5 bästa VPN: er för Sydafrika: Tillförlitliga och snabba tjänster 2020

Under 2017 läckte miljoner sydafrikaner sina personliga och bankuppgifter läckt online. I slutändan visade det sig att ett fastighetsbolag, Aida’s öppna webbserver hade varit grundorsaken.

När ytterligare information kom fram visade det sig att flera andra välrenommerade företag gjorde sig skyldiga till att lagra känslig användarinformation på sårbara servrar.

Det är därför det är nödvändigt för netizens i Sydafrika att investera i en pålitlig VPN-tjänst för att få skydd från invasiva företag och tredje parter som vill ha din personliga information.

Bästa VPN för Sydafrika

De bästa VPN: n för Sydafrika 2020

 1. PureVPN: Bästa VPN för Sydafrika. Det finns nästan 36 dedikerade sydafrikanska servrar vilket ger expats sömlös tillgång till sydafrikanskt innehåll för $ 2,91 / mån
 2. Surfshark: Budgetvänligt och pålitligt. Du har 5 servrar i Sydafrika för att avblockera lokalt innehåll medan du betalar minst $ 1,99 / mo
 3. ExpressVPN: Det värda priset är värt. 3 servrar i Sydafrika. Enkel och enkel att använda. den’är välrenommerad på marknaden för sina snabba servrar. Med rätta värt $ 8,32 / mo
 4. CyberGhost: Avblockerar mest innehåll. 10 servrar i Sydafrika och ett antal flexibla planer som tillgodoser individuella behov. Priset till bara $ 2,75 / mo
 5. Ivacy: Enkelt och effektivt. 10 sydafrikanska servrar för expats. Har varit i branschen i 13 år. Anständigt prissatt till bara $ 2,25 / mo

Varför använda ett VPN i Sydafrika?

De nuvarande lagarna som behandlar integritetsskydd är föråldrade och adresserar inte användare korrekt’ oro över deras integritet.

POPI-lagen är en modern lagstiftning som försöker hantera det. Det kommer dock att ta flera år för parlamentet att formellt korrigera lagförslaget utöver de kryphål som redan har identifierats.

Att få ett VPN är det mest naturliga och förnuftiga beslutet att fatta, eftersom det skulle eliminera alla möjligheter att få tillgång till dina data utan ditt tillstånd online.

Det skulle också ge dig möjlighet att komma åt innehåll från Netflix och andra streamingwebbplatser som har geo-block på dem.

Genom att använda det bästa VPN i Sydafrika, du’Jag ska vara säkrare än dig’har någonsin varit online medan du kan njuta av alla typer av innehåll utan att oroa dig för din integritet.

5 bästa alternativ för VPN i Sydafrika

Nu när du vet vad en VPN gör för dig är den naturliga frågan vad är några av alternativen för den bästa VPN för Sydafrika. Här’är en lista för att göra beslutet lättare för dig.

1. PureVPN: Bästa VPN för Sydafrika

 • Pris: $ 2,91 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

PureVPN-logotypOm du’letar du efter en billig VPN som kan kryssa för alla nödvändiga rutor, då är PureVPN VPN för dig.

Det har mer än 2000 servrar över hela världen spridda över 140 länder. 36 av dessa är dedikerade sydafrikanska servrar, ger dig fullständig internetsäkerhet medan du är online.

Andra funktioner inkluderar fullständig kompatibilitet för alla större operativsystem på mobila och stationära datorer samt smarta enheter, 5 flerloggningar samt full tillgång till geo-begränsat Netflix, Hulu, Amazon Prime och Disney + innehåll.

Den använder AES-256-kryptering som stöds av alla större protokoll som PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec och OpenVPN.

Fördelar

 • Obegränsad Netflix, Hulu-åtkomst.
 • 36 dedikerade sydafrikanska servrar.
 • En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
 • Korskompatibilitet för alla plattformar.
 • 5 Multi-inloggningar.

Nackdelar

 • Användargränssnittet kan vara lite komplicerat.

2. Surfshark - Budgetvänligt och pålitligt

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,0

1-Surfshark-LogoSurfshark verkar från de brittiska Jungfruöarna, vilket gör det till ett av de mest pålitliga namnen när det gäller VPN.

Dessutom är det bara ett av de prisvärda alternativen som erbjuder en hel del till bara $ 1,99, vilket säkerställer att du’Jag har en säker internetanslutning utan att behöva spendera mycket.

Det finns mer än 1040 internationella servrar som Surfshark har i 140+ länder, inklusive servrar i Sydafrika som ger dig tillgång till lokalt innehåll på SABC, M-Net och Moja Love.

Det låter dig ansluta på obegränsade enheter, lägga till flera säkerhetslager med en privat DNS på varje server och läckskydd när du använder IPv4-stacken.

Surfshark använder AES-256-GCM-kryptering samtidigt som den är helt optimerad för Android, iOS, Mac och Windows så att du får sömlös åtkomst över flera enheter.

Fördelar

 • Camouflage Mode maskerar dig från din internetleverantör.
 • 1040+ globala servrar i 140+ länder.
 • Strikt policy för icke-loggar.
 • Avblockerar Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Nackdelar

 • Kundtjänst går långsamt.

3. ExpressVPN - Worth the Hefty Price

 • Pris: $ 8,32 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

5-ExpressVPN-LogoSedan starten har ExpressVPN varit ett konsekvent och pålitligt VPN-alternativ för användare över hela världen.

den’är verkligen dyrare än några av sina konkurrenter men du kan verkligen se var dina extra pengar’kommer med sitt otroligt användarvänliga gränssnitt, höghastighetsservrar i 94 olika länder, tvärkompatibilitet för iOS, Android, Mac, Windows, Linux samt spelkonsoler.

Dessutom kommer det med Network Lock, en av branscherna’s bästa dödsomkopplare som vid nätanslutning blockerar all internettrafik tills skyddet återställs.

Om det inte var’t nog så det’är också kompatibla med din Kindle-enhet.

Den har industristandarden AES 256-bitars kryptering med OpenVPN (TCP och UDP) -protokoll, där’s ingen anledning till varför användare inte ska’t seriöst på ExpressVPN.

Fördelar

Stöder bitcoin och andra kryptokurser
Kill Switch är bäst i branschen
En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Stöder L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP och IPSec

Nackdelar

Dyrare än resten

4. CyberGhost - Avblockerar det begränsade innehållet

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Pilot: 7,0

5 bästa VPN: er för Sydafrika: Tillförlitliga och snabba tjänster 2020Det ger tillgång till 6100 servrar i 90 länder inklusive 10 dedikerade servrar i Sydafrika. Det finns några andra VPN som kan matcha CyberGhost i de tjänster som det erbjuder.

Det ger dig också tillgång till dess NoSpy-center, tillsammans med 256-bitars AES-kryptering baserad från Rumänien, utanför jurisdiktion för 5 Eyes (och till och med 14 Eyes).

Det är kompatibelt med iOS, Android, Mac och Windows samt Linux.

Tack vare 7-Multi-inloggningar kan du använda den på olika enheter.

Dess 256-bitars kryptering med OpenVPN-, L2TP-IPsec- och PPTP-protokollen gör att du kan surfa på internet utan att oroa dig för din integritet.

Fördelar

 • En 45-dagars återbetalningsgaranti.
 • 7 fler inloggningar.
 • Strikt policy för icke-loggar.
 • Installation är enkel.

Nackdelar

 • VPN-anslutningshastigheter kan fördröjas ibland.

5. Ivacy - för maximal integritet

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

5 bästa VPN: er för Sydafrika: Tillförlitliga och snabba tjänster 2020Hur vet du om du kan lita på ett VPN? Tja, ett bestämt sätt är att se en tjänst’s track record.

Att vara en av de äldsta VPN-leverantörerna gör verkligen Ivacy till ett pålitligt och säkert alternativ.

Användare får alla standardalternativ som korskompatibilitet och support för iOS, Mac, Windows och Windows så att du kan välja mellan större protokoll som L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP eller PPTP.

Det låter dig strömma allt ditt favoritinnehåll på Netflix, Amazon Prime, Hulu och HBO utan de besvärliga bufferthastigheterna genom att eliminera hastighetsregleringen. Dessutom får du också stöd för strömning via port-vidarebefordran.

Ivacy har fortsatt att leverera resultat som det lovar och tack vare sin AES-256-GMC-kryptering med TCP, UDP, L2TP och IKEV-protokollsupport, där’är ingen anledning att inte välja Ivacy som din VPN-leverantör.

Fördelar

 • Ingen-loggar policy.
 • IPv6 Läckskydd.
 • Vänlig kundservice.
 • En av de äldsta VPN-tjänsterna.

Nackdelar

 • Tekniskt stöd kan saknas ibland.

Kommer en VPN att skydda dig från Sydafrika’s Integritetslagar?

Sydafrikanska lagar som handlar om integritet och internetfrihet är föråldrade och är därför oklara om hur de tillämpas på webbplatser som är verksamma utanför sydafrikansk jurisdiktion.

Rätten till integritet skyddas enligt 14 § i Sydafrikas konstitution 1996.

Avsnittet diskuterar emellertid inte uttryckligen frågan om säkerhet på internet.

Lagen om skydd av personlig information (POPI Act eller POPIA) är avsedd att avsluta spekulationerna om hur Sydafrika hanterar frågor relaterade till användarinformation och integritet online.

Är POPI-lagen effektiv?

POPI-lagen är avsedd att ändra gällande lagar för att återspegla internationella trender och lagar om integritet genom att reglera hur webbplatser samlar in information om användares surfmönster och internetaktivitet.

Förslaget väntar dock fortfarande på godkännande och enligt några av dess kritik har det kryphål som skulle göra det möjligt för tredje parter att övervaka användaraktivitet online.

Det är tillrådligt för användare att välja den bästa VPN i Sydafrika för att säkerställa att de skyddar deras digitala integritet.

En VPN Sydafrika ökar inte bara din internetsäkerhet, utan ger dig också tillgång till en mängd andra funktioner som säkert kommer att förbättra din användarupplevelse online.

Folk frågar också

Är VPN: s lagliga i Sydafrika?

Ja, sydafrikaner kan välja den bästa VPN för Sydafrika utan att behöva oroa sig för några juridiska problem.

Men kapitel XIII i lagen om elektronisk kommunikation och transaktioner 25 från 2002 gör det till ett kriminellt kontor att få tillgång till data via hacking och paket snifning.

Så du kan inte använda VPN för någon form av digital utpressning, bedrägeri och förfalskning.

Vad är den bästa VPN för Android?

Nästan alla topp-of-the-line VPN-tjänster erbjuder användare komplett support för alla större operativsystem’ inklusive Android.

Det bästa alternativet att gå för skulle vara PureVPN eftersom användargränssnittet är lätt att använda på Android och samtidigt erbjuda en av de säkraste nätverksanslutningarna på marknaden.

Finns det VPN-servrar i Sydafrika?

Ja, de bästa VPN Sydafrika-alternativen ger dig tillgång till servrar baserade i Sydafrika så att du kan få åtkomst till sydafrikanskt innehåll om du’är utanför Sydafrika.

Vad är den bästa gratis VPN i Sydafrika?

Det finns tusentals online VPN-tjänster som erbjuder användare möjlighet att använda sina tjänster gratis.

Det rekommenderas dock inte att välja dessa tjänster eftersom det inte finns någon garanti för att din anslutning verkligen är säker eller säker utöver problem som datagränser, serverbegränsningar såväl som höga frånkopplingshastigheter.

En betaltjänst ger dig en pålitlig VPN-anslutning som verkligen kan maskera din online-aktivitet.

Att sluta

En pålitlig och säker VPN är precis vad användare i Sydafrika behöver för att skydda sig online.

Surfshark är ett alternativ som gör det möjligt för användare att hålla sig säkra eller mindre än $ 2. Användare kan dra nytta av strömning och åtkomst till alla större geobegränsade strömningswebbplatser.

Men om användare vill ha det bästa alternativet för deras VPN behöver Sydafrika då inget annat val vara bättre än PureVPN.

Allt från de dedikerade servrarna, krypteringsprotokollet, flera inloggningar och det blygsamma priset lämnar lite till ingen anledning till varför du inte borde’t väljer att det ska vara din VPN-leverantör.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me