Cel mai bun VPN pentru India – Un ghid pentru protejarea utilizatorilor din țară

India are unul dintre cel mai mare număr de utilizatori de internet din lume, dar totuși, nu sunt pe deplin gratuite și sigure din cauza cenzurii guvernamentale extinse păzite de lege. Cele mai multe dintre aceste activități restricționate includ preferatele utilizatorilor, cum ar fi site-urile Torrenting, ceea ce îngreunează utilizatorii indieni să obțină valoare deplină din conexiunile lor de internet.

Folosind Cel mai bun VPN poate permite utilizatorilor indieni să eludeze aceste restricții în condiții de siguranță, să le asigure împotriva supravegherii autoritare, să deblocheze conținutul geore-restricționat precum Netflix SUA și chiar să-i păstreze în siguranță de amenințările malware.

Pentru ghidarea lor către cea mai bună alegere, iată o recenzie extinsă pentru Best VPN pentru India, care conține ghiduri de legalitate, informații privind dreptul de autor în India, VPN-uri plătite cu servere indiene, ghiduri de deblocare pentru Hotstar și altele de BestVPN.co

Realitatea legii informatice indiene vizează utilizatorii torrenți

În ciuda faptului că este o democrație seculară, India este încă notorie pentru că este un loc care este martor la o cantitate mare de cenzură pe internet din când în când. Site-urile interzise includ site-uri de întâlnire, site-uri Torrenting precum ThePirateBay și chiar site-uri de streaming video precum Vimeo și Daily Motion.

Multe firme de telecomunicații din India și furnizori de ISP au lucrat la unison cu guvernul pentru a monitoriza în mod constant utilizatorii de internet și a-i opri de a vizita site-uri web la care primul restricționează accesul la.

În plus, conform The Copyright Act din 1957, puteți fi amendați până la INR 3 Lakh (4485 dolari, conform ratelor valutare existente în 25 aprilie 2018) și puteți confrunta o pedeapsă de 3 ani de închisoare, dacă sunteți prinși încercați să accesați restricționat. conţinut.

Industria indiană de muzică și filme este, de asemenea, complică la întărirea acestor restricții pe internet. De ex. Star India Pvt Ltd, care este deținută de 21st Century Fox, a fost cunoscută că interzice site-urile web prin constrângerea ISP-urilor să o facă pe baza încălcării drepturilor de autor.

Pentru Torrenting în India sau pentru ocolirea cenzurii generale pe internet aplicate de autorități, aveți nevoie de cel mai bun VPN pentru India, care nu numai că este extrem de sigur, dar asigură performanțe de top pentru utilizatorii indieni în masă..

Cel mai bun VPN pentru India - Nevoie de timp

Legile privind drepturile de autor pot debarca majoritatea oamenilor în probleme juridice și financiare într-un număr mare de țări din întreaga lume și nu există niciun motiv să credem că nu se poate întâmpla unui utilizator din India.

Contrar credinței populare, aceasta’nu doar în țările occidentale sau în China, unde practică intoleranța față de activități gratuite de internet, cum ar fi Torrenting. De asemenea, puteți fi amendat sau închis pentru că ați încercat să accesați site-uri web protejate sau interzise în India, așa cum se întâmplă în alte țări cu regimuri stricte de încălcare a drepturilor de autor.

Cea mai bună metodă de a vă proteja online împotriva unei astfel de cenzuri draconice, obligatorii, care restricționează și dăunătoare este utilizarea unei cele mai bune VPN pentru India.

Top VPN pentru India trebuie să ofere un număr mare de servere în India și în locații adiacente precum Pakistan, Hong Kong sau chiar Sri Lanka pentru a garanta viteze mai rapide și o experiență demnă. Trebuie chiar să ofere funcții de securitate extinse precum un comutator Internet Kill, criptare dublă, protecție împotriva scurgerii DNS și Onion peste VPN pentru a proteja utilizatorii de orice programe de supraveghere sponsorizate de guvern din India.

În afară de asta, utilizatorii trebuie să urmeze întotdeauna practicile sigure de utilizare a internetului, cum ar fi să nu facă clic pe link-uri dubioase care pot duce la infestări de malware sau să nu partajeze datele lor financiare pe forumuri online pentru a se proteja de înșelătorii în India..

Obțineți cel mai bun VPN pentru India

Este VPN legal în India?

În afară de unele interdicții temporare privind utilizarea VPN pe internet în unele state, în perioadele de tulburări civile și politice, utilizarea VPN-urilor rămâne perfect legal în India.

Cu toate acestea, autoritățile vă pot solicita să predați datele de autentificare ale utilizatorului dvs. dacă nu pot descifra mesajele criptate care provin din VPN-ul propriu-zis. În timp ce puteți respinge întotdeauna astfel de cereri parcurgând o instanță de judecată, acolo’nu se va întoarce dacă furnizorul dvs. VPN decide să-i transfere jurnalele către autorități și, prin urmare, vă va ateriza în probleme mari.

Este sigur să folosiți Best VPN pentru India?

Furnizorii VPN care păstrează în mod constant o cantitate mare de jurnaluri nu sunt ceea ce ar trebui să arătați de dorit să vă asociați dacă încercați să vă protejați de autorități și supravegherea online de către agențiile guvernamentale..

Cel mai bun VPN pentru India nu ar trebui să aibă doar o declarație explicită zero politici jurnal dar ar trebui să aibă un istoric curat care să includă anularea cererilor de extrădare a datelor de către autorități (un exemplu este menționat în lista BestVPN de mai jos) sau nu a fost niciodată supus unei scurgeri de date jenante.

Cel mai bun VPN pentru India 2018

Așa cum s-a menționat anterior, cei mai buni furnizori VPN sunt garantii de prim rang pentru a asigura experiența supremă a utilizatorilor și securitatea ultra-gradă. Există numeroase servicii VPN, numerotate în anii 100, dar nu toate pot proteja confidențialitatea utilizatorului așa cum poate cel mai bun VPN.

VPN-urile de top pentru India nu numai că vor păzi datele utilizatorilor prin protocoale de criptare de grad militar și protocoale sigure, ci vor oferi utilizatorilor o listă extinsă de alte funcții uimitoare care însoțesc pachetul lor de servicii obișnuit. Aceasta include unele caracteristici fantastice, cum ar fi cel mai bun VPN pentru suport Torrenting și P2P, prin servere dedicate, deblocare de conținut geo-restricționat și site-uri de streaming și ușor de utilizat, aplicații compatibile cu navigare ridicată și multe altele.

Extras după testarea și revizuirea a 100 de VPN-uri, iată un ghid exclusiv personalizat pentru utilizatorii din țară de BestVPN.co pentru cel mai bun VPN pentru India 2018:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

NordVPN - Funcții de securitate Apex ca VPN pentru India:

Acest VPN se caracterizează printr-o combinație de rezistență și securitate, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune trageri ale lotului pentru un VPN din India. NordVPN este excelent pentru deblocarea conținutului geore-restricționat, cum ar fi Hotstar, dacă îl vizionați din afara Indiei. Are o caracteristică SmartPlay pentru a oferi performanțe optime pe site-urile de streaming. Trebuie să știi mai multe? Citiți apoi recenzia noastră completă NordVPN.

Cel mai bun VPN pentru India

A adăugat mai multe servere și acum totalul se ridică la 4047 de servere în 62 de țări, inclusiv cele din India pentru a oferi un anonimat ridicat online. NordVPN salută utilizatorii P2P și Torrenting prin furnizarea de servere dedicate.

Pe partea de securitate, are DoubleVPN și Onion peste VPN ca funcții suplimentare, în afară de cele mai bune criptare de clasă și mai multe suporturi de protocol, inclusiv computabilitate OpenVPN.

Aplicațiile funcționează extraordinar de bine pe toate platformele disponibile, cum ar fi Mac, Windows, Android, iOS și altele. Are un suport uimitor și secțiuni de ghiduri pentru o ușurință sporită a utilizatorului.

Abonamentul anual este evaluat la 83,88 USD, în timp ce abonamentul pe doi ani este oferit la 119,7 USD și rămâne cea mai bună ofertă.

În afară de aceasta, este singurul VPN de top care oferă India VPN proces gratuit fără întrebări.

Pro-uri

 1. Tor cu funcție VPN pentru navigare Secure India.
 2. Perioada de încercare gratuită.
 3. Criptare dublă disponibilă.
 4. 3359 servere din 60 de țări.
 5. Mai multe metode de plată.
 6. Protocoalele OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP.
 7. Funcție SmartPlay pentru site-uri de streaming.

Contra

 1. Plan lunar scump (nu este bun pentru utilizatorii pe termen scurt).

Obțineți NordVPN

Acces la internet privat - oferă protecție împotriva FaceNiff și Firesheep ca VPN pentru India

Un favorit al Reddit, acest VPN este cel care se bazează pe valorile de satisfacție ale clienților. Acesta oferă tot ceea ce fac și cel mai bun VPN-uri, dar nivelurile de performanță ale acestor funcții nu sunt de neegalat în industrie. În prezent, oferă 3035+ servere în 29 de țări majore, ceea ce face ca deblocarea oricărei tipuri de geo-restricții să devină o briză. Citiți Revizuirea noastră privată de acces la internet pentru a afla mai multe.

Acces privat la internet pentru India

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, toate acestea pot fi accesate cu ușurință prin țările preferate prin intermediul PIA. Există un blocant de reclame și un identificator malware încorporat pentru a garanta o experiență fără probleme.

Dar cea mai bună parte a PIA este că împiedică hackerii care folosesc FaceNiff și FireSheep să se pirateze în profilurile dvs. de socializare atunci când sunteți pe un WiFi public.

PIA oferă în prezent servere în India pentru cel mai bun acces și viteze mai rapide pentru utilizatorii din țară.

Server indian PIA

Cel mai bun plan al prețurilor sale este abonamentul de 2 ani, care va fi încasat la 69,95 USD facturat o dată, în timp ce planul anual va costa un utilizator facturat 39,95 USD o dată.

Pro-uri

 1. Protejează utilizatorii de la Wifi public ca cel mai bun VPN pentru India.
 2. S-a acceptat OpenVPN, L2TP / IPsec.
 3. Suport P2P disponibil.
 4. Zero jurnalele.
 5. 5 conexiuni simultane.
 6. Lățime de bandă nelimitată.

Contra

 1. Aplicațiile dedicate sunt un pic dificil de utilizat pentru începători.

Obțineți acces la internet privat

PureVPN - Cel mai bun VPN pentru deblocarea Hotstar-ului din afara Indiei:

Există milioane de utilizatori de site-uri de streaming populare precum Netflix și Amazon Prime în India, dar din cauza geo-restricțiilor privind conținutul, este posibil să nu poată asigura utilizarea completă a abonamentelor. PureVPN’vasta rețea de peste 750 de servere răspândite în 140 de țări extraordinare, inclusiv 3 din Chennai, India, îi poate face pe utilizatori să obțină o valoare maximă din abonamentele de streaming..

PureVPN pentru India

Indiferent dacă doriți să deblocați Netflix SUA sau să accesați suportul dedicat Torrenting sau P2P, PureVPN o poate face pentru dvs..

Pe partea de securitate, are criptare AES 256 de grad militar și suport de protocol multiple, inclusiv OpenVPN și L2TP și oferă, de asemenea, pentru a proteja upgrade-urile prin Kill Switch, Split Tunneling, Double VPN și Onion peste opțiunile VPN.

Cu toate acestea, păstrează un fel de jurnal, dar acestea vor fi preluate doar dacă vă dedicați la orice fel de activități infracționale precum cyberbullying, cyberstalking sau chiar spamming.

PureVPN rămâne cel mai bun VPN pentru India în termeni de accesibilitate ridicată, cu un abonament de pachete de 2 ani fiind oferit în prezent la doar 69 de dolari o dată. Un abonament anual poate fi cumpărat și la 58,92 USD. Consultați recenzia noastră PureVPN dacă doriți să aflați mai multe despre caracteristicile sale.

Pro-uri

 1. Hotstar deblocare ca VPN pentru India.
 2. Protecție DDoS.
 3. Suport dedicat Streaming.
 4. Servere P2P și Torrent.
 5. 750 + servere în 141 de țări.
 6. VPN Hotspot.
 7. Fire fire Nat.
 8. Suport pentru mai multe protocoluri, inclusiv OpenVPN și L2Tp.
 9. Permite tunelul divizat.

Contra

 1. Păstrează unele bușteni.
 2. Proces gratuit nu este disponibil.

Obțineți PureVPN

ExpressVPN - Oferă protecție riguroasă împotriva protecției ISP ca VPN pentru India:

Într-unul dintre cele mai bine notate cazuri în domeniul VPN, ExpressVPN a refuzat să transfere jurnalele de date către autoritățile turce în timpul unei anchete a unui dosar penal. Furnizorul a negat faptul că a păstrat jurnalele care vorbesc volume despre lungimile pe care le parcurge pentru a asigura confidențialitatea utilizatorului său.

ExpressVPN pentru India

ExpressVPN este cel mai sigur pariu ca VPN pentru India, dacă încercați să evadați programele de supraveghere impuse și încercările de logare alimentate de ISP, care vă compromit anonimitatea online.

ExpressVPN deține o rețea globală de servere care cuprinde 2000 + servere și oferă în mod fervor aplicații și extensii compatibile pentru toate sistemele de operare și browsere populare. Are sediul în Insulele Virgine Britanice, care se asigură că este departe de țările cu regimuri de date autoritare (revizuirea noastră actualizată și detaliată ExpressVPN este de asemenea disponibilă).

Serviciu proxy ExpressVPN india

În aplicațiile sale există un comutator de ucidere și împreună cu protecția competentă împotriva scurgerilor DNS, sesiunile de navigare sunt din ce în ce mai sigure atunci când sunt acoperite de ExpressVPN.

Planurile de prețuri sunt cam scumpe, însă planul anual costă 99,95 USD facturat o dată, în timp ce abonamentul semestrial este facturat la 59,95 USD.

Pro-uri

 1. Funcții puternice de securitate pentru utilizatorii VPN din India.
 2. Aplicații dedicate și extensii pentru browsere.
 3. Criptare grea, militară.
 4. Mai multe suporturi de protocol.
 5. Politica Zero Logs.

Contra

 1. Nu există servere P2P dedicate.
 2. Scump în raport cu serviciile concurente.

Obțineți ExpressVPN

IPVanish - Cel mai bun număr de server ca VPN pentru India

Acest furnizor oferă 6 servere indiene native situate în New Delhi pentru a consolida confidențialitatea online pentru utilizatorii din țară și pentru a face uimitor de ușor accesul utilizatorilor din afara Indiei.

Cu toate acestea, dacă doriți să urmăriți Netflix SUA sau Amazon Prime US din India, IPVanish VPN oferă mai mult de 1000 de servere pentru a garanta deblocarea puternică.

IPVanish pentru India

Vitezele au rămas destul de consistente în timpul testelor noastre și au fost la un nivel ridicat în ceea ce privește performanța pe site-urile de streaming. Acesta oferă 5 conexiuni simultane pe un singur cont și oferă aplicații dedicate pentru sisteme de operare populare precum Mac și Android, printre altele.

Există o rambursare de 7 zile, împreună cu asistența 24/7 pentru clienți, pentru confort maxim.

IpVanish oferă trei planuri de prețuri care includ abonamente lunare, trimestriale și anuale. Cel mai bun plan dintre ei costă 79,99 USD pentru o ofertă completă de abonament de 12 luni.

Pro-uri

 1. VPN pentru India, cu un număr mare de server nativ.
 2. 1000+ servere VPN și 40.000+ IP’s.
 3. Deblochează conținutul geo-restricționat, cum ar fi Netflix.
 4. Asistență multiplă de protocol, inclusiv OpenVPN.
 5. Caracteristici precum Kill Switch, IPv6, DNS Leak Protection.
 6. 5 conexiuni simultane.

Contra

 1. doesn’nu oferim încă un proces gratuit.

Obțineți IPVanish

Cel mai bun VPN pentru India Gratuit

VPN-urile gratuite pot fi foarte neplăcute, luând în considerare uneori faptul că câți furnizori conectează utilizatorii, solicitând să ofere un VPN gratuit cu cea mai bună securitate, dar nu fac altceva decât să le elimine vânzând datele lor către terți sau trimiterea de programe malware.

Cel mai bun VPN pentru India Gratuit

Există încă câteva VPN-uri gratuite bune în care vă puteți încrede acolo, dar, din păcate, niciunul nu oferă servere native native. Acea’deoarece majoritatea utilizatorilor VPN provin din regiunea americană și europeană și luând în considerare numărul extrem de restrictiv de servere pe care VPN-ul gratuit le poate oferi, există o posibilitate foarte limitată ca orice VPN gratuit să ofere servere în India.

Mai jos sunt 3 VPN India extrem de fiabile și puteți actualiza cu siguranță planurile lor plătite pentru a utiliza serverele lor în India:

 1. Tunnelbear VPN - Oferă un serviciu VPN gratuit și sigur pentru India
 2. WindscribeVPN - Are o limită de 10 GB / lună de bandă pentru planul VPN gratuit
 3. Hide.Me - Este incredibil de rapid din punct de vedere al vitezei ca VPN gratuit pentru India

Proxy VPN indian

Proxy-urile sunt un instrument de securitate alternativ la VPN-uri și, deși nu fac acest lucru’nu oferă criptare sau asistență sigură a tunelului protocolului, acestea sunt suficient de bune pentru a vă proteja dacă doriți doar să redirecționați adresa IP printr-un nou server.

Iată cele mai bune proxy VPN pe care le puteți folosi în India:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Proxy rapid în SUA
 6. Hide.me (versiunea proxy)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Cel mai bun VPN pentru India Hotstar

Cel mai bun VPN pentru India vă poate oferi cea mai bună modalitate de a debloca aplicația Hotstar sau abonamentele la site-uri din afara Indiei. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la serverele indiene din oricare dintre VPN-urile noastre de mai sus enumerate și să vă bucurați de conținutul preferat pe Hotstar.

Dacă nu face asta’Pentru a funcționa, puteți cere întotdeauna asistența lor 24 de ore pentru a vă oferi un IP dedicat care vă oferă un traseu de streaming valid.

Deblocați Hotstar

Cel mai bun VPN pentru India Chrome

Având în vedere că browserul Chrome este cea mai populară poartă de acces la internet din lume pentru traversarea domeniului online, în India ar exista milioane de utilizatori care ar dori securitatea de cea mai înaltă calitate..

Cel mai bun VPN pentru India Chrome

Aici este o rundown pe VPN-uri de top pentru Chrome browser care oferă extensii compatibile și oferă servere indiene dedicate:

 1. VPN pur
 2. VPN Nord
 3. VPN Express
 4. VPN Ivacy
 5. VPN privat Internet Acess
 6. Torguard.net
 7. VPN Tunnelbear
 8. Hide.me VPN
 9. VPN pentru Windscribe

Cele mai bune întrebări VPN

Streamingul este legal în India?

Streamingul este legal în India și multe site-uri de streaming populare precum Netflix și Amazon Prime și chiar site-ul de streaming autohton Hotstar are milioane de utilizatori originari din India. Deci, este important să aveți cel mai bun vpn pentru streaming pentru a vă bucura de divertismentul dvs. fără întreruperi.

Dar, din moment ce multe dintre aceste site-uri nu prezintă aceeași bibliotecă de conținut, adică un utilizator Netflix din India a câștigat’Pentru a putea vedea tot show-ul la dispoziția unui utilizator din SUA, cel mai bine este să utilizezi un VPN de top pentru India pentru a-ți permite să deblochezi geo-restricții precum acestea și să te bucuri de conținutul preferat fără probleme.

Cu toate acestea, niciun VPN Free India nu poate permite suportul legitim al Torrenting pentru utilizatorii dedicați în prezent.

Torrenting este legal în India?

Ca și în majoritatea țărilor, Torrenting se află într-o zonă legală gri din India. Descărcarea de conținut sau software acceptabil prin Torrenting, cum ar fi fișierul de configurare al browserului Google Chrome, câștigat’nu te pun în multe probleme. Adevărata problemă începe prin conținutul sensibil și deținut de marile case media.

Acest tip de conținut este protejat prin drepturi de autor și distribuirea acestuia prin torrent vă poate pune probleme în cazul în care nu’nu vă protejați printr-o VPN de top.

Cum se deblochează Hotstar în afara Indiei?

Hotstar este un serviciu de streaming online uimitor pentru India, dar, din păcate, acesta’s nu sunt disponibile pentru utilizatorii din afara țării, pentru a proteja conținut protejat de drepturi de autor. Cu toate acestea, puteți evita întotdeauna geo-restricțiile de acest fel printr-un Best VPN.

Aici’este cel mai bun mod de a debloca Hotstar în afara Indiei:

 • Alegeți un VPN și abonați-vă la un plan de prețuri
 • Obțineți credențe de utilizator (nume de utilizator și parolă)
 • Descărcați aplicația nativă pentru sistemul de operare și instalați-o (majoritatea VPN-urilor oferă acum aplicații dedicate pentru compatibilitatea multiplelor platforme)
 • Conectați-vă la un server indian (în caz contrar a câștigat’t funcționează) și porniți VPN-ul

Bucurați-vă de filmele și emisiile preferate de pe Hotstar!

Cel mai bun VPN pentru India

Concluzie:

În lume, oamenii sunt din ce în ce mai conștienți despre avantajele controlului asupra confidențialității lor online. Majoritatea utilizatorilor de internet au fost necunoscuți din cauza scandalurilor de date uriașe și jenante care au implicat firme majore precum Careem și Facebook, dar în cele din urmă, pierderea nu este a acestor firme, atât cât este a utilizatorilor..

VPN-urile sunt la fel de importante în India, precum și în restul lumii, deoarece vă permit să continuați să utilizați internet fără restricții. La BestVPN.co, recomandăm cea mai înaltă formă de securitate a internetului pentru utilizatori în orice moment și recomandăm practici sigure pe internet împreună cu Cele mai bune instrumente pentru o experiență online sigură și sigură.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me