Emmys 2023: Bagaimana Menonton Anugerah Emmy ke-70 2023 Penting

Semasa kami beralih ke September, ketegangan dan keseronokan Anugerah Emmy Primetime ke-70 terus berkembang. Ini bermakna bahawa tidak lama lagi, anda akan melihat permulaan kegemaran anda sebagai penghormatan untuk persembahan mereka di layar dalam pameran terbaik, sambil melihat mereka dalam semua glamor mereka (jangan terlepas perayaan Red Carpet!). Oleh kerana ia adalah tahun ke 70 musim anugerah, anda boleh merasa yakin bahawa perkara akan menjadi BESAR!

Contents

Bagaimana Menonton Anugerah Emmy 70th 2023 Live Online

 1. Emmy Awards 2023 Lokasi dan Tarikh
 2. Di mana untuk Menonton Anugerah Emmy 2023
 3. Bagaimana Menonton Anugerah Emmy 2023 Live Online Tanpa Kabel
 4. Bagaimana Menonton Anugerah Emmy 2023 Live Online Percuma
 5. Anugerah Emmy 2023 pada Kodi

Lagipun, siapa yang ingin ketinggalan dalam acara seperti ini, yang hanya berlaku setahun sekali? Emmy’mengiktiraf kecemerlangan dalam industri rancangan TV. Terdapat hampir 23,000 ahli dari Akademi Televisyen, yang menghantar undi mereka di kawasan kepakaran khas untuk menjadikan WIN terbaik. Dengan pencalonan sudah selesai, kita sudah melihat persaingan itu akan menjadi sukar tahun ini. Walau bagaimanapun, kami hanya teruja untuk melihat drama yang dimainkan oleh Emmy Awards 2023!

Bagaimana Menonton Anugerah Emmy 70th 2023 Live Online

Emmy Awards 2023 Lokasi dan Tarikh

Untuk Anugerah Emmy Primetime yang ke-70, ia hanya bijak untuk menghilangkan sambutan ulang tahun yang lain, dan sememangnya permulaan sesetengah badass dan memukul rancangan TV. Oleh itu, lokasi telah ditetapkan di Teater Microsoft humongous dan indah di Los Angeles, yang boleh ditubuhkan sehingga 7,100 orang dengan mudah. Ia juga mempunyai salah satu peringkat dalaman terbesar di Amerika Syarikat, menjadikannya pilihan terbaik untuk Anugerah Emmy, permaidani merah, dan upacara tutup! Anugerah Emmy 2023 akan berlangsung pada 17 September pada pukul 8 malam. EST pada hari Isnin.

Emmy Awards 2023 Lokasi dan Tarikh

Siapa Akan Menjadi Majlis Anugerah Emmy 2023?

Semua orang gila tentang Anugerah Emmy, anda akan senang mendengar bahawa Michael Che dan Colin Jost telah dipilih, sebagai tuan rumah untuk Anugerah Emmy Primetime ke-70. Jost, 35 dan Che, 35 adalah kedua-dua penulis bersama pengetua yang ikonik dan paling lama “Kemasukan hujung minggu” Siri lewat malam NBC “Sabtu Malam Live”. Oleh itu, tidak ada keraguan bahawa Anugerah Emmy akan menghiburkan sebagai neraka tahun ini, dengan dua orang yang berkuasa – menetapkan pentas api dengan ceramah mereka dan kemahiran hosting yang luar biasa!

Siapa Akan Menjadi Majlis Anugerah Emmy 2023?

Di mana untuk Menonton Anugerah Emmy 2023

Selepas persaingan sengit antara ABC, NBC, dan CBS, hanya satu yang menang dalam memperoleh hak penyiaran untuk Anugerah Emmy 2023, dan itu adalah NBC. Oleh itu, jika anda ingin menonton upacara di Amerika Syarikat, hanya tukar saluran TV anda ke NBC. Pemotong kord boleh memilih untuk menyiarkan Anugerah secara langsung dalam talian di desktop atau komputer riba mereka melalui NBC secara langsung dari jam 12 hingga 3 pagi (GMT).

Di mana untuk Menonton Anugerah Emmy 2023

Jika anda berada di luar Amerika Syarikat, anda boleh memilih untuk menggunakan perkhidmatan VPN Murah untuk mengalir secara bebas di NBC Live. Dengan menyambung ke pelayan di AS, sangat mudah untuk menyahsekat NBC dari mana-mana negara lain. Di bawah ini kami telah menambahkan senarai VPN terbaik untuk streaming / pembukaan kunci, berdasarkan kebolehpercayaan, prestasi, lokasi pelayan, dan sokongan. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi NBC di Google Play Store dan iTunes juga!

  Panduan Mengenai Bagaimana Menonton Musim Survivor 35 Live Online Tanpa Kabel

Penyedia

Surfshark Lawati Laman www.surfshark.com PureVPN Lawati Laman www.purevpn.com ExpressVPN Lawati laman web www.expressvpn.com Ivacy Lawati laman www.ivacy.com CyberGhost Lawati Laman www.cyberghostvpn.com
Harga $ 11.95 $1.99sebulan $ 10.95 $2.91sebulan $ 12.95 $8.32sebulan $ 9.95 $2.25sebulan $ 12.99 $2.75sebulan
Ulasan mengenai Trustpilot N / A Ulasan TrustPilot

Ulasan (7497) | Cemerlang

Ulasan TrustPilot

Ulasan (661) | Cemerlang

Ulasan TrustPilot

Ulasan (187) | Cemerlang

Ulasan TrustPilot

Ulasan (2727) | Cemerlang

Bilangan Pelayan 1040 Pelayan 2000 Pelayan 3000 Pelayan 1000 Pelayan 5800 Pelayan
Kelajuan Penyiaran 1000 Kbps 28200 Kbps 25600 Kbps 18700 Kbps 17300 Kbps
Server Pantas Ya Ya Ya Ya Ya
Sambungan Serentak 100 Sambungan 05 Sambungan 03 Sambungan 05 Sambungan 07 Sambungan
Dasar Bayaran Balik N / A 31 Hari 30 Hari 30 Hari 45 Hari
Diskaun 83% Off 73% Off 49% Off 77% Off 77% Off
Sokongan pengguna 24/7 Sokongan 24/7 Sokongan 24/7 Sokongan 24/7 Sokongan 24/7 Sokongan
Maklumat lanjut Lawati Laman www.surfshark.com Lawati Laman www.purevpn.com Lawati laman web www.expressvpn.com Lawati laman www.ivacy.com Lawati Laman www.cyberghostvpn.com

Bagaimana Menonton Anugerah Emmy 2023 Live Online Tanpa Kabel

Jika anda seorang pemotong tali yang bergantung kepada sumber dalam talian untuk menonton rancangan filem / rancangan TV, berita, dan acara, maka anda berada di tempat yang betul. Sebagai tambahan kepada aliran NBC Live, anda mempunyai pelbagai pilihan untuk streaming Anugerah Emmy 2023 secara dalam talian tanpa kabel. Antara yang terbaik, termasuk:

Berita FIFA Worldcup

Nota: Perkhidmatan yang disebutkan di bawah ini memberikan HD Streams of Emmy Awards, tetapi boleh dibataskan oleh rantau, kami mengesyorkan anda menggunakan perkhidmatan VPN untuk Stream the Emmys di mana saja di dunia pada sebarang peranti!

Batalkan Aliran

CTV

CTV adalah rangkaian penyiaran Kanada, di mana anda boleh menonton Anugerah Emmy 2023 secara dalam talian. Ia membolehkan pengguna menonton siri TV kegemaran mereka pada tahap maksimum kemudahan. Pengguna yang ingin menstrim dari CTV tetapi tidak berada di Kanada boleh menggunakan perkhidmatan VPN untuk mengalihkan lokasi mereka. Setelah selesai, hantarkan ke https://www.ctv.ca/Video/CTV. Masuk ke akaun CTV anda, pergi ke halaman aliran langsung, dan duduk kembali untuk menikmati Anugerah Emmy 2023.

Bagaimana Menonton Anugerah Emmy 2023 Live Online Tanpa Kabel

Foxtel

Jika pilihan NBC dan CTV tidak berfungsi untuk anda, Foxtel adalah satu lagi pilihan yang boleh anda gunakan. Perkhidmatan penstriman dalam talian ini tersedia untuk penonton Australia dalam talian, tetapi anda boleh menggunakan pembekal VPN terbaik untuk mengalihkan lokasi anda ke pelayan di Australia. Cukup menuju https://www.foxtel.com.au/now/index.html dan mendaftar untuk percubaan percuma. Mereka yang mempunyai kabel televisyen boleh bergantung pada FOX8 untuk menonton Anugerah Emmy 2023 langsung dari Los Angeles pada hari Selasa, 18 September pukul 10 pagi!

Foxtel Emmy mengurniakan 2023

Sling TV

Jika mendaftar untuk perkhidmatan di atas akan menjadi terlalu mahal, anda mempunyai pilihan yang murah untuk menayangkan Anugerah Emmy 2023 tanpa kabel. Sling TV adalah perkhidmatan VoD yang menjadi tuan rumah semua saluran popular seperti NBC yang membolehkan anda menonton Majlis Anugerah pada kemudahan maksimum. Harga bermula pada $ 25 sebulan, tetapi anda mempunyai kemampuan untuk menggunakan Percubaan Percuma 7 hari. Oleh kerana Anugerah Emmy hanya berlangsung selama satu hari, anda secara teknikal boleh menyusun keseluruhan upacara PERCUMA!

Emmy menganugerahkan 2023 Sling TV

Bagaimana Menonton Anugerah Emmy 2023 Live Online Percuma

Untuk pemotong tali di seluruh dunia, mendaftar untuk perkhidmatan PERCUMA biasanya merupakan pilihan untuk menyiarkan acara utama, sukan, atau Majlis Anugerah. Beruntung untuk anda, kami telah melakukan penyelidikan kami dalam mencari pilihan streaming terbaik yang memberikan anda akses kepada Anugerah Emmy 2023 PERCUMA secara langsung:

  Bagaimana Menonton UFC Live Online

Catatan: Perkhidmatan seperti DirecTV Now dan lain-lain boleh membolehkan anda menyiarkan Anugerah Emmy secara percuma, tetapi perkhidmatan ini boleh menjadi kawasan yang terhad di bahagian dunia. Oleh itu, kami mengesyorkan anda menggunakan perkhidmatan VPN untuk membuka sekatan aliran.

Batalkan Aliran

TV YouTube

Bagaimana Menonton Anugerah Emmy 2023 Live Online Percuma

Salah satu pilihan terbaik untuk streaming apa-apa acara utama hari ini ialah YouTube TV. Walaupun baru dalam pasaran VoD, perkhidmatan ini dengan cepat berjaya membangun reputasi yang besar di AS terutamanya. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan VPN untuk mendapatkan akses kepada aliran langsung. Harga bermula pada $ 40 sebulan, tetapi anda mempunyai keupayaan mencubanya secara PERCUMA – berkat percubaan selama dua minggu. Daftar pada hari Anugerah Emmy 2023 untuk menikmati menonton kegemaran anda, tanpa membayar satu sen! Untuk ketibaan permaidani merah lagu ke E! Saluran YouTube. 

DirectTV Now

Anugerah Emmy di DirecTV Now

Satu lagi penyelesaian untuk melancarkan Anugerah Emmy Primetime ke-70 2023 adalah menggunakan DIRECTV NOW. Laman web itu terkenal dengan menyediakan aliran semua kejohanan utama dan upacara penghargaan, yang menyediakan pengguna akses kepada saluran seperti NBC, TBS, Fox, CBS, dan ABS untuk serendah $ 35 sebulan, yang bermaksud anda boleh mula menstrim hampir dengan serta-merta! Anda juga mempunyai percubaan percuma selama 7 hari yang ada. Jika anda mendaftar pada 17 September, anda boleh menonton acara secara PERCUMA secara teknikal!

TV Live Hulu

Anugerah Emmy di Hulu Live TV

Sama seperti Sling TV, YouTube TV, dan DirecTV Now, Hulu Live TV adalah satu lagi perkhidmatan VoD, yang mengandungi perpustakaan besar-besaran filem / rancangan TV, kerana ia menawarkan pengguna dari seluruh dunia akses kepada semua saluran AS termasuk penyiar rasmi Acara Emas Anugerah 2023, NBC. Harga untuk mendaftar dengan Hulu Live TV adalah $ 39.99 sebulan. Sama seperti pilihan di atas, anda boleh menguji pemacu perkhidmatan melalui percubaan 7 hari pada hari acara untuk menonton Anugerah secara PERCUMA!

Anugerah Emmy 2023 pada Kodi

Semua pemotong kord perlu tahu mengenai hab multi-platform hit, hiburan sumber terbuka yang berjalan dengan nama KODI! Perisian ini adalah pengagregat kandungan yang menggunakan pihak ketiga dan add-on rasmi untuk memberi anda akses kepada perpustakaan besar rancangan filem / TV. Anda juga mempunyai sambungan yang tersedia yang memberi akses kepada saluran hidup seperti NBC untuk menonton Anugerah Emmy 2023.

Anugerah Emmy 2023 pada Kodi

Berita FIFA Worldcup

Nota: Jika anda tidak menghadapi sebarang aliran atau ralat log semak anda akan memerlukan vpn terbaik untuk kodi untuk membuka sekatan aliran untuk menikmati permainan secara langsung dalam talian!

Batalkan Aliran

Proses Pemasangan TV cCloud

 1. Buka Kodi Krypton V17 dan klik yang “Gear” ikon di sudut kanan atas
 2. Di sudut kanan bawah menu, pilih “Pengurus Fail”
 3. Buka “Tambah Sumber” dengan menatal ke bawah dari menu kiri
 4. Klik dua kali pada “Tiada” dan masukkan http://lazykodi.com/
 5. Nama sumber media “Malas Kodi” dan tekan butang OK
 6. Pergi kembali ke menu utama Kodi dan klik pada “Add-ons”.
 7. Hit yang “Pakej” simbol untuk memulakan proses pemasangan.
 8. Pilih “Pasang dari fail zip” dan cari yang “Malas Kodi” sumber media.
 9. Pilih “PEMOHONAN” dan ketik pada “ANDROIDABA”
 10. Pilih “Repositori” dan klik pada “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Tunggu beberapa minit untuk “Pengaya Dipasang” pemberitahuan.
 12. Kembali ke menu sebelumnya dan klik pada “Pasang dari Repositori”
 13. Pilih “..Repositori Kodil” dan buka yang “Tambah Video” senarai
 14. Pergi yang “carian” tab, jenis dalam “cCloud TV”, dan memukul butang pemasangan
  Bagaimana Menonton Musim Supernatural 14 Live Online Percuma

Yang merupakan Nominasi Emul 2023?

The Nominees Emul 2023 telah keluar dan telah mengambil semua orang oleh ribut. Royals, pelayan wanita, dan robot memerintah nominasi Emmy, dan kami tidak sabar untuk melihat siri TV dan pelakon yang memenangi anugerah yang paling. Berikut adalah beberapa butiran mengenai beberapa pencalonan untuk Anugerah Emmy Primetime ke-70. Untuk senarai Nomin yang lengkap, semak pautan ini.

Siri Drama

 1. Westworld
 2. Inilah kita
 3. Mahkota
 4. Perkara yang tidak dikenali
 5. Amerika
 6. Game of Thrones
 7. The Handmaid’Tale

Siri Komedi

 1. Barry (HBO)
 2. Atlanta (FX)
 3. GLOW (Netflix)
 4. Black-ish (ABC)
 5. Lembah Silikon (HBO)
 6. Bangkit Semangat Anda (HBO)
 7. Puan Maisel yang Luar Biasa (Amazon)
 8. Kimmy Schmidt yang tidak dapat dipisahkan (Netflix)

Pemangku Pelakon dalam Siri Drama

 1. Jeffrey Wright (Westworld)
 2. Milo Ventimiglia (Ini Adakah Kami)
 3. Matthew Rhys (The Americans)
 4. Sterling K. Brown (Ini Adakah Kami)
 5. Jason Bateman (Ozark)
 6. Ed Harris (Westworld)

Pelakon utama dalam Siri Drama

 1. Evan Rachel Wood (Westworld)
 2. Keri Russell (The Americans)
 3. Sandra Oh (Killing Eve)
 4. Claire Foy (The Crown)
 5. Tatiana Maslany (Orphan Black)
 6. Elisabeth Moss (The Handmaid’s Kisah)

Pemangku Pelakon dalam Siri Komedi

 1. Larry David (Bangkit Semangat Anda)
 2. William H. Macy (Tidak malu)
 3. Anthony Anderson (Black-ish)
 4. Ted Danson (The Good Place)
 5. Donald Glover (Atlanta)
 6. Bill Hader (Barry)

Pelakon Pelakon dalam Siri Komedi

 1. Lily Tomlin (Grace dan Frankie)
 2. Pamala Adlon (Perkara yang lebih baik)
 3. Tracee Ellis Ross (Black-ish)
 4. Allison Janney (Ibu)
 5. Issa Rae (Insecure)

Emmy Awards 2023 FAQs

Apa rancangan TV telah Memenangi Anugerah Emmy Paling Banyak?

Terdapat senarai besar rancangan TV yang telah memenangi lebih daripada 15 Emmy Awards dengan beberapa nama yang meregangkan sejauh 30. Walau bagaimanapun, jika terdapat satu persembahan yang telah berjaya mengumpulkan sejumlah besar penghargaan dalam masa yang singkat, ia akan menjadi Permainan of Thrones. Sejak pelancarannya pada tahun 2011, pameran TV telah memenangi 38 All-Time Emmys dan telah dicalonkan sebanyak 128 kali.

Adakah Pejabat Menang Mana Emmys?

Ya, sememangnya lucu dan ketawa-terpenuhi “Pejabat” telah memenangi sekitar 5 Primetime Emmy Awards dalam kategori-kategori berikut: Pengeluaran Gambar Pengeluaran Single-Kamera (2 anugerah), Mengarahkan – Siri Komedi, Penulisan – Komedi Siri dan Siri Komedi Terbaik.

Membungkus Perkara

Emmys 2023

Kami berharap panduan ini membantu pemotong tali dan pengawas televisyen untuk memahami bagaimana untuk menonton Anugerah Emmy 2023 pada keselesaan maksimum. Walau bagaimanapun, jika anda menghadapi sebarang masalah, jangan ragu untuk menjatuhkan komen di bawah. Kongsi panduan ini dengan rakan dan ahli keluarga anda. Muatkan kue dan popcorn anda, dan nikmati menonton bintang kegemaran anda berjalan di permaidani merah, jenaka, dan menerima tajuk untuk persembahan mereka!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me