Intian paras VPN – Opas maan käyttäjien suojelemiseen

Intiassa on yksi eniten Internetin käyttäjiä maailmassa, mutta silti he eivät ole täysin vapaita ja turvassa, koska laki valvoo laajaa valtion sensuuria. Suurimpaan osaan näistä rajoitetuista toiminnoista sisältyy käyttäjän suosikkeja, kuten Torrenting-sivustoja, mikä tekee intialaisista käyttäjistä vaikeaa saada täysimääräistä arvoa Internet-yhteydestään.

Käyttämällä Paras VPN voi antaa intialaisille käyttäjille mahdollisuuden kiertää nämä rajoitukset turvallisesti, saada heidät suojaamaan auktorisoidulta valvonnalta, estämään maantieteellisesti rajoitetun sisällön, kuten Netflix USA, ja edes pitämään heidät turvassa haittaohjelmauhkilta ympäri vuorokauden.

Oppiakseen heitä parhaaseen valintaan, täällä on kattava katsaus parhaalle Intian VPN: lle, joka sisältää laillisuusoppaat, tekijänoikeustiedot Intiassa, parhaiten maksetut VPN-verkot Intian palvelimilla, Hotstar-käyttöoppaiden vapauttaminen ja lisää BestVPN.co

Torrentin käyttäjien intialaisen tietoverkkolain todellisuus

Huolimatta siitä, että se on maallinen demokratia, Intia on edelleen kuuluisa paikasta, jonka todistaja Internetissä on toisinaan suuri Internet-sensuuri. Kiellettyihin verkkosivustoihin kuuluvat treffisivustot, Torrenting-sivustot, kuten ThePirateBay, ja jopa videoiden suoratoistosivustot, kuten Vimeo ja Daily Motion.

Monet Intian televiestintäyritykset ja Internet-palveluntarjoajat ovat työskennelleet yhdessä hallituksen kanssa seuratakseen jatkuvasti Internetin käyttäjiä ja estääkseen heitä vierailemasta verkkosivustoilla, joihin entinen rajoittaa pääsyä.

Lisäksi vuoden 1957 tekijänoikeuslain mukaan sinulle voidaan määrätä sakko 3 INR Lakhiin (4485 dollaria per vallitsevat valuuttakurssit 25. huhtikuuta 2018) ja sinulle voidaan asettaa 3 vuoden vankeusrangaistus, jos sinut kiinni yritetään käyttää rajoitetusti. sisältö.

Intialainen musiikki- ja elokuvateollisuus osallistuu myös näiden Internet-rajoitusten tiukentamiseen. Esim. Star India Pvt Ltd: n, jonka omistaa 21st Century Fox, on tiedetty kieltävän verkkosivut pakottamalla Internet-palveluntarjoajia tekemään niin tekijänoikeuksien loukkaamisen perusteella.

Torrentiaksi Intiassa tai viranomaisten asettaman yleisen Internet-sensuurin ohittamiseksi tarvitset Intian parhaan VPN: n, joka ei ole vain erittäin turvallinen, mutta takaa huippuluokan suorituskyvyn intialaisille käyttäjille massalla.

Paras VPN Intialle - Tarvitaan aikaa

Tekijänoikeuslaki voi johtaa useimpien ihmisten oikeudellisiin ja taloudellisiin vaikeuksiin useissa maissa ympäri maailmaa, eikä ole syytä uskoa, että sitä ei voi tapahtua Intian käyttäjän kanssa..

Vastoin yleistä uskomusta, se’ei vain länsimaissa tai Kiinassa, missä ne harjoittavat suvaitsemattomuutta ilmaisiin Internet-toimintoihin, kuten Torrentingiin. Voit myös sakottaa tai vangita siitä, että yrität käyttää suojattuja tai kiellettyjä verkkosivustoja Intiassa, samoin kuin muissa maissa, joissa noudatetaan tiukkoja tekijänoikeusloukkauksia..

Paras tapa suojautua verkossa tällaiselta drakonisilta, sitovilta, rajoittavilta ja vahingoittavilta Internet-sensuureilta on käyttää parasta VPN: tä Intiaan.

Intian parhaan VPN: n on tarjottava suuri määrä palvelimia Intiassa ja viereisissä paikoissa, kuten Pakistanissa, Hong Kongissa tai jopa Sri Lankassa, jotta voidaan taata nopeampi nopeus ja hyödyllinen kokemus. Sen on tarjottava jopa laajoja suojausominaisuuksia, kuten Internet Kill -kytkin, kaksinkertainen salaus, DNS-vuodonsuojaus ja VPN: n yli sipuli suojaamaan käyttäjiä kaikilta Intian hallituksen tukemilta valvontaohjelmilta..

Tämän lisäksi käyttäjien on noudatettava aina turvallisia internetin käytänteitä, kuten napsauttamatta epäilyttäviä linkkejä, jotka voivat johtaa haittaohjelmainflaatioihin, tai jättämättä taloudellisia tietojaan millään verkkofoorumeilla, jotta ne pysyisivät turvassa Intian huijauksilta..

Hanki paras VPN Intialle

Onko VPN Legal Intiassa?

Jotkin väliaikaiset Internet-VPN-käytön kiellot lukuun ottamatta joissakin valtioissa siviili- ja poliittisten levottomuuksien aikana VPN-verkkojen käyttöä jatketaan täysin laillista Intiassa.

Viranomaiset voivat kuitenkin pyytää sinua luovuttamaan käyttäjätiedot, jos he eivät pysty salaamaan itse VPN: stä tulevia salattuja viestejä. Vaikka voit aina hylätä tällaiset pyynnöt käymällä tuomioistuimessa, siellä’Älä käänny takaisin, jos VPN-palveluntarjoajasi päättää luovuttaa lokinsa viranomaisille ja siten laskeutua suuriin vaikeuksiin.

Voiko Intian parhaan VPN: n käyttö turvallista??

VPN-palveluntarjoajat, jotka pitävät jatkuvasti suurta määrää lokitietoja, eivät ole niitä, joihin sinun tulisi mielestäsi liittyä, jos yrität suojautua viranomaisilta ja viranomaisten online-valvonnalta..

Intian parhaalla VPN: llä ei pitäisi olla vain nimenomainen maininta nolla lokit -käytäntö mutta sillä pitäisi olla puhdas historia, joka sisältää viranomaisten tietojen luovuttamispyyntöjen torjuminen (esimerkki mainitaan alla olevassa BestVPN-luettelossa) tai heille ei ole koskaan tehty häpeällistä tietovuotoa.

Intian paras VPN 2018

Kuten aiemmin mainittiin, parhaat VPN-palveluntarjoajat ovat huippuluokan takaajia ylimmän käyttökokemuksen ja erittäin korkeatasoisen tietoturvan varmistamisessa. Siellä on useita VPN-palveluita, joiden numerointi on sata, mutta kaikki eivät pysty suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä parhaalla mahdollisella VPN: llä.

Intian tärkeimmät VPN: t eivät vain suojaa käyttäjätietoja armeijan luokan salausten ja suojattujen protokollien avulla, vaan tarjoavat käyttäjille myös laajan luettelon muista uskomattomista ominaisuuksista, jotka ovat normaalin Service Pack -paketin mukana. Tämä sisältää joitain fantastisia ominaisuuksia, kuten Torrenting-tekniikan paras VPN ja P2P-tuki omistettujen palvelimien, maantieteellisesti rajoitetun sisällön ja suoratoistosivustojen vapauttamisen ja helppokäyttöisyyden, erittäin navigoitavien yhteensopivien sovellusten ja paljon muuta.

Halkaistu 100 VPN-verkon testaamisen ja tarkistamisen jälkeen, tässä on yksinoikeusopas, jonka BestVPN.co on räätälöinut maan käyttäjille parhaalle Intian VPN: lle 2018:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

NordVPN - Apex-tietoturvaominaisuudet VPN: nä Intialle:

Tälle VPN: lle on ominaista joustavuuden ja turvallisuuden yhdistelmä, joten se on yksi parhaimmista vetovoimaisista eristä VPN: lle Intiassa. NordVPN on hieno tapa rajoittaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön poistamista, kuten Hotstar, jos katsot sitä Intian ulkopuolelta. Siinä on SmartPlay-ominaisuus, joka tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn suoratoistosivustoilla. Haluatko tietää enemmän? Lue sitten kattava NordVPN-arvostelu.

Paras VPN Intiassa

Se on lisännyt lisää palvelimia ja nyt kokonaisarvosana on 4047 palvelinta 62 maassa, mukaan lukien Intiassa, jotka tarjoavat korkeaa nimettömyyttä verkossa. NordVPN toivottaa P2P- ja Torrenting-käyttäjät tervetulleiksi tarjoamalla omistettuja palvelimia.

Suojausalueella siinä on DoubleVPN ja Onion over VPN lisäominaisuuksina, lukuun ottamatta luokan parasta salausta ja useita protokollia, mukaan lukien OpenVPN-laskettavuus.

Sovellukset toimivat uskomattoman hyvin kaikilla käytettävissä olevilla alustoilla, kuten Mac, Windows, Android, iOS ja muut. Sillä on uskomattomia tukipalveluita ja oppaita, jotka lisäävät myös käyttäjän helppoutta.

Vuotuisen tilauksen arvo on 83,88 dollaria, kun taas kahden vuoden tilauksen hinta on 119,7 dollaria ja se on edelleen paras tarjous.

Tämän lisäksi se on ainoa suosituin VPN, joka tarjoaa Intian VPN-ilmaisen kokeilujakson ilman kysymyksiä.

Plussat

 1. Tor kanssa VPN-ominaisuus turvalliseen Intian selailuun.
 2. Ilmainen kokeilujakso.
 3. Tuplasalaus käytettävissä.
 4. 3359 palvelinta yli 60 maassa.
 5. Useita maksutapoja.
 6. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- ja SSTP-protokollat.
 7. SmartPlay-ominaisuus verkkosivustojen suoratoistoon.

Haittoja

 1. Kallis kuukausisuunnitelma (ei hyvä lyhytaikaisille käyttäjille).

Hanki NordVPN

Yksityinen Internet-yhteys - tarjoaa suojan FaceNiffiltä ja Firesheepiltä VPN-muodossa Intialle

Reddit-suosikkina, tämä VPN hallitsee roostin asiakastyytyväisyysmittarien mukaan. Se tarjoaa kaiken, mitä muut parhaat VPN: t tekevät, mutta näiden ominaisuuksien suorituskykytasot ovat teollisuudessa vertaansa vailla. Se tarjoaa tällä hetkellä 3035+ palvelinta 29 tärkeässä maassa, mikä tekee kaikenlaisten georajoitusten vapauttamisesta helppoa. Lue lisätietoja yksityisen Internet-pääsyn arvosteluista.

Yksityinen Internet-yhteys Intialle

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, kaikkiin niihin pääsee helposti suosikkimaisi kautta PIA: n kautta. Siellä on sisäänrakennettu mainosten esto ja haittaohjelmatunniste, joka takaa häiriöttömän kokemuksen.

Mutta parasta PIA: ssa on se, että se estää FaceNiffiä ja FireSheepiä käyttäviä hakkereita tunkeutumasta sosiaalisen median profiileihisi, kun olet julkisessa WiFi-tilassa.

PIA tarjoaa tällä hetkellä palvelimia Intiassa parhaalle pääsylle ja nopeuksille maan sisäisille käyttäjille.

PIA-intialainen palvelin

Paras hinnasuunnitelma on 2-vuoden tilaukselle, jonka hinta on 69,95 dollaria kerran laskutettaessa, kun taas vuosisuunnitelma maksaa käyttäjälle 39,95 dollaria kerran laskutetusta..

Plussat

 1. Suojaa käyttäjiä julkisissa Wifi-yhteyksissä Intian parhaaksi VPN: ksi.
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec tuettu.
 3. P2P-tuki saatavana.
 4. Nolla lokit.
 5. 5 Samanaikaiset yhteydet.
 6. Rajoittamaton kaistanleveys.

Haittoja

 1. Omistettuja sovelluksia on vähän vaikea käyttää aloittelijoille.

Hanki yksityinen Internet-yhteys

PureVPN - Paras VPN Hotstarin vapauttamiseen Intian ulkopuolelta:

Intiassa on miljoonia suosittujen suoratoistosivustojen, kuten Netflix ja Amazon Prime, käyttäjiä, mutta sisällön maantieteellisten rajoitusten vuoksi he eivät ehkä pysty varmistamaan tilauksensa täysimääräistä käyttöä. PureVPN’Laaja 750+ palvelimen verkko, joka on levitetty valtavaan 140 maahan, mukaan lukien kolme Intiassa Chennaissa, voi saada käyttäjät saamaan täyden hyödyn streaming-tilauksistaan.

PureVPN Intiassa

Haluatpa poistaa Netflix US -sovelluksen lukituksen tai käyttää erillistä Torrenting- tai P2P-tukea, PureVPN voi tehdä sen puolestasi.

Turvallisuusrintamalla sillä on armeijan luokan AES 256 -salaus ja moniprotokollatuki, mukaan lukien OpenVPN ja L2TP, ja se tarjoaa myös päivitysten suojaamisen tappavan kytkimen, jaetun tunneloinnin, kaksinkertaisen VPN: n ja sipulin kautta VPN-asetusten kautta.

Sillä on kuitenkin jonkinlainen loki, mutta ne saadaan ohi vain, jos antautuvat kaikenlaisiin rikollisiin toimiin, kuten verkkokiusaamiseen, cyberrstalkingiin tai jopa spammiin.

PureVPN on edelleen Intian paras VPN korkean kohtuuhintaisuuden suhteen. 2-vuoden pakettiliittymä tarjotaan tällä hetkellä vain 69 dollarin laskulla kerran. Vuotuisen tilauksen voi ostaa myös 58,92 dollarilla. Tutustu PureVPN-arvosteluamme, jos haluat lisätietoja sen ominaisuuksista.

Plussat

 1. Hotstar-lukituksen poistaminen VPN: nä Intialle.
 2. DDoS-suojaus.
 3. Omistettu suoratoistotuki.
 4. P2P- ja Torrent-palvelimet.
 5. 750 + palvelimia 141 maassa.
 6. VPN-yhteyspiste.
 7. Nat-palomuuri.
 8. Usean protokollan tuki mukaan lukien OpenVPN ja L2Tp.
 9. Mahdollistaa jaetun tunneloinnin.

Haittoja

 1. Pitää joitain lokit.
 2. Ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä.

Hanki PureVPN

ExpressVPN - Tarjoaa tiukan suojan Internet-palveluntarjoajien suojaukselta VPN: llä Intialle:

Yhdessä VPN-verkkotunnuksen hyvin havaituissa tapauksissa ExpressVPN kieltäytyi luovuttamasta tietolokkeja Turkin viranomaisille rikosasioiden tutkinnan aikana. Palveluntarjoaja kiisti pitävänsä kaikki lokit, jotka puhuvat volyymeja pituudeltaan, jotta voidaan varmistaa käyttäjän yksityisyys.

ExpressVPN Intiassa

ExpressVPN on turvallisin panossi VPN: nä Intialle, jos yrität kiertää valvottuja valvontaohjelmia ja Internet-palveluntarjoajien logiikkayrityksiä, jotka vaarantavat nimettömyyssi verkossa.

ExpressVPN omistaa globaalin palvelinverkon, joka kattaa 2000 + -palvelimet, ja tarjoaa innokkaasti yhteensopivia sovelluksia ja laajennuksia kaikille suosituille käyttöjärjestelmille ja selaimille. Sen kotipaikka on Brittiläiset Neitsytsaaret, mikä varmistaa, että se on kaukana maista, joilla on autoritaarinen tietojärjestelmä (päivitetty ja yksityiskohtainen ExpressVPN-katsaus on myös saatavana).

Intian välityspalvelimen ExpressVPN-palvelu

Sen sovelluksissa on tappikytkin, ja toimivaltaisen DNS-vuodonsuojauksen lisäksi selausistunnosi ovat entistä turvallisempia, kun ExpressVPN kattaa ne..

Hinnasuunnitelmat ovat kuitenkin vähän kalliita, kun vuotuinen suunnitelma maksaa 99,95 dollaria kerran laskuttaen, kun taas puolivuotisen tilauksen laskutetaan 59,95 dollaria litteänä.

Plussat

 1. Tehokkaat suojausominaisuudet intialaisille VPN-käyttäjille.
 2. Omat sovellukset ja laajennukset selaimille.
 3. Vaikea, armeijan luokan salaus.
 4. Useiden protokollien tuki.
 5. Lokiton nollakäytäntö.

Haittoja

 1. Ei erillisiä P2P-palvelimia.
 2. Kallis kilpaileviin palveluihin verrattuna.

Hanki ExpressVPN

IPVanish - Paras palvelin lasketaan VPN: ksi Intiassa

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa kuusi Intian alkuperäispalvelinta, jotka sijaitsevat New Delhissä vahvistaakseen online-yksityisyyttä maan käyttäjille ja tekemällä Hotstarin käyttämisestä hämmästyttävän helpon Intian ulkopuolisille käyttäjille..

Jos kuitenkin haluat katsoa Netflix US tai Amazon Prime US Intiasta, IPVanish VPN tarjoaa yli 1000 palvelinta tehokkaan vapauttamisen takaamiseksi..

IPVanish Intialle

Nopeudet pysyivät melko yhdenmukaisina testien aikana ja olivat virtaviivaisten sivustojen suorituskyvyn kannalta merkkiin saakka. Se tarjoaa viisi samanaikaista yhteyttä yhdellä tilillä ja tarjoaa omistettuja sovelluksia suosituille käyttöjärjestelmille, kuten Mac ja Android.

Saatavilla on 7 päivän palautus ja 24/7 asiakastuki, jotta käyttäjien käyttö olisi mahdollisimman mukavaa.

IpVanish tarjoaa kolme hinnasuunnitelmaa, jotka sisältävät kuukausittaiset, neljännesvuosittaiset ja vuosittaiset tilaukset. Heidän paras suunnitelmansa maksaa 79,99 dollaria täydestä 12 kuukauden tilaustarjouksesta.

Plussat

 1. Intian VPN, jolla on korkea natiivipalvelimien lukumäärä.
 2. 1 000+ VPN-palvelinta ja 40 000+ IP’s.
 3. Poista Geo-rajoitetun sisällön esto, kuten Netflix.
 4. Usean protokollan tuki, mukaan lukien OpenVPN.
 5. Ominaisuudet, kuten Kill Switch, IPv6, DNS-vuodonsuojaus.
 6. 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä.

Haittoja

 1. Ei sillä’t tarjoa vielä ilmaista kokeiluversiota.

Hanki IPVanish

Paras VPN Intiassa ilmaiseksi

Ilmaiset VPN-verkot voivat olla joskus erittäin hankalia, kun otetaan huomioon se tosiasia, että kuinka monet palveluntarjoajat harkitsevat käyttäjiä väittämällä tarjoavansa parhaan mahdollisen turvallisuuden ilmaisen VPN: n, mutta tekevät vain sen, että kopioit ne myymällä tietonsa kolmansille osapuolille tai lähettämällä haittaohjelmia.

Paras VPN Intiassa ilmaiseksi

On vielä joitain hyviä ilmaisia ​​VPN-verkkoja, joihin voit luottaa, mutta valitettavasti yksikään niistä ei tarjoa Intian alkuperäisiä palvelimia. Että’Koska suurin osa VPN-käyttäjistä tulee Amerikan ja Euroopan alueelta ja ottaen huomioon erittäin rajoittavan palvelimien määrän, jota ilmainen VPN voi tarjota, on erittäin rajallinen mahdollisuus, että kaikki ilmaiset VPN-palvelimet tarjoavat palvelimia Intiassa.

Alla on 3 erittäin luotettavaa VPN Free India -verkkoa, ja voit ehdottomasti päivittää heidän maksettuihin suunnitelmiinsa käyttääkseen palvelimiaan Intiassa:

 1. Tunnelbear VPN - Tarjoaa erittäin turvallisen ilmaisen VPN-palvelun Intialle
 2. WindscribeVPN - Ilmaisen VPN-suunnitelman kaistanleveysraja on 10 Gt / kk
 3. Hide.Me - on uskomattoman nopea nopeuden suhteen ilmaisena VPN: nä Intialle

Intian VPN-välityspalvelin

Välityspalvelimet ovat vaihtoehtoinen suojaustyökalu VPN: lle ja vaikka ne eivät myöskään toimi’t tarjoavat salausta tai suojattua protokollatunnelitukea, ne ovat riittävän hyviä suojaamaan sinua, jos haluat vain reitittää IP-osoitteesi uudelleen uuden palvelimen kautta.

Tässä ovat parhaat Intiassa käytettävät VPN-välityspalvelimet:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Nopea Yhdysvaltain välityspalvelin
 6. Hide.me (välityspalvelinversio)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Paras VPN Intian Hotstarille

Intian paras VPN voi tarjota sinulle parhaan tavan poistaa Hotstar-sovelluksesi tai verkkosivuston tilaukset Intian ulkopuolelta. Sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys minkä tahansa yllä luetellun parhaan VPN-palvelimen intialaisiin palvelimiin ja nauttia suosikkisivustostasi Hotstarilla.

Jos ei’Koska työ onnistuu, voit aina pyytää heidän 24/7 -tukea tarjoamaan sinulle omistetun IP: n, joka antaa sinulle kelvollisen suoratoistoreitin.

Poista Hotstar-esto

Paras VPN Intian Chromelle

Koska Chrome-selain on maailman suosituin pääsy yhdyskäytäväksi verkkotunnuksen liikkumiselle, Intiassa olisi miljoonia käyttäjiä, jotka haluaisivat sille parhaan mahdollisen turvallisuuden..

Paras VPN Intian Chromelle

Tässä on piilotettu Suosituimmat Chromen VPN: t selain, joka tarjoaa yhteensopivia laajennuksia ja omistettuja intialaisia ​​palvelimia:

 1. Puhdas VPN
 2. Nord VPN
 3. Express VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Yksityinen Internet Acess VPN
 6. Torguard.net
 7. Tunnelbear VPN
 8. Piilota.me VPN
 9. Windscribe VPN

Paras VPN-UKK

Onko suoratoisto laillista Intiassa?

Suoratoisto on laillista Intiassa, ja monilla suosituilla suoratoistosivustoilla, kuten Netflix ja Amazon Prime, ja jopa Intian alkuperäisellä suoratoistosivustolla Hotstarilla on miljoonia käyttäjiä, jotka ovat lähtöisin Intiasta. Joten, on tärkeää, että sinulla on paras suoratoistovideo, jotta voit nauttia viihdestäsi ilman häiriöitä.

Mutta koska monet näistä sivustoista eivät kuvaa samaa sisältökirjastoa, ts. Netflix-käyttäjä Intiassa voitti’Et voi nähdä kaikkia Yhdysvaltojen käyttäjän käytettävissä olevia ohjelmia, ja on parasta käyttää Intian suosituinta VPN-verkkoa, jotta voit poistaa näiden kaltaiset georajoitukset ja nauttia suosikkisisällöstäsi ilman ongelmia.

Kukaan India VPN Free ei kuitenkaan voi sallia legitimoitua Torrenting-tukea tällä hetkellä omistautuneille käyttäjille.

Onko torrenting laillista Intiassa?

Kuten useimmissa maissa, Torrenting sijaitsee laillisella harmaalla alueella Intiassa. Hyväksyttiin hyväksyttävän sisällön tai ohjelmistojen lataaminen Torrenting-sovelluksen avulla, kuten Google Chromen selaimen asennustiedosto’t laittaa sinua suuriin vaikeuksiin. Todellinen ongelma alkaa arkaluontoisella ja suurten mediatalojen omistamalla sisällöllä.

Tällainen sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla, ja sen jakaminen torrentin kautta voi johtaa ongelmiin, jos et halua’t suojaa itseäsi parhaalla VPN: llä.

Kuinka vapauttaa Hotstar Intian ulkopuolella?

Hotstar on uskomaton online-suoratoistopalvelu Intialle, mutta valitettavasti se’ei ole saatavana maan ulkopuolella oleville käyttäjille tarjouksena suojata tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Voit kuitenkin aina kiertää tällaisia ​​maantieteellisiä rajoituksia parhaan VPN: n avulla.

Tässä’on paras tapa estää Hotstarin estäminen Intian ulkopuolella:

 • Valitse VPN ja tilaa hinnoittelusuunnitelma
 • Hanki käyttäjän käyttäjätiedot (käyttäjänimi ja salasana)
 • Lataa Native-sovellus käyttöjärjestelmällesi ja asenna se (Useimmat VPN: t tarjoavat nyt omistettuja sovelluksia useiden käyttöympäristöjen yhteensopivuuteen)
 • Yhdistä intialaiseen palvelimeen (muuten se voitti’t toimi) ja kytke VPN päälle

Nauti suosikki elokuvasi ja esityksesi Hotstarilla!

Paras VPN Intiassa

johtopäätös:

Maailmanlaajuisesti ihmiset tietävät paremmin online-yksityisyyden hallinnan hyödyt. Suurin osa internetin käyttäjistä on jäänyt tietämättä suurten yritysten, kuten Careemin ja Facebookin, mukana olleiden suurten ja kiusallisten skandaalien takia, mutta viime kädessä menetys ei ole niille yrityksille yhtä suuri kuin käyttäjille..

VPN-verkot ovat aivan yhtä tärkeitä Intiassa kuin muuallakin maailmassa, koska niiden avulla voit jatkaa Internetin käyttöä ilman muuta. BestVPN.co-sivustossa puolustamme kaikkien aikojen korkeinta Internet-tietoturvan muotoa ja suosittelemme turvallisia Internet-käytäntöjä sekä parhaita työkaluja turvalliselle ja turvalliselle verkkokokemukselle..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me