Najboljši VPN za Windows – Skrijte svojo identiteto v računalniku / prenosnem računalniku!

Microsoft je največji ponudnik na trgu operacijskih sistemov. To je “Windows” izdelek je edinstven, ponuja izjemno intuitivnost, prijaznost do uporabnikov in izjemno podporo.


Uporabniki lahko s svojim brezhibno premikajočimi se, prozornimi okni, ki drsijo po zaslonu in privlačnim dizajnom, brez težav opravijo številne naloge.

Zahvaljujoč običajnim poslovnim aplikacijam, kot je Microsoft Word / Excel, opremljenih z najboljšimi VPN-ji za Windows, je operacijski sistem postal dejansko standard za večino posameznikov / korporacij.

Ali želite zaščititi operacijski sistem Windows in povečati anonimnost v spletu? Če je tako, potem ste na pravem mestu. Za vašo pomoč sem ustvaril ta celovit vodnik.

Namen je pomagati razjasniti pomen VPN-a za naše gledalce, kako konfigurirati enega na različne različice v sistemu Windows in kateri ponudniki so najboljša izbira za leto 2019!

Zakaj potrebujem VPN za svoj Windows PC / prenosni računalnik?

Kljub temu, da številne države sprejemajo zakone za boljši nadzor nad internetom in pobude, kot sta Dan varnejšega interneta (SID) in Mesec ozaveščenosti o kibernetski varnosti, se še vedno ne vedo, kako dragoceni so njihovi podatki in spletna zasebnost.

Če dobro poznate geografske omejitve, zakone o kršitvah avtorskih pravic in razveljavitev neto nevtralnosti, lahko ta del preskočite. Za manj obveščene sem v zadnjem času ustvaril povzetek o potrebi po VPN.

 1. Skrivanje svoje identitete - Prepreči ponudnika internetnih storitev (ISP), da se seznani z vašimi dejavnostmi brskanja po spletu, in ostane anonimen!
 2. Vladni nadzor - Države, ki so del štirinajstih / devetih / petih zavezništev, se prepuščajo množičnemu nadzoru. VPN vas ščitijo pred radovednimi očmi.
 3. Lokacije Geo-Spoof - Preprečite dražilne vsebinske bloke in geografske omejitve tako, da lokacijo spremenite in spremenite svoj IP naslov v lokalni.
 4. Zaščita Wi-Fi v javnosti - Bari / kavarne / restavracije vam lahko nudijo internet, vendar niso varni. VPN vas ščitijo pred hekerji, ki uporabljajo javne povezave Wi-Fi.
 5. Cenzura obvoza - Omejitve vsebine, ki so jih postavile vlade, delovna mesta in šole, je mogoče zlahka zaobiti z varno in zmogljivo storitvijo VPN.
 6. Torrenting brez stresa - Prepustitev P2P / Torrenting lahko privede do ogromnih glob iz obvestil DMCA. Najboljši VPN za hudournike bo skrival vašo identiteto in zavajalce, ki lovijo kršitve avtorskih pravic.

Kaj iskati v zasebnem zasebnem omrežju za svoj PC / prenosni računalnik Windows

Upoštevajte, da je za iskanje tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam, poznavanje različnih dejavnikov. Tako sem ustvaril ta pregled funkcij za izbiro najboljšega VPN-ja za Windows 10, 8 ali 7,

Če se vam ročni postopek zdi preveč zastrašujoč, se lahko naši bralci vedno obrnejo na storitev tretje osebe VPN. Gledalcem vedno rečem, da si pri izbiri ponudnika vzamejo čas.

 1. Lokacija ponudnika - Odvisno od posamezne države’V skladu z zakoni o podatkih, ponudnik VPN morda ali ne bo mogel ponuditi popolne zaščite vaših podatkov. To je ne glede na politiko brez zapisovanja.
 2. Več prijav - VPN-ji so priročno orodje, a če jih lahko uporabljate samo na eni platformi, se stvari nekoliko zapletejo. Poiščite ponudnika, ki dodeli sočasne povezave v več napravah / OS.
 3. Lokacije strežnika - Poiščite storitev VPN, ki ponuja na voljo številne lokacije strežnikov. Tako boste lažje obšli spletna mesta z omejitvami.
 4. Omejitve - Izogibajte se ponudnikom, ki ne nudijo podpore P2P / Torrenting, naložijo omejitev pasovne širine ali nimajo naprednih / splošnih funkcij za izboljšanje popolne zasebnosti.
 5. Zapisovanje - Za uporabnike, ki se zavedajo zasebnosti, bodite še posebej pozorni na ponudnike brez zapisov. Najboljši ponudniki bodo jasno seznanjeni s svojimi praksami brez klavzul o drobnem tisku.
 6. Šifriranje - Šifriranje AES-256-CBC z vojaško oceno je trenutni zlati standard za VPN, skupaj s popolno tajnostjo naprej.
 7. Hitrost - Pred dokončno odločitvijo preizkusite različne ponudnike za uspešnost. VPN-ji že znižajo hitrost povezave zaradi dodatnega šifriranja, ki je dodano v omrežje.
 8. Cena - Zanesljivi ponudniki ponujajo ravnotežje med stroškovno učinkovitostjo in vrednostjo. Iskreni so tudi do vračil, brezplačnih poskusnih obdobij, podpore in popustov.

Katere so najboljše storitve VPN za moj računalnik z Windows?

Če ste malo tehnični, verjetno veste, da Windows 10 prihaja do težav z zasebnostjo. Sinhronizacija informacij z Microsoftovimi strežniki, dodatek pomočnika Cortana in integrirano oglaševanje pomagajo pri prilagoditvi vaše izkušnje.

Hkrati zabrišejo mejo med zasebnostjo in varnostjo. Microsoft klavzula’S pravilnikom o zasebnosti piše, da korporacija lahko dostopa do osebnih podatkov, jih razkrije ali celo shrani, vključno z vsebino v zasebnih mapah in e-poštnih sporočilih.

Zdaj lahko večino teh ranljivosti onemogočite. Vendar jih še vedno obstaja nekaj, ki potrebujejo dodatno pomoč. Tu so koristni VPN-ji, ki anonimizirajo vse vaše spletne aktivnosti.

Torej, brez dodatnih previdov, poglejte seznam najboljših VPN za Windows, ki sem jih izpolnil, na podlagi zanesljivosti, zmogljivosti, podpore, razpoložljivosti strežnika, zasebnosti in funkcij.

NordVPN - Panamski ponudnik, osredotočen na zasebnost

NordVPN - Panamski ponudnik, osredotočen na zasebnostPrednosti: Odblokira VoD-je, kot so ameriški Netflix in BBC iPlayer. Ponuja ogromno bazo podatkov s 5396 strežniki v 61 državah po vsem svetu. Podpira šest hkratnih povezav.

Blokator oglasov / zlonamerne programske opreme / sledilcev Na voljo je brezplačna preizkusna različica. P2P / Deljenje datotek je dovoljeno s specializiranimi strežniki za torrenting. Ponuja aplikacije za vse platforme / naprave, vključno s televizorji Android.

Slabosti: Mesečni načrt je drag. Vračilo lahko traja dodatnih 30 dni.

Končna sodba: NordVPN zasluži redko oceno s 5 zvezdicami od BestVPN.co za svoje zmogljivosti Windows. Ponuja intuitivno stranko, ki se ponaša z močnim šifriranjem in ponuja vrsto uporabnih funkcij za zasebnost.

Za več informacij preberite ta pregled NordVPN za leto 2019!

ExpressVPN - All-Rounder z odlično združljivostjo usmerjevalnika

ExpressVPN - All-Rounder z odlično združljivostjo usmerjevalnikaPrednosti: S sedežem na Britanskih Deviških otokih. Obide geo-omejitve za ameriške Netflix in druge VoD-je. Ponuja 2.000+ strežniških omrežij v 94 državah in 148 lokacijah po vsem svetu.

Šest sočasnih povezav. P2P / podpora za hudournike. Uporabnikom je na voljo celo 30-dnevno vračilo. Zasedeni strežniki za obhod geo-omejitev v državah, kot je Kanada.

Slabosti: Ni možnosti za posredovanje vrat. Na splošno draga storitev.

Končna sodba: Ponudnik s sedežem v BVI se ponaša s politiko brez zapisov, ki je turške oblasti pretresla celo. Z BestVPN.co si prisluži 4,5-zvezdno oceno, zahvaljujoč močni združljivosti uporabnikov in usmerjevalnikov.

Ponudnik ponuja svojo aplikacijo za usmerjevalnik. Tako uporabniki Windows lažje uspešno konfigurirajo varno omrežje za celotno gospodinjstvo. Tudi hitrosti so neverjetne!

Za več informacij preberite ta pregled ExpressVPN 2019!

PureVPN - Odlična izbira za pretakanje

PureVPN - Odlična izbira za pretakanjePrednosti: S sedežem v Hong Kongu (varna lokacija). Samodejno stikalo za ustavljanje, blokiranje oglasov, deljenje predorov, NAT požarni zid in zaščita pred uhajanjem DNS / IPv6. Hkratna povezava na petih napravah.

300.000 + IP-jev & 2000 + strežnikov v 140 državah. Na voljo so optimizirani namenski strežniški strežniki. Split tunneling in SOCKS5 proxy za boljše delovanje.

Slabosti: Redke težave s povezljivostjo v sistemu Windows. Brezplačna preizkusna različica ni na voljo.

Končna sodba: Podjetje GZ Systems s sedežem v Hong Kongu (eno najvarnejših internetnih središč na svetu) ima PureVPN svoje dobre in slabe dni.

V zasebnem omrežju VPN je nekaj nezadovoljnih strank, vendar zagotavlja velike hitrosti prenosa in prenašanja dosledno, z zelo minimalno izgubo hitrosti. Preberite ta PureVPN Review 2019 za več informacij!

CyberGhost - ponudnik, ki vse deblokira!

CyberGhost - ponudnik, ki vse deblokira!Prednosti: S sedežem v Romuniji (varna lokacija). 7-dnevno poskusno in 45-dnevno jamstvo za vračilo (USP ponudnika). Ogromna zbirka 2850+ strežnikov za deblokiranje spletnih strani in VoD-jev.

Multi-prijava na petih napravah. Dodatki za brskalnike Mozilla in Chrome. Varna funkcija Wi-Fi za varnost v javnosti. Samodejno preklopno stikalo in zaščita pred puščanjem DNS / IP.

Slabosti: Na voljo ni posredovanje vrat. Puščanja najdena v odjemalcu Mac.

Končna sodba: CyberGhost svojim uporabnikom ponuja veliko vsestranskost. Ima različne načine, kot so anonimno brskanje, odblokiranje pretakanja, varna dostopna točka Wi-Fi, anonimna torrenta in deblokiranje spletnih mest.

Ponudnik ponuja tudi odlične zmogljivosti za pretočne / hudourniške dejavnosti. Najboljši del vseh: uporabnikom je na voljo 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja za testiranje storitve.

Preberite ta CyberGhost Review 2019 za več informacij!

Surfshark - najboljši poceni ponudnik VPN z odlično vrednostjo

Surfshark - najboljši poceni ponudnik VPN z odlično vrednostjo

Prednosti: S sedežem na Britanskih Deviških otokih (prijazna prijava VPN). Stroški, prilagojeni proračunu (47,76 USD za 2 leti). Legacy simultane povezave (brez omejitev - USP ponudnika)

Slabosti: Funkcija MultiHop za povečanje anonimnosti. CleanWebTM (Blokator oglasov / sledilcev / zlonamerne programske opreme). Samodejno stikalo Kill in zaščita Wi-Fi za anonimnost v javnosti.

Končna sodba: Surfshark je novinec, ki je na trgu najcenejših VPN hitro razširil svoja krila. Njegova učinkovitost, zanesljivost in zasebnost mu dajejo 4,2 oceno BestVPN.co.

Za več informacij preberite pregled Surfshark 2019!

Vloženo - VPN s fokusiranim VPN-jem

Vloženo - VPN s fokusiranim VPN-jemPrednosti: Sedež v Gibraltarju (varno vozlišče VPN). Zaobide omejitve vsebine v storitvi Netflix Us VoD. Ponuja strežnike za uspešnost v več kot 39 državah po vsem svetu.

Povezava s 5 napravami hkrati. Podpora za klepet v živo je na voljo in zelo odzivna. Funkcije, kot so Samodejna povezava, Kill stikalo, ki temelji na požarnem zidu, in Odkrivanje vrat.

Slabosti: Cene naročniških načrtov. Puščanja, odkrita v odjemalcu MacOS.

Končna sodba: Naročnik je pregleden glede beleženja nekaterih vprašanj seje / povezave za sodelovanje z vlado v pravnih primerih z nalogom.

Ti dnevniki se v 30 dneh izbrišejo. Cenim poštenost, ki jo VPN prinaša k izdelku, saj je boljša, kot če bi bili kasneje šokirani / presenečeni.

Ivacy VPN - Visoka zmogljivost za pretakanje / hudourništvo

Ivacy VPN - Visoka zmogljivost za pretakanje-hudournikePrednosti: S sedežem v Singapurju (VPN prijazno pristojnost). Obsežen seznam 1000+ strežnikov na 100+ lokacijah. Obide omejitve vsebine VoD-jev. Na voljo so optimizirani strežniki P2P.

Slabosti: Ni združljivosti z TOR. Brez Netflixovega pretakanja.

Končna sodba: Ivacy s sedežem v Singapurju je še ena varna in varna storitev VPN. Zaradi svoje priročne zakonodaje o hrambi podatkov in internetne cenzure je njegova lokacija pomembna.

Vsi podatki so varni v okviru Komisije za varstvo osebnih podatkov, ki zagotavljajo anonimnost lokalnih ponudnikov internetnih storitev in vlad. Mesečne cene se začnejo pri 11,95 USD.

VyprVPN - VPN, ki omogoča hitro hitrost

VyprVPN - VPN, ki omogoča hitro hitrostPrednosti: S sedežem v Švici. Več kot 700 strežnikov v 70 državah po vsem svetu. Na voljo je večplatformna, multiprotokol podpora. Poveže se do 5 naprav hkrati.

Uporabnikom omogoča razvajanje v P2P / Torrenting. Na voljo je brezplačen brezplačen račun z neomejeno pasovno širino za pretakanje / hudourništvo. Ponudnik ničelnih dnevnikov.

Slabosti: Na osnovnem načrtu ni protokola StealthVPN. Vprašanja skladnosti uspešnosti.

Končna sodba: VyprVPN je pridobil hitro slavo na trgu, zahvaljujoč velikim hitrostim za pretakanje in P2P / Torrenting. Ponaša se tudi z močno politiko zasebnosti.

IPVanish - kot nalašč za pridobitev cenzure

IPVanish - kot nalašč za pridobitev cenzurePrednosti: Storitev ima široko širino 1200+ VPN strežnikov v 60+ državah. Ponuja tudi 40.000+ skupnih IP-jev za dokončno prikrivanje identitete.

Povezave lahko celo vzpostavite na 10 različnih napravah. Dostop do funkcij, kot so Kill Switch, IPv6, zaščita pred puščanjem DNS, spletni proxy SOCKS5. 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Slabosti: Brezplačna preizkusna različica ni na voljo.

Končna sodba: IPVanish je služba VPN s Floride, ki ponuja visoko raven varnosti, saj obljublja, da bo vaš pravi IP nedosegljiv lokalnim ponudnikom internetnih storitev in vladnim agencijam.

Neomejeno pasovno širino uporabljate z nekaterimi najboljšimi funkcijami za deblokiranje spletnega mesta za dostop do Netflix, Amazon Prime in BBC iPlayer. Ponudnik prav tako ne hrani nobenih dnevnikov, ki bi spoštovali anonimnost uporabnikov.

TorGuard - zagotavlja močno anonimnost na spletu

TorGuard - zagotavlja močno anonimnost na spletuPrednosti: Ponudnik je prijazen P2P. Ponuja razširjeno mrežo 3.000+ strežnikov v 50+ državah po vsem svetu. Uporabniki lahko vzpostavijo povezave na petih napravah hkrati.

Stealth proxy za deblokiranje naključnih spletnih mest. Na voljo je dovoljenje z dvema faktorjema. MITM zaščita pred napadi. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL in različni drugi protokoli.

Slabosti: Aplikacija Windows odjemalec včasih zaostaja. Brez brezplačnega preizkušanja.

Končna sodba: Uporabniki s sedežem v ZDA morda ne bodo našli TorGuarda zanesljive storitve. Kljub temu pa nikoli ni bil ujet razkrivati ​​zasebnih podatkov.

VPN ponuja tudi močno šifriranje OpenVPN, ki omogoča deblokiranje VoD-jev. Edini ulov je, da bodo uporabniki morali vložiti v namenski IP, da bodo izkoristili večino storitev VPN.

Druge manj spoštovane možnosti, ki jih morate upoštevati

Zgoraj navedeni ponudniki imajo že precej uveljavljen ugled na trgu. Za uporabnike, ki hrepenijo po nečem edinstvenem, sem ustvaril ločen seznam za nekatere manj cenjene možnosti.

Namen tega je predstaviti moji publiki jasno sliko o različnih “primerno” možnosti za prenosnike / osebne računalnike Windows. Upam, da bodo pomagali olajšati postopek odločanja:

Zasebni dostop do interneta (PIA) - Ponudnik s sedežem v Michiganu je znano ime. Ponuja ogromen seznam 3236 strežnikov v 29 državah. Podpira celo vse protokole, vključno s PPTP, SSTP, L2TP / IPSec in OpenVPN. Pravilnik o zasebnosti je neverjetno pregleden, potrjuje, da je VPN popolnoma varen za uporabo.

Avast SecureLine VPN - Priljubljeni ustvarjalec protivirusnih programov je presegel kilometrino s ponudbo izdelka VPN, ki šifrira in varuje vaš internetni promet. Ponudnik podpira številne lokacije, med katerimi so ZDA, Velika Britanija, Turčija, Poljska, Rusija, Mehika, Češka in Nemčija.

Norton VPN o zasebnosti za Wi-Fi - Norton by Symantec je še ena znana protivirusna storitev, ki ponuja izdelek VPN. Zasebnost Wi-Fi je edinstvena, zagotavlja najvišjo raven zasebnosti, vaši internet pa šifrira na bančni ravni.

Cryptostorm VPN - Cryptostorm s sedežem na Islandiji in Kanadi je storitev VPN, ki postaja vse bolj priljubljena. To je najboljša izbira za številne, ki si izmenjujejo datoteke, ponavadi so zasebniki, ali želijo brskati po TEMKlem spletu. Zato ste lahko prepričani, da ponudnik ne vodi dnevnikov povezav / sej.

SkrijMyAss! (HMA) - Čeprav je HideMyAss zelo priljubljen ponudnik VPN-jev, se veliko uporabnikov ne drži. Razlog je njihovo sodelovanje s pravnimi organi in zagotavljanje hlodov. Če pa samo iščete ponudnika VPN-ja za deblokiranje spletnih mest, ponudnik ni slaba izbira.

UnoTelly VPN - UnoTelly VPN s sedežem v Grčiji je prerasla v veliko večnacionalno organizacijo. Ponudnik ne uporablja Googlovih strežnikov DNS. Uporablja fizično strojno opremo, da vam zagotovi najvišjo raven zaščite. Naročnik ponuja izjemne funkcije, kot so stikalo za izklop in vgrajen starševski nadzor.

OverPlay VPN - OverPlay ima sedež v Veliki Britaniji, razmeroma nov ponudnik na trgu, ki se močno osredotoča na zasebnost. Ima veliko bazo strežnikov v približno 50 državah sveta, hkrati pa ponuja izjemno anonimnost, podpira neomejeno P2P / Torrenting in ponuja celo hitrost do 6 Mbps.

WiTopia VPN - WiTopia je še eno znano ime med ponudniki VPN. Ponuja ogromno bazo strežnikov, ki omogoča dostop do več kot 40 držav po vsem svetu. Uporabniki celo uporabljajo hitrost od 30 Mbps do 35 Mbps na povezavi 50 Mbps - odvisno od bližine strežnikov in spletnih mest, do katerih dostopate.

VikingVPN - S sedežem v ZDA je VikingVPN razmeroma nov VPN na trgu. Ponaša se z enim najdražjih načrtov za oblikovanje cen, ki se začne pri 14,95 USD na mesec. Za visoko ceno ponudnik ne ponuja ničesar izrazitega, ampak zagotavlja dobro in varno celovito storitev.

Boxpn - Boxpn s sedežem na Sejšelih je storitev VPN srednjega dosega, ki nudi kompetentno storitev, zelo visoke hitrosti in dobro razpoložljivost strežnika. Za prenos in pretakanje prejmete več kot 7 Mbps, kar je dovolj dobro za izkoriščanje zabave v obliki filmov / TV oddaj.

Ročno konfiguriranje VPN-ja v različnih različicah sistema Windows!

Ta vodič je o “Najboljši VPN za Windows”, Vedno se odločim za izboljšanje tehničnega znanja svojih gledalcev. Prijava in namestitev programa je enostavna. Če se podrobneje seznanite s podrobnostmi, boste lažje razumeli, kaj vidi VPN.

Tako sem se odločil, zakaj vam ne pomagam ven in iskal ročna navodila. Spodaj najdete navodila po korakih za nastavitev VPN-ja v različnih različicah sistema Windows. Sem spadajo zloglasni Windows 10, 8 in 7. Tudi jaz bi naredil XP, vendar bi to preveč zastarelo haha.

Kako lahko nastavim VPN v sistemu Windows 10

 1. Kliknite the “Omrežje” ikono, ki se nahaja v opravilni vrstici Windows.
 2. (Poleg ure v spodnjem desnem kotu vrstice).
 3. Izberite “Omrežne nastavitve”, nad “Letalski način”.Najboljši VPN za Windows
 4. Izberite VPN pod omrežjem & Internet naslov.
 5. Kliknite naprej “Dodajte VPN povezavo”.
 6. Označite napredne možnosti, če je potrebno.Kako lahko nastavim VPN v sistemu Windows 10
 7. Zdaj boste morali vnesti nekaj informacij.
 8. Mi ustanovljen konfiguracijo PPTP s spletnega mesta freevpnaccess.com.
 9. To je dober vir za ročna nastavitev VPN-jev.Zakaj potrebujem VPN za računalnik Windows in prenosni računalnik
 10. Kliknite na “Shrani” po izpolnjevanju vseh podrobnosti.
 11. Vrnitev v prejšnji meni, kliknite na gumbu za povezavo.
 12. Uživajte z uporabo VPN prek metode PPTP protokola!

Ročno konfiguriranje VPN-ja v različnih različicah sistema Windows

Kako lahko konfiguriram VPN v operacijskem sistemu Windows 8?

 1. Vodja v iskalno vrstico in vnesite “VPN”.
 2. Izberite “Upravljanje virtualnih zasebnih omrežij (VPN)”.Kako lahko konfiguriram VPN v operacijskem sistemu Windows 8
 3. Kliknite na “+” gumb za dodajanje VPN povezave.Kaj iskati v zasebnem zasebnem omrežju za računalnik z Windows
 4. Izpolni zahtevane podatke.
 5. Najti ponudnika, ki podpira protokole L2TP / IPSec.Katere so najboljše storitve VPN za moj računalnik z Windows
 6. Desni klik naprej “Omrežje” v opravilni vrstici Windows.
 7. Izberite “Omrežne in internetne nastavitve”.Ali so Windows VPN nezakonite v ZDA
 8. Kliknite naprej “Spremenite nastavitve adapterja” Iz “Stanje” meni.Ali je v redu, da uporabite razpokano različico sistema Windows za VPN
 9. Poiskali boste povezavo VPN, ki ste jo ustvarili.
 10. Desni klik to in izberi “Lastnosti”.Ali obstaja kakšen brezplačen VPN za PC
 11. Kliknite na “Varnost” zavihek.
 12. Izberite L2TP / IPSec iz “Vrsta VPN”.Kako nastaviti VPN v operacijskem sistemu Windows 8

Kako nastaviti VPN na računalniku / prenosnem računalniku z operacijskim sistemom Windows 7

 1. Vodja na “Center za omrežje in skupno rabo” meni.
 2. Kliknite na “Nastavite novo povezavo ali omrežje” možnost.Kako namestiti VPN na moj prenosni računalnik z operacijskim sistemom Windows 7 (1)
 3. Izberite “Povežite se z delovnim mestom” za zagon čarovnika za povezavo.Kako nastaviti VPN na mojem prenosnem računalniku z operacijskim sistemom Windows 7 (2)
 4. Kliknite naprej “Uporabi mojo internetno povezavo (VPN)” za začetek postopka.Kako namestiti VPN na moj prenosni računalnik Windows 7 (3)
 5. Vtipkajte IP naslov vaše storitve VPN.
 6. Vnesite ime za povezavo.
 7. Kliknite na “Naslednji” možnost.Kako namestiti VPN na moj prenosni računalnik Windows 7 (4)
 8. Vnesite ustrezno uporabniško ime in geslo.
 9. Označite “Zapomnite si to geslo, če je potrebno.
 10. Udari “Povežite se” gumb!Kako namestiti VPN na moj prenosni računalnik Windows 7 (5)

Pogosta vprašanja (pogosta vprašanja)

Ali so Windows VPN nezakonite v ZDA?

Čeprav so ZDA del zavezništva s petimi očmi in nalagajo strogo politiko hrambe podatkov in internetne cenzorske politike, vlada še ni prepovedala storitev VPN. Lahko prenesete in namestite katero koli razširitev, brez skrbi zaradi pravnih težav.

Ali je v redu, da uporabite razpokano različico sistema Windows za VPN?

Čeprav pri uporabi zlomljenih različic različnih VPN-jev ni škode, ponavadi svetujemo, da dejansko plačajo premijo. Večina razpokanih datotek je pogosto napolnjena s številnimi protivirusi in zlonamerno programsko opremo, ki lahko poškodujejo vse podatke. Tveganja zagotovo ni vredno.

Ali obstaja kakšen brezplačen VPN za PC?

Če ne želite zapravljati svojega denarja na plačljivi naročnini, imate na voljo brezplačne rešitve VPN. Nekatere najboljše možnosti od zadnjega so Windscribe, Hide.Me in TunnelBear. Za več možnosti lahko preverite ta brezplačni VPN za Windows.

Zavijanje stvari

Upam, da vam bo ta vodič pomagal poiskati najboljši VPN za Windows, ki temelji na vaših potrebah in zahtevah. Vsako omenjeno ime je bilo dodano po obsežnih raziskavah in analizah.

V svojih navodilih poskušam biti čim bolj natančen, če pa menite, da obstajajo boljše rešitve ali naletite na kakršna koli vprašanja / težave, ne odlašajte s spodaj komentarjem!

Odzval se bom osebno in poskušal zagotoviti čim več pomoči. Pomagajte tudi bratu, če ga delite s tem vodnikom, če se vam zdi koristen. Hvala vnaprej

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me