Watch Permainan thrones hidup dalam talian.

“Apabila anda bermain permainan takhta anda menang atau anda mati.”

Diilhami oleh penulis yang memenangi anugerah George R.R Martin’siri buku terlaris “A Song of Ice and Fire”, terkenal di seluruh dunia “Game of Thrones” adalah epik fantasi zaman pertengahan. Ia adalah salah satu rancangan TV yang paling cetak rompak yang pernah wujud, dikuasai oleh komuniti lebih 25 juta peminat.

Pada 2016 sahaja, GoT memenangi 12 Primetime Emmy Awards, menjadikannya siri TV paling berjaya sepanjang zaman. Dengan musim ke-8 yang hanya empat bulan jauhnya, orang di seluruh dunia mengepung kesemua 67 episod sekali lagi untuk memanjat ingatan mereka. Ini meninggalkan banyak yang bertanya: Bagaimana Watch GoT Online?

Oleh itu, saya memutuskan untuk membuat panduan mengenai pilihan premium / percuma yang tersedia. Anda boleh meneroka mereka di bawah untuk menyelidiki permainan maut untuk mengawal Tujuh Kerajaan Westeros, yang melibatkan pertembungan antara para renegades dan kesatria, raja dan permaisuri, pembohong dan orang jujur!

Penafian: Mengunduh, mengalir atau menyekat kandungan hak cipta adalah menyalahi undang-undang.
Kami tidak bermaksud menggalakkan atau menggalakkan sebarang aktiviti haram. Pengguna bertanggungjawab atas tindakan mereka sendiri.

Contents

Bagaimana untuk menonton GoT di Kawasan yang berbeza

Cara Menonton Game of Thrones di UK

Bagi anda yang tinggal di United Kingdom, banyak saluran streaming GOT mungkin tidak dapat diakses oleh anda kerana geo-larangan. Tetapi jangan’Anda bimbang! Anda masih boleh menonton GOT di UK tidak kira di mana sahaja anda berada dengan mendapatkan VPN.

VPN akan merosakkan IP anda ke lokasi pilihan anda, membolehkan anda mengakses saluran streaming GOT dari seluruh dunia, dengan kemudahan yang luar biasa.

Contoh yang relevan akan menjadi seperti anda’duduk di sofa di Venice, dan hanya dengan menukar VPN anda dan menyambungkannya ke pelayan AS, anda boleh mengakses HBO dan menonton episod terkini Game of Thrones, seperti itu!

Bagaimana untuk menonton Game of Thrones Season 8 dalam talian di Jerman

Walaupun pilihan menyalahi undang-undang untuk menonton GOT seperti Torrenting dan pautan streaming yang meragukan sedang dipamerkan ke kiri, kanan dan tengah pada masa ini, kami memberi amaran kepada anda untuk menjauhkan diri daripada mereka kerana mereka boleh mendarat anda dalam beberapa masalah yang serius dengan pihak berkuasa berdasarkan pelanggaran hak cipta.

Terdapat banyak lagi alternatif untuk menonton Game of Thrones secara online secara sah di Jerman.

Pilihan ini termasuk medium popular termasuk Sky di bawah mana tiga saluran streaming selanjutnya datang, HBO NOW, Hotstar, dan NOW TV. Walau bagaimanapun, saluran ini adalah geo-terhad dan anda memerlukan VPN untuk mengaksesnya dari Jerman.

Buka Blok Saluran di Jerman

Bagaimana Menonton Game of Thrones di Itali

Anda perlu memahami bahawa pameran itu adalah geo-terhad dan sedang disiarkan secara rasmi pada saluran yang sangat terhad, dan wilayah. Oleh itu, berikan diri anda dengan VPN terbaik yang membolehkan anda melangkau batas-batas geografi yang berlaku pada streaming GOT di Itali dengan mudah.

Cara Menonton Game of Thrones di Kanada

Musim akhir mempunyai enam episod, jadi jika anda’semula di Kanada dan tertanya-tanya bagaimana untuk menonton Game of Thrones hidup dalam talian menggunakan VPN Terbaik untuk Kanada, jangan’jangan risau! Kami mempunyai pilihan terbaik untuk anda!

Bagaimana untuk Menonton Game of Thrones di Netflix

Hey jet Netflix, saya tahu anda ketagih dengan Netflix bahawa anda mungkin tidak mahu mencuba platform lain untuk keperluan streaming anda, tetapi di sini’Soalan yang membakar adalah Bolehkah anda menonton Game of Thrones di Netflix?

Siri televisyen yang sangat popular TIDAK tersedia di Netflix.But bimbang tidak! Saya telah mengumpulkan beberapa alternatif yang boleh digunakan di bahagian saluran di bawah untuk menipu Netflix yang anda cintai dan menonton Game of Thrones.

Game of Thrones Season 8 Teaser / Promo

Kami berada di perlawanan akhir sekarang, fellas. Setelah tunggu selama dua tahun, HBO akhirnya mengumumkan tarikh utama untuk musim ke-8 dan akhir “Game of Thrones”. Ia akan terdiri daripada enam episod secara total, iaitu satu episod turun dari musim lalu dan sepuluh biasa dalam semua musim sebelum ini.

Oleh itu, bilakah akan menjadi Perdana Menteri? Pada 14 April! Ya! Itulah hari apabila pengguna HBO dapat dengan mudah menonton Game of Thrones, seluruh musim melalui TV kabel atau rangkaian perkhidmatan VoD. Pengguna di Australia boleh bergantung kepada Foxtel untuk streaming seluruh musim, dan mereka yang berada di negara lain boleh menyemak sumber penyiaran dalam panduan ini.

Bagaimana Menonton Permainan Thrones Live Online

Untuk pemotong tali, tidak ada tempat yang lebih baik untuk mengalirkan Game of Thrones dalam kualiti HD daripada HBO’perkhidmatan penstriman dalam talian tandatangan “HBO Sekarang” memberi peminat akses kepada semua 7 musim dan 67 episod. Anda boleh melanggan HBO Sekarang melalui penyiar’s AndroidiOSApple TV dan Android TV aplikasi.

HBO pergi permainan takhta hidup dalam talian

Jika anda sudah mempunyai langganan HBO, anda tidak perlu membayar untuk perkhidmatan GO mereka, kerana ia adalah percuma untuk pelanggan kabel sedia ada. Sebagai pilihan lain, anda boleh mendaftar untuk HBO’perkhidmatan SEKARANG, yang menelan belanja rata-rata $ 15 sebulan. Ia adalah satu pakej mandiri, yang tidak memerlukan langganan kabel!

Bagi penonton yang terletak di luar AS & Kanada, HBO Sekarang akan menjadi geo-terhad. Ini biasanya meninggalkan anda dua pilihan, menggunakan perkhidmatan VoD alternatif atau VPN untuk membuka kunci HBO SEKARANG. Kami telah menambah a senarai perkhidmatan VPN terbaik dan alternatif kepada HBO juga. Ambil pilihan anda!

Buka blok HBOJaminan 30 Hari Wang Kembali

Permainan HBOnow thrones

Premium Live Online Streaming Options untuk Game of Thrones - Musim 1 hingga 8

Sebagai tambahan kepada HBO GO dan SEKARANG, terdapat banyak pilihan premium lain yang tersedia untuk menonton Game of Thrones. Di mana beberapa VoDs mempunyai perkongsian dengan HBO, yang lain membuat “saluran” boleh didapati dalam talian. Ini membolehkan pengguna melihat segala-galanya, dari musim sebelumnya hingga episod terkini. Semak pilihan premium ini untuk penstriman GoT!

DirecTV Now

Jika anda adalah pemotong tali avid dan ingin tahu cara menonton Game of Thrones dengan mendapatkan kemudahan untuk mengalirkannya dalam pelan TV dalam talian sepenuhnya, maka DirecTV Now adalah pilihan yang sempurna untuk anda. Perkhidmatan VoD yang dimiliki oleh AT&T. Ia membolehkan pengguna di AS untuk mengakses semua saluran kabel kegemaran mereka terus dalam talian, tanpa komitmen jangka panjang. Oleh itu, anda sentiasa boleh bergantung DirecTV Now aliran biasa untuk episod terkini GoT Season 8, selepas pembebasannya.

permainan tv langsung thron

Perkhidmatan ini menyediakan semua 67 episod musim 7 untuk anda puas. Bahagian terbaik dari semua: perkhidmatan ini juga memberi anda percubaan percuma selama 7 hari. Ini bermakna anda boleh puas semua musim GoT, tanpa membayar sesen pun. Jika anda memilih untuk meneruskan percubaan, anda perlu membayar $ 40 / bulan.

mengarahkan sekarang permainan takhta

HotStar

Untuk peminat GoT India yang ingin tahu apa’s pilihan terbaik untuk mendapatkan cara yang murah untuk mengakses aliran Live Game dan Throne, HotStar dan HBO telah membentuk perkongsian rasmi. Ini memberikan perkhidmatan VoD India keupayaan untuk menawarkan semua musim yang terkenal Game of Thrones.

permainan hotstar thrones

HotStar Premium ditawarkan untuk INR 199 yang sangat berpatutan ($ 3.09) sebulan yang memberikan anda akses kepada semua siri TV HBO yang tersedia di laman web. Sebelum anda hanya boleh melanggan HotStar Premium menggunakan Kad Kredit / Kad Debit India & Bayar TM, tetapi mereka telah melancarkan Versi AS juga ($ 9,99 / mo.).

Tetapi sekali lagi ia adalah panggilan mahal, lebih baik menggunakan VPN yang murah sebagai $ 1.99 bersama-sama dengan HotStar melalui IP India ($ 3.09) akan membebankan anda $ 5.08 oleh itu, penurunan kos sebanyak 50%.

Unbloc HotstarJaminan 30 Hari Wang Kembali

permainan thrones hotstar ipad

Hulu

Walaupun kebanyakan orang akan’dan dijangka Netflix menjadi satu aliran Game of Thrones’s panggilan besar, tetapi di sini, Hulu telah mengalahkannya, tangan ke bawah. Sama seperti DirecTV Now, Hulu adalah aggregator kandungan yang memberikan pengguna keupayaan untuk menonton filem / rancangan TV kegemaran mereka dan acara langsung dari pelbagai saluran yang terkenal. Ini jelas termasuk HBO, bererti anda boleh menggunakan perkhidmatan VoD untuk streaming semua musim GoT.

permainan hulu takhta

Hulu adalah platform streaming untuk TV rangkaian ONLINE. Bahagian Terbaik dari semua: anda mempunyai percubaan percuma selama 7 hari yang tersedia untuk menguji perkhidmatan. Ini bermakna, anda boleh pergi ke maraton GoT, tanpa membayar satu sen. Sekiranya anda mahu meneruskan langganan anda, anda perlu membayar $ 14,99 / mo.

permainan takhta hulu

NowTV

NowTV adalah satu lagi perkhidmatan VoD yang menawarkan pengaturcaraan à la carte, mirip dengan DirecTV Now dan Hulu. Oleh itu, ia memberikan akses pemotong tali kepada semua saluran yang anda akan ada dengan televisyen kabel, tanpa melangganinya. Anda juga mempunyai HBO tersedia untuk GoT streaming.

kini permainan tv takhta

Sehingga 31 Ogos 2018, NOW TV menawarkan tujuh musim dan 67 episod Game of Thrones tersedia untuk ditonton. Bagaimanapun, sejak kebelakangan ini, mereka telah menghapuskan musim sebelum ini. Anda hanya mempunyai akses ke musim lalu 7 GoT. Dapatkan percubaan percuma selama 14 hari dari di sini.

kini permainan tv musim thrones

CraveTV

Sekiranya anda berada di Kanada, tidak ada pilihan yang lebih baik untuk menyiarkan GoT daripada CraveTV! Dimiliki oleh Bell Media, layanan VoD akhirnya memutuskan untuk menambah Game of Thrones untuk layanan penolakannya yang berdiri sendiri. Ini bermakna, anda boleh menonton semua 7 musim di platform.

mengidamkan permainan tv takhta

Bahagian terbaik dari semua: anda tidak perlu membayar langganan mahal. Pelan CraveTV tidak berharga $ 7.99 sebulan, yang cukup baik untuk menstrukturkan siri hit HBO. Pengguna di luar Kanada tentu saja boleh menggunakan perkhidmatan VPN untuk mendaftar dengan CraveTV!

Buka CraveTVJaminan 30 Hari Wang Kembali

Watch Game of Thrones on Firestick

Jika anda memiliki peranti Firestick, maka anda boleh menonton Game of Thrones hidup di TV skrin besar anda dengan menggunakan HBO Now’aplikasi rasmi s. Amazon menawarkan pelbagai peranti dan Firestick menawarkan penyelesaian yang sempurna kepada pengguna yang memikirkan pemotongan tali.

Tetapi jika anda menghadapi sebarang masalah semasa menggunakan peranti, lihat penyelesaian kami dalam panduan terperinci tentang cara untuk menonton Game of Thrones pada Firestick.

Tonton Game of Thrones tanpa HBO

Sekarang ada orang yang akan mencari tonton Permainan Throes tanpa HBO. Salah satu sebab untuk ini ialah HBO hanya terdapat di AS, yang merupakan kerumitan besar bagi penggemar GoT yang tinggal di tempat lain.

Berita baiknya adalah bahawa saluran yang disenaraikan di atas menawarkan alternatif yang sangat baik kepada HBO dan termasuk orang-orang seperti Foxtel, Hulu dan Now TV. Terdapat pilihan percuma juga, tetapi berhati-hati dalam menggunakannya kerana mereka boleh membawa anda ke dalam masalah.

Pilihan Percuma untuk Game Throne Live Online - Musim 1 hingga 8

Saya faham bahawa tidak setiap pemotong tali akan mahu membayar yuran langganan untuk menonton Game of Thrones. Malah, rancangan TV terkenal kerana menjadi salah satu siri yang paling cetak rompak! Dan kerana terdapat kekurangan besar cara termurah untuk menonton Game of Thrones, HBO terpaksa menghadapi banyak masalah dalam menghentikan penyebaran pertunjukan dari sumber yang tidak dibenarkan. Jika anda mahu menonton GoT secara percuma, saya’anda mendapat perlindungan. Rujuk kepada senarai di bawah!

Ling Online

Ling Online biasanya terkenal sebagai perkhidmatan tutor dalam talian yang membantu pelajar dalam menggilap kemahiran bertutur dan menulis Bahasa Inggeris mereka. Walau bagaimanapun, pada masa yang sama, ia adalah platform yang hebat untuk mencari terkini dalam rancangan TV dan filem. Bahagian terbaik dari semua: anda tidak perlu mendaftar!

Menonton GoT dalam talian adalah semudah mengklik pada ini pautan, memilih episod untuk menonton, dan mengklik tajuk. Popup akan muncul yang memberi anda pilihan untuk pergi skrin penuh. Secara ringkasnya, Ling Online menawarkan cara yang paling mudah untuk menonton semua musim GoT!

ling permainan dalam talian takhta

Putlocker

Sekiranya anda teruja menonton Tentera Mati yang bergerak ke selatan dan menyebabkan lebih banyak malapetaka, maka pilihan yang baik adalah untuk mengakses Putlocker. Laman web ini adalah destinasi utama untuk pemotong tali dan freebies, yang ingin menonton rancangan TV kegemaran mereka dan filem, dengan cara yang paling mudah.

Sekiranya anda mahu menonton semua musim “Game of Thrones”, semak lawatan itu di sini. Episod sentiasa dimuat naik sehari selepas pelepasan asalnya. Maksudnya, jika satu episod menyiarkan hari Ahad, anda boleh menyalurkan GOT secara PERCUMA pada Putlocker pada hari berikutnya.

permainan putung kadbod

CMoviesHD

Sama seperti Putlocker, CMoviesHD adalah satu lagi sumber streaming PERCUMA yang boleh dipercayai. Laman web ini harus mengalami downtime yang kerap dan beralih ke domain yang berbeza, disebabkan oleh tekanan daripada pemburu hak cipta pelanggaran. Carian mudah di Google walaupun akan memberi anda akses kepada varian kerja.

Pada masa ini, CMoviesHD berada pada domain .bz. Anda boleh bergantung pada semua jenis kandungan premium dari tapak seperti BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu, Netflix, dan banyak lagi. Ini termasuk rancangan TV / Filem dalam semua genre. Di antaranya termasuklah semua musim untuk siri drama thriller fantasi hit, Game of Thrones!

permainan cmovies thrones

123MoviesHub

123MoviesHub mungkin seperti laman web yang didedikasikan untuk menyediakan aliran percuma hanya untuk filem. Walau bagaimanapun, ia sebenarnya mempunyai senarai TV hit yang luas juga. Perkhidmatan ini terkenal sebagai destinasi utama untuk menonton semua filem / rancangan TV kegemaran anda, dengan cara yang paling mudah.

saya menang’Walau bagaimanapun, anda perlu menangani banyak pop-up dan iklan yang menjengkelkan, yang menjadi agak kacau ganggu. Jika anda memerlukan akses kepada semua 7 musim dan 67 episod Game of Thrones walaupun, tanpa membayar langganan - 123MoviesHub selalu menjadi destinasi yang baik!

123movies HD permainan takhta

Bagaimana Menonton Game of Thrones Live Online di Kodi

Hiburan-geeks mencari perisian untuk mengakses rancangan TV / filem cetak rompak pasti perlu melihat Kodi! Ia adalah pusat hiburan media sumber terbuka pelbagai platform, anda juga boleh menggunakan pada Apple dan Android TV anda. Fikirkan ia sebagai OS sendiri yang bergantung kepada add-ons.

permainan takhta kodi

Ada tambahan premium, dan anda juga boleh mendapatkan banyak pihak ketiga. Kebanyakan mereka memberi pengguna akses kepada kandungan yang disekat di seluruh dunia. Untuk Game Game of Thrones, anda boleh bergantung pada Tambahan Redux Exodus yang tersedia di Lazy Kodi Repo. Ikuti langkah di bawah untuk pemasangan!

 1. Muat turun dan pasang aplikasi Kodi pada mana-mana platform pilihan anda
 2. Pelancaran Kodi dan klik pada “Gear” ikon dan pilih “Tetapan sistem”
 3. Klik pada “Add-ons” dan peralihan togol untuk “Hidupkan Sumber Tidak Diketahui”
 4. Anda akan menerima mesej dalam pop timbul yang meminta pengesahan. Hit “Ya”
 5. Kembali kepada yang sebelumnya “Tetapan” menu dan klik pada “Pengurus Fail”
 6. Ketik pada “Tambah Sumber”, Klik dua kali pada “Tiada”, dan masukkan http://lazykodi.com/
 7. Masukkan nama untuk sumber media seperti Lazy Kodi Repo dan klik pada “Okey”
 8. Kembali ke menu utama, klik pada “Add-ons”, dan juga “Pakej” butang
 9. Pilih “Pasang dari Fail Zip”, buka “Malas Kodi Repo”, dan “Repositori”
 10. Tatal ke bawah dan pilih “EXODUSREDUX” dari penyenaraian repositori
 11. Klik pada “semula repositoryexodusredux-0.0.7” dan tunggu untuk repo untuk dipasang
 12. Kembali ke menu sebelumnya dan pilih “Pasang dari Repositori”
 13. Pilih “Exodus Redux Repo” dan klik pada “Tambah Video””
 14. Klik pada “Exodus Redux” add-on dan memukul yang “Pasang” butang
 15. Pelancaran tambahnya, pergi ke “Rancangan TV”, carian untuk “Game of Thrones”
 16. Buka hasil pertama dan menikmati menonton semua 7 musim dan 67 episod!

Lazy Kodi adalah repositori Kodi tidak rasmi, yang akan mengikis kandungan dari saluran rasmi yang mengakibatkan isu-isu cetak rompak dan hak cipta. Oleh itu, menggunakan VPN adalah pilihan yang lebih baik untuk streaming yang selamat.

Aliran Tanpa NamaJaminan 30 Hari Wang Kembali

Bagaimana Menonton Game of Thrones Live Online pada Masa Popcorn

Apabila semuanya gagal, anda boleh bergantung kepada Masa Popcorn. Aplikasi ini adalah perpaduan teknologi BitTorrent dengan keupayaan streaming lanjutan. PT merebut kandungannya dari sumber P2P sambil memberi pengguna keupayaan memainkannya secara langsung dari dalam perisian.

Jangan lupa untuk beralih masa popcorn vpn untuk tidak mahu dikenali.

Ia memberi pandangan yang sama kepada Netflix dengan antara muka yang direka dengan kemas yang menyenaraikan filem / rancangan TV dalam pelbagai kategori oleh lakaran kecil yang menarik. Cuma muat turun dan pasang Waktu Popcorn dan cari “Game of Thrones” dalam bar navigasi, selepas mengklik “Rancangan TV” untuk aliran GoT! Tetapi perhatikan di sini bahawa jika anda ingin menonton GOT secara langsung, maka Waktu Popcorn bukanlah tempat yang tepat untuk itu kerana ia hanya akan mendapat satu episod tertentu setelah ia disiarkan sepenuhnya melalui sumber rasminya.

permainan masa popcorn takhta

Cara paling murah untuk menonton Game of Thrones:

Selain dari saluran kami’yang disenaraikan dalam panduan ini setakat ini, tidak ada kaedah undang-undang lain untuk menonton GOT untuk harga yang lebih rendah atau bahkan secara percuma. Tentunya, terdapat banyak tapak streaming berasaskan Torrenting seperti Putlocker dan YifyTV, tetapi mereka tidak sah untuk digunakan di mana-mana di dunia. Oleh itu, cuba untuk menonton GOT melalui mereka boleh mendarat anda dalam beberapa masalah yang serius jika troll hak cipta mengesan IP anda dan menghantar anda notis undang-undang undang-undang.

Tetapi ada cara pintar di mana anda boleh menonton keseluruhan musim untuk Percuma tetapi memerlukan penyelesaian yang bijak. Ia’Walau bagaimanapun, undang-undang yang sempurna, bagaimanapun, anda perlu proaktif jika anda mahu melalui pilihan ini.

Di sini’bagaimana anda boleh melakukannya:

 • Dapatkan VPN dan sambungkan ke Pelayan India
 • Pastikan anda mempunyai sekurang-kurangnya 2 jenis kad kredit / debit yang tersedia dengan anda sebagai tambahan kepada jumlah alamat e-mel yang sama
 • Sekarang pergi ke Hotstar dan daftarkan akaun menggunakan kad kredit pertama dan alamat e-mel anda.
 • Hotstar menawarkan percubaan percuma 1 bulan, jadi anda akan mempunyai tempoh 30 hari di mana anda boleh menonton GOT sebelum jumlah langganan dipotong dari akaun anda
 • 30 hari bermakna anda boleh menonton sebanyak 4 episod sebelum tempoh percubaan berakhir
 • Dan pada masa ini, 3 episod telah berlalu begitu, kami hanya mendapat 3 lagi, yang bermakna anda akan mempunyai masa yang cukup untuk mengakhiri musim GOT 8 hanya melalui versi percubaan percuma Hotstar
 • Jadi, selepas musim berakhir, jangan’t lupa untuk membatalkan langganan anda atau yang lain’akan dicaj dengan jumlah langganan

Apa’s Akan Berlari Musim 8 ini di GoT - Ramalan, Spoiler dan Teori Fan!

Jon Snow Menang’t lepaskan kematian pada masa ini!

Menonton GoT telah menjadi perjalanan rollercoaster! Dan jika ada’apa yang semua peminat tahu adalah bahawa anda tidak boleh mengharapkan apa-apa watak untuk tinggal ALIVE selama bertahun-tahun.

Ia hanya tidak’t bekerja dengan cara itu. Yang kedua anda mula membangunkan keseronokan untuk watak tertentu, anda dibentangkan dengan kejutan, yang membawa kepada kematian mereka.

Oleh itu, walaupun ia kelihatan bahawa Jon dan Daenerys semuanya bersedia untuk menunggang ke matahari terbenam. Bolehkah kita benar-benar percaya? Saya tidak’jangan berfikir demikian. Terutama mengingat bahawa Jon Snow sudah luput kematian sekali.

Twist plot itu bahkan mengejutkan Melisandre. Kenapa Jon dibangkitkan oleh Tuhan Cahaya? Sudah tentu tidak akan menetap, gembira selama-lamanya!

Jadi, saya percaya bahawa Jon mungkin menjadi pilihan terakhir untuk mengalahkan White Walkers (atau tidak). Dia mungkin terbunuh dalam mengamuk, atau perlu membayar hutangnya kepada Tuhan yang Banyak Hadapi.

musim sejuk akan datang permainan takhta

Daenerys Akan Terus Hidup (I Hope So: /)

Baiklah, di sana’tidak boleh digunakan untuk menafikannya. Saya cinta Emilia Clarke. Senyumannya dan cara dia ketawa adalah begitu memukau, walaupun kita tidak’t dapat melihat banyak perkara itu pada siaran TV lol

Dia’sya Dewi tulen dalam kehidupan sebenar dan di Game of Thrones juga, jadi saya tidak boleh bayangkan wataknya Daenerys mati. Saya akan patah, jika mereka berbuat demikian.

Belum lagi, dia’satu-satunya pilihan bijak sebagai protagonis pusat. Daenerys sangat penting untuk plot. Dia bertanggungjawab untuk mencairkan Tembok, dan kembalinya naga.

Ia mungkin sepenuhnya bahawa wataknya akan terus hidup, tetapi pasti para penulis rancangan TV menang’t berikan dia berakhir yang terpesona, maka kematian Jon Snow. Maklum, betul?

(Jari melintang’t membunuh dia)

permainan cast thrones

Sam adalah Putera Yang Dijanjikan yang Memenuhi Nubuatan

Di George R.R Martin’s “A Song of Ice and Fire”, terdapat tokoh legenda yang dikenali sebagai “Azor Ahai”, yang berperang melawan [kegelapan] dengan pedang merah.

Seorang lelaki yang “bangkit untuk memberi keberanian kepada kaum lelaki dan memimpin kebajikan ke dalam peperangan dengan pedang Lightbringer”. Terdapat spekulasi bahawa Sam dapat menjadi rahsia Targaryen.

Berdasarkan nubuatan tersebut, Azor Ahai akan dilahirkan semula untuk membangunkan naga dari batu, ketika bintang merah berdarah dan kegelapan berkumpul.

Sejak Sam adalah anak Elia Martell dan Rhaegar, diseludup kemudian oleh Varys dan dijaga oleh Tarlys yang setia, yang’s untuk mengatakan bahawa dia adalah putera yang dijanjikan?

permainan meme thrones

Melisandre (Red Priestess) Akan Kembali dengan Tentara

Ini mungkin kelihatan sedikit untuk ramai, tetapi saya pasti dapat melihat Melisandre kembali dengan tentera untuk melawan pejalan kaki putih. Ini adalah kerana ancamannya yang tidak begitu halus pada akhir Musim Tujuh untuk Varys.

Dia mengumumkan bahawa dia’d akan kembali satu kali terakhir. “Saya perlu mati di negara asing ini, sama seperti anda.” Ia adalah detik yang menimbulkan jalan bagi kami peminat tahu bahawa dia akan kembali.

Memandangkan Melisandre sentiasa mempercayai Daenerys’ sebab dan mereka akan berkumpul di Volantis, ia juga selamat untuk menganggap bahawa dia akan bekerjasama dengan Kinvara.

Seperti yang mungkin anda tahu, Volantis dijaga oleh tentera besar yang dikenali sebagai “Tangan berapi”. Oleh itu, tentera yang mengikuti api Tuhan pastinya berguna dalam pertempuran melawan raksasa ais undead!

GoT meme

Watak-watak lama seperti Ned Stark Mampu Membuat Comeback

Dalam laporan awal dari set Lapan Musim, EW mendakwa melihat beberapa watak lama dari rancangan TV. Oleh itu, terdapat peluang yang baik untuk melihat wajah-wajah biasa yang membawa kepada peperangan.

Daripada semua watak, Ned Stark terdengar seperti kemasukan yang tidak dijangka. Selain itu, ia menang’t adalah kali pertama bahawa aksara akan kembali selepas mati.

Gunung, Beric Dondarrion, The Hound, Jon Snow, dan buku-buku, Catelyn Stark semuanya dibangkitkan. Sekarang, anda mungkin berfikir bahawa itu’t Ned’kepala dipenggal dari tubuhnya?

Tetapi, inilah pemikiran: bagaimana jika itu tidak’t sebenarnya Ned Stark?

permainan thron cc meme

Raja Malam Akan Menyerang Karhold dan Pemulihan Terakhir Pertama

Jika awak’Anda telah menonton GoT untuk seketika, anda mungkin tahu bahawa orang Westeros tidak membakar mayat mereka. Memandangkan Raja Malam sudah menuju ke arah Utara, ada kemungkinan tentera semakin besar.

Ini akan memberikan Raja Malam keupayaan untuk menyerang Karhold dan Pemula Terakhir pertama, sama seperti Jon menyatakan pada musim tujuh perdana. “Sekiranya mereka melanggar Tembok, dua kastil pertama di jalan mereka ialah Pemanasan Terakhir dan Karhold,”

Istana-istana Umber dan Karstark ini hanya diselia oleh Ned Umber muda dan Alys Karstark, jadi terdapat kemungkinan besar mereka gagal. Selepas kedua-dua istana itu jatuh, saya dapat melihat Malam Raja menetapkan pemandangannya di Winterfell untuk serangan!

permainan lelaki takhta takhta

Jaime Heads ke Winterfell, Mati seorang Martir

Terdapat banyak teori tentang Jaime yang mati di musim lalu di Game of Thrones. Kita semua tahu bahawa busurnya telah menjadi salah satu yang paling kuat dalam siri ini.

Dia bermula sebagai ganas, sociopath perlahan-lahan berkembang menjadi ksatria mulia. Jadi, saya pasti boleh mengharapkan dia melakukan perbuatan heroik atau dua di Winterfell.

Kita mungkin juga berpeluang melihatnya dan Raven yang bermata tiga “Bran” menyatukan semula, yang akan menjadi perbualan yang menyenangkan untuk dilihat. Ketika Night Night menyerang Winterfell, saya juga dapat melihat Jaime dan Brienne bertarung bersama dengan pedang keluli Valyrian kembar mereka.

Jaime mungkin mati sebagai martir kemudian, atau mengikut teori peminat lain dia mungkin memenuhi nubuatan Valongar. Orang yang mengatakan Cersei akan mati di tangan “adik lelaki”.

Memandangkan bagaimana Cersei dan Jaime sering bercakap tentang masuk ke dunia bersama-sama dan meninggalkannya pada masa yang sama, saya dapat melihat Jaime akhirnya membunuh kakak kembarnya, sebelum mengalami kecederaan sendiri.

GoT masih menjadi cerita cinta yang lebih baik

Viserion akan Berjuang Drogon ke Kematian

Dinamakan selepas Daenerys’ saudara Viserys, Viserion naga yang dibangkitkan oleh Raja Malam akan menghadapi Drogon dalam pertarungan hingga mati.

Ia akan masuk akal bagi Drogon untuk membunuh Viserion, memandangkan dia membunuh Visery pada musim pertama. Walau apa pun, peperangan itu pasti patut diperhatikan.

Kami mungkin melihat Jon Snow menunggang Rhaegal untuk membantu Drogon membunuh Viserion. Watak itu telah membuktikan bahawa dia boleh ikatan dengan naga.

GoT drogo

Teori dan Ramalan Fan lain

 • Jon dan Arya akhirnya akan bertemu satu sama lain selepas kenalan mereka di musim pertama.
 • Daenerys walaupun subur mungkin mengalami kehamilan yang mengejutkan (bayi bersalah!).
 • Satu kejutan besar adalah kesedaran bahawa Tyrion juga Targaryen.
 • Nymeria akan kembali lagi dengan pek serigala untuk membantu melawan White Walkers.
 • Melisandre dan Varys kedua-duanya akan mati, sama seperti dia berkata mereka akan pada akhir musim tujuh.
 • The Hound akan melihat kedua Sansa dan Arya lagi yang telah berkembang pesat sejak Sandor.
 • Gilly dan Sam akan mempelajari lebih lanjut mengenai Long Night dan Azor Ahai dari buku-buku Citadel yang dicuri.
 • Sesetengah peminat percaya bahawa BRAN adalah KING KUDUNG, dan dia’orang yang membina tembok.
 • Sudah tentu mungkin walaupun memainkan perjuangan yang hebat, White Walkers memenangi perang!

Bagaimana Menonton Soalan Lazim Game of Thrones

Bolehkah Anda Menonton Game of Thrones di Netflix?

Berikut adalah teka-teki untuk peminat Game of Thrones, bolehkah anda menonton pertunjukan di Netflix? Sebagaimana besarnya Netflix, sedihnya’t menawarkan Permainan of Thrones.

Sebab utama untuk ini ialah hak kandungan adalah dengan HBO dan ia dimenangi’t berkongsi dengan pesaingnya langsung. Tetapi sebagai alternatif, anda boleh menggunakan mana-mana kaedah (dibayar atau percuma) untuk menonton Permainan Takhta tanpa Netflix.

Berapa Banyak Musim di sana “Game of Thrones”?

“Game of Thrones” mempunyai tujuh musim penghentian hati dan nafas dengan jalan cerita yang menakjubkan yang akan membuatkan anda terjebak di atas sofa. Ia adalah persembahan TV yang hebat untuk menonton pesta. Musim 8 kini dalam proses pengeluaran dan dijadualkan dimulakan pada April 2019.

Berapa Banyak Episod Dalam Musim Terakhir “Game of Thrones”?

Musim 7 dari “Game of Thrones” hanya mempunyai tujuh episod total, 3 kurang daripada musim sebelumnya. Memandangkan Musim 8 akan menandakan yang terakhir kita akan melihat rancangan TV, GoT telah membuat keputusan untuk mengekalkannya. Mereka hanya akan melepaskan enam episod pada April tahun depan!

Membungkus Perkara

GoT dalam satu ayat

Phew, dan dengan ini, saya sampai pada penghujungnya “Game of Thrones” panduan penstriman! Saya harap sumber-sumber yang disediakan akan membantu peminat GoT rakan-rakan mencari sumber ideal untuk menonton rancangan kegemaran mereka. Jika anda mempunyai pertanyaan atau ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan tertentu, jangan ragu untuk meninggalkan saya mesej di bawah. Saya akan menjawab secara peribadi untuk sebarang bantuan yang diperlukan. Mempunyai hari yang indah!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me