Najboljši VPN za Amazon Prime 2020 – Glej Amazon Prime US brezhibno

Amazon Prime je storitev takojšnjega pretakanja videoposnetkov, ki jo ponuja Amazon.com, eden izmed svetovnih’s najbolj priljubljenih spletnih trgovcev na drobno. Vendar pa tudi Amazon Prime tako kot druga priljubljena spletna mesta za uporabnike v različnih državah ponuja različne knjižnice. Gledalci v Združenem kraljestvu si lahko knjižnico v ZDA ogledajo le, če lahko prek najboljših VPN odblokirajo geo-omejitve. V pomoč pri odklepanju je tu vodnik o najboljšem VPN za Amazon Prime, ki vsebuje vodnike za nastavitev, najbolje plačane in brezplačne VPN, podprte naprave in še več s strani BestVPN.co!


najboljši vpn za Amazon Prime

Kaj je Amazon Prime?

Amazon.com ni le spletna trgovina za e-trgovino, ampak je internetni velikan, ki ponuja široko paleto storitev, kot so podpora infrastrukture v oblaku, logistika in še več. Podobno je Amazon Prime Video posebna storitev pretočnega pretoka Amazon.com, ki ponuja namensko knjižnico vsebin, ki obsega tisoč filmov, TV oddaj in izvirnih serij, ki bodo pritegnile vašo pozornost.

To storitev si lahko ogledate kjer koli na svetu, če kupite naročnino na Prime Video, a vseeno ste zmagali’ne bom mogel gledati vsega, kar je na spletnem mestu na voljo zaradi omejitev vsebine. Geo-omejitve so velika preveritev resničnosti, ko gre za storitve spletnega pretoka, kot je Amazon Prime, uporabnikom odvzemajo ogled najljubše vsebine, če ne’t živite na območju, kjer je vsebina na voljo.

Na primer, uporabnik Amazon Prime v ZDA bi videl popolnoma drugačno videoteko v primerjavi z uporabnikom Amazon Prime v Singapurju. Če rečem, zagotovo obstaja pot. Najprimernejši VPN za Amazon Prime vam omogoča, da razstrelite te geografske omejitve vsebine in naredite svojo izkušnjo pretakanja koristno. Če želite več o tem, preberite ta priročnik za naš pregled o najboljšem VPN za Amazon Prime v letu 2018.

Najboljši VPN za Amazon Prime 2018

Glavne storitve pretoka, kot sta Netflix in Hulu, se prepustita blokiranju VPN, da uporabnikom onemogočijo ogled vsebine, ki ne bi smela’ne bodo jim na voljo v skladu z zakoni o avtorskih pravicah. Amazon Prime Video se v tem pogledu ne razlikuje in je sledil temu, da bi uveljavil blokiranje VPN, zaradi česar večina ponudnikov na svoji platformi postane neuporabna.

Na voljo pa je še nekaj Top VPN storitev, ki lahko prebijejo vsebinske ovire in svojim uporabnikom ponudijo transcendentno in celostno izkušnjo, če želijo deblokirati ameriški Amazon Prime. Tu na BestVPN.co verjamemo, da bomo stvari preizkusili zase in jih nato priporočili svojim uporabnikom.

Tukaj je naš seznam najboljših VPN za Amazon Prime, ki vsebuje samo tiste izbirne VPN, ki vam dejansko lahko pomagajo pri prehodu okoli geo-omejitev in povečanju vrednosti vaše naročnine:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

PureVPN - najugodnejši Amazon Prime VPN

Ko ti’ste že kupili naročnino za svoj račun Amazon Prime in želite porabiti manj za pridobitev vrhunske VPN, potem je PureVPN tisto, kar vam bo najbolj ustrezalo.

PureVPN za Amazon Prime

Razen varnostnih funkcij najvišjega razreda, kot so Double VPN, Onion over VPN, Multiple Protocol Support, Split Tunneling in še več, PureVPN ponuja namenske IP-je za odblokiranje Amazon Prime US. Njihovo skupino za podporo strankam smo pozvali, da dobi natančno ta odgovor prek funkcije za klepet v živo.

PureVPN’s skupino za podporo strankam je bila izredno prijazna in sodelovalna, za enkrat pa je skupina za podporo zvenela toliko človeško, kot bi morala biti. Posredovali so nam ime strežnika, na katerega bi se morali povezati, če bi želeli deblokirati Amazon Prime v ZDA. Ta strežnik naj bi deloval le v namenskem načinu IP.

Preprosto niso’se tam ne ustavimo, ampak so nam tudi posredovali povezavo do vodnika, ki nam je pokazal, kako namestiti namenski način IP, če ne’ne vem o tem v fantastičnem prikazu olajšanja strank.

Najboljši VPN za Amazon Prime 2020 - Glej Amazon Prime US brezhibno

Poleg vsega te neverjetne podpore ponujajo fantastične, neverjetno poceni dolgoročne načrte, tako da se lahko s svojim Amazon Prime enostavno odpravite in sprostite, medtem ko za deblokiranje porabite zelo nominalni znesek. Letni paket je ugodno ocenjen na 58,92 dolarja, medtem ko je dvoletni posel še boljši pri le enkrat zaračunanih 69,00 USD.

Prednosti

 1. Ugodni načrti so na voljo kot VPN za Amazon Prime US
 2. Zaščita DDoS
 3. Namenski strežniki P2P in Torrent
 4. 750 + strežnikov v 141 državah
 5. Nat Firewall
 6. Podpora več protokolov, vključno z OpenVPN in L2Tp
 7. Omogoča split tunnel

Slabosti

 1. Hrani dnevnike
 2. Brez brezplačne preizkušnje

Pridobite PureVPN

NordVPN - Ponuja ločene strežnike za lažjo združljivost naprav kot Amazon Prime VPN

Ta VPN ima morda enega najboljših profilov VPN-jev na svetu. Nord VPN je pogosto postavljen kot najboljši VPN in zagotavlja vrhunsko delovanje na vseh frontah, tako da je zelo priporočljiva storitev za vse vrste uporabnikov.

NordVPN za amazon prime

Hitrosti so visoke, moč strežnika pa je dovolj močna, da prepreči, da bi se poskusi odblokiranja vsebine izenačili. Ponuja tudi Double VPN za dodaten varnostni nadzor. Najboljši del storitve pa je, koliko dela je storil, da bo svojim uporabnikom olajšal deblokiranje Amazon Prime Video, ne glede na to, katero napravo uporabljajo..

Ko smo prosili njegovo podporo za stranke, da nam zagotovi najboljši ali namenski IP za deblokiranje Amazon Prime US, so nam posredovali ločen seznam IP-jev, ki bi jih lahko uporabili, odvisno od tega, ali uporabljamo računalnike ali pametne telefone / pametne televizije.

Medtem ko je mesečni načrt tukaj pri NordVPN cenovno visok, je letni načrt v višini 83,38 dolarjev enkrat obračunan in 3-letni posel v višini 124,64 dolarja enkrat, nedvomno v sprejemljivih mejah, na katere se uporabniki lahko enostavno naročijo..

Prednosti

 1. Ponuja namenske strežnike za raznoliko podporo napravam kot VPN za Amazon Prime
 2. Namenska podpora za P2P in torrenting
 3. Brezplačno preizkusno obdobje
 4. Funkcija SmartPlay za pretakanje spletnih mest
 5. Na voljo dvojna enkripcija
 6. 3359 strežnikov v 60+ državah
 7. Bitcoin in Stena plačila sprejeta
 8. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP in SSTP protokoli

Slabosti

 1. Dragi kratkoročni načrti

Pridobite NordVPN

ExpressVPN - Najhitreje napreduje kot Amazon Prime VPN

Če VPN zaračuna več, vendar nudi funkcije, ki se lahko ujemajo, potem ta posel ne ostane več vpet. ExpressVPN je drag v primerjavi z ostalimi najboljšimi ponudniki VPN, vendar lahko zagotavlja najboljše rezultate na vsaki fronti, zato je odličen najhitrejši VPN.

Izrazite VPN za Amazon Prime

Za Amazon Prime, poleg deblokiranja spletnega mesta za pretakanje v ZDA, ExpressVPN ponuja visoke hitrosti, ki vam omogočajo uživanje v Amazon Prime’s video knjižnico brez strahu pred prevelikim pufranjem. Ni okvar ali prekinitev povezave in celo strežniki nudijo ustrezne ukrepe za preprečevanje puščanja DNS. Tukaj’s njihovo podporo strankam, ki so odgovorili na naše poizvedbo, ali je njihova služba delovala pri deblokiranju Amazon Prime US.

Načrti se začnejo pri 12,95 USD na mesec’je vreden naročnine, najboljši načrt pa je letni naročninski načrt, ki stane uporabnike 99,95 USD enkrat zaračunanih.

Prednosti

 1. Neverjetno hiter kot VPN za Amazon Time
 2. Podpora za več možnosti plačila
 3. Namenske aplikacije za združljiv OS
 4. Visoki standardi šifriranja
 5. Razširjena podpora protokola
 6. Pravilnik o ničelnih dnevnikih

Slabosti

 1. Brez namenskih strežnikov P2P
 2. Dragi načrti cen

Pridobite ExpressVPN

Torguard.net - Povečana varnostna zaščita kot VPN za Amazon Prime

Brskalnik Tor je morda eden najvarnejših brskalnikov tam, zato ga priporočamo kot alternativo uporabnikom, ki želijo povečati svojo spletno varnost. Če sledimo isti model in ga kopiramo na VPN, je Torguard.Net zgleden in zelo varen.

Torguard VPN za Amazon Prime

Model za usmerjanje čebule je veliko boljši od drugih povprečnih varnostnih modelov VPN, ki vključujejo samo šifriranje in varne predore. Vendar smo bili’t pričakujem, da bo ta VPN deloval na Amazon Prime Unblocking. Ko smo ga vprašali, ali lahko njihov VPN odblokira Amazon Prime Video, je bil njihov odgovor najboljši, kar smo si zagotovili med pregledom.

Vendar pa za razliko od drugih VPN-jev, ki nudijo odklepne zmogljivosti v okviru svojih običajnih VPN-načrtov, Torguard ponuja namenski IP-načrt za dostop do vsebin z omejenim geografskim dostopom, kot je Amazon Prime. Namenski načrt IP-ja stane 7,99 USD / mesec ali 54,99 USD / leto in je najboljši za tiste, ki želijo deblokirati vsebino z omejitvami.

Število namenskih IP-jev je neverjetno in vsebuje fantastično število lokacij, ki omogočajo odblokiranje storitev iz katere koli države v številnih državah sveta. Nismo’Ne bi videl boljše storitve od te v smislu deblokiranja ne samo Amazon Prime, ampak tudi celostne rešitve za večje potrebe po deblokiranju.

Prednosti

 1. VPN s Stealth funkcijo za Amazon Prime Unblocking
 2. Močne ravni šifriranja
 3. Deluje po modelu za usmerjanje čebule
 4. 3000+ VPN strežnikov v 50 državah
 5. Namenski naslov IP

Slabosti

 1. Načrti so zelo dragi
 2. Paketi funkcij so lahko zmedeni

Pridobite VPG TorGuard

Najboljši VPN za Amazon Prime Free

Če želite deblokirati Amazon Prime US, potem brezplačna storitev VPN ni odlična možnost, saj po našem pregledu ni niti ene brezplačne storitve VPN, ki bi to storila. Da, obstaja nekaj zelo verodostojnih storitev, ki so brezplačne, vendar deblokiranje geografsko omejene vsebine, še posebej storitev pretakanja ni v skladu z njihovimi lastnimi zmožnostmi.

To’s, ker ponudniki pretakanja, kot je Amazon Prime, uporabljajo blokiranje VPN, da uporabnikom onemogočijo ogled vsebine, ki morda ni na voljo na njihovem območju. Samo najboljši najboljši Amazon Prime VPN, ki ga imamo’ve, predstavljen na našem seznamu lahko to stori. Brezplačne storitve ne’nimam namenskih IP-jev, kot je Torguard, ali ima zmogljive strežnike, ki lahko zaobidejo Amazon Prime’s blokirno steno VPN.

To je’je drago za zagon teh funkcij in brezplačnih storitev ne’ne bi imeli denarja, da bi sodelovali pri zagotavljanju takih funkcij. Po drugi strani veliko brezplačnih VPN-jev ponuja počasne hitrosti (zaradi prednostnega načrtovanja plačljivih storitev za večino časa), nizke omejitve pasovne širine (v povprečju od 500 MB do 2 GB / mesec) in nizko število strežnikov, vse kar vam ne more omogočiti dobre izkušnje z Amazon Prime.

Najslabši VPN-ji, ki jih ne’t Odblokirajte Amazon Prime Video

Medtem ko večina VPN-jev ne more odblokirati Amazon Prime Video, razen nekaj izbranih, obstajajo nekateri, ki ne morejo zagotoviti pravega nabora funkcij, ampak jih je nevarno namestiti tudi zaradi stalnih groženj, kot so zlonamerna programska oprema, vdelava sledilnih kod itd..

Tukaj’s hitrim zagonom na najslabših VPN-jih, ki jih ne’t odblokirajte Amazon Prime:

 1. Ščit omrežne točke
 2. SurfEasy VPN
 3. Operacijski VPN brskalnika (potekel)

Kako gledati Amazon Prime zunaj ZDA

V bistvu za deblokiranje katerega koli spletnega mesta iz določene regije, npr. če želite odblokirati Amazon Prime US, medtem ko prebivate v Veliki Britaniji, imate na voljo dve možnosti. Prvi uporablja VPN, drugi pa proxy. Oba na splošno sledita isti poti, da odblokirata geo-omejeno vsebino. Predvajajo vaš IP, tako da se zdi, kot da izvira iz ZDA.

Vendar smo zmagali’t priporočam uporabo proxyja, saj prvič samo pokvari IP, hkrati pa pusti svoje pakete DNS izpostavljene ostrostrelcem, drugič pa morda ne bodo delovali vedno.

VPN-ji so hitrejši, varnejši in zelo zanesljivi pri zagotavljanju deblokiranja storitev. Noben avtorski par ne more vas ciljati, če uporabljate najboljše Amazon Prime VPN za deblokiranje ameriške različice.

VPN za Amazon Prime

Pregled video naprav Amazon Prime:

Amazon Prime Video ponuja veliko možnosti združljivosti in ga podpirajo številne naprave. Tukaj’s prenosom naprav, ki jih lahko uporabite za gledanje Amazon Prime Video:

 1. Vsi računalniki in brskalniki, kot so Windows in Mac
 2. Pametni televizorji
 3. Blu-ray predvajalniki
 4. TV sprejemniki (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire TV Stick / Telefon / Tablete
 7. Igralne konzole (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Naprave, ki delujejo v sistemih Android in iOS

Amazon Prime si lahko ogledate tudi v Chromecastu, če imate nameščeno razširitev za brskalnike Chrome. Deluje tudi na Kodiju prek skladišča Krypton.

Kako nastaviti Amazon Prime na TV

Gledanje filmov in oddaj na televizorju je izkušnja, s katero se nobena druga naprava ne more ujemati. Moderni televizorji Modern Day ponujajo HD kakovost, da si uporabniki ogledajo svoje najljubše vsebine na širokem zaslonu in tako nudijo fantastično izkušnjo.

In to’ni tako težko nastaviti storitve na televizorju. Tukaj’s kako lahko na pametnem televizorju zaženete Amazon Prime:

Če ti’ste že kupili račun za Amazon Prime Video, nato pa pojdite v Google Play Store na Android TV ali na Samsung Apps na svojem pametnem televizorju Samsung

 1. Išči “Prime Video” in Prenesite aplikacijo
 2. Zaženite namestitev in ob pozivu vnesite uporabniške podatke (uporabniško ime in geslo, s katerimi ste se prijavili na Amazon Prime).
 3. Zdaj, ko se aplikacija zažene, izberite kateri koli film, TV oddajo ali program in pustite, da se zabava začne!

Najboljši VPN za Amazon Prime Reddit

Medtem ko veliko število najboljših vpn reddit ponudnika’Imena se pojavljajo na Redditu v temah za razprave o najboljši VPN, zato jih uporabniki niso priporočili za odblokiranje Amazon Prime US.

Razen nekaj omembe NordVPN-ja, kot smo mi’že omenjeno, zmagali ste’ne najdem številnih priporočil in je najbolje, da se jih držimo’preizkusili in preizkusili vas v najboljšem VPN-ju za deblokiranje ameriške Amazon Prime.

Komentar iz razprave ContiGhostwood’s komentar iz razprave "VPN in Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video vs. Amazon Prime Video

Medtem ko je Amazon pred kratkim poenostavil svojo storitev in Amazon Instant Video preimenoval v samo Amazon Video, Amazon Prime Video pa v Amazon Prime, so storitve še vedno precej zmede za prvoligaše in novince.

Amazon Prime je bil v resnici celoten posel, ki je za kupce v ZDA na voljo le za 79 dolarjev in je ponujal letni paket, ki uporabnikom omogoča brezplačno dvodnevno pošiljanje za celo leto, skupaj z naročnino na Amazon Prime Video.

Toda aprila 2016 je Amazon Prime Video prvih šest mesecev začel ponujati ločeno po 2,99 USD / mesec, nato pa se je zaračunaval 5,99 USD / mesec. Tam’je na voljo tudi enomesečna brezplačna preizkusna različica. To je’s pavšalno ponudbo, kjer si lahko ogledate neomejeno vsebino.

Vendar je Amazon Instant bolj podoben modelu plačila na ogled, kjer morate plačati za vsak video, predvajanje ali film posebej in to’je na voljo kot ločena storitev za ljudi v ZDA in zunaj ZDA.

Amazon Prime je na voljo samo za ameriške stranke in to’s priporočamo, da namestite Najboljši VPN za deblokiranje ameriškega Amazon Prime, da lahko uporabljate storitev in uživate v najnovejši razpoložljivi vsebini.

VPN za Amazon Prime

Najboljši VPN za pogosta vprašanja Amazon Prime

Amazon Prime Video ne deluje?

Večinoma se bo vaš ponovni videoposnetek ponovno vklopil, če znova zaženete internetno povezavo ali zaprete katero koli drugo dejavnost, ki traja več podatkov. V nasprotnem primeru, če še vedno ne’t delajte, preverite, ali je vaša naprava posodobljena ali je nadgrajena aplikacija Prime Video.

Ali za pretok Amazon Video resnično potrebujem članstvo v Amazon Prime?

Ne, ne’ne potrebujem. Amazon Video zahteva, da ločeno kupite TV oddaje, filme ali katero koli drugo video vsebino na kos. Članstvo v Amazon Prime je trenutno na voljo 2,99 USD / mesec prvih šest mesecev po prijavi, nato pa vam bomo zaračunali 5,99 USD / mesec.

Ali lahko Amazon Prime uporabljamo na več napravah hkrati?

Da, lahko pa bi morali ustvariti Amazonsko gospodinjstvo. Za začetek sledite spodnjim korakom:

 • Na spletnem mestu Amazon se prijavite v svoj račun in pojdite na “Moj račun” Možnost
 • Pojdi do “Upravljajte svojo vsebino in naprave” > Nastavitve > Gospodinjska in družinska knjižnica > Povabite odraslega
 • Zdaj ustvarite nov račun ali uporabite obstoječi račun, da se znova prijavite in začnete skupno povezavo do Amazon Prime iz druge naprave

Kako najdem video aplikacijo Amazon Prime?

Lahko pa se odpravite neposredno na Prime Video’s uradnega spletnega mesta ali pojdite v trgovino Google Play za prenos video aplikacije Android Amazon Prime in trgovino iTunes za prenos aplikacije iOS.

Zaključek

Amazon Prime je ena najboljših storitev pretočnega spleta v tem trenutku in ko se priljubljenost internetne televizije povečuje, bo storitev zagotovo prikazala nekaj spektakularnih oddaj v prihodnjih časih.

Na BestVPN.co zagovarjamo brezplačno internetno izkušnjo za vsakogar brez kakršnih koli omejitev ali omejitev, a ker grožnje in prepovedi še naprej naraščajo, je najboljša možnost, da internetno izkušnjo naredite zares brezplačno s pomočjo najboljšega VPN-ja in uživanja v najboljšem internet vam ponuja v srcu’s vsebino.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me