Panduan Terbaik tentang Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 Live Streaming Online

Musim panas anda akan menjadi lebih hebat, fanatik sukan sesama. Sukan Komanwel a.k.a. Gold Coast 2023 akhirnya di sini! Ini bermakna anda dapat menonton beribu-ribu atlet dari seluruh dunia, menyertai trofi memenangi, merangkul 19 pertandingan sukan. Ketegangan dan keseronokan berada pada tahap yang tinggi, dan kami tidak sabar untuk melihat apa hasil yang akan dibawa tahun ini. Adakah anda mahu menyaksikan acara multi-sport terbesar juga? Jika ya, baca panduan ini dari BestVPN.co bagaimana untuk menonton Sukan Komanwel 2023 dari mana-mana sahaja di dunia melalui TV kabel dan streaming dalam talian!

Contents

Sukan Komanwel 2023

Bagi Sukan Komanwel 2023, kita akan menyaksikan lebih daripada 6,600 atlet bersaing untuk pingat dalam 19 sukan, antaranya termasuklah bola tampar pantai pertama, gusti, angkat berat, triatlon, tenis meja, skuasy, menembak, tujuh ragbi, bola jaring, mangkuk rumput, hoki, gimnastik, berbasikal, tinju, bola keranjang, badminton, olahraga, dan akuatik.

Sukan Komanwel 2023

Bahagian terbaik untuk semua: untuk kali pertama dalam sebarang acara multisport, akan terdapat bilangan wanita dan lelaki yang sama’s medal. Acara akan bermula pada 5 April, meregangkan hingga 10 hari hiburan murni dalam pelbagai pertandingan. Untuk jadual yang paling baru-baru ini, lawati laman web Gold Cost 2023. Anda juga boleh memuat turun aplikas Android Komanwel Android dan iOS rasmi untuk mengesan semua kemas kini.

Sukan Komanwel 2023 Lokasi

Bagi anda yang tidak tahu, majlis perasmian besar juga akan berlangsung pada Sukan Komanwel 2023 di Stadium Carrara di Gold Coast, Australia. Tarikh keputusan telah ditetapkan untuk 4hb April 2023 sekitar jam 19:00 AEST. Di sini anda akan melihat langit menyala dengan bunga api dan menonton banyak selebriti terkenal, penari, dan pemuzik mendedahkan bakat mereka di pentas yang besar dengan orang ramai yang bertiup.

Sukan Komanwel 2023 Lokasi

Bagi kejohanan yang bermula pada 5 April, Komanwel Bangsa-Bangsa telah membuat keputusan mengenai tiga lokasi lain di Australia, iaitu: Townsville, Cairns, dan Brisbane. Ini menandakan kali kelima Australia telah dipilih sebagai tuan rumah untuk Sukan Komanwel, dan pengaturan itu agak luar biasa untuk mengatakan sekurang-kurangnya.

Senarai Komanwel 2023 Saluran dan Penyiaran Komanwel

Tujuh Rangkaian di Australia adalah penyiar rasmi Sukan Komanwel 2023. Mereka yang terletak di negara ini boleh menukar televisyen mereka ke mana-mana tiga saluran mereka: 7Mate, 7TWO, atau 7 untuk menonton acara pada kabel. Pengguna dalam talian mempunyai keupayaan untuk memuat turun aplikasi 7CommGames dari Apple Store atau Google Play. Untuk penonton di negara lain, rujuk jadual di bawah:

Negara Penyiar
Afghanistan Sepuluh Sukan
Australia Tujuh Rangkaian dan Foxtel
Asia APBU
Bangladesh Sepuluh Sukan
Caribbean CMC
Kanada CBC
India Sepuluh Sukan
Malaysia Astro dan RTM
Maldives Sepuluh Sukan
Nigeria BOA
New Zealand Perdana dan TVNZ
Namibia NBC
Nepal Sepuluh Sukan
Afrika Sub-Sahara SuperSport dan SABC
Papua New Guinea Sky TV and Prime
Pakistan Sepuluh Sukan
Kepulauan Pasifik Sky TV and Prime
Afrika Selatan SABC dan SuperSport
Singapura MediaCorp
Seychelles SBC
Sri Lanka Sepuluh Sukan
Tanzania TBC
Amerika Syarikat ESPN
United Kingdom BBC
  Bagaimana Menonton FIA Formula 1 Online Live World Championship 2023 Percuma Tanpa Kabel

Catatan: Jika anda tidak’t mencari aliran di negara anda, kemudian arahkan permainan pada Tujuh Rangkaian dengan VPN, menyambung ke Pelayan AS.

Bagaimana Menonton Permainan Komanwel 2023 Live Online

Jika anda tidak mempunyai TV kabel dan bergantung pada perkhidmatan VoD premium dalam talian, maka kami telah mendapat anda dilindungi juga. Banyak laman web akan menawarkan aliran langsung dari semua 19 pertandingan yang akan berlangsung dalam tempoh 10 hari, memastikan anda tidak terlepas satu pertandingan.

Bagaimana Menonton Permainan Komanwel 2023 Live Online

Pilihan terbaik, buat masa ini, adalah Tujuh Rangkaian rasmi dari Australia. Walaupun laman web ini mengenakan sekatan geografi, anda boleh menggunakan VPN untuk membuka sekatan. Di bawah adalah senarai penyedia vpn terbaik, berdasarkan kebolehpercayaan, prestasi, sokongan, harga, dan ketersediaan pelayan:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di Australia

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, penonton di Australia mempunyai keupayaan untuk menonton Sukan Komanwel 2023 di TV kabel dan melalui streaming melalui Tujuh Rangkaian. Walau bagaimanapun, sebagai alternatif, anda juga boleh bergantung kepada Foxtel. Sebagai tambahan kepada satelit siaran langsung, anda boleh menggunakan perkhidmatan VoDnya untuk menonton Gold Coast 2023 secara dalam talian, dengan keselesaan rumah anda.

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di Australia

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di New Zealand

Penonton di New Zealand dengan mudah boleh menonton Gold Coast 2023 melalui perkhidmatan VoD, TVNZ. Penyiar telah memperoleh hak eksklusif untuk acara itu dipaparkan di dalam negara. Apa yang anda perlu lakukan untuk mendapatkan akses kepada strim langsung adalah mendaftar untuk akaun TVNZ. Sebaik sahaja selesai, anda akan menerima e-mel pengesahan. Klik pada pautan, log masuk ke akaun anda, dan nikmati menonton Sukan Komanwel 2023!

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di New Zealand

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di Kanada

Bagi mereka yang terletak di Kanada, DAZN adalah perkhidmatan penstriman sukan live revolusioner yang boleh anda gunakan untuk menonton Sukan Komanwel 2023. Ia akan menawarkan lebih daripada 400 jam liputan langsung, termasuk upacara pembukaan dan penutupan. Pengguna di Jepun, Switzerland, dan Jerman juga boleh menggunakan VPN untuk menyambung ke pelayan Kanada untuk menonton acara secara langsung dalam talian.

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di Kanada

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di Amerika Syarikat

Selain menggunakan VPN dan membuka kunci Tujuh Rangkaian, pengguna di AS mempunyai keupayaan untuk menonton Sukan Komanwel 2023 hidup secara online melalui ESPN. Penyiar telah memperoleh hak eksklusif untuk menyediakan aliran langsung di dalam negara. Oleh itu, anda boleh menukar saluran anda ke ESPN untuk menonton Gold Coast 2023 di TV Kabel, dan lawati pautan di sini untuk menyiarkan dalam talian.

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di Amerika Syarikat

Bagaimana Menonton Sukan Komanwel 2023 di United Kingdom

Jika anda tinggal di UK, anda boleh menonton Sukan Komanwel 2023 dengan menukar saluran TV anda ke BBC One, BBC Two, atau BBC Red Button. Walau bagaimanapun, jika anda mahu mengalir dalam talian, anda memerlukan perkhidmatan VPN untuk membuka sekatan Tujuh Rangkaian. Cukup bersambung ke pelayan di Australia, lawati laman web, mendaftar untuk akaun, dan nikmati streaming online Gold Coast 2023 secara dalam talian!

Buka Kunci Rangkaian

Bagaimana Untuk Menonton Permainan Komanwel Live Online Percuma Tanpa Kabel

Untuk pemotong tali yang tidak sanggup menghabiskan banyak wang pada perkhidmatan premium, terdapat banyak pilihan PERCUMA untuk streaming Sukan Komanwel 2023 secara langsung. Dan tidak ada yang buruk dalam menginginkan sesuatu yang PERCUMA. Lagipun, terdapat begitu banyak peristiwa yang berlaku di seluruh dunia, dan mendapat langganan untuk perkhidmatan yang berbeza boleh menjadi monoton.

Watch Athletics

Jika anda ingin menonton Gold Coast 2023 hidup dalam talian, tiada pilihan yang lebih baik daripada Atletik Watch. Ini adalah laman web penstriman sukan berdedikasi, di mana anda boleh mencari semua kemas kini terkini untuk acara, kejohanan, dan kejohanan. Klik di sini untuk mendapatkan akses kepada aliran langsung Sukan Komanwel 2023, tanpa membayar satu sen.

Bagaimana Untuk Menonton Permainan Komanwel Live Online Percuma Tanpa Kabel

Kodi – TVNZ On-Demand Add-on

Selain menggunakan Halow Live TV dan cCloud add-on untuk mengakses aliran langsung untuk acara sukan, terdapat satu nama khususnya, yang menawarkan kemudahan yang mudah digunakan dan kemudahan untuk menonton Sukan Komanwel 2023. Ia berjalan dengan nama daripada TVNZ On-demand. Sekiranya anda tidak menggunakan Kodi sebelum ini, ikuti langkah-langkah di bawah untuk memasang pelanjutan:

 1. Lancarkan Kodi Krypton V17 anda
 2. Klik pada “Gear” ikon dan pilih “Pengurus Fail”
 3. Pergi ke “Tambah Sumber” dan masukkan URL: http://Kodi.matthuisman.nz
 4. Memukul “Okey” butang dan kembali ke menu utama Kodi
 5. Pilih “Add-ons” dan klik pada “Pakej” simbol
 6. Pilih “Pasang dari fail Zip” dan pilih “Matthuisman”
 7. Kepala ke “Pasang dari Repositori” dan pilih “Repositori Matthuisman.nz”
 8. Pergi ke “Tambah Video” dan pilih “TVNZ On-Demand”
 9. Tekan butang Pasang. Buka add-on. Klik pada “Hidup”
 10. Nikmati menonton Sukan Komanwel 2023!

Permainan Komanwel 2023 pada kodi

Soalan Lazim 2023 Komanwel

Terdapat banyak persoalan yang timbul mengenai Sukan Komanwel 2023 untuk ramai peminat di seluruh dunia. Di bawah ini anda dapat menemui beberapa yang paling sering ditanyakan, dan jawapan berikutnya!

Dari Mana Saya Dapat Menonton Sukan Komanwel 2023 Di India?

Jika anda tinggal di India, anda sebenarnya agak bernasib baik. Sepuluh Sukan telah membeli hak penyiaran eksklusif untuk menyediakan liputan lengkap Sukan Komanwel Gold Coast 2023. Cukup tukar saluran anda ke Sepuluh Sukan untuk mula menonton acara antarabangsa pelbagai sukan terbesar!

Di mana Saya Boleh Beli Tiket Sukan Komanwel 2023?

Bagi mereka yang tinggal di Australia dan mahu menonton Sukan Komanwel 2023 tepat di depan mata mereka, anda boleh mendapatkan tiket anda dari laman web rasmi Gold Coast 2023. Klik pada “Semak ketersediaan” dan lihat jika anda boleh mendapatkan tempat duduk untuk sukan kegemaran anda!

Membungkus Perkara

Kami harap panduan ini membantu menghilangkan kebimbangan bagaimana untuk menonton Sukan Komanwel 2023 untuk anda. Seperti yang anda lihat, terdapat banyak pilihan untuk menikmati kejohanan multi-sukan melalui TV kabel dan hidup secara dalam talian. Tidak kira, jika anda menghadapi sebarang isu atau berkongsi maklumat baru untuk berkongsi, jangan teragak-agak untuk mengulas di bawah. Juga, berasa bebas untuk berkongsi panduan dengan rakan-rakan dan ahli keluarga anda!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Bagaimana Menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Kodi dalam Kurang dari 3 Menit