesimpulan:

Di seluruh dunia, orang semakin sedar tentang kelebihan kawalan merampas privasi dalam talian mereka. Kebanyakan pengguna internet telah ditangkap tidak menyedari kerana skandal data yang besar dan memalukan yang melibatkan firma-firma besar seperti Careem dan Facebook, tetapi akhirnya kehilangan bukannya firma-firma ini seperti yang digunakan oleh pengguna.

VPN adalah sama pentingnya di India kerana mereka berada di seluruh dunia kerana mereka membenarkan anda terus menggunakan internet tanpa henti. Di BestVPN.co, kami menganjurkan bentuk keselamatan internet tertinggi untuk pengguna pada setiap masa dan mengesyorkan amalan internet yang selamat bersama-sama dengan alat Terbaik untuk pengalaman dalam talian yang selamat, selamat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  VPN terbaik untuk Filipina pada tahun 2023