Bagaimana Untuk Menonton FIFA World Cup Live Online

Hello, peminat FIFA dari seluruh dunia, dan selamat datang ke VPN Terbaik. Sesuatu tentang permainan yang selalu membawa saya kembali ke klasik “Blur – Woo Hoo” lagu dalam “Jalan ke Piala Dunia 98” permainan video! Tenaga yang digunakan oleh muzik untuk keluar, lelaki, saya terlepas hari-hari itu. Ia masih menjadi hyped buat Piala Dunia walaupun.

Contents

Bagaimana Untuk Menonton Final Piala Dunia FIFA Live Online

Menawarkan liputan sukan berkualiti HD dan ulasan ulasan berdedikasi dalam pelbagai bahasa, pilihan streaming langsung yang disenaraikan di bawah ini adalah sesuai untuk anda menonton Piala Dunia:

BeIN Sports

Salah satu penyedia liputan sukan yang paling komprehensif, BeIN Sports boleh didapati di kebanyakan negara termasuk Timur Tengah, Amerika Syarikat, New Zealand, Thailand, Malaysia, dan lain-lain. Ia boleh menjadi pilihan penstriman dalam talian anda untuk Final FIFA untuk serendah $ 10 sebulan. Perkara terbaik mengenai penyedia ini ialah, kerana ia’s tersedia di pelbagai rantau di seluruh dunia, ia akan menawarkan ulasan dalam pelbagai bahasa.

bein sports fifa

Sekiranya anda tinggal di luar kawasan itu’terdapat di sana, di sana’tiada sebab untuk dibimbangkan kerana anda boleh menyambungkannya melalui VPN. Laluan semula semula sambungan anda melalui pelayan yang terletak di negara yang anda ingin sambungkan dan akses BeIN Sports untuk menyahsekat laman web dengan mudah.

negara sukan fifa

Sekiranya anda tinggal di luar kawasan itu’terdapat di sana, di sana’tiada sebab untuk dibimbangkan kerana anda boleh menyambungkannya melalui VPN. Laluan semula semula sambungan anda melalui pelayan yang terletak di negara yang anda ingin sambungkan dan akses BeIN Sports untuk menyahsekat laman web dengan mudah.

DirecTV Now

Penyedia TV Live paling komprehensif di Amerika Syarikat pada masa ini, DirecTV kini menawarkan pelbagai saluran dalam pelan langganan bernilai tinggi. Ia kini menawarkan langganan selama tiga bulan hanya dengan sedikit $ 10 / bulan dan termasuk beberapa penyiar FIFA rasmi termasuk Fox Sports untuk liputan Bahasa Inggeris, Liputan Globo untuk Portugis dan lebih banyak lagi.

langsung tv fifa

Jika anda ingin mengakses DirecTV Kini di luar Amerika Syarikat, anda akan memerlukan VPN Terbaik dengan penyebaran streaming AS yang berdedikasi untuk memintas sekatan geografi di laman web ini.

VPN Piala Dunia FIFA terbaik

Memandangkan hampir semua tapak penstriman yang disebutkan di atas memerlukan VPN untuk mendapatkan akses, di sini adalah jadual komprehensif penyedia VPN Top yang boleh anda pilih untuk memberi kuasa kepada pengalaman menonton Piala Dunia FIFA tanpa gangguan!

PERINGATAN TABLE

Free Online Streaming for FIFA

Jika anda merasakan bahawa pembekal dibayar membuat anda pergi ke atas anggaran anda dan anda bersedia untuk berkompromi sedikit pada ciri-ciri seperti kualiti video, terdapat banyak pilihan percuma yang tersedia untuk menonton Piala Dunia FIFA Live Online:

Youku

Satu-satunya pilihan untuk menyiarkan FIFA secara langsung untuk lebih daripada satu bilion orang di China, Youku adalah perkhidmatan hebat yang dimiliki oleh kumpulan yang sangat berpengaruh. Penyedia penstriman ini telah berkembang dari kekuatan ke kekuatan dan ia adalah penyedia streaming pertama untuk berkongsi kejohanan utama’hak penyiaran dalam talian dengan CCTV Cina milik kerajaan.

Perkhidmatan ini benar-benar percuma menjadikannya sangat menarik untuk penonton yang tinggal di China. Bagi anda yang tinggal di luar Tanah Besar China, di negara-negara yang bersebelahan, Youku boleh menjadi pintu masuk anda untuk menonton FIFA dalam ulasan Mandarin / Cina, tetapi hanya jika anda menggunakan VPN yang Powerfull untuk menyahsekat laman web geo-terhad ini.

ZDF.De

Jerman’penyedia aliran atas atas i.e. ZDF.De adalah perkhidmatan percuma yang menyiarkan video berkualiti tinggi, menjadikannya pilihan yang sempurna untuk peminat Jerman permainan. Jika anda tinggal di luar Jerman, ZDF.De hanya boleh ditonton jika anda menyahsekat laman web melalui VPN Teratas dengan menyambung ke pelayan Jerman.

ZDF.de fifa
Bagaimana Menonton Piala Dunia FIFA di Kodi

 1. Pelancaran Kodi Krypton V17 dan di sudut kanan atas klik yang “Gear” ikon.
 2. Pilih “Pengurus Fail” di sudut kanan bawah menu.
 3. Tatal turun dari menu kiri dan buka “Tambah Sumber”.
 4. Klik dua kali pada “Tiada” dan masukkan http://lazykodi.com/
 5. Berikan nama media nama. Contohnya, “Malas Kodi”
 6. Pergi kembali ke menu utama Kodi dan klik pada “Add-ons”.
 7. Hit yang “Pakej” simbol untuk memulakan proses pemasangan.
 8. Pilih “Pasang dari fail zip” dan Cari yang “Malas Kodi” sumber media.
 9. Daripada senarai pilihan, pilih “PEMOHONAN” dan kemudian ketik pada “ANDROIDABA”
 10. Pilih “Repositori” dan kemudian klik pada “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Tunggu beberapa minit untuk “Pengaya Dipasang” pemberitahuan. Kembali ke menu sebelumnya dan klik pada “Pasang dari Repositori”.
 12. Pilih “..Repositori Kodil” dan kemudian buka yang “Tambah Video” senarai
 13. Pergi yang “carian” tab dan jenis dalam “cCloud TV”
 14. Buka add-on dan kemudian memukul butang pemasangan.
 15. Tunggu untuk “Tambahan” pemberitahuan dipasang
 16. Kembali ke menu tambahan dan pelancaran cCloud TV.
 17. Klik pada “Sukan” pilihan untuk mendapatkan akses kepada semua aliran sukan langsung
 18. Pilih ESPN atau mana-mana penyiar lain dari senarai di sini untuk menikmati menonton Piala Dunia FIFA!
  Bagaimana Menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Kodi dalam Kurang dari 3 Menit

fifa espn

Bagaimana Menonton Piala Dunia FIFA di Kodi Firestick Menggunakan iPlayer WWW

 1. Pelancaran TV Firestick dan klik pada Sistem.
 2. Pilih Tetapan dan kemudian “Pilihan Pemaju”.
 3. Dayakan Apps untuk Sumber Unknown dan “ABD Debugging”.
 4. Pergi kembali ke menu rumah, klik pada ikon carian, dan masukkan “Muat turun”.
 5. Klik pada “Muat turun” ikon dan tekan butang pilih pada jarak jauh.
 6. Pelancaran aplikasi, pilih “Benarkan”, dan OK pada tetingkap selamat datang.
 7. Masukkan http://troypoint.com/kodistable ke dalam bar URL.
 8. Tunggu untuk fail untuk memuat turun dan klik “memasang” pada halaman persediaan Kodi.
 9. Ikutilah langkah-langkah dalam tajuk di atas untuk memasang iPlayer WWW.

firma fifa

Tonton Piala Dunia FIFA di Roku

Roku TV menawarkan beberapa pilihan yang sangat baik apabila ia melibatkan liputan sukan dan ia dimenangi’t menjadi apa-apa yang berbeza untuk Piala Dunia FIFA ini kerana banyak saluran dengan penyedia akan mengalirkan perlawanan secara langsung. Walau bagaimanapun, kebanyakan saluran ini tidak tersedia di luar AS dan geo-terhad. Jadi untuk melepasi mereka, anda perlu mengikuti langkah-langkah yang dinyatakan di bawah:

 1. Daftar dengan a Piala Dunia Teratas Pembekal VPN
 2. Pasang VPN dengan Roku anda (Anda akan mendapati beberapa panduan dengan penyedia VPN anda tentang cara melakukannya)
 3. Sambungkan ke pelayan Amerika Syarikat dan anda akan memintas batasan geo untuk menonton pertandingan hidup di saluran kegemaran anda!

Tonton Piala Dunia FIFA di Mac

Bagi pengguna Mac, mengakses tapak streaming geo-terhad untuk Piala Dunia adalah proses yang sangat diperkemas. Banyak tapak streaming menyiarkan pertandingan langsung dari kejohanan secara percuma misalnya. Padan TV dan BBC iPlayer, jadi jika anda mahu menyahsekat mereka melalui VPN, maka di sini’s bagaimana anda boleh melakukannya dengan mudah:

 1. Langgan ke Atas VPN Piala Dunia perkhidmatan dan memuat turun klien Mac terbarunya
 2. Pasang klien Mac pada peranti anda dan sambungkan ke pelayan di negara tempat penyedia streaming langsung anda tersedia. Contohnya. untuk membuka kunci BBC iPlayer, pilih pelayan UK
 3. Sambungkan VPN dan lawati tapak web streaming langsung untuk menikmati perlawanan secara langsung!

Tonton Piala Dunia di PS4

Pergi adalah hari-hari apabila konsol permainan hanya dimaksudkan untuk digunakan untuk permainan. Pada masa kini, konsol anda adalah peranti yang berkuasa untuk memenuhi pelbagai keperluan anda. Pengguna PS4 boleh menggunakan konsol mereka untuk menonton live FIFA melalui pembekal penstriman, tetapi anda memerlukan VPN untuk meneruskannya dengan ini:

 1. Pilih yang terbaik Piala Dunia VPN dan pilih rancangan yang sesuai dengan bajet anda yang terbaik
 2. Dapatkan kredensial pengguna (nama pengguna dan kata laluan VPN)
 3. Pasang VPN melalui sama ada penghala atau Windows / Mac. Kebanyakan penyedia VPN Top menawarkan tutorial yang berdedikasi mengenai cara membuat persediaan VPN di PS4 dengan mudah. Inilah panduan PureVPN dan bagaimana untuk melakukannya
 4. Masukkan kelayakan pengguna
 5. Sambung ke pelayan di negara penyedia strim anda’ketersediaannya. Contohnya. untuk menyahsekat Match TV, pilih pelayan Rusia
 6. Sambung ke VPN
 7. Nikmati perlawanan langsung dari Piala Dunia FIFA pada konsol permainan PS4 anda!

Tonton Piala Dunia FIFA di iOS

Menjadikannya sangat mudah untuk menonton apa-apa di mana sahaja, peranti iOS menjadi sangat popular sebagai peranti streaming mudah alih. Apl iOS untuk banyak perkhidmatan penstriman juga mudah didapati, mis. DirecTV kini menawarkan aplikasi asli untuk platform iOS yang boleh anda muat turun dari iTunes store dengan mudah. Tetapi begitu banyak laman streaming tersebar geo, anda akan memerlukan VPN untuk menyahpasangnya dan menikmati perlawanan anda hidup secara tidak terganggu.

Memasang VPN pada iOS kini sangat mudah juga kerana kehadiran aplikasi khusus untuk platform yang tersedia dengan hampir setiap Penyedia utama dan di sini’s bagaimana anda boleh melakukannya dengan kurang dari 3 minit:

 1. Pilih VPN Piala Dunia pembekal yang anda suka yang terbaik berdasarkan ciri-cirinya
 2. Bayar untuk pelan harga
 3. Pergi ke gedung iTunes dan cari VPN’nama s. Aplikasi ini akan kelihatan dengan mudah di atas hasilnya
 4. Muat turun dari sana
 5. Pasangnya pada iPad / iPhone anda
 6. Pilih pelayan di lokasi pembekal strim anda
 7. Sambungkan VPN
 8. Lawati laman web / buka apl pembekal strim langsung anda untuk menikmati tindakan secara langsung!

Tonton Piala Dunia FIFA di Android

Android OS adalah setakat ini, OS mudah alih yang paling popular di dunia dan dengan pengguna yang berjumlah berjuta-juta pada masa ini, akan ada banyak orang yang berharap untuk menikmati perlawanan langsung dari Piala Dunia FIFA pada peranti mereka. Kebanyakan VPN Teratas menawarkan aplikasi Android yang berdedikasi, yang boleh anda gunakan untuk memintas batasan geo pada tapak penstriman yang popular. Biarkan’s mendapatkan anda melalui proses memasang VPN pada Android anda dalam 5 langkah mudah:

 1. Dari yang terbaik VPN Piala Dunia, pilih yang sesuai dengan bajet dan keperluan anda
 2. Muat turun Apl Android dari Play Store
 3. Pasang pada peranti Android anda tetapi pastikan peranti anda dikemas kini ke versi Android terkini untuk menjadikan aplikasi berfungsi lebih sublimen
 4. Sambung ke pelayan khusus negara di lokasi tempat pembekal strim anda tersedia
 5. Lawati pembekal penstriman anda’ tapak atau membuka aplikasinya yang berdedikasi di peranti anda untuk menonton pertandingan secara langsung!
  Bagaimana Menonton American Netflix dengan VPN - Panduan Penyediaan Mudah untuk Android dan Mac Devices

Tonton Piala Dunia FIFA di Xbox

Xbox adalah konsol permainan yang sangat popular yang telah mendapat kemasyhurannya disebabkan oleh banyak ciri-ciri yang rapi yang ditawarkan kepada penggunanya. Ramai peminat Xbox akan sangat berminat untuk menonton Piala Dunia FIFA pada konsol mereka. Tetapi kerana banyak laman web yang menawarkan aliran langsung, geo-terhad untuk penonton di luar negara mereka, anda perlu menyediakan VPN di Xbox anda untuk mendapatkan dan di sini’s bagaimana anda boleh mencapai matlamat ini dengan mudah:

 1. Langgan kepada Yang Berkuasa VPN Piala Dunia yang menawarkan sejumlah besar pelayan di seluruh dunia
 2. Persiapkan VPN di Xbox anda. Ini sepatutnya’t akan merisaukan sama sekali kerana kebanyakan pembekal teratas menawarkan panduan yang sangat baik tentang cara melakukannya. Berikut adalah panduan mengenai cara membuat persediaan VPN di Xbox oleh PureVPN dan ExpressVPN
 3. Sambung ke pelayan di lokasi pilihan anda iaitu negara di mana penyedia streaming anda tersedia untuk dilihat
 4. Tonton perlawanan langsung melalui Xbox anda!

Tonton Piala Dunia FIFA di Apple TV

Pemilik TV Apple mempunyai banyak kegembiraan kerana mereka akan mempunyai peluang untuk menonton perlawanan hidup dari Piala Dunia FIFA melalui peranti mereka dan semua yang mereka perlukan untuk memanfaatkan peluang ini adalah untuk mengetahui tentang pilihan yang mereka ada ketika datang untuk menyiarkan perkhidmatan streaming perlawanan di kejohanan bersama dengan memasang VPN pada peranti mereka untuk memintas sebarang geo-larangan yang mereka hadapi di tapak penstriman.
Biarkan’s pergi melalui langkah-langkah di mana anda boleh memasang VPN pada Apple TV:

 1. Beli pelan harga di mana-mana Top VPN Piala Dunia pilihan anda atau daripada yang disenaraikan di blog ini
 2. Pasang VPN pada Apple TV anda. Ini sepatutnya terlalu ragu-ragu untuk anda kerana banyak pembekal VPN akan mempunyai panduan mudah dengan panduan langkah bagaimana untuk melakukannya
 3. Sambung ke pelayan di negara tempat anda ingin mengakses pembekal strim anda
 4. Nikmati Piala Dunia FIFA seperti tidak pernah sebelum ini!

Tonton Piala Dunia FIFA di FireStick

Jika anda memiliki Amazon Firestick, anda berada di bawah senarai orang yang bertuah. Fox Sports, penyiar rasmi acara mega, menawarkan aplikasi berdedikasi untuk peranti hiburan. Anda boleh memuat turun dari Amazon’kedai aplikasi rasmi di sini. Setelah selesai, log masuk dengan akaun Fox Sports Go anda dan nikmati streaming acara FIFA!

sukan fifa rubah

Baca panduan terperinci kami mengenai VPN terbaik untuk firestick.

Bagaimana Untuk Menonton Piala Dunia FIFA tanpa kabel

Anda tidak perlu memilih TV kabel untuk menonton kandungan kegemaran anda, terutamanya apabila separuh daripada apa yang anda menonton lebih disukai tidak tersedia pada langganan biasa. Di sinilah pengguna biasanya menjadi pemotong tali, mendaftar dengan perkhidmatan dalam talian untuk keperluan hiburan mereka. Nah, kami mendapat penyelesaian untuk menonton Kejohanan Dunia FIFA juga dalam talian.

Bagaimana untuk Menonton FIFA di Amerika Syarikat

Seperti yang disebutkan sebelumnya, Fox Network adalah penyiar rasmi Piala Dunia FIFA, yang merupakan sebuah hiburan dan berita berita berasaskan Amerika. Oleh itu, jika pemotong tali mahu menstrim cawan dunia FIFA secara langsung di Amerika Syarikat dari keselesaan rumah mereka, hanya mendaftar di Fox Sports GO – perkhidmatan VoD penyiar.

Bagaimana Menonton FIFA di Australia

Sekiranya anda mencari cara untuk menonton Piala Dunia FIFA, maka anda perlu bergantung kepada perkhidmatan VPN untuk Australia. Penyelesaian premium yang disebut di atas seperti Hulu, Fox Sports Go, DirecTV Now, dan Sling TV, mengenakan sekatan geografi yang mengehadkan pengguna dari negara lain untuk mengakses laman web mereka.

Cara Menonton FIFA di UK

Pengguna di UK dengan mudah boleh menukar saluran mereka ke BBC atau ITV untuk menyalurkan Piala Dunia FIFA. Pemotong kord mungkin menghadapi sedikit masalah untuk mengakses kandungan geografi yang terhad. Daftar dengan Sling TV, Hulu Live TV, atau DIRECTV SEKARANG untuk menonton pertandingan. Pilihan lain adalah untuk menyambung ke lokasi VPN cawan dunia FIFA di Amerika Syarikat dan menyiarkan acara secara langsung dari Fox Sports Go.

  Rancangan TV Stream dan Filem Online secara Percuma

Bagaimana Menonton Perlawanan FIFA di Semua Saluran Hulu

Hulu menawarkan 50+ saluran langsung dalam pakej beta termasuk saluran yang akan mengalir perlawanan Piala Dunia dalam kualiti HD. Jika anda tidak’t mahu ketinggalan peluang ini, kemudian baca panduan ini pada cawan dunia Hulu yang memaparkan senarai saluran yang akan menstrimkan perlawanan, cara memintas Geo-restrictions di Hulu menggunakan VPN Terbaik, panduan harga, cara merakam padanan Live dan lebih lagi.

Peranti FIFA yang disokong oleh Piala Dunia Hulu

Perkara terbaik mengenai Hulu ialah alat repertoar yang menakjubkan. Hulu boleh bekerja pada apa sahaja yang anda boleh fikirkan. Pilihan konvensional seperti TV Pintar, mudah alih, PC semuanya berfungsi di Hulu tetapi senarai ini tidak terhad kepada ini kerana Hulu menawarkan pelbagai pilihan lain juga.

fifa hulu

Berikut adalah senarai lengkap semua peranti yang disokong oleh Hulu:

 1. Apple iPhone dan iPad (menjalankan iOS 10 atau lebih baru)
 2. Telefon dan tablet Android (berjalan 5.0 atau lebih baru)
 3. Apple TV (generasi ke 4 atau lebih baru)
 4. Chromecast
 5. Tablet Bomba
 6. TV Kebakaran dan Stick TV Kebakaran
 7. LG TV (model pilih)
 8. Nintendo Switch
 9. Roku dan Roku Stick (model pilih)
 10. Samsung TV (Pilih Model TV)
 11. Xbox One, Xbox 360

Bagaimana Menonton Piala Dunia FIFA di Apple TV Menggunakan Aplikasi Percuma dan Dibayar

Antara pelbagai peranti yang tersedia pada masa ini yang menyokong aliran, pemilik TV Apple juga pasti akan mencari beberapa apl streaming yang cukup baik untuk menjadikan pengalaman Piala Dunia mereka dapat diingati.

Apl TV Berbayar Apple Terbaik untuk Menonton FIFA

 1. Optus Sports
 2. DirecTV Now
 3. Fox Sport
 4. BeIN Sports
 5. Sky Sports
 6. NBC Sports
 7. Sling TV

Apl Apple TV Terbaik untuk Menonton FIFA

 1. MatchTV
 2. BBCiPlayer
 3. SBS
 4. TF1
 5. ITV

 Tonton La Liga Online

La Liga adalah liga FIFA yang mempunyai banyak pengikut di seluruh dunia, terutamanya disebabkan oleh tarikan bintang-bintang antarabangsa memaparkan permainan yang menggembirakan dan menyediakan peminat dengan hiburan eksklusif. Persatuan di belakang La Liga tahu betapa lumayannya liganya sehingga ia terlibat dalam menjual hak penyiarannya kepada penyiar utama dan tapak streaming dari seluruh dunia.

Kali ini, tidak ada perbezaan, kerana setiap penyiar mempunyai hak eksklusif untuk menyiarkan perlawanan La Liga secara langsung di rantau diperuntukkan seperti yang dilihat dari jadual yang dipaparkan di atas.

Sekiranya anda ingin menonton La Liga secara dalam talian, maka di sini adalah senarai penyedia 3 teratas yang menawarkan perkhidmatan penstriman terbaik dalam kualiti HD untuk mengakses perlawanan secara langsung dalam talian:

 1. DirecTV sekarang Sukan
 2. BeIN Sports
 3. Sebelas Sukan

Bagaimana Menonton beIN Sports Online

Ditubuhkan pada Januari 2014 oleh Nasser Al-Khelaifi, beIN Media Group diputar dari Al Jazeera Media Network, beribu pejabat di Doha, Qatar. Rangkaian Sukan beIN yang terkenal telah ditubuhkan di Perancis pada tahun 2012 dan sejak itu telah mendapat reputasi antara kedua-dua: penstriman dalam talian dan pengguna kabel, yang ingin menikmati sukan dan hiburan dengan kemudahan maksimum. Sekiranya anda ingin menonton BeIn Sports Online, anda hanya perlu melawat laman web mereka atau memuat turun aplikasi asli dari Google Play Store atau iTunes.

Membungkus Perkara

Kami harap panduan ini membantu anda memahami cara menonton FIFA tanpa kabel. Walau bagaimanapun, jika anda menghadapi sebarang masalah atau mencari penyelesaian penstriman lain, jangan ragu untuk menjatuhkan komen di bawah. Jangan ragu untuk berkongsi artikel dengan peminat FIFA yang lain. Selamat berseronok!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me