Najboljši VPN za Chrome 2020 – Vključeni so VPN-ji za razširitve za Chrome

Najbolj priljubljen brskalnik, Google Chrome, že vrsto let vlada zabava. Hitro, zippy in brskanje po internetu je koristna izkušnja. Najboljši del vsega: brskalnik lahko celo prilagodite svojim nagnjenjem in uporabnim potrebam “Razširitve za Chrome”.

Med ta dragocena orodja brskalnika spadajo izdelki Best VPN, ki so ključnega pomena za povečanje varnosti in zasebnosti na spletu in izboljšujejo vašo izkušnjo brskanja, kot nobena druga. Od deblokiranja spletne televizije do zaščite vašega IP-ja med Torrentingom, razširitve Chrome VPN lahko ponujajo nešteto prednosti za dostop do neomejenega interneta.

Ključnega pomena pa je, da izberete pravi podaljšek. Če želite več informacij o tem, si oglejte ta celovit najboljši vodnik VPN za Chrome za BestVPN.Co, ki vsebuje vrhunske plačljive in brezplačne razširitve VPN, priročnike za nastavitev, pogosta vprašanja in še veliko več!

najboljši vpn za krom

Contents

Kaj je najboljši VPN za Chrome?

Od pojava Google Chroma je postal najboljši brskalnik na skoraj vseh platformah OS in državah. Lahka narava brskalnika omogoča brezhibno internetno izkušnjo in prispeva k Chromu’s porastom moči.

Kakor je to primer z vsemi drugimi priljubljenimi programskimi programi v računalniškem vesolju, kot sta Windows in Android, je Chrome tam, kjer večina aktivistov zlonamerne programske opreme izprazni svoje zvijače. Brskalnik se lahko okuži z manipulativnimi skripti in zlonamerno programsko opremo.

To ovira celotno izkušnjo brskanja, saj se morate spoprijeti z neprijetnimi preusmeritvami spletnih strani, nepomembnimi pojavnimi oglasi / obvestili in samodejnimi začetki. Medtem ko je najboljše orodje za zaščito pred tem, da postanete žrtev takih težav, da se izognete zaletavanju s povezavami in prenosi, okuženimi z zlonamerno programsko opremo, VPN-ji ne zaostajajo preveč.

VPN-ji služijo v številne namene, kot so zaščita anonimnosti v spletu, zaščita vaših dragocenih podatkov pred nepooblaščenimi vdori, odklepanje geo-omejene vsebine in prikrivanje vašega naslova IP. Vendar pa so te storitve odlične tudi v tem, da jih lahko zdaj celo dobite kot razširitev za Chrome, kar zagotavlja varnejšo izkušnjo brskanja..

Za tiste, ki ne’Še vem, Chrome ima razširitve, tako kot pametni telefoni Android in iOS, aplikacije in namensko trgovino. Te razširitve vam omogočajo, da zgradite več funkcionalnosti in dodate malo prilagoditve v svojem brskalniku, da ustreza vašim potrebam. Ali želite vedeti, katere prednosti vam bodo nudile Chrome VPN-je? Kar naprej branje!

Najboljše prednosti Google Chrome VPN:

Verodostojen in visokokakovosten VPN lahko razširite vaš Chrome’s delovno sposobnostjo in vam nudijo več vsestranskosti pri varnem in anonimnem raziskovanju interneta. Tukaj’s kako lahko VPN izboljšajo vašo izkušnjo brskanja v Chromu:

 1. Odkleni spletno televizijo
 2. Zagotovite si varnost nad vrstico s šifriranjem in podporo več protokolov
 3. Prihranite denar na spletnih mestih za elektronsko poslovanje s ponarejanjem svojega IP-ja
 4. Omogočajo vam varnost pred napadi zlonamerne programske opreme
 5. Funkcije blokiranja oglasov izkušnjo manj frustrirajo

Kaj je treba upoštevati pri najboljšem VPN-ju za Chrome? Naša merila za ocenjevanje

Čeprav je kateri koli VPN mogoče povezati s Chromom, ne bi bili vsi sposobni izkoristiti takšne izkušnje, ki bi bila najbolj primerna za platformo. Ko smo med snemanjem tega mnenja pregledali na stotine VPN-jev Najboljši VPN za brskalnik Chrome, tukaj’s koliko tehtanja je bil dan vsak faktor (zgornja meja je 5 zvezdic):

Dobro izdelan podaljšek – (2 zvezdice)

Najpomembnejša merila za ocene katerega koli VPN-ja, ki je predstavljen na tem seznamu najboljših VPN-jev za brskalnik Chrome, je bila razpoložljivost delovanja in brezhibno razširitev.

Združljive aplikacije ali razširitve je vedno težko razviti in še težje optimizirati za popolno uporabniško izkušnjo. Slabo zasnovane razširitve lahko upočasnijo vaš brskalnik in izkušnjo brskanja po Chromu spremenijo v nočno moro!

Od 2 zvezdic je ena namenjena razpoložljivosti delujočega Chromovega VPN razširitve, druga pa za stopnjo združljivosti in brezhibno integracijo razširitve.

Varnost – (1 zvezdica)

Če VPN ni varen, ni orodje za zasebnost, je goljufija. Obstaja veliko dejavnikov, ki zagotavljajo varno VPN, med njimi pa so tudi ti, ki se nam zdijo nepogrešljivi:

 1. Raven šifriranja – AES 256 Šifriranje (na to se ne da razbiti, razen če nekdo vloži trilijone dolarjev)
 2. Podpora več protokolov – mora podpirati OpenVPN in L2TP (najbolj varni protokoli)
 3. Kill Switch – ščiti vašo zasebnost v primeru nenadnega prekinitve povezave
 4. Zaščita pred uhajanjem DNS in IPV6 – Puščanje IP je napačna različica in ne’odpustite jim

Druge neobvezne funkcije, kot so Split Tunneling, Onion-Over-VPN in Double VPN, lahko še izboljšajo vašo varnost in zagotovo izboljšajo VPN’s uvrstitev.

Odblokiranje geografsko omejene vsebine – (1 zvezdica)

Po nedavnem poročilu ostaja dostop do geografsko omejenih vsebin glavni razlog za pridobitev VPN-ja. Za uporabnike Chroma mora biti najboljši VPN za brskalnik Chrome sposoben preglasiti te omejitve vsebine, tako da zagotovi trdno bazo strežnika, s katero si lahko ogledate karkoli od kjer koli.

Pravilnik o ničelnih dnevnikih – (1 zvezdica)

Google, Facebook in vladne agencije so že pripravljene, da vas dojijo za vse vrste podatkov, in VPN storitev, ki ustreza njihovim zahtevam, od našega konca ni nikoli več. Vse vrste dnevnikov, ne glede na to, ali gre za časovne žige povezave, IP naslove, uporabo pasovne širine ali celo osebne podatke, lahko uporabnika pestijo v težave, če so shranjeni na kakršen koli način.

Podatki o sejah Chromovih uporabnikov so še bolj dragoceni, saj sta zgodovina brskanja in seznam obiskov spletnega mesta potencialna zlata minica za vsakega ostrostrelec ali heker. VPN z izrecno navedenim pravilnikom o ničelnih dnevnikih je tisto, kar bi si želeli v tem najboljšem pregledu brskalnika VPN za Chrome..

Najboljši VPN za Chrome v letu 2018:

Kar se tiče plačljivih VPN-jev, se lahko počutite prepričani, da boste v vsakem pogledu izkoristili dobro vrednost v primerjavi z njihovimi brezplačnimi kolegi. Dobra storitev VPN bi vas lahko stala denarja, vendar bo nudila neprimerljive funkcije in verodostojnost, npr. ne poznamo nobene brezplačne storitve VPN, s katero bi lahko odklenili Netflix US od kjer koli na svetu.

Za uporabnike Chroma so plačljivi VPN-ji, kjer boste našli najboljše razširitve VPN in vam omogočili varnejšo in neprimerno zasebno brskanje. Zagotavljanje varnosti najvišjega razreda, ničelnih pravilnikov o dnevnikih, brezplačnih preskusov, najrazličnejših novih funkcij in predvsem združljivih razširitev s Chromom.

Tu je top 5 najboljših plačljivih VPN za razširitev Chroma za leto 2018:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

1. ExpressVPN – najboljši VPN za vaš brskalnik Chrome

To je en VPN, ki je zmagal’ne smete biti na katerem koli zgornjem seznamu VPN, ne glede na platformo in tudi tukaj stvari niso preveč različne. ExpressVPN ima dolgoletno tržno verodostojnost kot storitev najvišjega razreda in za razliko od mnogih drugih podobnih ponudnikov enakih VPN ni bilo znanih zdrsov te storitve..

Glede na naš pregled najboljše VPN, ExpressVPN’s Dodatek za Chrome je brezhiben za uporabo v sistemih Windows, Macs in celo Linux OS. Njegov uporabniški vmesnik in UX sta zasnovana tako, da bosta vse funkcije zlahka dostopna. Njegova razširitev je prijazna do mobilnih naprav, zato je najboljša izbira za zaščito vaše naprave z verodostojno VPN za Chrome Android.

ExpressVPN za Chrome

Vsi, od amaterskih do profesionalcev, lahko zlahka preklopijo na kateri koli od 148 strežnikov, ki se nahajajo v 94 državah, medtem ko so zavarovani s stikalom za odstranjevanje, šifriranjem AES 256, zaščito pred puščanjem DNS, blokom WebRTC in ničelno politiko zapisov. Celo kadar koli in kjer koli kjer koli odklene vse vrste spletnih mest z omejenimi geografskimi območji, zaradi česar je ena izmed samih storitev, ki dejansko lahko trdijo, da zagotavljajo to storitev za uporabnike.

Sedež je na Britanskih Deviških otokih, ki je državam, ki so prijazne do podatkov, poleg izjemnih varnostnih funkcij pa lahko uporabniki ExpressVPN dostopajo tudi do klepeta v živo 24 ur na dan, če naletijo na težave. Mesečna naročnina vas bo stala 12,95 USD, medtem ko vam bo 6-mesečni načrt enkrat vrnil 59,95 USD. Najboljši načrt pri ExpressVPN pa je letni načrt, ki stane 99,95 USD enkrat zaračunanih. (Preberite naš podroben pregled expressvpn)

Vsi načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja, razširitev za Chrome pa si lahko naložite od tu. Izjemni Chromeov podaljšek ExpressVPN je ocenjen na 5 zvezdic.

Prednosti

 1. Namenski Chrome Addon
 2. Pravilnik o ničelnih dnevnikih
 3. S sedežem v državi, prijazni do podatkov
 4. Na voljo je hitra podpora za stranke
 5. Samodejno stikalo Kill in NAT požarni zid
 6. Na voljo je brezplačna brezplačna preizkusna funkcija
 7. 30-dnevno jamstvo vračila denarja za plačljive začetnike.
 8. Vojaška šifra 256 AES

Slabosti

 1. Cene ostajajo drage v primerjavi s podobnimi storitvami
 2. Na voljo so samo 3 istočasne povezave z napravo

Pridobite ExpressVPN

2. NordVPN – Lahka razširitev Chroma, kot nalašč za varno brskanje

Nitke varnostne funkcije in odlična združljivost platforme omogočajo NordVPN’s razširitev za Chrome, ena najboljših možnosti za uporabnike tam. Njegova razširitev za Chrome je neverjetno lahka in ne’t preveč upočasnite hitrost brskalnika, da bi pokvarili celotno izkušnjo.

Najboljši del NordVPN je njegova sposobnost odblokiranja geografsko omejenih mest, kot je netflix, s svojo presenetljivo strežniško infrastrukturo, ki se razprostira na več kot 60 državah in skupaj ponuja 3359 strežnikov. Ima celo funkcijo SmartPlay za ljubitelje Spletne televizije, ki napajajo neurejeno gledanje.

NordVPN za krom

Poleg šifriranja vojaškega razreda AES 256 in podpore več protokolov bodo uporabniki dobili tudi dostop do funkcij DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch. To še naprej kaže, koliko vsestranskosti ta storitev prinese na mizo uporabnikom VPN, da povečajo, razširijo ali razširijo svojo varnost na spletu. (Oglejte si ta podroben pregled norvpn)

NordVPN ima strogo politiko ničelnih dnevnikov in ni bilo kršitev zaupanja, kar zadeva to trditev, zato bodite prepričani, da je to dovolj varen VPN, da ga priporočamo. Dveletni načrt je najboljša cena za denar, ki ga prejmete v višini le 79 USD, zaračunanih enkrat za 24-mesečno naročnino.

Mesečni načrt je malo dražji pri 11,95 dolarja, medtem ko je letni načrt lahko tudi razmislek, ko boste stali 69 dolarjev, zaračunanih enkrat za 12-mesečno naročnino. NordVPN si zasluži polnih 5 zvezdic z našega konca, saj glede tega VPN za Chrome ni nobenih slabosti..

Prednosti

 1. Namenska razširitev za Chrome
 2. Brezplačno preizkusno obdobje
 3. Dvojno šifriranje
 4. 3359 strežnikov v 60+ državah
 5. Bitcoin sprejet
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP in SSTP protokoli
 7. Funkcija SmartPlay za pretakanje spletnih mest

Slabosti

 1. Visoka cena 11,95 USD na mesec, odpoved pa je na voljo samo v dolgoročnih načrtih

Pridobite NordVPN

3. PureVPN – cenovno ugoden, a zmogljiv VPN za potrebe brskanja po Chromu

Neverjetno najcenejši VPN, ki zagotavlja vse funkcije najvišjega razreda, je PureVPN najboljši za Chrome uporabnike s proračunom. Ponuja vse za polovico cene kot drugi VPN-ji s podobnimi lastnostmi, je PureVPN nedavno dodal razširitev za Chrome, da svojim uporabnikom omogoči bolj integrirano izkušnjo.

Če ste iskali zasebno zasebno omrežje, ki bi lahko povsod na najbolj optimiziran način odklepalo geo-omejeno vsebino, se iskanje konča tukaj. PureVPN vam lahko omogoča pretakanje vsebine iz 30+ držav s 40+ podprtimi kanali.

PureVPN za Chrome

PureVPN ne zaostaja tudi v drugih funkcijah, saj uporabnikom omogoča dostop do 750+ strežnikov v 140 državah, zaščito DDoS, NAT požarni zid, split tunneling, šifriranje AES 256, večkratno podporo protokola na vsakem strežniku in še več.

Vendar pa je pri tej storitvi samo ena pomanjkljivost. PureVPN sicer hrani takšne dnevnike, kot je IP-naslov, če pa iščete storitev, ki v proračunu samo odblokira geografsko omejeno vsebino in ne’t se ne prepustite ničesar nezakonitega, potem ste varni s to storitvijo.

PureVPN s samo 68,88 dolarja, ki so ga enkrat plačali za celoten mesec naročniškega programa 24 mesecev, ostaja najboljša storitev v smislu cenovne dostopnosti, skupaj z vsemi odličnimi funkcijami. (Ne pozabite preveriti tega pregleda purevpn)

Prednosti

 1. 750+ strežnikov se je razširilo v več kot 140 držav za vse uporabnike Chroma
 2. Split tuneliranje
 3. 7-dnevno jamstvo vračila denarja
 4. Internet Kill Switch, NAT požarni zid
 5. Neomejena pasovna širina
 6. Podpira vse glavne protokole šifriranja

Slabosti

 1. Politiko vračil je malo težko izvesti

Pridobite PureVPN

4. Zasebni dostop do interneta (PIA) – priljubljen med Premium VPN uporabniki

njegov je en VPN, ki ga uporabniki v objavah in komentarjih Reddita priporočajo veliko več, kot je prikazano na verodostojnih preglednih seznamih. Zasebni dostop do interneta ali PIA je VPN, ki se ga je na začetku težko navaditi, a deluje neverjetno dobro, ko se navadiš na njegove funkcionalnosti.

Za uporabnike Chroma ponuja namensko razširitev za Chrome, ki je namenjena uporabnikom, ki iščejo prilagodljiv VPN, ki ne’t upočasni celotno izkušnjo. Opremljen je s funkcijo samodejnega povezovanja, podporo za več protokolov, petimi sočasnimi povezavami, zaščito pred puščanjem DNS in celo preizkusom hitrosti pasovne širine na kraju samem.

Zasebni dostop do interneta za Chrome

PIA je dovolj varna, da jo je mogoče priporočiti, da se lahko razkrije s svojimi brskalniki Chrome, in čeprav se nahaja v ZDA, ki ni podatkovna prijazna država, ne pozna nobenih uporabniških dnevnikov. Na voljo je šifriranje vrhunskega razreda s standardom AES 256, ki ves čas ščiti vaše podatkovne pakete.

Edina pomanjkljivost, ki smo jo doživeli, je bila v deblokiranju spletne televizije in všečki Netflixa in Hulu so bili pogosto blokirani in prepočasni, ko smo odprti, da bi jih lahko odnesli palcem od našega konca.

Vendar so cene izjemno prijazne do kupcev in za samo dveletni načrt znašajo 69,95 USD, vsekakor pa bo vse več prodaje še naprej grabil. Tudi celoletni načrt je dokaj ugoden za proračun v primerjavi s preostalimi storitvami, ki prihajajo po zelo ugodnih 39,95 USD, zaračunanih enkrat, za 12-mesečno naročnino..

PIA z naše strani dobi oceno 3 ½ zvezdice kot namenski VPN za Google Chrome.

Prednosti

 1. Več možnosti plačila, vključno z Bitcoin za brskalnik Chrome.
 2. Razširjen strežnik se je razširil v večjih državah
 3. Ne vodi nobenih dnevnikov
 4. Namenske aplikacije za najrazličnejše OS
 5. Omogoča vodilne protokole in vojaško šifriranje
 6. 24/7 podpora strankam
 7. 7-dnevno vračilo na voljo
 8. 3284+ strežnikov v 24 državah

Slabosti

 1. Brezplačna preizkusna različica ni na voljo
 2. Hitrost zaostajanja na nekaterih strežnikih
 3. Ne’ne deluje dobro pri odblokiranju spletne televizije

Pridobite zasebni dostop do interneta

5. PrivateVPN – Varnost najvišje stopnje z brskalnikom Chrome VPN

Čeprav ta ponudnik VPN še vedno ne ponuja namenske razširitve za Chrome, lahko ponudi koristno zaščitno brskanje, če se zažene v svojem repertoarju namenskih aplikacij za OS. Na sprednji strani za deblokiranje najbolje deluje pri dostopu do vsebin iz ZDA in če ste ljubitelj Netflix-a v ZDA, potem je ta pravi za vas.

PrivateVPN za Chrome

S široko bazo strežnikov, ki se razprostira v 56 državah in ponuja več protokolarnih podpor, ste lahko prepričani, da je PrivateVPN zmagal’ne pokvarite brskalnika Chrome’s spretnostjo, ko gre za spletno brskanje.

PrivateVPN sledi izrecno opredeljeni politiki ničelnih dnevnikov in doslej ni bil vpleten v nobene škandale glede skladnosti z zahtevami, zaradi česar je verodostojen ponudnik, da zaupa vaše podatke.

In z vsemi temi lastnostmi ne bo preveč težko tudi v žepu. 12-mesečni načrt pri PrivateVPN stane 50,40 USD plus, z njim boste prejeli mesečno naročnino.

Prednosti

 1. 30 dnevna brezplačna preizkusna različica
 2. 98% rekordni čas
 3. Ničelno hitrost dušenje
 4. Nikoli nisem doživel kršitve podatkov
 5. 56 strežniških lokacij
 6. 2048 bitno šifriranje z AES 256
 7. Protokoli vključujejo Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IpSec
 8. Ipv6 zaščita pred uhajanjem

Slabosti

 1. Dolgoročni načrt cen ni na voljo
 2. Na UX aplikacije se je na začetku nekoliko težko navaditi

Pridobite PrivateVPN

Najboljši brezplačni VPN za Chrome

* (Zmagali so brezplačni VPN-ji’ne morete biti ocenjeni kot plačljivi VPN-ji) – Brezplačni VPN-ji so večinoma slabovidni, ki ponujajo brezplačno storitev, da vam odtrgajo dragocene podatke ali delujejo kot sredstvo za posaditev zlonamerne programske opreme. V svetu brezplačnih VPN-jev je težko najti verodostojnost, vendar kljub temu obstaja nekaj imen, ki so zdaj že uveljavljene blagovne znamke, ki ponujajo hvalevredne standarde storitev.

Vendar ne glede na to, kako dober je brezplačni VPN, je zmagal’se ne morete ujemati s funkcijo plačljivih ponudnikov za funkcijo, npr. tako rekoč noben brezplačni VPN Chrome ne ponuja neomejene pasovne širine. Če torej iščete vrhunske funkcije, se odločite za plačano storitev VPN.

Za druge, ki še vedno želite vedeti, kateri brezplačni VPN-ji Chrome jim bodo zagotovili najboljšo izkušnjo v povezavi s Chromom, tukaj je seznam 5 najboljših brezplačnih ponudnikov VPN za Chrome v letu 2018:

1. TunnelBear – odličen brezplačen VPN za Chrome, ki zagotavlja največjo varnost

Brezplačni VPN-ji so lahko senčni, vendar TunnelBear isn’t eden od njih. Blagovna znamka, ki je preizkusila čas v smislu verodostojnosti, je ponudnik odlična izbira za povezovanje brezplačnega VPN-ja s svojim brskalnikom Chrome.

Najboljši brezplačni VPN za Chrome

Ta VPN ima namensko razširjeno razširitev za Chrome, ki je dovolj hitra, da vam omogoča brezhibno doživetje v katerem koli OS-u, ki ga imate.

Edina slaba stran je njegova omejitev uporabe podatkov, zaokrožena na samo 500 MB na mesec, kar je dovolj, če samo iščete brskalnik ali brskate po spletu in se ne prepustite kakršni koli podatkovno intenzivni dejavnosti.

Prednosti

 1. Brezplačna razširitev za Chrome
 2. 5 naprav je mogoče hkrati povezati
 3. Čvrsto šifriranje
 4. Pravilnik o ničelnih dnevnikih
 5. Enostavno in enostavno uvajanje

Slabosti

 1. Kapsula za uporabo je prenizka
 2. Ne’t podpornik enakovreden ali P2P

2. Skrij.Me – ponuja široko paleto funkcij kot brezplačen VPN za Chrome

Nekaj ​​brezplačnih VPN-jev se lahko ujema s hitrostmi, ki jih nudi Hide.Me. Eden najboljših Chrome VPN-jev, ki je brezplačen tam, vam bo Hide.Me zagotovil impresivno zgornjo mejo podatkov 2 GB / mesec, kar je dovolj za potrebe brskanja po srednje intenzivnosti.

Med preverjanjem pri Hide.Me ni bilo puščanja DNS in v njeni programski opremi ni bilo podpisov zlonamerne programske opreme ali okužb z virusom, zaradi česar je varno brezplačno VPN, ki bi jo priporočali uporabnikom Chroma.

Skrij.Me za Chrome

Skrij me’t podpirajte P2P ali odblokirate vsebino z omejenim geografskim dostopom, vendar to’To ni tako slabo, ker gre za ekskluzivne storitve, ki jih brezplačni VPN ne more nuditi. Ne drži’Čeprav nimate razširitve za Chrome, vendar ponuja razširitev Proxy s svojo storitvijo za uporabnike Chroma.

Prednosti

 1. Brezplačna razširitev za Chrome za vse različice s kromom
 2. Neverjetni standardi šifriranja
 3. Izrecno naveden pravilnik o dnevnih dnevnikih.
 4. Podpora strankam je odlična
 5. Zagotavlja veliko hitrost
 6. Veliko podatkovno zbirko

Slabosti

 1. Strežniki v samo 3 državah
 2. Ni primerno za odklepanje vsebine, omejene z geo.

3. ZenMate VPN – Brezplačna zaupanja vredna VPN za Chrome

To je en VPN, ki bi ga lahko uporabljali že veliko ljudi, tudi tisti, ki ne’ne vem veliko o industriji VPN na splošno. Storitev ZenMate VPN meni, da je bila že več generacij, vendar se njena storitev v tem obdobju ni nikoli pokvarila.

Od deblokiranja spletnih mest v družabnih medijih v omejevalnih režimih do brezšivnega usmerjanja IP v brskalniku Chrome, to VPN naredi vse. Za visokokakovostni Chrome VPN Free prenesite to storitev in zmagali ste’ne bodi razočaran.

Zenmate za Chrome

Kaj’Še več je, da ponuja namensko razširitev za VPN Chrome, ki omogoča hitro in brezhibno povezavo v spletnem brskalniku. Ponuja celo nadgrajen Premium račun z vsemi ustreznimi funkcijami, če želite odnos s storitvijo storiti še korak dlje.

Vrhunski ponudnik storitev VPN, ZenMate je morda najboljša izbira na tem seznamu za tiste brezplačne brskalnike Chrome.

Prednosti

 1. Neomejena pasovna širina pri brezplačnem dodatku za krom
 2. Na voljo je razširitev za Chrome
 3. Število strežnikov je veliko

Slabosti

 1. Prikaže oglase
 2. Nejasna politika beleženja

4. Windscribe VPN – Novinec, ki se uvršča med najboljše brezplačne VPN-je za Chrome

Z omejitvijo podatkov 10 GB / mesec je Windscribe VPN naša brezplačna storitev za deblokiranje geografsko omejene vsebine, kadar se naš plačljivi ponudnik za nekaj časa spusti.

Windscribe VPN je relativno novo ime v primerjavi s preostalimi storitvami na tem seznamu, vendar si je v tako majhnem času priboril ime za zagotavljanje brezhibnih hitrosti z zelo malo izpadov.

WindscribeVPN za Chrome

Strežniki pri tem ponudniku niso nikoli prenatrpani, da bi zadušili vaše povezave s spletom, poleg tega pa ima namensko razširitev za Chrome, da bi bili uporabniki enotni s storitvijo v brskalniku.

Dodajte Adblocker, požarni zid, podporo P2P, 11 lokacij strežnikov in neomejeno število povezav in Windscribe je eden izmed naših izbir za najboljši seznam VPN za Chrome Free 2018.

Prednosti

 1. Brezplačno Windscribe brezplačna aplikacija za krom
 2. Neomejene povezave z napravo
 3. 10 GB omejitve podatkov
 4. Ima blokator oglasa in požarni zid
 5. Podpira P2P

Slabosti

 1. Ne’t podpira Open VPN
 2. Podpora strankam je počasna

Najslabši VPN za Chrome

Ni vsak VPN enak in je ključnega pomena, da poznate in razumete tveganja, če se odločite za napačen VPN. Napačna izbira VPN-jev v svetu lahko znatno poveča tveganje izgube dragocenih podatkov in ogrozi vašo spletno zasebnost.

Najslabši VPN-ji za Chrome v tem pregledu niso izbrani samo zaradi pomanjkanja nekaterih kakovostnih funkcij, vendar smatramo, da je VPN slab samo, če sodeluje pri odstranjevanju svojih kupcev z zahrbtnimi dejavnostmi, kot je poskus posaditve kod za sledenje prek njihove programske opreme v uporabnik’sistem.

Izognite se tem storitvam ali drugače lahko povzročijo poškodbe celotnega sistema prek brskalnika Chrome, če jim to ponudi priložnost..

Tu je seznam najslabšega VPN-ja za Chrome 2018 avtorja BestVPN.co

1. HolaVPN – nobena strežniška infrastruktura in zlonamerna programska oprema ni okužena

Celo VPN, ki je investiral v oblikovanje širokega repertoarja združljivih aplikacij, vključno s podaljškom za Chrome, se lahko včasih izkaže za senčno storitev. HolaVPN, ki ima zelo havajsko zveneče ime, ni ponudnik, za katerega se morate odločiti kmalu.

najslabši vpn za krom

Nahaja se v Izraelu, HolaVPN št’t ima celo svojo strežniško infrastrukturo, raje samo to, da uporablja sisteme svojih uporabnikov in pretvori njihove IP v vozlišča, zaradi česar je vse skupaj videti kot zmogljiva strežniška infrastruktura, tudi če v resnici ne obstaja nobena.

Po drugi strani pa vsebuje tudi zlonamerno programsko opremo in kode za sledenje, če ste želeli druge razloge, da se ne oddaljite od razširitve te storitve za Chrome. To je najboljša rešitev v najboljšem primeru in se je treba uporabnikom Chroma za vsako ceno izogniti.

Prednosti

 1. Združljivost z več operacijskimi sistemi.

Slabosti

 1. Ne’t lastni strežniki, raje deluje prek omrežja, ki temelji na vozlišču, tudi v kromovih brskalnikih.
 2. Prikaže oglase
 3. Prodaja podatkov o uporabnikih
 4. Nejasna politika beleženja
 5. Uporabnikom Torrentov je lahko veliko bolj škodljivih

2. Betternet VPN – sodeluje pri molži in prodaji uporabniških podatkov Chroma

Večinoma so slabi VPN-ji samostojne storitve, če pa ponudnik, ki ima precej dobro plačljivo storitev, podvoji enako slabo storitev v svoji brezplačni različici, se jim je treba v celoti izogniti..

BetternetVPN je slab za krom

V študiji CSIRO so za Betternet VPN ugotovili, da pušča in prodaja uporabniške podatke, kar je morda največji razlog, da se tej storitvi izognemo iz prve roke. Tudi s svojimi šifrirnimi in varnostnimi standardi ni ničesar, o čemer bi lahko pisali, s pogostimi puščanjem DNS in nizkimi hitrostmi.

Ima razširitev za Chrome, vendar vam svetujemo, da v svojem Chromu ne boste imeli nekaj, kar bi bilo ravno obratno kot v resnici..

Prednosti

 1. Cena je precej nizka
 2. Brez omejitve pasovne širine

Slabosti

 1. Vodi kromirane uporabniške dnevnike
 2. Poročajo o puščanju DNS
 3. Dovoljena je programska oprema za sledenje tretjih oseb
 4. Počasi hitrosti povezave

3. Hotspot Shield – uporabnik spletno varnost zelo ogrozi

To ime naj ne bi’t smo že bili tu, saj je to morda ena najbolj priznanih blagovnih znamk v svetu VPN, brezplačna ali kako drugače. Toda v zadnjem času so varnostne ranljivosti v njeni infrastrukturi vse pogostejše.

HotSpot Shield je za krom podpovprečen

Na primer napaka v razkritju informacij v storitvi lahko hekerjem omogoči enostavno prepoznavanje vašega resničnega naslova IP. Za uporabnike Chroma je takšna napaka lahko uničujoča za vašo varnost, prav tako pa lahko povzroči več napak pri odblokiranju geo-omejene vsebine in spletnih mest zaradi šibkih strežniških mehanizmov pri delu.

Priporočamo, da se ne držite stran od nje, dokler HotSpot Shield ne bo uspel popraviti svoje storitve in si spet povrniti dolgoletne zanesljivosti..

Prednosti

 1. Brezhibno se integrira v naprave

Slabosti

 1. Infrastruktura je šibka in lahko vodi do preprostih področij IP v brskalniku Chrome
 2. Počasi pospeši
 3. Prikaže neprijetne oglase

Najboljši VPN za prenos Chrome

Najbolje je, če se odločite za VPN, ki ponuja združljivo razširitev VPN za Google Chrome, saj boste s tem prihranili veliko časa in truda pri prenosu in nameščanju programske opreme.

Tukaj’s kako lahko prenesete VPN za brskalnik Chrome, če je na voljo razširitev:

 1. Izberite verodostojno storitev VPN in se prijavite za nov račun z vnosom e-poštnega naslova
 2. Izberite načrt cen, ki najbolje ustreza vašim potrebam
 3. Varne uporabniške poverilnice
 4. Zdaj se bodisi neposredno premaknete na povezavo za prenos razširitve za Chrome pri ponudniku VPN’s spletnega mesta ali pojdite v Chrome spletno trgovino in poiščite razširitev storitve VPN na platformi.
 5. Prenesite in začnite namestitev
 6. Hitite internet z zaščitnim ščitom, ki odpre vse kote spleta!

Kako namestiti najboljši VPN za Google Chrome

Številni, če ne vsi, uporabniki Chroma verjamejo, da v Chrome ne moremo namestiti razširitve, razen iz Spletne trgovine Chrome. Kljub razvijalcem, ki so v zadnjih letih poskušali zategniti vijake, so se še vedno zavili, tako da so pustili majhno odprtino, da bi lahko kdo namestil podaljšek, ne da bi bil predstavljen v spletni spletni trgovini Chrome.

Če poznate VPN uporabnike Chroma, če veste, da VPN ponuja razširitev, vendar ga ne najdete v spletni spletni trgovini Chrome, tukaj’s kako ga lahko enostavno namestite:

 1. Prenesite datoteko CRX, ki jo je ponudil vaš VPN
 2. Zdaj odprite brskalnik Chrome in pojdite na Chrome: // razširitve / tako, da v zgornjo vrstico vnesete ta naslov
 3. Preverite možnost načina razvijalca, ki se nahaja na desni strani brskalnika
 4. Zdaj boste morali imeti nameščen CRX Extractor, da nadaljujete naprej. S tem pridobite datoteko CRX, ki ste jo prenesli, in omogočite pretvorbo v zip datoteko
 5. Odpakirajte to datoteko in se vrnite na stran z razširitvami Chroma, ki ste jo odprli prej. Tukaj se odločite za gumb Load Unpacked Extension, da začnete postopek namestitve

Za uporabnike tukaj je pomembno, da večina teh nepooblaščenih datotek CRZ lahko vsebuje zlonamerno programsko opremo ali kode za sledenje, zato je najbolje, da se za razširitve VPN držijo s spletno trgovino Chrome ali uporabljajo le takšne datoteke zelo restriktivno..

Kako nastaviti VPN na Chromebooku

Celo na Chromebooku potrebujete zaščito in zasebnost, in zato veliko VPN-jev ne’Če še vedno ponujate namenske aplikacije za platformo, morate v ta operacijski sistem namestiti VPN skozi postopek ročne nastavitve.

Pustiti’gremo skozi kako’tukaj je končano:

 1. Ko se prijavite v Chromebook, pojdite do fotografije svojega računa.
 2. Zdaj odprite nastavitve
 3. Odločite se za “Omrežje”
 4. Izberite “Dodaj povezavo”
 5. Zdaj bo možnost “Dodaj OpenVPN / L2TP”. Kliknite nanj.
 6. Pozval vas bo obrazec. Za nadaljevanje izpolnite vsa polja v tem obrazcu.
 7. Ime gostitelja strežnika: Izpolnite svoj trenutni naslov IP
 8. Ime storitve: po vaši presoji Poimenujte vse, kar želite, npr. “ABC VPN”
 9. Vrsta ponudnika: Za uporabnike, ki imajo geslo ali osebni ključ, izberite L2TP / IPsec + Vnaprej deljeni ključ. Če so vaša potrdila prišla od vašega omrežnega skrbnika, izberite naslednjo možnost, to je L2TP / IPsec + uporabniško potrdilo
 10. Ključ pred delitvijo: Don’ne zmotite tega za svoje osebno geslo. To je ključ za preverjanje veljavnosti vaše VPN povezave.
 11. Certifikat strežnika CA: Na nameščenem seznamu morate izbrati vaš nameščeni strežnik VPN
 12. Uporabniško ime: Vnesite poverilnice za svoj VPN
 13. Geslo: Vnesite poverilnice računa VPN
 14. OTP: ustvarite geslo s pomočjo OTP kartice ali žetona VPN in ga vnesite tukaj
 15. Ime skupine: Če delate v osebnem sistemu, to preskočite
 16. Vse, kar je ostalo, je, da kliknete “Povežite se”
 17. Če so bili vaši podatki veljavni, jih boste zagotovo povezali z omrežjem strežnikov VPN na svojem Chromebooku

Pregled proxy za Chrome VPN

Proxy nikoli ne more nadomestiti VPN, saj je tisto, kar počne, najbolje opisati kot “ÏP Skoki”. VPN-ji so veliko bolj celovite varnostne storitve, saj izboljšujejo zaščito s funkcijami, kot so šifriranje podatkovnih paketov in protokolov.

Proxyji, tudi za Chrome nikoli ne priporočamo, ker jih je večina dovolj slabih, da lahko resnično zaščitite IP celo najbolj ljubiteljem hekerjev. Uporabniki hudournikov preveč dobro vedo, kako nevarni so lahko proxyji in kako jih oblasti lahko ujamejo za nalaganje datotek torrentov, če uporabljajo proxy.

Nikoli ne združite Chroma s proxyjem, ne’s farso v najboljšem primeru.

Najboljši Google Chrome VPN Reddit 2018

Ocene Reddit so odličen pokazatelj občutja uporabnikov v kateri koli kategoriji izdelkov. Kar se tiče najboljšega VPN za razširitve za Chrome, se zdi, da se mnenja uporabnika močno nagibajo v prid dveh storitev, tj. NordVPN in zasebnega dostopa do interneta.

En uporabnik je komentiral NordVPN’s Chrome’s podaljšek je zelo priporočljivo in nudi hvalevredne lastnosti. Uporabnik je prenehal uporabljati katero koli drugo storitev tretje osebe, odkar se je naročil na NordVPN, kar veliko govori o storitvi’s zanesljivost.

najboljše chrome vpn reddit ocene

Drug uporabnik je priporočil oboje, NordVPN in zasebni dostop do interneta in opozoril na dejstvo, da sta obe storitvi cenejši, če se dolgoročno odločite za sodelovanje..

chrome vpn reddit glasov

Zasebni dostop do interneta, kot je bilo poudarjeno v našem zgornjem pregledu, je verjetno eden najboljših 3 najbolj priljubljenih VPN-jev tam, glede na uporabnike, in komentarji reddit pričajo o tem..

Uporabnik je zgovorno zgovorno uporabil to storitev, tako kot nešteto drugih, in opozoril na visoko zanesljivost vseh njegovih funkcij, kot so konstantne hitrosti in ničelno drobljenje. Zabeležene so bile tudi namenske aplikacije, medtem ko je uporabnik svoje najboljše besede za razširitev za Chrome rezerviral tako, da jih je poklical “Super super”.(Oglejte si najboljši reddit VPN za več mnenj)

chrome VPN reddit komentarji

Najboljši brezplačni VPN za Chromebook

 1. Proton VPN

Ime boste precej enostavno prepoznali “Proton” če ti’so me kdaj zanimale stvari, kot so šifriranje ali varna pošta. To’s, ker je podjetje, ki stoji za tem VPN, znano, ker ga’je lastnik sveta’največje varno e-poštno omrežje, tj. ProtonMail.

najboljši brezplačni vpn za chromebook

Njegova precej nedavna udeležba v svetu VPN, ki ponuja tako brezplačne kot plačljive načrte, odvisno od funkcij, ki jih uporabnik želi dostopati od ponudnika.

Kar zadeva brezplačno različico, je njena varnost dokaj zanesljiva z vojaškim šifriranjem, podporo protokolom OpenVPN, ni znanih puščanj ali okuženih strank.

Njegova ponudba pasovne širine je precej velikodušna, saj na njej ni zgornje meje, zato jo lahko uporabite kot dober izbirnik v svojem Chromebooku za čas, ko se plačana storitev zniža.

Edina težava te storitve je, da so njene hitrosti grozno počasne, tako počasne, da lahko le podpirajo dejavnosti brskanja. Stream sploh ne priporoča.

Vendar pa tam’tukaj je ulov. Ker je Chromebook tako nišni OS, ni veliko ponudnikov zanj namenjenih strank, niti veliko med plačanimi, kaj šele brezplačnimi ponudniki.

Torej boste morali bodisi zapreti Androidovo aplikacijo ProtonVPN, da bo delovala na vašem Chromebooku, ali pa jo morate namestiti ročno z uporabo konfiguracijskih datotek OpenVPN..

Da, za brezplačne VPN obstajajo omejitve in to’s, ker je za uporabo VPN-jev v najboljši obliki potrebno veliko kapitala, ki ga brezplačne storitve ne’t imeti.

Iskreno vam priporočam, da se odločite za plačljive, samo če želite vrhunsko izkušnjo na svojem Chromebooku ali pa boste razočarali, da boste imeli razočarano premalo virov in premalo opremljeno brezplačno povezavo VPN.

Prednosti

 1. Dovoljena je neomejena pasovna širina
 2. Dobra infrastruktura za zasebnost

Slabosti

 1. Počasne hitrosti
 2. Dovoljena je samo ena povezava

2. Pospeši

Tako kot že ime pove, je ta VPN najboljši za tiste, ki se želijo povezati z brezplačnim ponudnikom, vendar niso pripravljeni sklepati kompromis glede hitrosti. In to ni majhna zadeva, še posebej v brezplačni domeni VPN. To’s, ker večina brezplačnih ponudnikov vaše hitrosti običajno zniža na golo minimalno vrednost, nižjo od tiste, ki jo zagotavljajo v svojih plačanih načrtih.

pospeši vpn za krom

Poleg tega ne’ne bo imel nobenih omejitev tudi za vaš dostop do seznama strežnikov. Uporabite lahko vse 30+ strežnike in 5 istočasnih povezav.

Edina težava, ki sem jo ugotovil s tem brezplačnim VPN-jem za Chromebook, je njegova izjemna omejitev podatkov. V prvem mesecu lahko dobite 4 GB podatkov, vendar vsak mesec po tem pade na samo 1 GB. Ni prav gotovo. Z njim lahko naredite tako osnovno brskanje’je vse.

Prednosti

 1. Hitro brezplačno hitrost VPN
 2. 30+ strežnikov
 3. 5 Multi-prijava

Slabosti

 1. Nizka omejitev podatkov
 2. Odjemalci aplikacij niso prijazni do uporabnikov

3. Pron VPN

PronVPN ni dobro znan VPN, vendar je zelo učinkovit, če iščete dovolj dobro brezplačno razširitev VPN za Chrome, saj je vse, kar želite storiti, odblokirati spletna mesta za pretakanje videoposnetkov.
Ne drži’t močno upočasni svojo hitrost in vam omogoča, da se pomikate po spletnih mestih z minimalno mero.
Razširitev za Chrome je lahka in za začetek ne potrebuje resničnih informacij. Storitev z enim klikom, ki jo uporabniki resnično lahko obdržijo v svojih brskalnikih, če ni plačana storitev’t delujejo in morajo nujno nekaj odblokirati.

Prednosti

 1. Neomejena pasovna širina
 2. Enostaven dostop do cenzuriranih mest
 3. Lokacija je na voljo

Slabosti

 1. Politika beleženja je nejasna
 2. Podprti niso podatki o šifriranju ali protokolih

Najboljši VPN za pogosta vprašanja o Chromu

Ali je Google Chrome VPN?

Ne, Google Chrome ni zasebna zasebna omrežja niti ga ne bi smeli zmotiti. Chrome je brezplačni spletni brskalnik, ki ga lahko uporabite za dostop do interneta za pridobivanje in pošiljanje informacij.

Ali lahko v Chromebooku uporabite VPN?

Chromebook je posebej zasnovan OS s strani razvijalcev, ki stojijo za brskalnikom Chrome. Ta sistem deluje v operacijskem sistemu Google Chrome in je dober nadomestek za bolj priljubljene OS, kot sta Windows in Mac.

VPN lahko uporabljate v katerem koli OS in Chromebook ni nobena izjema, vendar ker veliko ponudnikov nima namenskih aplikacij za ta operacijski sistem, bi ga morali namestiti z ročnim postopkom, ki smo ga podrobneje omenili zgoraj.

Kako uporabljam proxy strežnik s Chromom?

Najboljša stvar v brskalniku Chrome je obseg enostavnosti, ki ga nudi svojemu uporabniku v smislu olajšanja dostopa do različnih funkcij. Nastavitev proxy strežnika isn’t vse to preveč težko v Chromu. Če želite začeti postopek namestitve proxy strežnika, sledite spodnjim korakom:

 1. Kliknite na ikoni s tremi vzporednimi vrsticami v zgornjem desnem kotu brskalnika. Če želite prilagoditi ali nadzorovati svojo izkušnjo s Chromom, se lahko obrnete na to mesto
 2. Izberite “Nastavitve” in potem pomaknite navzdol dokler ne pridete do možnosti “Napredne nastavitve”
 3. Zdaj je treba iti globoko navzdol izberi možnost z imenom “Omrežne nastavitve”
 4. Mi’si skoraj tam. Glej možnost, ki pravi “Spremenite nastavitve proxyja”. Kliknite na njem
 5. Zdaj se bo pred vami odprlo okno Internet Properties
 6. V zgornjem desnem kotu tega okna je možnost z naslovom “Nastavitve LAN”. Izberite to
 7. Privzeto je možnost “Samodejno zaznavanje nastavitev” bo vklopljen. Obrnite ga izklopite tako, da ga izberete
 8. Zdaj preveriti polje, ki piše “Uporabite proxy strežnik z vašim LAN”
 9. Vnesite naslov IP proxy strežnika, s katerim se želite povezati, v prazno polje za “Naslov” in številko vrat proxy strežnika v drugem naslovu polja “Pristanišče”
 10. Kliknite V redu, da vzpostavite povezavo prek proxy strežnika in znova kliknite OK, da shranite spremembe
 11. Če želite odstraniti proxy povezavo, preprosto počistite polje the “Uporabite proxy strežnik z vašim LAN” možnost in izberi the “Samodejno zaznavanje nastavitev” možnost

Zavijanje stvari

Za navdušence nad Chromom spletna varnost postaja skrb najvišjega razreda, če upoštevamo dejstvo, da veliko velikih podjetij tam poskuša ukrasti vaše podatke. Nedavni škandal Cambridge Analytica priča o dejstvu, koliko so vredni vaši podatki in kako pomembno je, da jih zaščitite pred neupravičeno uporabo..

Naša glavna prednostna naloga ostaja obveščanje naših uporabnikov o najboljših storitvah VPN v vseh kategorijah, da jih lahko osvetlimo z najboljšo izbiro za vsako napravo in operacijski sistem. Ta mnenja bodo ostala nepristranska in odprta za predloge, če naši uporabniki verjamejo, da imajo svoje mnenje nekaj vrednega deliti ali dodati.

V komentarjih spodaj si lahko všečkate, kritizirate, razpravljate in cenite naš najboljši pregled VPN za razširitev Chroma 2018!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Najboljši VPN za Chromebook 2020 - varujte svoje podatke ves čas!