Bagaimana Untuk Menonton Big Brother & ldquo; Pameran Permainan TV Realiti Menghiburkan dan Menarik & rdquo;

Apa yang Big Brother?

Big Brother adalah rancangan TV realiti berdasarkan rakan sejawat Belanda dengan nama yang sama. Dicipta oleh John De Mol, siri TV memukul skrin pada tahun 1997, mengambil namanya dari watak novel “Sembilan belas Eighty Four (1984). Dilancarkan semula untuk penonton AS oleh Julie Chen pada tahun 2000, pameran itu telah disiarkan selama 19 musim berturut-turut. Ia mempunyai sekumpulan orang yang tidak dikenali “HouseGuests”, yang terpaksa hidup bersama di rumah 24/7, selama 90 hari atau lebih.

Di mana Menonton Big Brother?

Sejak dilancarkan di Amerika Syarikat, rancangan TV realiti telah ditayangkan di CBS. Saluran ini menyiarkan setiap episod kepada pelanggannya. Sekiranya anda tidak mempunyai langganan yang memberi anda akses kepada rangkaian CBS, ia adalah masa yang tinggi untuk anda. Acara ini disiarkan pada Ahad (8 malam), Rabu (8 malam), dan Khamis (9 malam). Walau bagaimanapun, jika anda tidak pasti tentang masa, anda boleh menyemak jadual TV CBS di sini.

Pelanggan CBS juga mempunyai keupayaan untuk menonton versi yang berbeza diformat Big Brother musim pertama, bersama dengan episod musim kedua yang tidak disiarkan di kebanyakan pasaran. Sekiranya anda ingin menonton ulang tahun lama, anda boleh mempertimbangkan menukar saluran anda ke TVGN. Anda juga boleh menonton rancangan TV realiti dari stesen afiliasi CBS di pelbagai lokasi. Ini termasuk:

 1. Texas - Dallas KTVT
 2. Pennsylvania - Pittsburgh KDKA
 3. Pennsylvania - Philadelphia KYW
 4. New York - New York WCBS
 5. Minnesota - Minneapolis WCCO
 6. Michigan - Detroit WWJ
 7. Massachusetts - Boston WBZ
 8. Maryland - Baltimore WJZ
 9. Illinois - Chicago WBBM
 10. Florida - Miami WFOR
 11. Colorado - Denver KCNC
 12. California - Sacramento KOVR

Bagaimana Menonton Big Brother tanpa kabel?

Jika anda merenung bagaimana untuk menonton Big Brother tanpa TV kabel, kami mempunyai penyelesaian untuk anda. Daripada melanggan stesen TV, pertimbangkan menonton pertunjukan realiti dalam talian. CBS mempunyai portal dalam talian yang membolehkan pengguna untuk menonton Big Brother pada bila-bila masa, di mana sahaja. Anda perlu melanggan pelan premium untuk berbuat demikian.

Akses CBS All tersedia untuk $ 5.99 sebulan, yang juga memberikan anda akses kepada suapan langsung rancangan TV. Pada mulanya, ciri ini boleh didapati secara percuma pada musim pertama. Walau bagaimanapun, dengan permulaan musim kedua, langganan diperlukan untuk mendapatkan akses kepada suapan langsung pada pameran itu’laman web rasmi, yang dihoskan oleh AOL. Melangkah ke hadapan untuk musim kelima belas, suapan langsung kini disiarkan di laman web rasmi CBS, sekali lagi menuntut langganan.

Bagaimana Menonton Big Brother tanpa kabel

Anda juga boleh menonton Big Brother pada telefon pintar anda dengan memuat turun aplikasi CBS untuk OS anda yang berkaitan. Jika pilihan ini tidak berfungsi, anda sentiasa boleh mempertimbangkan menonton episod atau siaran langsung di laman web Saluran 5 yang popular. Masa tayangan akan berbeza dari tarikh penyiaran asal, jadi pastikan untuk menyemak jadual Big Brother TV di sini.

Jika semua pilihan gagal, anda boleh mempertimbangkan memuat turun Kodi. Aplikasi sumber terbuka, hiburan hiburan media menjadikannya mudah untuk mengakses kandungan berbayar di seluruh dunia dengan hanya beberapa klik butang. Cukup muat turun Exodus add-on dan nikmati melayari koleksi tanpa tayangan rancangan TV dan filem, antaranya termasuklah TV realiti, Big Brother!

Bagaimana Menonton Big Brother Episodes di CBS Di Luar Amerika Syarikat

Sekiranya anda tidak berada di Amerika Syarikat, menonton episod Big Brother agak kelihatan kerumitan. Walau bagaimanapun, kami mempunyai penyelesaian untuk itu juga. Anda sentiasa boleh menetapkan sambungan vpn terbaik ke lokasi di AS untuk mendapatkan akses ke CBS dan menonton Big Brother.

Bagaimana Menonton Big Brother Episodes di luar Amerika Syarikat

Langgan perkhidmatan VPN seperti Ivacy, PureVPN, atau ExpressVPN, yang semuanya menawarkan ciri keselamatan dan geo-blok kunci yang luar biasa. Muat turun aplikasi berdedikasi untuk peranti / sistem operasi anda. Sambungkan ke pelayan yang terletak di Amerika Syarikat dan nikmati menonton rancangan realiti TV dengan tahap keselesaan yang sangat.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Bagaimana Menonton Big Brother di Kanada

Selain menggunakan perkhidmatan VPN untuk menyambung ke pelayan AS dan menonton Big Brother di CBS, pengguna mempunyai keupayaan melanggan Global TV di Kanada untuk menonton pertunjukan permainan realiti. Penyiar mempunyai saluran sendiri di mana anda boleh menonton Big Brother. Sekiranya tidak berjaya, anda sentiasa boleh menyiarkan episod di laman web rasminya. Masa tayangan akan berbeza dari tarikh penyiaran asal, jadi pastikan untuk menyemak jadual Big Brother TV di sini.

bagaimana untuk menonton abang besar di canada

Bagaimana Menonton Big Brother Online Percuma

Jika anda mencari pilihan yang paling mudah untuk menonton Big Brother dalam talian - tanpa membayar satu sen - pertimbangkan menggunakan DirectTV atau MyWatchSeries. Kedua-dua laman web tersebut dikategorikan setiap musim mengikut nombor. Ini membolehkan anda menonton pertunjukan TV realiti dan episodnya, tanpa perlu risau tentang melanggan perkhidmatan berbayar.

Tema Utama Show Game TV Reality:

Semasa penginapan mereka, para peserta benar-benar terasing dari dunia luar. Mereka adalah terhad untuk berkomunikasi dengan ahli keluarga / rakan dan harus menjalankan pelbagai cabaran dan permainan untuk terus hidup. Pemain tidak mempunyai sebarang privasi dalam persembahan. Mereka berada di bawah pengawasan berterusan penonton. Konsep unik untuk mengisi rumah dengan orang asing dari semua latar belakang yang berbeza sangat pandai. Anda dapat melihat orang berinteraksi, membentuk sekutu kumpulan, persahabatan, dan romantik.

Dinamika sosial pertunjukan juga sentiasa berubah, sebagai pertemuan dan cabaran menjadi lebih sukar. Kejatuhan lemah di tepi jalan, sementara semakin kuat secara beransur-ansur muncul di peringkat akhir. Sesetengah pemain berjaya mendapatkan bahagian atas dengan bermain politik kotor; yang lain menunjukkan keupayaan mereka dalam permainan. Secara keseluruhannya, rancangan TV adalah merawat sebenar untuk disaksikan oleh semua orang, ketika pergaduhan muncul dan perselisihan diselesaikan. Jika anda sedang mencari pertunjukan permainan realiti untuk dinikmati, Big Brother pasti berada di bahagian atas senarai anda!

Nikmati Menonton Big Brother!

Dan dengan ini, kami telah menjawab soalan lama mengenai Cara Menonton Big Brother dalam talian, hidup, dan di televisyen untuk anda. Sekarang, apa yang perlu anda lakukan ialah memilih kaedah yang sesuai, mengikut keperluan anda. Kami ingin anda mempunyai pengalaman menonton yang menakjubkan! Jangan lupa untuk membantu orang lain yang memerlukan dan berkongsi artikel dengan orang yang mencari cara yang mudah untuk menonton Big Brother!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me