Bagaimana Menonton ICC Cricket World Cup 2019 Live Online

Dunia cricketing’kejohanan terbesar dan paling berprestij itu, tendangan Piala Dunia ICC Cricket bermula pada 30 Mei 2019 dan ia menjanjikan untuk menjadi tindakan mewah yang memakan, rekod memecahkan rekod, dan beberapa perlawanan dan persembahan yang menakjubkan.

Piala Dunia Cricket sedang diadakan kali ini di England, Cricket’rumah asal s, selepas jurang 20 tahun.

Piala Dunia Cricket yang terakhir yang diadakan di England kembali pada tahun 1999 apabila Australia mengadakan sarafnya terhadap Lance Klusener’s serangan di semis itu dan kemudian melancarkan kegemaran Pakistan pada perlawanan akhir untuk mendapatkan penahanannya pada Piala Wick Cricket berkilat.

Sejak itu Australia telah memenangi empat Piala Dunia termasuk satu pada tahun 1999, dengan satu-satunya pengecualian ialah Piala Dunia 2011, yang dimenangi oleh India yang bangkit.

Tetapi Piala Dunia Cricket ini akan menjadi tidak seperti yang berlaku pada masa lalu sebagai skor 350+ kini menjadi sebahagian dan pasukan seperti England dan India, dengan barisan pertaruhan mereka, terus mengejar skor raksasa ini tanpa melanggar banyak peluh.

Ramai yang meramalkan bahawa skor melebihi 500 kali akan dilihat untuk kali pertama dalam Piala Dunia ini.

Ia’s pergi ke kejohanan yang sangat sukar untuk pasukan dan mungkin orang yang memegang saraf mereka sehingga akhir yang akan menuntut trofi Piala Dunia pada 14 Julai 2019 di Tuhan’s Cricket Ground, London.

Saya tidak akan’t miss any match dalam keseluruhan kejohanan dan jika anda mahu melakukan perkara yang sama, maka di sini’panduan menyeluruh mengenai bagaimana untuk menonton Piala Dunia Cricket ICC Online Online termasuk pelbagai saluran penstriman dalam talian, maklumat tiket, sekatan pembatasan geo pada kriket langsung dari seluruh dunia pada lebih banyak lagi!

Pilihan Live Streaming Terbaik untuk Piala Dunia Cricket:

Dengan peminat global berikut, The International Cricket Council telah memastikan bahawa Piala Dunia boleh didapati di setiap rantau dan negara di seluruh dunia. Senarai penyiar rasmi yang boleh anda lihat di sini hanya luar jangkaan dan liputannya.

Dan banyak penyiar ini menunjukkan perlawanan kriket secara teratur sepanjang tahun jadi jika anda ingin tahu cara menonton kriket dalam talian selepas Piala Dunia berakhir, anda boleh menggunakan pilihan ini untuk melakukannya.

Tetapi jika anda mahu menonton pertandingan Piala Dunia melalui streaming dan anda tidak’t mempunyai pilihan streaming langsung yang cukup baik di negara anda untuk melakukannya, di sini adalah 5 Live HD Paid dan saluran streaming percuma yang anda boleh menyahsekat dengan VPN dari mana sahaja di dunia dan menonton Piala Dunia pada:

Kebanyakan penyelesaian penstriman langsung untuk Piala Dunia Cricket ICC adalah geo-terhad. Oleh itu pilihan streaming sedemikian memerlukan perkhidmatan VPN yang baik dan cepat untuk menyahsekat pilihan hidup. Surfshark adalah pilihan yang hebat kerana ia menawarkan 2000+ pelayan dan 5 multi logins yang berguna untuk menonton sukan live.Visit Surfshark30 Days Money Back Guarantee

HotStar

Kawasan Perlindungan:

Kanada, India, Nepal, Maldives, Bhutan, Amerika Syarikat, Puerto Rico, Guam, Kepulauan Mariana Utara, Kepulauan Virgin A.S., dan Samoa Amerika.

Perkhidmatan penstriman berasaskan India yang terkemuka, Hotstar telah menjadi kegemaran streaming untuk semua jenis sukan terutama kriket dan tidak semestinya perkhidmatan penstriman yang paling popular untuk menonton Cricket di India. Perkhidmatan ini mempunyai apl yang serasi pada Android dan iOS bersama-sama dengan laman web http://www.hotstar.com/.

Langganannya juga sangat murah jika anda mahu melanggannya hanya untuk kriket sahaja!

Pelan VIP Hotstar akan dikenakan bayaran hanya $ 5.22 / tahun jika anda melanggannya melalui pelayan India dari VPN!

Terdapat juga rancangan untuk mereka yang ingin menonton kriket di Amerika Syarikat tetapi itu’s mahal, jadi ia’lebih baik jika anda berpegang kepada rancangan ini jika anda ingin menggunakan Hotstar untuk menyalurkan permainan kegemaran anda dari Piala Dunia.

SkySports

Kawasan Perlindungan:

England, Wales, Scotland dan Republik Ireland

Laman streaming ini berpusat di Britain dan merupakan sebahagian daripada rangkaian sukan langit yang lebih luas yang merangkumi pelbagai saluran yang khusus untuk siaran sukan. Di UK, saluran ini tersedia dalam kebanyakan langganan TV kabel.

Sky Sports juga boleh didapati dalam pakej langganan pelbagai pembekal kabel dalam talian seperti Sling TV dan dianggap sebagai pilihan terbaik untuk menonton kriket di UK, jadi anda boleh mendapatkannya dalam pakej kabel anda atau pergi untuk rancangan individu.

Untuk pengait, langganan streaming kriket Piala Dunia yang berdedikasi akan menelan kos sebanyak £ 10 / bulan (anda boleh melihatnya di sini), yang bermakna jika anda menonton keseluruhan kejohanan menerusinya, anda memenangi’t membakar banyak lubang di dompet anda kerana pelan ini bukan hanya murah tetapi juga mempunyai pelbagai ciri seperti ulasan kualiti dan analisis pasca perlawanan, kualiti HD, sambungan yang boleh dipercayai antara lain.

Jika anda tinggal di luar UK dan mahu menonton Cricket World Cup, anda perlu menyahsekat SkySports melalui VPN dengan menyambung ke pelayan berasaskan UK yang berfungsi yang boleh menyokong streaming HD.

PTV Sports

Liputan Wilayah:

Pakistan

Pilihan terbaik dalam senarai ini setakat ini! Sukan PTV, saluran sukan berasaskan Pakistan sekarang juga menawarkan tapak streaming langsungnya sendiri iaitu http://sports.ptv.com.pk/.

Melihat PTV Sports benar-benar percuma, tetapi kualiti tontonan boleh sedikit lebih rendah daripada kualiti HD pada masa-masa.

Sukan PTV telah dimenangi’t stream perlawanan kepada anda jika anda tinggal di luar Pakistan jadi jika anda ingin menonton kriket dunia cangkuk hidup dalam talian melalui ia anda menang’t dapat melakukan itu melainkan anda menggunakan VPN untuk menyahsekat laman web ini.

SonyLiv

Liputan Wilayah:

Pakistan

Satu lagi pilihan penstriman percuma yang luar biasa untuk Piala Dunia Cricket ICC, SonyLiv adalah kegemaran peribadi saya sendiri apabila ia menyiarkan kriket dari mana-mana sahaja. Ia mendapat sedikit kualiti video kasar pada masa-masa tertentu, tetapi kualiti audio yang hebat begitu juga liputan.

Tetapi bahagian terbaik mengenai SonyLiv adalah bahawa ia hampir tidak mempunyai iklan semasa liputan keseluruhan perlawanan jadi jika anda menonton kriket dunia cawan secara online melalui itu, anda akan dijamin dengan pengalaman bebas gangguan.

SonyLive sangat relevan dengan kriket dan begitu popular sehingga ia muncul di bahagian atas hasil enjin carian paling banyak jika anda memasukkan pertanyaan untuk “Piala Dunia menonton dalam talian”.

SonyLiv bebas untuk menonton sesiapa sahaja dari seluruh dunia, sama seperti saya menonton perlawanan pertama Piala Dunia antara England dan Afrika Selatan di sini di SonyLiv:

SonyLiv bekerja secara asli di Pakistan dan di India juga, tetapi jika anda tinggal di luar wilayah ini, VPN boleh membantu anda menyambung ke saluran melalui pelayan Pakistan..

Pilihan Live Streaming Terbaik untuk Piala Dunia Cricket

FoxSportsAsia

Liputan Wilayah:

China, Thailand, Jepun, Indonesia, dan Korea Selatan

Walaupun ia memenuhi wilayah Far East terutamanya, FoxSportsAsia juga boleh ditonton dari mana saja di dunia dengan bantuan penyedia Streaming VPN yang cukup baik.

Jika anda tidak’t hidup dalam FoxSportsAsia’liputan domain anda, anda akan melihat ralat ini jika anda cuba mengalirkan sebarang perlawanan Piala Dunia melalui platform ini.

Kualitinya baik dan terdapat banyak iklan, tetapi ia’s percuma supaya anda pasti dapat mencubanya juga.

Perhatikan di sini bahawa FoxSportAsia’liputan di China tidak termasuk kawasan autonominya, jadi jika anda ingin menonton kriket di Hong Kong, Macau atau mana-mana wilayah China yang berkaitan, anda perlu menggunakan VPN untuk membuka sekatan laman web’perkhidmatan penstriman s.

Cara Cari Langganan VPN Streaming Terbaik untuk Piala Dunia Cricket ‘19

Streaming VPN yang benar-benar boleh menyekat laman web geo-terhad dan menawarkan aliran kualiti HD melalui kelajuan pantas agak jarang, jadi anda perlu melalui senarai ini di bawah jika anda ingin mencari pilihan yang murah, boleh dipercayai dan premium sebagai VPN untuk menambah keperluan penstriman dan membolehkan anda menonton Piala Dunia ICC tanpa henti:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

England Vs. Hindia Barat - 14 Jun 2019 - Siapa Akan Menang?

Esok, kegemaran pasukan kejohanan England akan mengambil Windies tidak menentu. Barisan Inggeris dibungkus dengan pemain bertaraf dunia yang memenangi perlawanan seperti Johny Bairstow, Ben Stokes, Joe Root, dan Eoin Morgan, sementara di sisi lain, Windies kelihatan agak tidak berpengalaman dengan pemain baru yang tidak bersahaja’t mempunyai masa untuk membuktikan keberanian mereka di tempat kejadian antarabangsa.

Ia’menjangkakan bahawa England akan mudah menang esok’Perlawanan di dalam persiaran mereka ke arah semis dan kemungkinan besar ditumpaskan terhadap Windies. Jadi, dari akhir saya, kegemaran England dengan Windies mengekalkan peluang yang sangat rendah untuk mengejutkan semua orang dengan kemenangan di Ageas Bowl di Hampshire, esok esok.

Jadual Penuh ICC World Cup 2019 dan Jadual Pasukan

Piala Dunia Cricket akan berlangsung selama tempoh sebulan bermula pada 30 Mei 2019 dan akan berakhir pada 14 Julai dengan final di Lord’s.

Semifinal pertama akan dimainkan pada 9 Julai dan semifinal kedua akan dimainkan sehari kemudian pada 11 Julai, dengan hari-hari di antara menjadi hari rizab supaya jika ada kelewatan berjadual akibat hujan atau apa-apa lagi, perlawanan itu boleh masih berlaku.

Perlawanan Masa Bermula di Piala Dunia:

Perlawanan hari akan bermula pukul 9:30 pagi GMT manakala perlawanan sehari / malam akan dimainkan dari pukul 12:30 GMT dan seterusnya.

Semak di sini untuk jadual penuh semua perlawanan bersama dengan masa mereka.

Cara Beli Tiket untuk Perlawanan Piala Dunia ICC:

Perkataan Inggeris sangat indah dengan bangunan ikonik, astaka yang diselingi dengan tompok-tompok hijau yang memukau, menjadikannya menyenangkan untuk menonton permainan kriket di sana.

Dan apa’s lebih menarik adalah orang ramai, kerana peminat Inggeris tempatan bercampur dengan penduduk asing yang ramai untuk membuat arena yang mempesona.

Terdapat banyak sokongan tempatan di sana untuk pasukan seperti India dan Pakistan dan kadang-kadang bahkan merasakan bahawa kedua-dua pasukan ini mendapat suasana rumah di kebanyakan alasan Inggeris.

Berikut adalah semua tempat di mana semua perlawanan akan dimainkan:

 1. Tuan’s - London
 2. The Oval - London
 3. Trent Bridge - Nottingham
 4. The Riverside - Durham
 5. Old Trafford - Manchester
 6. Stadium Cardiff Wales - Cardiff
 7. Bristol County Ground - Bristol
 8. County Ground - Taunton
 9. Hampshire Bowl - Southampton
 10. Headingly - Leads
 11. Edgbaston - Birmingham

Jika anda ingin melihat dan mengalami semua itu, ICC mempunyai laman web rasmi Tiket Tiket dari mana anda boleh menempah dan membeli tiket ke mana-mana perlawanan dalam talian, tetapi tergesa-gesa kerana tiket akan kehabisan tidak lama lagi!

Piala Dunia Akan Dimainkan Pada Asas Robin Pusingan

Sejak Piala Dunia 1992, format Pusingan Robin, di mana setiap pasukan perlu memainkan semua pasukan lain untuk maju ke separuh akhir, menjadi satu kejadian yang jarang berlaku, tetapi Piala Dunia ini akan kembali apabila semua pasukan ini akan bermain selebihnya sekurang-kurangnya satu, sebelum separuh akhir dapat diputuskan:

 1. England
 2. India
 3. Afrika Selatan
 4. New Zealand
 5. Australia
 6. Pakistan
 7. Bangladesh
 8. India Barat
 9. Sri Lanka
 10. Afghanistan

Kesimpulannya

Piala Dunia ’19 berjanji untuk menjadi pengganti permainan untuk sukan Cricket, kerana ia akan menentukan nasib kriket ODI pada waktu yang akan datang dengan kriket T20 meneruskan kenaikan meteorik dalam popularitas di kalangan massa. Tetapi masih kriket ODI masih menjadi cabaran terbesar dan Piala Dunia ’19 akan menjadi acara di mana format ini akan menjadi bentuk yang paling sahih.

Pertandingan yang banyak ditunggu-tunggu antara India dan Pakistan akan menarik bola mata lebih dari satu bilion orang dari dunia di antara permainan lain yang dikemas dalam pasukan super kompetitif, jadi jangan’t miss out on any match, kerana anda pasti akan mendapatkan wang anda bernilai kali ini!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me