Rancangan TV Stream dan Filem Online secara Percuma

Pemotong kord dan penonton pesta di seluruh dunia sering bergantung pada platform streaming seperti Netflix, BBC iPlayer, HBO Sekarang, Hulu, dan banyak lagi untuk menonton rancangan filem / rancangan kegemaran mereka. Bagaimanapun, bagaimana pula dengan orang-orang yang boleh’Tidak boleh membayar perkhidmatan VoD ini?

Nah, salah satu kegembiraan yang hebat dalam melayari internet ialah anda mendapati banyak laman web yang menyiarkan filem dan rancangan TV secara PERCUMA. Malangnya, mereka juga geo-terhad dan datang sarat dengan iklan, malware atau kekangan undang-undang. Jadi ia’masa anda rasa lebih luas …

Buka Laman Web Streaming Percuma ke Rancangan TV Stream untuk Percuma

Cara terbaik untuk menyahpasang dan menayangkan filem / rancangan TV dengan selamat di laman web percuma adalah untuk melabur dalam penyelesaian VPN. Dengan memindahkan lokasi anda dan memberi anda alamat IP yang berbeza, VPN memberi pengguna keupayaan untuk jubah identiti mereka dalam talian.

Oleh itu, anda menerima perlindungan daripada penjenayah siber penjenayah dan pemburu hak cipta di laman web percuma. Belum lagi, jika tapak tersebut disekat, anda boleh dengan mudah menyambung ke pelayan negara yang disokong, dan memintas sekatan geo.

Malangnya, tidak setiap pembekal mempunyai infrastruktur atau kanser untuk menawarkan prestasi penstriman yang luar biasa. Oleh itu, saya memutuskan untuk mempermudahkan proses tersebut dan menyediakan senarai cadangan mengenai 5 VPN Terbaik untuk Streaming di laman web percuma:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Tapak Pengembaraan Percuma Terbaik dan Pengecualian

Saya menjelajah internet untuk beberapa laman web streaming percuma yang terkenal untuk menonton rancangan filem / TV. Di mana sebahagian daripada mereka adalah undang-undang, yang lain memerlukan penggunaan VPN untuk melindungi identiti anda. Nama-nama termasuk:

 1. YouTube (Amerika Syarikat)
 2. Crackle
 3. Popcornflix
 4. TV Tubi
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Cinema Cinema Online

1. YouTube (Amerika Syarikat)

Sama seperti VoDs, YouTube menunjukkan kandungan yang berbeza kepada pengguna di seluruh dunia. Sekiranya anda mahu memanfaatkan pengalaman penstriman yang lengkap, gunakan versi YouTube AS. Saya berhubung dengan NordVPN’pelayan AS untuk tugas ini, dan dengan serta-merta membuka kunci dunia hiburan baru.

Untuk lebih banyak kepelbagaian dalam kandungan, memandangkan mendaftar untuk premium YouTube akaun. Ini akan menghilangkan iklan menjengkelkan, sebelum / selepas bermain video. Digabungkan dengan VPN, anda juga dapat menonton video geo-terhad.

menonton filem percuma di youtube Amerika Syarikat

2. Crackle

Anak syarikat rasmi Sony Pictures Entertainment, Crackle adalah untuk pengguna yang tidak mahu terjebak dalam kerumitan undang-undang untuk filem cetak rompak. Ia biasanya mengagregat kandungan hiburan video yang disokong oleh iklan dari syarikat pengeluaran berlesen.

Ini bermakna semua yang anda lihat dalam senarai jam tangan adalah selamat untuk dibuka dan menonton. Satu-satunya masalah dengan perisian sedemikian ialah walaupun ia menawarkan satu ton maklumat untuk semua jenis filem / rancangan TV, pelbagai yang anda terima mungkin tidak menarik kepada mata.

menonton siri tv dalam talian pada crackle

3. Popcornflix

Dimiliki oleh Ventures Media Screen dan diperkenalkan di pasaran hiburan pada bulan Julai 2010, Popcornflix menikmati pangkalan pengguna dan reputasi dalam talian yang kuat, yang menawarkan video streaming percuma disokong iklan web dan filem klasik / terkini.

Ia mempunyai direktori lebih daripada 1000 filem, yang diluluskan oleh agensi hak cipta dengan semua pelesenan yang berkaitan. Untuk mendapatkan lebih banyak platform, sambungkan ke perkhidmatan VPN seperti Surfshark, dan hapuskan senarai baru filem / rancangan TV.

menonton filem dan rancangan tv dalam talian dengan popcornflix

4. TV Tubi

Tubi TV adalah salah satu daripada hanya aplikasi streaming yang tersedia untuk memuat turun / memasang dari iTunes secara langsung. Walaupun kandungan itu disyaki secara sah, ia berfungsi dengan baik pada semua peranti iOS. Prosesnya mudah, hanya pasang apl, pilih rancangan filem / TV untuk menonton, dan tekan butang main.

Terima kasih kepada UI dan reka bentuknya yang cantik, anda boleh berasa yakin tidak pernah merasa bosan semasa berada di platform. Walaupun agregasi kandungan masih memerlukan kerja, perisian ini masih bernilai mencuba. Saya juga menyekat lebih banyak tajuk dengan menyambung ke Surfshark’s AS pelayan.

menonton filem percuma dengan TV Tubi

5. Viewster

Untuk peminat pesta, yang mengambil perhatian khusus dalam filem animasi, rancangan TV, dan kandungan lain – anda mungkin mendapati Viewster alternatif yang menarik untuk platform streaming mahal. Ia adalah laman web yang didedikasikan untuk dunia animasi.

Pada masa yang sama, ia menawarkan pengguna keupayaan menonton biografi pelakon, filemografi, treler filem, coretan, berita, dan banyak lagi. Senarai filem, anime, dan rancangan TV dikemas kini setiap minggu. Gunakan VPN seperti PureVPN untuk membuka lebih banyak kandungan.

Viewster untuk menonton siri tv dalam talian

6. SnagFilms

Sama seperti Crackle, SnagFilms tidak mengagregasi kandungan yang tidak berlesen dan melakukan yang terbaik untuk hanya menawarkan tajuk yang telah diluluskan sebelumnya oleh pengeluar / pengarah.

Oleh itu, daripada mencari rancangan filem / TV yang popular, anda akan mendapat akses kepada direktori lebih daripada 5,000 karya bebas dalam kategori sedozen, dari pengembaraan tindakan, menakutkan-mengomel seram, komedi lucu, dan dokumentari yang terkenal.

Aplikasi ini juga mengambil perhatian khusus dalam filem asing antarabangsa dan filem gay / lesbian, bersama-sama dengan karya Hindi Bollywood. Menyambung ke VPN tidak akan memberi banyak perbezaan dalam kandungan yang tersedia untuk streaming.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Aplikasi Masa Popcorn tersedia di banyak domain, yang menawarkan versi perisian mereka sendiri, yang berasal dari kod Github yang asal. Antaranya termasuklah Popcorntime-Online.ch yang menggunakan reka bentuk dan penampilan yang sama seperti Popcorn-time.to.

dia perbezaan antara keduanya adalah di mana versi .to berfungsi sebagai aplikasi, rakan sejawat online.tv boleh diakses menerusi laman web anda secara langsung. Walau bagaimanapun, kerana mengagregat kandungan cetak rompak, gunakan VPN seperti NordVPN untuk menerima perlindungan daripada pemburu pelanggaran hak cipta.

menonton filem dan rancangan tv dalam talian dengan masa popcorn

8. CMoviesHD

CMoviesHD berada di antara tapak terbaik untuk menyiarkan rancangan TV dan filem. Ia lengkap percuma, tetapi tidak sah untuk digunakan. Ini kerana platform mengagregat kandungan cetak rompak, yang boleh membawa anda dalam masalah denda yang besar dan notis DMCA.

Walau bagaimanapun, ia mempunyai salah satu perpustakaan kandungan terbesar. Jadi, saya menggunakan laman web hanya selepas menyambung ke VPN seperti Express. Ini kerana reputasi tanpa log yang disahkan oleh pembekal lebih masuk akal untuk perlindungan daripada pemburu pelanggaran hak cipta.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker telah berada dalam perniagaan filem / rancangan percuma TV untuk masa yang lama. Ia sering diharamkan oleh pemburu pelanggaran hak cipta, tetapi sentiasa berjaya muncul semula pada domain yang baru dan selamat. Streamers akan menyukai laman web ini.

Berbanding dengan beberapa senarai di atas, laman web ini tidak sah. Saya menggunakan PureVPN untuk mengakses kandungan di laman web dan memukau filem dan pertunjukan kegemaran saya. Pastikan anda menyambung ke pelayan yang stabil dan dayakan OpenVPN (UDP).

Putlocker

10. Cinema Online

Seperti namanya, laman web ini adalah untuk pencinta pawagam vintage. Jika anda hidup filem-filem senyap Charlie Chaplin dan pelakon lain, Cinema Classic adalah pilihan yang sempurna. Ia tidak memerlukan anda mendaftar untuk kandungan streaming.

Satu-satunya masalah adalah daripada menganjurkan filem, ia menyediakan pautan ke laman web pihak ketiga. Oleh itu, ia mungkin tidak sah sepenuhnya. Gunakan VPN seperti NordVPN untuk memastikan identiti anda dilindungi semasa mengalirkan filem vintaj kegemaran anda!

Cinema Cinema Online

Membungkus Perkara

Panduan ini adalah cukai ke arah menjelaskan bagaimana VoDs dan laman web yang berbeza juga boleh mengenakan sekatan geografi, mendesak pengguna untuk melabur dalam penyelesaian yang boleh dipercayai seperti VPN. Alat ini menyimpan perlindungan identiti anda dan membenarkan pembatalan semua kandungan.

Dengan semua faktor yang dipertimbangkan, NordVPN pasti memenangi kategori ini untuk menunjukkan saluran TV / filem percuma dengan selamat. Bagaimanapun, jika anda mencari alternatif yang mesra bajet, lakukan pertimbangkan untuk mendaftar dengan SurfShark yang berasaskan BVI.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau perlu memberi cadangan, jangan ragu untuk menjatuhkan komen di bawah. Juga, berasa bebas untuk berkongsi artikel dengan rakan-rakan / ahli keluarga anda, yang ingin memastikan filem / rancangan TV percuma menonton kegiatan!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Bagaimana Untuk Menonton FIFA World Cup Live Online