Bagaimana untuk Watch / Unblock DC Universe Di luar Amerika Syarikat – Panduan Mudah

DC Universe baru dilancarkan pada September 2018 dan peminatnya gembira.


Sekarang anda boleh menonton semua kandungan yang berkaitan dengan francais di platform streaming hebat ini sahaja, kandungan yang anda menang’t dapat menonton di tempat lain. Ya, bukan pada Netflix.

Tetapi adakah anda tahu bahawa DC Universe adalah geo-terhad di luar AS?

Adakah anda tahu bagaimana anda boleh mengaksesnya?

Berikut adalah panduan kami yang berdedikasi mengenai Bagaimana Untuk Menonton / Nyahsekat DC Universe di luar Amerika Syarikat termasuk tiga VPN Terbaik untuk tujuan ini, ulasan vpn Reddit terbaik dan banyak lagi!

Negara-negara Apa Perkhidmatan Universe DC Tersedia Kini Di Luar Amerika Syarikat?

Batman, Superman sesiapa? Sekiranya anda tidak’t mendengar nama-nama ini pernah, saya akan percaya bahawa anda hanya asing melawat planet ini pada rehat musim panas anda.

Karakter ini dan banyak lagi yang popular adalah sebahagian daripada Francais Buku DC Comic dan selain dari Marvel, DC adalah jenama yang paling besar di dunia.

Dan kini ia telah melancarkan tapak streaming sendiri bernama DC Universe di mana anda boleh mencari semua filem, pertunjukan, buku komik digital, bahagian komen, dan forum atau pada dasarnya apa-apa yang berkaitan dengan aksara yang dimiliki oleh francais.

Ya, Netflix mungkin pilihan utama anda ketika datang ke platform streaming jelas, dan pertaruhan baik kedua Anda mungkin di Amazon Prime, tetapi DC Universe tidak seperti kedua situs populer ini.

Pasti, fungsi dan idea adalah sama, tetapi kandungannya akan berbeza.

Universe DC melayani genre yang sangat berdedikasi, yang berkaitan dengan hanya watak dan alur cerita sendiri, diambil dari buku-buku komiknya.

Bilangan peminat Francais DC fenomenal di seluruh dunia, jadi pelancaran perkhidmatan sedemikian adalah idea yang sangat baik.

Tetapi, tunggu di sana’s tangkapan.

Seperti semua perkara yang baik, DC Universe hanya boleh didapati di Amerika Syarikat.

Bagaimana untuk Watch / Unblock DC Universe Di luar Amerika Syarikat

Yang masuk akal kerana paling ramai peminat khusus untuk francais pasti terletak di negara ini.

Walau bagaimanapun, untuk para peminat francais di luar dunia, ini sangat serius.

Tetapi jangan risau kerana seperti biasa, saya akan membimbing anda bagaimana untuk menyahpasang DC Universe di luar Amerika seperti saya’telah dilakukan dengan lain-lain platform seperti i.e. dengan bantuan VPN atau dedicated server.

VPN Terbaik Untuk Menonton DC Universe Di Luar Amerika Syarikat

Seperti yang saya katakan sebelum ini, DC Universe boleh dengan mudah di-blok dan ditonton di luar AS walaupun anda menggunakan VPN, tetapi adakah anda tahu VPN yang sebenarnya akan melakukannya untuk anda?

Tidak, betul?

Nah, inilah 3 VPN terbaik yang saya telah cuba dan diuji dengan DC Universe sejak tahun 2019 dan mereka pasti dapat melakukan pekerjaan dengan sempurna.

ExpressVPN

Ini serius sekali. Tidak ada platform penstriman sedemikian rupa sehingga pembekal bintang ini tidak boleh menyahsekat. Dari Netflix hingga pergaduhan UFC, saya cadangkan ExpressVPN untuk semua yang anda ingin tonton jika geo-terhad dan cant diakses tanpa VPN.

VPN Terbaik Untuk Menonton DC Universe Di Luar Amerika Syarikat

Untuk memberikan penjelasan singkat tentang penyedia ini, ia telah mendapat lebih daripada 2000 pelayan, enkripsi gred ketenteraan, banyak aplikasi klien, sokongan protokol OpenVPN, dasar pembalakan kosong dan banyak lagi..

Tetapi di atas semua ini, taman pelayan AS adalah salah satu yang terbaik dalam perniagaan. Anda hanya perlu menyambung kepada sesiapa sahaja dan mula mengalir DC Universe. Ya, mudah sekali.

Ia’s pasti agak mahal dibandingkan dengan yang lain, tetapi bernilai setiap sen anda.

Kebaikan

 • Batalkan Semua Tapak Streaming AS
 • Lebih 2000 Pelayan
 • Enkripsi Gred Ketenteraan
 • Pelanggan berdedikasi untuk peranti Streaming seperti Firestick tersedia
 • Sokongan sembang langsung

Keburukan

 • Rancangan Mahal

PureVPN

Satu lagi perkhidmatan VPN yang hebat untuk semua streamer yang ingin menyekat kandungan AS seperti perkhidmatan DC Universe adalah PureVPN.

Pembekal tidak diketahui banyak untuk keselamatannya’untuk keupayaannya untuk memberikan pengalaman streaming terbaik di kalangan semua pembekal.

Dan ia telah mendapat semua ciri yang tepat seperti penyulitan gred tentera, 2000+ pelayan, aplikasi klien yang serasi, sokongan sembang langsung, suis bunuh dan banyak lagi.

Negara-Negara Perkhidmatan DC Universe Tersedia sekarang Di Luar Amerika Syarikat

Apa’Lebih baik lagi di sini ialah PureVPN juga menawarkan anda peluang untuk mendapatkan IP khusus anda sendiri. Dengan ini, anda akan dibebaskan dari semua masalah yang dikaitkan dengan berkongsi taman pelayan seperti dalam rancangan perkhidmatan VPN biasa seperti kelajuan rendah, pelayan yang diharamkan, dll..

Dan untuk mengatasinya, PureVPN adalah murah, murah. Seperti yang ditawarkan untuk kurang daripada separuh harga ExpressVPN’s langganan, dengan beberapa rancangan yang lebih murah daripada itu. Jadi itu’s membuat lukisan pasti.

Untuk peminat DC Universe pada anggaran, ini adalah perkhidmatan premium yang anda pasti perlu pergi.

Kebaikan

 • 2000 pelayan di lebih 160 negara
 • Batalkan Universe DC dari luar AS
 • Sokongan sembang langsung Dedicated IP tersedia
 • Penyulitan gred tentera
 • Rancangan Murah

Keburukan

 • Memastikan beberapa log sambungan timestamp

NordVPN

5000+ pelayan dan mengira, NordVPN tidak meninggalkan sebarang batu untuk menawarkan keupayaan yang luar biasa untuk streamer di seluruh dunia. Kelajuan pantas adalah forte dan keselamatannya tidak pernah lengang.

Dan saya akan mengulang semula semua ciri generik sekali lagi di sini, tetapi tahu bahawa NordVPN telah mendapat semuanya seperti yang lain, contohnya. enkripsi gred tentera, dasar pembalakan sifar dan lain-lain.

DC Universe Online Reddit

Saya mendapat Universe DC disekat dengan mudah dengan NordVPN dan pengalaman itu tidak sempurna kerana saya mendapat setiap masa.

Setakat harga yang dipertimbangkan, NordVPN tidak terlalu mahal tetapi hanya kurang bajet mesra.

Kebaikan

 • 5000+ Pelayan di seluruh dunia
 • Apl klien berbilang tersedia
 • Pelan yang berpatutan
 • Sokongan protokol OpenVPN

Ciri keselamatan tambahan seperti DoubleVPN tersedia

Keburukan

 • Sokongan sembang langsung tidak tersedia

Semua ketiga pembekal ini hebat, tetapi mereka mempunyai sedikit perbezaan dalam prestasi. Ia’s semua jargon teknikal, jadi saya membuat lebih mudah untuk anda memahami dan akhirnya membuat keputusan berdasarkannya.

ExpressVPN: Stabil

PureVPN: Murah

NordVPN: Dimuatkan dengan ciri-ciri.

Universe DC boleh disekat oleh mana-mana trios, tetapi ia bergantung pada apa yang anda cari.

Bagaimana untuk Watch / Unblock / Access DC Universe Di luar Amerika Syarikat

Jika anda telah memilih mana-mana pembekal di atas, anda boleh menyahsekat DC Universe di luar Amerika Syarikat dengan mengikuti langkah-langkah mudah ini. Saya mengambil ExpressVPN sebagai contoh di sini:

 1. Pergi ke pembekal’laman web dan memilih pelan harga
 2. Bayar langganan dan dapatkan bukti kelayakan pengguna
 3. Muat turun aplikasi apl yang serasi seperti saya turun ExpressVPN’s Windows clientexpressvpn untuk dc universe
 4. Sambung ke mana-mana pelayan AS (Ini mungkin berbeza dengan Pure dan Nord kerana anda perlu meminta sokongan mereka yang pelayan berfungsi dengan DC Universe) dan DC Universe akan mudah diakses!

dc universe

DC Universe Online Reddit

Reddit adalah tempat tindakan berlaku hari ini. Maksud saya, saya mendapat semua berita utama saya dari platform ini.

Sama ada telur Paskah dalam pertunjukan baru atau tinjauan terbaik mengenai perkhidmatan atau masalah tertentu, Reddit adalah tempat anda untuk pergi.

Oleh itu, saya pergi ke sana untuk mengetahui tentang apa yang pengguna VPN paling puas dengan ketika membongkar kunci DC Universe di luar Amerika Syarikat.

Tetapi saya terkejut, saya mendapati apa-apa kecuali sebilangan kecil menyebut tentang bagaimana VPN boleh digunakan untuk membuka kunci DC Universe di Australia. Tetapi kecuali itu, tidak ada yang menyebutkan VPN terbaik untuk tujuan ini.

Kesimpulannya

Jadi sekarang jika anda bertanya kepada saya tentang cara lain yang ada di mana anda boleh menonton DC Universe di luar Amerika Syarikat, saya akan mengatakan tidak. VPN adalah satu-satunya perkara yang sebenar apabila ia membuka kunci sekatan, sementara pilihan lain seperti proksi, tidak’t sebenarnya bekerja hari ini.

Tapak streaming telah menjadi stratosfera pada hari ini, dengan langganan melebur seperti apa-apa. DC Universe mungkin berkhidmat sebagai genre yang berdedikasi tetapi ia bersedia untuk mencapai berjuta-juta pelanggan pada tahun 2019, jadi jika anda mahu menyertai kereta muzik, lakukan sekarang!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me