5 cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud: servicii de încredere și de mare viteză 2020

În 2017, milioane de sud-africani și-au scurs detaliile personale și bancare online. În cele din urmă, s-a dovedit că o companie imobiliară, Aida’serverul web deschis a fost cauza principală.

Pe măsură ce informații suplimentare au ieșit la iveală, s-a dovedit că alte câteva companii de renume au fost vinovate de stocarea informațiilor sensibile ale utilizatorilor pe serverele vulnerabile.

Acesta este motivul pentru care este necesar ca internauții din Africa de Sud să investească într-un serviciu VPN fiabil, pentru a obține protecție împotriva companiilor invazive și a terților care doresc informațiile dvs. personale.

Cel mai bun VPN pentru Africa de Sud

Cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud 2020

 1. PureVPN: Cel mai bun VPN pentru Africa de Sud. Sunt aproape 36 servere dedicate sud-africane oferind expatilor acces perfect la conținutul din Africa de Sud pentru 2,91 USD / lună
 2. Surfshark: Budget-friendly și de încredere. Tu ai 5 servere din Africa de Sud pentru deblocarea conținutului local în timp ce plătiți minimum 1,99 USD / lună
 3. ExpressVPN: Merită prețul ridicat. 3 servere din Africa de Sud. Simplicitate și ușurință de utilizare. Aceasta’este bine reputat pe piață pentru serverele sale rapide. Valoarea justificativă de 8,32 USD / lună
 4. CyberGhost: deblochează cel mai mult conținut. 10 servere din Africa de Sud și o serie de planuri flexibile care răspund nevoilor individuale. La doar 2,75 USD / lună
 5. Ivacy: Simplu și eficient. 10 servitori sud-africani pentru expați. Este în industrie de 13 ani. La un preț decent la doar 2,25 USD / lună

De ce să folosești o VPN în Africa de Sud?

Legile actuale care se referă la confidențialitatea internetului sunt caduce și nu se adresează corect utilizatorilor’ îngrijorări cu privire la confidențialitatea lor online.

Legea POPI este o legislație modernă care încearcă să abordeze acest lucru. Cu toate acestea, va trece ani pentru ca Parlamentul să rectifice oficial proiectul de lege pe lângă lacune care au fost deja identificate.

Obținerea unui VPN este cea mai naturală și mai sensibilă decizie de luat, deoarece ar elimina orice posibilitate de accesare a datelor dvs. fără permisiunea dvs. online.

De asemenea, v-ar oferi posibilitatea de a accesa conținut de la Netflix și alte site-uri de streaming care au geo-blocuri pe ele.

Folosind cel mai bun VPN din Africa de Sud, dumneavoastră’Voi fi mai sigur decât tine’am fost vreodată online, în timp ce am putut să vă bucurați de orice fel de conținut fără să vă faceți griji pentru confidențialitatea dvs..

5 cele mai bune opțiuni pentru VPN în Africa de Sud

Acum că știți ce face un VPN pentru dvs., întrebarea firească este care sunt unele dintre opțiunile pentru cel mai bun VPN pentru Africa de Sud. Aici’este o listă care să vă faciliteze decizia.

1. PureVPN: Cel mai bun VPN pentru Africa de Sud

 • Preț: 2,91 USD / lună
 • Ratingul acumulatorului: 5.0

Sigla PureVPNdaca tu’cauți un VPN ieftin care să bifeze toate casetele necesare, atunci PureVPN este VPN pentru tine.

Are peste 2000 de servere în întreaga lume răspândite în peste 140 de țări. 36 dintre acestea sunt servere dedicate sud-africane, oferindu-vă securitate completă pe internet în timp ce conectați online.

Alte caracteristici includ compatibilitatea completă pentru toate sistemele de operare majore de pe dispozitive mobile și desktop, precum și dispozitive inteligente, 5 Multi-logins, precum și accesibilitate completă la conținut NetRixix Hulu, Amazon Prime și Disney +.

Utilizează criptarea AES-256 acceptată de toate protocoalele majore, cum ar fi PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec și OpenVPN.

Pro-uri

 • Acces nelimitat Netflix, Hulu.
 • 36 servere dedicate sud-africane.
 • O garanție de returnare de 30 de zile.
 • Compatibilitate încrucișată pentru toate platformele.
 • 5 autentificări multiple.

Contra

 • Interfața de utilizator poate fi puțin complicată.

2. Surfshark - Budget-friendly și de încredere

 • Preț: 1,99 USD / lună
 • Ratingul acumulatorului: 4.0

1-Surfshark-LogoSurfshark operează în afara Insulelor Virgine Britanice, făcându-i unul dintre cele mai de încredere nume atunci când vine vorba de VPN-uri.

Mai mult decât atât, este doar una dintre opțiunile accesibile care oferă o sumă mare la doar 1,99 USD, asigurându-vă că’Voi avea o conexiune sigură la internet fără a fi nevoie să cheltuiți mult.

Există peste 1040 de servere internaționale pe care Surfshark le are în peste 140 de țări, inclusiv servere din Africa de Sud care vă oferă acces la conținut local pe SABC, M-Net și Moja Love.

Vă permite să vă conectați pe dispozitive nelimitate, adăugând mai multe straturi de securitate cu un DNS privat pe fiecare server și protecție împotriva scurgerilor atunci când utilizați stiva IPv4.

Surfshark utilizează criptarea AES-256-GCM, fiind în același timp optimizat complet pentru Android, iOS, Mac și Windows, permițându-vă accesul perfect pe mai multe dispozitive.

Pro-uri

 • Modul de camuflare te maschează din ISP-ul tău.
 • 1040+ servere globale din 140+ țări.
 • Politică strictă fără jurnaluri.
 • Deblochează Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Contra

 • Serviciul clienți este lent.

3. ExpressVPN - Merită prețul ridicat

 • Preț: 8,32 USD / lună
 • Ratingul acumulatorului: 5.0

5-ExpressVPN-LogoDe la începuturile sale, ExpressVPN a fost o opțiune VPN consistentă și fiabilă pentru utilizatorii din întreaga lume.

Aceasta’cu siguranță este mai scump decât unii dintre concurenții săi, dar puteți vedea cu adevărat unde vă sunt banii în plus’merge cu interfața sa extrem de ușor de utilizat, servere de mare viteză în 94 de țări diferite, compatibilitate încrucișată pentru iOS, Android, Mac, Windows, Linux, precum și console de jocuri.

În plus, vine cu Network Lock, unul dintre industrie’cele mai bune switch-uri care, în cazul unei deconectări de rețea, blochează tot traficul de internet până când se protejează.

Dacă asta ar fi fost’nu este suficient’De asemenea, este compatibil cu dispozitivul dvs. Kindle.

Dispune de criptarea standardă a industriei AES pe 256 biți cu protocol OpenVPN (TCP și UDP), acolo’nu este un motiv pentru care utilizatorii nu ar trebui’Nu iau în considerare ExpressVPN.

Pro-uri

Acceptă bitcoin și alte criptomonede
Kill Switch este cel mai bun din industrie
O garanție de returnare de 30 de zile
Suportă L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP și IPSec

Contra

Mai scump decât restul

4. CyberGhost - deblochează conținutul restricționat

 • Preț: 2,75 USD / lună
 • Trustpilot: 7,0

5 cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud: servicii de încredere și de mare viteză 2020Acesta oferă acces la 6100 de servere din 90 de țări, inclusiv 10 servere dedicate din Africa de Sud. Există alte câteva VPN-uri care ar putea corespunde CyberGhost în serviciile pe care le oferă.

De asemenea, vă oferă acces la centrul său NoSpy, împreună cu criptarea AES de 256 biți bazată în afara României, în afara jurisdicției celor 5 Ochi (și chiar 14 Ochi).

Este compatibil cu iOS, Android, Mac și Windows, precum și cu Linux.

Datorită autentificărilor sale 7-Multi, îl puteți utiliza pe diferite dispozitive.

Criptarea sa pe 256 biți cu protocoalele OpenVPN, L2TP-IPsec și PPTP vă permite să navigați pe internet fără a vă face griji cu privire la confidențialitatea dvs..

Pro-uri

 • O garanție de returnare de 45 de zile.
 • 7 autentificări multiple.
 • Politică strictă fără jurnaluri.
 • Instalarea este ușoară.

Contra

 • Vitezele de conectare VPN pot să coboare uneori.

5. Ivacy - Pentru confidențialitate maximă

 • Preț: 2,25 USD / lună
 • Ratingul acumulatorului: 5.0

5 cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud: servicii de încredere și de mare viteză 2020De unde știi dacă poți avea încredere într-un VPN? Ei bine, un mod cert este să vezi un serviciu’antecedente.

A fi unul dintre cei mai vechi furnizori de VPN face din Ivacy o opțiune sigură și sigură.

Utilizatorii obțin toate opțiunile standard, cum ar fi compatibilitatea încrucișată și suport pentru iOS, Mac, Windows și Windows, permițându-vă să alegeți între protocoale majore precum L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP sau PPTP.

Vă permite să transmiteți tot conținutul dvs. preferat pe Netflix, Amazon Prime, Hulu și HBO fără viteza de tamponare dificilă prin eliminarea accelerației de viteză. În plus, primiți și asistență pentru torrenting prin port-forwarding.

Ivacy a continuat să ofere rezultate pe care le promite și datorită criptarea AES-256-GMC cu suport TCP, UDP, L2TP și suport IKEV, acolo’nu are niciun motiv să nu alegeți Ivacy ca furnizor VPN.

Pro-uri

 • Politica fără jurnale.
 • Protecție împotriva scurgerilor IPv6.
 • Serviciu prietenos pentru clienți.
 • Unul dintre cele mai vechi servicii VPN.

Contra

 • Suportul tehnic poate lipsi uneori.

Un VPN vă va proteja de Africa de Sud’s Legile de confidențialitate?

Legile sud-africane care se referă la confidențialitate și libertatea internetului sunt depășite și astfel nu sunt clare modul în care se aplică site-urilor web care operează din afara jurisdicției sud-africane.

Dreptul la confidențialitate este protejat în conformitate cu secțiunea 14 din Constituția din Africa de Sud din 1996.

Cu toate acestea, secțiunea nu discută în mod expres problema siguranței pe internet.

Legea privind protecția informațiilor personale (POPI Act sau POPIA) are scopul de a pune capăt speculațiilor despre modul în care Africa de Sud tratează problemele legate de informațiile utilizatorului și confidențialitatea online.

Este efectul actului POPI?

Legea POPI este menită să modifice legile actuale pentru a reflecta tendințele internaționale și legile privind confidențialitatea, prin reglementarea modului în care site-urile web colectează informații despre modelele de navigare ale utilizatorilor și activitatea de internet.

Cu toate acestea, proiectul de lege încă așteaptă aprobare și, conform uneia dintre criticile sale, are lacune care ar permite terților să monitorizeze activitatea utilizatorilor online.

Este recomandabil ca utilizatorii să opteze pentru cel mai bun VPN din Africa de Sud pentru a se asigura că își protejează confidențialitatea digitală.

Nu numai că un VPN Africa de Sud îți crește securitatea internetului, dar îți oferă și acces la o serie de alte funcții care îți vor îmbunătăți cu siguranță experiența de utilizator online.

Oamenii întreabă și ei

VPN-urile sunt legale în Africa de Sud?

Da, sud-africanii pot alege cel mai bun VPN pentru Africa de Sud fără să fie nevoiți să vă îngrijorați de probleme juridice.

Cu toate acestea, capitolul XIII din Legea 25 din 2002 privind comunicațiile și tranzacțiile electronice face ca un birou penal să obțină acces la date prin hacking și sniffing de pachete..

Deci, nu puteți utiliza VPN-uri pentru nicio formă de extorsiune digitală, fraudă și falsificare.

Care este cel mai bun VPN pentru Android?

Aproape toate serviciile VPN de ultimă generație oferă utilizatorilor suport complet pentru toate sistemele de operare majore’ inclusiv Android.

Cea mai bună opțiune pentru care ar urma ar fi ar fi PureVPN, deoarece interfața utilizator este ușor de utilizat pe Android, oferind una dintre cele mai sigure conexiuni de rețea de pe piață.

Există servere VPN în Africa de Sud?

Da, cele mai bune opțiuni VPN din Africa de Sud vă vor oferi acces la serverele din Africa de Sud, permițându-vă să accesați conținut sud-african, dacă aveți’sunt în afara Africii de Sud.

Care este cel mai bun VPN gratuit din Africa de Sud?

Există mii de servicii VPN online care oferă utilizatorilor șansa de a-și utiliza gratuit serviciile.

Cu toate acestea, nu este recomandat să optezi pentru aceste servicii, deoarece nu există nicio garanție că conexiunea dvs. este într-adevăr sigură sau sigură, pe lângă probleme precum limite de date, limitări ale serverului, precum și rate de deconectare mari..

Un serviciu plătit vă va oferi o conexiune VPN fiabilă care vă poate masca cu adevărat activitatea online.

A concluziona

Un VPN fiabil și sigur este exact ceea ce au nevoie utilizatorii din Africa de Sud pentru a se proteja online.

Surfshark este o opțiune care ar permite utilizatorilor să se mențină în siguranță sau mai puțin de 2 USD. Utilizatorii pot beneficia de torrenting și acces la toate site-urile de streaming geo-restricționate majore.

Cu toate acestea, dacă utilizatorii doresc cea mai bună opțiune pentru VPN-urile lor din Africa de Sud, nicio altă alegere nu ar putea fi mai bună decât PureVPN.

Totul de la serverele dedicate, protocolul de criptare, multi-login-urile, precum și prețul modest lasă puțin, fără niciun motiv pentru care nu ar trebui să’nu alegeți să fie furnizorul dvs. VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me