Bagaimana Menonton Anugerah Muzik Billboard 2018 Live Stream Online Percuma

Mempamerkan momen budaya pop virus, kolaborasi yang tidak terduga, persembahan yang baik, dan aksi muzik yang paling hangat, Billboard Music Awards 2018 hanya beberapa hari lagi. Peminat dari seluruh dunia akan mempelajari jualan tertinggi dari album, siaran individu, siaran radio, penglibatan sosial, tur, dan streaming, yang dikesan oleh Billboard, Next Big Sound, dan Nielsen Music. Hak penyiaran telah diperoleh oleh NBC dan hakim terbaru “Suara”, Kelly Clarkson akan bertanggungjawab untuk menganjurkan pertunjukan! Adakah anda mencari cara untuk menonton Anugerah Muzik Billboard 2018? Baca panduan lengkap ini dari VPN Terbaik.

Tonton Anugerah Muzik Billboard 2018 Aliran Percuma Dalam Talian Langsung Dari Mana-mana

 1. Anugerah Muzik Billboard 2018 Tarikh Dan Lokasi
 2. Anugerah Muzik Billboard 2018
 3. Cara Menonton Anugerah Muzik Billboard Di UK
 4. Di mana Menonton Anugerah Muzik Billboard Di Filipina
 5. Bagaimana Menonton Anugerah Muzik Billboard Tanpa Kabel
 6. Bagaimana Untuk Menonton Anugerah Muzik Billboard Papar Penuh Live Online Percuma
 7. Anugerah Muzik Billboard 2018 Nominat

Anugerah Muzik Billboard 2018 Tarikh Dan Lokasi

Lokasi yang diputuskan untuk Anugerah Muzik Billboard 2018 telah ditetapkan di MGM Grand Garden Arena yang terkenal dan terkenal di Las Vegas, yang merupakan resort pelbagai guna yang merupakan pilihan utama untuk sukan tempur, sukan kolej, dan sukan profesional. Acara ini akan disiarkan secara langsung di NBC pada 8.p.m pada 20 Mei 2018. Bagi mereka yang mengikuti Waktu Timur (ET), anda boleh mula menonton acara muzik pada pukul 5 petang.

Anugerah Muzik Billboard 2018

Tidak ada yang lebih menyeronokkan dan menarik daripada menyaksikan Anugerah Muzik Billboard 2018 tepat di depan mata anda, bermula dari penyanyi dan bintang kegemaran anda yang mengagumi permaidani merah, dan seluruh Arena dengan kehadiran mereka - yang merupakan pengalaman mata-blog dengan sendirinya . Jadi, jika anda berada di Las Vegas pada Ahad ini, mungkin anda mungkin ingin mengambil tiket dari sini. Harga ditetapkan di mana saja antara $ 90.00 dan $ 1,075.00, bergantung pada tempat duduk dan waktu pembelian.

Cara Menonton Anugerah Muzik Billboard Di UK

Apabila menyaksikan Anugerah Muzik Billboard 2018 di UK, pengguna mempunyai banyak pilihan. Walau bagaimanapun, jika anda mencari yang paling mudah, maka ia mestilah penyiar rasmi acara itu, NBC. Program itu sendiri akan disiarkan di TV kabel pada jam 8 pagi. tetapi pengguna juga mempunyai keupayaan untuk menyaksikan majlis anugerah seluruh talian secara langsung melalui NBC.com atau aplikasi NBC yang tersedia di Google Play Store dan Apple iTunes. Anda juga boleh mengikuti BBMA’s di Twitter dan Facebook untuk kemas kini tetap!

Cara Menonton Anugerah Muzik Billboard Di UK

Di mana Menonton Anugerah Muzik Billboard Di Filipina

Bagi pengguna yang terletak di Filipina, mengakses NBC untuk menyaksikan Anugerah Muzik Billboard 2018 boleh menjadi satu tugas yang mengecewakan. Ini kerana tapak ini mengenakan sekatan geografi, yang hanya mengehadkan pengguna dari Amerika Syarikat, Inggeris, Ireland, Australia, dan Hayu dari melawat laman web. Cara penyelesaian yang baik adalah dengan menggunakan penyelesaian VPN untuk melangkau had-kandungan. Dengan memindahkan alamat IP anda dan menjadikannya kelihatan anda berada di negara yang berbeza, anda boleh dengan mudah mendaftar dengan NBC untuk menonton acara tersebut. Di bawah adalah senarai beberapa pembekal hit yang pasti anda harus cuba untuk mencuba keupayaan pembasmian semulajadi:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Bagaimana Menonton Anugerah Muzik Billboard Tanpa Kabel

Sekiranya anda pemotong tali yang tidak mempunyai akses ke TV kabel berdekatan tetapi ingin memastikan anda tidak terlepas satu lagi acara upacara penghargaan, bersama-sama dengan persembahan secara langsung yang luar biasa - maka kami mempunyai beberapa penyelesaian dalam talian premium untuk anda cuba. Di bawah adalah senarai beberapa laman web VoD yang terbaik yang menawarkan akses kepada NBC. Bahagian terbaik dari semua: masing-masing menawarkan percubaan percuma untuk anda nikmati! Tunggu Bahagian: Lihat Majlis Pembukaan Piala Dunia FIFA 2018 Live Online di sini.

Nota: Aliran Dalam Talian yang disebutkan di bawah boleh dibatasi geo untuk sesetengah negara, untuk menikmati percubaan percuma menggunakan perkhidmatan VPN untuk memalsukan lokasi anda!

Batalkan Aliran

Sling TV

Sling TV telah menubuhkan reputasi yang baik dalam talian untuk menyediakan aliran langsung dari semua acara popular dan upacara penghargaan yang berlaku di seluruh dunia, termasuk Anugerah Muzik Billboard 2018. Pelan asas $ 20 memberi anda akses kepada saluran NCB, bersama dengan 30 nama terkenal lain seperti ESPN, AMC, CNN, TNT, dan TBS. Bahagian terbaik dari semua: anda juga mempunyai percubaan 7 hari yang tersedia untuk menguji perkhidmatan keluar.

Tonton Anugerah Muzik Billboard di SlingTV

PlayStation Vue

Bagi pengguna yang menyiarkan filem / rancangan TV pada mereka, PlayStation juga boleh mencari penyelesaian untuk menonton acara LIVE pada peranti permainan mereka. Di sinilah PlayStation Vue datang, menawarkan perkhidmatan yang luar biasa untuk $ 40 sebulan, yang disokong oleh percubaan PERCUMA selama 14 hari. Sebaik sahaja anda mendaftar, anda boleh mendapatkan akses kepada aliran langsung Anugerah Muzik Billboard 2018!

Anugerah Muzik Billboard Stream di PlayStation VUe

TV Live Hulu

Hulu adalah satu lagi perkhidmatan VoD, Sama seperti DIRECTV Now dan Sling TV, yang menawarkan kandungan perpustakaan besar-besaran dari seluruh dunia, termasuk rancangan filem / TV, berita, dan sukan langsung. Anda boleh mendapatkan akses lengkap ke perkhidmatan dengan membayar hanya $ 39.99 sebulan. Anda juga boleh memanfaatkan percubaan 7 hari untuk menguji memandu perkhidmatan tersebut. Walau bagaimanapun, ia dijamin bahawa terdapat aliran langsung yang terdapat di Hulu.

Anugerah Muzik Billboard Relay di Hulu Live TV

TV YouTube

Apabila orang mula lebih bergantung pada perkhidmatan penstriman premium, YouTube memutuskan untuk membuat penyelesaian TV LIVE bebas kabel dengan nama “TV YouTube”, yang memberi anda akses kepada aliran dari seluruh 50+ rangkaian di seluruh dunia, termasuk sukan tempatan, berita, permainan antarabangsa dan acara seperti Anugerah Muzik Billboard 2018. Daftar di sini untuk memulakan dan menonton anugerah muzik tanpa sebarang masalah.

Anugerah Muzik Billboard di YouTube TV

Bagaimana Untuk Menonton Anugerah Muzik Billboard Papar Penuh Live Online Percuma

Tidak semua orang mungkin mahu membeli langganan mahal untuk menonton acara kegemaran mereka. Kami mempunyai beberapa PERCUMA juga, yang menikmati mencari sumber yang membolehkan aliran pertandingan utama dan upacara anugerah, tanpa membayar satu sen. Jika anda adalah salah seorang daripada mereka, maka di bawah adalah beberapa penyelesaian untuk streaming Anugerah Muzik Billboard 2018 Live Online PERCUMA:

DIRECTV Sekarang

Satu lagi penyelesaian untuk streaming Anugerah Muzik Billboard 2018 adalah menggunakan DIRECTV SEKARANG. Laman web ini terkenal dengan menyediakan aliran semua kejohanan utama dan upacara penghargaan sama seperti Sling TV, dan menawarkan akses kepada saluran seperti TBS, ABS, CBS, Fox, dan NBC untuk serendah $ 35 sebulan, yang bermaksud anda boleh memulakan streaming hampir dengan serta-merta! Anda juga mempunyai percubaan percuma selama 7 hari yang ada. Sekiranya anda mendaftar pada hari Sabtu, anda boleh menonton acara secara PERCUMA secara teknikal!

Bagaimana Untuk Menonton Anugerah Muzik Billboard Papar Penuh Live Online Percuma

Kodi - cCloud TV Add-on

Hub sumber terbuka, hiburan pelbagai platform, Kodi adalah pilihan yang luar biasa untuk mencari kandungan cetak rontah ke aliran LAYAR jika anda berada di kodi vpn. Ia menggunakan sambungan pihak ketiga untuk menyediakan akses kepada kandungan geografi terhad di seluruh dunia, termasuk aliran langsung peristiwa-peristiwa yang berlaku. Antara pengarang yang paling popular termasuk cCloud TV yang menawarkan senarai besar saluran dari seluruh dunia untuk anda menikmati TV kabel pada komputer, telefon bimbit, tablet atau komputer riba!

Anugerah Muzik Billboard di Kodi melalui cCloud TV

Buka blok NBC Stream

Anugerah Muzik Billboard 2018 Undi

Oleh kerana upacara penghargaan semakin dekat dengan tarikh pelancarannya, peminat muzik dari seluruh dunia mengundi para bintang kegemaran mereka di pelbagai genre dan pencapaian. Untungnya, Anugerah Muzik Billboard mempunyai laman web rasmi, di mana anda boleh mendapat akses ke senarai calon yang lengkap dan persembahan mereka yang berdedikasi. Klik di sini untuk mula mengundi untuk artis kegemaran anda!

Anugerah Muzik Billboard 2018 Nominat

Terdapat banyak kategori yang berlainan untuk mana artis dan bintang berbeza dinamakan dan seterusnya menerima anugerah. Apa yang kebanyakan orang cari adalah “Artis Sosial Teratas”, Secara kerap menduduki slot teratas di Billboard’s Sosial 50 carta. Di bawah ini kita menyerlahkan semua kategori yang berbeza dan calon untuk mereka:

Artis Teratas

 1. Taylor Swift
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Artis Wanita Teratas

 1. Camila Cabello
 2. Taylor Swift
 3. Demi Lovato
 4. Halsey
 5. Cardi B

Artis Lelaki Teratas

 1. Post Malone
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Artis Baru Teratas

 1. Kodak Hitam
 2. Khalid
 3. Cardi B
 4. Camila Cabello
 5. 21 Savage

Duo / Kumpulan Teratas

 1. U2
 2. Migos
 3. Coldplay
 4. Bayangkan Dragons
 5. The Chainsmokers

ALBUM MENJUAL TOP

 1. Dari Bilik A: Jilid 1, Chris Stapleton
 2. Reputasi, Taylor Swift
 3. , Kendrick Lamar
 4. Trauma yang cantik, merah jambu
 5. ÷, Ed Sheeran

Top 100 Hot Song

 1. “Bentukmu,” Ed Sheeran
 2. “Rockstar,” Post Malone dan 21 Savage
 3. “Itu’s Apa yang saya suka,” Bruno Mars
 4. “Humble.,” Kendrick Lamar
 5. “Despacito,” Luis Fonsi dan Daddy Yankee memaparkan Justin Bieber
Membungkus Perkara

Kami harap panduan ini membantu anda memahami cara menonton Anugerah Muzik Billboard 2018 Live Online. Walau bagaimanapun, jika anda menghadapi sebarang masalah, atau mencari sebarang cadangan lain untuk streaming acara, jangan ragu untuk membuat komen di bawah. Juga, jangan ragu untuk berkongsi panduan dengan rakan-rakan dan ahli keluarga anda, yang merupakan peminat majlis Anugerah Muzik.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me