Brezplačni VPN za iPhone – najboljše aplikacije za naprave iOS, ki resnično delujejo

V nasprotju s splošnim dojemanjem je treba Apple naprave zavarovati toliko kot druge naprave. Večina uporabnikov iPhone se zmoti, ker ne zaščiti svoje spletno varnost zaradi spleta in plača ceno, ko se njihove naprave vdrejo. Sodobni kibernetski hekerji uvajajo zelo zvita načina, ki vključujejo napade MITM, lažno predstavljanje, zlonamerne povezave itd..

Najboljša možnost za zaščito vašega iPhone pred takšnimi grožnjami je pridobitev VPN-ja. Toda večina uporabnikov pri izbiri najboljšega VPN-ja poskuša zastonj. To je razumljivo, saj so brezplačne storitve v primerjavi s premium storitvami bolj vabljive, vendar so enako varne?

Ne čisto. Brezplačna storitev VPN večinoma ni zelo varna, saj če ne bodo dobili svojih prihodkov s pomočjo naročnine, bodo iskali drugačna sredstva za zapolnitev svojih spodnjih vrstic.

Veliko brezplačnih VPN-jev je znano, da prodajajo uporabniške podatke, vsiljijo uporabniške naprave in jih nameščajo kot vozlišča v omrežje botnet, ugrabijo pasovno širino uporabnika med drugimi takšnimi zloglasnimi dejavnostmi.

Če greš za iPhone VPN, so brezplačni najbolj nezanesljivi. Mac VPN-ji pa so veliko varnejši in ponujajo veliko različnih funkcionalnosti, ki jih v brezplačnih pogosto ni na voljo. Pustiti’s podrobneje jih raziščite.

Pomanjkljivosti don’tu ne bo konca. Če boste prebrali naš vodič za aplikacijo VPN za iPhone, boste lahko izvedeli več o tem, kako plačani delujejo v popolnoma drugem vesolju kot njihovi brezplačni kolegi, kot je brezplačen VPN za Android

Kaj lahko brezplačni iPhone VPN’t Naredi?

Zmagali so brezplačni VPN-ji’ne bo enako premijskim, to’Je dano, ampak ali imate kakšno idejo o tem, kako velika je lahko ta razlika?

Pred vami je še nekaj, kar je osvojil vaš brezplačni VPN’ne morete:

 1. Brezplačnih VPN-jev ne’t ponujajo velike hitrosti.
 2. Brezplačnih VPN-jev ne’t pogosto ponujajo neomejeno pasovno širino.
 3. Brezplačnih VPN-jev ne’nimam dovolj strežnikov.
 4. Brezplačnih VPN-jev ne’t podpira protokol OpenVPN.
 5. Brezplačnih VPN-jev najpogosteje ne’ne naj bi imeli šifriranja vojaškega razreda.
 6. Prosti VPN-ji ne morejo odblokirati zemljepisnih spletnih mest z omejenim gostovanjem, kot so Netflix US itd.
 7. Brezplačnih VPN-jev ne’t dobro delajo na Kitajskem.
 8. Prosti VPN lahko puščajo DNS ali WebRTC.
 9. Prosti VPN-ji ne morejo pogosto podpirati Torrentinga.

Funkcije in dodatki VPN

Čeprav je njegov glavni namen šifriranje prometa in prikrivanje vaše IP lokacije, vam VPN pomaga na več načinov.

Najprej lahko izberete kateri koli strežnik držav in zdi se, kot da ste tam. Na primer ti’ste v Nemčiji, vendar se morate povezati s spletnim mestom’je dostopen samo v Omanu, ki se povezuje na Oman’s strežnik vam bo omogočil dostop do njega.

VPN vam pomaga tudi, da se znebite hitrosti ponudnika internetnih storitev in številne varnostne funkcije, kot so stikalo za odstranjevanje, dvojni skok in visoka raven šifriranja.

Kateri brezplačni VPN za iPhone, ki resnično deluje v letu 2019?

Kot smo že omenili, tudi brezplačne storitve niso najbolj vredne zaupanja, zato vam priporočamo, da poiščete samo plačljive, če želite premium zmogljivost in varnost.

Če pa še vedno želite zastonj, je tukaj nekaj ponudnikov varnosti, ki jih lahko dobite za svoj iPhone.

TunnelBear

TunnelBear Review 2019Verjetno najbolj varna brezplačna storitev je Tunnelbear prvi, če iščete neplačani VPN za svoj iPhone.

Nedavno je posodobil svojo politiko zasebnosti in zmanjšal količino beleženja, ki jo je predhodno opravil pri uporabnikih, s čimer je postal veliko bolj anonimen. Zdaj pa ne’t ne zbirate svojega imena, ko se registrirate, niti ne beleži svojih življenjskih povezav s storitvijo.

Omejitve so v zadostni meri za brezplačno storitev, saj je uporabnikom na mesečnem brezplačnem načrtu dovoljeno le 500 MB pasovne širine..

Lahko pa jih odstranite, ko želite, tako da nadgradite plačljive načrte. Njihov najboljši načrt je letni dogovor, ki vas stane le 4,99 USD / mesec.

Prenesi: Brezplačna aplikacija za iOS TunnelBear

Ščit omrežne točke za iPhone, iPad in vse naprave iOS

Hotspot-Shield-pregledTa je v primerjavi s Tunnelbearjem bolj velikodušna kot brezplačna storitev in vam omogoča izbiro med strežniki v 15 državah, zaščiteno z vojaškim šifriranjem in še več.

Ščit Hotspot je staro ime v VPN industriji, ki si z leti pridobiva zaupanje uporabnikov in verodostojnost.

Vsak dan ponuja tudi 500 MB pasovne širine, kar vsak mesec pomeni približno 15 GB omejitve podatkov za brezplačno storitev. Vendar ste zmagali’ne morete imeti dostopa do številnih drugih funkcij, kot sta večkratna prijava ali podpora za klepete, razen če ne želite plačati vrhunsko.

Brezplačna različica te storitve podpira oglase.

Prenesi: Brezplačna aplikacija za iOS HotSpot Shield

Windscribe za iPhone in iPad

Brezplačni VPN za iPhone - najboljše aplikacije za naprave iOS, ki resnično delujejo

Še en varen brezplačni VPN, Windscribe, je malce nov, vendar je bil na prednji strani zmogljivosti zvezda z vgrajeno stabilnostjo.

Njenim uporabnikom omogoča, da vsak mesec izkusijo 10 GB brezplačne pasovne širine, vendar lahko to mejo povečate na 15 GB, če se o tem oglasite..

V brezplačni načrt je vključenih 8 strežniških lokacij, vendar so hitrosti zmagale’ne morete biti optimizirani ali čim hitreje doseči premium različico storitve.

Prenesi: Brezplačno Windsribe Brezplačno iOS App

Plačane, ki jih lahko uporabite brezplačno

Poleg popolnoma brezplačnih ponudnikov obstajajo tudi vrhunski ponudniki, ki vam omogočajo, da za omejen čas brezplačno uporabljate njihove storitve, tako da boste lahko vedeli o njihovi uspešnosti, preden plačate za njihove načrte.

NordVPN za iPhone in vse naprave iOS

NordVPN - Panamski ponudnik, osredotočen na zasebnostTa ponudnik ponuja več kot 5300 strežnikov, kar je veliko več od tistega, kar lahko brezplačni VPN-ji kadarkoli ponudijo uporabnikom. Ima tudi neverjetne varnostne funkcije, ki vključujejo dvojno VPN, stikalo za ubijanje, čebulo prek VPN itd., Skupaj s podporo za klepet, velike hitrosti in več.

NordVPN lahko prek brezplačne poskusne ponudbe uporabljate celih 7 dni. Samo vnesite svoj e-poštni naslov in boste lahko uporabljali storitev z vsemi funkcijami, ki so na voljo.

Prenesi: Uradna aplikacija za iOS NordVPN

ExpressVPN za iPhone in vse naprave iOS

ExpressVPN - All-Rounder z odlično združljivostjo usmerjevalnikaČeprav ExpressVPN ne’t ponuja brezplačno preskusno različico, kot je NordVPN, ponuja pa pravilnik o vračilu brez vprašanj, ki velja celih 30 dni, kar vam daje dovolj časa za preizkus storitve.

To je trenutno najboljši VPN na svetu, z neprimerljivo hitrostjo, neverjetnimi možnostmi za odklepanje, odlično podporo za klepet, ultra varno zaščito zasebnosti in še veliko več.

Njen plačljivi načrt znaša 8,32 USD / mesec (Letna naročnina).

Prenesi: Uradna aplikacija ExpressVPN za iOS

Kako vzpostaviti VPN na iPhone - Vodnik po korakih

Nastavitev VPN-ja na iPhone je res preprosta, če uporabljate odjemalsko programsko opremo, tj. Namensko aplikacijo za IOS, ki jo ponuja vaš ponudnik VPN. Prenesite ga iz trgovine iTunes in ga plačajte:

 1. Aplikacija bo za nadaljevanje zahtevala vaše uporabniške poverilnice (ponujajo jih vsi ponudniki, ko se prijavite ali registrirate in običajno vključite svoje uporabniško ime in geslo)
 2. Ko vnesete poverilnice, se prijavite.
 3. Po prijavi izberite želeni strežnik.
 4. Uživajte v brezmejnem pretakanju in varnosti, ne glede na to, kaj ste vi’iščete.

Kako naj ročno nastavim VPN na moj iPhone?

Če ne’ne želite dobiti uradne aplikacije na vašem iPhone-ju, vedno jo lahko prestavite. Toda zavedajte se, da je nakladanje strani veliko bolj zapleteno kot pridobivanje aplikacije, saj morate vse nastavitve opraviti sami. Če še vedno želite nadaljevati, mi’V našem podrobnem priročniku o VPN-jih iPhone sem omenil več načinov stranske nalaganja za nastavitev VPN-ja na iPhone.

Je to mogoče ?? Brezplačen internet za iPhone z uporabo VPN

Zagotovo ne! VPN se lahko uporablja samo za šifriranje vaših podatkov in za zaščito pred krampanjem in drugimi takšnimi ranljivostmi.

Zavijanje

Če uporabljate zgoraj omenjene brezplačne strežnike VPN, ki smo jih priporočili, ste lahko prepričani, da imate dostop do najboljših funkcij in varnosti, ki jih lahko brezplačna domena nudi uporabnikom iPhone.

Če imate za nas kakršne koli pripombe ali predloge, jih prosimo vključite v spodnji del komentarjev.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me