Tinder VPN igra vlogo kupidov in vlogo Unblocks Love 2020

Potegnite desno in že ste na pol poti, da poiščete potencialnega partnerja! Kaj bi lahko bilo bolj vabljivo od tega scenarija? Če se še vedno zavedate tega presenetljivega pojava, vas pozdravljamo v vrtoglavem svetu Tinderja, svetu’je največja storitev zmenkov!

Toda vsaka država, šola in delovno mesto niso pripravljeni, da bi dobili svojo ljubezen, zato na Tinderju prepovejo, da vam onemogočijo uporabo storitve! Vendar ne’ne skrbite, saj lahko kljub prepovedi dostopate do Tinderja s pomočjo najboljšega VPN-ja

Tukaj je naš vodič o Tinder VPN, ki vsebuje načine, kako lahko zaobidete prepoved storitve, najboljši VPN za nalogo, razloge, zakaj jih vlade in šole prepovedujejo, trende google na Tinder VPN, povezavo s Facebookom Tinder in še več.

Najboljši VPN za Tinder

 1. Tinder VPN Trend 2020
 2. Tinder je blokiran v različnih regijah
 3. Najboljše aplikacije Tinder VPN v letu 2020
 4. Ali Tinder ne deluje z VPN?

Kaj je aplikacija Tinder?

Preprosto povedano, Tinder je aplikacija Go-To za vse samce tam in išče ustreznega partnerja, ki bi ga lahko povezal. Toda počakaj, Tinder je precej bolj začinjen in bolj živahen kot ponazarja preprosta definicija.

Od takrat, ko je Tinder spremenil svet zmenkov, je neverjetno enostavno spoznal morebitne zakonce ali partnerje za zmenke s tako lahkoto, da si tudi najbolj introvertirani med nami upajo najti njihovo ujemanje.

Facebook, Twitter, Whatsapp so nekateri v svetu’so najvplivnejše domene socialnih medijev, vendar naj bi vam olajšale povezovanje s tistimi, ki jih že poznate. Tinder je ravno nasprotno od tega! Na Tinderju spoznaš ljudi, ki jih ne poznaš’t že vem, saj ponuja element navdušenja, faktor X, ki ga ne nudi nobena druga aplikacija.

Kot trdijo njeni ustanovitelji, se Tinder igra na idejo, da vam postane veliko lažje vzpostaviti stik z nekom, če že veste, da jih to zanima. Tako kot je bil Uber revolucionarna ideja o povezovanju voženj s svojimi potniki, je tudi Tinder povezuje samce, ki niso’niti ne vem, da bi se lahko imeli tako radi!

The Facebook Tinder Connection

Tinder temelji na sistemu uporabniških profilov, ki uporablja podatke iz vašega Facebook profila za izdelavo Tinder profila. To je eden najboljših sistemov, ki je vključen v aplikacijo Tinder, ker vaš Facebook ID vsebuje skoraj vse, kar bi aplikacija za zmenke lahko potrebovala. Tinder vaše fotografije, vaše potencialne všečke in nezadovoljstva, seznami prijateljev itd., Tinder uporablja vse, kar je na vašem Facebook profilu, da najde popolno ujemanje. Kul isn’t it?

tinder vpn

Kako lahko uporabim Tinder?

Uporaba Tinderja je neverjetno enostavna, celo lažja kot uporaba Facebooka, ker uporablja uber-cool “Povlecite” za njegovo glavno značilnost je, da se ujemajo z ljudmi. Tinder vam v bistvu predstavi fotografije, ki jih spremlja ime, starost in poklic osebe, za katero bi se lahko znašli kot partnerja za zmenke, in če vam je ta oseba všeč, ji / ji daste pravo potezo! Če ni, potem povlecite levo in Tinder bo prikazal drug profil!

Kako lahko uporabim Tinder

Če je oseba, ki ste jo pravilno potegnili, desno potegnila svoj profil, nato pa BINGO! V klepetu lahko začnete govoriti s to osebo!

Prijava na Tinder

Če se želite prijaviti na Tinder, potrebujete v najboljšem primeru Facebook profil. Če ga že imate, vam bo Tinder predstavil okno za prijavo takole:

Prijava na Tinder

Kliknite na “Prijava s Facebookom” Možnost in samo zahteva, da vam telefonska številka pošlje kodo na podlagi številke, ki jo nato vnesete v okno za aktiviranje in vaš profil je vse nastavljen! Precej enostavno kajne? Po našem mnenju je to morda eden najlažjih postopkov prijave na katerem koli družbenem spletnem mestu’sem kdaj naletel!

Tinder Apps in združljivost

Kar zadeva platforme socialnih medijev, je največja skrb, ki jo morajo obravnavati, združljivost, tj. Koliko vrst OS platforma socialnih medijev zagotavlja prirojeno združljivost za?

No, Tinder je ohranil precej prikladno in osnovno, kar zadeva združljivost, saj obstajajo namizna različica, aplikacija za Android in iOS. Čeprav sta aplikacija za Android in iOS običajna, nam je zelo všeč, da ponujata namizno različico, da lahko ljudje celo uporabljajo Tinder na svojih osebnih računalnikih. Druge priljubljene aplikacije za socialne medije, kot je Snapchat don’ne ponujate združljivosti s namizjem in to je postala njihova Ahilova peta, zato Tinder tukaj dosega nekaj visokih točk!

Tinder Android App

Tinder Apps in združljivost

Aplikacija Tinder iOS

The Facebook Tinder Connection

Tinder VPN Trend 2018

Če menite, da je pridobitev VPN-ja za Tinder nekaj čudnega ali pa sploh ne’se zgodi toliko, da se na žalost motite. To’s, kolikor je dejanska prepoved Tinder, toliko je tudi VPN Tinder in tu so tudi Google Trends for Tinder VPN v zadnjem letu, ki kažejo, koliko zanimanja uporabnikov obstaja za pridobivanje najboljšega VPN za Tinder:

Tinder VPN Trend 2018

Tinder je blokiran v različnih regijah

Medtem ko je Tinder neškodljiva in zabavna aplikacija, ki širi srečo in odpravlja osamljenost s spodbujanjem odnosov med ljudmi prek svoje platforme, so številne države začele blokirati aplikacijo!

Tinder je blokiran v različnih regijah

Te države so večinoma v regiji Bližnjega vzhoda, kjer se vlade gibljejo od konservativne do ultra konservativne. Te vlade so na Tinder postavile prepovedi, ker menijo, da ta aplikacija ni v skladu z njihovimi socialnimi normami ali pa preprosto ni dovoljeno, da bi bila dovoljena v njihovih državah. No, to’s poskokom za samske, ker srca ne’ne prepoznate meja nikoli, ne glede na to, kje živite!

Tinder je blokiran tudi v pisarnah, na delovnih mestih, v izobraževalnih ustanovah in podobno “uradni” kraji v zahodnih državah, kot so ZDA, Velika Britanija, Španija, Kanada, Nemčija, pa tudi množica drugih.

Če pa vaše srce želi najti pot do ljubezni, potem vedno obstaja pot do omejitev!

Skupna raba lokacije Tinder

Že od nekdaj so trdosrčni ljudje na svoji ravni najbolje poskušali zatreti ljubezen in sočutje, vendar ljubezen ne pozna meja in sčasoma najde pot do svobode! In v tem primeru je popoln način zaobiti Tinder Ban skozi Best VPN!

To je zato, ker se prepove kateri koli aplikaciji ali spletnemu mestu v katerem koli kraju ali državi, tako da se naslovu IP prepreči dostop do te aplikacije ali spletnega mesta. VPN vam omogoča, da to prepoved zaobidete tako, da vas usmeri po drugem naslovu IP in s tem odpre svet ljubezni do vas!

Najboljši VPN je vaš kupid, če želite najti popolno ujemanje na Tinderju!

Tinder VPN igra vlogo kupidov in vlogo Unblocks Love 2020

Najboljše aplikacije Tinder VPN v letu 2018

No, veliko smo govorili o tem, kako vam lahko VPN omogočijo, da odblokirate Tinder, če ga’je blokiran na vašem delovnem mestu, v šoli ali državi, toda kaj dejansko naredi VPN dovolj primeren, da lahko zanesljivo odblokira Tinder?

Število VPN-jev, ki so na voljo na trgu, je zdaj na stotine, vendar nima vsak izmed njih funkcije in ognjene moči, da bi zaobšel geo-omejitve in prepovedi aplikacij, kot je Tinder!

To’s, ker mora biti Best VPN za Tinder super hiter, ponuditi bo veliko strežnikov, uporabniku zagotavljati odlično varnost, nuditi podporo za klepet v živo in biti med drugimi funkcijami cenovno dostopen.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 3. NordVPN

  NordVPN

  11,95 $3,49Na mesec

  • 5200+ strežnikov v 60 državah
  • 6 hkratnih povezav
  • Sodeluje z US / UK / JP Netflix
  • Odlične zmogljivosti P2p / torrenting
  • Dvojno VPN in čebula nad VPN
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 70%
  Preberi pregled

Toda zakaj želimo vse te funkcije v VPN za Tinder? No, tukaj so razlogi:

Super hitri: Bi radi bili v aplikaciji Tinder in čakali, da se profili neskončno naložijo? Zmagala’t sploh pokvari vso zabavo in navdušenje nad tem, da ste v aplikaciji? Očitno da! VPN-ji imajo veliko varnostnih funkcij, ki lahko zmanjšajo hitrost internetne povezave, zato, če se prijavite z napačnim VPN-jem, poljubite svoje možnosti, da najdete pravo ujemanje!

Ponudite veliko število strežnikov: Kot mi’V že omenjenem priročniku smo že omenili, če želite zaobiti Tinder Ban v mnogih državah in na delovnih mestih, se morate povezati z naslovom IP, ki’ni blokirana v vaši državi’s ponudniki internetnih storitev ali požarni zid delovnega mesta, nato pa uporabite za lažji dostop in odpiranje sistema Tinder. Veliko število strežnikov pomeni, da ste zmagali’ne bi smeli skrbeti, da vaš strežnik VPN ne bo uspel odblokirati Tinderja. Na tisoče strežnikov je na voljo za povezavo z njimi, da lahko kadar koli dostopate do Tinderja!

Poleg tega število strežnikov pomeni, da lahko z uporabo istega VPN-ja celo odblokirate druga spletna mesta z omejitvami, kot je Netflix US.!

Zagotovite odlično varnost za uporabnika: Če bi vlada ali delovno mesto na Tinderju prepovedali, bi bili dovolj neumni, da ne bi sledili poskusom, da bi jih prepovedali, da bi lahko izvedeli in kaznovali krivca, zagotovo so zmagali’biti tak! Če želite biti varni pred tem scenarijem, potrebujete VPN, ki ponuja vojaško šifriranje AES 256, skupaj s podporo za več protokolov in ničelno politiko beleženja, da boste vedno varni! Nekateri spodaj navedeni najboljši VPN ponujajo še dodatne varnostne funkcije, kot so stikalo za prekinitev, dvojni VPN in čebula prek VPN, da bi vam zagotovili še več možnosti!

Podpora za klepet v živo: Ko poskušate obiti prepoved na omejenem spletnem mestu ali aplikaciji, kot je Tinder, lahko naletite na tehnične težave, ki jih je mogoče rešiti le s hitro podporo za odpravljanje težav! Funkcija klepetanja v živo vam olajša pogovor s tehničnimi strokovnjaki o težavah, s katerimi se srečujete, in jih odpravite v nekaj minutah!

Bodite dostopni: cena je velik dejavnik pri vsakem nakupu, tako je tudi pri VPN-jih. Ljudje hočejo rešitve, ne pa da bi pri tem zlomili svojo banko, zato je treba najboljše VPN za Tinder po razumni ceni, da se uporabnik počuti zadovoljen s količino denarja’s plačujejo za to vrednost’gremo iz nje!

Če želite preveriti, ali VPN zanesljivo ponuja te funkcije, tako da pregledate vsako storitev posebej, je veliko vprašanje za rednega uporabnika, vendar ne’ne skrbi kot mi’sem že don’t težko delo za vas z sestavljanjem seznama najboljših 3 najboljših VPN za Tinder v letu 2018:

PureVPN

PureVPN je zmogljiv in hiter ponudnik VPN z najboljšim in najbolj ugodnim seznamom funkcij, ki so na voljo po najbolj dostopnih cenah, ena najbolj priljubljenih storitev pri izbiri VPN-ja za prepoved prepovedi in geografskih omejitev za aplikacije in storitve, kot so Tinder.

Najboljše aplikacije Tinder VPN v letu 2018

Ponuja vrhunske varnostne funkcije, kot so šifriranje AES 256, podpora protokola OpenVPN, DoubleVPN, Split Tunneling, Kill Switch in Onion prek VPN, PureVPN vas razvaja pri izbiri, ko gre za zaščito anonimnosti na spletu, zlasti pri poskusu deblokiranja Tinderja iz kraj, kjer je omejen.

PureVPN ponuja tudi visoko konglomeracijo strežnikov na Bližnjem vzhodu, kar je popoln kandidat za VPN v Tinder Dubaju, zato če načrtujete počitnice v tem neverjetnem mestu, bi bil PureVPN lahko vaš popoln spremljevalec. Poleg tega PureVPN ponuja tudi domače strežnike v ZDA, ki ne delujejo samo za dostop do Tinderja, ampak tudi za neverjetno dobro zaobljenje geo-omejitev na spletnih mestih, kot je Netflix US!

Hitrosti, ki se ponujajo, so tudi zelo hitre in vam omogočajo zvezdniško izkušnjo Tinder, kar se tiče cen, pa morda noben Best VPN takšnega kalibra ne ponuja najnižjih cen, kot je PureVPN!

 • Mesečna naročnina: 10,95 USD enkrat zaračunano
 • Letna naročnina: 5,81 USD / mesec (69,72 USD)
 • 5-letna naročnina: 1,65 USD / mesec (99 $ enkrat)

Prednosti

 1. Visoko cenovno ugodni načrti cen kot VPN za Tinder
 2. 2000+ strežnikov po vsem svetu
 3. Na Bližnjem vzhodu so na voljo strežniki
 4. Podpora v živo
 5. Aplikacije namenskih odjemalcev
 6. Čebula čez VPN
 7. Split tuneliranje
 8. Hitro pospeši

Slabosti

 1. Razširitve brskalnikov ne’ne dajte tako hitrosti kot odjemalske aplikacije

ponudnik obiskov

ExpressVPN

Hitra, zelo varna storitev, ExpressVPN ga je verodostojno uveljavila kot eno najvarnejših storitev VPN, ko je med preiskavo odmevnega odklonila podatke s svojih strežnikov, da bi turškim oblastem razkrila podatke, zato ste lahko prepričani, da je to popoln VPN Tinder Dubai.

EpressVPN za tinder

Čeprav ne ponuja veliko v imenu bliskovitih funkcij, kot je Double VPN itd., ExpressVPN’Glavni USP dobiva osnove do nepredstavljivih dolžin. Ne glede na to, ali lahko hitrost, razpoložljivost strežnika, mimo geo-omejitev, ta ponudnik šteje za vrhunsko izkušnjo VPN.

Na sprednji strani varnostne zaščite ima trdno politiko zapisovanja z ničlo, šifriranje AES 256, 2000 ultra varnih strežnikov, podporo protokolu OpenVPN in preklopno stikalo, ki vam omogoča, da ostanete zaščiteni v spletu.

ExpressVPN ima odlično funkcijo za podporo klepetanju v živo, ki vas nikoli ne zapušča, ne glede na to, s kakšnimi težavami imate pri nastavitvi VPN-ja ali ga uporabljate za odklepanje česar koli. Ponuja tudi čudovit repertoar videov vodnikov, ki lahko vodijo tudi po najzahtevnejših instalacijah, kot vetrič.

Na voljo je legija namenskih aplikacij in razširitve brskalnika, s pomočjo katerih lahko odblokirate Tinder na skoraj vseh vrstah priljubljenih in nišnih naprav.

Edina slabost ExpressVPN-a je, da so njegove cene dokaj visoke v primerjavi s preostalimi ponudniki na seznamu, če pa upoštevate zmogljivost in robustnost njegovih funkcij, je lahko visoka cena zlahka upravičena, da lahko to upoštevate. odličen VPN za deblokiranje Tinderja.

 • Mesečna naročnina: 12,95 USD enkrat zaračunano
 • Polletna naročnina: 9,99 USD / mesec (enkrat zaračunanih 59,95 USD)
 • Letna naročnina: 8,32 USD / mesec (99,95 USD enkrat zaračunano)

Prednosti

 1. Najboljši Tinder VPN z ultra varnimi funkcijami
 2. Podpora protokola OpenVPN
 3. Več kot 2000 strežnikov
 4. AES 256 Šifriranje
 5. Podpora v živo
 6. Pravilnik o ničelnem zapisovanju
 7. SmartDNS na voljo

Slabosti

 1. Dragi načrti za oblikovanje cen

ponudnik obiskov

NordVPN

NordVPN je ponudnik VPN z velikimi ugledami pri zagotavljanju nekaterih najboljših storitev za deblokiranje v celotni panogi uporabniško priljubljena storitev, ki uporabnikom z vsemi potrebami ponuja zelo integrirane varnostne funkcije..

NordVPN za tinder

Njegova strežniška infrastruktura je ena najboljših v celotni domeni VPN, saj ponuja več kot 4000 strežnikov po vsem svetu, kar vam omogoča povečano spretnost, da odklenete svoje aplikacije Tinder, kjer koli se nahajate.

NordVPN ponuja tudi namenske aplikacije za odjemalce VPN, namenske IP-je, pametno storitev DNS, s katero lahko brez problema odblokirate vse vrste mest z omejenim geografskim dostopom. Torej, ko niste na Tinderju, da bi našli partnerja zase, lahko preklopite na spletna mesta, kot so Netflix US, Hulu in Amazon Prime, da zadovoljite svoje potrebe po gledanju.

Hitrosti ne’Ko boste uporabili povezavo NordVPN, se ne boste močno zadušili, tako da boste lahko ob uporabi Tinderja zagotovili stabilno hitrost povezave, če jo odblokirate v šoli ali na delovnem mestu.

NordVPN je odličen dunajski VPN VPN zaradi svojih varnostnih funkcij, ki vključujejo dvojno VPN, šifriranje AES 256, podporo protokolu OpenVPN, ničelno politiko beleženja in še več, kar vam zagotavlja varnost med uporabo Tinderja v državi.

Cene so v srednjem nivoju, zato niso tako visoke kot ExpressVPN, a niti tako nizke PureVPN, zato jih zagotovo lahko upoštevate za svoje potrebe po odklepanju sistema Tinder. Poleg tega NordVPN ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja z edinstveno tridnevno brezplačno brezplačno preizkusno različico, na katero se lahko prijavite za uporabo VPN-ja in preizkusite njegove sposobnosti in lastnosti, preden se lotite načrta cen.

 1. Mesečno: enkrat zaračunanih 11,99 USD
 2. Letno: enkrat se zaračuna 83,88 USD
 3. 3-letna: 124,64 USD enkrat zaračunana

Prednosti

 1. Najboljši VPN za deblokiranje Tinderja z več kot 4000+ strežniki
 2. Dvojni VPN
 3. Hitro pospeši z minimalnim proženjem
 4. Pravilnik o ničelnem zapisovanju
 5. Brezplačna preizkusna različica 3 dni
 6. Aplikacije namenskih odjemalcev

Slabosti

 1. Ne’še ne ponujam funkcije za podporo klepetanju v živo

ponudnik obiskov

Ali Tinder ne deluje z VPN?

Medtem ko se redko zgodi, da Tinder ne’ne delate z VPN, vendar se včasih vaša naprava, še posebej, če uporabljate Tinder prek mobilnega telefona, zmede glede svoje lokacije, če imate vklopljeno lokacijo.

To se zgodi, ker je naprava prej strinjala vašo lokacijo z lokalnimi signali GPS in ko vklopite VPN s povezavo na drugo lokacijo, se naprava nekoliko zmede in omotična, kakšna je vaša dejanska lokacija.

Najboljši način za to je izklop mobilnega telefona’s možnost izklopa lokacije pred uporabo VPN.

To je’Dobro je tudi, da izbrišete predpomnilnik naprave, ker lahko ustvarite tudi konflikt z resnično in zaznano lokacijo VPN.

Kako popraviti Tinder VPN, ki ne deluje

Če se vaš Tinder VPN še vedno ne odziva, morate bodisi posodobiti OS ali posodobiti aplikacijo, ker ta težava ne’se drugače ne zgodi drugače. Če imate še vedno težave, se lahko obrnete na VPN’s podporo za klepet v živo za odpravljanje težav!

Zaključek

Tinder je čudovita aplikacija, ki vam omogoča, da svoj prosti čas razveselite tako, da se prepustite eni najbolj prirojenih človeških dejavnosti, to je iskanje sorodne duše! Če vaša država ali delovno mesto ali celo vaša šola ne’ne odobrite te ideje s prepovedjo Tinderja, vedno se lahko zanesete na najboljši VPN, ki bo kot vaš kupid in rešitelj na tem potovanju iskanja ljubezni in druženja kjer koli!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me