De beste VPN-tjenestene for Thailand: 5 pålitelige og testede apper for 2020

Sikkerhet på internett har blitt et vanskelig tema i Thailand, spesielt etter kuppet i 2014’etat. Innbyggere er blitt arrestert, bøtelagt og torturert for sin internettaktivitet.


I et slikt miljø er en pålitelig VPN et kritisk verktøy for de fleste thaier. Ikke bare øker den en bruker’sikkerhet og anonymitet på nettet, men det gir dem også tilgang til utestengt innhold.

Dette er grunnen til at mange Thailand-innbyggere har VPN er en nødvendighet. Jeg har listet opp noen av de beste VPN-ene for Thailand nedenfor, etter å ha vurdert dem på en rekke faktorer.

Beste VPN for Thailand

5 beste VPN-tjenester for Thailand (sammendrag)

 1. PureVPN: 12 dedikerte Thailand-servere sikre at brukerne har tilgang til de beste funksjonene hvor som helst i og utenfor Thailand. Det kan være VPN-leverandøren din for bare $ 2.91 / mo .
 2. Surfshark: Enkel å bruke og pålitelig. Velg Surfshark i dag for å bruke 1040+ servere i mer enn 140 land, inkludert Thailand med et brukervennlig grensesnitt. Ingen bedre VPN-er er tilgjengelige for bare $ 1,99 / mo .
 3. Ivacy: Designet for streaming. Perfekt VPN-leverandør for brukere som er lei av lange bufferventer og svake hastigheter. Et røverkjøp til bare $ 2,25 / mo
 4. ExpressVPN: Raskeste VPN i bransjen. For spillere som ikke gjør det’Jeg vil ha etterslep for å sette spillopplevelsen i fare mens de er på PUBG eller Fortnite. Glem bekymringer om etterslep på bare $ 8,32 / mo .
 5. CyberGhost: 10 innfødte servere i Thailand. Designet for brukere som bruker timer på å gå gjennom en uendelig virvel på innhold på nettet. Dedikerte thailandske servere for å holde Internett-avbrytelsesfritt tilgjengelig på bare $ 2,75 / mo .

Hvorfor VPN er nødvendig i Thailand?

Et virtuelt privat nettverk (VPN) er det beste verktøyet for å garantere fullført online anonymitet og internettsikkerhet. VPN-er har en mengde funksjoner som lar deg fortsette å glede deg over fordelene ved internett uten å bekymre deg for at din online aktivitet blir overvåket av noen.

Bortsett fra alle tekniske fordeler, kan en VPN også tilby deg mye når det gjelder underholdning. Netflix, Hulu, Disney + og Amazon Prime har raskt blitt det foretrukne valget blant millioner på grunn av innholdsbibliotekene deres.

Noen ganger er det imidlertid visse geobegrensninger for noe av innholdet, noe som betyr at brukere utenfor bestemte regioner ikke kan få tilgang til dette innholdet.

En VPN lar deg fortsette å streame og glede deg over alt favorittinnholdet ditt. I tillegg har thailandsk TV blitt en stor kilde til underholdning også. Dessverre er det meste av dette innholdet geobegrenset for seertall bare i Thailand.

For expats vil en VPN la deg stille serverne dine i Thailand og fortsette å glede deg over Thai TV 3, Workpoint-kanal eller Channel GMM 25.

De beste Thailand VPN-ene i 2020

For å unngå problemer med personvern og internettfrihet i Thailand, bør disse topp 5 VPN-ene vise seg utrolig nyttige:

1. PureVPN - Beste VPN for Thailand

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

PureVPN-logoBasert i Hong Kong, PureVPN merker flest bokser når det kommer til fordelene det kan gi brukerne.

Med mer enn 2000 servere i mer enn 140 land, inkludert et dusin i Thailand, gir få andre VPN-er tilgang til så mye innhold som PureVPN.

De thailandske serverne vil sikre at brukerne aldri går glipp av det lokale innholdet hvis de’er noen gang utenfor landet deres.

Du vant’Jeg trenger å bekymre deg for kompatibilitet siden PureVPN støttes på Android, Mac, Windows, iOS og Linux. I tillegg der’s full støtte for Kindle og spillkonsoller som PS4 og Xbox One også.

5 Multi-pålogginger tilgjengelig med AES-256-kryptering etter PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPSec- og OpenVPN-protokoller sikrer maksimal sikkerhet.

Pros

 • 12 dedikerte thailandske servere
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • 5 Multi-pålogginger
 • Ingen DNS eller WebRTC lekkasjer er registrert
 • Kompatibilitet for Android, Mac, Windows & iOS

Ulemper

 • Brukergrensesnittet kan være enklere

2. Surfshark - Enkel å bruke og pålitelig

 • Pris: $ 1.99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.4

Surfshark-logoSurfshark har base på de britiske jomfruøyene, og er et topp valg for de som er bosatt i Thailand. Det er en budsjettvennlig tjeneste som trosser alle odds for å gå mot toppkonkurrenter på markedet.

Surfshark gir brukerne tilgang til 1040+ servere over 140+ land, inkludert Thailand. I tillegg kan brukere glede seg over sømløs Surfshark-tjeneste på Android-, iOS-, Mac-, Windows- og Linux-enhetene.

Den beste delen av alt; du kan bruke VPN til å oppheve blokkeringen av Netflix og andre streaming-nettsteder som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu og til og med Disney Plus

Den følger den militære klasse AES-256-GCM-krypteringen som støtter IKEv2 og OpenVPN-protokollen, noe som gjør det til en sikker og pålitelig tjeneste tilgjengelig for bruk på ubegrensede enheter.

Pros

 • 1040+ servere i over 140 land
 • Camouflage Mode
 • Støtte for ubegrensede enheter
 • Streng policy for ikke-logger

Ulemper

 • Kundeservice kan bli bedre

3. Ivacy - designet for sikker strømming

 • Pris: $ 2.25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

De beste VPN-tjenestene for Thailand: 5 pålitelige og testede apper for 2020Pålitelig service og kundetilfredshet er ingrediensene i Ivacy’suksess i mer enn et tiår.

Det gir brukerne en enestående mulighet til å tilpasse serverforbindelsen sin i tillegg til å være et av de rimeligste alternativene som er tilgjengelige.

Krysskompatibel for iOS, Mac, Windows og Android, det kan være den perfekte VPN-leverandøren for brukere som streamer ubegrenset innhold på flere enheter.

Den delte tunnelfunksjonen gjør streamingopplevelsen enda bedre gjennom Ivacy.

Bransjestandard AES-256-GCM-kryptering, samt L2TP- og IKeV2-protokoller, sikrer at Ivacy ville være et pålitelig valg som din neste VPN-leverandør.

Pros

 • Kundeservice er en bransjestandard.
 • Den beste streamingstøtten tilgjengelig.
 • Streng policy for ikke-logger.
 • Et av de rimeligste alternativene.

Ulemper

 • Teknisk støtte trenger forbedring.

4. ExpressVPN - Perfekt for spillelskere

 • Pris: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

5-ExpressVPN-LogoSelv om brukere kan sette pris på den høyere prisen for ExpressVPN, har mange funksjoner de vil ha tilgang til, slik at det er verdt de ekstra pengene.

ExpressVPN har de raskeste serverne i 94 land, inkludert Thailand.

Disse gjør det til det ideelle valget for entusiastiske spillere i tillegg til sin tverrkompatibilitet for iOS, Windows, Android og Mac.

En annen funksjon som er unik for ExpressVPN er Network Lock, en topp moderne bryter som begrenser all Internett-trafikk på nettverket ditt hvis forbindelsen din blir avbrutt.

Dens standard AES-256-bit-kryptering bruker OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 og PPTP-protokoller, noe som gjør det til en av de beste VPN-ene for spillere og vanlige brukere generelt på markedet..

Pros

 • Ideell for spill med de raskeste serverne.
 • Nettverkslås.
 • Støtte for Bitcoin.
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Ulemper

 • Dyrere enn andre VPN-er på denne listen.

5. CyberGhost: Bygget for å fjerne blokkering av geografisk innhold

 • Pris: $ 2.75 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.5

CyberGhost-logoHvis du’er en av brukerne som bruker timer på slutten og blar gjennom internett, så er CyberGhost det ideelle alternativet for deg.

Brukere kan dra fordel av mer enn 6000 servere som opererer i 90 forskjellige land, inkludert 10 i Thailand.

I tillegg tilbyr den fullstendig kompatibilitet for Android, iOS, Linux, Mac og Windows.

Den beste funksjonen er NoSpy datasenter: CyberGhost’s dedikerte server som bruker en dedikert uplink for å styrke sin 256-biters kryptering ytterligere støttet av OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP-protokollene som er tilgjengelige for 7-Multi pålogginger.

Pros

 • 7 Multi-pålogginger.
 • Streng policy for ikke-logger.
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Fjern blokkering av mest mulig innhold.

Ulemper

 • Tilkoblingshastighetene kan forsinke.

Hvordan håndterer loven online-personvern i Thailand?

I mai 2019 vedtok Thailand personvernloven B.E. 2562 (2019), kjent som PDPA.

Loven ga alle selskaper som opererer fra eller driver virksomhet i Thailand til å overholde direktivene.

Loven er ment å modernisere hvordan grunnloven er ment å håndtere personopplysninger på internett.

Noen av dens fremtredende funksjoner inkluderer å gi kundene muligheten til å velge bort eventuelle sporingsrelaterte informasjonskapsler, varsle alle kunder om data, og viktigst av alt, opprettet en Personlig beskyttelseskomité (PDPC) for å føre tilsyn med implementeringen av loven.

Brudd på denne loven kan føre til bøter og straffeforfølgelse for selskaper som er funnet skyldige.

Thailand’s Problemet fortid som involverer sensur og overvåking av Internett

De “majestetsfornærmelse” (skadet majestet) er en lov som gjør enhver kritikk på nettet, latterliggjøring eller fornærmelser mot monarkiet til en forbrytelse, og som har en fengselsstraff i minimum 15 år. Innbyggere er blitt satt i fengsel for å lage og dele Facebook-innlegg.

Teamet på 60-70 personer kalt Technology Crime Suppression Division (TCSD) spesialiserer seg på å regulere internett, overvåke internett for støtende innhold.

Etter militærkuppet i 2014 ble flere nettsteder forbudt for å få online frihet under gransking.

Journalister, studenter, turister og andre mennesker har jevnlig måttet henvende seg til VPN-er som en løsning på internett sensur myndighetene legger ut på internett.

Bortsett fra å gi deg internettfrihet og anonymitet i møte med myndigheter med konstant årvåkenhet, kan VPN-er hjelpe deg med å streame innhold fra strømningsnettsteder som Netflix, Hulu og Disney + som har vært geobegrenset og ikke kan nås i Thailand.

Folk spør også

Er VPN-er lovlige i Thailand?

På papiret er VPN-er helt lovlige i Thailand. De siste årene har imidlertid regjeringen etablert et initiativ kalt Cyber ​​Scouts.

Den rekrutterer thailandske tenåringer, og indoktrinerer dem til å rapportere venner, familiemedlemmer og alle i deres umiddelbare krets som de mistenker kan bruke VPN-er til å maskere IP-en for å opprette og dele innhold som bryter loven-majesté-loven.

Hva er de beste gratis VPN-ene for PC?

Det er hundrevis av VPN nettsteder online som er gratis å bruke.

Imidlertid må brukere forstå at disse nettstedene mangler de kritiske funksjonene som gjør det nødvendig å ha en VPN i utgangspunktet.

Det er begrensede servere, frakoblingshastighetene er høye, båndbreddebegrensningene og mest av alt der’er ingen garanti for at dataene dine ikke blir videresendt til annonsører eller verre, myndighetene selv.

Hvis du’er du seriøs med å maskere deg selv fra den fryktinngytende TCDS, så er en betalt VPN-tjeneste et mye mer fornuftig og lurt alternativ å gå for.

Kan jeg se Netflix i Thailand?

Ja, i 2016 ble Netflix offisielt tilgjengelig i Thailand.

Imidlertid der’er en enorm mengde geobegrenset innhold på Netflix som seerne i Thailand ikke kan få tilgang til.

Å bruke en VPN kan raskt løse dette problemet og omgående la deg omgå alle geo-restriksjoner Netflix har.

Hva er den beste VPN for PUBG i Thailand?

De fleste VPN-er vil kunne gi deg alle de grunnleggende funksjonene for å drive PUBG i Thailand.

Det beste alternativet vil imidlertid uten tvil være PureVPN.

Den’dedikerte thailandske servere vil garantere raske og uavbrutte tilkoblinger, samtidig som de gir deg en jevn og hyggelig opplevelse.

Pakk inn ting

Å bruke internett har blitt farlig i Thailand de siste årene. Folk har stått overfor rettslige skritt for sine digitale aktiviteter. En VPN kan skjule identiteten din på nettet og holde deg trygg.

PureVPN er det beste all-round alternativet, da det leverer alle nødvendige funksjoner for å holde brukerne trygge mens de surfer på internett. Surfshark er derimot det mer budsjettvennlige, men likevel ekstremt effektive alternativet å velge mellom.

Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor hvordan opplevelsen din med disse alternativene har vært.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me