Bagaimana Menonton UFC Live Online

Cinta UFC? Adakah anda sedang mencari cara untuk menonton UFC dalam talian? Jika jawapannya ya, anda telah mendarat di tempat yang betul! Untuk menjadikannya jauh lebih mudah untuk anda, kami membawa panduan khusus ini untuk Menonton UFC tanpa kabel yang mengandungi semua pilihan streaming dalam talian yang berkualiti tinggi, termasuk yang percuma, yang boleh anda akses dari mana saja di dunia dengan bantuan VPN Terbaik!

Dapatkan! Tetapkan! Berjuang!

Menonton acara sukan dalam talian adalah trend yang menangkap wap secara global kerana ia membolehkan peminat sukan tidak pernah terlepas sebarang perlawanan kegemaran mereka tanpa mengira di mana mereka berada. Oleh itu, tunai dalam trend ini, penyedia sukan utama kini menawarkan pilihan pemotongan tali pusat yang tinggi untuk set pengguna berdedikasi yang ingin menonton pertandingan dalam talian.

Bagaimana Menonton UFC Online dari Saluran yang berbeza

UFC adalah salah satu acara sukan paling eksklusif di dunia kerana mereka sentiasa menjana keseronokan, jangkaan, dan drama yang sengit semasa seri mereka, tidak dapat ditandingi oleh mana-mana liga perjudian lain di dunia pada masa ini.

Peminat sekarang menunggu untuk melihat persaingan antara juara ultra kuat yang berlaku di UFC, tetapi adakah anda tahu bahawa pilihan anda tidak terhad kepada TV konvensional sahaja apabila ia menyaksikan seri menarik ini atau acara UFC yang lain?

Berikut adalah pilihan terbaik untuk menonton UFC dalam talian, dan sementara kebanyakan mereka memerlukan anda untuk membeli langganan dan laga perjuangan, saya bahkan termasuk perkhidmatan streaming percuma! Melaluinya dan pilih yang terbaik sesuai dengan keutamaan anda!

1. UFC.TV - Fight Pass dan Pay Per View

Jenama itu’perkhidmatan streaming sendiri, UFC TV mungkin pilihan terbaik untuk menonton semua acara UFC dan pergaduhan termasuk yang satu ini.

UFC kini menawarkan tiga pakej untuk melihat pertarungannya:

 1. Bulanan UFC Fight pass: $ 9.99
 2. 6 Bulan UFC Fight pass: $ 8.99 / month
 3. 12 Bulan UFC Fight pass: $ 7.99 / month

Semua rancangan ini kini menawarkan percubaan percuma 7 hari juga!

Pas perjuangan UFC

Tetapi tunggu, adakah mungkin harga melawan turun lebih jauh? Ya, sudah pasti!

UFC.TV adalah perkhidmatan geo-terhad ketika datang ke harga, yang bermaksud harga untuk laga perjuangan bervariasi dari rantau ke rantau.

Harga terendah untuk pelan UFC Fight pass di Filipina dan anda boleh mengaksesnya dengan mudah dengan menyambung ke VPN dan memilih pelayan Filipina!

Semua harga ini disenaraikan dalam USD:

 1. UFC Fight Bulanan: $ 8.47
 2. 6 Bulan UFC Fight pass: $ 7.64 / month
 3. 12 Bulan UFC Fight pass: $ 6.78 / month

melawan UFC Filipina

2. DirecTV Sekarang

UFC langsung tv

Pembekal TV dalam talian yang sangat dihormati dan perkhidmatan kadar teratas untuk pemotong tali, DirecTV Now pantas menjadi rumah kepada beberapa pilihan hiburan terbaik yang terdapat dalam talian!

Menawarkan sehingga 330+ saluran dalam rancangan bulanan yang terbaik, DirecTV Now boleh digunakan untuk mengakses pelbagai saluran termasuk sukan, hiburan, berita antara lain.

Tetapi ingat dua perkara di sini, pertama, anda perlu mempunyai langganan DirecTV sebelum anda boleh membeli lulus melawan UFC ini. Pelan terendah di DirecTV bermula pada $ 34 / bulan dan termasuk 155+ saluran.

Kedua, DirecTV Now adalah tapak geo-terhad dan anda hanya boleh mengaksesnya jika anda menggunakan perkhidmatan VPN untuk menyambung ke pelayan AS dan menyekatnya!

3. FuboTV

Satu lagi pembekal streaming dalam talian yang menawarkan liputan UFC yang berdedikasi adalah FuboTV. Menawarkan 90+ saluran dalam perkhidmatannya, FuboTV kini pantas menjadi perkhidmatan pemotongan tali pusat jika anda mahukan akses kepada senarai saluran TV dalam talian yang sangat teratur.

FuboTV UFC

Bulan pertama di perkhidmatan ini akan dikenakan bayaran sebanyak $ 39,99 sementara anda perlu membayar $ 44,99 / bulan untuk setiap bulan selepas itu.

Ini adalah salah satu pilihan yang paling murah untuk menyalurkan UFC supaya anda perlu melihatnya dengan pasti.

Walau bagaimanapun, perkhidmatan ini adalah geo-terhad dan hanya boleh disekat di luar AS dengan menggunakan perkhidmatan VPN yang berkuasa, streaming.

4. Sling TV

Dengan hampir harga yang sama untuk lulus perjuangan UFC 229 sebagai DirecTV Now, USP utama SlingTV adalah bahawa ia menawarkan langganan harga rendah dengan nama SlingTV Blue!

SlingTV UFC

Harga perjuangan di SlingTV adalah $ 64.99 + cukai, manakala langganan bulanan perkhidmatan SlingBlue berharga $ 25 dan termasuk saluran seperti FS1, FX, dan Bravo.

Anda juga boleh mendapatkan tambahan untuk saluran premium seperti HBO dan perkhidmatan premium seperti CloudDVR Storage untuk harga minimum bermula serendah $ 5 / bulan.

Tonton UFC Percuma Online

Jika perkhidmatan berbayar ini kelihatan sedikit daripada anggaran untuk anda, maka anda boleh pergi untuk pilihan Terbaik untuk menonton UFC tanpa kabel i.e MatchTV.

MatchTV adalah perkhidmatan penstriman Rusia yang bebas dan ia mengalirkan perjuangan UFC secara langsung dalam talian, tetapi kualiti video di atasnya mungkin tidak bagus berbanding dengan tapak streaming berbayar yang disebutkan di atas.

Berikut ialah cara anda boleh mengakses MatchTV.ru dari mana saja di dunia dengan menggunakan perkhidmatan VPN Terbaik:

 1. Mendaftar dengan perkhidmatan VPN Teratas, Streaming Friendly.
 2. Bayar untuk rancangan penetapan harga.
 3. Dapatkan bukti kelayakan pengguna melalui peti masuk dan muat turun aplikasi klien VPNnya.
 4. Sambungkan ke pelayan Rusia dan kemudian melancarkan MatchTV.ru untuk mengakses UFC secara langsung dalam talian secara percuma!

1. Fight Live

UFC bertarung secara langsung

Fight Live telah mengumpulkan sejumlah besar untuk menyediakan aliran PERCUMA untuk beberapa hiburan pertempuran terbaik di dunia hari ini, antara yang termasuk UFC, Tinju, WWE, MMA, dan Bellator. Cuma lawati halaman pada hari kejadian untuk melihat aliran langsung untuk UFC.

2. Sukan Olimpik

Seperti namanya, Olimpik Stream terutama didedikasikan untuk menyediakan video terkini, acara sorotan, berita dan acara live untuk Sukan Olimpik tahunan. Walau bagaimanapun, laman web itu juga merangkumi peristiwa PPV yang terkenal, seperti Conor McGregor sebelumnya berbanding Floyd Mayweather, dan kini UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Memandangkan YouTube mempunyai reputasi sebagai syarikat perkongsian video teratas di dunia, anda sentiasa boleh menjangka untuk mencari aliran acara pada saluran khusus untuk acara. Sebagai contoh, di sini adalah pautan ke halaman UFC Live Stream, di mana anda boleh menerima liputan lengkap pada hari kejadian.

youtube UFC

4. Teras MMA

Seperti namanya, laman web ini didedikasikan untuk menawarkan pengalaman MMA lengkap kepada pengguna. Di sini anda boleh menemui kemas kini mengenai semua perlawanan yang melibatkan pertempuran gaya MMA, termasuk acara UFC, di mana anda akan dapat melihat pertempuran Cyborg Kunitskaya. Klik di sini untuk akses ke strim langsung.

UFC teras MMA

5. MMA Mania

MMA Mania adalah satu lagi laman web khusus untuk Seni Mempertahankan Diri Campuran, di mana anda boleh mencari semua kemas kini mengenai pertandingan pertempuran, bersama dengan akses PPV secara PERCUMA. Cuma kunjungi laman web pada hari kejadian untuk liputan lengkap.

MMA mania UFC

UFC di Firestick

Walaupun ini adalah pilihan untuk streaming pada peranti konvensional seperti peranti Windows atau Android anda, anda juga boleh menonton UFC pada semua peranti dan perkhidmatan penstriman lain jika anda tahu bagaimana untuk melakukannya.

Saya akan memberitahu anda bagaimana anda boleh mengalirkannya di peranti Amazon Firestick atau FireTV anda dalam 3 langkah mudah:

 1. Akses Amazon Prime dan beli UFC Fight Pass untuk hanya $ 64.99
 2. Buka Amazon Prime di Firestick anda (Apl ini diprapasang pada platform)
 3. Nikmati UFC!

Jika anda tinggal di luar Amerika Syarikat, pastikan anda menggunakan VPN di Firestick anda untuk menyambung ke pelayan Amerika Syarikat jika anda ingin membuka kunci Amazon Prime.

Bagaimana Menonton UFC di TV Kebakaran Percuma Stick

Walaupun UFC TV adalah pilihan rasmi dan dibayar untuk menonton UFC di Firestick, anda juga boleh mengakses aliran UFC untuk Bebas melalui MatchTV.ru.

UFC percuma di firestick

Proses langkah demi langkah untuk menggunakan UFC sederhana ke aliran pada Firestick anda adalah seperti berikut:

Daftar dan Langgan perkhidmatan VPN Terbaik dengan membayar pelan harga. Terdapat beberapa VPN yang menawarkan aplikasi berdedikasi untuk Firestick, jadi ia sepatutnya’t menjadi masalah

 1. Muat turun dan pasang aplikasi VPN rasmi dari gedung aplikasi Firestick.
 2. Sambungkan ke pelayan Rusia dan gunakan Pelayar Silk Amazon rasmi untuk melawat MatchTV.ru.
 3. Nikmati UFC secara langsung di Firestick anda untuk Percuma.

Bagaimana Menonton UFC di Kodi

Sumber terbuka, perisian berbilang platform terkenal untuk pengguna penyedia alternatif untuk menonton filem / pertunjukan, TV Live, sukan, acara dan pelbagai lagi menerusi add-on pihak ketiga. Pilihan terbaik untuk menonton UFC melibatkan memasang Planet MMA add-on. Masih anda boleh belajar tentang aliran UFC dalam panduan komprehensif kami tentang cara menonton UFC di Kodi.

Ikuti langkah-langkah di bawah untuk bermula:

Cara Pasang Tambahan MMA Planet untuk UFC!

 1. Buka Permohonan Kodi V17 dan pergi kepada tetapan oleh klik pada “Gear” ikon.
 2. Pilih “Pengurus Fail” dan klik pada “Tambah Sumber”.
 3. Masukkan http://supremacy.org.uk/zip/repo/into kotak URL.
 4. Nama sumber media “Repo Supremasi”, dan tekan
 5. Kembali ke menu utama, klik pada “Add-ons”, dan kemudian yang “Pakej” simbol.
 1. Pilih “Pasang dari fail zip” dan cari“Repo Supremasi”.

MMA KODI ADD ON

 1. Klik dua kali pada “repository.supremacy-1.2.zip” dan tunggu untuk pemberitahuan itu.
 2. Klik pada “Pasang dari repositori” dan pilih“Ketuanan”.
 3. Tatal ke bawahklik pada “Tambahan video”, cari“Planet MMA” dan membukanya.
 4. Hit yang “Pasang” butang, pilih versi terbaru dari Supremacy, dan kemudian tekan
 5. Pelancaran Planet MMA dan klikpada “Lawan LIVE” untuk memulakan streaming UFC!

Bagaimana Menonton UFC Live Online

Bagaimana untuk menonton UFC di Roku

Untuk menonton UFC di Roku, hanya ikuti langkah yang disebutkan di bawah:

ROKU UFC

 • Pilih perkhidmatan VPN Teratas, Pasang pada Router anda dan sambungkan ke pelayan Filipina
 • Beli Fight Fight pada kadar yang lebih rendah
 • Sambungkan Roku anda ke peranti internet berkemampuan VPN, sebaiknya penghala. Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai cara melakukan ini dalam panduan kami mengenai VPN Terbaik untuk Roku
 • Tambah saluran rasmi UFC ke Roku anda
 • Masukkan butiran lulus perjuangan anda
 • Tonton UFC di Roku anda!

UFC Blackouts pada Roku

ROKU BLACK OUT

Pemadaman adalah salah satu pengalaman yang mengecewakan semasa perjuangan UFC kerana ia tidak membenarkan anda untuk menonton perjuangan berlaku pada masa ini buat sementara waktu. Nah, tidak ada yang menyukai pemadaman UFC secara tiba-tiba yang pernah, bukan saya terutama seperti yang saya lakukan’tidak suka kehilangan satu minit tindakan yang pernah berlaku!

Walau bagaimanapun, jika perjuangan juga disiarkan di TV secara langsung sebagai norma, atas alasan yang tidak diketahui, sama ada pengurusan UFC atau pengurusan TV mengenakan pemadaman sementara pada perjuangan di mana anda boleh mendengar audio tetapi bukan video.

Dan jika anda berfikir bahawa ini tidak’t berlaku untuk perkhidmatan penstriman dalam talian maka anda hanya silap kerana ini menimbulkan semua platform di mana UFC sedang ditonton i.e. hidup TV serta tapak streaming dalam talian.

Bagaimana untuk Bypass Blackouts pertarungan UFC pada Roku

Satu-satunya untuk meneutralkan ini adalah pemadaman yang mengecewakan dan tiba-tiba adalah melalui VPN terbaik, yang membolehkan anda menukar lokasi tontonan anda ke lokasi yang berbeza di mana arus hidup UFC adalah’tidak terjejas oleh pemadaman itu misalnya. anda berada di Perancis dan pemadaman berlaku, maka jika anda boleh berhubung dengan pelayan Amerika Syarikat untuk mengarah semula sambungan internet anda ke seluruh negara dan memintas pemadaman di pergaduhan UFC di Roku anda mudah!

Bagaimana Menonton UFC di PS4

Bagi pemilik PS4 yang merupakan peminat UFC yang hebat secara alternatif, berikut adalah panduan anda untuk menonton UFC di PS4 secara langsung, termasuk maklumat mengenai saluran streaming untuk UFC di PS4, streaming percuma untuk UFC di PS4 dan bagaimana anda boleh mengurangkan harga perjuangan melalui VPN Terbaik dan banyak lagi!

 • Pilih Pelayar Internet dari Kawasan Kandungan pada PS4 anda
 • Masukkan UFC.TV pada bar Alamat
 • Masuk dengan Pass Fight
 • Tonton secara langsung dalam talian di PS4 anda

Bagaimana untuk menonton UFC Live di PS4 secara percuma

Walaupun perjuangan UFC adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melihat perjuangan pada PS4 mereka dalam kualiti HD, ada pilihan percuma yang tersedia juga bagi mereka yang tidak’t mahu melepaskan perjuangan hanya kerana perjuangan melangkaui bajet mereka!

Anda boleh menontonnya secara percuma di MatchTV.ru, berikut adalah cara:

 • Sambungkan PS4 anda ke sambungan yang diaktifkan VPN. Anda boleh melakukan ini dengan menyediakan VPN pada Wi-fi Router anda dan kemudian menyambungkan PS4 anda melalui itu
 • Buka Pelayar Internet PS4 dari Kawasan Kandungan
 • Dalam bar Alamat, taip masuk “MatchTV.ru”
 • Nikmati UFC secara langsung dalam talian di PS4 anda secara percuma

Bagaimana Untuk Menonton UFC di Kanada

Untuk peminat UFC Kanada, Fight Network adalah tempat yang sesuai untuk menonton UFC di Kanada. Perkara terbaik tentang menonton UFC di Kanada ialah Rangkaian Pertempuran tersedia pada pelbagai peranti seperti Android, iOS, dan Roku, dengan itu membolehkan anda memilih pelbagai pilihan untuk dipilih.

UFC RANGKAIAN PERANGKAAN

Senarai UFC / Senarai Penyiar

Penyiar rasmi untuk UFC ialah BT Sport, saluran televisyen sukan, yang dikendalikan oleh BT Group di Ireland dan United Kingdom. Oleh itu, pengguna yang terletak di salah satu negara boleh dengan mudah menikmati menonton acara TV kabel mereka dengan menukar saluran mereka ke BT Sport. Bagi pengguna yang terletak di tempat lain, rujuk kepada senarai saluran / penyiar di bawah.

Australia

Peminat MMA yang terletak di Australia dengan mudah boleh menonton UFC dan semua pergaduhan yang luar biasa Fox Sports 3, yang menyiarkan hampir semua peristiwa yang berlaku di seluruh dunia.

Rusia

Pencinta UFC yang tinggal di Rusia boleh menukar saluran mereka ke Rusia-2 oleh VGTRK untuk liputan lengkap pertarungan dan undercards utama.

China

Setakat ini tidak ada berita penyiar rasmi untuk menyediakan aliran langsung UFC di China. Anda boleh, bagaimanapun, mendaftar dengan PPTV - platform streaming video Cina.

Jepun

Bagi mereka yang tinggal di Jepun, anda boleh menukar saluran anda kepada yang terkenal Rangkaian Satelit WOWOW untuk menonton acara UFC secara langsung.

Kanada

Peminat Kanada MMA dengan mudah boleh menonton acara UFC secara langsung di TV kabel melalui yang terkenal “Fight Network” saluran, yang juga akan menyediakan aliran pertunjukan pratonton.

Brazil

Untuk menonton acara UFC PPV secara langsung di TV kabel di Brazil, penonton harus menukar saluran mereka ke rangkaian TV bebas-yang terkenal bernama “Globo”.

United Kingdom

Tukar saluran anda ke Sukan BT yang terkenal. Untuk menonton acara dalam talian, lawati laman utama mereka.

Kesimpulannya

Ia’kini pengetahuan umum bahawa VPN boleh digunakan untuk memintas batasan geografi pada kebanyakan tapak penstriman utama di seluruh dunia. Tetapi, kerana kebanyakan tapak streaming seperti UFC TV, DirecTV Now dan bahkan Amazon Prime dan lain-lain sangat ketat dengan batasan geo mereka, anda tidak boleh menyahsekat laman-laman ini melainkan anda melanggan perkhidmatan VPN Terbaik yang tidak boleh sekadar melangkau sekatan-sekatan tetapi juga dapat memberikan pengalaman terbaik untuk streaming.

Untuk peminat UFC di seluruh dunia, VPN menjadi penting untuk membuka kunci laman streaming yang menawarkan acara utama UFC!

Sekiranya anda peminat UFC dan seperti tindakan dan drama yang diberikan oleh pertarungan itu, maka anda akan mula mempertimbangkan untuk membeli langganan VPN Teratas dan memastikan anda tidak pernah terlepas satu peristiwa liga perjuangan yang hebat ini!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me