Bagaimana Menonton PSL 2018 Live Free Online Tanpa Kabel

Dimuatkan dengan superstar kriket kebangsaan dan antarabangsa seperti Shahid Afridi dan AB De Villiers, The HBL PSL 2019 akan menjadi lebih besar dan lebih baik daripada kali terakhir!

Sekarang dalam musim keempat, kejohanan ini menjanjikan yang terbaik dalam hiburan kriket dengan 6 pasukan bertarung untuk Tajuk Juara!

Dan untuk memastikan bahawa anda tidak’walaupun terlepas satu lagi daripada semua tindakan dan drama dari kejohanan hebat ini, inilah panduan kami tentang bagaimana anda boleh menonton HBL PSL 2019 hidup dalam talian dari mana-mana sahaja di dunia melalui rakan siaran rasmi dan dengan melangkau geo-larangan melalui VPN Terbaik!

Dimana Akan Dimainkan HBL PSL?

Bahagian utama kejohanan akan dimainkan di UAE’tiga bandar terbesar iaitu Dubai, Abu Dhabi, dan Sharjah, kerana kebimbangan keselamatan. Walau bagaimanapun, kali ini, perlawanan terakhir akan dimainkan di Pakistan!

Agensi Pelancongan dan Pelancongan Antarabangsa menawarkan pakej khas untuk peminat yang ingin pergi ke UAE untuk menonton perlawanan pertama kejohanan di UAE, jadi jika anda merancang untuk pergi, maka anda akan mendapat tawaran hebat dalam hal ini.

Penyiar Rasmi HBL PSL 2019

Liga Super Pakistan sekarang, Pakistan’kejohanan sukan terbesar di dunia dan jelas, ia akan disiarkan di pelbagai saluran tempatan.

Tidak ada kekurangan pilihan untuk pengguna antarabangsa serta Lembaga Kriket Pakistan yang tidak meninggalkan sebarang batu untuk memastikan kejohanan itu dapat ditonton oleh peminat francais dari seluruh dunia.

Berikut adalah senarai lengkap semua penyiar rasmi HBL PSL untuk pelbagai wilayah di seluruh dunia:

Pilihan Streaming Live PSL-t20 Laman rasmi (penonton Pakistan) /

Cricketgateway (Penonton Antarabangsa)

Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
India D-Sport, Airtel TV, Jio App
Sri Lanka Dialog TV
UAE Yupp TV
UK Channel 44 UK, A-TV, Sky TV Perdana 792
AS / Kanada Willow TV
India Barat Aliran TV
New Zealand Sky Sports
Bangladesh Gazi TV
Afrika SuperSport
Afrika Utara Yupp TV
Australia Saluran 44
Timur Tengah OSN Sports

Di mana saya boleh Dapatkan Tiket Perlawanan untuk HBL PSL 2019?

tiket psl 2019

Tempat terbaik untuk mendapatkan tiket untuk sebarang perlawanan kejohanan adalah menerusi PSL’laman web rasmi atau dari rakan kongsi tiket rasmi q-tickets.com. Tiket biasanya dibahagikan kepada tiga kategori:

 1. Tiket Match (Untuk Jadual pada Hari Kalendar Tunggal)
 2. Pas Global
 3. Pas Musim

Tiket untuk perlawanan yang diadakan di Pakistan akan disediakan melalui laman e-dagang popular di Pakistan seperti Yayvo atau dari kaunter tiket tiket Stadium.

bagaimana untuk menonton psl

Saya akan memaklumkan kepada anda tentang ini sebaik sahaja maklumat lebih terperinci.

Bagaimana Menonton HBL PSL Live Online?

PSL’rakan kongsi streaming rasmi adalah CricketGateway.ae, yang akan mengalir semua kejohanan’s perlawanan secara langsung dalam talian. Tetapi pilihan ini dibayar dan mengharuskan anda membayar $ 14,99 sekali sahaja untuk mengakses keseluruhan streaming live tournament.

Di samping itu, laman web ini adalah geo-terhad di beberapa tempat, terutamanya di luar kawasan MENA dan Asia Selatan, jadi anda perlu mendapatkan VPN streaming yang paling baik untuk bukan sekadar membuka sekatan laman web tetapi juga menawarkan anda tontonan premium pengalaman.

Beberapa tapak lain yang sama-sama berharga, percuma untuk HBL PSL adalah seperti berikut:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL pada Kodi

Sebelum ini, terdapat beberapa add-on yang boleh anda aliran PSL ke Kodi, tetapi pada masa sekarang, tiada pengaya yang ada yang boleh dipercayai menawarkan anda aliran dari acara.

Sesetengah blog telah menyebut repo KodiIsrael untuk mengandungi add-on yang terus menyiarkan acara secara langsung, tetapi tuntutan itu tidak berasas kerana saya tidak dapat menemukan ujian semasa saya.

Bagaimana Menonton HBL PSL di Amerika Syarikat dan Kanada?

Dengan penduduk ekspatriat yang besar di Asia Selatan yang tinggal di kedua-dua negara, sudah tentu ramai orang di sana ingin mengikuti PSL 2019 dengan menontonnya secara langsung dalam talian.

Pilihan terbaik untuk penonton AS dalam hal ini adalah Willow TV, yang merupakan penyiar rasmi PSL di negara ini.

Willow TV juga boleh didapati secara dalam talian melalui laman web rasminya dan di atasnya, penyedia itu serasi dengan hampir semua bentuk peranti melihat dari Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV dan Roku dan banyak lagi.

Saluran ini juga boleh didapati di Kanada.

Pembekal kabel berikut menawarkan TV Willow dalam pakej mereka juga:

 1. Pinggan mangkuk
 2. Fios oleh Verizon
 3. Sling TV
 4. Spektrum
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Optimum
 8. CenturyLink

Anda juga boleh menonton TV Willow di YouTube melalui Saluran rasminya.

Masa Pemadanan untuk Penonton Amerika Syarikat Menurut Waktu Standard Timur adalah (Timing hanya untuk perlawanan yang diadakan di UAE):

 • 6: .30 pagi Waktu Standard Timur (Perlawanan pertama hari)
 • 11: 00 am Waktu Standard Timur (Perlawanan Kedua hari)

Waktu yang sama juga berkaitan dengan Toronto, Kanada.

Jika anda tidak dapat menonton PSL 2019 di Willow TV, maka anda boleh menggunakan VPN Terbaik untuk menyahsekat CricketGateway.ae atau PTV Sports dan menonton semua perlawanan secara langsung dalam talian.

psl pada sukan ptv secara langsung streaming percuma

Bagaimana Menonton HBL PSL di United Kingdom?

Sekali lagi, tempat lain di mana anda akan mendapati Asia Selatan berlimpah tanpa mengabaikan fakta bahawa penduduk tempatan juga sangat gila untuk sukan ini.

UK mempunyai lebih banyak pilihan daripada tempat lain ketika datang untuk menonton PSL.

Inilah senarai saluran penyiaran liga yang menakjubkan hidup di dalam kerajaan:

 1. Channel 44 UK
 2. A-Plus TV
 3. Perdana TV: Sky 792

Saluran 44 dan TV A-Plus adalah saluran Asia Selatan, jadi jika anda ingin menikmati iklan Pakistan dan rancangan berkaitan PSL yang lain, maka saya akan mencadangkan anda menonton PSL di saluran ini.

Streaming langsung juga boleh dilakukan melalui PTV Sports dan CricketGateway.ae di UK untuk PSL dengan menggunakan VPN untuk menyahsekat sekatan geo.

psl pada pintu masuk kriket

Perlawanan akan disiarkan pada waktu berikut di UK:

 1. 11:30 pagi London, UK (Perlawanan pertama hari ini)
 2. 4:00 pm London, UK (Perlawanan kedua hari itu)

Bagaimana Menonton PSL di India?

Walaupun bermusuhan antara dua negara jiran, berjuta-juta orang di India akan mempunyai kepentingan besar di Pakistan’acara sukan perdana utama iaitu PSL.

Jadi jika anda di kalangan peminat India yang tidak sabar untuk menonton PSL 2019, D-Sport akan menyiarkan semua perlawanan secara langsung.

Satu lagi pilihan hebat untuk peminat PSL di India adalah untuk menyalurkan perlawanan secara langsung melalui talian CricketGateway.com atau Airtel & Aplikasi Jio.

Perlawanan PSL akan dimainkan mengikut masa berikut:

 1. 5:00 petang (perlawanan pertama hari)
 2. 9:30 PM IST (Perlawanan kedua hari ini)

Berapa Banyak Perlawanan PSL Akan Diadakan di Pakistan?

Perlawanan akhir 8 akan dimainkan di Pakistan, yang merupakan lompatan besar dari 3 yang diadakan di negara ini kali terakhir.

Pertandingan akan diadakan di Stadium Qaddafi, Lahore dan Stadium Nasional, Karachi dengan perlawanan akhir pada 17 Mac, 2019 di kedua.

Keadaan keselamatan telah bertambah baik di negara ini sejak beberapa tahun kebelakangan ini menjadikannya masa yang tepat untuk menonton pertandingan di stadium.

Pakistan’Perdana Menteri semasa itu, Imran Khan, yang juga salah seorang kapten kriket yang paling terkenal di negara ini, dijangka akan datang ke final dan juga memberi ucapan mengenai kejayaan PSL.

Tonton PSL di Bergerak

Bagi pengguna mudah alih, terutama yang ada di OS Android, mempunyai banyak alasan untuk bersukacita kerana mereka dapat menonton PSL 2019 melalui legion aplikasi rasmi semua penyiar utama.

PTV Sports, CricketGateway.com (Memerlukan Langganan), WillowTV dan PSL’perkhidmatan streaming rasmi s semua tersedia di platform mudah alih melalui aplikasi rasmi mereka atau melalui laman web dioptimumkan mudah alih.

Perhatikan di sini bahawa ramai daripada mereka seperti Willow TV dan CricketGateway.com adalah geo-restricted dan anda mungkin memerlukan beberapa VPN streaming yang sangat kuat untuk menyahpasang dan melihat PSL melalui mereka.

PSL ada di YouTube

Bahagian terbaik mengenai PSL adalah bahawa banyak alirannya benar-benar bebas menjadikannya sangat mudah untuk peminat dari seluruh dunia untuk menonton setiap perlawanan tunggal.

Tetapi tidak satu pun dari mereka adalah mudah seperti menonton melalui PSL’Channel YouTube rasmi yang menawarkan aliran langsung setiap perlawanan PSL 2019.

Saluran ini juga menawarkan kemuncak dari pertandingan sebelumnya, momen terbaik, analisis oleh pakar teratas dan banyak lagi.

Satu-satunya kelemahan di sini adalah bahawa kualiti mungkin kadang-kadang menjadi sedikit rendah tetapi hei, mempunyai sesuatu yang lebih baik daripada apa-apa sama sekali!

Kesimpulannya

PSL 2019 akan diterangi dengan semua superstar kriket yang berjuang untuk mahkota muktamad dan peminat akan menikmati setiap satu daripadanya.

Bagi semua peminat, bulan depan akan menawarkan apa-apa lagi daripada hiburan tulen dan banyak drama yang begitu’t ketinggalan sebarang perlawanan tunggal melalui bantuan pilihan tontonan luas yang ditawarkan di sini dalam panduan kami untuk PSL 2019.

Jika anda mempunyai sesuatu untuk mengatakan mengenai panduan ini, sila maklumkan di komen di bawah!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me