Cara Menonton Terbuka Australia 2018 Live Online

Cara Menonton Terbuka Australia Online

 1. Bilakah Tempat Terbuka Australia Terbuka?
 2. Siapa Penyiar Rasmi Acara ini?
 3. Australian Open Live Streaming
 4. Bagaimana Menonton Terbuka Australia 2018 Online
 5. Buka Unlock Australia Terbuka 2018 pada Sony Six
 6. Batalkan Terbuka Australia 2018 pada Tujuh Rangkaian

Dengan Tahun Baru, ia akhirnya masanya untuk memulakan musim tenis baru. Bagi anda yang tidak tahu, Australia Terbuka telah bermula, kembali ke Rod Laver Arena di Melbourne. Sekarang, jika anda terjebak di tempat kerja atau tidak mempunyai akses ke TV percuma, menonton musim ini dapat sedikit sukar, tetapi kami telah mendapat perlindungan anda. Ikuti panduan di bawah untuk menonton Terbuka Australia 2018:

Bilakah Tempat Terbuka Australia Terbuka?

Terbuka Australia bermula pada Isnin, 15 Januari dan akan dibungkus dalam masa dua minggu pada hari Ahad, 28 Januari. Lelaki itu’ciri menarik Stan Wawrinka, Noavk Djokovic, Rafael Nadal, dan juara bertahan, Roger Federer.

Cara Menonton Terbuka Australia 2018 Live Online

Wanita’ciri menarik Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova, dan Venus Williams. Sesi hari akan bermula sekitar pukul 10:30 pagi hingga 6 petang dengan sesi malam yang dijadualkan untuk disiarkan sekitar pukul 6 malam hingga 12:30 pagi.

Siapa Penyiar Rasmi Acara ini?

Sama seperti tahun lalu, Channel 7 telah dipilih sebagai penyiar TV eksklusif untuk Terbuka Australia. Anda boleh menonton semua perlawanan tenis di rangkaian 7mate, 7two, dan Saluran 7.

Siapa Penyiar Rasmi Acara?

Walau bagaimanapun, jika anda tidak berada di Australia dan mencari penyelesaian untuk menonton acara di luar negara, rujuk kepada senarai penyiar rasmi mengikut rantau di bawah:

Wilayah Penyiar
Asia Spesifik & Oceania Channel 7, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, Sukan Hebat, Sukan GRT, QIY, NHK, SKY
Afrika SuperSport, beIN, dan Eurosport
Amerika Utara TSN, RDS, dan Saluran Tenis
Timur Tengah Eurosport dan beIN Sport
Amerika Latin & Caribbean ESPN International
Eropah Eurosport
Asia Tengah Sony Enam

Australian Open Live Streaming

Peminat aliran langsung boleh menonton Terbuka Australia hidup dari mana-mana sahaja di dunia menggunakan penyiar rasmi tersenarai. Ingatlah pada ketika ini bahawa semua penyiar rasmi geo-terhad kepada kawasan mereka. Ini bermakna anda tidak boleh menonton India’saluran sukan utama Sony Six di Malaysia atau rangkaian 7 Rangkaian Australia Australia di luar Australia.

Australian Open Live Streaming

Walaupun kebanyakan penyiar rasmi dalam jadual memerlukan langganan premium, anda boleh menonton Terbuka Australia 2017 percuma di India’Sony Six dan Australia’s Tujuh Rangkaian. Apa yang anda perlukan adalah perkhidmatan VPN yang menawarkan pelbagai lokasi, termasuk India dan Australia. Dengan membuatnya kelihatan anda berada di dalam negara, anda boleh dengan mudah melangkau geo-larangan.

Bagaimana Menonton Terbuka Australia 2018 Online

Mendapat akses ke aliran hidup Terbuka Australia 2018 tidak banyak masalah apabila anda mempunyai VPN bersedia untuk pergi. Saya menguji VPN untuk Australia dengan Sony Six & Tujuh Rangkaian, di sini adalah cara untuk menyahsekat & menonton Terbuka Australia 2018 dari mana-mana sahaja di dunia.

Bagaimana Menonton Terbuka Australia 2018 Online

Buka Unlock Australia Terbuka 2018 pada Sony Six

Sony Six adalah India’laman utama sukan streaming utama, menyediakan kedua-dua PC & peranti mudah alih yang mengalir ke pengguna dengan alamat IP India. Oleh kerana perkhidmatan disekat untuk diakses dari luar India, anda boleh menggunakan pelayan VPN India untuk menonton Terbuka Australia 2018 secara langsung di Sony Enam.

Ikuti panduan langkah demi langkah kami untuk menyahpasang perkhidmatan Sony Animated live streaming:

 1. Daftar ke Perkhidmatan VPN
 2. Konfigurasi VPN secara manual (disyorkan untuk penstriman langsung) atau muat turun aplikasi perkhidmatan VPN yang berkaitan untuk peranti andaBuka Unlock Australia Terbuka 2018 pada Sony Six
 3. Sambung ke pelayan VPN di India, alamat IP saya & lokasi sekarang muncul di India seperti yang anda boleh lihatBuka Unlock Australia Terbuka 2018 pada Sony Six
 4. Buka tetingkap penyemak imbas dan pergi ke Sony SixBuka Unlock Australia Terbuka 2018 pada Sony Six

Anda kini boleh mengakses laman web Sony Six dan semua ciri-cirinya, menikmati siaran langsung!

Batalkan Terbuka Australia 2018 pada Tujuh Rangkaian

Tujuh Rangkaian adalah penyiar rasmi untuk Terbuka Australia Grand Slam 2018, tetapi hanya boleh didapati di Australia & Penonton New Zealand. Untuk membuka kunci Tujuh Rangkaian di sini adalah perkara yang perlu dilakukan:

 1. Daftar ke perkhidmatan VPN
 2. Konfigurasi VPN secara manual (disyorkan untuk streaming langsung) atau muat turun pembekal VPN’aplikasi s
 3. Sambung ke pelayan VPN AustraliaBatalkan Terbuka Australia 2018 pada Tujuh Rangkaian
 4. Buka laman web penyemak imbas dan pergi ke Tujuh Rangkaian
 5. Terima mesej Permintaan Lokasi yang muncul, klik BenarkanBatalkan Terbuka Australia 2018 pada Tujuh Rangkaian

Nikmati Terbuka Australia 2018 secara langsung!

Batalkan Terbuka Australia 2018 pada Tujuh Rangkaian

Kesimpulannya

Terbuka Australia 2018 sudah bersedia untuk bermula, apabila atlet tenis teratas tiba di Melbourne untuk pertembungan usia untuk diingat. Pilih pembekal dari jadual kami di atas, buka sekatan dengan penyelesaian kami yang disyorkan dan menonton Terbuka Australia dalam talian secara langsung dari mana-mana sahaja di dunia.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me