Bagaimana Menonton American Idol 2018 Live Free Online Streams From Anywhere

Salah satu acara TV blockbuster terbesar, American Idol, sudah bersedia untuk bergulir lagi dengan musim penembusannya yang keenam belas pada 11 Mac. Mempunyai reputasi yang mengasyikkan sebagai juggernaut TV dan mengumpul tempat No.1 selama lapan tahun berturut-turut sebagai pertunjukan tertinggi di TV Amerika, persembahan itu adalah hiburan murni. Ia memberikan orang biasa dengan bakat untuk mempunyai peluang untuk mencapai kemasyhuran super dan para peminat menonton perjalanan uh-maze itu terbentang!

Tonton American Idol 2018 Live Free Online Streams From Anywhere

 1. American Idol Online Live Streaming Percuma
 2. American Idol Youtube Streaming
 3. Adakah American Idol pada Malam Ini?
 4. Siapa hakim akan pergi ke American Idol
 5. Senarai Saluran / Penyiar American Idol
 6. Bagaimana Menonton American Idol Dari Mana Mana
 7. Stream American Idol Online di Kanada
 8. American Idol on Roku
 9. American Idol pada Kodi

Adakah anda juga teruja untuk menyaksikan pencarian untuk Amerika’menyanyikan sensasi seterusnya? Jika ya, baca panduan lengkap mengenai cara menonton American Idol dalam talian menggunakan vpn terbaik? Lagipun, siapa yang tidak’t mahu menonton rancangan itu? Ini secara harfiah menghubungkan semua orang ke TV dengan setiap episod menggambarkan cerita dengan sendirinya. Dan kemudian, tekanan yang dibina semasa pusingan pengundian dan penghapusan setiap minggu, sialan’s petualangan pengambilan nafas!

Adakah American Idol pada Malam Ini?

Adakah American Idol pada Malam Ini

Premiering on 11 Mac, 2018 - American Idol telah mempamerkan beberapa bakat luar biasa kali ini dengan banyak hiburan dan detik-detik keseronokan untuk diingati untuk kehidupan. Oleh itu, sejauh ini terdapat 15 episod yang lengkap, yang bermaksud anda masih mempunyai banyak jam tangan. Episod baru akan tersedia pada 12 Mei (Sabtu - Top 7), 13 Mei (Ahad - Teratas 5), 19 Mei (Sabtu) dengan peringkat akhir pada 20 dan 21 Mei, di mana anda akan dapat melihat bagaimana mendapat mahkota sebagai pemenang!

Siapa Hakim yang akan pergi ke American Idol?

Dengan reaksi yang sangat berharga dan kemahiran penghakiman yang luar biasa, hakim-hakim mungkin merupakan barisan paling penting dalam pertunjukan di American Idol. Musim ini, pertunjukan itu akan mengekalkan format normal tiga hakim yang utuh dan menampilkan Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian sebagai sebahagian hakim baru’ panel.

Siapa hakim yang akan berada di American Idol?

Katy Perry, Salah seorang Hakim untuk Pertunjukan!

Tuan rumah persembahan itu akan menjadi selebriti radio Ryan Seacrest kerana dia telah diterima dengan sangat baik sebagai persembahan’majlis tuan rumah pada musim sebelum penonton.

Episod pertama, bermula pada Ahad, 11 Mac, akan bermula dengan pusingan awal audisi di Madison Square Garden ikonik di New York, yang akan menampilkan banyak suara yang luar biasa bersama-sama dengan detik-detik lucu, jadi jangan’t lupa untuk melihat senarai saluran di bawah di mana anda dapat menonton tindakan berlaku di sana dan kemudian!

Senarai Saluran / Penyiar American Idol

Kami yakin musim ini menang’t menjadi apa yang berbeza. Tetapi apa peminat francais TV yang dikasihi ini perlu diperhatikan adalah perubahan dalam saluran yang disiarkannya. American Idol disiarkan di Rangkaian NBC dari musim pertama ke lapan belas lurus, bagaimanapun, pengguna kali ini perlu melihat musim keenam belas di rangkaian ABC.

Rakan Kongsi Penyiaran Rasmi untuk American Idol 2018!

Senarai-senarai Penyiar / Penyiar American Idol 2018

Musim ini, American Idol’penyiar rasmi adalah Rangkaian ABC, bukannya NBC, di Amerika Syarikat, jadi bagi semua orang yang berada dalam batas geografi negara, anda boleh menonton setiap episod di ABC pukul 8:00 malam EST, dua kali seminggu pada hari Ahad dan Isnin.

American Idol juga boleh dinikmati dengan memuat turun aplikasi rasmi ABC dari kedai Google Play untuk pengguna Android atau dari gedung Itunes untuk pengguna Apple.

Bagi orang yang tidak tinggal di Amerika Syarikat, di sini’s bagaimana anda boleh menonton American Idol:

Negara

Saluran

Bagaimana Stream Di Luar Amerika Syarikat

USA menonton ABC hidup dalam talianRangkaian ABC      purevpn-logo

  Nyahsekat menggunakan PureVPN USA Server

untuk hanya $ 2.48 / Bulan

United Kingdom
Kanada
Perancis
UAE
India
Australia Fox 8

Australia:

Dipanggil oleh ramai sebagai yang seterusnya “USA”, kerana nilai dan kepentingan bersama antara kedua-dua negara, tiada negara akan mendapati American Idol lebih menarik daripada Australia. Jadi bagi anda yang tinggal di Australia, saluran Fox8 akan menjadi tempat untuk disesuaikan pada 11 Mac!

Selebihnya!

Sekiranya anda tinggal di mana-mana negara di luar tempat-tempat yang disebutkan di atas, anda mungkin menjadi biasa dengan imej ini pada hari akan datang jika anda cuba menonton American Idol!

bagaimana untuk menonton idola amerika dari mana-mana sahaja

Dari tembok api China ke United Kingdom, peminat American Idol menang’t mempunyai akses kepada pameran di ABC Network atau di mana-mana saluran lain di negara mereka.

Walau bagaimanapun, terdapat penyelesaian yang tidak hanya akan membuka kunci pas anda kepada American Idol tetapi juga akan berfungsi hebat untuk kandungan geo-terhad yang serupa pada masa akan datang. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh menonton American Idol dengan mudah, teruskan membaca panduan!

Bagaimana Menonton American Idol Dari Mana Mana?

Ia’bukan hanya American Idol, tetapi setiap program lain seolah-olah menghadapi geo-restrictions, sehingga menimbulkan berjuta-juta orang untuk menonton program kegemaran mereka, tetapi di sini’s di mana VPN berguna.

VPN bukan hanya untuk menyediakan anda perlindungan keselamatan dan data dalam talian yang hebat, walaupun mereka sangat baik dengan itu, mereka juga boleh membenarkan anda menyekat kandungan geo-restricted seperti American Idol dengan memalsukan IP anda.

Penyedia VPN yang paling popular seperti Nord VPN, VPN Murni, dan pembekal lain yang disebutkan di dalam jadual di bawah adalah beberapa pemblokiran kandungan geo-terhad yang paling popular dan boleh dipercayai di luar sana.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Walaupun VPN tidak’t menghilangkan keperluan untuk mendaftar untuk langganan kabel dengan ABC, ia pasti akan membolehkan anda melihatnya apabila anda benar-benar mempunyai langganan yang sah, tidak kira di mana anda berada di luar Amerika Syarikat atau wilayahnya.

Kebanyakan pembekal VPN yang disebutkan di atas mempunyai apl VPN yang berdedikasi untuk peranti serasi seperti Windows, Mac OS, IOS, Android dan banyak lagi, jadi anda tidak’t perlu bimbang tentang memilih peranti tertentu untuk VPN untuk berfungsi.

Muat turun apl VPN bersama dengan aplikasi rasmi ABC, mendaftar dengan langganan yang sah pada kedua-duanya dan anda tahu bagaimana untuk menonton American Idol dengan mudah.

Bagaimana Menonton American Idol Online di Kanada?

Jika anda tinggal di seberang sempadan di Kanada, anda adalah salah seorang yang bertuah yang boleh menonton American Idol tanpa menggunakan VPN. Pertunjukan yang sangat dinanti-nantikan dapat ditonton di CTV. Jadi jangan’t lupa untuk menala di 7 petang CT pada 11 Mac untuk menonton episod pertama yang menarik!

Bagaimana Menonton American Idol pada Roku?

Roku adalah cara yang bagus untuk melihat program seperti American Idol pada skrin besar di TV anda. Perkhidmatan penstriman perintis untuk TV sangat mudah dipasang dan dikonfigurasikan. Untuk menonton pertandingan nyanyian nyanyian terkini, anda perlu melengkapkan peranti Roku anda dengan tambahan ABC, yang boleh dimuat turun di sini. Ingat untuk menggunakan VPN dan pilih pelayan Amerika untuk mula menikmati rancangan itu.

Bagaimana Menonton American Idol pada Roku

Bagaimana Menonton American Idol Online Live Streaming Percuma

Pada masa ini, ABC mempunyai’t mengumumkan sebarang streaming percuma dalam talian untuk American Idol Season 16 dan mereka hanya akan disediakan oleh sumber pihak ketiga. Walau bagaimanapun, kami menang’Saya tidak mengesyorkan membuat pilihan tontonan utama anda kerana kami tidak’Tidak tahu siapa yang akan menstrimkan program ini secara percuma dan kedua, perkhidmatan penstriman pihak ketiga yang banyak untuk program sedemikian sering disertai dengan banyak iklan nuisans, pautan spam yang berniat jahat, dan spoiler lain, sehingga menghancurkan keseluruhan pengalaman! Don’t pergi untuk itu! Nikmati upacara pembukaan Piala Dunia FIFA 2k18 tinggal di sini di BestVPN.co

American Idol Streaming YouTube

streaming idola amerika youtube

Malangnya, tiada pautan strim langsung tersedia yang membolehkan anda menonton episod American Idol 2018 dalam talian dari YouTube. Terdapat laman rasmi American Idol, bagaimanapun, di mana anda boleh menerima kemas kini tetap dalam bentuk video mengenai kejadian terkini pada pameran itu. Anda mungkin lebih baik memilih sumber penstriman lain yang disebut dalam panduan di atas.

Bagaimana Menonton American Idol di Kodi?

Kodi semakin popular pada hari ini dan kami sangat mengesyorkan anda menonton musim depan American Idol pada platform menonton media dalam talian yang hebat ini. Salah satu cara terbaik untuk melakukan itu adalah untuk memuat turun add-on USTV, yang bukan hanya memberi anda akses kepada ABC, tetapi membolehkan anda menonton saluran popular Amerika yang lain seperti NBC juga.

Selain itu, ia sepenuhnya sah dan bebas:

Bagaimana untuk menonton idola Amerika 2018 Live on Kodi

Di sini’s cara paling mudah untuk memasang USTV di Kodi anda:

Nota: Anda akan memerlukan perkhidmatan VPN untuk mengakses aliran USTV SEKARANG di luar AS 

 1. Muat turun dan Pasang Kodi dari sini
 2. Sebaik sahaja anda melancarkan aplikasi Kodi, pilih “Add-ons”
 3. Di sudut kiri atas, akan ada pilihan “Pakej Pemasang”, klik padanya
 4. Pilih sekarang “Pasang dari Repositori” > Kodi Add-on Repository
 5. Klik pada USTVNow dan mula proses Pemasangan
 6. Sekarang USTVNow Addon akan diaktifkan sebaik sahaja anda mendapat pemberitahuan
 7. Sekarang kembali ke skrin utama Kodi dan klik pada ‘Addons’ tab
 8. Sekarang pergi ke Pengaya Video
 9. Di sini anda boleh melihat USTVNow
 10. Pelancarannya dan nikmati menonton

bagaimana untuk menonton idola amerika 2018 di kodi

Tetapi ingat, anda perlu membuat akaun anda terlebih dahulu di USTV’laman web dan memilih bahawa anda warga Amerika Syarikat apabila diminta. Kami menasihatkan anda memulakan anda VPN dan memilih IP Amerika sebelum melakukan semua ini untuk memastikan proses itu berjalan lancar dan tanpa masalah.

Buka UNTV Sekarang

Pelawak American Idol Akan Menanti Ke Dalam Episod Akan Datang

Ia telah menjadi perjalanan panjang untuk hakim-hakim American Idol untuk mencari yang terbaik daripada beratus-ratus uji bakat dan menetap ke senarai 24 peserta yang kukuh. Sejak saat itu, kami telah melihat banyak penyanyi luar biasa yang pulang ke rumah, ada yang mempunyai semangat yang tinggi dan yang lain benar-benar patah. Walau bagaimanapun, setiap episod terus menjadi lebih baik, dan di sini adalah beberapa penghibur terbaik untuk melihat ke hadapan dalam siri yang akan datang, yang secara harfiah telah melampaui batas dalam adegan ini:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “Kagum“
 2. Michael J. Woodard - “Mungkin Masa Ini”
 3. Maddie Poppe - “Tiada apa yang lebih baik dari awak”
 4. Gabby Barrett - “Bagaimana Datang Anda Don’t Call Me Anymore”
 5. Kod Foehner - “Siapa Akan Jaga Jiwa Anda”

Membungkus Perkara

Kami harap panduan ini dapat membantu semua peminat American Idol menonton rancangan TV dengan selesa dan selesa. Jangan teragak-agak untuk menjatuhkan komen di bawah, jika anda menghadapi sebarang masalah atau mencari cara lain untuk menonton American Idol dalam talian. Kami’d suka mendengar dari ANDA! Dan seperti yang dikatakan para hakim “Anda’kembali ke Hollywood!”

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me