Cele mai bune servicii VPN pentru Thailanda: 5 aplicații de încredere și testate pentru 2020

Siguranța pe internet a devenit un subiect complicat în Thailanda, mai ales după lovitura de stat din 2014’etat. Cetățenii au fost arestați, amendați și torturați pentru activitatea lor pe internet.

Într-un astfel de mediu, un VPN fiabil este un instrument critic pentru majoritatea thailandezilor. Nu numai că crește un utilizator’siguranță și anonimat online, dar le permite să acceseze conținut interzis.

Acesta este motivul pentru care mulți rezidenți din Thailanda au un VPN este o necesitate. Mai jos am enumerat unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda, după ce le-am evaluat pe numeroși factori.

Cel mai bun VPN pentru Thailanda

5 cele mai bune servicii VPN pentru Thailanda (rezumat)

 1. PureVPN: 12 servere dedicate Thailandei asigurându-le accesul utilizatorilor la cele mai bune funcții oriunde în interiorul și în afara Thailandei. Acesta poate fi furnizorul dvs. VPN pentru doar 2,91 USD / lună .
 2. Surfshark: Ușor de utilizat și de încredere. Optați pentru Surfshark astăzi pentru a utiliza 1040 de servere mai mult în peste 140 de țări, inclusiv Thailanda, cu o interfață ușor de utilizat. Nu există VPN-uri mai bune disponibile la doar 1,99 USD / lună .
 3. Ivacy: Proiectat pentru streaming. Furnizor VPN perfect pentru utilizatorii încărcați cu așteptări lungi de tamponare și viteze lente. O afacere la doar 2,25 USD / lună
 4. ExpressVPN: Cel mai rapid VPN din industrie. Pentru jucătorii care don’Nu vreau decalaj să-și pună în pericol experiența de joc în timp ce se află pe PUBG sau Fortnite. Uitați de griji cu privire la întârzierea cu doar 8,32 USD / lună .
 5. CyberGhost: 10 servere native din Thailanda. Proiectat pentru utilizatorii care petrec ore întregi printr-un vortex nesfârșit pe conținut online. Serverele thailandeze dedicate pentru a vă asigura că întreruperea Internetului este disponibilă la doar 2,75 USD / lună .

De ce VPN este necesară în Thailanda?

O rețea virtuală virtuală (VPN) este cel mai bun instrument pentru a garanta anonimatul online complet și securitatea internetului. VPN-urile vin cu o multitudine de funcții care vă permit să continuați să vă bucurați de avantajele internetului, fără să vă faceți griji pentru ca activitatea dvs. online să fie monitorizată de nimeni.

În afară de toate avantajele tehnice, un VPN vă poate oferi multe și în ceea ce privește divertismentul. Netflix, Hulu, Disney + și Amazon Prime au devenit rapid alegerea preferată de milioane datorită bibliotecilor de conținut.

Cu toate acestea, uneori există anumite restricții geografice asupra conținutului lor, ceea ce înseamnă că utilizatorii din afara unor regiuni specifice nu pot accesa acel conținut.

Un VPN v-ar permite să continuați să transmiteți streaming și să vă bucurați de tot conținutul preferat. În plus, televiziunea thailandeză a devenit o mare sursă de divertisment. Din păcate, cea mai mare parte a acestui conținut este, de asemenea, geo-restricționată pentru public doar în Thailanda.

Pentru expați, un VPN vă va permite să vă setați serverele în Thailanda și să continuați să vă bucurați de Thai TV 3, canalul Workpoint sau Channel GMM 25.

Cele mai bune VPN-uri din Thailanda din 2020

Pentru a sustrage problemele legate de confidențialitate și libertatea internetului în Thailanda, aceste 5 VPN-uri primare ar trebui să se dovedească incredibil de utile:

1. PureVPN - Cel mai bun VPN pentru Thailanda

 • Pret: 2,91 USD / luna
 • Evaluare Trustpilot: 5

Sigla PureVPNCu sediul în Hong Kong, PureVPN bifează cele mai multe cutii atunci când vine vorba de beneficiile pe care le poate oferi utilizatorilor săi.

Cu peste 2000 de servere în mai mult de 140 de țări, inclusiv o duzină în Thailanda, puține alte VPN-uri oferă acces la atât de mult conținut ca PureVPN.

Serverele thailandeze s-ar asigura că utilizatorii nu vor lipsi niciodată de conținutul lor local’sunt și în afara țării lor.

Ai castigat’nu trebuie să vă faceți griji pentru compatibilitate, deoarece PureVPN este acceptat pe Android, Mac, Windows, iOS și Linux. În plus, acolo’Suport complet pentru console Kindle și jocuri precum PS4 și Xbox One.

5 multi-logins disponibile cu criptarea AES-256 în urma protocoalelor PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec și OpenVPN asigură securitatea maximă.

Pro-uri

 • 12 servere thailandeze dedicate
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • 5 Multi-logins
 • Nu au fost înregistrate scurgeri DNS sau WebRTC
 • Compatibilitate pentru Android, Mac, Windows & iOS

Contra

 • Interfața cu utilizatorul ar putea fi mai simplă

2. Surfshark - Ușor de utilizat și de încredere

 • Preț: $ 1,99 / mo
 • Evaluare Trustpilot: 4.4

Surfshark-logoCu sediul în Insulele Virgine Britanice, Surfshark este o alegere de top pentru cei care locuiesc în Thailanda. Este un serviciu bugetar care sfidează toate șansele de a merge împotriva concurenților de top de pe piață.

Surfshark oferă utilizatorilor săi acces la 1040 de servere peste 140 de țări, inclusiv Thailanda. În plus, utilizatorii se pot bucura de un serviciu fără sudură fără sudură pe dispozitivele lor Android, iOS, Mac, Windows, precum și pe dispozitivele Linux.

Cea mai bună parte a tuturor; puteți utiliza VPN pentru a debloca Netflix și alte site-uri de streaming precum BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu și chiar Disney Plus

Urmează criptarea AES-256-GCM de grad militar care acceptă protocolul IKEv2 și OpenVPN, ceea ce îl face un serviciu sigur și fiabil disponibil pentru utilizare pe dispozitive nelimitate..

Pro-uri

 • 1040+ servere din 140 de țări
 • Mod de camuflaj
 • Suport pentru dispozitive nelimitate
 • Politică strictă fără jurnaluri

Contra

 • Serviciul pentru clienți poate fi mai bun

3. Ivacy - Proiectat pentru fluxul securizat

 • Preț: $ 2,25 / lună
 • Evaluare Trustpilot: 5

Cele mai bune servicii VPN pentru Thailanda: 5 aplicații de încredere și testate pentru 2020Serviciile de încredere și satisfacția clienților sunt ingredientele Ivacy’succes de mai bine de un deceniu.

Oferă utilizatorilor o capacitate fără precedent de a-și personaliza conexiunea la server pe lângă faptul că este una dintre cele mai accesibile opțiuni disponibile.

Compatibil încrucișat pentru iOS, Mac, Windows și Android, acesta poate fi furnizorul VPN perfect pentru utilizatorii care transmit conținut nelimitat pe mai multe dispozitive.

Funcția split tunel face ca experiența de streaming să fie și mai bună prin Ivacy.

Criptarea AES-256-GCM Standard Industry, precum și protocoalele L2TP și IKeV2 asigură că Ivacy va fi o alegere fiabilă ca următor furnizor VPN..

Pro-uri

 • Serviciul pentru clienți este un reper al industriei.
 • Cel mai bun suport de streaming disponibil.
 • Politică strictă fără jurnaluri.
 • Una dintre cele mai accesibile opțiuni.

Contra

 • Asistența tehnică necesită îmbunătățiri.

4. ExpressVPN - Perfect pentru iubitorii de joc

 • Preț: $ 8,32 / mo
 • Evaluare Trustpilot: 5

5-ExpressVPN-LogoÎn timp ce utilizatorii ar putea echilibra la un preț mai mare pentru ExpressVPN, o mulțime de funcții la care ar avea acces pentru a pune în valoare banii în plus.

ExpressVPN menține cele mai rapide servere din 94 de țări, inclusiv Thailanda.

Acestea îl fac alegerea ideală pentru jucătorii entuziaști, pe lângă compatibilitatea încrucișată pentru iOS, Windows, Android și Mac.

O altă caracteristică unică pentru ExpressVPN este Network Lock, un switch de ultimă generație, care restricționează tot traficul de internet din rețeaua dvs., dacă conexiunea dvs. este perturbată..

Criptarea standard AES-256 biți utilizează protocoalele OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 și PPTP, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru jucători și utilizatori obișnuiți de pe piață..

Pro-uri

 • Ideal pentru jocuri cu cele mai rapide servere.
 • Blocare de rețea.
 • Suport pentru Bitcoin.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.

Contra

 • Mai scump decât alte VPN-uri din această listă.

5. CyberGhost: Construit pentru deblocarea conținutului geografic

 • Preț: $ 2,75 / mo
 • Evaluare Trustpilot: 4.5

Logo CyberGhostdaca tu’ești unul dintre utilizatorii care petrec ore întregi, parcurgând internetul, apoi CyberGhost este opțiunea ideală pentru tine.

Utilizatorii pot beneficia de peste 6000 de servere care operează din 90 de țări diferite, inclusiv 10 din Thailanda.

În plus, oferă compatibilitate completă pentru Android, iOS, Linux, Mac și Windows.

Cea mai bună caracteristică este centrul de date NoSpy: CyberGhost’serverul dedicat care folosește un uplink dedicat pentru a-și consolida și mai mult criptarea de 256 biți acceptată de protocoalele OpenVPN, L2TP-IPsec și PPTP disponibile pentru conectările 7-Multi.

Pro-uri

 • 7 Multi-logins.
 • Politică strictă fără jurnaluri.
 • Garanție de returnare de 45 de zile.
 • Deblochează cel mai mult conținut.

Contra

 • Vitezele de conectare pot depăși.

Cum tratează legea cu confidențialitatea online în Thailanda?

În mai 2019, Thailanda a adoptat Legea privind protecția personală B.E. 2562 (2019), cunoscut sub numele de PDPA.

Legea a dat tuturor companiilor care operează sau își desfășoară activități în Thailanda să respecte directivele sale.

Legea este menită să modernizeze modul în care constituția este destinată să trateze datele cu caracter personal de pe internet.

Unele dintre caracteristicile sale importante includ oferirea clienților șansa de a renunța la orice cookie-uri legate de urmărire, notificarea tuturor clienților cu privire la orice date și, cel mai important, a înființat un comitet pentru protecția datelor cu caracter personal (PDPC) pentru a supraveghea punerea în aplicare a legii.

Încălcările acestei legi pot duce la amenzi și urmărire penală pentru companiile găsite vinovate.

Tailanda’s Probleme anterioare care implică cenzurarea Internetului și supravegherea

“lezmajestate” (maiestate vătămată) este o lege care face ca orice critică online, ridiculizarea sau insultele față de monarhie să fie o crimă, care are o pedeapsă cu închisoarea de cel puțin 15 ani. Cetățenii au fost băgați în închisoare pentru realizarea și distribuirea postărilor pe Facebook.

Echipa de 60-70 de persoane numită Divizia de Supresiune a Criminalității Tehnologice (TCSD) este specializată în reglementarea internetului, monitorizarea internetului pentru conținut ofensator.

După lovitura de stat din 2014, mai multe site-uri web au fost interzise aducând libertatea online sub control.

Jurnaliștii, studenții, turiștii și alte persoane au fost nevoiți să apeleze în mod regulat la VPN-uri ca soluție la cenzurarea internetului pe care autoritățile o plasează pe internet.

În afară de a vă oferi libertatea internetului și anonimatul în fața autorităților cu o vigilență constantă, VPN-urile vă pot ajuta să transmiteți conținut de pe site-uri de streaming precum Netflix, Hulu și Disney +, care au fost restricționate geo și nu pot fi accesate în Thailanda.

Oamenii întreabă și ei

VPN-urile sunt legale în Thailanda?

Pe hârtie, VPN-urile sunt complet legale în Thailanda. Cu toate acestea, în ultimii ani, guvernul a instituit o inițiativă numită Cyber ​​Scouts.

Recrutează adolescenți thailandezi și îi adoctrânează pentru a raporta prietenii, membrii familiei și orice persoană din cercul lor imediat că ei suspectează că ar putea folosi VPN-uri pentru a-și masca IP-ul pentru a crea și a împărtăși conținut care încalcă legea atunci când este majestă..

Care sunt cele mai bune VPN-uri gratuite pentru computer?

Există sute de site-uri web VPN online care sunt libere de utilizat.

Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să înțeleagă că aceste site-uri web nu au caracteristicile critice care fac necesară o VPN în primul rând.

Există servere limitate, ratele de deconectare sunt mari, limitările de lățime de bandă și, mai ales, acolo’nu oferă nicio garanție că datele dvs. nu sunt transmise agenților de publicitate sau mai rău, guvernului în sine.

daca tu’sunteți serios despre a vă mascați de temutul TCDS, apoi un serviciu VPN plătit este o opțiune mult mai sensibilă și mai înțeleaptă pentru a merge.

Pot viziona Netflix în Thailanda?

Da, în 2016 Netflix a devenit oficial disponibil în Thailanda.

Cu toate acestea, acolo’este o cantitate imensă de conținut geore-restricționat pe Netflix pe care spectatorii din Thailanda nu le pot accesa.

Utilizarea unui VPN poate rezolva rapid această problemă și vă permite să ocoliți imediat orice restricții geografice pe care le are Netflix.

Care este cel mai bun VPN pentru PUBG din Thailanda?

Majoritatea VPN-urilor vă vor putea oferi toate caracteristicile de bază pentru a rula PUBG în Thailanda.

Cu toate acestea, cea mai bună opțiune ar fi, fără îndoială, PureVPN.

Aceasta’serverele thailandeze dedicate ar garanta conexiuni rapide și neîntrerupte, oferindu-vă în același timp o experiență lină și plăcută.

Înfășurarea lucrurilor

Utilizarea internetului a devenit periculoasă în Thailanda în ultimii ani. Oamenii s-au confruntat cu acțiuni legale pentru activitățile lor digitale. Un VPN vă poate deghiza identitatea online și vă poate păstra în siguranță.

PureVPN este cea mai bună opțiune completă, deoarece oferă toate caracteristicile necesare pentru a menține utilizatorii în siguranță în timp ce navighează pe internet. Surfshark, pe de altă parte, este opțiunea mai prietenoasă cu bugetul, dar extrem de eficientă.

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos cum a fost experiența dvs. cu aceste opțiuni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me