Najboljši VPN za Chromebook 2023 – varujte svoje podatke ves čas!

V tem hitro tempu, ki ga danes obvladuje digitalni kozmos, obstajajo potrebe po novih tehnologijah, ki bi nam olajšale življenje. Glede na to je Google ustvaril sloviti Chromebook, ki je poceni prenosnik, izjemno znan med proračunsko prepričanimi popotniki in študenti. Vendar ne glede na to, katero platformo / strojno opremo uporabljate, zanašanje na spletne storitve vsekakor vzbuja nekaj pomislekov glede zasebnosti, saj lahko vsi podatki ogrozijo uhajanje ali nadzor države. Tukaj prihaja Best VPN, ki vam ponuja seznam najboljših VPN za Chromebook, ki omogočajo najvišjo stopnjo anonimnosti v spletu!

Contents

Kaj je Google Chromebook?

Chromebook je nova generacija prenosnih računalnikov, ki se je uveljavila na trgu 15. junija 2011. Je neverjetno lahka, nizka poraba energije, ki omogoča hitro hitrost za takojšnje izvajanje računalniških nalog. Poganja ga Chrome OS in je zasnovan tudi za uporabo predvsem za internet, saj večina njegovih dokumentov in aplikacij živi in ​​deluje v oblaku. V celoti gre za drugo pasmo prenosnih računalnikov, kar vam daje NAJBOLJŠE Googlo’s zmogljivostmi s pritiskom na nekaj gumbov.

Kaj je Google Chromebook?

Po čem se Google Chromebook razlikuje od drugih prenosnih računalnikov in prenosnih računalnikov?

V primerjavi z prenosniki Mac in Windows 10 Chromebook spada v povsem drugo kategorijo. So CLOUD stroji z lastnim razredom, ki v bistvu slovijo po svoji mobilnosti in hitrosti. Po drugi strani pa običajni prenosni računalniki in prenosniki delujejo izključno brez povezave. Kasneje se razvrstijo po drugačnih merilih. Zaradi česar je Chromebook tako poseben?

Kako se Google Chromebook razlikuje od drugih prenosnikov in prenosnih računalnikov?

Vse pravzaprav! Te izjemne naprave so skoraj velikosti ultrabooks, ki se ponašajo s tanko zasnovo, napolnjeno z dolgim ​​seznamom funkcij. So dobra izbira za lastnike prenosnih računalnikov, ki se pogosto uvrščajo visoko v svetu izobraževanja. Blagovne znamke, ki ponujajo Chromebooke, vključujejo Samsung, HP, Asus in Acer, ki vse poganjajo Chrome OS. Poenostavljeno delovanje, cenovna dostopnost, skupaj s poliranim vmesnikom, enoplačničnimi Googlovimi storitvami in Cortana pomočjo so njihova glavna prodajna mesta.

Ali so vaši podatki varni na Chromebooku?

To je težavno vprašanje, na katerega morate odgovoriti, saj ne glede na to, katero platformo uporabljate, če želite izkoristiti dobro varnost – začne se z načinom, kako upravljate svoje podatke. V primeru Chromebookov morate za to pravilno zavarovati svoj Google Račun, saj se skozi njega izvajajo vsaka majhna dejanja in naloge. Zato morate dodati močno geslo za največjo zaščito, skupaj z nastavitvijo dvofaktorske avtentikacije, ki za prijavo potrebuje kodo iz aplikacije Google Authenticator..

Je Chromebook varen

Za večjo varnost in zasebnost je na voljo veliko nastavitev in konfiguracij. V nastavitvah Chromebooka omejite svoje prijave na samo EN račun, da nepooblaščenim posameznikom preprečite dostop do prenosnika ali podatkov v njem. Googlu lahko daste tudi manj informacij, tako da privzeti brskalnik preklopite na zdaj že znani DuckDuckGo, iskalnik, usmerjen v zasebnost, ki ne spremlja vaših podatkov in ne beleži nobenih podatkov o povezavi / seji..

Ali res potrebujete najboljši VPN za Chromebook?

Zdaj veste, kako povečati varnost Chromebookov. Toda, ali omenjeno nastavitev jamči tudi popolno spletno varnost? Ne ravno! Zato morate vlagati v rešitev VPN, da povečate anonimnost v spletu in zmanjšate možnosti za uhajanje podatkov. Če želite več informacij, zakaj potrebujete najboljši VPN za Chromebook, nadaljujte z branjem spodaj:

 • Prepreči sledenje / nadzor – Mnoge države imajo stroge internetne zakone, zaradi katerih vlade obvezno vohunijo za vašo osebno dejavnost. Dajalci internetnih storitev imajo pravico nadzirati / beležiti vse vaše podatke zakonito, brez vašega dovoljenja. Uporaba najboljšega VPN za Chromebook zagotavlja, da bodo vaši podatki v celoti skriti!
 • Zavaruje javna omrežja Wi-Fi – Za dostop do svojih popolnih zmogljivosti je za Chromebooke potrebna internetna povezava. Če ste popotnik in uporabljate javni Wi-Fi’s veliko, uporaba najboljšega VPN-ja za Chromebook je dobra izbira za preprečevanje kakršnega koli vohljanja ali hekerskih dejavnosti in zagotavljanje, da vaši podatki ostanejo varni pred očmi javnosti.
 • Takoj odblokirajte pretočna spletna mesta – Če želite v Chromebook pretakati določeno filmsko / TV oddajo, boste morda pogosto naleteli na spletna mesta, ki postavljajo geografske omejitve. Najboljši VPN za Chromebook pomagajo odblokirati ta premium mesta in omogočajo dostop do celotnih knjižnic vsebine.
 • Udeležite se P2P / Torrenting – Zakonodaja o kršitvah avtorskih pravic preprečuje, da bi se uporabniki ukvarjali s katero koli dejavnostjo P2P / Torrenting na Chromebookih ali kateri koli drugi napravi z internetom. VPN-ji prikrijejo vaš naslov IP, prikrivajo vašo identiteto in olajšajo varno prenašanje hudournikov.
  Najboljši VPN za Chrome 2023 - Vključeni so VPN-ji za razširitve za Chrome

Funkcije za ogled najboljšega VPN-ja za Chromebook

Ko najdete najboljši VPN za Chromebook, boste morda na trgu našli ogromen seznam možnosti, tako plačanih kot BREZPLAČNIh. Vendar pa se ne morete samo prijaviti s katero koli storitvijo in morate opraviti svojo skrbnost. Za to je treba poznati nekatere funkcije uporabe na Chromebookih, ki vključujejo, vendar niso omejene na:

 • Kompatibilnost – V primerjavi z VPN za osebni računalnik ne bo vsak ponudnik ponudil podporo za Chromebook. Ker operacijski sistem temelji na Linuxu, njegova zasnova pa je zelo drugačna, različice Linuxa ne morete samo prenesti. Ne pozabite se prijaviti pri ponudniku, ki ponuja namensko aplikacijo za Chrome OS.
 • Zapisovanje – Če VPN-ji sodelujejo v dejavnostih beleženja in beležijo vaše podatke o povezavi / seji, najprej kljubuje celotnemu namenu, da se z njimi prijavite. Zagotovite, da se najboljši VPN za Chromebook, ki ga izberete, ponaša s strogo politiko brez dnevnikov za maksimalno spletno zaščito.
 • Hitrost – Zadnja uporaba, ki jo potrebujete, je pri hitrosti uporabe interneta na svojem Chromebooku slabša. Ne le, da draži, ampak tudi nalaganje / pretakanje nalog naredi izjemno stresno. Izberite samo VPN za Chromebook s preizkušenim ugledom zmogljivih in hitrih strežnikov.
 • Strežniki – Ker so uporabniki Chromebooka razširjeni po vsem svetu, je nujno, da se ponudnik, ki ga izberete, ponaša z ogromno bazo podatkov strežnika z veliko lokacijami po vsem svetu. Tako je lažji dostop do spletnih mest z omejenim dostopom prek najboljšega VPN-ja za Chromebook.

Najboljši VPN za Chromebook

Najboljši VPN-ji za Chromebook v letu 2023

Zavedamo se, da je včasih lahko zelo neokusno poiskati ponudnika, ki najbolje ustreza vašim proračunskim potrebam in potrebam Chromebooka, še posebej, ker je na internetu ogromen seznam možnosti. Da bi zmanjšali težave, smo na podlagi zgoraj omenjenih dejavnikov pripravili seznam najboljših VPN-jev za Chromebook, ki na splošno zagotavljajo izjemno uspešnost:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

CyberGhost – zanesljiva namizna aplikacija in razširitev za Chrome

CyberGhost s sedežem v Romuniji ponuja namensko aplikacijo za uporabnike OS Chrome, ki je neverjetno enostavna za uporabo in se ponaša s privlačnim dizajnom. Uporablja močno OpenVPN šifriranje za največjo varnost in ponuja možnost istočasnega povezovanja s 5 napravami, hkrati pa nudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez težav in 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Za dodatne informacije preberite naš podroben vodnik o pregledu CyberGhost.

Najboljši VPN za Chromebook

Prednosti

 1. Namenska aplikacija za Chrome OS.
 2. Na voljo je razširitev za Chrome.
 3. Globalna pokritost: 800 strežnikov.
 4. Več povezav na 5 napravah.
 5. Pravilnik o ničelnem zapisovanju.

Slabosti

 1. Hitrost je lahko hitrejša.

Pridobite CyberGhost

ExpressVPN – Odlična varnost / zasebnost za uporabnike Chromebooka

ExpressVPN je koristen pri izpolnjevanju zahtev uporabnikov Chromebooka, saj ponuja navodila za ročno nastavitev za nastavitev VPN-jev za Chrome OS. Obstaja celo brskalnik ExpressVPN Chrome, ki je aplikacija za celotno namizje, ki jo uporabniki lahko uporabljajo. Funkcije, ki jih prejmete ob prijavi, vključujejo tri hkratne povezave, P2P / Torrenting, zaščito WebRTC in samodejno stikalo za ubijanje. Don’ne pozabite prebrati naše posodobljene recenzije ExpressVPN.

ExpressVPN za Chromebook

Prednosti

 1. OpenVPN Chrome aplikacija za Android.
 2. Odzivna služba za stranke.
 3. Ročni vodiči za Chromebook VPN.
 4. Strežniki v 84 državah po vsem svetu.
 5. Brez dnevnikov uporabe za največjo zasebnost.

Slabosti

 1. Dragi mesečni načrti.

Pridobite ExpressVPN

VyprVPN – odlične hitrosti za pretakanje / hudourništvo na Chromebookih

Čeprav aplikacija VyprVPN ni na voljo, ponudnik ponuja namenski vodnik za nastavitev L2TP za Chrome OS, ki odlično deluje s svojo storitvijo. Do strežnikov dobite dostop v 70 državah, skupaj s funkcijo SmartDNS in “Kameleon” prikrita tehnologija, ki povečuje vašo varnost, še posebej, če želite obiskati kraje, kot sta Iran ali Kitajska. Na voljo imate celo 30-dnevno garancijo vračila.

VyprVPN za Chromebook

Prednosti

 1. Vodič za namestitev Chromebooka L2TP.
 2. Ponaša se z lastno infrastrukturo strežnika.
 3. “Kameleon” Tehnologija.
 4. Brez dnevnika povezav / sej.
 5. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Slabosti

 1. Ne podpira Bitcoin.

Pridobite VyprVPN

Kupljeno – izjemna anonimnost za raziskovanje nefiltriranega interneta

Podobno kot pri drugih ponudnikih, tudi v Chromebooku ni namenjene aplikacije Chrome OS, ki jo lahko uporabljate. Vendar storitev ponuja podporo za L2TP v obliki vodnikov. Obstaja celo a “Port Discovery” funkcija, ki omogoča takojšnjo prijavo v Wi-Fi na letališčih in hotelih. Na voljo je tudi brezplačna preizkusna različica in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Najboljši del vsega: vzvodite velike hitrosti!

Naročeno za Chromebook

Prednosti

 1. Podpora L2TP za OS Chrome.
 2. Samodejno stikalo za ubijanje.
 3. Strežniki v 41 državah.
 4. 24/7 podpora v živo.
 5. Hitro povezavo hitrosti.

Slabosti

 1. Nekateri dnevniki povezav

Pridobite kupljen VPN

NordVPN – VPN aplikacija, usmerjena v zasebnost, za uporabnike Chromebooka

NordVPN s sedežem v Panami je verjetno najbolj varna možnost za uporabnike Chromebooka, ki ne želijo, da se njihovi podatki beležijo ali pretakajo v vladne agencije. Vsi podatki so zaščiteni pod Panamo’s aktom o varstvu potrošnikov. Poleg tega prejmete močno varnost “Dvojni skok” storitev, ki usmerja vaš VPN na dva različna strežnika, da poveča zasebnost. Preberite naš obsežen pregled NordVPN.

NordVPN za Chromebook

Prednosti

 1. Na voljo je dodatek za Chrome.
 2. 30-dnevna politika vračila.
 3. Šest sočasnih povezav.
 4. Ponudnik ničelnih dnevnikov.
 5. 4189 strežniki v 62 državah.

Slabosti

 1. Drage cene.

Pridobite NordVPN

Najboljši VPN-ji za Chromebook

Če iščete najboljše VPN-je za Chromebook, vendar si ne morete privoščiti stroškov zgoraj omenjenih vrhunskih storitev, se lahko vedno zanesete na brezplačne ponudnike. Seveda ne boste deležni enake stopnje varnosti in zasebnosti, vendar obstaja nekaj BREZPLAČNIh VPN-jev, ki so še dodaten kilometer pri zagotavljanju kakovostnega izdelka. Sem spadajo, vendar niso omejeni na:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Skrij.me.

Najboljše razširitve VPN za Chromebook

Čeprav se je veliko pametneje zanesti na namensko aplikacijo VPN za Chrome OS, je mnogim uporabnikom bolj udobno uporabljati razširitev brskalnika. To je za tiste uporabnike, ki želijo takoj odblokirati spletna mesta in strežnike preusmeriti neposredno iz svojega brskalnika. Če iščete najboljše razširitve VPN za brskalnik Chrome, spodaj je nekaj predlogov:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. ZasebnoVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Zasebni dostop do interneta (PIA).

Kako namestiti VPN na Chromebook

Če v programu CyberGhost najdete namensko aplikacijo za Chrome, je nastavitev VPN-ja tako preprosta kot nalaganje domače programske opreme in pritisk na gumb za namestitev. Če želite ročno namestiti VPN na Chromebook, se morate prepustiti zapletenemu postopku. Spodaj izpostavimo vse korake za namestitev VPN-ja v Chromebook:

Najboljši VPN za Chromebook

 • Pridobite certifikat CA od ponudnika VPN in ga shranite v lokalni shrambi.
 • Odprite nov zavihek v brskalniku Chrome, v naslovno vrstico vnesite chrome: // nastavitve / potrdila.
 • Na vrhu strani kliknite na “Oblasti” in nato pritisnite “Uvoz” gumb.
 • Pojavi se pojavno okno za preverjanje, da vi “Resnica je ta certifikat”. Pritisnite gumb V redu.
 • Počakajte, da potrdilo uvozite in namestite. Uživajte v uporabi VPN.

Google VPN Service vs. Best VPN for Chromebook

Vsi Chromebooki so opremljeni z Googlom “Asistent Wi-Fi”, ki uporabnikom omogoča takojšnjo in varno povezavo z omrežji. Google VPN je del te storitve, ki šifrira vašo internetno povezavo in preprečuje, da bi ostrostrelci in hekerji prevarali instant Wi-Fi s paketnim vohanjem ali navezavo na en “zlobni dvojček” žarišče. Čeprav je storitev na voljo BREZPLAČNO, nima veliko ugodnosti, ki jih nudijo ponudniki drugih ponudnikov, ki vključujejo:

Najboljše razširitve VPN za Chromebook

 • Geo-Spoofing vaše lokacije.
 • Vključitev v dejavnosti P2P / Torrenting.
 • Skrivanje svoje internetne dejavnosti pred ponudniki internetnih storitev in vladnih agencij.

Najboljši VPN za Chromebook

Najboljši VPN za pogosta vprašanja o Chromebooku

Ko gre za uporabo najboljših VPN-jev za Chromebook, se lahko porajajo številne misli o tem, kako lahko zaščiti vašo identiteto ali poveča varnost. Med najpogostejša vprašanja, ki nas sprašujejo, uvrstite:

Ali Chromebook podpira aplikacije VPN za Android?

Ker Chromebooki delujejo v OS Chrome, so zelo podprte možnosti podprtih aplikacij Android VPN. Čeprav prenosnik podpira dve pomembni vrsti protokolov: OpenVPN in L2TP / IPSec, je še vedno dolga pot do platforme, da začne sprejemati aplikacije za Android.

Ali je varna uporaba brezplačnega VPN-ja na Chromebooku?

Na splošno imajo brezplačne storitve okrnjen ugled, saj krijejo stroške strežnikov in podpore z drugimi metodami, kot so oglasi in sledilci. Vendar je še vedno nekaj varnih možnosti, ki dejansko presežejo točko, da ohranite zasebnost in varnost.

Kako predvajati zavihek iz Chromebooka v Chromecast?

Odprite brskalnik Chrome in v zgornjem desnem kotu kliknite “Več vloga”. Pojavi se pojavno okno, v katerem boste zahtevali, da izberete napravo, ki ji želite poslati “Igral” do. Ko izberete, izberite, ali želite v skupni rabi uporabiti celoten zaslon ali samo trenutni zavihek v Chromu. Poenostavljeno se imenuje Chromecast.

Zavijanje stvari

Če želite med uporabo Chromebooka ohraniti svojo identiteto, je nujno, da uporabite storitev VPN. Upamo, da vam bo naš vodič z najboljšimi VPN za Chromebook pomagal najti primerno možnost, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Če naletite na kakršne koli težave ali imate kakšne boljše predloge, ne odlašajte, če spustite komentar spodaj. Članek lahko delite s prijatelji in družinskimi člani!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  27 Najboljši brskalnik VPN - Zagotavljanje varnosti z brskalniki VPN Brezplačne aplikacije