Beste VPN for India – En guide for å beskytte brukere i landet

India har en av de høyeste antall internettbrukere i verden, men fremdeles er de ikke helt gratis og sikre på grunn av omfattende regjeringssensur som er bevoktet av loven. De fleste av disse begrensede aktivitetene inkluderer brukerfavoritter som Torrenting-nettsteder, noe som gjør det vanskelig for indiske brukere å få full verdi ut av internettforbindelsene sine.

Bruker Beste VPN kan tillate indiske brukere å omgå disse begrensningene på en trygg måte, gjøre dem sikre mot autoritativ overvåking, fjerne blokkering av geobegrenset innhold som Netflix USA og til og med holde dem trygge mot malware-trusler døgnet rundt.

For å veilede dem til det beste valget, her er en omfattende gjennomgang av Best VPN for India som inneholder lovlighetsguider, informasjon om opphavsrettslovgivning i India, topp betalte VPN-er med indiske servere, blokkering av guider for Hotstar og mer av BestVPN.co

Realiteten til indisk cyberlov målrettede Torrentbrukere

Til tross for at det er et sekulært demokrati, er India fremdeles beryktet for å være et sted som er vitne til en stor mengde internettsensur fra tid til annen. Utestengte nettsteder inkluderer datingsider, Torrenting nettsteder som ThePirateBay og til og med videostreamingsider som Vimeo og Daily Motion.

Mange telekommunikasjonsfirmaer i India og ISP-leverandører har samarbeidet med myndighetene om å konsekvent overvåke internettbrukere og hindre dem i å besøke nettsteder som de tidligere begrenser tilgangen til.

I følge The Copyright Act av 1957 kan du dessuten bli bøtelagt med INR 3 Lakh ($ 4485 som pr. Gjeldende valutakurser den 25. april 2018) og få en fengselsstraff på tre år, hvis du blir fanget og prøver å få tilgang til begrenset tilgang innhold.

Den indiske musikk- og filmindustrien er også medskyldig i å gjøre disse internettbegrensningene strengere. For f.eks. Star India Pvt Ltd, som eies av 21st Century Fox, har vært kjent for å forby nettsteder ved å tvinge ISP-er til å gjøre det på grunnlag av brudd på opphavsretten.

For Torrenting i India eller for å omgå generell internettsensur som håndheves av myndighetene, trenger du den beste VPN for India som ikke bare er svært sikker, men som sikrer ypperste ytelse for indiske brukere masse.

Beste VPN for India - behov for tid

Opphavsrettslover kan lande flest mennesker i juridiske og økonomiske problemer i et stort antall land over hele verden, og det er ingen grunn til å tro at det ikke kan skje en bruker i India.

I motsetning til populær tro, det’er ikke bare de vestlige landene eller Kina der de praktiserer intoleranse overfor gratis internettaktiviteter som Torrenting. Du kan også bli bøtelagt eller fengslet for å prøve å få tilgang til beskyttede eller utestengte nettsteder i India, akkurat som det skjer i andre land med strenge regler for krenkelse av opphavsrett.

Den beste måten å beskytte deg på nettet mot slik drakonisk, bindende, begrensende og ødeleggende internettsensur er å bruke en Best VPN for India.

Topp VPN for India trenger å tilby et stort antall servere i India og tilstøtende steder som Pakistan, Hong Kong eller til og med Sri Lanka for å garantere raskere hastigheter og en verdig opplevelse. Det har til og med å tilby omfattende sikkerhetsfunksjoner som en Internet Kill-bryter, dobbel kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse og Onion over VPN for å beskytte brukere mot alle regjeringssponserte overvåkningsprogrammer i India..

Bortsett fra det, må brukerne alltid følge sikker bruk av internettbruken, som å ikke klikke på tvilsomme lenker som kan føre til skadelig infeksjoner eller ikke dele sine økonomiske data på nettfora for å holde seg trygge mot svindel i India..

Få den beste VPN for India

Er VPN Legal i India?

Bortsett fra noen midlertidige forbud mot bruk av VPN på internett i noen stater i tider med sivil og politisk uro, er bruken av VPN fortsatt helt lovlig i India.

Imidlertid kan myndighetene be deg om å snu brukeropplysningene dine hvis de ikke kan dechiffrere de krypterte meldingene som kommer fra VPN-en selv. Selv om du alltid kan avslå slike forespørsler ved å gå gjennom en domstol, der’Det er ikke snu å vende tilbake hvis VPN-leverandøren din bestemmer seg for å overføre loggene til myndighetene og derved lande deg i store problemer.

Er det trygt å bruke Beste VPN for India?

VPN-leverandører som konsekvent fører en høy mengde logger, er ikke det du helst bør se ut for å knytte til deg hvis du prøver å beskytte deg mot myndigheter og online overvåking av offentlige etater.

Den beste VPN for India skal ikke bare ha et eksplisitt uttrykk policy for null logger men bør ha en ren historie som inkluderer å avvise anmodninger om datautlevering fra myndighetene (et eksempel er nevnt i BestVPN-listen nedenfor) eller har aldri vært utsatt for en pinlig datalekkasje.

Beste VPN for India 2018

Som det er nevnt tidligere, er de beste VPN-leverandørene ypperste garantier for å sikre suveren brukeropplevelse og ultra-grade sikkerhet. Det er mange VPN-tjenester som nummererer på 100-tallet, men ikke alle av dem kan beskytte brukernes personvern slik den beste VPN-en kan.

Topp VPN-er for India vil ikke bare beskytte brukerdata gjennom kryptering av militær karakter og sikre protokoller, de vil også gi brukerne en omfattende liste over andre fantastiske funksjoner som følger med deres vanlige servicepakke. Dette inkluderer noen av de fantastiske funksjonene som Beste VPN for Torrenting og P2P-støtte gjennom dedikerte servere, geobegrenset innhold og streaming-nettsteder som blokkerer og enkle å bruke, svært navigerbare kompatible apper og mye mer.

Oppsøkt etter å ha testet og gjennomgått hundrevis av VPN-er, her er en eksklusiv guide tilpasset brukere i landet av BestVPN.co for Best VPN for India 2018:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

NordVPN - Apex Security Funksjoner som VPN for India:

Denne VPN-en er preget av en kombinasjon av spenst og sikkerhet, noe som gjør det til et av de beste trekkplasterene for en VPN i India. NordVPN er flott for å fjerne blokkering av geo-begrenset innhold som Hotstar, hvis du ser det fra utenfor India. Den har en SmartPlay-funksjon for å gi optimal ytelse på strømningsnettsteder. Trenger du å vite mer? Les deretter vår omfattende NordVPN-anmeldelse.

Beste VPN for India

Det har lagt til flere servere, og nå er det totalt 4047 servere i 62 land, inkludert de i India for å tilby høy anonymitet på nettet. NordVPN ønsker P2P- og Torrenting-brukere velkommen ved å tilby dedikerte servere.

På sikkerhetsfronten har den DoubleVPN og Onion over VPN som ekstra funksjoner bortsett fra de beste i klassen kryptering og støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN beregbarhet.

Appene fungerer utrolig bra på alle tilgjengelige plattformer som Mac, Windows, Android, iOS og mer. Den har utrolig støtte og guider seksjoner for økt brukervennlighet også.

Årsabonnementet er verdsatt til $ 83,88 mens det toårige abonnementet tilbys til $ 119,7 og er fortsatt det beste tilbudet ennå.

Bortsett fra dette er det den eneste topp VPN som tilbyr India VPN Free prøveversjon uten spørsmål.

Pros

 1. Tor med VPN-funksjon for Secure India surfing.
 2. Gratis prøveperiode.
 3. Dobbeltkryptering tilgjengelig.
 4. 3359 servere i over 60 land.
 5. Flere betalingsmetoder.
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller.
 7. SmartPlay-funksjon for strømming av nettsteder.

Ulemper

 1. Dyrt månedsplan (Ikke bra for kortsiktige brukere).

Få NordVPN

Privat Internett-tilgang - Tilbyr beskyttelse mot FaceNiff og Firesheep som VPN for India

En Reddit-favoritt, og denne VPN styrer høye rom i henhold til kundetilfredshetsberegninger. Det tilbyr alt andre Best VPN-er gjør, men ytelsesnivåene til disse funksjonene er uten sidestykke i bransjen. Den tilbyr for tiden 3035+ servere i 29 store land, noe som gjør at du blokkerer alle slags geobegrensninger til en lek. Les gjennom vår private anmeldelse av Internett-tilgang for å lære mer.

Privat internettilgang for India

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, alle kan lett nås gjennom favorittlandene dine via PIA. Det er en innebygd ad-blocker og malware-ID for å garantere en plagsom opplevelse.

Men det beste med PIA er at det forhindrer hackere som bruker FaceNiff og FireSheep fra å hacke seg inn i sosiale medieprofiler når du er på en offentlig WiFi.

PIA tilbyr for tiden servere i India for best mulig tilgang og raskere hastigheter for brukere i landet.

PIA indisk server

Den beste prisplanen er at det 2-årige abonnementet kommer inn på $ 69,95 fakturert en gang, mens den årlige planen vil koste en bruker $ 39,95 fakturert en gang.

Pros

 1. Beskytter brukere på offentlig wifi som en beste VPN for India.
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec støttet.
 3. P2P-støtte tilgjengelig.
 4. Null logger.
 5. 5 Samtidige tilkoblinger.
 6. Ubegrenset båndbredde.

Ulemper

 1. De dedikerte appene er litt vanskelige å bruke for nybegynnere.

Få privat internettilgang

PureVPN - Beste VPN for å fjerne blokkering av Hotstar utenfor India:

Det er millioner av brukere av populære streaming-nettsteder som Netflix og Amazon Prime i India, men på grunn av geo-begrensninger på innhold, kan det hende at de ikke kan sikre full bruk av abonnementene sine. PureVPN’det enorme nettverket på over 750 servere fordelt på over 140 land, inkludert 3 i Chennai, India, kan gjøre at brukerne får full verdi ut av streaming-abonnementene sine.

PureVPN for India

Enten du vil oppheve blokkeringen av Netflix US eller få tilgang til dedikert Torrenting- eller P2P-støtte, kan PureVPN gjøre det for deg.

På sikkerhetsfronten har den militær klasse AES 256-kryptering og støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN og L2TP, og tilbyr også å sikre oppgraderinger gjennom Kill Switch, Split Tunneling, Double VPN og Onion over VPN-alternativer.

Imidlertid holder den en slags logg, men de vil bare bli snudd hvis du unner deg noen form for kriminell virksomhet som nettmobbing, nettstikking eller spamming.

PureVPN er fortsatt den beste VPN-en for India når det gjelder høy prisvennlighet, og et 2-årig pakkeabonnement tilbys for øyeblikket til bare $ 69 bill én gang. Et årlig abonnement kan også kjøpes til $ 58.92. Sjekk ut vår PureVPN-anmeldelse hvis du vil lære mer om funksjonene.

Pros

 1. Hotstar fjerner blokkering som VPN for India.
 2. DDoS-beskyttelse.
 3. Støtte for dedikert streaming.
 4. P2P- og Torrent-servere.
 5. 750 + servere i 141 land.
 6. VPN Hotspot.
 7. Nat-brannmuren.
 8. Støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN og L2Tp.
 9. Tillater delt tunneling.

Ulemper

 1. Holder noen logger.
 2. Gratis prøveversjon er ikke tilgjengelig.

Få PureVPN

ExpressVPN - Gir streng beskyttelse mot ISP-beskyttelse som VPN for India:

I en av de mest bemerkede sakene i VPN-domenet nektet ExpressVPN å overføre datalogger til tyrkiske myndigheter under en etterforskning av en straffesak. Leverandøren benektet at den oppbevarte noen logger som snakker volum om lengden den går for å sikre brukerens personvern.

ExpressVPN for India

ExpressVPN er din tryggeste innsats som VPN for India hvis du prøver å unngå de håndhevede overvåkningsprogrammene og ISP-drevne loggforsøk som kompromitterer din anonymitet på nettet.

ExpressVPN eier et globalt servernettverk som omfatter 2000 + servere og gir inderlig kompatible apper og utvidelser for alle populære OS og nettlesere. Det har base på De Britiske Jomfruøyene som sikrer at det er langt borte fra land med autoritære dataregimer (Vår oppdaterte og detaljerte ExpressVPN-gjennomgang er også tilgjengelig).

ExpressVPN india proxy-tjeneste

Det er en drepebryter i appene sine, og sammen med kompetent DNS-lekkasjebeskyttelse, er nettlesingsøktene dine stadig sikrere når dekkes av ExpressVPN.

Prisplaner er imidlertid litt dyre, med den årlige planen som koster $ 99,95 fakturert en gang mens halvårsabonnementet blir fakturert til $ 59,95 flat.

Pros

 1. Kraftige sikkerhetsfunksjoner for indiske VPN-brukere.
 2. Dedikerte apper og utvidelser for nettlesere.
 3. Tøff, kryptering av militær karakter.
 4. Støtte for flere protokoller.
 5. Null logger policy.

Ulemper

 1. Ingen dedikerte P2P-servere.
 2. Dyrt relativt til konkurrerende tjenester.

Få ExpressVPN

IPVanish - Beste servertelling som VPN for India

Denne leverandøren tilbyr 6 indiske indiske servere lokalisert i New Delhi for å styrke online-personvernet for brukere i landet og gjør det utrolig enkelt for brukere utenfor India å få tilgang til Hotstar.

Hvis du ønsker å se Netflix US eller Amazon Prime US fra India, tilbyr IPVanish VPN imidlertid mer enn 1000 servere for å garantere kraftig avblokkering.

IPVanish for India

Hastighetene forble ganske konsistente under testene våre og var opp til merket når det gjelder ytelse på strømningsnettsteder. Den tilbyr fem samtidige tilkoblinger på en enkelt konto og tilbyr dedikerte apper for populære OS som Mac og Android blant andre.

Det er en 7-dagers refusjon tilgjengelig sammen med 24/7 kundestøtte for maksimal brukervennlighet.

IpVanish tilbyr tre prisplaner som inkluderer månedlige, kvartalsvise og årlige abonnementer. Den beste planen blant dem koster 79,99 dollar for et fullstendig 12-måneders abonnementstilbud.

Pros

 1. VPN for India med høyt antall servere.
 2. 1000+ VPN-servere og 40 000+ IP’s.
 3. Fjern blokkering av geo-begrenset innhold som Netflix.
 4. Støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN.
 5. Funksjoner som Kill Switch, IPv6, DNS Lekkasjebeskyttelse.
 6. 5 Samtidige tilkoblinger.

Ulemper

 1. doesn’t tilby en gratis prøveversjon ennå.

Få IPVanish

Beste VPN for India Free

Gratis VPN-er kan være veldig tøysete noen ganger med tanke på det faktum at hvor mange tilbydere koder brukere ved å hevde å tilby et gratis VPN med den beste sikkerheten, men ikke gjør noe mer enn å rive dem av ved å selge dataene sine til tredjepart eller sende malware.

Beste VPN for India Free

Det er fremdeles noen gode gratis VPN-er som du kan stole på der ute, men dessverre, ingen av dem tilbyr indiske indiske servere. At’fordi de fleste av VPN-brukerne kommer fra den amerikanske og europeiske regionen, og med tanke på det ekstremt begrensende antallet servere som gratis VPN kan tilby, er det en veldig begrenset mulighet for at enhver gratis VPN tilbyr servere i India.

Nedenfor er tre svært pålitelige India VPN Free, og du kan definitivt oppgradere til deres betalte planer for å benytte serverne deres i India:

 1. Tunnelbear VPN - Tilbyr svært sikker gratis VPN-tjeneste for India
 2. WindscribeVPN - Har 10 GB / måned båndbredde på sin gratis VPN-plan
 3. Hide.Me - Er utrolig rask med tanke på hastighet som en gratis VPN for India

Indisk VPN-proxy

Fullmakter er et alternativt sikkerhetsverktøy for VPN-er, og selv om de ikke gjør det’t gir kryptering eller sikker protokolltunnelstøtte, de er gode nok til å beskytte deg hvis du bare vil omdirigere IP-adressen din gjennom en ny server.

Her er de beste VPN-fullmaktene du kan bruke i India:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Rask USA-proxy
 6. Hide.me (proxyversjon)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Beste VPN for India Hotstar

Den beste VPN-en for India kan gi deg den beste måten å fjerne blokkering av Hotstar-appen eller nettstedabonnementene dine utenfor India. Alt du trenger å gjøre er å koble til de indiske serverne på noen av våre topp VPN-er som er oppført over, og nyte favorittinnholdet ditt på Hotstar.

Hvis det ikke gjør det’For å fungere, kan du alltid be deres 24/7 support for å gi deg en dedikert IP som gir deg en gyldig strømningsrute.

Fjern blokkering av Hotstar

Beste VPN for India Chrome

Gitt at Chrome-nettleseren er den mest populære internettadgangsporten i verden for å krysse online domenet, ville det være millioner av brukere i den i India som vil ønske førsteklasses sikkerhet for det.

Beste VPN for India Chrome

Her er en oversikt over Topp VPN-er for Chrome nettleser som tilbyr kompatible utvidelser og tilbyr dedikerte indiske servere:

 1. Ren VPN
 2. Nord VPN
 3. Express VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Privat Internett Acess VPN
 6. Torguard.net
 7. Tunnelbear VPN
 8. Hide.me VPN
 9. Windscribe VPN

Beste spørsmål om VPN

Er streaming lovlig i India?

Streaming er lovlig i India og mange populære streaming-nettsteder som Netflix og Amazon Prime og til og med det indiske native streaming-nettstedet Hotstar har millioner av brukere som stammer fra India. Så det er viktig å ha den beste VPN-en for streaming for å kunne glede deg over underholdningen uten avbrudd.

Men siden mange av disse nettstedene ikke skildrer det samme innholdsbiblioteket, dvs. at en Netflix-bruker i India vant’å kunne se alle programmene som er tilgjengelige for en bruker i USA, det beste er å bruke en topp VPN for India for å tillate deg å fjerne blokkering av geobegrensninger som disse og nyte favorittinnholdet ditt uten problemer.

Imidlertid kan ingen India VPN Free tillate legitim Torrenting-støtte for dedikerte brukere for tiden.

Er Torrenting Legal i India?

Som i de fleste land, ligger Torrenting i et lovlig grått område i India. Nedlasting av akseptabelt innhold eller programvare gjennom Torrenting som Google Chrome Browser-konfigurasjonsfilen, vunnet’t setter deg i mye trøbbel. Det virkelige problemet begynner med innhold som er følsomt og eies av store mediehus.

Denne typen innhold er beskyttet av opphavsrett, og hvis du deler det gjennom torrent, kan du komme til problemer hvis du ikke gjør det’t beskytte deg selv gjennom en topp VPN.

Hvordan fjerne blokkering av Hotstar utenfor India?

Hotstar er en fantastisk online streamingtjeneste for India, men dessverre’er ikke tilgjengelig for brukere utenfor landet i et forsøk på å beskytte opphavsrettsbeskyttet innhold. Imidlertid kan du alltid omgå geo-restriksjoner som dette gjennom en Beste VPN.

Her’er den beste måten å fjerne blokkering av Hotstar utenfor India:

 • Velg en VPN og abonner på en prisplan
 • Få brukeropplysninger (brukernavn og passord)
 • Last ned Native App for operativsystemet ditt og installer det (De fleste VPN-er tilbyr nå dedikerte apper for kompatibilitet med flere plattformer)
 • Koble til en indisk server (Ellers vant den’t fungerer) og slå på VPN

Kos deg med favorittfilmene og -programmene dine på Hotstar!

Beste VPN for India

Konklusjon:

Over hele verden blir folk mer bevisste om fordelene ved å bryte kontrollen med sitt personvern på nettet. De fleste internettbrukere har blitt fanget uvitende på grunn av store og pinlige dataskandaler som involverte store firmaer som Careem og Facebook, men til slutt er ikke tapet av disse firmaene så mye som det er av brukerne..

VPN-er er like viktige i India som de er i resten av verden som de lar deg fortsette å bruke Internett uforminsket. Hos BestVPN.co tar vi til orde for den høyeste formen for internettsikkerhet for brukere til enhver tid og anbefaler sikker internettpraksis sammen med Beste verktøy for en trygg og sikker online opplevelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me