5 VPN Terbaik untuk Afrika Selatan: Perkhidmatan Yang Dipercayai dan Berkelajuan Tinggi 2023

Pada tahun 2023, berjuta-juta orang Afrika Selatan mempunyai perincian peribadi dan perbankan yang bocor dalam talian. Pada akhirnya, ternyata sebuah syarikat hartanah, Aida’pelayan web terbuka adalah punca utama.

Memandangkan maklumat lanjut terperinci, ternyata beberapa syarikat terkenal lain yang bersalah menyimpan maklumat pengguna sensitif pada pelayan terdedah.

Inilah sebabnya mengapa netizens di Afrika Selatan melabur dalam perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai, untuk mendapatkan perlindungan dari syarikat-syarikat invasif dan pihak ketiga yang mahukan maklumat peribadi anda.

VPN Terbaik untuk Afrika Selatan

Contents

VPN Terbaik untuk Afrika Selatan 2023

 1. PureVPN: VPN Terbaik untuk Afrika Selatan. Terdapat hampir 36 pelayan South Africa yang berdedikasi memberikan ekspatriat akses lancar ke kandungan Afrika Selatan untuk $ 2.91 / mo
 2. Surfshark: mesra-bajet dan boleh dipercayai. Kamu ada 5 pelayan di Afrika Selatan untuk membuka kunci kandungan tempatan semasa membayar minimum $ 1.99 / mo
 3. ExpressVPN: Bernilai harga yang tinggi. 3 Pelayan di Afrika Selatan. Secara simtis dan mudah digunakan. Ia’s terkenal di pasaran untuk pelayan pantasnya. Justifiably bernilai $ 8.32 / mo
 4. CyberGhost: Batalkan kandungan yang paling banyak. 10 Pelayan di Afrika Selatan dan beberapa rancangan fleksibel yang memenuhi keperluan individu. Harga hanya $ 2.75 / mo
 5. Ivacy: Mudah dan berkesan. 10 Pelayan Afrika Selatan untuk ekspatriat. Telah berada dalam industri selama 13 tahun. Sangat berharga pada harga $ 2.25 / mo

Kenapa Gunakan VPN di Afrika Selatan?

Undang-undang semasa yang berkaitan dengan privasi internet adalah usang dan tidak betul menangani pengguna’ kebimbangan mengenai privasi dalam talian mereka.

Akta POPI adalah undang-undang moden yang cuba menangani perkara itu. Walau bagaimanapun, ia akan mengambil masa beberapa tahun untuk parlimen secara rasmi membetulkan rang undang-undang sebagai tambahan kepada kelemahan yang telah dikenalpasti.

Mendapatkan VPN adalah keputusan yang paling semulajadi dan masuk akal untuk membuat kerana ia akan menghapuskan sebarang kemungkinan data anda diakses tanpa kebenaran anda dalam talian.

Ia juga akan memberikan anda keupayaan untuk mengakses kandungan dari Netflix dan tapak penstriman lain yang mempunyai geo-block pada mereka.

Dengan menggunakan VPN terbaik di Afrika Selatan, anda’akan lebih selamat daripada anda’Anda pernah berada dalam talian semasa dapat menikmati apa-apa jenis kandungan tanpa perlu risau tentang privasi anda.

5 Pilihan Terbaik untuk VPN di Afrika Selatan

Sekarang bahawa anda tahu apa yang VPN lakukan untuk anda, persoalan semulajadi adalah apa yang menjadi pilihan untuk VPN terbaik untuk Afrika Selatan. Di sini’s senarai untuk membuat keputusan lebih mudah untuk anda.

1. PureVPN: VPN Terbaik untuk Afrika Selatan

 • Harga: $ 2.91 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

Logo PureVPNJika awak’mencari VPN murah yang boleh menandakan semua kotak yang diperlukan, maka PureVPN adalah VPN untuk anda.

Ia mempunyai lebih daripada 2000 pelayan di seluruh dunia yang tersebar di sekitar 140+ negara. 36 daripadanya berdedikasi pelayan Afrika Selatan, memberi anda keselamatan internet lengkap semasa dalam talian.

  5 Beste VPNs für Südafrika: Zuverlässige und schnelle Dienste 2023

Ciri-ciri lain termasuk keserasian lengkap untuk semua sistem operasi utama di peranti mudah alih dan desktop serta peranti pintar, 5 Pelbagai log masuk serta akses penuh ke Netflix, Hulu, Amazon Prime, dan kandungan + Disney yang terhad.

Ia menggunakan penyulitan AES-256 yang disokong oleh semua protokol utama seperti PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec, dan OpenVPN.

Kebaikan

 • Netflix tanpa had, akses Hulu.
 • 36 pelayan South Africa yang berdedikasi.
 • Jaminan wang balik 30 hari.
 • Keserasian untuk semua platform.
 • 5 Pelbagai log masuk.

Keburukan

 • Antara muka pengguna boleh sedikit rumit.

2. Surfshark – mesra bajet dan boleh dipercayai

 • Harga: $ 1.99 / saat
 • Kedudukan Trustpilot: 4.0

1-Surfshark-LogoSurfshark beroperasi di Kepulauan British Virgin, menjadikannya salah satu nama yang paling boleh dipercayai ketika datang ke VPN.

Selain itu, ia hanya salah satu pilihan yang berpatutan yang menawarkan banyak tawaran pada hanya $ 1.99, memastikan anda’akan mempunyai sambungan internet yang selamat tanpa perlu menghabiskan banyak.

Terdapat lebih daripada 1040 pelayan antarabangsa yang Surfshark mempunyai 140+ negara, termasuk pelayan di Afrika Selatan yang memberikan anda akses kepada kandungan tempatan di SABC, M-Net, dan Moja Love.

Ia membolehkan anda untuk menyambung pada peranti tanpa had, menambah beberapa lapisan keselamatan dengan DNS peribadi pada setiap pelayan dan perlindungan kebocoran apabila menggunakan storan IPv4.

Surfshark menggunakan penyulitan AES-256-GCM semasa dioptimumkan sepenuhnya untuk Android, iOS, Mac, dan Windows yang membolehkan anda akses lancar merentasi pelbagai peranti.

Kebaikan

 • Mod Penyamaran topeng anda dari ISP anda.
 • 1040+ pelayan global di 140+ negara.
 • Dasar tidak log.
 • Buka kunci Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Keburukan

 • Perkhidmatan pelanggan adalah perlahan.

3. ExpressVPN – Bernilai Harga Hefty

 • Harga: $ 8.32 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

5-ExpressVPN-LogoSejak permulaannya, ExpressVPN telah menjadi pilihan VPN yang konsisten dan boleh dipercayai untuk pengguna di seluruh dunia.

Ia’s sudah tentu lebih mahal daripada beberapa pesaingnya tetapi anda benar-benar dapat melihat di mana wang tambahan anda’s pergi dengan antara muka yang sangat mesra pengguna, pelayan berkelajuan tinggi di 94 negara yang berbeza, keserasian salib untuk iOS, Android, Mac, Windows, Linux serta konsol permainan.

Di samping itu, ia dilengkapi dengan Kunci Rangkaian, salah satu industri’suis bunuh terbaik yang mana dalam kes pemotongan rangkaian menghalang semua lalu lintas internet sehingga perlindungan dipulihkan.

Sekiranya itu’t cukup maka ia’s juga serasi dengan peranti Kindle anda.

Ia mempunyai enkripsi AES 256-bit standard industri dengan protokol OpenVPN (TCP dan UDP), di sana’tiada sebab mengapa pengguna sepatutnya’t serius mempertimbangkan ExpressVPN.

Kebaikan

Menyokong bitcoin dan kriptografi lain
Suis Bunuh adalah yang terbaik dalam industri
Jaminan wang balik 30 hari
Menyokong L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP, dan IPSec

  5 beste VPN's voor Zuid-Afrika: betrouwbare en snelle services 2023

Keburukan

Lebih mahal daripada yang lain

4. CyberGhost – Buka sekatan Kandungan Terhad

 • Harga: $ 2.75 / mo
 • Trustpilot: 7.0

5 VPN Terbaik untuk Afrika Selatan: Perkhidmatan Yang Dipercayai dan Berkelajuan Tinggi 2023Ia menawarkan akses kepada 6100 pelayan di 90 negara termasuk 10 pelayan berdedikasi di Afrika Selatan. Terdapat beberapa VPN lain yang boleh sepadan dengan CyberGhost dalam perkhidmatan yang ditawarkannya.

Ia juga memberi anda akses kepada pusat NoSpynya, bersama dengan penyulitan AES 256-bit yang berpangkalan di Romania, di luar bidang kuasa 5 Mata (dan juga 14 Mata).

Ia serasi dengan iOS, Android, Mac, dan Windows serta Linux.

Terima kasih kepada log masuk 7-Multi, anda boleh menggunakannya di seluruh peranti yang berbeza.

Penyulitan 256-Bit dengan protokol OpenVPN, L2TP-IPsec dan PPTP, membolehkan anda melayari internet tanpa sebarang kebimbangan tentang privasi anda.

Kebaikan

 • Jaminan wang balik 45 hari.
 • 7 pelbagai log masuk.
 • Dasar tidak log.
 • Pemasangan adalah mudah.

Keburukan

 • Kelajuan sambungan VPN boleh ketinggalan pada masa-masa.

5. Ivacy – Untuk Privasi Maksimum

 • Harga: $ 2.25 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

5 VPN Terbaik untuk Afrika Selatan: Perkhidmatan Yang Dipercayai dan Berkelajuan Tinggi 2023Bagaimana anda tahu jika anda boleh mempercayai VPN? Nah, satu cara pasti ialah untuk melihat perkhidmatan’rekod jejak s.

Sebagai salah satu pembekal VPN tertua pastinya menjadikan Ivacy pilihan yang boleh dipercayai dan selamat.

Pengguna mendapatkan semua pilihan standard seperti keserasian dan sokongan untuk iOS, Mac, Windows, dan Windows yang membolehkan anda memilih antara protokol utama seperti L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP atau PPTP.

Ia membolehkan anda menstrimkan semua kandungan kegemaran anda di Netflix, Amazon Prime, Hulu dan HBO tanpa kelajuan penimbasan yang menyusahkan dengan menghapuskan pendikit kelajuan. Di samping itu, anda juga mendapat sokongan untuk menjejaskan penghantaran pelabuhan.

Ivacy terus memberikan hasil yang dijanjikan dan terima kasih kepada enkripsi AES-256-GMC dengan sokongan protokol TCP, UDP, L2TP, dan IKEV, di sana’tiada alasan untuk tidak memilih Ivacy sebagai pembekal VPN anda.

Kebaikan

 • Dasar tidak log.
 • Perlindungan Leak IPv6.
 • Perkhidmatan pelanggan yang mesra.
 • Salah satu perkhidmatan VPN tertua.

Keburukan

 • Sokongan teknikal mungkin kurang pada masa-masa tertentu.

Adakah VPN Melindungi Anda Dari Afrika Selatan?’Undang-undang Privasi?

Undang-undang Afrika Selatan yang berurusan dengan privasi dan kebebasan internet adalah ketinggalan zaman dan dengan itu tidak jelas bagaimana cara mereka memohon kepada laman web yang beroperasi dari luar jurisdiksi Afrika Selatan.

Hak privasi dilindungi di bawah Seksyen 14 Perlembagaan 1996 Afrika Selatan.

Walau bagaimanapun, seksyen ini tidak membincangkan isu keselamatan di internet dengan nyata.

Perlindungan Akta Maklumat Peribadi (Akta POPI atau POPIA) bertujuan untuk menamatkan spekulasi tentang bagaimana Afrika Selatan menangani isu-isu yang berkaitan dengan maklumat pengguna dan privasi dalam talian.

Adakah Akta POPI Berkesan?

Akta POPI bertujuan untuk meminda undang-undang semasa untuk mencerminkan trend antarabangsa dan undang-undang mengenai privasi dengan mengawal selia bagaimana laman web mengumpulkan maklumat mengenai corak penyemakan pengguna dan aktiviti internet.

  5 лучших VPN для Южной Африки: надежные и высокоскоростные услуги 2023

Bagaimanapun, Rang Undang-undang masih menunggu kelulusan dan seperti beberapa kritikannya, ia mempunyai kelemahan yang membolehkan pihak ketiga memantau aktiviti pengguna dalam talian.

Adalah dinasihatkan untuk pengguna memilih VPN terbaik di Afrika Selatan untuk memastikan bahawa mereka melindungi privasi digital mereka.

Bukan sahaja VPN Afrika Selatan meningkatkan keselamatan internet anda, tetapi ia juga memberikan anda akses kepada pelbagai ciri lain yang pasti akan meningkatkan pengalaman pengguna anda secara dalam talian.

Orang Juga Tanyakan

Adakah VPN Undang-undang di Afrika Selatan?

Ya, Afrika Selatan dapat memilih VPN terbaik untuk Afrika Selatan tanpa perlu risau tentang masalah hukum.

Walau bagaimanapun, Bab XIII Akta Komunikasi dan Transaksi Elektronik 25 tahun 2002 menjadikannya pejabat jenayah untuk mendapatkan akses kepada data melalui penggodaman dan pengambilan paket.

Jadi, anda tidak boleh menggunakan VPN untuk sebarang bentuk pemerasan digital, penipuan, dan pemalsuan.

Apakah VPN terbaik untuk Android?

Hampir semua perkhidmatan VPN terulung menawarkan pengguna sokongan lengkap untuk semua OS utama’ termasuk Android.

Pilihan terbaik untuk pergi adalah PureVPN sebagai antara muka pengguna mudah digunakan pada Android sambil menawarkan salah satu sambungan rangkaian paling selamat di pasaran.

Adakah terdapat pelayan VPN di Afrika Selatan?

Ya, pilihan terbaik VPN Afrika Selatan akan memberi anda akses ke pelayan yang berpusat di Afrika Selatan yang membolehkan anda mengakses kandungan Afrika Selatan jika anda’semula di luar Afrika Selatan.

Apakah VPN percuma terbaik di Afrika Selatan??

Terdapat beribu-ribu perkhidmatan VPN dalam talian yang menawarkan pengguna peluang untuk menggunakan perkhidmatan mereka secara percuma.

Walau bagaimanapun, tidak disyorkan untuk memilih perkhidmatan ini kerana tidak ada jaminan bahawa sambungan anda sememangnya selamat atau selamat selain daripada masalah seperti had data, had pelayan serta kadar pemotongan tinggi.

Perkhidmatan berbayar akan membawa anda sambungan VPN yang boleh dipercayai yang benar-benar boleh menutup aktiviti dalam talian anda.

Untuk menyimpulkan

VPN dipercayai dan selamat adalah apa yang pengguna perlukan di Afrika Selatan, untuk melindungi diri mereka dalam talian.

Surfshark adalah pilihan yang membolehkan pengguna mengekalkan diri mereka dengan selamat atau kurang daripada $ 2. Pengguna boleh mendapat manfaat daripada torrenting dan akses ke semua tapak penstriman geografi terhad.

Walau bagaimanapun, jika pengguna mahukan pilihan terbaik untuk keperluan VPN Afrika Selatan mereka maka tiada pilihan lain boleh lebih baik daripada PureVPN.

Segala-galanya dari pelayan berdedikasi, protokol penyulitan, pelbagai log masuk serta harga sederhana meninggalkan sedikit tanpa sebab mengapa anda sepatutnya’t memilih untuk menjadi pembekal VPN anda.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me