5 beste VPN’s voor Zuid-Afrika: betrouwbare en snelle services 2023

In 2023 lieten miljoenen Zuid-Afrikanen hun persoonlijke en bankgegevens online lekken. Uiteindelijk bleek dat een onroerendgoedbedrijf, Aida’s open webserver was de hoofdoorzaak.

Toen meer informatie aan het licht kwam, bleken verschillende andere gerenommeerde bedrijven schuldig te zijn aan het opslaan van gevoelige gebruikersinformatie op kwetsbare servers.

Daarom is het voor netizens in Zuid-Afrika noodzakelijk om te investeren in een betrouwbare VPN-service, om bescherming te krijgen tegen invasieve bedrijven en derden die uw persoonlijke informatie willen.

Beste VPN voor Zuid-Afrika

Contents

De beste VPN’s voor Zuid-Afrika 2023

 1. PureVPN: Beste VPN voor Zuid-Afrika. Er zijn er bijna 36 speciale Zuid-Afrikaanse servers expats naadloze toegang geven tot Zuid-Afrikaanse content voor $ 2,91 / mnd
 2. Surfshark: budgetvriendelijk en betrouwbaar. Jij hebt 5 servers in Zuid-Afrika voor het deblokkeren van lokale inhoud terwijl u minimaal $ 1,99 / maand betaalt
 3. ExpressVPN: De forse prijs waard. 3 servers in Zuid-Afrika. Simpliciek en gebruiksgemak. Het’is goed bekend in de markt voor zijn snelle servers. Met recht de $ 8,32 per maand waard
 4. CyberGhost: deblokkeert de meeste inhoud. 10 servers in Zuid-Afrika en een aantal flexibele plannen die tegemoetkomen aan individuele behoeften. Geprijsd op slechts $ 2,75 / mnd
 5. Ivacy: eenvoudig en effectief. 10 Zuid-Afrikaanse servers voor expats. Is al 13 jaar in de industrie. Redelijk geprijsd op slechts $ 2,25 per maand

Waarom een ​​VPN gebruiken in Zuid-Afrika?

De huidige wetten die betrekking hebben op internetprivacy zijn verouderd en zijn niet correct bedoeld voor gebruikers’ zorgen over hun online privacy.

De POPI-wet is een modern stuk wetgeving dat hiermee probeert om te gaan. Het zal echter jaren duren voordat het parlement het wetsvoorstel formeel rechtzet, naast de reeds vastgestelde lacunes.

Het verkrijgen van een VPN is de meest natuurlijke en verstandige beslissing om te voorkomen dat elke mogelijkheid tot toegang tot uw gegevens zonder uw online toestemming wordt geëlimineerd.

Het geeft je ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot inhoud van Netflix en andere streaming-sites die geoblokken bevatten.

Door de beste VPN in Zuid-Afrika te gebruiken, jij’Ik zal veiliger zijn dan jij’ben ooit online geweest terwijl je van elke vorm van inhoud kon genieten zonder je zorgen te maken over je privacy.

5 beste opties voor VPN in Zuid-Afrika

Nu je weet wat een VPN voor je doet, is de natuurlijke vraag wat enkele opties zijn voor de beste VPN voor Zuid-Afrika. Hier’s een lijst om de beslissing voor u gemakkelijker te maken.

1. PureVPN: Beste VPN voor Zuid-Afrika

 • Prijs: $ 2,91 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5,0

PureVPN-logoals jij’op zoek naar een goedkope VPN die alle nodige vakjes kan aanvinken, dan is PureVPN de VPN voor u.

  5 лучших VPN для Южной Африки: надежные и высокоскоростные услуги 2023

Het heeft meer dan 2000 servers over de hele wereld verspreid over 140+ landen. 36 hiervan zijn dedicated Zuid-Afrikaanse servers, waardoor u volledige internetbeveiliging krijgt terwijl u online bent.

Andere functies zijn onder meer volledige compatibiliteit voor alle belangrijke besturingssystemen op mobiel en desktop, evenals slimme apparaten, 5 multi-logins en volledige toegang tot geografische beperkingen Netflix, Hulu, Amazon Prime en Disney + inhoud.

Het maakt gebruik van AES-256-codering die wordt ondersteund door alle belangrijke protocollen zoals PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec en OpenVPN.

Pros

 • Onbeperkte Netflix, Hulu-toegang.
 • 36 speciale Zuid-Afrikaanse servers.
 • Een 30 dagen geld-terug-garantie.
 • Cross-compatibiliteit voor alle platforms.
 • 5 Multi logins.

Cons

 • De gebruikersinterface kan een beetje ingewikkeld zijn.

2. Surfshark – Budgetvriendelijk en betrouwbaar

 • Prijs: $ 1,99 / maand
 • Trustpilot beoordeling: 4.0

1-Surfshark-LogoSurfshark werkt vanuit de Britse Maagdeneilanden, waardoor het een van de meest betrouwbare namen is als het gaat om VPN’s.

Bovendien is het slechts een van de betaalbare opties die veel bieden voor slechts $ 1,99, zodat u zeker bent’Ik heb een beveiligde internetverbinding zonder veel uit te geven.

Er zijn meer dan 1040 internationale servers die Surfshark heeft in 140+ landen, waaronder servers in Zuid-Afrika die u toegang geven tot lokale inhoud op SABC, M-Net en Moja Love.

Hiermee kunt u verbinding maken op een onbeperkt aantal apparaten, meerdere beveiligingslagen toevoegen met een privé-DNS op elke server en lekbescherming bij gebruik van IPv4-stack.

Surfshark maakt gebruik van AES-256-GCM-codering terwijl het volledig is geoptimaliseerd voor Android, iOS, Mac en Windows waardoor u naadloze toegang hebt op meerdere apparaten.

Pros

 • Camouflagemodus maskeert u vanaf uw ISP.
 • 1040+ wereldwijde servers in 140+ landen.
 • Streng beleid zonder logboeken.
 • Deblokkeert Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Cons

 • Klantenservice is traag.

3. ExpressVPN – Worth the Hefty Price

 • Prijs: $ 8,32 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5,0

5-ExpressVPN-LogoSinds het begin is ExpressVPN een consistente en betrouwbare VPN-optie voor gebruikers over de hele wereld.

Het’is zeker duurder dan sommige van zijn concurrenten, maar je kunt echt zien waar je extra geld’gaat met zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijke interface, high-speed servers in 94 verschillende landen, cross-compatibiliteit voor iOS, Android, Mac, Windows, Linux evenals spelconsoles.

Bovendien komt het met Network Lock, een van de industrie’s beste kill-schakelaars die in geval van een netwerkverbinding alle internetverkeer blokkeren totdat de bescherming is hersteld.

Als dat zo was’t genoeg dan het’s ook compatibel met je Kindle-apparaat.

Het heeft de industrie-standaard AES 256-bit encryptie met OpenVPN (TCP en UDP) protocol, daar’s geen reden waarom gebruikers zouden moeten’t serieus overwegen ExpressVPN.

Pros

Ondersteunt bitcoin en andere cryptocurrencies
Kill Switch is de beste in de branche
Een 30 dagen geld-terug-garantie
Ondersteunt L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP en IPSec

  5 VPN Terbaik untuk Afrika Selatan: Perkhidmatan Yang Dipercayai dan Berkelajuan Tinggi 2023

Cons

Duurder dan de rest

4. CyberGhost – Blokkeert de beperkte inhoud

 • Prijs: $ 2,75 / mnd
 • Trustpilot: 7,0

5 beste VPN's voor Zuid-Afrika: betrouwbare en snelle services 2023Het biedt toegang tot 6100 servers in 90 landen, waaronder 10 dedicated servers in Zuid-Afrika. Er zijn een paar andere VPN’s die CyberGhost kunnen matchen in de aangeboden diensten.

Het geeft je ook toegang tot zijn NoSpy-centrum, samen met 256-bit AES-codering vanuit Roemenië, buiten de jurisdictie van de 5 Eyes (en zelfs 14 Eyes).

Het is compatibel met iOS, Android, Mac en Windows en Linux.

Dankzij de 7-Multi-aanmeldingen kunt u het op verschillende apparaten gebruiken.

Dankzij de 256-bits codering met de OpenVPN-, L2TP-IPsec- en PPTP-protocollen kunt u zonder zorgen over uw privacy op internet surfen.

Pros

 • Een geld-terug-garantie van 45 dagen.
 • 7 meerdere logins.
 • Streng beleid zonder logboeken.
 • Installatie is eenvoudig.

Cons

 • VPN-verbindingssnelheden kunnen soms vertragen.

5. Ivacy – voor maximale privacy

 • Prijs: $ 2,25 per maand
 • Trustpilot beoordeling: 5,0

5 beste VPN's voor Zuid-Afrika: betrouwbare en snelle services 2023Hoe weet u of u een VPN kunt vertrouwen? Nou, een duidelijke manier is om een ​​dienst te zien’s track record.

Als een van de oudste VPN-providers is Ivacy zeker een betrouwbare en veilige optie.

Gebruikers krijgen alle standaardopties zoals cross-compatibiliteit en ondersteuning voor iOS, Mac, Windows en Windows, zodat u kunt kiezen tussen belangrijke protocollen zoals L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP of PPTP.

Hiermee kun je al je favoriete inhoud op Netflix, Amazon Prime, Hulu en HBO streamen zonder de lastige buffersnelheden door snelheidsbeperking te elimineren. Daarnaast krijg je ook ondersteuning voor torrenting via port-forwarding.

Ivacy is resultaten blijven leveren die het belooft en dankzij de AES-256-GMC-codering met TCP-, UDP-, L2TP- en IKEV-protocolondersteuning’geen reden om Ivacy niet als uw VPN-provider te kiezen.

Pros

 • Geen logboekbeleid.
 • IPv6-lekbescherming.
 • Vriendelijke klantenservice.
 • Een van de oudste VPN-services.

Cons

 • Technische ondersteuning kan soms ontbreken.

Zal een VPN u beschermen tegen Zuid-Afrika’s Privacywetten?

Zuid-Afrikaanse wetten die omgaan met privacy en internetvrijheid zijn verouderd en dus onduidelijk over hoe ze van toepassing zijn op websites die buiten de Zuid-Afrikaanse jurisdictie werken.

Het recht op privacy wordt beschermd op grond van artikel 14 van de grondwet van 1996 in Zuid-Afrika.

In deze paragraaf wordt echter niet expliciet ingegaan op de kwestie van veiligheid op internet.

De Wet bescherming persoonsgegevens (POPI-wet of POPIA) is bedoeld om een ​​einde te maken aan de speculatie over hoe Zuid-Afrika omgaat met problemen met gebruikersinformatie en online privacy.

Is de POPI-wet effectief??

De POPI-wet is bedoeld om de huidige wetten aan te passen aan internationale trends en wetten op privacy door te regelen hoe websites informatie verzamelen over gebruikerspatronen en internetactiviteit.

  5 Beste VPNs für Südafrika: Zuverlässige und schnelle Dienste 2023

Het wetsvoorstel is echter nog steeds in afwachting van goedkeuring en volgens sommige van zijn kritiek heeft het mazen waardoor derden de gebruikersactiviteit online kunnen volgen.

Het is raadzaam voor gebruikers om te kiezen voor de beste VPN in Zuid-Afrika om ervoor te zorgen dat ze hun digitale privacy beschermen.

Niet alleen verhoogt een VPN Zuid-Afrika uw internetbeveiliging, maar het geeft u ook toegang tot tal van andere functies die uw gebruikerservaring online zeker zullen verbeteren.

Mensen vragen het ook

Zijn VPN’s legaal in Zuid-Afrika?

Ja, Zuid-Afrikanen kunnen de beste VPN voor Zuid-Afrika kiezen zonder zich zorgen te hoeven maken over juridische problemen.

Hoofdstuk XIII van de Electronic Communications and Transactions Act 25 van 2002 maakt het echter een strafkantoor om toegang te krijgen tot gegevens via hacking en packet sniffing.

U kunt dus geen VPN’s gebruiken voor enige vorm van digitale afpersing, fraude en vervalsing.

Wat is de beste VPN voor Android?

Bijna alle geavanceerde VPN-services bieden gebruikers volledige ondersteuning voor alle belangrijke besturingssystemen’ inclusief Android.

De beste optie om voor te gaan is PureVPN, omdat de gebruikersinterface eenvoudig te gebruiken is op Android en tegelijkertijd een van de veiligste netwerkverbindingen op de markt biedt.

Zijn er VPN-servers in Zuid-Afrika?

Ja, de beste VPN Zuid-Afrika-opties geven u toegang tot servers in Zuid-Afrika, zodat u toegang hebt tot Zuid-Afrikaanse inhoud als u’re buiten Zuid-Afrika.

Wat is de beste gratis VPN in Zuid-Afrika?

Er zijn duizenden online VPN-services die gebruikers de kans bieden hun services gratis te gebruiken.

Het wordt echter niet aanbevolen om voor deze services te kiezen, omdat er geen garantie is dat uw verbinding inderdaad veilig of beveiligd is, naast problemen zoals datalimieten, serverbeperkingen en hoge verbindingspercentages.

Met een betaalde service krijgt u een betrouwbare VPN-verbinding die uw online activiteiten echt kan maskeren.

Concluderen

Een betrouwbare en veilige VPN is precies wat gebruikers in Zuid-Afrika nodig hebben om zichzelf online te beschermen.

Surfshark is een optie waarmee gebruikers zichzelf of minder dan $ 2 veilig kunnen houden. Gebruikers kunnen profiteren van torrenting en toegang tot alle belangrijke geo-beperkte streaming-sites.

Als gebruikers echter de beste optie voor hun VPN willen, heeft Zuid-Afrika geen andere keuze beter dan PureVPN.

Alles van de toegewijde servers, het coderingsprotocol, de multi-logins en de bescheiden prijs laat weinig tot geen reden achter waarom’t kies het als uw VPN-provider.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me