Halloween Binge-Mania: Rancangan Filem / TV Terbaik untuk Menonton pada 2019

Ia’hampir sepanjang masa istimewa tahun ini, apabila hantu keluar untuk bermain, zombi berjalan di sekitar jalan-jalan, dan anak-anak mempunyai bola yang semakin ketakutan pada malam-malam yang ketat dan keberanian. Ya, Halloween adalah sekitar sudut, dan jika anda’semula jadi geek hiburan seperti saya, maka anda mungkin beralih kepada filem / siri seram kegemaran anda untuk mencapai semangat musim ini (sambil juga mencari inspirasi untuk pakaian dadah).

Filem Halloween / rancangan TV terbaik untuk saya membawa mereka rasa daun jatuh, suhu yang pantas, dan malam bulan yang terang dengan ketakutan yang sihat. Jika awak’Anda mendapat toleransi yang rendah untuk melompat-lompat, perkara menjadi lebih hebat. Lagipun, siri-siri filem / TV adalah cara terbaik untuk merayakan minggu-minggu menjelang Halloween, jadi saya menyusun senarai yang pasti anda mahu lihat di VPN Terbaik

Rancangan TV untuk Menonton Halloween ini!

Musim luruh ini, beg trick-or-treat, jaring labah-labah palsu, rangka dan batu nisan membawa ia satu peluang yang menarik untuk meneroka genre seram TV, kerana mereka meningkatkan populariti. Anda kini boleh menakutkan diri sendiri setiap minggu dengan membingungkan mana-mana rancangan TV di bawah ini dengan rakan-rakan / ahli keluarga anda. Tetapkan alat mainan dan mainan lompat yang berbeza untuk menjadikan pengalaman lebih menghiburkan!

Hannibal (2013-2015)

Saya jujur’Tidak tahu bagaimana untuk mengekspresikan obsesi saya untuk rancangan TV yang menakutkan, sangat grafis, dan menakutkan. Ia tidak sesuai untuk kanak-kanak tetapi merupakan hidangan istimewa untuk menonton pada musim Halloween dengan rakan-rakan / ahli keluarga anda. Dikemas dengan tabiat penyeksaan fizikal, perang psikologi, buasir mayat, kolam darah, dan kulit yang dipancarkan, Hannibal dapat menakutkan orang lain!

filem dan rancangan tv terbaik

Ia menggunakan imejan mengganggu untuk menarik penonton, menampakkan mata mereka pada skrin. Tonton lewat pada waktu malam untuk meningkatkan pengalaman, kerana anda menikmati naratif, arahan, dan watak yang luar biasa yang membawa anda ke DARK, FRICKIN DARK’ tempat. Walaupun reboot klasik seram dengan nama yang sama, pameran TV berjaya memenuhi semua jangkaan. Saya’d elakkan berkata lagi untuk merosakkan keseronokan!

The Exorcist (2016-2018)

Filem seram yang SANGAT pertama yang saya saksikan dalam hidup saya tidak lain “The Exorcist (1973)”. Saya menyaksikannya sepanjang masa untuk Halloween, jadi saya masih mempunyai ingatan filem yang baru, bersama-sama dengan perasaan hampir pissing seluar saya. Show TV reboot tidak’t gagal untuk mengecewakan sama ada, mengangkat semangat Halloween di dalam saya. Anda tidak boleh mendengar banyak cadangan untuk menontonnya, tetapi f ** apa yang mereka katakan dan mencubanya.

Filem Exorcist untuk halloween

Treler pertama untuk The Exorcist sebenarnya agak samar-samar dan menggambarkan plot tidak begitu serupa, berbeza dari filem asal, yang mendapat banyak orang dimatikan daripada menontonnya. Walau bagaimanapun, kemudian, saya yakin keputusan itu adalah keputusan yang tidak baik, kerana rancangan TV menarik penonton dengan baik dengan watak-watak yang disukai dengan baik dengan kelemahan manusia yang boleh dipercayai. saya menang’Jangan katakan lagi untuk mengelakkan daripada memberi spoiler, tetapi saya memberi jaminan bahawa anda menang’t membuang masa anda dengan menonton seram ini untuk Halloween!

Penny Dreadful (2014-2016)

Sediakan diri anda untuk menyelidiki sejarah cerita-cerita mengerikan yang dihasilkan pada abad ke-19 Inggeris. Jika awak’semula akrab dengan watak sastera klasik seperti Dorian Gray dan Dr. Frankenstein, maka anda mungkin suka yang satu ini. Penny Dreadful adalah rancangan TV yang sempurna untuk mempelajari tentang penjahat kegemaran anda dan watak menakutkan dengan meneroka cerita asal mereka dalam thriller psikologi epik dari sudut gelap London Victoria.

Penny Dreadful for Halloween

Anda mungkin mempunyai idea mengapa saya’telah memaklumkan kepada Halloween ini’senarai rancangan TV, tetapi lebih daripada watak-watak ghaib biasa, saya percaya Penny Dreadful adalah jam tangan AMAZING. Dengan keseimbangan sempurna dari humor gelap, kandungan dewasa, mayat telanjang, dan imejan yang mengerikan, TV pasti berjaya menetapkan bar yang tinggi dalam genre seram, menjadikannya pilihan yang tepat untuk Halloween!

Bates Motel (2013-2017)

Sama seperti “Hannibal” dan “The Exorcist”, Saya’dan mendapat satu lagi menonton filem-re-menonton televisyen untuk anda. Bates Motel adalah cerita prequel filem asal 1987, di mana kita dapat melihat Bud Cort menyertai masyarakat, selepas mengambil peranan seorang pengurus, di sebuah motel berhantu (diwarisi oleh pembunuh terkenal Norman Bates). Pertunjukan ini memberi tumpuan kepada Norman Bates sebagai watak utama, dan apa yang menyebabkannya menjadi pembunuh.

Bates Motel untuk Halloween

Kami’Saya sudah melihatnya dalam aksi dalam filem tahun 1960 “Psycho”, tetapi belajar sejarah watak fiksyen ini di Bates Motel pasti akan menjadi pengalaman yang berharga untuk ANDA, terutama jika anda menginginkan tema gelap, jahat untuk Halloween. Walaupun persembahan itu tidak’t mencapai tahap yang sama seperti Hannibal, ia masih berjaya menghasilkan pengalaman padat yang penuh dengan seronok, ketegangan, dan seramai terang-terangan!

Kisah Seram Amerika (2011-2018)

Saya’telah menambah Kisah Seram Amerika kepada yang terakhir dalam senarai rancangan TV kerana saya rasa banyak sudah tahu tentang siri antologi ini. Pada peluang mengimbangi tempat anda’t, maka AHS jelas merupakan persembahan yang dibuat untuk Halloween. Setiap musim membawa dengan kisah yang sama sekali berbeza dan unik namun berpintal dan fikiran yang akan memberi anda peluang, anda’anda tidak pernah merasa seperti sebelum ini.

Kisah Seram Amerika untuk Halloween

Dari permulaan musim pertama, anda akan mendapati diri anda tertarik untuk menyelesaikan misteri dan soalan yang berbeza. Jika anda memerlukan sesuatu untuk memulakan Halloween, pergi untuk menonton Musim Ke-4 secara langsung. “Kisah Seram Amerika: Show Freak”, meraih sejumlah dua puluh pencalonan Anugerah Emmy, dan menggemaskan tema Halloween watak watak misteri a.k.a. FREAKS!

Filem untuk Menonton Halloween ini!

Anda’Anda sudah mendapat beberapa cadangan yang baik untuk rancangan TV untuk ditonton pada minggu-minggu menjelang Halloween, tetapi ia’s sentiasa idea yang bagus untuk mengadakan ritual filem malam setiap hari, sehari sebelum! Ia’s cara yang baik untuk meluangkan masa bersama keluarga anda sambil mencipta kenangan yang akan berlangsung selama bertahun-tahun yang akan datang. Siapa yang tahu anak-anak anda mungkin membesar untuk mengikuti ritual yang sama setiap tahun? Berikut adalah beberapa kegemaran Halloween keluarga Flicks!

Menjerit (1996)

Saya fikir ia mungkin idea yang baik untuk pergi dengan filem 1978 yang asal di dalam filem Halloween (anda masih boleh menambah bahawa dalam cadangan anda) memandangkan ia dianggap sebagai filem pertama dalam tradisi slasher moden. Walau bagaimanapun, kerana ia menggunakan kurang kekerasan dan darah daripada filem-filem yang diilhamkannya, saya’d lebih suka anda memberikan keluarga anda rasa pembunuh Ghostface, sama seperti bagaimana kita memilikinya sebagai anak-anak!

Filem untuk Menonton Halloween 2018 ini

Filem ini mencipta semula dan menghidupkan semula versi Scream 1981 yang klasik, yang menambah sedikit kecerdasan, kecerdasan, dan beberapa adegan lucu ke dalam campuran. Plot ini menunjukkan kepada kita sejarah gila pisau bertopeng yang bertopeng, yang mengetuk pelajar sekolah menengah, dan kemudian membunuh mereka untuk tujuan iblisnya sendiri. Ia adalah jam tangan yang hebat untuk Halloween, dan Ghostface Killer menghantui kotoran daripada saya pada awal remaja saya!

Zombieland (2009)

Musim Halloween sepatutnya’t semestinya berkisar dengan menakutkan orang lain daripada orang lain. Lagipun, tidak semua orang memilikinya di dalamnya untuk bertolak ansur dengan filem-filem seram melompat dan mengomel. Bagi penonton dengan toleransi ketakutan yang rendah, saya percaya bahawa Zombieland akan dijadikan murni untuk menonton. Ia mempunyai keseimbangan sempurna keganasan, keganasan, dan komedi, yang boleh membuat Halloween banyak keseronokan!

tanah zombie untuk Halloween

Seperti namanya, jalan cerita memberi tumpuan kepada virus yang menjadikan hampir semua orang menjadi zombi. Manusia yang masih hidup harus terus memerangi orang mati agar tetap waras dan hidup. Terdapat empat watak utama dalam filem ini, dimainkan oleh Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin, dan Woody Harrelson, yang semuanya adalah pelakon terkenal dengan kerjaya yang menarik.

Trik ‘R Treat (2007)

Sekiranya anda mencari sesuatu yang lebih sedikit bertema Halloween, maka tidak ada pilihan yang lebih baik untuk filem malam daripada Trick ‘R Treat (2007). Sekiranya anda tidak’T sudah mendengar, filem itu adalah mengenai cerita-cerita yang dipelbagaikan di sebuah bandar kecil, di mana beberapa tradisi yang paling tidak terlupa!

Trik & lsquo; R Treat for Halloween

Penduduk bandar fiksyen Warren Valley, mendapati diri mereka di tengah-tengah legenda bandar yang dikenali sebagai “Halloween Schoolbus Pembunuhan”. Diisi dengan ketakutan melompat, imej menakutkan, dan watak-watak menakutkan, filem ini adalah jam tangan yang sempurna untuk menjaga remaja anda menghiburkan hari pra-Halloween.

Keluar (2017)

Mungkin salah satu filem yang paling sakit, terpesong, dan paling fikiran-f ** K saya’Saya melihat baru-baru ini Get Out (2017) memegang tempat yang istimewa di hati saya kerana cerita misteri / thriller yang penuh dengan cerita yang sempurna untuk membolehkan anda menyambung ke skrin. Watak utama Chris pergi berjumpa dengan teman wanitanya’ibu bapa, saraf berusaha mencari tahu bagaimana mereka’Anda akan bertindak balas kepada anak perempuan mereka yang berkulit hitam.

Keluar untuk Halloween
Walaupun pada mulanya, keluarga seolah-olah sangat sejuk dan normal, perkara-perkara tidak lama lagi mula memisahkan diri dari kawalan dengan cara yang tidak dapat dibayangkan. Chris tiba-tiba menyedari bahawa dia tidak patut’t telah saraf tentang pertemuan keluarga ini, tetapi sebenarnya perlu’sudah mati ketakutan. Keluarga itu mempunyai rahsia gelap, yang boleh mengakibatkan Chris kehilangan nyawanya. Filem ini adalah jam tangan sempurna untuk Halloween!

Badan hangat (2013)

Jika anda menganggap diri anda sebagai romantis yang tidak mempunyai harapan, maka anda mungkin ingin mengambil sesuatu pada laluan yang berbeza. Pertimbangkan untuk menonton Badan Hangat dengan pasangan anda untuk menyaksikan kisah tentang zombie yang luar biasa, yang menyelamatkan gadis yang hidup dan bukannya memakannya. Ini berikutan permulaan hubungan yang bernama, dengan harapan untuk membawa orang mati kembali ke dunia, selepas dunia dahsyat!

Badan hangat untuk Halloween

Saya secara peribadi bukan peminat genre romantis, tetapi pasangan saya meyakinkan saya untuk menonton ini dengan dia, kerana dia’d menerima cadangan daripada rakannya. Walaupun ia mengambil masa untuk memberi perhatian kepada apa yang sedang berlaku, filem itu tidak’tidak baik sama sekali. Saya fikir’s menonton yang sempurna untuk pasangan, yang memerlukan sesuatu yang halus namun menarik untuk Halloween.

Membungkus Perkara

Dan dengan ini, saya’telah menamatkan panduan hiburan ini untuk Halloween. Pastikan anda menyimpan banyak munchies untuk merasakan rancangan TV pada hujung minggu yang membawa kepada hari yang menakutkan, sambil memilih filem yang sempurna yang anda mahu menonton ritual Halloween filem malam tahunan. Izinkan saya mengetahui filem / TV yang anda tunjukkan yang terbaik dalam ulasan di bawah. Juga, jangan’t lupa untuk berkongsi bahagian ini dengan rakan-rakan dan ahli keluarga anda, mencari saran hiburan yang baik Halloween ini!

Ikuti kami di Twitter dan terus dikemas kini.

Ikut @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me