Thaimaan parhaat VPN-palvelut: 5 luotettavaa ja testattua sovellusta vuodelle 2023

Internetin turvallisuudesta on tullut hankala aihe Thaimaassa, etenkin vuoden 2014 vallankaappauksen jälkeen d’etat. Kansalaiset on pidätetty, sakotettu ja kidutettu Internet-toiminnastaan.

Tällaisessa ympäristössä luotettava VPN on kriittinen työkalu useimmille thaimaalaisille. Se ei vain lisää käyttäjää’turvallisuutta ja nimettömyyttä verkossa, mutta se antaa heille myös pääsyn kiellettyyn sisältöön.

Siksi monille thaimaalaisille asukkaille VPN-yhteys on välttämätöntä. Olen luetellut alla Thaimaan parhaita VPN-verkkoja arvioituaan niitä useista tekijöistä.

Thaimaan paras VPN

Contents

Thaimaan 5 parasta VPN-palvelua (yhteenveto)

 1. PureVPN: 12 omaa Thaimaa-palvelinta varmistaa, että käyttäjillä on pääsy parhaisiin ominaisuuksiin kaikkialla Thaimaassa ja sen ulkopuolella. Se voi olla VPN-palveluntarjoajasi vain 2,91 dollaria kuukaudessa .
 2. Surfshark: Helppo käyttää ja luotettava. Valitse Surfshark tänään käyttääksesi 1040+ -palvelinta yli 140 maassa, myös Thaimaassa, helpon käyttöliittymän avulla. Ei parempia VPN-osoitteita ole saatavilla vain 1,99 dollarilla kuukaudessa .
 3. Ivacy: Suunniteltu suoratoistoa varten. Täydellinen VPN-palveluntarjoaja käyttäjille, joille pitkät puskurointiodot ja hidas nopeus ovat kyllästyneet. Tarjous vain 2,25 dollaria kuukaudessa
 4. ExpressVPN: Alan nopein VPN. Pelaajille, jotka don’t halua, että viive vaarantaa heidän pelikokemuksensa ollessaan PUBG- tai Fortnite-tilassa. Unohda huolet viiveestä vain 8,32 dollaria kuukaudessa .
 5. CyberGhost: 10 kotimaista palvelinta Thaimaassa. Suunniteltu käyttäjille, jotka viettävät tuntikausia loputtoman pyörteilyn kautta verkkosisältöön. Dedikoidut thaimaalaiset palvelimet pitävät Internet-häiriötöntä vain 2,75 dollaria kuukaudessa .

Miksi VPN on välttämätön Thaimaassa?

Virtuaali yksityinen verkko (VPN) on paras työkalu takaamaan online-nimettömyys ja Internet-tietoturva. VPN-verkoissa on lukuisia ominaisuuksia, joiden avulla voit jatkaa Internetin hyötyjen nauttimista huolehtimatta siitä, että kuka tahansa valvoo verkkotoimintaasi.

Kaikkien teknisten etujen lisäksi VPN voi tarjota sinulle paljon myös viihteen suhteen. Netflixistä, Hulusta, Disney +: sta ja Amazon Primeista on nopeasti tullut miljoonien suosima valinta sisällökirjastojensa vuoksi.

Toisinaan niiden sisällölle on kuitenkin toisinaan tiettyjä maantieteellisiä rajoituksia, mikä tarkoittaa, että tietyn alueen ulkopuolella olevat käyttäjät eivät pääse kyseiseen sisältöön.

VPN antaa sinun jatkaa suoratoistoa ja nauttia kaikesta suosikkisisällöstäsi. Thaimaan televisiosta on tullut myös suuri viihdelähde. Valitettavasti suurin osa tästä sisällöstä on maantieteellisesti rajoitettu myös vain Thaimaan katsojille.

Uloskäynnissä VPN antaa sinun asettaa palvelimet Thaimaan sisälle ja jatkaa Thai TV 3: n, Workpoint-kanavan tai Channel GMM 25: n nauttimista..

Parhaat Thaimaan VPN-verkot vuonna 2023

Näiden viiden parhaan VPN-verkon pitäisi osoittautua uskomattoman hyödylliseksi kiertääksesi yksityisyyteen ja Internetin vapauteen liittyviä kysymyksiä Thaimaassa:

1. PureVPN – paras Thaimaan VPN

 • Hinta: 2,91 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

PureVPN-logoHongkongissa toimiva PureVPN merkitsee eniten ruutuja hyötyjen suhteen, joita se voi tarjota käyttäjilleen.

Yli 2000 palvelimella yli 140 maassa, mukaan lukien tusina Thaimaassa, muutama muu VPN tarjoaa pääsyn yhtä paljon sisältöön kuin PureVPN.

Thaimaalaiset palvelimet varmistavat, että käyttäjät eivät koskaan menetä paikallista sisältöä, jos he sitä käyttävät’uudelleen heidän maansa ulkopuolella.

Sinä voitit’Ei tarvitse huolehtia yhteensopivuudesta, koska PureVPN-sovellusta tuetaan Android-, Mac-, Windows-, iOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Lisäksi siellä’Täysi tuki Kindle- ja pelikonsoleille, kuten myös PS4 ja Xbox One.

5 AES-256-salauksella saatavilla olevaa useita sisäänkirjautumisia PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPSec- ja OpenVPN-protokollien jälkeen takaavat maksimaalisen turvallisuuden.

Plussat

 • 12 omistautunutta thaimaalaista palvelinta
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 5 Useita kirjautumisia
 • DNS- tai WebRTC-vuotoja ei ole tallennettu
 • Yhteensopivuus Androidille, Macille, Windowsille & iOS

Haittoja

 • Käyttöliittymä voi olla yksinkertaisempi

2. Surfshark – Helppo käyttää ja luotettava

 • Hinta: $ 1,99 / kk
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.4

Surfshark-logoBrittiläiset Neitsytsaaret sijaitseva Surfshark on paras valinta Thaimaassa asuville. Se on budjettiystävällinen palvelu, joka hylkää kaikki kertoimet mennä markkinoiden parhaimpiin kilpailijoihin.

Surfshark antaa käyttäjilleen pääsyn 1040+ palvelimeen yli 140 maassa, myös Thaimaassa. Lisäksi käyttäjät voivat nauttia saumattomasta Surfshark-palvelusta Android-, iOS-, Mac-, Windows- ja Linux-laitteissa.

Paras osa kaikista; voit käyttää VPN: ää Netflixin ja muiden suoratoistosivustojen, kuten BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu ja jopa Disney Plus, estämiseen.

Se seuraa sotilaallista AES-256-GCM-salausta, joka tukee IKEv2: ta ja OpenVPN-protokollaa, joten se on turvallinen ja luotettava palvelu, jota voidaan käyttää rajoittamattomissa laitteissa.

Plussat

 • 1040+ palvelinta yli 140 maassa
 • Naamiointitila
 • Tuki rajoittamattomille laitteille
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Haittoja

 • Asiakaspalvelu voi olla parempi

3. Ivacy – Suunniteltu suojattua suoratoistoa varten

 • Hinta: $ 2,25 / kk
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

Thaimaan parhaat VPN-palvelut: 5 luotettavaa ja testattua sovellusta vuodelle 2023Luotettava palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat osa Ivacya’menestys yli kymmenen vuoden ajan.

Se antaa käyttäjille ennennäkemättömän mahdollisuuden mukauttaa palvelinyhteyttä sen lisäksi, että se on yksi edullisimmista vaihtoehdoista.

Ristiyhteensopiva iOS: lle, Macille, Windowsille ja Androidille. Se voi olla täydellinen VPN-palveluntarjoaja käyttäjille, jotka virtauttavat rajatonta sisältöä useille laitteille.

Jaettu tunnelointitoiminto tekee suoratoistokokemuksesta entistä paremman Ivacy-palvelun kautta.

Teollisuusstandardi AES-256-GCM-salaus sekä L2TP- ja IKeV2-protokollat ​​varmistavat, että Ivacy olisi luotettava valinta seuraavana VPN-palveluntarjoajana.

Plussat

 • Asiakaspalvelu on alan vertailukohta.
 • Paras suoratoistotuki.
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.
 • Yksi edullisimmista vaihtoehdoista.

Haittoja

 • Tekninen tuki on parannettava.

4. ExpressVPN – täydellinen pelin ystäville

 • Hinta: $ 8,32 / kk
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

5-ExpressVPN-logoVaikka käyttäjät voivat balkata korkeammalla hinnalla ExpressVPN: ltä, isäntä ominaisuuksia, joita heillä olisi käytettävissään, ansaitsisi ylimääräistä rahaa.

ExpressVPN ylläpitää nopeimpia palvelimia 94 maassa, mukaan lukien Thaimaa.

Ne tekevät siitä ihanteellisen valinnan innostuneille pelaajille iOS: n, Windowsin, Androidin ja Macin ristiinyhteensopivuuden lisäksi.

Toinen ExpressVPN: lle ainutlaatuinen ominaisuus on Network Lock, huipputeknologinen tappauskytkin, joka rajoittaa koko verkon Internet-liikennettä, jos yhteytesi katkeaa.

Sen standardi AES-256-bittinen salaus hyödyntää OpenVPN UDP-, OpenVPN TCP-, L2TP / IPsec-, IPsec-, IKEv2- ja PPTP-protokollia, joten se on yksi markkinoiden parhaista VPN-peleistä pelaajille ja tavallisille käyttäjille..

Plussat

 • Ihanteellinen pelaamiseen nopeimpien palvelimien kanssa.
 • Verkon lukitus.
 • Tuki Bitcoinille.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.

Haittoja

 • Kalliimpi kuin muut tässä luettelossa olevat VPN: t.

5. CyberGhost: Rakennettu poistamaan geografisen sisällön lukitus

 • Hinta: $ 2,75 / kk
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.5

CyberGhost-logoJos sinä’olet yksi käyttäjistä, joka viettää tuntikausia loppuun, vierittää Internetiä, sitten CyberGhost on ihanteellinen vaihtoehto sinulle.

Käyttäjät voivat hyötyä yli 6000 palvelimesta, jotka toimivat 90 eri maasta, mukaan lukien 10 Thaimaassa.

Lisäksi se tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden Androidille, iOS: lle, Linuxille, Macille ja Windowsille.

Paras ominaisuus on NoSpy-tietokeskus: CyberGhost’oma palvelin, joka käyttää erillistä linkkiä vahvistaakseen edelleen 256-bittistä salaustaan, jota tukee 7-Multi-kirjautumisiin käytettävissä olevien OpenVPN-, L2TP-IPsec- ja PPTP-protokollat..

Plussat

 • 7 Monitunnit.
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu.
 • Poista eniten sisältöä esto.

Haittoja

 • Yhteysnopeudet voivat viivästyä.

Kuinka laki käsittelee online-yksityisyyttä Thaimaassa??

Thaimaa hyväksyi toukokuussa 2023 henkilönsuojalain B.E. 2562 (2023), joka tunnetaan nimellä PDPA.

Laki antoi kaikille Thaimaassa toimiville tai liiketoimintaa harjoittaville yrityksille noudattaa sen direktiivejä.

Lain tarkoituksena on nykyaikaistaa sitä, miten perustuslain tarkoitus on käsitellä henkilötietoja Internetissä.

Joitakin sen houkuttelevia ominaisuuksia ovat asiakkaille mahdollisuuden luopuminen kaikista seurantaan liittyvistä evästeistä, ilmoittaminen kaikille asiakkaille kaikista tiedoista ja mikä tärkeintä, se perusti henkilötietosuojakomitean (PDPC) valvomaan lain täytäntöönpanoa..

Tämän lain rikkomukset voivat johtaa sakkoihin ja syytetoimiin syylliseksi todettuille yrityksille.

Thaimaa’s Internetin sensuuriin ja valvontaan liittyvä ongelmakohtainen menneisyys

“sopimattomasta” (loukkaantunut majesteetti) on laki, joka tekee kaikesta monarkiaa koskevasta online-kritiikistä, pilkkaamisesta tai loukkaamisesta rikoksen, ja hänellä on vähintään 15 vuoden vankeusrangaistus. Kansalaiset on asetettu vankilaan Facebook-viestien tekemisestä ja jakamisesta.

60–70 hengen ryhmä nimeltä Technology Crime Suppression Division (TCSD) on erikoistunut Internetin sääntelyyn, Internetin seurantaan loukkaavan sisällön varalta.

Vuoden 2014 sotilasvallankaappauksen jälkeen useita verkkosivustoja kiellettiin antamasta online-vapautta valvontaan.

Toimittajien, opiskelijoiden, turistien ja muiden ihmisten on säännöllisesti pitänyt kääntyä VPN: n puoleen ratkaisuna viranomaisten Internetissä toimittamaan sensuuriin..

Sen lisäksi, että VPN-verkot antavat sinulle Internet-vapauden ja nimettömyyden jatkuvan valppauden suhteen viranomaisten edessä, ne voivat myös auttaa sinua virtaamaan sisältöä suoratoistosivustoilta, kuten Netflix, Hulu ja Disney +, jotka ovat maantieteellisesti rajoitettuja eivätkä pääse Thaimaan sisälle..

Ihmiset kysyvät myös

Ovatko VPN: t lailliset Thaimaassa?

Paperilla VPN: t ovat Thaimaassa täysin laillisia. Viime vuosina hallitus on kuitenkin perustanut kyberpartiolaisten nimisen aloitteen.

Se rekrytoi thaimaalaisia ​​teini-ikäisiä ja indoktrinoi heitä ilmoittamaan ystäville, perheenjäsenille ja kaikille lähipiirinsä henkilöille, joiden epäillään käyttävän VPN-verkkoja peittämään IP-osoitteitaan luodaan ja jakaa lèse-majesté-lakia rikkovaa sisältöä..

Mitkä ovat parhaat ilmaiset VPN-yhteydet PC: lle?

Verkkossa on satoja VPN-verkkosivustoja, joita voi käyttää vapaasti.

Käyttäjien on kuitenkin ymmärrettävä, että näiltä verkkosivustoilta puuttuu kriittisiä ominaisuuksia, jotka edellyttävät ensisijaisesti VPN: n hallintaa.

Palvelimia on rajoitetusti, katkaisunopeudet ovat korkeat, kaistanleveysrajoitukset ja ennen kaikkea siellä’Sillä ei ole takuuta siitä, että tietojasi ei välitetä mainostajille tai mikä pahempaa, itse hallitus.

Jos sinä’kun olet tosissasi peittääksesi itsesi pelottavasta TCDS: stä, maksettu VPN-palvelu on paljon järkevämpi ja järkevämpi vaihtoehto.

Voinko katsoa Netflixiä Thaimaassa?

Kyllä, vuonna 2016 Netflix tuli virallisesti saataville Thaimaassa.

Kuitenkin siellä’s valtava määrä maantieteellisesti rajoitettua sisältöä Netflixissä, jota Thaimaan katsojat eivät voi käyttää.

VPN: n käyttö voi ratkaista tämän ongelman nopeasti ja antaa sinun heti ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset, joita Netflixillä on.

Mikä on PUBG: n paras VPN Thaimaassa?

Useimmat VPN: t pystyvät tarjoamaan sinulle kaikki perusominaisuudet PUBG: n suorittamiseen Thaimaassa.

Paras vaihtoehto olisi kuitenkin epäilemättä PureVPN.

Se’Omistetut thaimaalaiset palvelimet takaisivat nopeat ja keskeytymättömät yhteydet ja antaisivat sinulle sujuvan ja nautinnollisen kokemuksen.

Asioiden kääriminen

Internetin käytöstä on tullut Thaimaassa vaarallista viime vuosina. Ihmiset ovat joutuneet oikeudellisiin toimiin digitaalisen toiminnansa vuoksi. VPN voi peittää henkilöllisyytesi verkossa ja pitää sinut turvassa.

PureVPN on paras monipuolinen vaihtoehto, koska se tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet pitämään käyttäjät turvassa Internetin selaamisen aikana. Surfshark puolestaan ​​on budjettiystävällisempi, mutta erittäin tehokas vaihtoehto valita.

Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa, kuinka kokemuksesi näistä vaihtoehdoista on ollut.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me