5 beste VPN-er for Sør-Afrika: Pålitelige og høyhastighets tjenester 2020

I 2017 hadde millioner av sør-afrikanere lekkert sine personlige og bankopplysninger på nettet. Til slutt viste det seg at et eiendomsselskap, Aida’den åpne webserveren hadde vært årsaken.

Etter hvert som ytterligere informasjon kom fram, viste det seg at flere andre velrenommerte selskaper var skyldige i å lagre sensitiv brukerinformasjon på utsatte servere.

Dette er grunnen til at det er nødvendig for netizens i Sør-Afrika å investere i en pålitelig VPN-tjeneste, for å få beskyttelse mot invasive selskaper og tredjeparter som ønsker din personlige informasjon.

Beste VPN for Sør-Afrika

De beste VPN-ene for Sør-Afrika 2020

 1. PureVPN: Beste VPN for Sør-Afrika. Det er nesten 36 dedikerte sørafrikanske servere noe som gir utsendte sømløs tilgang til sørafrikansk innhold for $ 2,91 per måned
 2. Surfshark: Budsjettvennlig og pålitelig. Du har 5 servere i Sør-Afrika for å fjerne blokkering av lokalt innhold mens du betaler minimum $ 1,99 / mo
 3. ExpressVPN: Verdt den heftige prisen. 3 servere i Sør-Afrika. Forenklet og brukervennlig. Den’er velrenommerte i markedet for de raske serverne. Rimelig verdt $ 8,32 per måned
 4. CyberGhost: Fjern blokkering av mest mulig innhold. 10 servere i Sør-Afrika og en rekke fleksible planer som imøtekommer individuelle behov. Priset til bare $ 2,75 / mo
 5. Ivacy: Enkel og effektiv. 10 sørafrikanske servere for utvandrere. Har vært i bransjen i 13 år. Anstendig priset til bare $ 2,25 / mo

Hvorfor bruke en VPN i Sør-Afrika?

De gjeldende lovene som omhandler Internett-personvern er foreldet og adresserer ikke brukerne på riktig måte’ bekymringer om deres personvern på nettet.

POPI-loven er et moderne lovverk som prøver å håndtere det. Det vil imidlertid ta år for parlamentet å formelt rette opp lovforslaget i tillegg til smutthullene som allerede er identifisert.

Å få VPN er den mest naturlige og fornuftige beslutningen å ta, da det vil eliminere enhver mulighet for at dataene dine blir tilgang uten din tillatelse på nettet.

Det vil også gi deg muligheten til å få tilgang til innhold fra Netflix og andre streaming-nettsteder som har geo-blokker på seg.

Ved å bruke den beste VPN i Sør-Afrika, du’Jeg vil være sikrere enn deg’har noen gang vært på nettet mens du kunne glede deg over noe slags innhold uten å bekymre deg for personvernet ditt.

5 beste alternativene for VPN i Sør-Afrika

Nå som du vet hva en VPN gjør for deg, er det naturlige spørsmålet hva er noen av alternativene for den beste VPN for Sør-Afrika. Her’er en liste for å gjøre avgjørelsen enklere for deg.

1. PureVPN: Beste VPN for Sør-Afrika

 • Pris: $ 2,91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

PureVPN-logoHvis du’er du ute etter en billig VPN som kan krysse av for alle nødvendige bokser, så er PureVPN VPN for deg.

Den har mer enn 2000 servere over hele verden spredt rundt 140+ land. 36 av disse er dedikerte sørafrikanske servere, som gir deg fullstendig internettsikkerhet mens du er online.

Andre funksjoner inkluderer komplett kompatibilitet for alle større operativsystemer på mobile og stasjonære maskiner, samt smarte enheter, 5 flerlogginger samt full tilgjengelighet til geo-begrenset Netflix, Hulu, Amazon Prime og Disney + -innhold.

Den bruker AES-256-kryptering støttet av alle hovedprotokoller som PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec og OpenVPN.

Pros

 • Ubegrenset Netflix, Hulu-tilgang.
 • 36 dedikerte sørafrikanske servere.
 • En 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Krysskompatibilitet for alle plattformer.
 • 5 Multi-pålogginger.

Ulemper

 • Brukergrensesnittet kan være litt komplisert.

2. Surfshark - Budsjettvennlig og pålitelig

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.0

1-Surfshark-LogoSurfshark opererer fra De Britiske Jomfruøyene, noe som gjør det til et av de mest pålitelige navnene når det gjelder VPN-er.

Videre er det bare ett av de rimelige alternativene som tilbyr mye til bare $ 1,99, og sikrer at du’Jeg har en sikker internettforbindelse uten å måtte bruke mye penger.

Det er mer enn 1040 internasjonale servere som Surfshark har i over 140 land, inkludert servere i Sør-Afrika som gir deg tilgang til lokalt innhold på SABC, M-Net og Moja Love.

Det lar deg koble til på ubegrensede enheter, legge til flere lag med sikkerhet med en privat DNS på hver server og lekkasjebeskyttelse når du bruker IPv4-stabel.

Surfshark bruker AES-256-GCM-kryptering mens den er fullstendig optimalisert for Android, iOS, Mac og Windows slik at du får sømløs tilgang på flere enheter.

Pros

 • Camouflage Mode maskerer deg fra Internett-leverandøren din.
 • 1040+ globale servere i over 140 land.
 • Streng policy for ikke-logger.
 • Fjern blokkering av Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Ulemper

 • Kundeservicen går tregt.

3. ExpressVPN - Worth the Hefty Price

 • Pris: $ 8,32 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

5-ExpressVPN-LogoSiden begynnelsen har ExpressVPN vært et konsistent og pålitelig VPN-alternativ for brukere over hele verden.

Den’er absolutt dyrere enn noen av konkurrentene, men du kan virkelig se hvor de ekstra pengene dine’kommer med det utrolig brukervennlige grensesnittet, høyhastighetsservere i 94 forskjellige land, krysskompatibilitet for iOS, Android, Mac, Windows, Linux samt spillkonsoller.

I tillegg kommer det med Network Lock, en av bransjene’er den beste drepebryteren som i tilfelle nettverkstilkobling blokkerer all Internett-trafikk til beskyttelsen er gjenopprettet.

Hvis det ikke var det’t nok så det’er også kompatibel med Kindle-enheten din.

Den har industristandarden AES 256-bits kryptering med OpenVPN (TCP og UDP) -protokoll, der’det er ingen grunn til at brukere ikke skal gjøre det’t seriøst på ExpressVPN.

Pros

Støtter bitcoin og andre kryptokurser
Kill Switch er best i bransjen
En 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Støtter L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP og IPSec

Ulemper

Dyrere enn resten

4. CyberGhost - Fjern blokkering av det begrensede innholdet

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot: 7,0

5 beste VPN-er for Sør-Afrika: Pålitelige og høyhastighets tjenester 2020Det gir tilgang til 6100 servere i 90 land inkludert 10 dedikerte servere i Sør-Afrika. Det er noen få andre VPN-er som kan samsvare med CyberGhost i tjenestene den tilbyr.

Det gir deg også tilgang til NoSpy-senteret, sammen med 256-bits AES-kryptering basert på Romania, utenfor jurisdiksjonen til 5 Eyes (og til og med 14 Eyes).

Den er kompatibel med iOS, Android, Mac og Windows samt Linux.

Takket være 7-multiloggingene kan du bruke den på forskjellige enheter.

Dens 256-bit-kryptering med OpenVPN-, L2TP-IPsec- og PPTP-protokollene, lar deg surfe på internett uten å bekymre deg for personvernet ditt.

Pros

 • En 45-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • 7 flerpålogginger.
 • Streng policy for ikke-logger.
 • Installasjonen er enkel.

Ulemper

 • VPN-tilkoblingshastigheter kan lagres til tider.

5. Ivacy - for maksimal personvern

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

5 beste VPN-er for Sør-Afrika: Pålitelige og høyhastighets tjenester 2020Hvordan vet du om du kan stole på et VPN? Vel, en bestemt måte er å se en tjeneste’s merittliste.

Å være en av de eldste VPN-leverandørene gjør Ivacy absolutt til et pålitelig og trygt alternativ.

Brukere får alle standardalternativene som krysskompatibilitet og støtte for iOS, Mac, Windows og Windows, slik at du kan velge mellom større protokoller som L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP eller PPTP.

Den lar deg streame alt favorittinnholdet ditt på Netflix, Amazon Prime, Hulu og HBO uten de plagsomme buffehastighetene ved å eliminere hastighetsregulering. I tillegg får du også støtte for strømning via port-videresending.

Ivacy har fortsatt å levere resultater som det lover, og takket være sin AES-256-GMC-kryptering med TCP, UDP, L2TP og IKEV-protokollstøtte, der’det er ingen grunn til ikke å velge Ivacy som VPN-leverandør.

Pros

 • Retningslinjer for ikke-logger.
 • IPv6 lekkasjebeskyttelse.
 • Vennlig kundeservice.
 • En av de eldste VPN-tjenestene.

Ulemper

 • Teknisk støtte kan til tider mangle.

Vil en VPN beskytte deg mot Sør-Afrika’s Personvernlover?

Sør-afrikanske lover som omhandler personvern og internettfrihet er utdaterte og er dermed uklare på hvordan de gjelder nettsteder som opererer utenfor sør-afrikansk jurisdiksjon.

Retten til personvern er beskyttet i henhold til § 14 i Sør-Afrikas grunnlov fra 1996.

Seksjonen diskuterer imidlertid ikke uttrykkelig sikkerhetsspørsmålet på internett.

Lov om beskyttelse av personlig informasjon (POPI Act eller POPIA) er ment å avslutte spekulasjonene om hvordan Sør-Afrika håndterer spørsmål relatert til brukerinformasjon og personvern på nettet.

Er POPI-loven effektiv?

POPI-loven er ment å endre gjeldende lover for å gjenspeile internasjonale trender og lover om personvern ved å regulere hvordan nettsteder samler informasjon om brukere surfemønster og internettaktivitet.

Imidlertid venter lovforslaget fortsatt på godkjenning, og i henhold til noen av kritikkene har det smutthull som vil tillate tredjeparter å overvåke brukeraktivitet på nettet.

Det anbefales at brukere velger den beste VPN i Sør-Afrika for å sikre at de beskytter deres digitale personvern.

Ikke bare øker en VPN Sør-Afrika din internettsikkerhet, men den gir deg også tilgang til en rekke andre funksjoner som sikkert vil forbedre brukeropplevelsen din på nettet.

Folk spør også

Er VPN-er lovlige i Sør-Afrika?

Ja, sør-afrikanere kan velge den beste VPN-en for Sør-Afrika uten å måtte bekymre seg for juridiske problemer.

Imidlertid gjør kapittel XIII i den elektroniske kommunikasjons- og transaksjonsloven 25 av 2002 det til et kriminelt kontor å få tilgang til data via hacking og pakkesniffing.

Så du kan ikke bruke VPN-er for noen form for digital utpressing, svindel og forfalskning.

Hva er den beste VPN for Android?

Nesten alle topp-of-the-line VPN-tjenester tilbyr brukere fullstendig støtte for alle større operativsystemer’ inkludert Android.

Det beste alternativet å gå for ville være PureVPN, da brukergrensesnittet er enkelt å bruke på Android og samtidig tilby en av de sikreste nettverkstilkoblingene på markedet.

Er det VPN-servere i Sør-Afrika?

Ja, de beste alternativene for VPN Sør-Afrika vil gi deg tilgang til servere basert i Sør-Afrika slik at du får tilgang til sørafrikansk innhold hvis du’re utenfor Sør-Afrika.

Hva er den beste gratis VPN i Sør-Afrika?

Det er tusenvis av VPN-tjenester online som tilbyr brukerne muligheten til å bruke tjenestene sine gratis.

Det anbefales imidlertid ikke å velge disse tjenestene siden det ikke er noen garanti for at forbindelsen din faktisk er sikker eller sikker i tillegg til problemer som datagrenser, serverbegrensninger og høye frakoblingsfrekvenser.

En betalt tjeneste vil gi deg en pålitelig VPN-forbindelse som virkelig kan maskere din online aktivitet.

Å konkludere

En pålitelig og sikker VPN er akkurat det brukerne i Sør-Afrika trenger for å beskytte seg på nettet.

Surfshark er et alternativ som vil tillate brukere å holde seg trygge eller mindre enn $ 2. Brukere kan dra nytte av å torrentere og få tilgang til alle større geobegrensede streaming-nettsteder.

Imidlertid, hvis brukere vil ha det beste alternativet for deres VPN Sør-Afrika behov, kan intet annet valg være bedre enn PureVPN.

Alt fra de dedikerte serverne, krypteringsprotokollen, multi-pålogginger så vel som den beskjedne prisen gir liten eller ingen grunn til at du ikke burde’t velger å være din VPN-leverandør.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me