Cara Menonton Skandal Semua-Seasons Online tanpa kabel

Asal ABC, “Skandal” adalah siri TV thriller politik Amerika, yang memfokuskan kepada kehidupan bekas perunding media kepada presiden, yang melancarkan agensi pengurusan krisisnya sendiri! Ia terkenal dengan watak-watak yang menawannya yang menawan, jalan ceritanya yang mengasyikkan, dan kelainan plot penghujung hati. Musim 7 bermula pada 5 Oktober dan telah berjaya mengatasi semua orang’jangkaan, menambah misteri dan ketidakpastian. Adakah anda sedang mencari cara untuk menonton siri ini? Jika ya, baca panduan ini dari VPN Terbaik tentang bagaimana untuk menonton Scandal All-Seasons dalam talian!

Apa Saluran Adakah Terjejas?

Jika anda ingin menonton rancangan TV di televisyen kabel, pengguna di seluruh dunia mempunyai pelbagai pilihan. Bagi mereka yang terletak di Amerika Syarikat, hanya tukar TV anda ke “Saluran ABC”. Jika anda tinggal di Amerika Latin, pergi ke Canal Sony. Penonton dari Bermuda dapat menonton musim terkini di ZFB-TV.

Apa Saluran Adakah Terjejas?

Mereka yang tinggal di Miami boleh menonton rancangan TV di WPLG dan pengguna Hong Kong boleh menikmati Scandal di TVB Pearl. Bagi peminat Skandal di Australia, siri ini disiarkan setiap hari Khamis di Tujuh Rangkaian. Dalam keadaan, anda terlepas episod kerana beberapa nasib sial (ya itu berlaku kepada kita semua); anda sentiasa dapat menonton penyiaran ulang di SoHo.

Bagaimana Menonton Skandal Online Tanpa Kabel

Untuk pemotong tali yang terletak di AS, anda perlu membuat akaun di ABC Go (perkhidmatan VoD penyiar rasmi). Anda boleh menonton pertunjukan terus dari laman web atau memuat turun aplikasinya untuk iPhone anda di Android dari iTunes dan Google Play Store masing-masing.

Bagaimana Menonton Skandal Online Tanpa Kabel

Sekiranya anda berada di luar AS, anda boleh menggunakan VPN untuk menutup alamat IP anda dan beralih lokasi anda ke AS, sambil memanfaatkan penyulitan untuk melindungi identiti anda dalam talian. Di bawah adalah senarai penyedia VPN terbaik, berdasarkan keandalan, penetapan harga, prestasi, sokongan, dan keselamatan mereka.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Cara Menonton Skandal Live Online Untuk Bebas Tanpa Kabel

Apabila ia datang untuk menonton “Skandal” PERCUMA, pilihan bijak hanya untuk mencari sumber streaming langsung selamat. Kami telah menambah senarai pilihan di bawah, di mana anda boleh mencari aliran kerja untuk siri TV, memastikan anda tidak terlepas satu episod:

Nota: gunakan perkhidmatan VPN untuk menyiarkan secara tanpa nama pada saluran streaming yang disebutkan di bawah!

Putlocker

Jika anda teruja menonton Olivia Pope memainkan peranan barunya sebagai Ketua Staf, pilihan yang baik adalah untuk mengakses Putlocker. Laman web ini adalah destinasi utama untuk pemotong tali dan hadiah percuma, yang ingin menonton rancangan TV kegemaran mereka dan filem, dengan cara yang paling mudah. Sekiranya anda mahu menonton semua musim “Skandal”, hanya lawati pautan di sini. Episod sentiasa dimuat naik sehari selepas pelepasan asalnya. Maksudnya, jika episod menyiarkan pada hari Khamis, anda boleh menonton PERCUMA pada Putlocker pada hari Jumaat!

bagaimana untuk menonton skandal

CMoviesHD

Sama seperti Putlocker, CMoviesHD adalah satu lagi laman web streaming PERCUMA, di mana anda boleh mencari pelbagai jenis kandungan premium dari laman web seperti Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer dan banyak lagi. Ini termasuk rancangan filem / TV bagi semua genre. Antaranya termasuklah semua musim untuk siri TV thriller politik yang melanda, “Skandal”. Klik di sini untuk mendapatkan akses kepada kandungan!

Cara Menonton Skandal Live Online Untuk Bebas Tanpa Kabel

123MoviesHub

Indeks dalam talian yang dihoskan untuk media hiburan streaming, 123MoviesHub, merupakan destinasi utama lain untuk menonton semua musim “Skandal” tanpa kabel FREELY. Laman web ini terkenal dengan pangkalan data filem / rancangan pangkalan data yang besar, yang boleh dilihat dari mana saja di dunia. Klik di sini untuk mendapatkan akses kepada aliran tersebut!

Watch Scandal on 123MoviesHub

Bagaimana Menonton Skandal Kodi

Satu lagi pilihan hebat untuk pemotong tali dan freebies adalah untuk memuat turun dan memasang aplikasi hiburan sumber terbuka, hiburan Kodi. Platform ini mengubah mana-mana telefon pintar, komputer riba, komputer, atau tablet ke dalam peti TV untuk menikmati hiburan kegemaran anda, tolak kerumitan. Untuk menonton semua musim untuk “Skandal”, pertimbangkan untuk menggunakan pelanjutan Perjanjian. Ikuti langkah di bawah untuk memasang add-on:

 1. BukaKodi dan klik pada “Gear” ikon untuk memasukkan tetapan
 2. Daripada senarai pilihan, pilih“Pengurus Fail”
 3. Klik pada “Tambah Sumber” dan kemudian Klik dua kali pada “Tiada”
 4. Masukkan http://kdil.co/repo ke dalam bar URL dan nama ia Kodi Israel
 5. Ketua kembali ke menu utama dan pergi kepada “Add-ons”
 6. Klik pada “Pakej” simbol dan kemudian “Pasang dari Fail Zip”
 7. Cari“Kodi Israel” dan klik pada “kdil.zip” untuk memasang repo
 8. Kembali ke menu sebelumnya dan pilih “Pasang dari Repositori”
 9. Cari “repositori www.Kodisrael.co” dan pilih “Tambah Video”
 10. Tatal turun ke “C”, pilih “Perjanjian”, dan memukul butang pemasangan
 11. Buka add-on, klik pada “Carian” dan masukkan “Skandal”
 12. Nikmati menonton siri TV dalam talian PERCUMA!

Bagaimana Menonton Skandal Kodi

Bagaimana Menonton Skandal pada Masa Popcorn

Apabila semuanya gagal, pertimbangkan untuk memasang aplikasi streaming torrent hit, Masa Popcorn. Platform multi-media ini menawarkan peluang yang luar biasa untuk menonton kandungan video pilihan anda dengan cara yang paling mudah. Ia mempunyai reka bentuk yang serupa dengan laman web penembusan hit (Netflix). Bahagian terbaik dari semua: penonton mempunyai senarai besar pertunjukan TV / filem yang boleh ditonton, di antaranya termasuklah semua musim “Skandal”. Baca lebih lanjut: popcorn time vpn

Nota: Streaming pada PopcornTime sama seperti muat turun & aliran torrents, jadi jika anda tinggal di bahagian dunia dengan undang-undang hak cipta yang ketat kemudian gunakan perkhidmatan VPN untuk membuat aliran tanpa nama!

Bagaimana Menonton Skandal pada Masa Popcorn

Tonton Soalan Lazim Skandal

Bolehkah Anda Menonton Skandal di Netflix?

Ya, anda pasti boleh menonton “Skandal” di Netflix. Satu-satunya masalah: anda mungkin tidak mempunyai akses kepada semua tujuh musim. Perkhidmatan VoD hanya menawarkan 6 musim untuk ditonton pada masa ini. Jadi, jika anda ingin menonton musim terkini, mendaftar untuk perkhidmatan mungkin bukan pilihan yang baik. Maklumat Lanjut: Netflix VPN

Berapa Banyak Musim di sana “Skandal”?

“Skandal” mempunyai sejumlah tujuh musim mendebarkan dan mendebarkan jantung dengan jalan cerita yang mengagumkan yang akan membuat anda ketagih di skrin, terutamanya jika anda memilih untuk menonton pesta. Terdapat juga berita musim ketibaan 8. Walau bagaimanapun, kami masih perlu menunggu akhir musim 7 untuk mengetahui.

Berapa Banyak Episod Dalam Musim Terakhir “Skandal”?

Musim lepas “Skandal” mempunyai 16 episod total, iaitu 4 kurang daripada musim 5. Memandangkan Musim 7 akan menandakan yang terakhir kita akan melihat persembahan TV, kita mengharapkan ia untuk meregangkan hingga 20 episod sekurang-kurangnya.

Membungkus Perkara

Dan dengan ini, kami menamatkan panduan terperinci tentang bagaimana untuk menonton “Skandal” All-Seasons. Pilih mana-mana penyelesaian di atas untuk streaming siri TV di tahap paling selesa dan hiburan. Jangan ragu untuk berkongsi artikel ini dengan rakan-rakan dan ahli keluarga terbaik anda. Juga, jangan lupa memberi maklum balas anda mengenai sama ada artikel ini terbukti bermanfaat atau tidak. Semoga hari anda indah!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me