Etelä-Afrikan 5 parasta VPN: ää: Luotettavat ja nopea palvelut 2020

Vuonna 2017 miljoonilla eteläafrikkalaisilla henkilökohtaiset ja pankkitietonsa vuotoivat verkossa. Lopulta kävi ilmi, että kiinteistöyhtiö Aida’avoin web-palvelin oli ollut syynä.

Kun lisätietoja tuli ilmi, kävi ilmi, että monet muut maineikkaat yritykset olivat syyllisiä arkaluonteisten käyttäjätietojen tallentamiseen haavoittuville palvelimille..

Siksi Etelä-Afrikan netizenien on välttämätöntä investoida luotettavaan VPN-palveluun saadakseen suojaa hyökkääjiltä ja kolmansilta osapuolilta, jotka haluavat henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Paras VPN Etelä-Afrikassa

Parhaat Etelä-Afrikan VPN: t 2020

 1. PureVPN: Paras VPN Etelä-Afrikalle. Lähes on 36 omaa eteläafrikkalaista palvelinta antamalla ulkomailta saumattoman pääsyn eteläafrikkalaiseen sisältöön 2,91 dollaria kuukaudessa
 2. Surfshark: Edullinen ja luotettava. Sinulla on 5 palvelinta Etelä-Afrikassa paikallisen sisällön lukituksen poistamisesta maksamalla vähintään 1,99 dollaria kuukaudessa
 3. ExpressVPN: Hyvän hinnan arvoinen. 3 palvelinta Etelä-Afrikassa. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Se’s maineikas markkinoilla nopeista palvelimistaan. Perusteellisesti 8,32 dollaria kuukaudessa
 4. CyberGhost: Poista eniten sisältöä. 10 palvelinta Etelä-Afrikassa ja joukko joustavia suunnitelmia, jotka vastaavat yksilöllisiä tarpeita. Hinta vain 2,75 dollaria / kk
 5. Ivacy: Yksinkertainen ja tehokas. 10 Etelä-Afrikan palvelinta ulkomaalaisille. On ollut alalla 13 vuotta. Ihastuttavasti hinnoiteltu vain 2,25 dollaria kuukaudessa

Miksi käyttää VPN: tä Etelä-Afrikassa?

Nykyiset Internet-yksityisyyttä koskevat lait ovat vanhentuneita, eikä niissä käytetä asianmukaisesti käyttäjiä’ huolet heidän yksityisyydestään verkossa.

POPI-laki on nykyaikainen säädös, jolla yritetään käsitellä sitä. Parlamentti vie kuitenkin vuosia, jotta lakiehdotus korjataan muodollisesti jo havaittujen porsaanreikien lisäksi.

VPN: n hankkiminen on luonnollisin ja järkevin päätös, koska se poistaisi mahdollisuuden tietojesi käyttämiseen ilman lupaa verkossa..

Se myös antaa sinulle mahdollisuuden käyttää sisältöä Netflixistä ja muista suoratoistosivustoista, joissa on gelohkot.

Käyttämällä Etelä-Afrikan parasta VPN-palvelua, sinäkin’Olen varmempi kuin sinä’olet koskaan ollut verkossa samalla kun voit nauttia kaikenlaisesta sisällöstä murehtimatta yksityisyydestäsi.

5 parasta vaihtoehtoa VPN: lle Etelä-Afrikassa

Nyt kun tiedät mitä VPN tekee sinulle, luonnollinen kysymys on, mitkä ovat vaihtoehdot parhaalle VPN: lle Etelä-Afrikalle. Tässä’s luettelo, joka helpottaa päätöksen tekemistä sinulle.

1. PureVPN: Paras VPN Etelä-Afrikalle

 • Hinta: 2,91 dollaria kuukaudessa
 • Trustpilot-luokitus: 5,0

PureVPN-logoJos sinä’etsitkö edullista VPN: tä, joka voi merkitä kaikki tarvittavat ruudut, niin PureVPN on VPN sinulle.

Sillä on yli 2000 palvelinta ympäri maailmaa, ja se on levitetty yli 140 maahan. Näistä 36 on omistettu eteläafrikkalaisille palvelimille, antaa sinulle täydellisen Internet-tietoturvan online-tilassa.

Muita ominaisuuksia ovat täydellinen yhteensopivuus kaikkien tärkeimpien mobiili- ja työpöytälaitteiden sekä älylaitteiden käyttöjärjestelmien kanssa, 5 Multi-kirjautumistunnusta sekä täysi pääsy maantieteellisesti rajoitettuun Netflix-, Hulu-, Amazon Prime- ja Disney + -sisältöön..

Se käyttää AES-256-salausta, jota tukevat kaikki suuret protokollat, kuten PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec ja OpenVPN.

Plussat

 • Rajoittamaton Netflix, Hulu-yhteys.
 • 36 omaa eteläafrikkalaista palvelinta.
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu.
 • Ristiyhteensopivuus kaikille alustoille.
 • 5 Useita kirjautumisia.

Haittoja

 • Käyttöliittymä voi olla hiukan monimutkainen.

2. Surfshark - Edullinen ja luotettava

 • Hinta: 1,99 dollaria kuukaudessa
 • Trustpilot-luokitus: 4.0

1-Surfshark-logoSurfshark toimii Britannian Neitsisaarten ulkopuolella, joten se on yksi luotettavimmista nimistä VPN: n suhteen..

Lisäksi se on vain yksi kohtuuhintaisista vaihtoehdoista, joka tarjoaa paljon vain 1,99 dollarilla, mikä takaa sinulle’Minulla on turvallinen Internet-yhteys joutumatta kuluttamaan paljon.

Surfsharkilla on yli 1040 kansainvälistä palvelinta yli 140 maassa, mukaan lukien palvelimet Etelä-Afrikassa, jotka antavat sinulle pääsyn paikalliseen sisältöön SABC: ssä, M-Netissä ja Moja Lovessa..

Sen avulla voit muodostaa yhteyden rajoittamattomiin laitteisiin, lisäämällä useita suojaustasoja yksityisellä DNS: llä jokaisella palvelimella ja vuodonsuojausta käytettäessä IPv4-pinoa.

Surfshark käyttää AES-256-GCM-salausta samalla kun se on optimoitu täysin Androidille, iOS: lle, Macille ja Windowsille, mikä mahdollistaa saumattoman pääsyn useille laitteille..

Plussat

 • Naamiointitila peittää sinut Internet-palveluntarjoajalta.
 • 1040+ globaalia palvelinta yli 140 maassa.
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.
 • Poista Netflix, Hulu, Amazon Prime -sovelluksen esto.

Haittoja

 • Asiakaspalvelu on hidasta.

3. ExpressVPN - Korkean hinnan arvoinen

 • Hinta: 8,32 dollaria kuukaudessa
 • Trustpilot-luokitus: 5,0

5-ExpressVPN-logoExpressVPN on alusta lähtien ollut johdonmukainen ja luotettava VPN-vaihtoehto käyttäjille ympäri maailmaa.

Se’s varmasti kalliimpaa kuin jotkut sen kilpailijat, mutta voit todella nähdä missä ylimääräiset rahasi’jatkuu uskomattoman käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, nopeiden palvelimien kanssa 94 eri maassa, ristiinyhteensopivuuden kanssa iOS: lle, Androidille, Macille, Windowsille, Linuxille sekä pelikonsoleihin.

Lisäksi mukana tulee Network Lock, joka on yksi teollisuuden aloista’parhaiten tappavat kytkimet, jotka verkon katkaisun tapauksessa estävät kaiken Internet-liikenteen, kunnes suojaus palautetaan.

Jos se ei ollut’t tarpeeksi sitten’on yhteensopiva myös Kindle-laitteesi kanssa.

Siinä on teollisuuden standardin mukainen AES 256-bittinen salaus OpenVPN (TCP ja UDP) -protokollalla, siellä’Ei mitään syytä siihen, miksi käyttäjien ei pitäisi’t harkitse vakavasti ExpressVPN: ää.

Plussat

Tukee bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja
Kill Switch on alan paras
30 päivän rahat takaisin -takuu
Tukee L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP ja IPSec

Haittoja

Kalliimpaa kuin muut

4. CyberGhost - Poista rajoitetun sisällön esto

 • Hinta: 2,75 dollaria kuukaudessa
 • Trustpilot: 7,0

Etelä-Afrikan 5 parasta VPN: ää: Luotettavat ja nopea palvelut 2020Se tarjoaa pääsyn 6100 palvelimelle 90 maassa, mukaan lukien 10 erillistä palvelinta Etelä-Afrikassa. On joitain muita VPN-verkkoja, jotka voisivat sopia CyberGhost-palveluihin sen tarjoamista palveluista.

Se antaa sinulle myös pääsyn NoSpy-keskukseensa yhdessä 256-bittisen AES-salauksen kanssa, joka perustuu Romaniaan, 5 silmän (ja jopa 14 silmän) lainkäyttövaltaan..

Se on yhteensopiva iOS: n, Androidin, Macin ja Windowsin sekä Linuxin kanssa.

7-Multi-kirjautumisensa ansiosta voit käyttää sitä eri laitteissa.

Sen 256-bittinen salaus sen OpenVPN-, L2TP-IPsec- ja PPTP-protokolloilla mahdollistaa selaamisen Internetissä ilman huolta yksityisyydestäsi.

Plussat

 • 45 päivän rahat takaisin -takuu.
 • 7 kirjautumista.
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.
 • Asennus on helppoa.

Haittoja

 • VPN-yhteyden nopeudet voivat toisinaan viivästyä.

5. Ivacy - Maksimaalinen yksityisyys

 • Hinta: 2,25 dollaria kuukaudessa
 • Trustpilot-luokitus: 5,0

Etelä-Afrikan 5 parasta VPN: ää: Luotettavat ja nopea palvelut 2020Mistä tiedät, voitko luottaa VPN: ään? No, yksi selvä tapa on nähdä palvelu’saavutukset.

Koska Ivacy on yksi vanhimmista VPN-palveluntarjoajista, se on luotettava ja turvallinen vaihtoehto.

Käyttäjät saavat kaikki vakioasetukset, kuten ristiinyhteensopivuus ja tuki iOS: lle, Macille, Windowsille ja Windowsille, antaen sinulle mahdollisuuden valita tärkeimpien protokollien, kuten L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP tai PPTP, välillä..

Sen avulla voit suoratoistaa kaiken suosikkisisällön Netflix-, Amazon Prime-, Hulu- ja HBO-laitteissa ilman hankalia puskurinopeuksia poistamalla nopeuden kuristimen. Lisäksi saat tukea torrentisointiin myös portinsiirron avulla.

Ivacy on edelleen toimittanut lupaavia tuloksia ja kiitos AES-256-GMC-salauksensa TCP-, UDP-, L2TP- ja IKEV-protokollan tuella’Ei syytä olla jättämättä Ivacy VPN-palveluntarjoajaksi.

Plussat

 • Ei kirjautumiskäytäntöä.
 • IPv6-vuodonsuojaus.
 • Ystävällinen asiakaspalvelu.
 • Yksi vanhimmista VPN-palveluista.

Haittoja

 • Tekninen tuki voi toisinaan puuttua.

Suojaako VPN sinua Etelä-Afrikasta’s Tietosuojalakit?

Yksityisyyttä ja Internet-vapautta käsittelevät Etelä-Afrikan lait ovat vanhentuneita, joten niiden epäselvyys koskee niiden verkkosivustoja, jotka toimivat Etelä-Afrikan lainkäyttövallan ulkopuolella.

Oikeutta yksityisyyteen suojataan Etelä-Afrikan vuoden 1996 perustuslain 14 §: llä.

Jaksossa ei kuitenkaan käsitellä nimenomaisesti turvallisuutta Internetissä.

Henkilötietojen suojaa koskevan lain (POPI Act tai POPIA) tarkoituksena on lopettaa keinottelu siitä, miten Etelä-Afrikka käsittelee käyttäjätietoihin ja yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä verkossa.

Onko POPI-laki tehokas?

POPI-lailla on tarkoitus muuttaa nykyisiä lakeja vastaamaan kansainvälisiä suuntauksia ja yksityisyyttä koskevia lakeja sääntelemällä sitä, miten verkkosivustot keräävät tietoja käyttäjistä, jotka selaavat malleja ja Internet-toimintaa.

Laki odottaa kuitenkin edelleen hyväksyntää, ja kuten osassa kritiikkiään, siinä on porsaanreikiä, joiden avulla kolmannet osapuolet voivat seurata käyttäjien toimintaa verkossa.

Käyttäjien on suositeltavaa valita paras VPN Etelä-Afrikassa varmistaakseen, että he suojaavat digitaalista yksityisyyttään.

Etelä-Afrikan VPN lisää paitsi Internet-tietoturvaa, mutta antaa sinulle myös pääsyn joukkoon muita ominaisuuksia, jotka parantavat varmasti käyttökokemustasi verkossa.

Ihmiset kysyvät myös

Ovatko VPN: t lailliset Etelä-Afrikassa?

Kyllä, eteläafrikkalaiset voivat valita parhaan VPN: n Etelä-Afrikalle tarvitsematta huolehtia juridisista ongelmista.

Vuoden 2002 sähköisen viestinnän ja transaktiolain 25 luvun XIII mukaan rikollistoimisto kuitenkin saa tiedonsaannin hakkeroinnin ja pakettien nuuskumisen avulla..

Joten et voi käyttää VPN-verkkoja minkäänlaiseen digitaaliseen kiristykseen, petokseen ja väärentämiseen.

Mikä on paras VPN Androidille?

Lähes kaikki huippuluokan VPN-palvelut tarjoavat käyttäjille täyden tuen kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille’ mukaan lukien Android.

Paras vaihtoehto mennä olisi PureVPN, koska käyttöliittymää on helppo käyttää Androidilla samalla kun se tarjoaa yhden markkinoiden turvallisimmista verkkoyhteyksistä.

Onko Etelä-Afrikassa VPN-palvelimia?

Kyllä, parhaat VPN South Africa -vaihtoehdot antavat sinulle pääsyn Etelä-Afrikassa sijaitseviin palvelimiin, jolloin voit käyttää eteläafrikkalaista sisältöä, jos sinäkin’uudelleen Etelä-Afrikan ulkopuolella.

Mikä on paras ilmainen VPN Etelä-Afrikassa?

On tuhansia online-VPN-palveluita, jotka tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden käyttää palveluitaan ilmaiseksi.

Näiden palvelujen valitsemista ei kuitenkaan suositella, koska ei ole mitään takeita siitä, että yhteytesi on todella turvallinen, kuten tiedon rajoitukset, palvelinrajoitukset ja korkeat katkaisunopeudet..

Maksullinen palvelu antaa sinulle luotettavan VPN-yhteyden, joka voi todella peittää online-aktiviteetin.

Yhteenvetona

Luotettava ja turvallinen VPN on juuri se, mitä Etelä-Afrikan käyttäjät tarvitsevat suojautuakseen verkossa.

Surfshark on vaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat pitää itsensä turvassa tai alle 2 dollaria. Käyttäjät voivat hyötyä torrentista ja pääsystä kaikkiin tärkeimpiin maantieteellisesti rajoitettuihin suoratoistosivustoihin.

Jos käyttäjät haluavat kuitenkin parhaan vaihtoehdon VPN South Africa -tarpeilleen, mikään muu valinta ei voi olla parempi kuin PureVPN.

Kaikki omistettujen palvelimien, salausprotokollan, monien kirjautumisten ja vaatimaton hinta jättää vain vähän syytä miksi sinun ei pitäisi’t valitse se VPN-palveluntarjoajaksi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me