Cara Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 Live Online Percuma Dari Mana-mana

Secara rasmi dikenali sebagai XXIII Olympic Winter Game dan biasanya dikenali sebagai PyeongChang 2023, acara sukan pelbagai antarabangsa yang utama sedang dijalankan. Oleh itu, sudah tiba masanya untuk bersiap sedia untuk beberapa kejuaraan sukan terbaik, yang pernah anda lihat. Di bawah ini adalah senarai rakan kongsi rasmi dan penaja untuk acara tersebut.

Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023 Pasangan Rakan Kongsi Penaja

PyeongChang sebelum ini menjadi hos kepada Sukan Olimpik 2010 dan 2014 tetapi kalah dengan tiga dan empat undi. Walau bagaimanapun, mereka memenangi bida untuk 2023, yang bermaksud mereka telah menyediakan untuk acara itu dalam masa yang lama. Baca panduan ini untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 dengan vpn terbaik:

Contents

Tonton Olimpik Musim Sejuk 2023 Live Online Percuma Dari Mana-mana

 1. Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023 Lokasi
 2. Jadual Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023
 3. Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023 Penyiar dan Saluran Rasmi
 4. Bagaimana Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 dari Mana-mana
 5. Cara Menonton Olimpik Musim Sejuk di ROKU
 6. Cara Menonton Majlis Pembukaan Olimpik Musim Sejuk Live Stream Free
 7. Tonton Olimpik Musim Sejuk di Hulu
 8. Sukan Olimpik Musim Sejuk Streaming tanpa kabel
 9. Bagaimana Untuk Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 Online Free Live
 10. Bagaimana Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 di Kodi
 11. Permainan Mencari Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023
 12. Jadual Olimpik Musim Sejuk Masa Depan
 13. Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023 Fakta dan Angka dengan Treler

Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023 Lokasi

Olimpik Musim Sejuk PyeongChang 2023 akan diadakan pada 9 Februari di Pyeongchang County. Ia akan bermula jam 8 pagi. (Waktu Standard Korea). Oleh kerana terdapat perbezaan jam 14 jam antara Waktu Standard Timur, orang di Amerika Syarikat harus menyesuaikan diri pada pukul 6 pagi. Majlis tutup akan diadakan pada hari Ahad, 25 Februari.

Winter-Olympics-2023-Location

Jadual Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023

Walaupun upacara perasmian rasmi akan diadakan pada 9 Februari, permainan tidak akan bermula hingga keesokan harinya (pada hari Sabtu, 10 Februari). Beberapa pertandingan pingat yang dijadualkan Sabtu ini termasuk wanita’biathlon lelaki, lelaki’melompat ski, dan wanita’skating laju s.

Musim Sejuk Olimpik-2023-Jadual

Selain acara biasa, seperti skating angka, ski, dan bobsledding, terdapat empat acara baru yang ditambahkan pada tahun ini: campuran berliku campuran, snowboarding udara besar, ski gaya freestyle, dan skating laju permulaan. Anda pasti akan bersenang-senang menonton kepelbagaian dalam sukan! Klik di sini untuk jadual lengkap Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023.

Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023 Penyiar dan Saluran Rasmi

Notis penting!  Sekiranya anda tidak dapat mengakses saluran yang disenaraikan di bawah kerana Geo-restriction, pertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan VPN & melangkau rantau menyekat tanpa mengira negara yang anda berada.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Cara Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 Live Online Percuma Dari Mana-manaSekiranya anda berada di AS, anda boleh menonton Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023 dengan mudah di NBC, yang merupakan penyiar rasmi untuk permainan. Sekiranya anda tidak mempunyai langganan perkhidmatan, pertimbangkan untuk mendapatkannya tidak lama lagi. Anda boleh mendaftar di sini dan mengambil kesempatan daripada tawaran percuma di telefon bimbit / tablet anda!

Winter-Olympics-2023-NBC

Jika anda tinggal di seberang kolam, maka anda boleh mempertimbangkan untuk mendaftar dengan Eurosport. Saluran itu telah dilabelkan sebagai salah satu penyiar rasmi untuk UK. Anda boleh mengikuti perkembangan terkini untuk Sukan Olimpik di sini. Biasanya ada dua pelan langganan yang tersedia: £ 5 / hari dan £ 30 / tahun.

  Bagaimana untuk Watch / Unblock TV Pluto Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2023

Winter-Olympics-2023-Eurosport

Jika anda tidak mempunyai akaun Eurosport, anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan BBC (penyiar rasmi rasmi UK lain untuk acara Olimpik 2023). Walaupun tiada harga telah diumumkan lagi, anda boleh mengikuti halaman untuk kemas kini mengenai aliran BBC di sini.

Winter-Olympics-2023-BBC-Sport

Sekiranya anda tinggal di Kanada, anda perlu menukar saluran anda ke CBC untuk aliran langsung dan liputan tambahan untuk Sukan Olimpik. Sama seperti BBC, tidak ada pengumuman harga, tetapi anda boleh mengikuti laman web untuk kemas kini di sini.

Winter-Olympics-2023-CBC-Sport

Sekiranya anda tidak tinggal di AS, UK, Kanada, atau di mana sahaja di Eropah, tetapi di mana-mana di Asia atau mana-mana lokasi lain, anda boleh mempertimbangkan menggunakan 7 Live untuk menonton Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023. Cukup pasang di sini pada hari Sabtu, 10 Februari untuk mendapatkan aliran langsung untuk acara tersebut.

Winter-Olympics-2023-on-7live

Bagaimana Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 dari Mana-mana

Jika anda ingin menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 untuk mana-mana sahaja, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada menggunakan perkhidmatan VPN. Dengan memindah alamat IP anda dan menyulitkan sambungan internet anda, VPN membenarkan pengguna memintas sekatan geo yang dikenakan pada tapak seperti CBC, BBC, NBC, dll..

Winter-Olympics-2023-from-anywhere-anywhere

Di bawah adalah senarai penyedia terbaik pada 2023, berdasarkan kebolehpercayaan, prestasi, sokongan, harga, dan keserasian aplikasinya. Jangan ragu untuk memilih salah satu yang paling sesuai dengan keperluan privasi dan keperluan belanjawan anda. Sambung ke mana-mana pelayan UK, Kanada, atau AS dan dapatkan akses ke laman web geo-terhad.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Cara Menonton Olimpik Musim Sejuk di ROKU

Keseronokan Sukan Olimpik Musim Sejuk terus membina, sebagai satu hari sahaja untuk acara bermula! Mengiktiraf populariti acara itu, Roku mengeluarkan blog rasmi untuk membimbing para pelanggan untuk menonton Sukan Olimpik. Anda boleh menstrimkan semua tindakan langsung dari acara ini dari App NBC Sports.

bagaimana untuk menonton Olimpik musim sejuk di Roku

Perlu diingat walaupun anda memerlukan ID pengguna dan kata laluan untuk mendapatkan akses kepada sorotan, klip terkini dan ulasan. Ini termasuk kepercayaan dari perkhidmatan langganan TV berbayar yang menyokong Roku, seperti YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now, dan CenturyLink..

Cara Menonton Majlis Pembukaan Olimpik Musim Sejuk Live Stream Free

Sekiranya anda tidak bersedia untuk membelanjakan wang untuk langganan premium dan mencari penyelesaian PERCUMA, kami juga telah dilindungi anda. Anda boleh mengikuti halaman Facebook ini di sini. Media sosial adalah sumber utama untuk aliran langsung upacara pembukaan, kerana banyak rakan kongsi rasmi akan menyiarkan aliran untuk promosi.

Cara Menonton Majlis Pembukaan Olimpik Musim Sejuk Live Stream Free

Sebagai pilihan lain, anda boleh mempertimbangkan untuk mendaftar di Fubo TV, yang juga menayangkan Olimpik Musim Sejuk 2023. Terdapat percubaan PERCUMA selama 7 hari, yang boleh anda gunakan untuk menonton upacara pembukaan dan minggu pertama permainan.

Majlis Pembukaan Olimpik Musim Sejuk Live Stream Percuma di FUBO TV

Jika itu tidak berfungsi, langganlah VPN yang boleh dipercayai dan sambungkan ke pelayan di UK. Dengan alamat IP yang betul, anda boleh melayari BBC’liputan percuma dari permainan PyeongChang. Dengan cara ini, anda boleh merasa yakin untuk tidak terlepas satu kejadian penting dalam acara tersebut.

bagaimana untuk menonton Olimpik Musim Sejuk BBC Sport Stream

Bolehkah saya menonton Olimpik Musim Sejuk di Hulu

Jika anda ingin menonton Sukan Olimpik di perkhidmatan Hulu VoD, yang anda perlu lakukan ialah melanggan pelan premium mereka. Nasib baik untuk kami, ia disokong dengan percubaan PERCUMA. Ini bermakna anda boleh menikmati menonton keseluruhan Olimpik, tanpa bayaran yuran yang tinggi. Hulu bahkan pergi lebih jauh dalam memperibadikan pengalaman anda untuk musim sejuk ini. Untuk maklumat lanjut, baca blog mereka di sini.

Olimpik musim sejuk di Hulu

Sukan Olimpik Musim Sejuk Streaming tanpa kabel

Jika anda seorang pemotong tali yang tidak mempunyai akses ke akaun premium di NBC, anda masih berpeluang untuk menonton Sukan Olimpik Musim Sejuk menggunakan vpn terbaik untuk kodi. Selain daripada menggunakan Kodi (cCloud dan Radix add-on), pengguna boleh memuat turun aplikasi rasmi untuk Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now, dan Century Link untuk mendapatkan akses kepada live stream acara, tanpa sambungan kabel.

Bagaimana Untuk Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 Online Free Live

Apabila datang menonton acara seperti Olimpik Musim Sejuk dalam talian, ramai orang cuba mencari penyelesaian yang tidak melibatkan membayar untuk langganan TV. Jika anda adalah salah seorang daripada mereka, pertimbangkan untuk mendaftar di Sling TV. Ia akan menyiarkan acara di laman web secara langsung.

Bahagian terbaik dari semua: perkhidmatan ini menawarkan percubaan percuma perkhidmatan. Anda boleh menggunakan laman web BANYAK selama tujuh hari. Pastikan anda mendaftar pada tarikh Olimpik Musim Sejuk untuk menonton acara tanpa membayar sesen pun. Sebagai pilihan lain, juga meneroka UStream, Facebook, Periscope, dan YouTube untuk pautan langsung streaming pada hari kejadian.

Bagaimana Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 di Kodi

Sekiranya pilihan di atas untuk menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 PERCUMA tidak berjaya, anda sentiasa boleh bergantung kepada KODI add-ons! Hub hiburan sumber terbuka dan terbuka ini merupakan pilihan utama ketika menonton filem, rancangan TV dan TV langsung dengan selamat. Muat turun dan pasang WNBC atau cCloud TV add-on untuk menikmati aliran untuk Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023. Anda juga boleh melihat panduan VPN Kodi kami untuk maklumat lanjut.

Notis penting!  Sekiranya anda berada di negara-negara di mana undang-undang hak cipta dan DCMA berlaku, kami mengesyorkan anda menggunakan VPN Kodi untuk menyiarkan secara tanpa nama.                                                                                                                                                                  Cara Menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 Live Online Percuma Dari Mana-mana

Program WNBC

 1. Buka Permohonan Kodi V17 dan pilih “Add-ons”
 2. Klik pada “Pakej” simbol di sudut kiri atas
 3. Pilih “Pasang dari fail Zip” dari senarai pilihan
 4. Klik pada “Kodi Add-on Repository” dan kemudian “Tambah Video”
 5. Tatal ke bawah kepada susunan abjad “W” dan cari Program WNBC
 6. Buka lanjutan dan memukul butang pemasangan
 7. Akses Program WNBC dari Pengaya Video

Winter-Olympics-2023-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Buka aplikasi Kodi V17 dan klik pada “Gear” ikon
 2. Pilih “Pengurus Fail” dari senarai pilihan
 3. Tatal ke bawah dan klik pada “Tambah Sumber”
 4. Masukkan http://kdil.co/repo dalam kotak URL
 5. Nama sumber media Kodi Israel
 6. Kembali ke menu utama dan pilih “Add-ons”
 7. Klik pada “Pakej” simbol di sudut kiri atas
 8. Pilih “Pasang dari fail zip” dan klik pada Kodi Israel
 9. Klik pada “Kodil.zip” untuk memasang repositori
 10. Tunggu untuk “Pengaya Dipasang” pemberitahuan
 11. Ketua ke arah “Pasang dari Repositori”
 12. Pilih “..Repositori Kodil” dan kemudian “Tambah Video”
 13. Tatal ke bawah, cari cCloud TV dan memukul butang pemasangan
 14. Buka Add-on, pilih “Semua Saluran”
 15. Tekan butang kiri pada keyboard anda
 16. Pilih “Carian” dan jenis dalam “NBC”
 17. Nikmati menonton Olimpik Musim Sejuk 2023!

Winter-Olympics-2023-Kodi-cCloud-TV

Permainan Mencari Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023

 1. Skating laju trek pendek
 2. Ski Bersilang Negara
 3. Gabungan Nordik
 4. Ski gaya bebas
 5. Snowboarding
 6. Rajah Skating
 7. Skating laju
 8. Ski Alpine
 9. Melompat ski
 10. Hoki ais
 11. Rangka
 12. Biathlon
 13. Curling
 14. Bobsled
 15. Luge

Jadual Olimpik Musim Sejuk Masa Depan

Keseronokan Sukan Olimpik Musim Sejuk adalah perasaan yang benar-benar luar biasa, memandangkan ia memberi peluang kepada orang ramai untuk menonton kepelbagaian sukan dan atlit terkenal mereka dalam tindakan. Adakah anda menanti-nantikan masa depan? Jika ya, anda mesti tahu bahawa Tokyo telah dipilih untuk Olimpik Musim Panas 2023, Beijing untuk 2023, Paris untuk 2024, dan Los Angeles untuk 2028!

Sukan Olimpik Musim Sejuk 2023 Fakta dan Angka dengan Treler

 1. Walaupun Sukan Olimpik Musim Panas 1988 diadakan di Seoul, ini sebenarnya kali pertama Korea Selatan menganjurkan Sukan Olimpik Musim Sejuk!
 2. Apabila dibandingkan dengan kos Olimpik Sochi 2014 2014, Olimpik Musim Sejuk PyeongChang mempunyai kos anggaran $ 10 bilion, iaitu lima kali lebih rendah!
 3. Untuk acara 2023, PyeongChang telah menambah empat sukan baru ke Sukan Olimpik. Ini termasuk udara salji luncur salji, Ski Alpine, skating kelajuan, dan pengganding campuran bergulung.
 4. Olimpik Musim Sejuk terakhir berlangsung di Sochi, Rusia – yang mengetuai kedudukan dengan 33 medali keseluruhan, termasuk 13 GOLD! Korea Selatan memenangi lapan pingat daripada mereka secara keseluruhan.

Membungkus Perkara

Sekiranya anda cuba memikirkan bagaimana untuk menonton Olimpik Musim Sejuk 2023 dalam talian, pastikan anda mengikuti petua yang disebutkan di atas. Walau bagaimanapun, jika anda menghadapi sebarang masalah, jangan teragak-agak untuk memaklumkan kami di bawah. Jangan ragu untuk berkongsi artikel dengan rakan-rakan / ahli keluarga anda, bersabar untuk upacara sukan. Mempunyai minggu yang mengagumkan!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Panduan mengenai Cara Watch Outlander Season 3 Live Streaming Online