Bagaimana Menonton American Netflix dengan VPN – Panduan Penyediaan Mudah untuk Android dan Mac Devices

Bagi semua orang yang suka menonton Netflix, di sini adalah panduan lengkap mengenai cara menonton American Netflix termasuk maklumat mengenai pengharaman Netflix VPN, VPN Teratas yang masih berfungsi untuk membuka sekatan laman web, VPN yang tidak’kerja, bagaimana untuk mengakses pustaka Netflix AS dari rantau yang berbeza dan lebih banyak oleh VPN Terbaik!

Netflix adalah dunia’laman streaming kegemaran yang telah merevolusikan cara kami menggunakan hiburan kami. Ia menimbulkan fenomena penonton yang menggembirakan menerusi pertunjukan yang sangat ketagihan yang jauh lebih baik daripada penyedia hiburan lain seperti penyedia kabel konvensional yang sedang ditawarkan.

Tetapi, walaupun semua popularitinya, Netflix tidak’t membenarkan semua pengguna untuk menonton semua kandungan yang ada di perpustakaannya. Setiap negara mendapat perpustakaan yang berbeza disebabkan oleh kewajipan hak cipta yang mesti ditunaikan oleh Netflix. Ini bermakna pengguna Netflix dari negara lain tidak dapat menonton semua rancangan TV, filem dan animasi yang terdapat di perpustakaan AS Netflix.

Netflix VPN percuma digunakan untuk memintas pembatasan geo di laman web ini, tetapi kemudian Netflix juga menguatkuasakan larangan VPN, sehingga membuat batasannya lebih ketat daripada sebelumnya. Namun, hanya VPN Terbaik yang membolehkan anda memintas sekatan geografi dan mengakses American Netflix dengan mudah.

Contents

Cara Menonton Netflix Amerika – Jadual Kandungan

 1. Perpustakaan Terkini American Netflix for Watching Binge
 2. Bagaimana Menonton American Netflix 2023
 3. VPN Terbaik untuk Watch American Netflix
 4. Ciri-ciri untuk melihat VPN Terbaik untuk Watch American Netflix
 5. VPN percuma yang Bekerja dengan Netflix Amerika
 6. VPN Yang menang’Jangan biarkan anda menonton American Netflix
 7. Bagaimana untuk menonton American Netflix pada Peranti Android?
 8. Bagaimana untuk menonton American Netflix pada Apple Devices?

Mempunyai Netflix Diharamkan VPN?

Netflix adalah media streaming gergasi dan ia beroperasi pada model Video Langganan pada Permintaan (SVOD). Kandungan di perpustakaannya diperolehi daripada rumah media yang berbeza dan ia juga menghasilkan sebahagian besar kandungannya di rumah iaitu Netflix Originals.

Walau bagaimanapun, kebanyakan kandungan ini adalah geo-terhad, yang bermaksud bahawa kandungan ini tersedia di beberapa negara tetapi tidak di orang lain. Netflix harus meletakkan sekatan geo yang mengganggu pada kandungannya kerana ia harus melindungi hak cipta media rumah yang memaparkan majoriti kandungan ini dari.

Netflix mengharamkan VPN

Ini menjadikan Netflix jauh lebih murah untuk pengguna di luar Amerika di mana perpustakaan terbaik Netflix tersedia. Pengguna VPN, selama bertahun-tahun, telah menghindari batasan geo untuk menyambung ke AS dan mengakses perpustakaan American Netflix. Tetapi kerana ini bermakna Netflix’sekatan geografi adalah tidak berguna bagi mereka yang menggunakan VPN untuk mengakses laman web ini, Netflix berpindah ke tempat larangan VPN di tapaknya.

Ini bermakna bahawa Netflix dimenangi’t membolehkan pengguna melihat kandungan yang tidak terdapat di rantau mereka.

Pengharaman VPN pada Netflix telah mengubah sebahagian besar VPN yang tidak berguna untuk melangkau batas-batas geometri Netflix tetapi itu tidak’t semestinya bermakna bahawa anda tidak boleh menyekat sekatan geo di laman web ini. Anda boleh lakukannya lagi! Tetapi untuk itu, anda perlu tahu tentang VPN yang masih berfungsi, bukan sahaja untuk melangkau sekatan geografi di laman web ini tetapi juga untuk menghalang pengharaman VPN di laman web ini.

Netflix mengenal pasti sambungan VPN kebanyakannya dengan memeriksa sama ada terlalu banyak sambungan ke tapaknya datang dari satu IP atau alamat IP yang sangat serupa. Apabila kumpulan itu dikenalpasti, Netflix tidak membenarkan IP / kumpulan IP yang sama untuk mengakses laman webnya sehingga menguatkuasakan pengharaman VPN di laman webnya.

Melewati pengharaman VPN tidak mudah sama sekali kerana Penyedia VPN perlu secara aktif terus mengubah pelayan ASnya lebih cepat daripada Netflix yang boleh mengharamkannya dan ada beberapa penyedia yang boleh melakukannya pada hari ini’masa yang boleh dipercayai. Lebih lanjut mengenai itu kemudian dalam panduan.

Perpustakaan Terkini American Netflix for Watching Binge:

Ia’s rahsia terbuka bahawa perpustakaan Netflix Amerika adalah cara yang lebih baik daripada apa yang seluruh dunia berjaya mendapatkan di Netflix. Pertunjukan yang paling popular seperti House of Cards, Black Mirror, Orange adalah Black, Things Stranger yang baru dan sebagainya tidak tersedia di banyak negara di Netflix. Tetapi Perpustakaan Netflix Amerika mendapat semuanya, jadi jika anda berjaya mendapatkan VPN Terbaik untuk Netflix yang boleh menyambungkan anda ke perpustakaan Amerika di laman web ini, maka anda’baru sahaja memukul emas!

Di beberapa tempat, Netflix hanya memberikan 1/3 dari kandungannya, yang sangat mengehadkan pilihan pengguna yang ada di laman web ini dari segi pilihan tontonannya. Ini adalah keadaan yang sangat menyedihkan bahawa pengguna mendapati dirinya tersekat hanya kerana lokasinya pada masa ini.

Tetapi anda tidak’t perlu berpegang pada situasi itu sekiranya anda mula menggunakan VPN yang cukup baik untuk menyahsekat sekatan geografi di laman web ini serta memintas larangan VPN untuk membolehkan anda menonton perpustakaan Netflix Amerika.

Berikut adalah senarai beberapa rancangan, filem dan filem animasi yang tidak terdapat di Netflix Australia, yang merupakan salah satu perpustakaan Netflix terbaik selepas AS.

 • Ex machina

Cara Menonton Netflix Amerika

 • Doktor Strange

Doktor Aneh tidak boleh didapati

 • Star Wars The Last Jedi

Star Wars The Last Jedi tidak boleh didapati

 • Koleksi Fail Forensik

Koleksi Fail Forensik

 • Penny Dreadful

Penny Dreadful Not Available

 • The Fosters

penyokong tidak tersedia

 • Undang-undang dan Perintah

Undang-undang dan Perintah Tidak Tersedia

 • Skandal

Skandal tidak boleh didapati

 • Despicable Me 3

Despicable Me 3 tidak tersedia

 • Minda Jenayah

Minda Jenayah tidak boleh didapati

Kami mencari filem dan rancangan TV ini di Netflix Australia selepas melihat tajuk di laman utama American Netflix, jadi kami’semula hanya menggaru permukaan di sini. Tajuk-tajuk yang tidak terdapat di tempat-tempat seperti Australia, Poland, Itali, Denmark, Perancis, UK, New Zealand, Kanada, Latvia, Jerman dan negara-negara serupa lain boleh beribu-ribu beberapa kali.

Tetapi lihat saja laman utama American Netflix untuk memahami mengapa kami meletakkan begitu banyak penekanan pada pengguna Netflix untuk mendapatkan VPN dan berhubung dengan Netflix AS untuk mendapatkan nilai penuh dari langganan mereka.

Perpustakaan Terkini American Netflix for Watching Binge

Adakah anda melihat semua filem dan rancangan dalam imej ini dari American Netflix yang tidak terdapat di Netflix Australia? Tepat apa kita’Kembali bercakap di sini!

  Bagaimana Menonton WrestleMania 34 Live Online Tanpa Kabel Streaming Percuma

Netflix AS seperti memukul jackpot di laman Netflix. Anda mungkin mempunyai langganan untuk Netflix di negara anda tetapi itu’s bernilai kacang berbanding dengan apa yang boleh anda dapatkan di Netflix AS.

Bagaimana Menonton American Netflix 2023

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perpustakaan serantau Netflix yang terhad seperti yang lain dan ingin menonton American Netflix dapat menonton rancangan terbaru, filem dan siri animasi di laman web ini, maka di sini’bagaimana anda boleh melakukannya:

 1. Beli pelan langganan dengan mana-mana 3 VPN teratas disenaraikan di bawah
 2. Dapatkan kredensial pengguna dari pembekal anda dan pasang apl asalnya
 3. Tanya VPN’sokongan melalui ciri bantuan sembang langsung atau dengan menaikkan tiket ke mana pelayan ditetapkan untuk membuka kunci kunci Netflix US
 4. Lawati Netflix.com dan nikmati akses penuh ke American Netflix!

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. NordVPN

  NordVPN

  $ 11.95 $3.49Sebulan

  • 5200+ pelayan di 60 negara
  • 6 sambungan serentak
  • Bekerja dengan AS / UK / JP Netflix
  • Prestasi P2P / teruk yang besar
  • VPN dan Bawang Double melalui VPN
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile Lawatan Tapak 70%
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

VPN Terbaik untuk Watch American Netflix

Sama seperti yang kita katakan sebelumnya dalam panduan ini, tidak semua VPN sesuai untuk pembasmian Amerika Netflix dan ada ciri-ciri tertentu yang perlu anda cari jika anda ingin mengetahui tentang VPN Terbaik untuk Netflix.

Tetapi kami ingin menyelamatkan anda dari kekecohan melakukan senaman yang luas dan rumit ini sendiri, jadi kami membuat senarai VPN tersebut sendiri. Senarai ini dibuat hanya selepas kami menjalankan satu siri ujian yang luas di mana kami memeriksa VPN selepas VPN, meletakkan semua mereka ke ujian muktamad kemampuan dan kecanggihan mereka dalam usaha untuk membuka kunci kepada American Netflix.

Berikut adalah TOP 3 VPN Terbaik untuk Netflix bahawa kami dengan selamat boleh mengesyorkan kepada anda, selepas kami membuat kesimpulan dengan ujian:

1. PureVPN:

Mungkin VPN terbaik di luar sana apabila ia turun untuk membuka kunci sekatan-sekatan geo apa-apa. Tidak kira sama ada BBC iPlayer, Hulu atau American Netflix, PureVPN tidak pernah mengecewakan. Pasukan berdedikasinya sentiasa di atasnya untuk memastikan pengguna mendapat pengalaman unblocking yang boleh dipercayai dan semua pelayan yang berdedikasi untuk membuka kunci sekatan geo berada dalam urutan kerja yang betul.

VPN Terbaik untuk Watch American Netflix

Apa’lebih lagi ialah PureVPN menawarkan sokongan sembang ultra pantas yang membolehkan anda mengetahui lebih lanjut tentang pelayan ini pada diri anda sendiri. Tahap keselamatan sangat tinggi pada VPN ini juga kerana ia menawarkan penyulitan AES-256 dan sokongan protokol berganda termasuk OpenVPN.

Ia juga menawarkan ciri keselamatan profil tinggi yang lain seperti Double VPN dan Bawang atas VPN yang boleh menjadi sangat berguna dalam aktiviti lain seperti Torrenting dan perkongsian P2P.

Selain itu, ia juga mempunyai ciri terowong perpecahan yang membolehkan anda mengarahkan hanya beberapa trafik anda melalui VPN dan yang lain tanpa ia.

Pelan harga adalah salah satu daripada VPN kos yang paling berpatutan dan rendah di kalangan penyedia Top hari dengan pelan langganan 5 tahunan yang berharga hanya $ 99.00. Kamu telah menang’t mendapatkan harga yang lebih baik untuk VPN Terbaik untuk Netflix lebih baik daripada apa yang anda’kembali mendapat VPN ini.

 • Langganan bulanan: $ 10.95 dibilkan sekali
 • Langganan Tahunan: $ 5.81 / bulan ($ 69.72 dibilkan sekali)
 • Langganan 5 Tahun: $ 1.65 / month ($ 99 dibilkan sekali)

kajian harga purevpn

Kebaikan

 • Pelan Harga Terendah Dipertingkatkan sebagai Netflix US VPN
 • 2000 lokasi pelayan
 • Sokongan berbual Best Live untuk semua jenis bimbingan teknikal
 • Perkhidmatan khusus untuk American Netflix
 • Split Tunneling
 • Kelajuan Cepat

Keburukan

 • Anda kadang-kadang perlu menyemak dengan sokongan untuk pelayan AS terkini untuk membuka blokiran Amerika Netflix kerana ia terus mengubah pelayan ini untuk memastikan perkhidmatan itu dapat dipercaya

pembekal lawatan

2. NordVPN:

Perkhidmatan yang kuat dan sangat boleh dipercayai, NordVPN juga boleh menyahsekat American Netflix dengan mudah. Bahagian terbaik tentang NordVPN adalah bahawa downtime yang ditawarkan adalah sangat rendah untuk memberi anda masa skrin maksima dengan kerosakan yang kurang dalam perkhidmatan.

NordVPN untuk Netflix AS

Penyulitan yang ditawarkan di NordVPN adalah AES-256 yang memberi anda kelebihan dalam hal perlindungan data anda kerana hampir tidak mungkin untuk memecahkan penyulitan dan pengintipan dalam data anda.

Pembekal ini juga menawarkan pelbagai pelanggan asli yang meliputi hampir semua OS popular seperti Windows, Mac, Android, iOS dan lain-lain. Ia juga menyediakan sokongan untuk peranti niche seperti Roku dan router juga.

Infrastruktur pelayan di NordVPN kini terdiri daripada lebih daripada 4800 pelayan dalam rangkaian yang merangkumi seluruh dunia. Ini menunjukkan bahawa anda tidak boleh sekadar membuka kunci American Netflix dengannya tetapi juga mendapatkan diri anda di sekeliling geo-larangan di laman web ini di negara lain. Contohnya. dengan NordVPN Netflix, ia tidak’Tidak kira sama ada anda mahu mengakses American Netflix atau German Netflix, VPN berfungsi dengan baik dalam melakukan kedua-dua tugas.

Rancangan harga berada dalam jarak yang berpatutan sehingga beberapa waktu yang lalu, tetapi NordVPN nampaknya telah menghapuskan pelan penetapan harga yang lebih murah 3 tahun dari senarainya dan sekarang kita hanya mempunyai pilihan hanya pelan ini:

 • Langganan bulanan: $ 11,99 dibilkan sekali
 • Langganan Tahunan: $ 83.88 dibilkan sekali
 • Langganan 3 Tahun: $ 125.64 dibilkan sekali

Ini adalah harga yang agak mahal tetapi jika anda ingin mencapai langganan NordVPN untuk diri sendiri, memilih untuk pelan 3 tahun kerana ia’s yang paling berpatutan dalam senarai ini.

Langganan yang ditawarkan oleh NordVPN

Kebaikan

 • Menawarkan pelayan AS yang berdedikasi untuk Unblocking American Netflix
 • Bawang melalui VPN
 • Dasar pembalakan Zero
 • Percubaan percuma selama 3 hari
 • Pilihan Pembayaran Bitcoin
 • Kelajuan Cepat

Keburukan

 • Sembang langsung tidak’t wujud. Anda perlu menjana tiket untuk menyelesaikan masalah

pembekal lawatan

3. ExpressVPN:

Penyedia VPN ini adalah kegemaran pengguna kerana integriti berterusan dan prestasi cemerlang sebagai VPN selama bertahun-tahun. ExpressVPN telah sangat berpengaruh dalam domain VPN sebagai perkhidmatan yang sangat menarik yang tidak akan pernah menjejaskan integriti pengguna tidak kira keadaannya.

EpressVPN untuk American Netflix

Walau bagaimanapun, bahagian terbaik mengenai ExpressVPN ialah memastikan semua pelayan AS sedang berusaha ke arah membenarkan pengguna mengakses American Netflix, yang merupakan rehat dari modus operandi konvensional dalam domain VPN di mana pembekal menawarkan pelayan berdedikasi untuk tugas yang sama.

Di bahagian depan keselamatan, ExpressVPN sangat sesuai kerana ia menyimpan log kosong, menawarkan penyulitan AES 256, menyokong protokol OpenVPN, sehingga meletakkan kaki ke depan yang terbaik untuk memastikan pengguna tetap dilindungi apabila menggunakan perkhidmatannya.

Ia juga menawarkan DNS Pintar yang menjadikannya lebih mudah untuk menyahsekat American Netflix pada Medistreamers seperti Apple TV dan Roku.

Sokongan sembang secara langsung sangat berkesan untuk menyelesaikan walaupun cabaran teknikal yang paling rumit dan terdapat beberapa panduan dan video tutorial terbaik untuk mengendalikan anda melalui hampir semua proses pemasangan.

Tetapi walaupun semua ini, ExpressVPN’Pelan harga s adalah sangat tinggi berbanding pembekal VPN yang lain.

 • Langganan bulanan: $ 12.95 dibilkan sekali
 • Langganan Separuh Tahunan: $ 9,99 / bulan ($ 59,95 ditagih sekali)
 • Langganan Tahunan: $ 8.32 / bulan ($ 99.95 ditagih sekali)

Pelan harga ExpressVPN untuk netflix amerika

Kebaikan

 • Semua pelayan AS bekerja untuk membuka kunci kunci Netflix AS
 • Dasar pembalakan Zero
 • Panduan dan video tutorial terbaik untuk proses pemasangan
 • AES 256 Encryption
 • Pelanggan VPN berdedikasi
 • SmartDNS tersedia

Keburukan

 • Harga terlalu tinggi

pembekal lawatan

Ciri-ciri untuk melihat VPN Terbaik untuk Watch American Netflix

Bagaimana anda mengenal pasti VPN yang cukup baik untuk keperluan Netflix anda? Terdapat beratus-ratus pembekal VPN di luar sana dengan setiap orang yang mendakwa menjadi lebih baik daripada yang terakhir, bagaimanapun, apabila ia berkaitan dengan Netflix, hampir semua mereka kehilangan stim mereka, kecuali beberapa pilihan.

Perkhidmatan VPN yang boleh membolehkan anda menonton perpustakaan American Netflix mempunyai beberapa ciri yang membezakan yang lain’t mempunyai. Berikut ialah cara anda mengenal pasti mereka dengan bantuan ciri yang tepat:

Bekerja Pelayan AS untuk Netflix:

Untuk membuka kunci Netflix US, VPN perlu cukup cepat untuk terus menukar pelayan AS sebelum Netflix dapat menerkam mereka dan mengharamkannya. Kebanyakan VPN yang bekerja dengan Netflix AS mengikuti strategi memperuntukkan lokasi khusus untuk mengakses Netflix, yang anda dapat mengetahui jika anda meminta sokongan sembang langsung mereka dengan mudah.

Kelajuan Cepat:

Tidak ada gunanya mendapatkan VPN terpantas untuk menyahsekat Netflix AS jika anda mendapat kelajuan yang menyedihkan. VPN yang membunuh lebih daripada 35% kelajuan ISP sebenar anda’t menjadi apa yang anda’cari semula

Apl Klien yang berdedikasi:

Anda boleh menonton Netflix pada mana-mana peranti dari telefon bimbit anda ke TV Pintar anda ke Mediastreamer, jadi ia’pentingnya VPN menyediakan pelanggan yang mendedikasikannya yang menjadikannya lebih mudah untuk menyediakan VPN pada peranti yang anda gunakan Netflix pada

Keselamatan:

Sokongan gred tentera AES 256 dan sokongan protokol OpenVPN mestilah mempunyai ciri dalam VPN kerana sesiapa sahaja boleh mengintip data anda apabila menggunakannya di internet dan menggunakannya untuk tujuan jahat. Anda tidak boleh mendedahkan diri anda seperti ini dalam alam digital jadi tidak’t menyelesaikan VPN yang tidak’t menawarkan ciri-ciri keselamatan awal ini!

Sambungan serentak:

Sekiranya anda membeli Langganan Netflix, biasanya anda berkongsi kredibiliti log masuk anda dengan keluarga anda atau melihat Netflix pada peranti yang berbeza pada masa yang berbeza hari ini, jadi VPN perlu menawarkan sekurang-kurangnya 3 sambungan serentak pada satu masa seperti Netflix untuk kuasa mudah keserasian

Rancangan Jangka Panjang Mampu:

Pengguna Netflix harus mencari VPN yang mampu untuk dikaitkan dengan jangka panjang. VPN dengan tag harga terlalu tinggi adalah tidak besar untuk pengguna Netflix!

* Mengingat semua perkara yang mesti ada Netflix VPN, kami menyimpulkan bahawa PureVPN bekerja dengan terbaik untuk streaming dengan pakej harga yang sangat berpatutan.

Netflix VPN Terbaik

VPN percuma yang Bekerja dengan Netflix Amerika

Jika anda cuba mencari VPN Percuma yang berfungsi untuk membuka kunci kepada American Netflix maka anda tidak melakukan apa-apa selain menipu diri sendiri. VPN percuma tidak boleh serasi dengan tapak streaming, apalagi cuba mengakses American Netflix melalui mereka. Ini adalah kerana batasan yang teruk VPN Percuma dalam usaha untuk mengatasi tugas yang menakutkan ini

Batasan pertama ialah VPN Percuma tidak’t menawarkan lebar jalur yang tidak terhad dan topi jalur lebar mereka berada dalam jarak hanya 500 MB -10 GB / bulan, yang tidak cukup baik untuk menyokong keperluan penonton yang semakin berkembang dari pengguna Netflix moden.

Kedua dan yang lebih penting, VPN Percuma boleh’t membuka kunci Netflix US, kerana untuk melakukan itu, VPN perlu tetap selangkah lebih awal dari larangan Netflix VPN dengan terus memindahkan servernya. Ini memerlukan pelaburan kewangan yang sangat tinggi pada sebahagian penyedia dan tidak ada VPN Percuma yang mampu menawarkan perkhidmatan ini kepada penggunanya.

Bagaimana untuk menonton American Netflix di UK? Bagaimana untuk menonton American Netflix di UK

Sekiranya anda tinggal di United Kingdom, maka anda mungkin mengakses perpustakaan Netflix yang lebih baik daripada seluruh negara, tetapi masih bukan yang terbaik jika dibandingkan dengan versi Amerika di laman web ini. Jika anda ingin pergi dan mengakses American Netflix dari UK, maka anda perlu mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Pilih VPN Terbaik untuk American Netflix dan bayar untuk pelan harganya
 2. Muat turun dan Pasang klien VPN pada peranti anda
 3. Sambung ke pelayan AS yang ditetapkan khas untuk membuka kunci Amerika Netflix oleh Penyedia anda
 4. Lawati Netflix.com atau buka aplikasi Netflix dan anda akan melihat perpustakaan penuh American Netflix!

Bagaimana untuk menonton American Netflix di Eropah?

Bagaimana untuk menonton American Netflix di Eropah

Walaupun Barat, Eropah mendapat beberapa perpustakaan Netflix terburuk di dunia. Negara-negara seperti Poland, Latvia, Republik Czech, Croatia dan lain-lain adalah yang paling menderita, kerana Netflix tidak’t berikan banyak usaha untuk menambahkan lebih banyak kandungan kepada perpustakaan-perpustakaan ini kerana populasi kecil negara-negara ini.

Jika anda menghadapi situasi yang sama sebagai penduduk Eropah yang merupakan pelanggan Netflix, maka inilah cara anda boleh memintas sekatan geografi dan mengakses Perpustakaan Netflix Amerika yang jauh lebih baik:

 • Pilih VPN terbaik untuk American Netflix di Eropah
 • Pilih pelan harga dari kalangan yang ditawarkan oleh VPN anda dan bayarnya
 • Persiapkan aplikasi klien VPN pada peranti anda selepas memuat turunnya
 • Sambungkan ke pelayan AS yang pembekal anda berkata berfungsi dengan American Netflix
 • Nikmati perpustakaan Netflix Amerika penuh pada peranti anda pada bila-bila masa!

Bagaimana untuk menonton American Netflix di Australia?

Bagaimana untuk menonton American Netflix di Australia

Pengguna Netflix dari bawah ke bawah tidak diperlakukan dengan adil oleh Netflix kerana versi Australia laman web ini menyebalkan masa besar dengan beberapa pertunjukan utama yang hilang dari senarai sama sekali. Netflix AS mempunyai semua rancangan yang akan menggunakan Netflix untuk pengalaman yang lebih baik.

Marilah kita melalui prosedur yang membolehkan anda mengakses Netflix AS dari Australia:

 • Beli pelan langganan pada VPN terbaik untuk Netflix US
 • Muat turun dan sediakan VPN’aplikasi klien s pada OS / peranti anda
 • Sambung ke pelayan VPN AS perantara dari aplikasi klien VPN anda
 • Perpustakaan Netflix Amerika kini boleh diakses oleh anda pada peranti anda!

Bagaimana untuk menonton American Netflix di Kanada?Bagaimana untuk menonton American Netflix di Kanada

Walaupun begitu dekat dengan AS, perpustakaan Netflix Kanada bukanlah antara perpustakaan terbaik yang ditawarkan Netflix. Untuk warga Kanada, akses Netflix AS adalah suatu keharusan jika mereka ingin menggunakan Netflix dengan cara yang paling optimum dan menyenangkan:

 • Pilih VPN Teratas untuk Netflix yang menyahsekat Netflix US
 • Bayar untuk pelan penetapan harga dan kemudian muat turun dan pasang aplikasi klien VPN pada peranti anda
 • Sambung ke Pelayan AS yang berfungsi
 • Buka kunci Netflix Amerika dan menonton semua rancangan yang anda tidak akan pernah mengakses tanpa VPN!

VPN Yang menang’Jangan biarkan anda menonton American Netflix

Terdapat banyak pembekal VPN di luar sana yang akan mendakwa bahawa mereka boleh membuat anda mengakses American Netflix tetapi tuntutan mereka adalah tidak lebih daripada sekadar harapan palsu. Kita boleh mengatakan ini kerana kita’telah menguji mereka semua. Sebahagian daripada VPN ini, yang kami’yang disenaraikan di bawah, jangan’t bekerja sama sekali manakala sisanya mempunyai rekod prestasi yang sangat kemas yang bermakna anda boleh’t bergantung kepada mereka untuk keperluan unblocking Netflix anda:

 1. Tunnelbear (Percuma & Dibayar kedua-duanya)
 2. Torgaurd (prestasi penampilan)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Bagaimana untuk menonton American Netflix pada Peranti Android?

Tonton American Netflix pada Peranti Android

Android adalah OS yang paling popular di kalangan Smartphone dan ia juga merupakan OS yang dominan pada peranti lain seperti TV Pintar dan tablet. Ini adalah kerana keramahan pengguna yang melampau dan antara muka yang sangat mudah dan interaktif. Satu lagi ciri yang berkuasa yang memainkan peranan penting dalam OS ini’popularitasnya adalah repertoir yang luas aplikasi yang ia menyokong melalui Google Play.

Dan sebagai sebahagian besar pengguna ingin menonton American Netflix pada peranti Android, berikut adalah cara yang dapat anda lakukan dalam beberapa langkah mudah:

 • Dapatkan langganan VPN dengan membeli pelan harga
 • Sekali awak’dan dapatkan kredibiliti pengguna, pergi ke Google Play untuk memuat turun klien Android asalnya dan kemudian pasangkan pada peranti anda
 • Masukkan bukti kelayakan pengguna pada apl Android VPN dan kemudian sambungkan ke pelayan AS yang bekerja yang menyahsekat American Netflix
 • Nikmati perpustakaan Amerika Syarikat penuh Netflix di Peranti Android anda!

Bagaimana untuk menonton American Netflix pada Apple Devices?

Tonton American Netflix pada Peranti Apple

Apple baru-baru ini menjadi dunia’firma pertama yang menyentuh tanda Trilun dolar dari segi penilaian, yang menyatakan jumlah pengguna percaya yang dimasukkan ke dalam peranti yang dikeluarkan oleh Apple seperti iPhone dan iPad.

Keserasian asli VPN atas dengan peranti Apple iOS ini melalui menawarkan pelanggan asli di gedung iTunes. Jika anda mahu menggunakan aplikasi ini untuk menyahsekat American Netflix pada peranti Apple anda, berikut adalah cara anda boleh melakukannya:

 • Pilih VPN Mac Teratas dan kemudian dapatkan langganannya dengan memilih pelan harga dan membayarnya
 • Muat turun dan pasangkan klien iOS asalnya dari kedai iTunes
 • Sambungkan ke pelayan AS pada klien itu (Yang berfungsi untuk membuka kunci kepada Netflix US)
 • Buka aplikasi Netflix dan kini anda akan mengakses perpustakaan AS Netflix!

Kesimpulannya

Netflix secara konsisten menambah lebih banyak kandungan di laman webnya untuk memenuhi keperluan hiburan bagi senarai jutaan pengguna yang semakin meningkat tetapi Ia juga harus melindungi kewajipan hak ciptanya untuk rumah-rumah media jadi ini bermakna bahawa sekatan-sekatan geografi dan larangan VPN tidak akan berlaku di mana sahaja dalam masa terdekat. Mereka mungkin lebih kuat dan lebih ketat kerana perkhidmatan terus berkembang, jadi satu-satunya jawapan kepada persoalan “Bagaimana untuk menonton American Netflix?” adalah bahawa anda memperoleh perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai yang membolehkan anda mendapat nilai penuh daripada langganan anda dengan membuat anda mudah mengakses American Netflix.

Jangan ragu untuk menambah sebarang cadangan atau pendapat anda di dalam benang komen di bawah. Sekiranya kami menyukai mereka, kami mungkin akan menambahnya kepada panduan ini sebagai ulasan / pendapat pengguna yang asli! Happy Netflix-ing!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Bagaimana Menonton Kejohanan Dunia IIHF 2023