Roku VPN – Kako nastaviti in namestiti najboljši VPN za Roku

Življenje je včasih lahko res dolgočasno in dolgočasno. Delo dolgih ur za preživetje v tem hitrem svetu vam odvzame večino energije, za zabavo pa pustite le eno pot: filme / TV oddaje. Ker pa navaden človek nikoli ne gre po pravilih, morate za dostop do različnih vrst vsebine ali določenih naslovov naleteti na številna vprašanja piratstva in avtorskih pravic. Enako velja za naprave, kot je Roku. Čeprav imate na kanalih veliko možnosti, nekateri morda ne bodo razkrili celotne zbirke naslovov, ki so na voljo.

Zato je ključnega pomena, da se naročite na Roku VPN. Preberite ta priročnik Best VPN za najboljše možnosti, ki so trenutno na trgu za deblokiranje kanalov na Roku:

8 najboljših VPN za Roku

 1. Kako nastaviti Roku VPN
 2. Kanali so na voljo za gledanje v napravah Roku
 3. Kako dodati kanale na Roku
 4. Ali vam lahko VPN pomagajo pretočiti več vsebine na Roku?
 5. Najboljši VPN za Roku v letu 2018
 6. Brezplačni VPN za Roku

Kaj je Roku??

Če ti’sem živel pod skalo ali na splošno arena’t dobro zavedamo ogromno različnih zabavnih izdelkov, dovolimo si podrobneje predstaviti, kaj pravzaprav predstavlja Roku. Roku, znan po vsem svetu zaradi svoje praktičnosti in praktičnosti, je predvajalnik televizije in medijev, ki je izšel leta 2008. Na voljo je v številnih oblikah, med drugim kot pametni televizor, prenosne pretočne palice in sprejemniki.

Roku VPN

Obstajajo celo naprave Roku za starejše televizorje, ki uporabljajo A / V kable, kar pomeni, da je popolna rešitev za vse’s potrebami po zabavi. Najboljši del vsega: Roku gledalcem omogoča dostop do vsebine na zahtevo in pretakanja vsebin prek kanalov, ki so na voljo z daljinskim upravljalnikom. Vsebine ni na voljo, saj imate celo dostop do Amazon, Hulu in Netflix!

Kako deluje Roku?

Roku različni izdelki imajo ločene načine povezave. Vendar se osnovni priklopijo na vaš televizor s kablom HDMI, od naprave Roku do televizorja. Po končanem združevanju in konfiguraciji se Roku poveže z internetom prek brezžične / žične povezave za dostop do domačega omrežja. Naprava deluje tako, da prenesete video vsebine iz interneta in vam jih nato posreduje na televizorju.

Kako deluje Roku

Odkar je Roku “potokov” neposredno prenesite datoteke, ni treba shranjevati, kar odpravlja shranjevanje težkih datotek predpomnilnika, podobno kot pri Netflixu. Uporabniki lahko naložijo aplikacije ali kanale za dostop do določenih filmov / TV oddaj, podobno kot namestitev različnih aplikacij na pametni telefon ali tablični računalnik. S pravo zbirko kanalov boste uživali v pretočni izkušnji kot še nikoli doslej!

Kaj je Roku?

Roku vam daje moč, da se odločite, katere oddaje si želite ogledati in kdaj. To je skoraj tako, kot če bi vse dobil “na zahtevo”, zaradi česar se ne počutite dobro, ampak tudi navdušuje druge opazovalce in goste, ki obiskujejo vaš dom. Druga dobra stvar Rokuja je, da se OS nenehno posodablja z revizijami vmesnikov, dodatki funkcij, posodobitvami varnosti in popravki napak.

Kanali so na voljo za gledanje v napravah Roku

Ko je Roku leta 2008 prišel na trg zabavnih naprav, so imeli uporabniki omejen izbor kanalov. Vendar pa je naprava po hitrem porastu prešla iz enega na več kot 3000 kanalov. Vsebine lahko preprosto najdete iz oddajnih omrežij, kot so NBC, CBS, ABC in Fox na Roku’s Hulu VoD ali CBS All Access Channels. Spodaj je seznam drugih najboljših kanalov na Roku, ki vas bodo preplavili:

 1. Filmi in TV oddaje - PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Store in še več!
 2. Šport - UFC Online, WWE Network, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV in še več.
 3. Novice - ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze in razne druge.
 4. Internet - Vimeo, Break, YouTube in druge znane spletne video platforme.
 5. Plex Media Server - Vse naprave Roku podpirajo Plex Media Server, ki je najboljši način za ogled osebne vsebine in vseh vaših najljubših filmov / TV oddaj na enem mestu!

Kako dodati kanale na Roku

Za namestitev kanalov na Roku ni potrebno nobeno raketno znanje. Uporaba naprave je neverjetno enostavna, saj je OS precej intuitiven in uporabniku prijazen. Enostavno se pomaknite navzdol do “Pretočni kanali” v domačem meniju in pritisnite vijolično “v redu” gumb na daljinskem upravljalniku, boste preusmerjeni v trgovino Roku Channel, kjer najdete premium / brezplačne aplikacije, ki so na voljo za namestitev. Uporabi “Iskalni kanali” funkcijo, da poiščete iskanega in se pomaknete do namestitve strani.

Kako dodati kanale na Roku

Ali vam lahko VPN pomagajo pretočiti več vsebine na Roku?

Ko gre za pretakanje različnih vrst vsebine na Roku, lahko včasih naletite na napako, ki vam zaradi geo-omejitev preprečuje dostop do kanala. Če ste ljubitelj strastnega pretakanja ali P2P / Torrenting, verjetno imate predstavo o tem, zakaj lahko to počnejo različni kanali. Vse izhaja iz pravil o kršitvah avtorskih pravic in zakonov o zaščiti piratstva. Različni filmi / TV oddaje morajo od produkcijskih hiš pridobiti ustrezno licenco za zagotavljanje vsebine v različnih državah.

Posledično, če licenciranje ne bo pridobljeno in omejeno le na nekatere države, ljudje, ki se nahajajo v drugih krajih po svetu, ne bodo mogli dostopati do svojih najljubših filmov / TV oddaj po različnih kanalih. Zato je za vsakega ljubitelja pretakanja izjemno pomembno, da se naroči na storitev VPN, saj Roku sam uporablja sledenje Geo-IP za zaznavanje vaše lokacije. Ker je vaš IP naslov vaš virtualni ID, vam lahko dostop do različnih kanalov omogoči samo pravilen.

Kako lahko VPN pomaga Roku uporabnikom? Tako, da prikrijete svoj IP naslov in ga prikažete, kot da skupno prebivate v drugi državi. Storitve VPN lahko šifrirajo vašo povezavo, da zaščitijo dohodni / odhodni promet, tako da vas ne zavarujejo pred radovednimi očmi vladnih agencij in podjetij za boj proti piratstvu. Najpomembneje je, da pomagajo pri zaobitju geo-omejitev s takojšnjim premikom lokacije. Sedite lahko na Japonskem, a še vedno lahko dostopate do vseh vsebin iz ZDA s povezovanjem na domači strežnik!

* V naših preskusih je Nord VPN najbolje uspel odkleniti tokove z različnih lokacij na Rokuju.

Roku VPN - Kako nastaviti in namestiti najboljši VPN za Roku

Najboljši VPN za Roku v letu 2018

Za deblokiranje kanalov na Roku je potrebna uporaba VPN-ja, ki ponuja napredne funkcije / orodja za obhod geo-omejitev, hkrati pa ščiti vašo identiteto pred avtorskimi troli in agencijami za boj proti piratstvu. Če VPN ne ponuja dovolj močne šifriranja ali je izpostavljen puščanju DNS / IP, ne boste mogli uživati ​​v brezhibnem odblokiranju. Zaradi tega smo na podlagi zmogljivosti, zanesljivosti, podpore, cen in lastnosti dodali seznam najboljših VPN-jev za Roku v letu 2018:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. NordVPN

  NordVPN

  11,95 $3,49Na mesec

  • 5200+ strežnikov v 60 državah
  • 6 hkratnih povezav
  • Sodeluje z US / UK / JP Netflix
  • Odlične zmogljivosti P2p / torrenting
  • Dvojno VPN in čebula nad VPN
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 70%
  Preberi pregled

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 3. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 4. IPVanish

  IPVanish

  10 $6.49Na mesec

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN protokoli
  • 25.000+ IP-jev & 225+ strežnikov v 60+ državah
  • 5 Multi prijava
  • 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja
  • Upto 256-bitna enkripcija

  Zanesljivo 69% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

NordVPN za Roku

S sedežem v Panami se NordVPN uvršča med najbolj varne storitve na trgu, ki uporabnikom nudi celovito zaščito, in sicer zaradi prizanesljivih zakonov o varstvu podatkov v državi. Za natančno pretakanje / deblokiranje ponudnik celo ponuja “Smart Play” tehnologija, ki omogoča obhod 400+ geo-omejenih platform, ki zajemajo velik kos od Rokujevih kanalov.

Najboljši VPN za Roku v letu 2018

Če to ne bi bilo dovolj, NordVPN celo presega druge ponudnike s svojimi neverjetno velikimi hitrostmi, ki izboljšajo splošno izkušnjo pretakanja na Roku. Vsi strežniki delujejo s hvalevredno doslednostjo in imajo nekaj težav z zaostajanjem za tiste, ki vzpostavljajo povezave na dolge razdalje. Kljub temu imate dostop do več kot 4205 strežnikov v 62 državah, zaradi česar je postopek izbire dokaj enostaven za deblokiranje kanalov na Roku.

Prednosti

 1. 4205 Strežniki v 62 državah.
 2. Zero Logs Provider za hitro hudourništvo
 3. Največja zaščita na spletu prek DoubleVPN
 4. P2P / Torrenting omogočeno na posebnih strežnikih
 5. Zaščita DDoS in stikalo za samodejno ubijanje

Slabosti

 1. Draga mesečna cena

ponudnik obiskov

ExpressVPN za Roku

ExpressVPN upravlja z zelo vidno prisotnostjo v spletu v vseh najboljših kategorijah VPN, zahvaljujoč izjemni razvojni skupini in izjemno hitrim strežnikom, ki so kot nalašč za predvajanje filmov / TV oddaj na spletu v HD. Na spletu ponuja tudi neprimerljivo zasebnost in anonimnost, ki jo turški organi med incidentom, v katerem je sodeloval VPN, celo niso mogli dobiti ničesar od ponudnika..

Ali vam lahko VPN pomagajo pretočiti več vsebine na Roku

ExpressVPN postavlja precej črto za prenos in nalaganje hitrosti, zato je na vrhu naše lestvice. To velja še posebej za ljubitelje pretakanja ali P2P / Torrenting. Kot rezultat tega se lahko počutite prepričani, da boste pri deblokiranju različnih kanalov pretočili vašo najljubšo vsebino. Za povezovanje imate dostop do 2.000+ strežnikov VPN na 148 lokacijah strežnikov VPN in 94 državah.

Prednosti

 1. Enostavno odblokiranje kanalov Roku
 2. 2.000+ VPN strežnikov 90 držav
 3. Zapisovanje ničelnega omrežnega prometa
 4. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 5. VPN aplikacije za PC, Mac, iOS in Android

Slabosti

 1. Cena mesečnega načrta

ponudnik obiskov

PureVPN za Roku

Podjetje PureVPN s sedežem v Hongkongu je prej močno napadlo tržnico, saj je razkrilo informacije vladnim organom v primeru zalezovanja, ki je videlo, da je mlado dekle mučil kiber kriminalec. Čeprav je spletna stran vedno omenjala svoje prakse sečnje, je bila pod velikim ogenj. Od takrat je PureVPN svoje ponudbe precej izboljšal.

Kako nastaviti VPN na Roku

Poleg znižanja cen VPN ponuja izjemno paleto funkcij, ki vključujejo domače aplikacije za vse priljubljene platforme, 2000+ strežnikov v 140+ državah po vsem svetu, razcepljene tunele za največjo varnost pri pretakanju piratske vsebine ali vključevanju v P2P / torrenting, 256-bitno šifriranje AES, posredovanje vrat, zaščita DDoS za izboljšanje vaše sposobnosti odblokiranja Rokujevih kanalov!

ponudnik obiskov

IPVanish za Roku

Številni, ki živijo v ZDA, se lahko zaradi svoje lokacije odločijo, da ne ostanejo stran od IPVanish-a. Vendar pa je ena najboljših stvari pri ponudniku ta, da zagotavlja popolno anonimnost, kljub strogim zakonom o obveznem hrambi podatkov. Zabeleženi so nič primeri primerov VPN, ki vladnim organom zagotavlja kakršne koli informacije, kar zagotavlja, da je uporaba njihove aplikacije za deblokiranje za Roku popolnoma varna.

IPVanish za rok

Uporabniki imajo ogromno mrežo 1000+ strežnikov v 60 državah po vsem svetu. Na voljo imate celo domače aplikacije za vse platforme, pa naj bodo to Linux, iOS, Android, Mac in Windows. Cene se začnejo pri 10 USD na mesec, vendar imate 7-dnevno garancijo vračila. Obstaja celo proxy SOCKS5 za največjo anonimnost za P2P / Torrenting, VPN pa ponuja možnost vzpostavljanja 10 povezav hkrati.

Prednosti

 1. 40.000+ IP’s in 1000+ VPN strežnikov
 2. 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 3. SOCKS5 proxy in Kill stikalo
 4. Sprejema kripto valute
 5. Native Apps za vse platforme

Slabosti

 1. S sedežem v ZDA

ponudnik obiskov

Zasebni zasebni dostop do interneta (PIA) za Roku

Zasebni dostop do interneta (PIA), ki sta ga ustanovila Ted Kim in Andrew Lee leta 2010, je ponudnik storitev VPN s sedežem v ZDA. Tako se mora spoprijeti s številnimi vprašanji glede svoje zmožnosti zagotavljanja popolne zasebnosti. ZDA so del zavezništva pet in štirinajstih oči, ki redno izmenjujejo informacije in se prepuščajo množičnemu nadzoru. Zaradi tega ne zaupa veliko ljudi.

Zasebni zasebni dostop do interneta (PIA) za Roku

Vendar PIA vladnim organom nikoli ni razkrila nobenih informacij. Čeprav mu ne morete zaupati za svojo zasebnost, ga lahko še vedno uporabljate za deblokiranje kanalov roka ali preprosto zaobidete geo-omejitve za rok. Ko se prijavite, imate dostop do 3500 strežnikov v 32 državah. Prejete funkcije vključujejo posredovanje vrat, podporo usmerjevalnikom, izbira vrat, proxy SOCKS5, 5 več prijav in blokator oglasov / sledilcev!

Prednosti

 1. 3.500 strežnikov v 32 državah po vsem svetu
 2. DNS in IPv6 zaščita pred uhajanjem
 3. Internet Kill Switch funkcija
 4. Posredovanje in izbiranje pristanišč
 5. 256-bitna enkripcija AES

Slabosti

 1. S sedežem v ZDA

Brezplačni VPN za Roku

Na BestVPN.co strogo svetujemo, da naša uporabniška baza ne pade v past brezplačnega VPN-ja, saj bo večina stopila globoko v senčne poslovne prakse za plačilo vzdrževanja strežnika, posodobitev aplikacij, podpore strankam in drugih stroškov v zvezi s tem gostovanje VPN-ja. Ker pa vsi ne želijo vlagati v vrhunske ponudnike in lahko plačate storitev nekoliko neprijetno, če jo nameravate uporabljati samo začasno - brezplačni VPN-ji so dobra izbira ne glede na to.

Vetrnik za Roku

Windscribe je kanadska storitev, ki kljub temu, da je BREZPLAČNA, ponuja dobro oblikovano spletno mesto, ki omogoča dostop do intuitivnih aplikacij za povečanje največje varnosti. Čeprav je omejitev pasovne širine 10 GB v brezplačnem načrtu standardna, smo ob testiranju ponudnika na svojih štirih osnovnih strežnikih dobili precej neverjetne hitrosti. Za to so uporabljali BREZPLAČNE strežnike in ne premium. Torej vsekakor svetujemo uporabo Windscribe-a!

Brezplačni VPN za Roku

Prednosti

 1. Omejitev pasovne širine 10 GB
 2. Razširitev brskalnika Chrome
 3. Odzivna podpora strankam
 4. Hitro pospeši preko šifriranja IKEv2
 5. Native Apps, preproste za uporabo

Slabosti

 1. Brez klepeta v živo

Ščit za žarišče Rokuja

Hotspot Shield je ameriški ponudnik storitev VPN, ki zaradi številnih težav s svojo aplikacijo VPN še naprej pridobiva in izgublja svojo slavo. Če pa gre samo za začasno uporabo, kot je večina BREZPLAČNIh VPNS - potem je odlična izbira za množice. Ponudnik ponuja izjemne hitrosti za pretakanje in P2P / Torrenting z nizko zamudo. Edina težava je, da imate dnevno omejitev 750 MB.

Ščit za žarišče Rokuja

Prednosti

 1. 750MB dnevno nadomestilo
 2. Samodejno stikalo za ubijanje
 3. Zaznanih ni puščanj DNS
 4. Razširitev za Chrome
 5. Na voljo split split tunneling

Slabosti

 1. Počasna podpora strankam

Skrij.me za Roku

Hide.me ponuja tako plačane kot brezplačne storitve, tako kot zgoraj navedena imena. Edina razlika je v tem, da vam daje 2 GB podatkov na mesec za igranje. Druge funkcije, ki jih prejmete z BREZPLAČNIM načrtom, vključujejo tri lokacije strežnika (Nizozemska, Kanada in Singapur), povezavo z eno napravo, aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in celo Google Chrome.

Skrij.me za Roku

Prednosti

 1. Razširitev brskalnika Chrome
 2. 35 strežnikov v 28 državah
 3. Samodejna zaščita Wi-Fi
 4. Vsestranske aplikacije
 5. Ponudnik ničelnih dnevnikov

Slabosti

 1. Slabi hitrosti

Kako nastaviti Roku VPN

Izbira VPN-ja je le del procesa brezhibnega odblokiranja. Na svoji Roku napravi morate postaviti tudi najcenejši VPN, ki se lahko razlikuje glede na starejše ali novejše generacije naprav Roku. Če pa je vsekakor eno, zagotovo sami ne morete uporabiti strojne opreme Roku, da bi ustvarili povezavo VPN. Namesto tega boste morali kadar koli omogočiti VPN povezavo, da lahko predvajalnik Roku dostopa!

Lahko se lotite tega dva načina. Prva vključuje delitev povezave VPN na prenosnem računalniku z napravo Roku z ustvarjanjem dostopne točke. Čeprav boste morda opazili zmanjšanje hitrosti, lahko enostavno odblokirate. Ko ste povezani, izvedite preskus IP, da zagotovite, da ste vzpostavili uspešno omrežje z zunanjim strežnikom. Drugi vključuje uporabo vgrajenega usmerjevalnika VPN, DD-WRT ali paradižnika!

Nastavite Roku VPN po metodi virtualnega usmerjevalnika

Kot smo že omenili, lahko VPN na svoji napravi Roku enostavno uporabite tako, da se povežete z virtualnim usmerjevalnikom, ki ga je ustvaril vaš prenosnik / PC / pametni telefon. Točne točke Wi-Fi so odličen način za skupno rabo interneta z drugimi, tudi s povezavo VPN. Za začetek upoštevajte spodnja navodila:

 1. Prijavite se s priporočenim ponudnikom VPN.
 2. Naročite se za ustrezen načrt in naložite ustrezno programsko opremo.
 3. Pritisnite gumb za namestitev. To bo ustvarilo nov adapter v “Omrežne povezave”.
 4. Poiščite svojo VPN povezavo na seznamu in z desno miškino tipko kliknite na “Lastnosti”.
 5. Kliknite na “Skupna raba” in preverite “Dovoli drugim uporabnikom omrežja” možnost.
 6. Roku napravo priključite na računalnik’s Hotspot Wi-Fi.

Nastavite Roku VPN po metodi DD-WRT / Tomato Router

Nastavitev VPN-ja na usmerjevalnikov DD-WRT ali Tomato je zapleten postopek, ki zahteva veliko tehničnega znanja. Če želite zagotoviti, da VPN uspešno nadzoruje internetno povezavo, sledite celotnemu seznamu navodil in uporabnikom v gospodinjstvu omogočite odblokiranje ali premikanje njihove lokacije, brez kakršne koli aplikacije. NordVPN ponuja integrirane usmerjevalnike VPN, ki jih lahko kupite tukaj. Za nastavitev VPN-ja na DD-WRT ali Tomato sledite tem navodilom.

Kako nastaviti VPN za Roku s povezavo v skupnem računalniku VPN

 1. Odprto vaš računalnik z Windows in glava do vrstice za iskanje
 2. Vtipkajte “cmd” prikazati ukazni poziv
 3. Izberite “Zaženi kot skrbnik” in tip naslednji:
 4. netsh wlan nastavljen način gostovane mreže = dovoli ssid = tipka NETWORKNAME = PASSWORD
 5. Ime vaš virtualni usmerjevalnik z nastavitvijo naslednjih vrednosti:
 6. ssid = [ime za vaše omrežje] tipka = [geslo za vaše omrežje]
 7. Hit “Vnesite” prejeli boste več sporočil:
 8. “Omrežni način je nastavljen tako, da dovoljuje”
 9. “SSID gostovalnega omrežja je uspešno spremenjen”
 10. “Geslo uporabniškega ključa gostovalnega omrežja je bilo uspešno spremenjeno”
 11. Začni vaš virtualni usmerjevalnik, tako da vnesete: netsh wlan začnete gostovati v CMD
 12. Prejeli boste sporočilo “Začelo se je gostovano omrežje”
 13. Odprto “Center za omrežje in skupno rabo” in pojdi na “Spremenite nastavitve adapterja”
 14. Desni klik na predhodno ustvarjeni povezavi VPN in pojdite na “Lastnosti”
 15. Kliknite na “Skupna raba” zavihek in klopec oboje “Dovoli drugim uporabnikom omrežja” opcije
 16. Obrat na napravi Roku in glava na “Nastavitve” meni
 17. Izberite Omrežje > Brezžična (Wi-Fi) > Nastavite novo povezavo Wi-Fi.
 18. Povežite se v omrežje Wi-Fi, ki ste ga pravkar ustvarili v sistemu Windows!

Kako namestiti VPN za Roku z uporabo skupne povezave Mac VPN

 1. Odprto vaš prenosnik Mac in glava na “Sistemske nastavitve” Meni
 2. Kliknite naprej “Skupna raba” in z leve plošče izberi “Internetna skupna raba”
 3. Set naslednje nastavitve za uspešno skupno rabo vašega VPN-ja na Roku:
 4. Delite svojo povezavo z: [povezavo VPN, ki ste jo pravkar ustvarili]
 5. Za računalnike, ki uporabljajo: potrdite polje “Wifi” za lažjo povezljivost
 6. Odprto Možnosti Wi-Fi, vnesti ime omrežja in izberi kanal
 7. Uporaba WPA2 Personal za varnost in vnesti geslo in nato kliknite V redu
 8. Obrat v Internetni skupni rabi iz menija in kliknite naprej “Začni”
 9. Odprto vašo Roku napravo in glava na “Nastavitve” meni
 10. Kliknite v omrežju > Wifi > Nastavite novo povezavo Wi-Fi
 11. Povežite se v omrežje Wi-Fi, ki ste ga pravkar ustvarili na Macu

VPN za Roku alternative

VPN-ji so pravzaprav samo “Navidezna zasebna omrežja” in ne neke posebne tehnologije. Kot takšne možnosti zanjo ni na voljo drugih možnosti. Lahko bi trdili, da so proxy storitve precej podobne, vendar ne vključujejo nikakršne šifriranja. To omogoča fizično zasebno omrežje (PPN) kot edino alternativo, vendar te možnosti nima komercialni ponudnik. Če želite preprosto odblokirati, je uporaba proxy storitve v spletnem brskalniku Roku X dobra možnost!

Najboljši Roku Media Streamers

Zdaj se mnogi zavedajo, a kot že omenjeno, Roku prihaja v različnih oblikah / velikostih / vrstah. Izbrati VPN je tako težko kot najti najboljšega pretočnega medija za vas. Ker pa je cilj BestVPN.co zajeti vse vidike uživanja v brezhibni Roku izkušnji za pretakanje vaših najljubših filmov / TV oddaj, smo v nadaljevanju podali podrobnosti o vseh najnovejših medijskih strežnikih Roku:

Najboljši Roku Media Streamers

Roku Ultra

Roku Ultra sodi med naprave z najvišjo stopnjo znamke, po ceni 130 USD. Gre za set-top-box, ki uporablja strojno opremo visoke zmogljivosti in najzmogljivejši procesor vseh naprav Roku. Uporabnikom omogoča predvajanje videoposnetkov z zunanjih pogonov, ki podpirajo formate HFS +, NTFS, FAT32 in celo FAT16. Ob pritisku na gumb je glasovni daljinec in izgovorite naslov za iskanje v napravi.

Roku Ultra

Eksperimentirali smo s to funkcijo in ves čas dobili natančne rezultate, kar zagotavlja, da ne gre za trženjski trik. Tako je življenje še lažje kot prej, še posebej, če najdete film / TV oddajo za ogled. Daljinec ima celo sledilnik, ki začne piskati, s pritiskom na gumb na Roku Ultra. Naprava podpira celo 720p, 1080p in 4K UHD z HDR video pri 60 fps.

Roku Streaming palica

Dober nasprotnik Roku Ultra, Streaming Stick, kot že ime pove, je preprost izdelek v obliki USB, ki se na vaš televizor pritrdi s kablom HDMI. V primerjavi z Ultra je Roku Streaming Stick neverjetno cenejši, saj vam povrne samo 50 USD. Vmesnika Ethernet ni na voljo, zato boste morali imeti brezžični usmerjevalnik za vzpostavitev internetne povezave.

Roku Streaming palica

Podobno kot Roku Ultra tudi ta različica omogoča dostop do več kot 3000 kanalov. Edina razlika med obema je, da daljinec nima funkcije Glasovno iskanje ali Iskalec. Prav tako ne morete pretakati 4K kakovosti, razen če kupite Roku Streaming Stick Plus, ki je na voljo za 70 dolarjev. Ponuja tudi več Wi-Fi razpona, kar deluje v prid, če je vaš usmerjevalnik daleč stran od televizorja.

Roku premiere in premiere+

Naj najprej razjasnimo, da sta Roku Premiere in Premiere + dve različni napravi. Obe napravi sta sposobni pretakanja v 4K UHD z HDR video pri 60 fps. So televizijski sprejemniki, kar pomeni, da jih lahko prek kabla Ethernet povežete neposredno z internetom, kar vam omogoča hitrejše pretakanje hitrosti za gledanje vaših najljubših filmov / TV oddaj.

Roku premiera

Premiere + je v primerjavi z Roku Ultra 23% cenejši, na voljo le za 99 dolarjev. To je približno 30 dolarjev ceneje, kar je dobra možnost, še posebej, če ste proračunsko ozaveščeni. Edina težava te naprave je, da vrata Ethernet na zadnji strani podpirajo do 1000Mbps. Gigabitne hitrosti ne morete sprejemati, kar lahko nekoliko ovira pretakanje!

Roku Express in Express+

Roku Express in Express +, ki sta ga Roku predstavila kot vstopne izdelke, ponujata združljivost uporabnikom, ki se še vedno zanašajo na starejše televizijske sprejemnike. Delajo lahko s kompozitnimi A / V kabli, ki uporabljajo tradicionalne rdeče, bele in rumene barve, ki so bile precej znane, preden je nastal HDMI in priljubljenost na najvišji ravni udobja.

Roku Express

Najboljši VPN za Roku pogosta vprašanja

Kako deluje Roku palica?

Roku se poveže z internetom prek brezžične / žične povezave za dostop do domačega omrežja. Naprava deluje tako, da prenesete video vsebine iz interneta in vam jih nato posreduje na televizorju. Odkar je Roku “potokov” datotek za nalaganje neposredno, ni potrebe po shranjevanju, kar odpravlja shranjevanje težkih datotek predpomnilnika.

Koliko stanejo Roku kanali?

Če dodate kanal, ne izpraznite žepov! Običajno boste našli vse kanale, ki jih boste morda želeli namestiti za pretakanje BREZPLAČNO, a ob morebitni kompenzaciji, ki je ni, se najvišje cene gibljejo od 0,99 do 1,99 USD. To izključuje stroške naročnine kanala.

Koliko stane uporaba Rokuja?

Kot smo že omenili, Roku ponuja raznoliko ponudbo izdelkov. Cene se zato lahko razlikujejo, odvisno od vaših potreb. Set-top-box Roku Ultra stane okoli 130 dolarjev, Premiere in Premiere + pa ceno 99 in 109 dolarjev, Streaming Stick je na voljo le za 50 dolarjev, Express in Express + pa lahko kupite za 29,99 do 39,99 dolarja.

Kateri kanali so na Roku brezplačni

Na voljo je ogromen seznam brezplačnih kanalov za namestitev na Roku. Nekatere najbolj znane so Pluto TV, Crackle, Roku Channel, CW App, PBS Kids, Comet, Newson, Tubi, Twitch, YouTube, Vimeo in Break.

Zavijanje stvari

Naprave, kot je Roku, so reševalci, zaradi česar je neverjetno enostaven in udoben dostop do vseh vaših najljubših vsebin s celega sveta. Z dostopom do storitev, kot so BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Amazon Prime in še več prek enega samega vmesnika, nič ne more premagati pretočne izkušnje Rokuja. To dodajte v VPN, ki obide vse geo-omejitve in zaradi vihrave zasvojenosti z bingejem nikoli ne boste zapustili svojega doma ob vikendih.!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me