Bagaimana untuk Watch / Unblock TV Pluto Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2020

Dunia penstriman mempelbagaikan dengan cepat kerana kebanyakan orang kini memilih pilihan pemotongan tali untuk lebih banyak kepelbagaian dalam pilihan tontonan mereka. Dan sementara perkhidmatan seperti Netflix. Hulu, SlingTV, dan DirecTV Kini sudah berkuasa dalam domain ini, semuanya dibayar. Jadi jika anda mahu akses kepada perkhidmatan streaming percuma dengan model yang unik, maka anda pasti ingin tahu bagaimana anda boleh menonton PlutoTV.

Tetapi anda tidak boleh mendapatkan akses ke seluruh perkhidmatan di luar AS melainkan anda menggunakan VPN yang dipercayai dari senarai VPN kami yang disebutkan untuk memintas sekatan geografi di tapak!

Jadi di sini adalah panduan kami bagaimana untuk menonton TV Pluto dari luar AS termasuk ulasan mengenai perkhidmatan itu sendiri, saluran yang ditawarkannya, pengharaman VPN di tapak, tinjauan aplikasinya, melangkau had geo untuk mengakses lebih banyak saluran dan lebih banyak oleh BestVPN.co!

Tonton / Batalkan PlutoTV di luar Amerika Syarikat

 1. Saluran Hilang TV Pluto
 2. Pluto TV VPN Ban
 3. Cara Membongkar / Akses / Penggunaan TV Pluto Di Luar Amerika Syarikat
 4. Bagaimana Menonton TV Pluto di Apple TV
 5. Bagaimana Menonton TV Pluto di Roku

Saluran Hilang TV Pluto

Menawarkan pilihan LiveTV yang tidak konvensional, sebuah pustaka filem dan rancangan TV yang komprehensif dan juga siaran radio dan muzik secara dalam talian, dan juga untuk Percuma, PlutoTV telah meningkat dengan pesat sebagai salah satu daripada laman streaming utama di internet.

Tetapi, perkhidmatan ini juga tertakluk kepada kemungkinan perkara paling menjengkelkan di internet pada masa ini iaitu geo-sekatan.

Perkhidmatan PlutoTV mempunyai dua versi perkhidmatannya yang berbeza, dengan yang pertama untuk penduduk Amerika Syarikat dan yang lain untuk penonton antarabangsa. Walau bagaimanapun, versi perkhidmatan antarabangsa tidak mempunyai apa-apa, sama sekali tidak ada yang menarik minat anda.

Ia mengandungi saluran yang sangat sedikit dan sebahagian besarnya hanya berwaspada i.e. hanya di sana untuk mengisi nombor-nombor.

Sebaliknya, versi Pluto TV AS adalah di mana anda boleh tahu dengan tepat mengapa perkhidmatan ini begitu popular dan bernilai mendaftar.

bagaimana untuk menonton Pluto TV Missing Channels

Saluran Hilang TV Pluto 2

Berikut adalah senarai beberapa saluran yang hanya tersedia di Pluto TV AS:

 1. Pluto TV Movies
 2. Pluto TV Movies 2
 3. Flicks of Fury
 4. Seram 24/7
 5. Pluto TV Drama
 6. Pluto TV Comedy
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Red Bull TV
 13. Sukan TV Pluto
 14. Kesan Wrestling
 15. Berjuang
 16. The Surf Channel
 17. Sains TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime All Day

Senarai ini tidak terhad kepada saluran ini kerana kebanyakan saluran yang ditawarkan oleh TV Pluto hanya tersedia di AS.

Undang-undang hak cipta yang mengawal saluran ini dalam domain dalam talian tidak membenarkan TV Pluto menawarkan saluran-saluran ini dari luar IS.

Satu-satunya cara yang masuk akal untuk membuat perkhidmatan yang baik ini adalah untuk memperoleh perkhidmatan VPN dan menyekat pembatasan geo pada perkhidmatan. Saya akan memberitahu anda lebih lanjut mengenai ini dalam beberapa baris yang akan datang.

Bagaimana untuk Watch / Unblock TV Pluto Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2020

Pluto TV VPN Ban

Kebanyakan tapak streaming paling popular pada masa kini telah menguatkuasakan VPN di laman web mereka. Larangan yang paling terkenal ini berlaku di Netflix, yang mengenal pasti bahawa anda menggunakan VPN hampir seketika jika pembekal VPN yang anda langgan tidak’t mempunyai keupayaan untuk memintas larangan VPN.

Baca: Netflix VPN Ban

Dan ia’s bukan hanya Netflix tetapi pengharaman VPN ada pada banyak perkhidmatan penstriman lain seperti BBC iPlayer juga. Tetapi TV Pluto juga ada?

Pluto TV VPN Ban

Nah, selepas memeriksa dan menganalisisnya dari setiap sudut, saya dengan pasti boleh memberitahu anda bahawa TV Pluto tidak’t mempunyai pengharaman VPN di tempat pada masa ini. Ini mungkin bermakna bahawa VPN yang membolehkan anda memintas sekatan geometri pada TV Pluto sedikit tinggi daripada mereka yang boleh melakukan perkara yang sama pada perkhidmatan seperti Netflix dan BBC iPlayer. Namun, masih ingat bahawa pembatalan sekatan hanya cukup baik untuk VPN murah untuk dipertimbangkan untuk digunakan dengan perkhidmatan streaming.

Lihat perkara seperti kelajuan, prestasi, senarai ciri keselamatan yang tersedia sebelum mendaftar dengan perkhidmatan VPN.

Senarai Peranti yang Serasi dengan TV Pluto

TV Pluto menawarkan keserasian dengan pelbagai jenis peranti yang mana saya memuat turun klien Windows, yang lebih baik dan mesra pengguna dalam merasakannya daripada perkhidmatan web.

Pelanggan Window lebih terasa daripada perkhidmatan OTT konvensional. Tiada lakaran kecil, jubin blok, bar menunjukkan yang disyorkan dan lain-lain yang merupakan ciri umum perkhidmatan streaming lain seperti Netflix dan Hulu.

Senarai Peranti yang Serasi dengan TV Pluto

Dan, Tim Cook ada di sana, secara kebetulan bercakap tentang data dan privasi, jadi saya fikir kenapa tidak berkongsi perkara ini dengan kalian. Sekiranya Apple mengambil minat untuk melindungi data pengguna maka salah satu perkara terbaik yang boleh membuatkan kita berasa lebih selamat dalam talian.

Kembali ke Pluto TV, Berikut adalah senarai penuh peranti dan OS yang kini menyokong Pluto TV:

 • telefon mudah alih iOS & tablet
 • Android mudah alih & tablet
 • Android TV (pelbagai)
 • Google Chromecast
 • App Web Chrome
 • Amazon Kindle / Tablets Kebakaran
 • Amazon Fire Tv + Stick Tv Kebakaran
 • Roku Devices + Roku TV
 • Apple TV (Generasi ke-4)
 • PS4

Catatan: Anda boleh menyahsekat Pluto TV pada sebarang peranti melalui aplikasi VPN yang tersedia untuk semua platform!

Cara Membongkar / Akses / Penggunaan TV Pluto Di Luar Amerika Syarikat

Walaupun ramai orang menyedari bahawa VPN boleh membenarkan anda melangkau geo-larangan, kebanyakannya tidak’Tidak tahu bahawa hanya beberapa pembekal yang berwibawa menawarkan layanan yang benar-benar sesuai dengan tagihan tersebut.

Hampir semua perkhidmatan VPN percuma, serta majoriti perkhidmatan berbayar, tidak boleh memintas sekatan geo pada kebanyakan laman web seperti Pluto TV.

Dan sementara anda tidak boleh melewati semua beratus-ratus VPN yang terdapat di pasaran sekarang untuk memeriksa sama ada yang berfungsi dengan sempurna di Pluto TV dan yang mana tidak, saya telah melakukan kerja untuk anda sudah dengan menguji VPN yang boleh dengan pasti menyekat Pluto TV serta menawarkan kelajuan terbaik untuk menyokong kualiti penstriman premium di laman web ini.

 1. Berikut adalah langkah demi langkah bagaimana anda boleh menyahsekat atau mengakses Pluto TV dari Luar Amerika Syarikat dengan menggunakan perkhidmatan VPN yang Kredible:
 2. Pilih VPN Terbaik untuk TV Pluto dari antara senarai yang disediakan pada akhir panduan persediaan ini
 3. Bayar untuk rancangan harga dan dapatkan bukti kelayakan pengguna melalui e-mel
 4. Muat turun klien VPN yang serasi bergantung kepada OS anda
 5. Buka Pluto.tv/watch atau muat turun Pluto TV App pada peranti anda. Kedua-duanya bekerja tanpa menyanyi dengan baik tetapi sebaiknya anda mendaftar untuk membuat perkhidmatan lebih mudah dijalankan
 6. Nikmati 100+ saluran hidup dan mendedikasikan filem dan perpustakaan TV di Pluto TV!

Bagaimana untuk Watch / Unblock TV Pluto Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2020

Bagaimana Menonton TV Pluto di Apple TV

Menurut analisa saya, TV Pluto adalah satu perkhidmatan yang kini perlu dipasang sebelum digunakan dalam semua jenis TV dan peranti penstriman. Ia hanya menakjubkan tentang bagaimana perkhidmatan percuma ini boleh menawarkan banyak hiburan kepada anda hanya dengan sentuhan butang. Tetapi sejak kebanyakan TV dan peranti streaming pemaju dan pembuat tidak ada’Namun belum membuat perkhidmatan hebat ini sebahagian daripada repertoir hiburan biasa mereka, anda perlu memasangnya sekarang!

 1. Untuk Apple TV, berikut adalah betapa mudahnya proses pemasangan untuk Pluto TV sebenarnya ialah:
 2. Buka App Store dari Skrin Utama Apple TV anda
 3. Pergi ke Tab Pilihan dan Cari Apl TV Pluto
 4. Dalam hasil carian, klik pada ikon TV Pluto dan klik sahaja “Dapatkan” untuk memulakan proses muat turun dan pemasangan

Pastikan anda menggunakan perkhidmatan VPN untuk membuka sekatan semua saluran popular dan pustaka persembahan filem dan TV. Kebanyakan VPN kini menawarkan aplikasi iOS khusus untuk Apple TV supaya anda menang’t mempunyai banyak kesukaran memasang VPN kegemaran anda, tetapi jika anda masih mahukan lebih banyak akses ke kaedah pemasangan yang lebih banyak, anda boleh pergi ke VPN Terbaik kami untuk panduan TV Apple.

Bagaimana Menonton TV Pluto di Apple TV

Walau bagaimanapun, saya tidak’t pergi melalui cara ini untuk menstrimkan Pluto TV di Apple TV saya kerana merasakan sedikit rumit kepada saya. Kaedah yang lebih mudah untuk mengakses Pluto TV di sini menggunakan mod AirPlay pada iPhone anda untuk melakukan ini.

Saya ingin menyebut di sini bahawa jika anda membeli Apple TV tanpa iPhone maka anda kehilangan lebih banyak fungsi dan kemudahan daripada yang anda bayangkan. Ekosistem Apple saling berkaitan dan tidak ada yang sesuai dengan rang undang-undang seperti peranti Apple sendiri sebenarnya.

 1. Pasang apl iOS TV Pluto ke iPhone anda dan lancarkannya
 2. Oleh itu, inilah kaedah Airplay untuk menonton Pluto TV di Apple TV:
 3. Mudah pergi ke Pusat Kawalan pada iPhone atau iPad anda
 4. Di sini anda akan melihat ikon berbentuk monitor, klik padanya
 5. Jika iPhone anda disambungkan ke rangkaian Wi-fi yang sama seperti Apple TV anda, maka anda akan dapat melihat Apple TV anda dengan mudah dalam senarai yang muncul di skrin anda sekarang
 6. Pilih Apple TV anda dan lihat sama ada kod laluan muncul pada Apple TV anda. Jika ada, pilih kod laluan dan kemudian masukkan semula pada TV iPhone anda untuk pasangan yang sempurna

Saya cuma suka kaedah ini untuk kemudahannya. Ia seperti saya tidak berfungsi sama sekali di sini dan melalui iPhone saya terasa lebih mudah daripada melalui pilihan di Apple TV itu sendiri.

Bagaimana Menonton TV Pluto di Roku

Sekiranya anda mempunyai Roku, maka Pluto TV pasti salah satu aplikasi streaming OTT terbaik yang anda boleh mulakan dengan dan tidak ada kekecohan sama ada pada muat turun dan pemasangan juga.

Anda hanya perlu memastikan bahawa Roku anda sekurang-kurangnya memenuhi kriteria mempunyai firmware 7 atau ke atas untuk Pluto TV berfungsi dengan betul.

Bagaimana Menonton TV Pluto di Roku

Berikut ialah cara anda memasang Pluto TV pada peranti Roku anda dengan cara yang disederhanakan dalam masa satu minit:

 1. Lancarkan peranti Roku anda dan pergi ke Rumah di atasnya dengan menekan butang Laman Utama
 2. Di sini anda akan melihat pilihan bertajuk “Saluran Streaming”. Klik padanya
 3. Pilih sekarang “Cari Saluran” dan taipkan “Pluto TV”
 4. Kedai Saluran kini akan mengambil aplikasinya. Sebaik sahaja App Pluto muncul dalam pilihan, tatal ke arahnya dan tekan butang OK di jauh anda
 5. Sekarang klik sahaja “Tambah Saluran” untuk menambah TV Pluto ke saluran Roku anda!
 6. Nikmati yang terbaik dari Pluto TV di Roku anda!

Anda perlu ambil perhatian bahawa Roku tidak’t menawarkan fungsi terbina dalam untuk VPN, jadi cara terbaik untuk menggunakan VPN pada Roku adalah untuk membuat Hotspot enabled VPN atau bahkan memasang VPN pada router itu sendiri. Anda boleh mendapatkan lebih banyak kaedah seperti di sini dalam panduan kami mengenai Roku VPN.

Bagaimana Menonton Pluto TV di Xbox One / 360 dan PS4

Sama seperti peranti streaming khusus seperti Apple TV dan Roku, ramai pengguna telah bertanya sama ada mereka boleh menonton TV Pluto pada konsol permainan khusus atau tidak. Nah, ini memerlukan penjelasan mendalam dan di sini saya akan pergi memberikan satu untuk dua konsol permainan yang paling popular secara berasingan:

Pluto TV di PS4

Sebelum ini, Pluto TV tidak’t mempunyai aplikasi khusus pada PS4 dan masih, halaman sokongan peranti tidak’t menunjukkan bahawa ia kini menawarkan keserasian rasmi dengan platform. Walau bagaimanapun, aplikasi kini boleh didapati di gedung Playstation.

Jadi, jika anda ingin mendapatkan aplikasi TV Pluto pada konsol PS4 anda, pergi ke kedai aplikasi mereka, cari TV Pluto dan muat turun dan pasang pada peranti anda. Ia tidak’Malah memerlukan langganan atau proses log masuk sejak Pluto TV tidak’t memerlukan apa-apa seperti itu.

Sekiranya anda bukan dari Amerika Syarikat dan mahu mendapatkan TV Pluto dan perkhidmatan penstriman lain yang sama disekat pada konsol anda, anda perlu mengambil panduan dari panduan khas kami mengenai PS4 VPN.

Pluto TV di Xbox One / 360

Konsol Xbox itu sebelum ini mempunyai apl TV Pluto di kedai-kedainya tetapi kini ia telah dikeluarkan dari kedai aplikasi rasminya. Dan tidak, tidak ada cara untuk menyusunnya pada peranti itu juga, jadi anda mungkin perlu menunggu sehingga aplikasi rasmi hidup semula sebelum anda boleh menggunakannya.

Sehingga itu, anda masih boleh menonton TV Pluto melalui pelbagai peranti sokongan yang disenaraikan di laman sokongannya.

Ulasan Pluto TV VPN Reddit

Saya tak boleh’t mana-mana benang berkaitan di Reddit di mana pengguna bercakap tentang membuka kunci perkhidmatan di luar AS menggunakan vpn reddit terbaik atau alat lain seperti proksi. Satu-satunya yang saya dapati dibincangkan mengenai bagaimana anda boleh menggunakan perkhidmatan ini dengan lebih baik menggunakan ciri yang berbeza untuk contohnya. satu pengguna menyebut bagaimana “Sembunyikan saluran” pilihan boleh membolehkan anda memastikan bahawa hanya saluran favorit anda muncul di antara muka.

Ulasan dari perbincangan jabberwock101’s komen daripada perbincangan "Sesiapa sahaja menggunakan TV Pluto di rumah?".

Soalan Lazim:

Adakah TV Pluto mempunyai Saluran Tempatan?

Ya, jika anda berada di AS, maka terdapat banyak saluran lokal yang tersedia di Pluto TV seperti NBC, Sky News, Bloomberg dll..

Adakah Pluto TV Percuma pada Roku?

Ya! TV Pluto bukan hanya percuma di Roku tetapi ia bebas pada setiap platform kerana perkhidmatan itu menghasilkan pendapatan dengan meletakkan iklan pada kandungan videonya dan bukan oleh model berasaskan langganan.

Saluran Apa yang Tersedia di TV Pluto?

Sehingga Oktober 2018, Pluto TV menawarkan senarai 100+ saluran termasuk genre seperti Berita, Sukan, Hiburan, Sains antara lain. Ia juga menawarkan saluran yang berdedikasi untuk filem-filem dan Rancangan TV yang dikehendaki, bersama-sama dengan beberapa saluran unik khusus sepenuhnya untuk pertunjukan popular seperti Gila Tentera dan Wipeout.

Kesimpulannya

Pluto TV telah memperolehi sejumlah 6 juta pengguna aktif di seluruh dunia yang mengagumkan dengan berbeza daripada yang lain dari perkhidmatan OTT konvensional seperti Netflix, Hulu dan Sling TV.

Secara percuma dan sangat user friendly, dan di atas itu, ia menawarkan perkhidmatan tersendiri yang terasa lebih seperti TV tradisional, sehingga membolehkan perkhidmatan untuk mendapatkan tempat tersendiri di dunia streaming online.

Jika anda tinggal di luar Amerika Syarikat, maka Pluto TV VPN boleh membenarkan anda mengakses saluran terbaik dan filem dan rancangan pameran TV di salah satu perkhidmatan ini.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me