Bagaimana Menonton Musim Supernatural 14 Live Online Percuma

Terdapat setan di dunia ini. Sesetengah menakutkan dan lebih ganas daripada yang lain. Dalam kehidupan sebenar, kita hanya manusia, yang mengambil tempat mereka. Walau bagaimanapun, dalam siri TV Supernatural, kita dapat meneroka alam fiksyen, belajar tentang cerita-cerita hebat setan yang akan terikat untuk memahami perhatian anda. Jika anda ingin mengusir ketakutan anda dan menceburi dunia kekacauan, anda perlu tahu di mana anda boleh menonton siri TV. Artikel ini memberikan arahan terperinci bagaimana untuk menonton Musim Supernatural 14. Oleh itu, bersiap sedia dan sertai saudara-saudara dalam usaha mereka untuk menghapuskan dunia kejahatan.

Bagaimana Menonton Musim Supernatural 13

Musim Supernatural 14

Musim keempat belas supernatural yang terkenal akan dimulakan pada 11 Oktober 2018 “CW”, yang akan terdiri daripada 20 episod, masing-masing disiarkan setiap minggu pada Khamis pukul 8:00 malam. Sekarang, kita sudah tahu tentang perdebatan mengenai peranan baru Jensen Ackles, selepas perjumpaan melihat Michael mengkhianati Dekan, dengan arkangel mengambil alih tubuhnya.

Ini meninggalkan kita untuk mempersoalkan sama ada Dean akan membuatnya hidup-hidup dan jika Jack telah dikurangkan kepada manusia oleh Lucifer, apa yang akan berlaku di dunia akan datang. Nah, kerana kita adalah penggemar supernatural gila, jelas sekali kita periksa setiap jalan untuk petunjuk tentang cerita atau sebagai yang paling mungkin memanggil spoiler. Setakat ini, terdapat berita mengejutkan yang agak mengagumkan.

Antaranya termasuk desas-desus bahawa Michael akan berpegang teguh untuk seketika. Jadi anda boleh lupa untuk melihat Dean’nasib yang akan diselesaikan tidak lama lagi. Dia akan memainkan peranan seorang penjahat dan mungkin ancaman yang sah! Satu lagi spoiler menunjukkan bahawa Sam kini akan melangkah sebagai pemimpin untuk pemburu, dengan memberi peranan utama Rowena, Bobby, dan Charlie.

Petunjuk lain termasuk bahawa Jack akan berjuang dengan mendapatkan kekuatannya, kerana dia masih menyesuaikan diri dengan status manusia yang baru dijumpai. Castiel mungkin memulakan latihan Jack dan berkhidmat sebagai mentor, membina hubungan yang sukar namun manis, kerana para pengarah berharap untuk memasukkannya dalam lebih banyak episod musim ini. Akhirnya, Supernatural mungkin berubah menjadi sedikit lebih mendasar berbanding sebelum ini, lebih menumpukan kepada hubungan interpersonal!

Bagaimana Menonton Supernatural dari mana-mana sahaja

Apabila datang untuk menonton Musim Supernatural 14 dari mana-mana sahaja, anda mempunyai dua pilihan: lawati laman web CW atau WB. Kedua-dua penyiar yang terkena dan kini dikenali sebagai nama strim popular membolehkan anda menonton semua kandungan dari Supernatural, selagi anda mempunyai langganan. Walau bagaimanapun, apabila anda melawat kedua-dua belah pihak dan cuba menyiarkan video, anda mungkin mendapat mesej yang mengatakan “Kandungan tidak tersedia di lokasi anda”.

Bagaimana Menonton Musim Supernatural 14 Live Online Percuma

Rangkaian CW

Tidak ada tempat yang lebih baik untuk menonton semua musim supernatural daripada rangkaian rasminya “CW”. Perkhidmatan VoD menawarkan aplikasi asli untuk pengguna telefon pintar / tablet Android dan iOS, yang bermakna anda boleh menikmati menonton episod, tanpa sebarang masalah sama sekali. Bagi pengguna lain, anda boleh menikmati streaming semua musim dari laman web rasmi secara langsung. Walau bagaimanapun, jika anda berada di luar Amerika Syarikat, perkara-perkara boleh menjadi sedikit rumit. Anda perlu menyembunyikan lokasi sebenar anda untuk menyahsekat saluran streaming. Untuk memintas sekatan lokasi ini, pilihan yang baik untuk menggunakan perkhidmatan VPN. Di bawah adalah senarai pembekal teratas, berdasarkan harga, keselamatan, sokongan, dan prestasi.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Bagaimana Menonton Episod Penuh Supernatural pada Putlocker

Bagi pengguna yang tidak mahu melabur dalam perkhidmatan VPN atau melanggan perkhidmatan penyiar / penstriman, terdapat penyelesaian untuk menonton Supernatural. Ia datang dalam bentuk laman web hit, Putlocker – yang mempunyai koleksi rancangan / filem TV yang besar. Anda boleh menonton semua kandungan kegemaran anda, tanpa menghabiskan satu sen. Laman ini sentiasa mengemas kini kandungannya, menyiarkan episod baru sehari selepas pembebasan mereka.

Bagaimana Menonton Episod Penuh Supernatural pada Putlocker

Jika anda ingin menonton semua episod Supernatural dari Musim 1 hingga 14, lawati putlockers.fm dan cari siri TV. Pilih musim yang anda ingin tonton dan nikmati pengalaman streaming aliran yang tidak terganggu dan lancar. Untuk menonton Musim 14 Supernatural secara langsung, sila lawati pautan ini. Berikut adalah panduan bagaimana untuk mengakses Putlocker dari mana-mana sahaja.

Bagaimana Menonton Supernatural tanpa Kabel Streaming Pada Kodi

Pilihan hebat untuk menonton semua kandungan kegemaran anda, termasuk siri TV hit Supernatural, adalah menggunakan pusat sumber terbuka, hiburan media, Kodi. Platformnya adalah satu-of-a-kind, memberikan akses kepada semua kandungan yang disekat dari seluruh dunia dengan menggunakan sambungan pihak ketiga dan add-on. Anda boleh melihat pengaya Kodi terbaik di sini.

Bagaimana Menonton Supernatural tanpa Kabel Streaming Pada Kodi

Untuk menonton Supernatural di Kodi, yang perlu anda lakukan ialah memuat turun dan memasang Extension Kovenan. Ia merupakan pengganti bagi Keluaran Keluaran dan Kejadian yang popular, yang malangnya ditutup beberapa bulan yang lalu (tetapi sekarang telah disandarkan dan berjalan). Sebaik sahaja anda mendapat akses kepada tambahan Kovenan, ketikkan sahaja “Supranatural” dalam bar carian dan anda akan melihat senarai semua musim yang tersedia.

Petua Bonus: Bypass sekatan geo pada kodi menggunakan vpn terbaik untuk kodi.

Bagaimana Menonton Supernatural Live Online Percuma

Jika anda mencari penyelesaian yang serupa dengan Putlocker, yang membolehkan anda menonton rancangan / filem TV kegemaran anda FREELY, anda mungkin ingin menyemak 5movies.to, dan watchmoviesfree.tv. Setiap laman web mempunyai koleksi acara / filem TV yang hebat. Ini bermakna anda menikmati pengalaman streaming yang lancar, tanpa mengira apa yang anda mahu tonton. Cukup klik pada hyperlink di atas untuk mendapatkan akses kepada episod Supernatural secara langsung.

Bagaimana Menonton Supernatural Live Online Percuma

CMoviesHD

Satu lagi pilihan hebat untuk belajar bagaimana menonton Supernatural termasuk meneroka laman web streaming percuma, CMoviesHD. Ia terkenal dengan koleksi besar filem / rancangan TV, yang tidak pernah memberikan masalah ketika bermain. Malah, anda mempunyai sumber yang berbeza, jika salah satu pautan penstriman tidak berfungsi. Semak pautan ini untuk memulakan mania anda yang meminati supernatural!

Bagaimana Menonton Musim Supernatural 14 Live Online Percuma

Cara Menonton Supernatural di Australia

Jika anda ingin menonton Supernatural di Australia, anda sentiasa boleh menggunakan VPN untuk memintas sekatan geografi pada laman web CW dan WB streaming. Sebagai pilihan lain, anda boleh cuba menggunakan perkhidmatan seperti iTunes dan Foxtel. Harga langganan mungkin kos yang mungkin tidak anda kehendaki. Oleh itu, anda mungkin ingin mempertimbangkan pilihan seperti Kodi dan Popcorn Time di atas. Dengan menjamin rangkaian anda dengan sambungan VPN, anda boleh memastikan sepenuhnya selamat daripada isu undang-undang yang mengelilingi kandungan hak cipta.

Cara Menonton Supernatural di Australia

Cara Menonton Supernatural di UK

Jika anda ingin menonton Supernatural di UK, anda sentiasa boleh bertukar ke channel4 pada TV kabel anda. Anda juga boleh melawat justwatch.com dan mendapat akses kepada pelbagai pautan penstriman untuk siri TV, yang membolehkan anda menonton Supernatural di UK. Sebagai pilihan lain untuk menonton Supernatural hidup dalam talian secara percuma, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk memasang Masa Popcorn.

Bagaimana Menonton Supernatural di UK Jika anda ingin menonton Supernatural di UK, anda sentiasa boleh beralih ke channel4 pada TV kabel anda. Anda juga boleh melawat justwatch.com dan mendapat akses kepada pelbagai pautan penstriman untuk siri TV, yang membolehkan anda menonton Supernatural di UK. Sebagai pilihan lain untuk menonton Supernatural hidup dalam talian secara percuma, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk memasang Masa Popcorn.

Aplikasi ini adalah gabungan teknologi penstriman canggih dengan keupayaan BitTorrent. Ia membolehkan pengguna memuat turun torrents untuk filem / rancangan TV sambil memberikan keupayaan menstrimkannya terus dari dalam perisian. Cuma muat turun dan pasang Waktu Popcorn dan cari “Supranatural” dalam bar navigasi, selepas mengklik “Rancangan TV” kategori.

Cara Menonton Supernatural di Netflix

Penyelesaian terbaik untuk menonton semua musim siri fantasi seram fantasi TV Supernatural adalah dengan menggunakan Netflix. Ia membolehkan pengguna dari dalam AS untuk menstrimkan semua episod rancangan TV pada tahap kesempurnaan. Walau bagaimanapun, sejak Netflix mengenakan geo-larangan, yang terletak di luar mungkin tidak mendapat akses ke perkhidmatan streaming’perpustakaan media lengkap. Jika anda ingin memintas sekatan ini, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menggunakan produk VPN.

Cara Menonton Supernatural di Netflix

Perkataan Akhir

Jika anda ingin menonton Supernatural Musim 14, pilih mana-mana kaedah di atas, mengikut kemudahan anda. Anda mempunyai penyelesaian dari pembayaran kepada PERCUMA, yang memastikan semua penonton dapat menonton rancangan TV, tanpa banyak kerumitan. Pastikan anda berkongsi artikel dengan rakan dan ahli keluarga yang mungkin mencari penyelesaian untuk menonton rancangan TV / filem. Semoga hari anda indah! &# 55357;&# 56898;

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me